Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Μαυρογυαλούρικες πρακτικές στον ΕΔΟΕΑΠ

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται αυτόκλητοι υπερασπιστές των «κεκτημένων» του διοικητικού προσωπικού του ΕΔΟΕΑΠ. Ανακαλύπτουν πογκρόμ μειώσεων, ενώ οι ίδιοι ήταν εκείνοι που μιλούσαν για εξωφρενικές αμοιβές, που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα της αγοράς.
Ενδιαφέρον προς μελέτη παρουσιάζει και η ανακοίνωση της ΕΠΗΕΑ που καταγγέλλει την υπογραφή συμβάσεων με βάση την δική της συλλογική σύμβαση του 2009 (!!!), όταν οι υπάλληλοι της ίδιας της ΕΠΗΕΑ αμείβονται με μισθούς βάσει Σύμβασης ΕΠΗΕΑ 2009 μείον 15%!!! Καταγγέλλουν δηλαδή τον ΕΔΟΕΑΠ εκείνοι που δίνουν χαμηλότερους μισθούς και πριν από λίγους μήνες μας «μάλωναν» γιατί δίναμε «χαριστικά λεφτά».
Ευτυχώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά της Συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που έγινε παρουσία εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΠΗΕΘ.  « Εμείς επιδιώκουμε να εφαρμόζεται η σύμβαση της ΕΠΗΕΑ και καταγγέλλουμε κάθε φορά που δίνονται αυθαίρετα λεφτά», ήταν το επικριτικό σχόλιο του πρόεδρου της ΕΠΗΕΑ για την υψηλή μισθοδοσία. Όταν αποφασίστηκε η εναρμόνιση της μισθοδοσίας με τη συλλογική σύμβαση της ΕΠΗΕΑ του 2009, η Ένωση κλήθηκε να υπογράψει συλλογική σύμβαση ώστε να καλυφθούν οι ειδικότητες που δεν προβλέπονται, όπως για παράδειγμα οι νοσηλευτές. Η απάντηση που έλαβε ο ΕΔΟΕΑΠ ήταν αρνητική. Έπειτα ακολούθησαν οι ανακοινώσεις για δημιουργία εντυπώσεων, όπως επιβάλλει η πρακτική κάθε καθωσπρέπει μαυρογυαλούρου και περιγράφεται αναλυτικώς στο εγχειρίδιο του καλού συνδικαλιστή.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ανακοινώσεις συναδέλφων της ΕΣΗΕΑ , οι οποίοι έσπευσαν να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην «ανάλγητη» πλειονοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, που τόλμησε (!!) να αντιμετωπίσει τους εργαζομένους με βάση μια συλλογική σύμβαση και όχι ανάλογα με τις γνωριμίες του καθενός. Αποτέλεσμα ήταν κάποιοι να υποστούν μισθολογική μείωση αφού λάμβαναν μισθούς πολύ μεγαλύτερους από τα προσόντα και την προϋπηρεσία τους όπως αυτά περιγράφονται στη συλλογική σύμβαση. Κάποιοι άλλοι δε, οι ξεχασμένοι του Θεού του ΕΔΟΕΑΠ, πήραν αύξηση, καθώς οι μισθοί τους δεν έφταναν τη σύμβαση.
Σε αυτούς τους καλούς συναδέλφους της ΕΣΗΕΑ και μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, απαντάμε με πολύ αγάπη, απευθύνοντάς τους ένα ερώτημα: Παίρνουν πολλοί δημοσιογράφοι 2.500 – 3.000 ευρώ μισθό, όπως αμείβονταν κατά μέσο όρο οι υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ;; Γιατί καλή η τσάμπα πολιτική, όμως όχι γι’ αυτή την ώρα που η ανεργία στον κλάδο αγγίζει το 40% και τα κεκτημένα μας κινδυνεύουν να εξανεμιστούν από τις κυβερνητικές πρακτικές της ισοπέδωσης. Κάτω από άλλες, ήρεμες, συνθήκες θα δικαιολογούσαμε την ανακοίνωση ως «συνδικαλιστικό ξεσκούριασμα». Όταν όμως καίγεται το σπίτι μας, καλύτερα να ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα κι όχι με την υπεράσπιση της αδικίας που εδραίωσε η πολυετής ρουσφετολογική πρακτική.
Νίκος Καρούτζος
ΓΓ ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
Άντζυ Σταθάτου
Πρόεδρος ΤΥΠ ΕΔΟΕΑΠ

