Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Κρατούν τα λεφτά στις τράπεζες αντί να στηρίξουν τον ΕΔΟΕΑΠ

Τα ταμειακά διαθέσιμα του ΕΔΟΕΑΠ έχουν εξαντληθεί και αρχίζουν πλέον να δημιουργούνται πραγματικές ανησυχίες για το πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες που αφορούν στις παροχές υγείας αλλά και στις επικουρικές συντάξεις.
Το προεδρείο του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ επανέφερε στο Συμβούλιο την πρόταση για την ρευστοποίηση των δύο «αμοιβαίων» εξωτερικού, των μοναδικών στοιχείων από το χαρτοφυλάκιο του Ταμείου που παραμένουν κερδοφόρα. Η ρευστοποίηση αυτή θα μπορούσε να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων για τους επόμενους δύο μήνες. Στο πρόσφατο παρελθόν λόγω της εκτίμησής μας ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να επιδεινώνεται για το Ταμείο και τους ασφαλισμένους μας, είχαμε αρνηθεί να υποστηρίξουμε την ρευστοποίησή τους επιμένοντας στο καλυφθούν οι ανάγκες από τις κανονικές ροές εσόδων (αγγελιόσημο) από το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.

Και πράγματι οι ροές αυτές ήρθαν έγκαιρα και κάλυψαν τις ανάγκες του Ταμείου.
Οι επόμενοι μήνες όμως, όπως περιμέναμε, εμφανίζονται λόγω των δραματικών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων περισσότερο προβληματικοί και οι ροές εσόδων από το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ λόγω της τραπεζικής αργίας έχουν συρρικνωθεί και καθυστερούν.
Το προεδρείο του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ επανέφερε τώρα το θέμα της ρευστοποίησης των δύο αμοιβαίων για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες για υγεία και επικούρηση.
Προτείναμε στο ΔΣ και έγινε αποδεκτό να μη προχωρήσουμε άμεσα στην ρευστοποίηση αυτών των
περιουσιακών στοιχείων πριν εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο να διευκολυνθεί το Ταμείο από τις Ενώσεις.
Στείλαμε ήδη μία επιστολή στις τέσσερις Ενώσεις των οποίων τα μέλη είναι και μέλη/μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ και επαναλάβαμε αυτό που από το 2014 ζητάμε : να δώσουν από τα αποθεματικά τους μία προσωρινή διευκόλυνση στο Ταμείο έτσι ώστε τα μέλη των Ενώσεων και μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ να μη κινδυνεύσουν με απώλεια των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους στην υγεία και την πρόνοια.
Τα χρήματα που προτείνουμε από το 2014 να δοθούν στο Ταμείο – το αίτημα έχει διατυπωθεί πολλές φορές και έχει γίνει θέμα και στις Γενικές Συνελεύσεις του ΕΔΟΕΑΠ – προέρχονται κατά βάση από το
αγγελιόσημο και «μοιράζονται» στις Ενώσεις από τον ΕΔΟΕΑΠ ανά τρίμηνο.
Με άλλα λόγια πρόκειται για χρήματα τα οποία συσσωρεύονται τόσο στο Ταμείο όσο και στις Ενώσεις για λογαριασμό των μελών τους και αποτελούν «περιουσία» των μελών των Ενώσεων που τα διαχειρίζονται οι εκάστοτε διοικήσεις τους.
Όμως καμία ουσιαστικά και πρακτικά θετική απάντηση δεν έχει δοθεί. Αντίθετα οι διοικήσεις των
Ενώσεων έμπρακτα προτιμούν να κρατάνε τα χρήματα αυτά στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών και να αφήνουν τα μέλη των Ενώσεων να κινδυνεύουν με σημαντικές συνέπειες στην παροχή περίθαλψης και πρόνοιας.
Τελικά γιατί οι διοικήσεις των Ενώσεων θέλουν τα λεφτά των μελών των Ενώσεων και μετόχων του
ΕΔΟΕΑΠ να είναι στην διάθεση των τραπεζών και όχι στην υπηρεσία της εξασφάλισης της υγείας και της επικούρησης των μελών.
Ας εξηγήσουν γιατί τα μέλη των Ενώσεων πρέπει να μείνουν χωρίς περίθαλψη και επικούρηση για να
μπορούν οι τραπεζίτες να κρατάνε τα χρήματα αυτά στα δικά τους ταμεία και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή με όλων των ειδών τα «κουρέματα»… Αν επιμένουν να το κάνουν αυτό ας εξηγήσουν σε εμάς τα μέλη τους γιατί το κάνουν και πως εξυπηρετούν με τον τρόπο αυτό το συμφέρον των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και των άνεργων δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων στα ΜΜΕ.
Ας το εξηγήσουν αυτό οι παρατάξεις που ηγούνται στις Ενώσεις και που έχουν τους αντιπροσώπους τους και μέσα στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με την υποστήριξή μας θα κάνει ότι χρειασθεί για να εξασφαλισθεί για τους επόμενους μήνες η κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων στο Ταμείο μας. Αλλά δεν θα σταματήσουμε να εξηγούμε, να αποκαλύπτουμε και να καταγγέλλουμε όλους όσους σκόπιμα και επίμονα οδηγούν το Ταμείο στο χείλος του γκρεμού και την οικονομική εξάντληση.

