Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Πόπη Χριστοδουλίδου πάλι την έκανες τη πατάτα σου;

Τα ξέραμε εδώ και 2 χρόνια ότι δυστυχώς είχαμε Πρόεδρο ΤΥΠ άσχετη με το αντικείμενο.
Δηλαδή άνθρωπο που πέρασε από το πόστο και όχι μόνο δεν κατάλαβε τι του γινόταν αλλά δεν επέδειξε και κανένα σεβασμό στην Ιατρική Δεοντολογία.
Τώρα μάλιστα πληροφορούμαστε ότι εξέδιδε εισιτήρια σε δικούς της ανθρώπους και μάλιστα ερχόμενη σε αντίθεση με τις γνωματεύσεις των ιατρών του ΕΔΟΕΑΠ.
Δηλαδή ο γιατρός γνωμάτευε ότι ο συγκεκριμένος ασφαλισμένος δεν δικαιούται αυτή την περίθαλψη, αλλά η Πόπη γιά να εξυπηρετήσει τον φίλο της και συναγωνιστή της εξέδιδε εισιτήρια αναγκάζοντας τον Θεράποντα Ιατρό (Θ.Ι) να γράψει ότι το εισιτήριο είχε εκδοθεί με ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΥΠ !!!
Δείτε εδώ τα απίστευτα κόλπα της τέως Προέδρου ΤΥΠ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε τωρα θα παρουν ποδι ολοι αυτοι που συμμετειχαν στην εκδοση του;;;;Εχει κανεις ευθυνη;;;;η θα κανει τη παπια η διοικηση;;;;ελεος μαυτα τα εισητηρια....ειδικα τα τελευταια χρονια!!!!!

Ασφαλισμένος ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Η κα Χριστοδουλίδου, αν ειναι έντιμη θα πρεπει να λογοδοτήσει και να παραιτηθεί! Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ομως;

Ανώνυμος είπε...

Θα τα πούμε στη Γενική Συνέλευση!

Ανώνυμος είπε...

Βαρίκο εδώ σε θέλω Σήκω και ρώτα την την σιχαμένη που επαναστατεί μόνο όταν δεν γίνεται το δικό της τι έγινε με τον Ραμπούση Γιατί ξεφτίλισε τον πλαστικό ανιψιό Γκοτσινα Γιατί έκανε κόσμο να κλαίει με τις απειλές της Τι εντολή έδωσε για τον κολλητό της τον Παπαξενάκη Γιατί της βάλαμε 3000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό χωρίς γνωμάτευση και συνταγή οφθαλμιάτρου; Γιατί έδωσε εντολή να βγει εισιτήριο για τον Αποστολόπουλος χωρίς γνωμάτευση κσι έγκριση γιατρού ΕΔΟΕΑΠ; Γιατί περνούσε όλα τα θέματα των δικών της και έκοβε όλους τους δεξιούς; Είναι πολλά αυτά που τη βαραίνουν την Πόπη Γι αυτό φωνάζει τόσο.
Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης Έτσι δεν λέει ο λαός μας ; Έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα της λες φίλε! Που να μιλήσει εκειός ο δόλιος ο Κατσιμπερης που δύο χρόνια την πηφαινοφερνε Πειραιά Αθήνα Πειραιά γιατί ήταν ΆΜΕΑ Τώρα ...έγιανε δηλαδή , Η Σταθάκου ηλίθια είναι και έρχεται με το αυτοκίνητο της ;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε την είναι ΆΜΕΑ αλλά η συνοδός συνοδός!

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε κάτι που μισούσε περισσότερο από τις συμμορίες των εργοδοτών , από τις ερωμένες των Ισπανών αριστοκρατών και από τους λαχειοπώλες (τους τελευταίους επειδή διέδιδαν την πίστη σ' έναν ψεύτικο παράδεισο) ήταν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι: οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες, που είχαν εισχωρήσει στο ευγενέστερο επάγγελμα του κόσμου