84 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογράφοι όντως δεν παίρνουν 2-3 χιλιάρικα στις δουλειές όπου εργάζονται σήμερα.
έστω ότι δηλαδή παίρνουν 500 ευρώ.
Τι θέλει να μας πείτε με αυτό τον συσχετισμό;
ότι θα πρέπει και οι εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ να παίρνουν 500 ευρώ;
Οχι, δεν είναι έτσι, απλώς οι δημοσιογράφοι δεν βρίσκουν δουλειές δεδομένου ότι έχουν κλείσει ένα σωρό μαγαζιά, οπότε υπάρχει μεγάλο περίσευμα άνεργων δημοσιογράφων και γιά αυτό δεν βρίσκουν δουλειά.
Ακόμα και όσοι δημοσιογράφοι δουλεύουν και μειώθηκαν δραστικά οι μισθοί τους, σίγουρα αυτό έγινε από τους εργοδότες τους που δεν ενδιαφέρονται εάν αυτοί οι δημοσιογράφοι θα επιζήσουν ή όχι, εάν θα βρουν άλλη εργασία ή όχι κλπ.
Εσείς λοιπόν ως σύμβουλοι του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και ως εργοδότες, προσπαθείτε να εφαρμόσετε παρόμοια πολιτική;
Δηλαδή την πολιτική της μείωσης των μισθών; Επειδή ένας άλλος κλάδος δεν πληρώνεται όπως πρέπει, πρέπει και εσείς να κάνετε το ίδιο;
Όσο αφορά την ΣΣΕ που δήθεν δεν έχει ο ΕΔΟΕΑΠ, εμείς γνωρίζουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια πολλές διοικήσεις έχουν προσπαθήσει και έχουν επιβάλλει μισθολόγια.
Αλήθεια το γνωρίζετε αυτό;
Εάν όχι, τότε ως σύμβουλοι ρωτήστε κάποιον παλιότερο να σας δείξει τα μισθολόγια που σε κάθε περίπτωση ανησυχίας των προγενέστερων ΔΣ, αποφάσιζαν και θέσπιζαν ένα από δαύτα. Με μισθούς κάθε φορά και μικρότερους.
Ακόμα και εάν θεωρείτε ότι τα μισθολόγια των αμέσως προηγούμενων διοικήσεων δεν ήταν ορθά, εσείς τα διορθώνετε;
Και πως τα διορθώνετε;
αυθαίρετα προς τα κάτω;
Όσοι παίρνουν πάνω από 4χιλ θα παίρνουν κάτω από 3χιλ.
Και αυτό θεωρείτε ότι είναι προσπάθεια δημιουργίας Μισθολογίου;
Οσοι έχουν πτυχία αναγνωρισμένων Ιδιωτικών Πανεπιστημίων αλλά δεν έχουν επικύρωση ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), τους παίρνετε πίσω το επίδομα πτυχίου;
Και ένα σωρό άλλες "φωτογραφικές" παρεμβάσεις σε ένα αυθαίρετο μισθολόγιο δικής σας επινόησης;
Εάν πάλι σας ενδιέφερε τι θα πρέπει να λαμβάνουν ως μισθό αυτοί που αναφέρετε ως "οι ξεχασμένοι του θεού", βάσει ποιανού μισθολογίου τους ονομάζετε έτσι;
Μάλλον βάσει του αμέσως προηγούμενου μισθολογίου της Σπανοπούλου που ξεχνάτε να πείτε ότι ήδη υπάρχει.
Αλλά εφόσον αυτοί οι "ξεχασμένοι" θέλετε να τους ανεβάσετε τους μισθούς τους, γιά ποιό λόγο δεν το κάνετε αρχικά σε αυτούς;
Μήπως προσπαθείτε να δημιουργήσετε ευχαριστημένους και δυσαρεστημένους με τη λογική του "διαίρει και βασίλευε";

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα φίλες και φίλοι,
Οι "φωτογραφικές" παράγραφοι στα νέα μισθολόγια δεν έχουν τέλος.
Πτυχιούχος Τομεάρχης θα λαμβάνει ίδιο μικτό μισθό με τον τομεάρχη χωρίς πτυχίο.
Τομεάρχης με μεταπτυχιακό θα λαμβάνει ίδιο μικτό μισθό με τον τομεάρχη χωρίς πτυχίο ή με μικρότερο πτυχίο.
Τομεάρχης με διδακτορικό επίσης θα λαμβάνει ίδιο μικτό μισθό με τον τομεάρχη χωρίς πτυχίο.
Κατά τα άλλα "ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ".
Δηλαδή βάζετε μία οροφή "Δεν μπορεί κάποιος να λαμβάνει περισσότερα από τόσα και στη συνέχεια αλλαλούμ.

Ανώνυμος είπε...

ε όχι ρε φίλε, είσαι άδικος.
Το πτυχίο του δικού μας ανθρώπου το βαφτίζουμε ως έγκυρο και το πτυχίο αυτού που δεν γουστάρουμε το βαφτίζουμε άκυρο.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Νικολακη που τωρα νοιαστηκες για τους ''ξεχασμενους'' ,ποσα χρονια τους ξερεις αυτους τους ξεχασμενους;τι εκανες για αυτους τους ''ξεχασμενους'' ολα αυτα τα χρονια που περναμε εμεις ολα αυτα τα τρελα λεφτα που λες;απλα γιατι να μας κοψεις τους μισθους μας επρεπε να το παιξεις καλος δινοντας τιποτα ψιχουλα στους τοσα χρονια ξεχασμενους που ηξερες αλλα εκανες τη παπια.Ντροπη σου εισαι ενας γελοιος που θες να το παιξεις και πονοψυχος παναθεμα σε.

Ανώνυμος είπε...

Σου αρεσε που πηρες παλι πισω τα πατσαβουροχαρτα σου?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε τοσα χρονια τι εκανες,καλα σου λεει ο συναδελφος,παλιοψευτη

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε μαλακα εσυ η ποπαρα η αριστερη τι εκανε γιαυτους;;;μηπως αυτη δεν το ηξερε;;;τωρα ταχα την ενοιαξε και αυτην για τις συμβασεις;;;ποσο θετρο θα δουμε ακομα απο κατι σκουπιδια σαν και σας

Ανώνυμος είπε...

