Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

Πρόεδρος ο Ευάγγελος Τάτσης
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.), που αναδείχθηκε κατά τις αρχαιρεσίες της 11ης και 12ης Μαρτίου 2015 στην ΕΣΗΕΑ, της 10ης,11ης και 12ης Μαρτίου 2015 στην ΕΠΗΕΑ και της 12ης Μαρτίου 2015 στην ΕΣΗΕΜ-Θ & στην ΕΠΗΕΘ, συγκροτήθηκε σε Σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευάγγελος Τάτσης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Νεστορίδης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νίκος Καρούτζος
ΤΑΜΙΑΣ: Τάσος Παπαϊωάννου
ΜΕΛΗ: Πόπη Χριστοδουλίδου, Γιάννης Αγγέλης, Κώστας Nτελέζος, Άντζυ Σταθάτου & Σίμος Καταϊφτσής
Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής ΤΥΠ Αθήνας εξελέγη η Άντζυ Σταθάτου και μέλη της οι Νίκος Καρούτζος και Τάσος Παπαϊωάννου.
Πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ Θεσσαλονίκης ορίσθηκε ο Παναγιώτης Νεστορίδης και μέλος ο Σίμος Καταϊφτσής.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό Πάσχα σε όλους. Ανάσταση για τη χώρα, τον κλάδο, τις Ενώσεις και τον ΕΔΟΕΑΠ. Καλή δύναμη στην πλειοψηφία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εχουν να τρέξουν αγώνα δρόμου για να περάσουν απέναντι τον κλάδο και το ταμείο, παλεύντας με τα κύματα των προβλημάτων της κρίσης, της οικονομικής διάλυσης, της πελατειακής νοοτροπίας και του βολέματος,. Φορτωμένοι μαζί με τα προβλήματα και με τρία βαρίδια, που τα έχουν βάλει οι δυνάμεις της διαπλοκής, της οικονομικής κυριαρχίας και της λεηλασίας και του θλιβερό λαϊκισμού στα πόδια τους. Ποιά είναι τα τρία βαρίδια; Είναι στην πραγματικότητα ένα ενιαίο και αδιαίρετο συστημα. Παρά τις κορώνες και τα ψεύδη τους έριξαν τις μάσκες και εμφανίζονται πλέον όλοι μαζί σαν ένα σώμα, μία ψυχή. Τσιράκια του Κεφαλαίου, των κρατικοδίαιτων εκδοτών και ΜΜΕ και της βολεμένης αριστερής και σοσιαλιστικής εικόνας, με δεξιές τσέπες. Ονομάζονται Αγγέλης, Πόπη και Ντελέζος, ( ο τρίτος αλλιώς και φιλιπινέζα του Τσαλαπάτη). Ο πραγματικός ρόλος τους είναι να εναντιωθούν και να εμποδίσουν να γυρίσουν πίσω στον Οργανισμό τα κλεμένα απο τα κουρέματα και την ληστεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Η δίκη του Μάη είναι το μεγάλο στοίχημα τους. Προστατεύοντας τα αφεντικά τους θέλουν να ρίξουν τον οργανισμό και τον κλάδο στα βράχια και έχουν ήδη ετοιμάσει με κόλπα τύπου ´´ η πλειοφουσα της πλειοψηφούσας´´ να το χρεώνουν στις δυνάμεις της ευθύνης, που πήραν το τιμόνι του Οργανισμού στην πιό δύσκολη στιγμή. Δεν θα τους περάσει! Ο ΕΔΟΕΑΠ θα δικαιωθεί και θα ζήσει.. Το μάτς μόλις τώρα αρχίζει... Και πάλι καλό Πάσχα και καλή ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου κοπελάρα μου, καλό Πάσχα

