Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Ο ΕΔΟΕΑΠ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας καλωσορίζουμε στη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ, την οποία ο Οργανισμός μας υλοποίησε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», που  εντάχθηκε στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε πλήρως από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» του ΕΣΠΑ, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (κοινοτική συνδρομή) και από Εθνικούς Πόρους (εθνική συμμετοχή).
Η Διαδικτυακή Πλατφόρμα παρέχει ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και λοιπούς συναλλασσόμενους με τον ΕΔΟΕΑΠ, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με γνώμονα την ευκολότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση και στην πληροφόρηση όλων των συναλλασσομένων από οπουδήποτε μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στόχος του ΕΔΟΕΑΠ είναι εκτός των άλλων η απλoποίηση και συντόμευση των διαδικασιών, η μείωση της γραφειοκρατίας και του διοικητικού κόστους, η ελαχιστοποίηση της ανάγκης φυσικής παρουσίας του συναλλασσομένου στον ΕΔΟΕΑΠ. Για την αναλυτική σας ενημέρωσή για το Έργο μπορείτε να δείτε το σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο (πατήστε εδώ για το Ενημερωτικό Δελτίο).


Μέσω της Διαδικτυακής πλατφόρμας και συγκεκριμένα της χρήσης του Υποσυστήματος  Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένου, μεταξύ άλλων προσφέρονται και οι παρακάτω ηλεκτρονικές υπηρεσίες :
Ø  Πιστοποίηση (εγγραφή) ασφαλισμένου
Ø  Υποβολή αιτημάτων, δικαιολογητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων σε 24ωρη βάση
Ø  Πρόσβαση στην Ασφαλιστική Καρτέλα Ασφαλισμένου 
Ø  Παρακολούθηση πορείας των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά 
Ø  Ενημέρωση του ασφαλισμένου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έκβαση των αιτήσεών του.
Ø  Προγραμματισμός επίσκεψης (ραντεβού) σε γιατρό της ειδικότητας που επιθυμεί ο ασφαλισμένος

LOGOS_plagio_EE
Για την πρόσβαση στις παραπάνω ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται από το Υποσύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένου της Διαδικτυακής Πλατφόρμας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί η εγγραφή/πιστοποίηση του ασφαλισμένου στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Τούτο εκτός των άλλων κρίνεται απαραίτητο διότι η πιστοποίηση της ταυτότητας θα παρέχει στον χρήστη την απαιτούμενη ασφάλεια στις συναλλαγές του.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε, ότι η χρήση των υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πλατφόρμας, συνεπάγεται την αποδοχή των όρων χρήσης της, οι οποίοι είναι αναρτημένοι σε αυτήν. Επίσης κάθε ασφαλισμένος που εγγράφεται σε αυτήν, είναι υπεύθυνος για τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση του Ονόματος Χρήστη (username) και του Kωδικού Eισόδου (password).
Για την πραγματοποίηση της εγγραφής ακολουθήσετε τη σχετική διαδικασία (πατήστε εδώ για οδηγίες).