Οι μοναδικη κυρια που ειναι σαν να μη τρεχει τιποτα μετα τις περικοπες ειναι η αρχιπασιεντζα του 3ου,ποσα επερνε θεε μου για να μην την ακουμπησε η μειωση!!!!!!ασε που και παλι εχει χαθει απο τον 3ο,οσες φορες και να εχω ανεβει ποτε δεν την εχω πετυχει,που λουφαρει παλι και δεν την περνουν χαμπαρι????ετσι καλα κανει και μετα μας κοβουν εμας χρηματα για τις αμαρτιες αλλων που δεν μπορουν να τους ακουμπησουν!

Ανώνυμος είπε...

Που να ναι μωρε,σε κανα ιατρειο θα ειναι κρυμμενη για να γελαει παλι με τη φιλεναδιτσα της για τις μειωσεις του μικροβιολογικου

Ανώνυμος είπε...

Παρατα τη μωρε την ασημαντη νοσοκομα που δε κανει για τιποτα αλλα την εχουν βαλει σαν γλαστρα στο 3ο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μ@κ@κα αγράμματε γραμματικέ αν ελεγχθεί το δικό σου πτυχίο όχι το ψεύτικο που δηλώνεις στο φασομπούκι το άλλο λεω του ....οπτικού το μόνο που διαθέτεις θα γίνεις ρεζίλι βλακόμουτρο!
Γνήσιο καλαματιανό λαμόγιο αυτά ξέρεις αύρα κάνεις! Πάρε τώρα πισω ην πατσαβούρα σύμβαση που μας εδωσες να υπογραψουμε βάλτον εκεί που ξέρεις και Αντε να δούμε ποιος ή ποια θα είναι θύμα της απίστευτης λύσσας και κακίας σου εναντίον των εργαζομένων.
Ούστ από δω καραγκιοζοκαρουτζάκι!

Ανώνυμος είπε...

Πατήστε εδώ για να εντοπίσετε το επόμενο θύμα του.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε μας εντυπωσίασε το ότι δεν ξέρεις να οργανώνεις σωστά τα κουκιά σου.
Σου ξέφυγε ένα θεσσαλονικιό κουκί.
Καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.
Τώρα... άντε να βρεις άλλον "γάϊδαρο"... εμ.. άλλο κουκί ήθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το παραπάνω σύνδεσμο.
Καλέ, τι γλυκύτατη είναι αυτή η Πόπη;
Όταν είναι να έλθει σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους του ΔΣ, έχει καλή "πένα" και αμέσως αναρτά τον λόγο της αντιπαράθεσης.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια είμαστε με το μέρος της δεδομένου ότι αυτές οι "πρακτικές" εξόντωσης που προσπαθεί (αλλά δεν θα καταφέρει) να επιβάλλει το υφιστάμενο ΔΣ, είναι παλιές, είναι εντελώς απαράδεκτες και κυρίως κατακριτέες.
Δηλαδή εάν καταλάβαμε καλά, αυτό που προσπάθησαν να κάνουν (μερικοί ευτυχώς όχι όλοι) οι σύμβουλοι, ήταν να κάνουν delete σε κάποιο "μεγαλοστέλεχος" που όμως δεν έγινε τυχαία μεγαλοστέλεχος. Προφανώς έγινε "μεγαλοστέλεχος" διότι τόσοι και τόσοι προηγούμενοι σύμβουλοι τον είχαν (ή την είχαν) αποδεχθεί ως τέτοιο.
Δηλαδή είχαν εκτιμήσει την εργασία του και εάν δεν υπάρχει ίσως η εξαιρετικά ακραία περίπτωση παράνομου (ή νόμιμου) χρηματισμού του, τότε θα φάνε αυτοί οι σύμβουλοι τέτοια σφαλιάρα που θα την θυμούνται πολλά χρόνια μετά.
Την σφαλιάρα θα την φάνε διότι θα αναγκαστούν να πληρώσουν ένα σκασμό αποζημειώσεις, θα εξεγερθεί σύσσωμο το προσωπικό εναντίον του ΔΣ και μετά θα αρχίσει το μεγάλο πάρτυ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ποπαρα γιατι δεν μας λες και το λογο που θελουν να διωξουν αυτο το μεγαλοστελεχος;σιγουρα δε θα το διωχνουν για τη φατσα του ουτε για το οτι δεν εχει ωραια ματια...καποιος σοβαρος λογος θα υπαρχει....αντε πες τα μας ολα να εχουμε μια πληρη εικονα και μη πετας μονο αυτα που σε συμφερουν για να το παιξεις ως σουπεργκερλ του ΔΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ενα ΔΣ που να ξηλωσει ολους και ολες τις αχρηστες απο θεσεις ευθυνης υπαρχει;Επιτελους εχει κανεις τα κοτσια να το κανει;ποσα χρονια θα βλεπουμε τους αχρηστους σε αυτες τις θεσεις;ΓΓ εισαι τοσα χρονια εδω μεσα ξερεις ποιοι αξιζουν και ποιο οχι κανε ξεκαρταρισμα τωρα,τωρε που εχουμε φτασει σε κατασταση που ολοι και ολα κρινονται και οποιος ειναι καθαρος και δεν θελει τη καταστροφη του οργανισμου θα ειναι μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μωρε να το κανει αυτο που λες,εδω εχουν βαλει σε θεσεις ευθυνης ατομα χωρις πτυχιο και χωρις μυαλο απλα διοτι ειχαν πολυ καλα μεσα!!!!!Ατομα που κανουν λαμογιες αλλα ακομα υπαρχουν!!!!Ατομα που το μονο που τους νοιαζει να περναει οσο πιο λουφαδορικα το 8αωρακι τους!!!Τα ξερατε τα ξερετε και ποτε δεν εχετε κανει τιποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω φιλε οποιος εχει πτυχιο,μεταπτυχιακο,διδακτοριο ειναι ο βλακας του οργανισμου,παρτο χαμπαρι,τοσα χρονια που ζεις και δε το βλεπεις;

Ανώνυμος είπε...

