Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Επιστρέφουν στα χειρουργεία οι Ιατροί ΕΔΟΕΑΠ

(σημείωση συντάκτη) -> Και αφού το προηγούμενο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ απέλυσε και έσυρε δια της βίας εκτός ΕΔΟΕΑΠ ένα σωρό επιστήμονες - ιατρούς επειδή χειρουργούσαν, το νέο ΔΣ χθες ανακοίνωσε την επιστροφή των ιατρών στα χειρουργεία. Τι να πούμε; Μόνο λέμε ότι μένουμε άφωνοι με τα τερτίπια του εκάστοτε ΔΣ. Πάλι καλά δηλαδή που βρισκόμασταν και κινούμασταν πέριξ του μεσαίωνα και τώρα διαφαίνεται ότι μπορούμε σιγά - σιγά να τον ξεπεράσουμε.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ 
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Συνάδελφοι,
          Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ στοχεύοντας στην προαγωγή της υγείας και στη θεραπευτική υποστήριξη των ασφαλισμένων που  αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και χρήζουν ανάγκης  χειρουργείου, αποφάσισε να δίνεται πλέον η  δυνατότητα διενεργείας χειρουργικών επεμβάσεων  σε όλους τους Ιατρούς του ΕΔΟΕΑΠ με ειδικότητα χειρουργού σε συμβεβλημένα με τον ΕΔΟΕΑΠ ιδιωτικά Νοσηλευτήρια.
            Οι ασφαλισμένοι θα έχουν εφεξής τη  δυνατότητα να επιλέξουν προαιρετικά Ιατρό του ΕΔΟΕΑΠ για τη διενέργεια επέμβασης, χωρίς να  επιβαρυνθούν με καμία δαπάνη για αμοιβή του  ιατρού.
          Η παραπάνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα ισχύσει από 20 Οκτωβρίου 2015 και αναμένεται να προσφέρει λύση σε ένα πάγιο αίτημα των ασφαλισμένων και να τους διευκολύνει σημαντικά εξασφαλίζοντας  τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του ιατρού – χειρουργού.
          Ταυτόχρονα, ικανοποιείται το επιστημονικό αίτημα των ιατρών του ΕΔΟΕΑΠ για την περιφρούρηση της σχέσης ιατρού-ασθενούς , καθώς η σχέση αυτή δεν θα διακόπτεται πια σε περιπτώσεις που είναι αναγκαία η διενέργεια χειρουργικής επέμβασης.
          Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι και για τις χειρουργικές επεμβάσεις που διενεργούνται από ιατρούς – χειρουργούς του Οργανισμού, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να ακολουθούν την ισχύουσα διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ

Ευάγγελος Τάτσης

Νίκος Καρούτζος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε ο κολιές κι έγινε βραχιόλι, έλεγε η γιαγιά μου για τις αλλαξοκολιές.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες θα γινουν για αλλη μια φορα οι γιατροι...παλι θα τα τσεπωσουν καλα!!!!δωρακια στους καλοπληρωμενους γιατρους,τους πολυεισοδηματιες....και οι υπολοιποι υπαλληλοι θα γευτουν τις περικοπες του καλου μας του ΔΣ.ολα τα χρονια στα ωπα ωπα τους εχουν ολες οι διοικησεις!!!δουλευουν 5ωρα και τσεπωνουν μισθους για 12ωρα που δε θα τα επερναν πουθενα αυτα τα λεφτα!!!αρχινοσοκομες και γιατροι τρωνε με χρυσα κουταλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι ο αρχιρουφιανος,ο γιατρος της πλακας και των χρυσων οικονομικων απολαβων καταφερε και εδιωξε αλλον εναν γιατρο και απο τοτε ειναι μεσα στη τρελη χαρα μεχρι που στο τελος θα μεταφερει το ιατρειο του στον 6ο και αυτος θελει να λεγεται συναδελφος και ολοι να τον εκτιμουν για το τιποτα που ειναι

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάτε καλά; Σύμβαση με το Υγεία και περικοπές στους υπαλλήλους που θα ...βουρκωσουν ;
Μας μαλώνετε και λέτε ότι θα δακρυσουμε;Βούρκος ειστε ρε !

Ανώνυμος είπε...

Περικοπες στους υπαλληλους...ποσο ξεφτιλες ειστε?δεν ντρεπεστε καθολου?αντι να κοψετε παροχες κοβετε τα χρηματα των υπαλληλων?ντροπη σας!

Ανώνυμος είπε...

Αντικαταστατικα επιδόματα: άραγε τα δηλώνουν οι αντικαταστατικοι δικαιούχοι; Μηπως να σταλεί μια λίστα στις αρμόδιες Αρχές;

Ανώνυμος είπε...

Σωπάτε ρε παιδιά! Έχουμε Σωματείο. Θα μας κανει ξεχωριστή ΣΣΕ! Ο συνδικαλισμός στο μεγαλείο του!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε! Έχουμε Σωματείο! Έκαναν σούπερ Τομεάρχη την συνταξιούχα που τα πήρε χοντρά, έκανε αναπληρώτρια Τομεάρχη την Αγαθούλα την καημένη, που τωρα δεν θα ειναι Τομεάρχης, ώστε οταν λήξει η σύμβαση της σούπερ Τομεάρχη, να γίνει η Αγαθούλα σούπερ Τομεάρχης! Το καταλάβατε ή να το ζωγραφίσω; Η ΕΠΗΕΑ, βολεύει τα παιδιά της και διασφαλίζει το μέλλον τους! Α, μην το ξεχάσω! Έκαναν και τον Βαρακη αναπληρωτή Τομεαρχη, για να αντιλαμβάνεται καλυτερα τις δυσκολίες της Διοίκησης και να λεει στους συναδέλφους τις παπαριες που λεει. Α, επίσης, μεσα στο "βούρκωμα" απο τις περικοπές, καποιοι θα γελάνε, γιατι πολύ απλά...θα πάρουν αύξηση! Ναι, ο ΕΔΟΕΑΠ θα δώσει αυξήσεις βρε! Σε ποιους; Σε μερικά παιδάκια του Γκανα!