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη αδέρφια που θα έλεγε και ο αλήστου μνήμης κυρ Πάνος
Όσο για το νέο προεδρείο επέφερε
αλλού τα καθαρίσματα κι αλλού γέννησαν οι κότες
Ευχόμαστε μόνο να μην είναι κλουβια τα αυγά.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε το προεδρείο κατάφερε να αποδείξει στην Πόπη ότι με πορδές δε έβαψε αυγά
Αντε και καλά τσουγκρίσματα από αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Η αλλαγή κατεύθυνσης του ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι θέμα μόνο του Δ.Σ. και του προέδρου, είναι η αγωνία όλων μας και κυρίως των εργαζομένων στον Οργανισμό. Να βοηθήσουμε όλοι μας το νέο Δ.Σ. να βάλλει πλώρη προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν το κάναμε στις προηγούμενες θητείες των Δ.Σ. τώρα πρώτη φορά αριστερά με τον ……

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις ; Πρώτη φορά αριστερά?

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις ; Πρώτη φορά αριστερά?

Ανώνυμος είπε...

Το χαστουκι της EΠΗΕΑ στην ΕΣΗΕΑ !!!!Μπραβο Τατση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ξύλο που θα φάει ο Ευάγγελος το μέτρησες?

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις… δεν έφαγε ξύλο ο Σόμπολος και τόσοι άλλοι που έριξαν τον ΕΔΟΕΑΠ στα βράχια, θα φάει ο Τάτσης;

Ανώνυμος είπε...

Θα το φάει γιατί πήρε στα χέρια του μια ωρολογιακή βόμβα Όταν σκάσει θα τρέχουν να σωθούν από την πίσω πόρτα . Οι δύο της ΕΠΗΕΑ ήρθαν σε διαταραγμένη υπηρεσία Να σβήσουν πράγματα και να βρει όσο το δυνατόν λιγότερα ο εκκαθαριστής. .Δεν τρώμε κουτόχορτο !

Ανώνυμος είπε...

Θα το φάει γιατί πήρε στα χέρια του μια ωρολογιακή βόμβα Όταν σκάσει θα τρέχουν να σωθούν από την πίσω πόρτα . Οι δύο της ΕΠΗΕΑ ήρθαν σε διαταραγμένη υπηρεσία Να σβήσουν πράγματα και να βρει όσο το δυνατόν λιγότερα ο εκκαθαριστής. .Δεν τρώμε κουτόχορτο !

Ανώνυμος είπε...

Την περίπτωση συνάδελφε, να ήρθαν σε διατεταγμένη υπηρεσία να διασώσουν τον ταμείο μας και όχι να σβήσουν για τον εκκαθαριστή, το βλέπεις;

Ανώνυμος είπε...