Μονο η Σπανοπουλου ηξερε να εκτιμαει και να τοποθετει ατομα που αξιζουν σε θεσεις ευθυνης,ολοι οι υπολοιποι ειναι για φτυσιμο!

Ανώνυμος είπε...

Καντε υπομονη γιατι μπορει να ειναι ο τελευταιος χρονος του ΔΣ αλλα θα πονεσουν πολλα κολλαρακια μεχρι τη ληξη της θητειας τους....

Ανώνυμος είπε...

Εδω δε μπορουν να κανουν καλα το Γαβαθα θα κανουν το προσωπικο;μας δουλευεις;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ψηλε μηπως εχεις καμια συμβαση γιατι μου εχει τελειωσει το χαρτι υγειας?????

Ανώνυμος είπε...

Λετε το μεγαλοστελεχος να ειναι η μις πασιεντζα?μπα δε νομιζω δεν ειναι τοσο εξυπνοι....μαλλον καποιο λαμογιακι που το πηρανε χαμπαρι!

Ανώνυμος είπε...

Ποιό μεγαλοστέλεχος λέτε ρε συνάδελφοι.
Πείτε και σε εμάς που δεν είμαστε μέσα στα πράγματα.
Τον Χωριανόπουλο λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δεν ειναι το ποιος ειναι...αλλα γιατι ειναι μονο ενας!ξηλωστε ολους τους αχρηστους Νικολα-Αντζυ μπορειτε και πρεπει να το κανετε διοτι απο τους προηγουμενους δεν το τολμησε κανεις!

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλες και φίλοι, υπάρχει πράγματι ένας και μόνο ένας αλλά πολύ σοβαρός λόγος που θέλουν να διώξουν μεγαλοστέλεχος που έχει προσφέρει πολλά στον ΕΔΟΕΑΠ.
Που ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ εργατικός, οργανωτικός και έχει άριστη συνεργασία με τους απο κάτω αλλά και τους απο πάνω.
Ο λόγος είναι προφανής: Δεν σκύβει πολύ το κεφάλι, ούτε δέχεται αμασητί τις "φωτογραφικές" τακτοποιήσεις των συμβούλων σε διάφορα θέματα προσωπικού τους ενδιαφέροντος.
Δηλαδή είναι ένας επαγγελματίς που έχει άποψη.
Αυτά όμως είναι ήδη καταγεγραμμένα και έτοιμα να βγουν στη φόρα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.
Είναι αυτό που λέμε ότι "θα με τραβήξετε προς το γκρεμό; Τότε θα σας πάρω όλους μαζί μου".
Ο δεύτερος (λιγότερο σοβαρός λόγος) είναι ότι υπάρχει και ένας "διάτοντας αστέρας" που θέλουν να τακτοποιήσουν και να τοποθετήσουν στη θέση αυτού του μεγαλοστέλεχους.
Αλλά και αυτή η εκδοχή (φύγε συ έλα συ), είναι μία εκδοχή που εφόσον πραγματοποιηθεί (θεωρητικά λέμε διότι στη πραγματικότητα δεν θα συμβεί), θα δημιουργήσει δυνατούς τριγμούς και αντιπαραθέσεις που μόνο προς όφελος του ΔΣ δεν θα είναι.
Τα είπαμε και παλιότερα, τα λέμε και τώρα. Θυμηθείτε το θέμα και θα δείτε τι μπορεί να πάθει ένα συμβούλιο που έρχεται και παρέρχεται αλλά δυστυχώς δεν μαθαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Ωπα ρε Ποπη,μηπως μας προσβαλεις;Δηλαδη τι θες να πεις οτι αυτο ο ξεχωριστος και ιδιαιτερα ικανος υπαλληλος ειναι ο μοναδικος που δεν εσκυψε το κεφαλι στο ΔΣ;οι υπολοιποι δηλαδη ειμαι υποχειρια και υπακουα στρατιωτακια του ΔΣ;Για ξανασκεψουτο και διορθωσε τα λεγομενα σου!Και κατι ακομα,εσυ εισαι η μια πλευρα,μακαρι να ακουσουμε και την αλλη,τη ''κακη'' πλευρα να μας πουν το λογο που θελουν να διωξουν αυτον τον ''ξεχωριστο'' μεγαλοστελεχος που εχει συμβαλει πιο πολυ απολους μας στον ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χωριανόπουλος μεγαλοστέλεχος;
Εγώ ποδηλατανθρωπο τον ξέρω.
Το άλλο με τον Τοτό πως το είπατε;

Ανώνυμος είπε...

Δρομο σε ολα τα βαριδια του οργανισμου οποια και αν ειναι αυτα!

Ανώνυμος είπε...

Η αρχινοσοκομα ειναι παιδια....στανταρ!Αν το εκανε αυτο ο ψηλος τοτε μπραβο του!Αν οχι τοτε...φτου σου!

Ανώνυμος είπε...

