Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Γιατί "στα μουλωχτά" η αγωγή του ΕΔΟΕΑΠ;

 Η Δίκη  που πρέπει να κερδηθεί!
                                                                                                                                      Αθήνα 21/5/2015
 Συνάδελφοι ,
 Ως πρώην Προέδρος ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ  με αίσθημα ευθύνης και  με σκοπό  την πληρέστερη ενημέρωση σας, αλλά  και κατανόηση στο κρίσιμο ζήτημα επιβίωσης  του ΕΔΟΕΑΠ  σας στέλνω σήμερα συνημμένα ΟΛΑ τα νομικά κείμενα για την από το 2012 ΜΟΝΑΔΙΚΗ αγωγή Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης κατά της  Τράπεζας της Ελλάδος (πατήστε εδώ για το πλήρες κείμενο της αγωγής).

Διαβάζοντας τα θα ανακαλύψετε αλήθειες  για έναν Αγώνα που η συνδικαλιστική ηγεσία του Κλάδου  και τα παπαγαλάκια της ΤτΕ στο οικονομικό ρεπορτάζ κρύβουν επιμελώς!
 ΕΜΜΕΝΩ στην αποκάλυψη της Αλήθειας και τον Αγώνα για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ  για τον οποίο έχει σημάνει τέλος χρόνου. Κανείς  μας δεν έχει το δικαίωμα  να αγνοεί και να απουσιάζει!
 Η εκδίκαση αυτής της αγωγής  στις 27 Μαΐου θα ρίξει τις μάσκες  αλλά και το πέπλο σιωπής στο θέμα του εγκληματικού   κουρέματος των Αποθεματικών  όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων της χώρας.
 Όπως γνωρίζετε , ακόμη κι όσοι δεν... θέλετε να το παραδεχτείτε ,   η Διοίκηση Σπανοπούλου (2009-2013) ομόφωνα αποφάσισε και  αγωνίστηκε  το 2012 για την κατάθεση αυτής  της μοναδικής μέχρι σήμερα αγωγής, για την οποία χτυπήθηκε  με λύσσα ...
 Μιας αγωγής την οποία επιχείρησαν να ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ μέλη της  διοίκησης Σόμπολου,   αλλά  και επιχειρούν να ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ μέλη του σημερινού ΔΣ!
 Το ποιοί  και το γιατί δεν έχει σημασία. Τώρα πρέπει να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ δυναμικά την έστω ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ των ληστρικά  κουρεμένων  Αποθεματικών μας, ύψους 90.000.000€!

 Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Εσείς, όμως, στο πλαίσιο της  ευθύνης   σας ως μέτοχοι μέλη θα πρέπει να γνωρίζετε τον σκληρό και δίκαιο αγώνα του Ταμείου μας, ΝΠΙΔ που ΔΕΝ βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και  που αν δεν δικαιωθεί θα καταρρεύσει.

 Κάποτε πάντως ,  ένας αγωνιστής εισαγγελέας,  κάποιοι θαρραλέοι πολιτικοί,  μερικοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, μια  έντιμη θεσμική Επιτροπή  ή…  ένας πρωτοδίκης στις 27 Μάιου  θα σηκώσουν το πέπλο της σιωπής και της ντροπής που σκεπάζει ακόμη τη νύχτα της 9 ης Μαρτίου  2012, οπόταν 24 περίπου δις του ΚΑΚ παραδόθηκαν δίκην ομολόγων σε κούρεμα.

 Μέχρι τότε θεώρησα νόμιμη & ηθική υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για την επικείμενη  εκδίκαση της αγωγής ΕΔΟΕΑΠ κατά ΤτΕ.
 Πιστεύω ότι από όποιο μετερίζι κι αν  αγωνίζεται  καθένας  μας και  σε όποια συνθήκη, οφείλει τουλάχιστον να ΓΝΩΡΙΖΕΙ ή και να ΠΡΆΤΤΕΙ.

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Ελένη Β. Σπανοπούλου                                                      
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ                                                                                       
Πρώην Πρόεδρος ΔΣ  και μέλος ΕΔΟΕΑΠ
 ΥΓ Και πάντως ραντεβού 27 Μαΐου στα... γουναράδικα της Ευελπίδων!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δε νοιάζεται αδερφέ γιατί σκας;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να πάει ο καθηγητής ο Ρομπολης μάρτυρας υπέρ ΕΔΟΕΑΠ στο δικαστήριο
Είναι και στην εξεταστική για τα Μνημονια και ξέρει το θέμα μας πολύ καλά

Ανώνυμος είπε...

Έχει πάρει ένα σκασμό χρήματα άλλωστε ο κύριος καθηγητής και από τον Οργανισμό και από το ΤΣΠΕΑΘ και από τις Ενώσεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλά! Βολευτείτε με εναν Τρίμη τωρα!

Ανώνυμος είπε...

Θα καταθέσει όλα όσα ξέρει; Η θα ακούμε αύριο ένα δεν ξέρω δεν απαντώ και μαζί τη Διεθνή;

Ανώνυμος είπε...

Για τους λάτρεις του συνδικαλιστικού κατεστημένου.. ο Τρίμης σήμερα πάρα πολύ καλός!