Σας καλούμε να κάνετε χρήση της Διαδικτυακής Πλατφόρμας όποτε είναι απαραίτητο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσετε ένα χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο πρόσβασης στις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ, βρίσκονται στη διάθεσή σας με τα στελέχη Τεχνικής Υποστήριξης ( Help desk ) τηλ 2107264700.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΤΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίδες ΕΣΠΑ σημαίνει Ελένη Σπανοπούλου;
Πάλι γλύφει εκεί που έφτυνε ο Γάμα Γάμα ?
Ούτε ένα Ευχαριστώ στα στελέχη και τους υπαλλήλους που έφεραν σε πέρας το έργο ; Ούτε μία αναφορά ότι τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρωπουλα τα διεκδίκησε και τα πήρε για τον ΕΔΟΕΑΠ η Διοίκηση Σπανοπούλου, τα πολέμησε με μανία η Διοίκηση Σομπολου και τα καπηλεύεται λόγω ΓΣ η παρούσα-απούσα; Την τσίπα την ξέρουν; Κάποιος να τους πει ότι δεν αγοράζεται με ξένα κολυβα!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβως ειναι φιλε.
Η Σπανοπουλου πηρε το εσπα προς οφελος του εδοεαπ.
Ο Σομπολος και ο Καρουτζος το πολεμησαν για 2 χρονια.
Αλλα και αυτος ο σνεκδιηγητος ταμιας ο Παπαιωαννου που ελεγε οτι δεν του λεει και κατι αυτο το εργο.
Τοσα ξερεις ασχετε, τοσα λες.
Τωρα ομως εν οψει της ΓΣ του εδοεαπ βαλατε μπρος επι τελους το εργο για τα γνωστα κουκια.
Τα οποια ομως δεν ειναι δικα σας. Δεν τα δικαιουστε.
Ανηκουν στη Σπανοπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Με τη μίζα ή χωρίς. Γελάει όλη η πιάτσα πληροφορικής.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο φιλε το παιχνιδι που παιζεις λεγοντας οτι καποιος πηρε μιζα, εινσι μεγαλη κακοηθεια.
Αντιλαμβανομαι βεβαια οτι εσυ πιθανως να μην πηρες μιζα ενω το ηθελες πολυ κσι αυτο σε εχει χαλασει καπως.
Πιθανως και οι 2 προηγουμενοι πολεμιοι του εργου (Σομπολος και Καρουτζος) για αυτο το πολεμησαν το εργο - διοτι προσπαθουσαν να παρουν μιζα για να του επιτρεψουν να τεθει σε λειτουργια.
Επειδη λετε ομως βλακειες οτι δηθεν γελαει η αγορα πληροφορικης για τις μιζες, ακομα και εκει εισαι βαθεια νυχτωμενος.
Το εργο κοστισε πινατς (στραγαλια) κσι παρεχει πολυ περισσοτερες υπηρεσιες απο αντιστοιχα εργα μεγαλων ασφαλιστικων οργανισμων.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι παλιός στη πιάτσα της δημοσιογραφίας, σας γνωστοποιώ ότι μιλάα γιά μίζες αυτός που νομίζει ότι μόνο έτσι διενεργούνται οι προμήθειες.
Δεν είναι όμως όλες οι δουλειές φτιαγμένες με μίζες.
Ειδικότερα οι δουλειές που προκύπτουν από διαγωνισμούς 9 εταιρειών, όταν υπάρχουν επιτροπές επιστημόνων που κόβουν τυπικά ή ουσιαστικά τις μισές από αυτές και τελικά κερδίζει τη δουλειά αυτή η εταιρεία που έχει προσφέρει τον καλύτερο εξοπλισμό με τη φτηνότερη τιμή, τότε εάν είναι να δοθεί μίζα, θα χρειαστεί να δοθεί σε αυτούς που μπλοκάρουν το έργο ώστε να μην τεθεί σε λειτουργία έως ότου "λαδωθούν".
Και τότε αυτοί που θα "λαδωθούν" θα είναι μέλη ΔΣ και όχι άλλοι υπάλληλοι.
Είναι σύνηθες όμως να εμφανίζονται μέλη ΔΣ από διάφορους οργανισμούς που μόλις ακούνε τη λέξη προμήθεια, αμέσως τρυπώνουν σε κατάλληλα σημεία γιά να μπλοκάρουν το έργο ώστε να τα αρπάξουν.
Και υπάρχουν πολλοί τρόποι γιά να το κάνουν αυτό.
Ομως στη περίπτωση του ΕΔΟΕΑΠ έχουν γνώση οι φύλακες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες.Αρκεί να δει κανείς ποιος λεβέντης κουνούσε μήνες μαντήλι καλαματιανό στην εταιρεία αρνούμενος ....πεισματικά να υπογράψει για να προχωρήσει το έργο και η εκταμίευση?
Πάει να πει τα μπικικίνια. Σφύριζε ξανασφύριζε κλέφτικα ο μορφονιός Δεν υπογράφω δεν υπογράφω ! Μέχρι που πλακώθηκε ένα απόγευμα στα μπιρόνια καο στα μάλλον με κλειστές πόρτες κι έδωσε διαποστευτηριάό όπου έπρεπε .Έδωσαν και οι τύποι το κάτι τις τους καο έβαλε την υπογραφή με πολύ λάδι παρακαλώ .Έτσι να μη μας περνάει και για μακάκες γιατί βοσ πράγματι η πιάτσα της Πληροφορικής....Κι οχι μόνο με το λαδωμένο τρωκτικό αλλά και με όλο το ΔΣ που έβαλε υπογραφή ότι αν η εταιρεία δεν ολοκληρώσει το έργο θα αναλάβει να πληρώσει το διάφορο ο ΕΔΟΕΑΠ! Μη σας πάρει χαμπάρι το ΕΣΠΑ μόνο και η...ΕΣΠΑ γιατί την έχετε κάτσει τη βάρκα με τις ελεγκτικες αρχές του προγράμματος. Αντε τώρα αύριο στη ΓΣ να καμαρώσετε για έργο άλλων ! Και κάποιος να βρει τον Σομπολο και την Χριστοδουλίδου που πολέμησαν το έργο μέχρι αηδίας δηλαδή ότι τα μακαρόνια είναι ΕΣΠΑ και ανήκουν στον ΕΔΟΕΑΠ όταν εκείνοι δεν θα είναι εδώ.Αντε πχιά!