Χριστόπουλος 6000, Πιππας 4500,
Βασιλειου 3500, Οικονόμου 3200 ,Μανιμανάκη 3000,Ντόλυ 3000, Πετράκος 5000,Σούσης 3000,Γιαννόπουλος 3000 συν τα τυχερά τους Κοστος ετησιο 500.000 ευρωπουλα.
Αυτους τους μισθούς από εποχής Γκοτσινα Καζάκου , Κιάου βρήκε η τέως και τους ξαπόστειλε.Για Καραλή Καλαντζη Παπαιωάννου Χριστοφιλακη Σκόρδιλη και τα 4500 έγιναν διχιλιαρα .Τώρα μετά από δύο περικοπές πάμε για τρίτη και μας κοροϊδεύουν ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που αμείβονται με κάτω από τη Συλλογική της ΕΠΗΕΑ Σαν δεν ντρέπονται ! Πρώτα γιατί νομικά δεν υπάρχει σε ισχύ καμμία σύμβαση ΕΠΗΕΑ που έτσι κι αλλιώς πότε δεν υπέγραψε ο ΕΔΟΕΑΠ και δεύτερον μια εργαζόμενη μόνο παίρνει 850 ευρώ κι αυτό γιατί έτσι την προσέλαβαν επί Σομπολου με σύμβαση σύμφωνα με τους όρους του δεύτερου μνημονίου και τον ΓΓ να ουρλιάζει σε σύσκεψη με στελέχη Εγώ δεν θα πάω φυλακή .Εγώ δεν παρανομώ!
Ρωτήστε κι εμάς που ξέρουμε ρε ζαγάρια.
Τι νομίζετε ότι διοικείτε ; Γίδια;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τη φάτσα του να δείτε ρε παιδιά στη Φωτό καταλαβαίνετε τι κουμάσι είναι
Νικολάκη μια φορά προδότης πάντα προδότης.Να το θυμάσαι αυτό όταν προωθείς και πίνεις μπυρίτσες με τον Απόστολο Μάρκο

Ανώνυμος είπε...

Μην τον αδικεις....Αγιος ειναι ο Μαρκος!Αρε Γκανα σε καναν σαν τα μουτρα τους!

Ανώνυμος είπε...

Μαρκο ολα τα πουλησες για μια μπυρα

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι αδικο ομως που υπαρχει μια τετοια εργαζομενη;κιαν δε κανω λαθος οταν ηταν προεδρος ο Σομπολος η Χριστοδουλιδου δεν ηταν προεδρος ΤΥΠ και μελος του ΔΣ;Γιατι δε μιλησε τοτε;Μονο τωρα ξερει να μιλαει;Κλωτσιες που θελετε λαμογια που μας δουλευετε κιολας

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις εγώ λέω ότι ο Μάρκος αποφάσισε να φάει και τον Βοσκοπουλο! Έδωσαν μισθό Μαχαίρα στον Τόλη και έλαβαν πενταροδεκάρες.Υποσχεθηκε ότι θα φέρει φράγκα ο τυπάκος κολλητός του Τατση από το λογιστήριο του Τεγόπουλου και του Γκανά από το Σωματείο μας και φράγκα δεν είδαν. Αντίθετα ο Τόλης το παίζει γκόμενος στα κοριτσάκια του γραφείου του όταν δεν τα απειλεί κιόλας! 3500 ευρό λιγότερα εξοικονόμηση απο την δήθεν στελεχάρα!

Ανώνυμος είπε...

Εχετε καταλαβει οτι γιατι πληρωνουμε αμαρτιες αλλων;Τις αμαρτιες του κολλητου του Τατση που δεν εχει μαζεψει φραγκο απο τοτε που τον εβαλε ως μεγαλοστελεχος στη θεση αυτη των εσοδων,και για την αχρηστια του κυριου θα κοψουν τα χρηματα απο τους μισθους μας!Οι οικογενειες μας σας ευχαριστουν κυριε Τολη!

Ανώνυμος είπε...

Ρε βαλτε στη θεση του Τολη τον παναγιωτη απο το κυλικειο,περισσοτερα εσοδα θα φερει,αυτο ειναι το μονο σιγουρα...αλλα μη βαλετε τον Τολη στη θεση του Παναγιωτη γιατι θα καταδρεψει και το κυλικειο!

Ανώνυμος είπε...

Μη γελιέστε για άλλο λόγο ήρθε ο Βοσκοπουλος που τολμάει να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Μαχαίρα .
Ήρθε γθα να βάλει στα αζήτητα τα χρέη των εργοδοτών των διαφημιστικής και των γραφείων ισολογισμών.Δεν θα τους περάσει όμως ! Τους έχουμε καταλάβει καλά !

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι γυρνάει και λέει ο ανεπροκοπος που τον πήραν από τα αζήτητα απολυμένο και με μισθό 1500 ευρώ στην εφημερίδα των αγγελιών .Χρυσή ευκαιρία ο Τόλης μας!Ελα όμως που ξέρουμε τα μισθολόγια και ξέρουμε ότι Χρυσή ευκαιρία ήταν ο ΕΔΟΕΑΠ για τον Τόλη τους που τον βόλεψαν αφού ξέσκισαν τον Μαχαίρα κι ας ήταν από την παράταξη του Γκανά κι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε πως κοκορευεται ο Βοσκοπουλος ρε; Ότι ήρθε να μας νοικοκυρέψει κι ότι δεν παίρνει τη μισθάρα του Μαχαίρα αλλά μόνο ότι λέει η συλλογική σύμβαση της ΕΠΗΕΑ! Ποια σύμβαση βρε άθλιε συνδικαλιστή της δεκάρας που η σύμβαση είναι του 2008 κι εσύ ήρθες επί Σομπολου όχι επί Τάτση με 3700 κόστος και 3200 μικτά όταν έπαιρνες τα μισά για να πουλάς αγγελίες στο γκισέ!Αντε από δω άχρηστε αβανταδόρε των Γκανάδων.Εμας δεν μας κοροϊδεύεις.Δειξε μας ρε τι εισπράτεις κάθε μήνα χωρίς τις ρυθμίσεις και θα αποδειχθεί ότι φέρνεις λιγότερα από την Βασίλη και τη Βαζογιάννη.Μπορεί τα γίδια του ΔΣ να τα η γελάς εμάς όμως όχι! Άσε που ο Μαχαίρας με τις περικοπές κόστιζε στον ΕΔΟΕΑΠ όσο εσύ και ήταν πιο αξιοπρεπής και δεν προσπαθούσε να μας πείσει να υπογράψουμε χαρτιά που δεν θέλαμε όπως κάνεις εσύ !

Ανώνυμος είπε...

Ναι μεγαλη επιτυχια και ο Μαχαιρας,μας εφερε τοσα πολλα εσοδα στον οργανισμο που που ελεγαν να μας διπλασιασουν τους μισθους μας!βρε αντε μου στο δι@@λο!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανόητη εσύ του εσόδων που σε ξέρουμε όλοι πόσο τον υπονόμευσες τον άνθρωπο , πότε ένας επικεφαλής αγγελιοσήμου έφερε λεφτά στον Οργανισμό ? Ποτέ και το ξέρεις γιατί όλες μαζί παίζετε πασιεντζα εκεί μέσα.Απλα ο Πιππας δούλευε τους πάντες ο Μαχαίρας μέχρι να έρθει τον έφυγαν με τη βοήθεια φιδιών σαν εσένα και ο Βοσκοπουλος τα ρίχνει στην κακομοίρα την ξαδέλφη της Αλεξίας και βαράει μύγες πίνοντας καφεδάκια στον 6ο στο ΕΤΑΠ και στην ΕΠΗΕΑ .Αν πινει και τι πινει στα γραφεία πελατών για διακανονισμούς αυτό θα το μάθουμε σίγουρα κάποια στιγμή!Αντε από δω σουσουράδα που θες και διπλασιασμό μισθού!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, εσείς παραπάνω που αναφέρεστε στο αγγελιόσημο, γράφετε αρλούμπες και βγάζετε σε λάθος θέμα τα νύχια σας.
Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που βγάζετε τη χολή σας σπιλώνοντας άλλους συνάδελφους λες και ξέρετε και έχετε άποψη επί παντός.

Ανώνυμος είπε...

Τι στο διάολο!Θεωρείς συνάδελφο τον Τόλη ; Κι εγώ διαφωνώ να σφάζω μάστερ μεταξύ μας αλλά τούτος δεν τρώγεται με τίποτε .Μας κοροϊδεύει μπρος στα μάτια μας και προσληφθηκε με τα λεφτά που έπαιρνε ο Βασίλης και έσοδα δεν έχει φέρει στον Οργανισμό και εκβιάζει απειλητικά να υπογράψουμε το έκτρωμα που μας έδωσαν . Οπότε λογικά θυμώνουν κάποιοι και κάποιες .Άσε που Μάρκος και Βαγγελακης τον θέλουν για διευθυντή με το στανιό. Ήμαρτον Παναγία μας δηλαδή που πήραμε από τα αζήτητα τον σπουδαγμένο δι αλληλογραφίας!

Ανώνυμος είπε...

Μετά λεφτά του μάχαιρα. ... λάθος.
Δεν έχει φέρει έσοδα. ... σωστό.
Εκβιάζει απειλητικά. ... ελέγχεται.
Με το στανιο δντής. ... σωστό.
Αζήτητα. ... ελέγχεται.
Διαδικασίας αλληλογραφία. ... σωστό (open uni).

Ανώνυμος είπε...

Στον ΕΔΟΕΑΠ υπάρχουν πολλά βαρίδια και μάλιστα μεγαλόμισθα!
Η Διοίκηση τι κάνει;
Γελάει μαζί σας όλος ο κόσμος......

Ανώνυμος είπε...

Με τα λεφτά του Μαχαίρα μέρα τις περικοπές της τέως εννοώ!
Έσοδα ήρθαν μόνο από τις ρυθμίσεις του νομού για τις συμφερτικές100 δόσεις και όχι από τον Τόλη .
Διευθυντής θέλει πολύ να γίνει αλλά δεν θα γίνει .
Το πτυχίο του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου που πήρε στα γεράματα ούτε για κορνίζα δεν κάνει όχι για θέση μεγαλοστελέχους!
Αντε να συνεννοουμαστε Νικολάκη...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα πάρουν και νοσηλευτές κανονικούς όχι μαιμού ΔΕ κουράστηκε το Νοσηλευτικό Προσωπικό και θέλει βοήθεια!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι δε θα προσλαμβανουν μονο οι προηγουμενοι,θα πρεπει να βολεψουν κιαυτοι το κοσμο τους!!!Για να δουμε ποσες Πηνελοπες θα φερουν αυτη τη φορα...

Ανώνυμος είπε...

Κουραστηκαν οι φιλεναδες στο 3ο και ειναι ο Νικολακης να τις ξεκουρασει φερνοντας τους 2 βοηθους,ποσο καραγκιοζης εισαι ρε συ,γιατι κρατας αυτες τις χρυσοπληρωμενες αχρηστες πρεπει να πληρωσουμε με τις μειωσειε τα δυο βυσματακια σου;τι να σου πω βρε ξυφτιλα,οτι και σου πω ειναι λιγο

Ανώνυμος είπε...

Αντε βαλτες να δουλευουν και την ιδια βαρδια γιατι την εχει φαει η μοναξια τη πρωινη

Ανώνυμος είπε...

Προισταμεναρα σε εφτιαξε παλι ο Νικολακης,κιας τον εκανες ξεφτυλα στις εφημεριδες αυτος σου πηρε και βοηθους και απο εκει που σε βλεπαμε μια ωρα στο 8αωρο σου να κανεις οτι δουλευεις,τωρα δε θα σε βλεπουμε καθολου!

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανει,δε φταιει αυτη που ειναι τοσο μαλακες εκει πανω και γω στη θεση της το ιδιο θα εκανα και ισα ισα νιωθω ηλιθια τοσα χρονια που δεν τοχω κανει

Ανώνυμος είπε...

Απο τη μια μας κοβουν τους μισθους και απο την αλλη προσλαμβανουν κοσμο,ρε μας δουλευουν αυτοι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ποπη τη κανεις εσυ εκει πανω,σπαστους τα κεφαλια που θελουν να παρουν κιαλλες νοσοκομες

Ανώνυμος είπε...

Παλι ρουσφετοιστοριες εχουμε παιδια?

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε τα παιδακια εφαγαν το χαστουκι με τις συμβασεις που πηραν πισω και ειπαν να κανουν καμια προσληψη ετσι για νιωσουν λιγο οτι διοικουν.Νικο πιστευω να εχεις κρατησει καμια συμβαση απο τις "καλες" που ηθελες να υπογραψουμε ωστε να τις δωσεις στις νεες προσληψεις σου...χαχαχαχα...γελοιε

Ανώνυμος είπε...

Σου εμειναν καθολου συμβασεις ψηλε;Δε τις εφαγες μαζι με τη φιλεναδα σου τη κοντη;Καλη χωνεψη τρελο ζευγαρακι του 6ου!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τους ειπατε οτι δε θα πληρωθουν ποτε διοτι το ταμειο ειναι μειον;θα τους τα χρωστατε;βαλτε τους κατευθειαν ταμειο ανεργιας μηπως παρουν κανα φραγκο γιατι δε τους βλεπω να περνουν τιποτα αλλο

Ανώνυμος είπε...

Για τα δικα τους ατομα παντα εχουν....οπως τοτε με τους γιατρους που ηταν να μη πληρωθουν αλλα ο αχρηαστρος (αχρηστος+αρχιατρος) τα τσεπωσε μια χαρα...κατα ταλλα ειναι συναφελφος.

Ανώνυμος είπε...

Αστον αυτον καθε μερα πανω στα φιλαρακια του ειναι για να κανει το κομματι του,τον εχουν ονομασει και αρχιατρος και αυτος την εχει ψωνισει και νομιζει οτι ειναι ο θεος...δεν υπαρχει το ατομο...εχει βγαλει ολο το κομπλεξ που ειχε απο φοιτητης και το παιζει καμποσος.

Ανώνυμος είπε...

Εδω εχει διωξει ποσους συναδελφους του με τα λογια που εβαζε στις διοικησεις τι να πεις!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι αν εισαι μπακουρι,κατι πρεπει να κανεις ωστε να ξεχωρισεις,αλλα αυτος το εχει κανει με τον χειροτερο τροπο που το αποτελεσμα φερνει απλα γελοιο,οποτε αφηστε τον στο δικο του παραμυθι.

Ανώνυμος είπε...

Παρτε ρε παιδια και κανεναν ακομα για προσληψη....λεφτα υπαρχουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα αυτος ηταν ο λογος των μειωσεων;Ντροπη σας,μας κοψατε χρηματα για να μαζεψετε 2 μισθους για τις 2 προσληψεις που θελατε να κανετε;

Ανώνυμος είπε...

Μετα τη Βασιλικη μας φεραν οχι εναν,οχι δυο αλλα τρεις αρχιατρους!γιατι αραγε;Γιατι θελαμε να τακτοποιησουμε τους δικους μας ωστε να περνουν και οι τρεις το επιδομα θεσης...και ολα αυτα θα ηταν μεχρι να βρουν τον επομενο αρχιατρο μετα τη Βασιλικη...και απο τοτε ακρου του ταφου σιωπη για να μη τους ξεβολεψουν και χασουν τα παιδακια το βαρβατο επιδοματακι τους...ιστοριες για αγριους...Που ειναι ο μονιμος αρχιατρος "αγαπητο" ΔΣ οεο;Γιατι δε κανετε αλλουε 5-6 δικους σας αρχιατρους ακομα ετσι για ναχουμε πικοιλια!Αλλα εχετε δικιο,αυτη τη στιγμη ειχαμε τη τραγικη ελλειψη απο νοσοκομες και ειπατε να κανετε κατι επι του θεματος!

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν βγαίνει η βάρδια μανα μου και ταυτόχρονα δεν βγαίνει κ η πασιέντζα...φέρτε Πηνελόπες!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχινοσοκομα ειναι,αχρηστη μεν αλλα εχει εξουσια και αποτι βλεπω τους πανω (του 6ου) τους εχει κανει να χορευουν στον δικο της ρυθμο!

Ανώνυμος είπε...

Το ωραιο ειναι που θα την βαλουν να ενημερωσει και να εκπαιδευσει τις νεες κοπελες για το πως να δουλευουν...και θα τους ξεκινησει απο το πως βγαζεις μια πασιεντζα...πως να λουφαρεις...πως να κανεις τα τσιγαρακια σου...πως να εξαφανιζεσαι απο το ποστο σου...πως να κουτσομπολευεις και πως να εχεις γραμμενο το ΔΣ στα παλια σου τα παπουτσια!

Ανώνυμος είπε...

Εναλλακτικά στο τσιγάρο και στο time out της αρχινοσοκόμας θα ενημερώνει και η εναλλακτική νοσηλεύτρια - σφουγγαρίστρα που παρακαλεί για πρωινό εναλλακτικό ωράριο γιατί έχει λιώσει το απόγευμα..μοναξιά.Αλήθεια η προϊσταμένη η άσχετη έχει δουλέψει σε δημόσιο Νοσοκομείο ποτέ για να γίνει προϊσταμένη???αλλά μάλλον κολλάει όπως ο / οι Αρχίατρος/οι (χρόνια εργασίας σε Δημόσιο Νοσοκομείο) όπου θέλουμε ακολουθούμε τους κανονισμούς και το καταστατικό και όπου θέλουμε όχι...

Ανώνυμος είπε...

9 Νοσηλευτές μάγκα μου και θα πάρουμε + 2 ούτε η πολυκλινική στην Ομόνοια μην σου πω Ευαγγελισμός σε μικρή εφημερία !!

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζονται βρε χαζούλικα για να νοσηλεύουν τους ψυχασθενείς του 6ου Η μια με τη βούλα κσι οι από τους 9 μέχρι το λαιμό στα ψυχοφάρμακα γατόνια.

Ανώνυμος είπε...

Μ@κ@κες συνεδριάζουν επάνω γθα τους μισθούς μας Θα γίνει το έλα να δεις της Καλαμάτας που λενε

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε παιδια η απορια δεν ειναι αν εχει δουλεψει σε δημοσιο Νοσοκομειο,αλλα αν εχει δουλεψει γενικα ποτε στη ζωη της!

Ανώνυμος είπε...

Η αρχινοσοκομα ειναι πιο πανω απο τον κανονισμο του ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε παιδια μαυτην την ιστορια,ετσι ηταν,ετσι ειναι και ετσι θαναι και σε οποιον αρεσει,σε οποιον δεν αρεσει ας φυγει!Και οσο εσεις εκει πανω στο 6ο που δεν τη γουσταρετε και ειδικα ο ψηλομ@λ@κ@ς να πατε να....φυγετε (μη πω τιποτα αλλο)!Η Αιμιλια και πολλες αλλες εχουμε στηριξει τον οργανισμο εδω και πολλα χρονια ενω εσεις ηρθατε τωρα και το μονο που κανετε ειναι να πινετε τις μπυρες σας και οποτε μεθαει ο καραγκιοζης να καλει την Αιμιλια και να τις λεει ολες τις μ@λ@κιες που κατεβαζει το ηλιθιο μυαλο του.

Ανώνυμος είπε...

Βαρακη τωρα που δεν περασαν οι νεες συμβασεις της διοικησης γιατι δεν κανεις κατι και μαυτους τους 10 που ηταν χαμηλομισθοι και που θα επερναν αυξηση αλλα δεν υπεγραψαν ωστε να μην αλλαξουν οι συμβασεις;Αν δεν ασχοληθεις τοτε το ξερεις οτι απο την ολη ιστορια οι μαλακες ειναι αυτοι οι 10 και την επομενη φορα δεν θα συμβαδισουν μαζι μας και θα υπογραψουν οποιαδηποτε συμβαση τους δωθει και τους συμφερει.Θεωρω πρεπον να ασχοληθεις με τις συμβασεις αυτων των ατομων διοτι θα εχεις ευθυνη για την διασπαση των συναδελφων την επομενη φορα που θα θελησουν να μας βαλουν να υπογραψουμε ατομικες συμβασεις.Αν οχι τοτε εσεις οι 10 βγηκατε Μαλακες απολη την ιστορια και την επομενη φορα προσεξτε να μην τη ξανα πατησετε!

Ανώνυμος είπε...

Που το ξέρεις ότι είναι δέκα εγώ σου λέω είναι μόνο τρεις

Ανώνυμος είπε...

10 ειναι ακουσε με κατι ξερω!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/2016/01/27/anieres-symmachies-stin-plati-ton-metochon-melon-tou-edoeap/

Ανώνυμος είπε...

Και καλα θα κανουν να υπογραψουν την επομενη φορα και να μην ακολουθουν τους τοσα χρονια χρυσοπληρωμενους του οργανισμου!

Ανώνυμος είπε...

Οι ΣΣΕ εχουν καταργηθει απο το 2012,απο τοτε οσοι εχετε προσληφθει εχετε υπογραψει ατομικες συμβασεις,οποτε δεν υπαρχει λογος να μην υπογραψετε νεες ατομικες συμβασεις,ισα ισα που οταν τις ειχατε υπογραψει κανεις δε νοιαστηκε για εσας,ουτε οι εκπροσωποι εργαζομενων αλλα ουτε και οι αριστερες παραταξεις του ΔΣ.Μην σας παραμυθιαζουν οτι θα κερδισετε κατι εφοσον δεν υπογραψετε!ισα ισα που με τις τοτε συμβασεις περνατε λιγοτερα!!!Μη γινετε οι μαλακες της ιστοριας για να σωθουν οι "αλλοι" στις πλατες τις δικες σας!