Να σβήσουν καλά το λες.... το ξέρεις το έργο όπως ξέρεις ότι υπηρεσία διάσωσης με τέτοιο ΔΕ δεν υφίσταται ο σε διαταγές κι αν δοθούν .Αντε τραβά να τα πεις στον Γκανά τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Να σβήσουν καλά το λες.... το ξέρεις το έργο όπως ξέρεις ότι υπηρεσία διάσωσης με τέτοιο ΔΕ δεν υφίσταται ο σε διαταγές κι αν δοθούν .Αντε τραβά να τα πεις στον Γκανά τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γκανάς και Τόλης διορίστηκαν στο ΣΤΑ ΜΜΕ σας λέει τίποτε αυτό; Αν όχι είστε βαθεία νυχτωμένοί για το σχέδιο τους.
Εσείς μπορεί κάποιοι όμως από εμάς όχι. Κι αυτό γιατί κόβάμε δεύτερη σειρά από στελέχη παραστατικών για ισολογισμούς από τον λογιστή της Ναυτεμποριης στο λογιστή της Αυγής.Και το όνομα αυτού Παπαϊωάννου Τάσος μήπως σας λέει τιποτε; Εμάς ναι και περιμένουμε την επόμενη κίνηση των αρουραίων του λογιστήριου εκεί στην Αγίου Κωνσταντίνου.Στον ΕΔΟΕΑΠ αυτά δεν θα περάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλό πάντως είναι να ξυπνήσουμε και να μη λέμε βλακείες. Σε ότι αφορά τον ΕΔΟΕΑΠ ήδη έχουμε μια εξαιρετική Διοίκηση, έτοιμη να παράξει έργο, δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχαμε. Κάτι κοκόρια είχαμε. Τώρα αυτά τα στελέχη των παραστατικών με τον Παπαιωάννου, για όποιον έχει στοιχειώδη γνώσεις λογιστηρίου είναι για γέλια, -οι λάσπες δεν κολάνε παντού, οπότε μη συνεχίζεις. Τον Γκανά και τον Τόλη, που διορίστηκαν στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ, αυτούς πρότεινε η ΕΠΗΕΑ, αυτούς διόρισε ο Υπουργός, όπως και των άλλων ενώσεων. Αρουραίοι μπορεί να υπάρχουν παντού, όχι όμως στο λογιστήριο της ΑΥΓΗΣ. Το ερώρτημα είναι γιατί αυτό το μίσος με την ΕΠΗΕΑ και μάλιστα στον ΕΔΟΕΑΠ, όταν ξέρουμε ότι η ΕΠΗΕΑ έβαλε τις πρώτες βάσεις για τη δημιουργία του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Βλακόμουτρο εσύ που θεωρείς τη διοίκηση χωρίς έργο και χωρίς γνώσεις εξαιρετική να κοιτάξεις να φέρεις τα φράγκα πίσω από το γραφείο ισολογισμών που είχες στήσει στην Αυγή με τον Παπαϊωάννου γιατί τα χιλιάδες ευρώ πουλά δεν τα χρωστάει η Ναυτεμπορική στον ΕΔΟΕΑΠ αλλά η Αυγή ή τουλάχιστον όσοι από σας τα έχετε εισπράξει.Αντε τώρα τρέχα να διοικήσεις και άσε τις εξυπνάδες να δούμε τι θα πεις στο Κόμμα για τα φράγκα που χοντροφλαφατε με τους ισολογισμούς στην εφημερίδα που σας έΘρέψΕ και τη μαδησατε αγρίως .Κι άσε τα περί εξαιρετικών διοικήσεων γιατί υπάρχουν πολλά και να μάθεις και να μαθευτούν. Γκε γκε;

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο μας και αλίμονο σας

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πλάκα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η νέα διοίκηση πρέπει να κάνει τρία πράγματα για να ξεκαθαρίσει το παιχνίδι: 1ον. Ορκωτούς λογιστές για το τι παρέλαβε και την σημερινή κατάσταση του Οργανισμού ( για να μην κατηγορείται ότι ήρθε να σβήσει ίχνη του παρελθόντος). 2ον. Καταγραφή, δημοσιοποίηση (ακόμη και κόντρα σε προσωπικά δεδομένα) και νόμιμη δικαστική διεκδίκηση, όλων των οφειλομένων από νομικά, φυσικά πρόσωπα, εταιρίες, εκδότες, ασφαλισμένους, όλων των οφειλομένων για κάθε λόγο μέχρι το τελευταίο ευρώ, παράλληλα με το κηνύγι και την ανηλεή διεκδίκηση των εσόδων του οργανισμού στο παρόν και το μέλλον. Και 3ον Καμμία περικοπή η αλλαγή σε παροχές και επικουρήσεις, πριν ολοκληρωθεί άμεσα αποτελεσματικά και ξεκάθαρη εκκαθάριση του μητρώου μελών, για να πάψουν να έχουν τα ίδια δικαιώματα σικέ άνεργοι, που βγάζουν μεροκάματο στη νύχτα, τις υπηρεσίες και τα pay rol με τους πραγματικούς ανέργους του Τύπου, εργαζόμενοι σε άλλα επαγγέλματα με τους πραγματικούς ανθρώπους της ενημέρωσης και συνταξιούχοι μαϊμού με τους βετεράνους του κλάδου, που έχασαν αίμα για την ενημέρωση και το Ταμείο. Αυτή η διοίκηση είναι το πιό πιθανό αλλά και πιό απίθανο να βάλει λουκέτο στον Οργανισμό. Αυτό θα εξαρτηθεί απο τον τρόπο που θα πορευτεί στο δύσκολο έργο της. Είναι όμως σίγουρο ότι αν δεν κάνει και τα τρία πράγματα που αναφέρονται παραπάνω ότι θα είναι η μόνη διοίκηση, που θα κάτσει στο σκαμνί.... Και αυτό είναι άδικο και δεν πρέπει να γίνει. Όχι γιατί μαζί τα φάγαμε αλλά γιατί όλοι μαζί φτάσαμε ως εδώ. Και το μεγάλο ερώτημα είναι : Έχουμε μέλλον και κοινή πορεία για το αύριο? Ας το αποδείξουμε!