Γιάννης Αγγέλης – Πόπη Χριστοδουλίδου

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που ξαναδιαβάσαλέ μια ακόμη ανακοίνωση του διδύμου της αριστερής συμφοράς στο ΔΣ μήπως καταλάβατε τι προτεινουν; Δύσκολο κι εεεεε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ?Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ.ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Δ.Σ ΔΙΑΓΝΩΣΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΘΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ...

Ανώνυμος είπε...

Το capital controlστην Ελλάδα ήταν αναμενόμενο. Έπρεπε να είχαν φροντίσει για "μαξιλάρι"! Και μάλιστα οταν καποια στοιχεία ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα!

Ανώνυμος είπε...

Και βγαίνει στο καπάκι ο αλητάμπουρας ο χοντρός της ΚΕΔ στην ΕΣΗΕΑ ξέρετε αυτός που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει με λάσπη και εισαγγελείς και μιλάει ο άχρηστος! Ο Κωστάκης του όμως τσεπώνει 1000 ευρωπουλα το μήνα για να κάθεται ακίνητος στις συνεδριάσεις ως Φαίδρα μειοψηφία και να σπιουνάρει όσα λέγονται εκεί μέσα στον τόφαλο αρχηγό του τον επονομαζομενο Μήτσο όπως τον αποκαλεί ο συνεταίρος του Σομπολος Στο διάολο αλήτη ρουφιάνε δημοσιογράφΕ συνδικαΛΗΣΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο!!!!! Καρούντζος, Σταθάτου, Αγγέλης, Ντελέζος και Χριστοδουλίδου, αποφάσισαν να μην πληρωθούν οι συντάξεις. Έτσι για να λένε ….πρώτη φορά αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Τα κρατάνε λένε για τις δύσκολες ώρες. Ποιος ξέρει μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον

Ανώνυμος είπε...

Καλά λαλήσατε;Δηλαδή αν ψήφιζαν να δοθούν είχαν λεφτά να τις δώσουν ;
Θες να πεις οτι Τάτσης Παπαϊωάννου Νεστοριδης Καταιφτσης ψήφισαν να δοθούν ; Με λεφταδακια από την τσέπη τους ; Πλάκα κάνεις φίλε ;

Ανώνυμος είπε...

Και πάνω στην τούρλα του Σαββάτου σκάει μύτη και ο ψωριασμένος ο Πρωτολάτης και καταγγέλλει τον Μάρκο ! Α ρε ξύλο που σας χρειάζεται.Ολοι την παραταξουλα σας και τις καρεκλίτσες σας ! Για να μη ζαλίζεστε με όλα τα αθύρματα του βρώμικου συνδικαλισμού που ο καθένας λέει ότι του κατέβει μόνο για να πει ότι μίλησε κι αφήνει μια π@ρδη ανακοίνωση για τη Στάση πληρωμών στο Ταμείο μας μάθετε ότι
Τάτσης , Νεστοριδης Καταιφτσης και εμείς ο κλητήρας της Αυγής ο Παπαϊωάννου ψήφισαν ΝΑΙ στο να καταβληθούν οι συντάξεις.Οχι ψήφισαν ο Καρούτζος με τη Σταθατου και ΛΕΥΚΟ ηλαδή. ...Παρών ψήφισαν τα θηρία της αριστερης αντιπολίτευσης και της λάσπης Χριστοδουλίδου Αγγελης και Ντελέζος .Αυτό για την ιστορία!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που γράφουν παραπάνω ειναι δημοσιογράφοι; Γιατί απο το κείμενο, εγω καταλαβαίνω οτι το θέμα προς ψήφιση στο ΔΣ, δεν ήταν αν θα δοθούν οι συντάξεις ή όχι. Το θέμα ήταν αν θα γίνει ρευστοποίηση ή όχι. Άρα, μην βγαίνετε να λέτε άλλα αντί άλλων. Αυτά, για να βάζουμε τα πράγματα στη θεση τους.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε φίλε! Το θες και λιανά ; Ναι ή όχι στη ρευστοποίηση είναι αυτόχρημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην καταβολή των συντάξεων. Όσο για το παρών αυτό ισοδυναμεί με όχι και έχει να κάνει με το βρώμικο παιχνίδι της δεξιάς λεγε με Καρούτζο με την τρελαμένη αριστερά λεγε με Πόπη
Το κατάλαβες τωρα;

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ...φίλε. Αλλά θα μου επιτρέψεις να πω, οτι το ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη ρευστοποίηση, δεν ειναι μονο αυτοχρημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ για τις συντάξεις. Ειναι αυτοχρημα, ΝΑΙ ή ΟΧΙ για τα εφάπαξ που δεν εχουν πληρωθεί απο τον Απρίλιο, για τους προμηθευτές που εχουν να πληρωθούν εδω κι ενα χρονο, για τους φαρμακευτικούς συλλόγους που σε λιγο δεν θα εκτελούν συνταγες τα φαρμακεία, για τις αιτήσεις ΤΥΠ των μελών που δεν εχουν πάρει τα λεφτά τους (παρά μονο οσοι ειναι γνωστοί και παραπονιούνται), για τις ασφαλιστικές εισφορές σε Ταμεία που πρεπει να πληρωθούν, για την καταβολή των μισθών του προσωπικού, για την πληρωμή των νοσοκομείων που αρχίζουν και κινούνται νομικά για να πάρουν τα λεφτά τους και για πολλά άλλα. Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν δίνει μονο συντάξεις. Εχει και άλλες υποχρεώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή συμβαίνουν όλα αυτά και ο Καρούτζος είπε όχι στη ρευστοποίηση, για να λέει πρώτη φορά αριστερά και δεν δόθηκαν οι συντάξεις; Και η Πόπη να πάρει την εκδίκηση που δεν έγινε πρόεδρος; Και είχαν και το θράσος να βγάζουν ανακοινώσεις;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΏΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ !!!!!!!ΚΑΛΆ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΣ ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ Η ΥΠΌΘΕΣΗ
ΣΉΜΕΡΑ ΉΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΠΑΝΟΠΟΎΛΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΌ; ΌΕΟ. ....
ΉΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΌΛΗ ΣΤΟ ΙΣΌΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε παιδια...ο εδοεαπ κλεινει ξεκινωντας με την σταση πληρωμης των συνταξεων και τα καναλια στα αρχ@@α τους!!!Ολα το περασαν στο ντουκου...κατι βρωμαει εδω...εσηεα και επηεα δεν εβγαλαν κουβεντα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ξανά που το κατάλαβες πόσο στημένο είναι το παιχνίδι

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα και η εντολη που εχουν παρει ειναι "κλειστε ησυχα τον εδοεαπ"...και θα δειτε οτι αυτο θα κανουν...και αυτοι οι καποιοι θα ανταμειφθουν γιαυτο το εγχειρημα διοτι ηταν ενα μεγαλο αγκαθι πολλων κυβερνησεων ο εδοεαπ και τωρα βρηκαν τα καταλληλα ατομα για να το πραξουν!

Ανώνυμος είπε...

Τοσοι δημοσιογραφοι ειναι στη πολιτικη....αραγε γιατι δε μιλαει κανεις τους????

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια πλακα κανετε?αυτη η διοικηση σιγουρα δε θελει να κλεισει το ταβερνακι "εδοεαπ" ...που θα πινουν τζαμπα καθε μερα τα ουζα και τις μπυρες τους μαζι με τα μεζεΔακια τους???

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί τα είπαν όλα αυτα? Η Πόπη η κουτσάβλο με τα γυαλιά των 3000 ευρώ?
Ρε δεν πάτε να κάνετε καμία δουλειά ΛΑΜΟΓΙΑ του κερατά που έχετ βρει τον μήνα που τρέφει τους 11 και το παίζετε επαναστάτες του ΚΩΛΟΥ?
Εκτός απο επαγγελματίες συνδικαλιστές ξέρουν να κάνουν καμιά δουλειά τα γκρουπούσκουλα της αριστεράς?
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΕΔΟΕΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΆ ΤΑ ΛΕΣ ΦΊΛΕ ΕΛΠΊΖΩ ΤΏΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ ΌΛΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΈΝΟΙ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΌΣΗ ΛΎΣΣΑ ΤΗΝ ΕΝΩΝΕΝΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΎΛΟΥ
ΑΝΤΕ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΨΥΧΉ !

Ανώνυμος είπε...

Αντι να τους παρουμε με τις κλωτσιες ολους στον 6ο τους αφηνουμε να τα τσουζουν στην υγεια μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους θα μας πει κανεις επισημα τι θα γινει ο εδοεαπ?τι θα γινουν οι ασφαλισμενοι?τι θα γινουν οι εργαζομενοι?ο εκπροσωπος εργαζομενων τι κανει?το προβλημα μας δεν ηταν αν θα βρουμε τα σαββατοκυριακα ατμ για να βγαλουμε τα 60€ αλλα το τι θα γινουν οι εργαζομενοι μετα το κλησιμο του εδοεαπ!

Ανώνυμος είπε...

Πίνουν μπύρες και μάλιστα Pils που έχει εργολαβικά και με το αζημίωτο αναλάβει να προωθεί ο Καλαματιανός ΓΓ
Νύχτα θα φύγουν από το Ταμείο να μου το θυμηθείτε !

Ανώνυμος είπε...

Οι εκπροσωποι εργαζομενων απλα ξυνουν τα αρχ@@α τους τι περιμενεις να κανουν σιγα μη τους δωσει κανεις σημασια

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τον Χρηστάκη που τρέμει και τον ίσκιο του και την Ελενιτσα που στο φασομπούκι κάνει like σε άθλια κείμενα κατά της τέως Κι όταν ήταν εδω κι οι δυο την έγλειφαν. Αυτοί είμαστε πάρτε το χαμπσρι

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τώρα και ποιος δεν έγλυφε;
Μόνο ο Χωριανόπουλος έκανε αντίσταση.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μ άρεσε αυτό για τον αργόμισθο ποδηλατανθρωπο των 3000 ευρώ λόγω του μπαμπά του αλλά και προέδρων όπως ο Γκοτσινας ο Καζάκος και ο Κιάος αλλά και ΓΓ όπως η Κοντράρου που του έδωσε και αύξηση του αρχιτεμπέλη ο Τσουτσιας ο Δεμερτζής και ο Καρούτζος που δεν τόλμησαν να τον κουνήσουν τον Καραγκιοζάκο από τη θέση του ή έστω να τον κάνουν να δουλέψει έστω λίγο ..Μόνο η τέως τον πέταξε έξω από το γραφείο της και ζήτησε την απόλυση του.Για πολύ περίεργους λόγους η πρόεδρος που κατάφερνε τα ....πάντα όλα αυτό δεν μπόρεσε να το περάσει από το ΔΣ .Είναι προστατευόμενο είδος ο τυπάκος από υπόγεια που θυμίζουν στοές και μυρίζουν υπόνομο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι πανικος ηταν αυτος το πρωι...ολοι οι συνταξιουχοι μαζι φωναζαν συνθηματα...κατι ακουσα για 3 διμοιριες των ματ οτι φυλαγαν το κτηριο...χαχαχα...υπο διαλυση οι συνταξιουχοι...στα παπ@@ια τους και οι επικουρικες και ο εδοεαπ

Ανώνυμος είπε...

Συντομα ο Χρηστακος και η Ελεναρα ως εκπροσωποι των εργαζομενων θα μας ενημερωσουν για τα παντα....και θα μας πουν "δυστυχως δεν εχουμε καμια ενηνερωση"....χαχαχα!Εκροσωποι με αρχιδια η' το αντιστροφο αραγε????

Γ.Π. είπε...

Τσάμπα κινητοποιήθηκε ολόκληρη αστυνομία! Σαν διαδήλωση του Ζίγδη ήταν!

Ανώνυμος είπε...

Μη σκας την Τετάρτη ετοιμάζονται να μπουκάρουν στο ΔΣ την ώρα της συνεδρίασης .Ρεζίλι πράγματα ξανά μανά τα καλά του 2012 μόνο που τότε ήταν Ιούνιος....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μα όλοι διακοπές; Μόνο το ΔΣ εργάζεται ασταμάτητα για να σταματήσουμε να δουλεύουμε εμείς ! Για δες καιρό που διάλεξε ο διάβολος να μας πάρει...