ΥΓ Πόπη, Αγγέλης, Ντελέζος, ας καταλάβουν ότι δεν διασώζονται καταγγέλοντας και καταψηφίζοντας. Η ευθύνη τους ως μέλη της διοίκησης είναι ατομική και συλλογική. Ενιαία και αδιάσπαστη. Και το δίδυμο της ανταρσίας και του βολέματος, που προσφάτως απέκτησε φιλιπινέζα εκ μεταγραφής απο το τσαλαπατιστάν να είναι σίγουρο ότι θα λογοδοτήσει και θα κάτσει στο σκαμνί για το ράλι των εξόδων που έκανε στο ΤΥΠ για πελατειακά αλλά και ατομικά ρουσφέτια, οδηγώντας τον Οργανισμό στο χείλος της καταστροφής.......

Ανώνυμος είπε...


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ενας από τους ρεπόρτερ της Daily Breeze, μιας μικρής εφημερίδας της Καλιφόρνιας η οποία εξέπληξε με την βράβευσή της φέτος με βραβείο Πούλιτζερ, την υψηλότερη δημοσιογραφική διάκριση των ΗΠΑ, δεν εργάζεται πλέον ως δημοσιογράφος, καθώς η δουλειά αυτή δεν του εξασφάλιζε το νοίκι του. Η Daily Breeze, μια εφημερίδα της Τόρανς με 63.000 συνδρομητές και συνολικά 7 δημοσιογράφους, βραβεύτηκε χθες με το βραβείο Πούλιτζερ για μια έρευνά της για την διαφθορά σε ένα σχολείο της περιοχής, το Centinela Valley Union High School. Ωστόσο ο Ρομπ Κούζνια, ένας από τους τρεις δημοσιογράφους που τιμάται με την υψηλότερη δημοσιογραφική διάκριση για την έρευνα αυτή, δεν εργάζεται εδώ και περισσότερο από έξι μήνες ως ρεπόρτερ, καθώς με τον μισθό του δεν μπορούσε να πληρώσει το νοίκι του. Σύμφωνα με τον ιστότοπο LA Observed, ο οποίος αποκάλυψε την πληροφορία αυτή χθες, ο Κούζνια εγκατέλειψε την εφημερίδα για την θέση του υπευθύνου γραφείου Τύπου στο Shoah USC Foundation. «Του μιλήσαμε το απόγευμα και εξέφρασε την λύπη του που δεν είναι πια δημοσιογράφος, αλλά είπε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα με τον μισθό του δημοσιογράφου και να νοικιάζει ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Λος Άντζελες», αναφέρει ο LA Observed. Ο 39χρονος πρώην δημοσιογράφος εξήγησε επίσης στους New York Times -οι οποίοι τιμήθηκαν χθες με τρία βραβεία Πούλιτζερ- ότι προτού εγκαταλείψει την θέση του είχε πάρει αύξηση. «Ομως τα χρήματα αυτά εξακολουθούσαν να μην είναι αρκετά», πρόσθεσε. Ερωτηθείς από την εφημερίδα, ο Κούζνια απέρριψε την ιδέα να επιστρέψει στην δημοσιογραφία.
Πηγή: iefimerida.gr

Ανώνυμος είπε...

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Αντε Γειά Τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε.