Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Έκτακτη ΓΣ ΕΔΟΕΑΠ στις 2 Αυγούστου '16

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Έκτακτης  Γενικής Συνέλευσης
των Μετόχων – Μελών του Οργανισμού

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,Η Διοίκηση του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων – μελών του Οργανισμού που η σύγκλησή της προβλέπεται από τα άρθρα 15 ,25 του Καταστατικού.Οι ημερομηνίες σύγκλησης της Συνέλευσης αυτής καθορίσθηκαν ως εξής, με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού:
Πρώτη Έκτακτη Γενική ΣυνέλευσηΤην 15η Ιουλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων του  κτιρίου ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18 και Ηριδανού 5 - 1ος όροφος) με το εξής θέμα  Ημερήσιας Διάταξης
  1. Ενημέρωση για τον ΕΔΟΕΑΠ με βάση τον τελευταίο Ασφαλιστικό Νόμο (  Ν.4387/2016 ) και τις μέχρι σήμερα εξελίξεις. Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία με παρόντες το 1/3 του αριθμού των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Δεύτερη Έκτακτη Γενική ΣυνέλευσηΣε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 25η Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα,  την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης .Η απαρτία επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/4 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Τρίτη Έκτακτη Γενική ΣυνέλευσηΑν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 2α Αυγούστου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 π.μ στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC                   ( Αίθουσα “OLYMPIA” ) Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα ( Στύλοι του Ολυμπίου Διός ) και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.
Η απαρτία στην τρίτη αυτή Έκτακτη Γενική Συνέλευση επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/10 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΤΣΗΣ                               ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωχ... καλημέρα συνάδελφοι, τι "καμπανιά" ήταν και αυτή ???
Καλά δεν πρόλαβε να σβύσει το μελάνι από τα καυστικά σχόλια που διατυπώθηκαν σε διάφορα μέσα και που αφορούσαν την αμέσως προηγούμενη και αποτυχημένη ΓΣ που θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί πριν λίγες μέρες.
Αλλά δεν πραγματοποιήθηκε διότι κατά την άποψη μου βέβαια οι σύμβουλοι δεν μερίμνησαν να ενημερώσουν έγκαιρα και σωστά τους ασφαλισμένους - μετόχους του ΕΔΟΕΑΠ γιά τα δεινά που έρχονται.
Και τώρα χρειάστηκε η καθηστερημένη πρόσκληση 1-2 αναλογιστών που μάλλον ταρακούνησαν από τον λήθαργο τους σύμβουλους;
Και τώρα τι περισσότερο θα γίνει;
Βάλτε τα ποδαράκια σας στους ώμους σας και "τρεχάτε ποδαράκια μου μην σας χάσει ο κώλος";

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε καλέ ! Προσέξατε ποια μέρα ορίζεται για την ΓΣ ; 2 Αυγούστου μια μέρα ΜΕΤΆ την κατάργηση του Αγγελιοσήμου Αχαχουχα! Και χθες τα καλόπαιδα συμφώνησαν να μπει ιδιωτική εταιρεία να μετρήσει ΑΚΡΙΒΏΣ πόσοι πόσα και ποιοι χρωστάνε Αγγελιόσημο και εισφορές..Θα γελάσουμε συνάδελφοι .
Και μερικοί θα κλάψουν πολύ !

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λές ρε φιλαράκι;
Χρειαζόμαστε ιδιωτική εταιρεία να μας δείξει τα αμπελοχώραφα μας;
Δηλαδή αυτοί εντός του Οικονομικού Τομέα τι έκαναν τόσο καιρό;
Μετακομίσεις έκαναν;
Και τι έγινε μετά τις μετακομίσεις (από 2ο σε 3ο όροφο);
Απώλεσαν την λίστα των οφειλετών;
Ποιόν να πιστέψουμε στο τέλος - τέλος;
εσένα που γράφεις την παραπάνω "κεραμιδιά"; ή το ΔΣ που καλεί ιδιωτική εταιρεία γιά να μας δείξει τα αμπελοχώραφα μας;
Μήπως δηλαδή δίδεται μία (ακόμα) ευκαιρία γιά ρεμούλες και μίζες του ΔΣ;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τα κείμενα της Πόπης Χριστοδουλίδου όπου αναφέρει ότι η αμέσως προηγούμενη ΓΣ δεν είχε απαρτία διότι ο πρόεδρος (Ευάγγελος Τάτσης) διέταξε τους υπάλληλους που υποδέχονταν τους μετόχους - μέλη, να μην δέχονται άλλες υπογραφές.
Και όχι μόνο αυτό (λέει η Πόπη) αλλά τους έδιωξαν κιόλας προκειμένου να μην υπογράψουν και έτσι διενεργηθεί με επιτυχία η ΓΣ.
Αλλά εγώ παιδιά που ήμουν παρών το τελευταίο μισάωρο είδα ότι κανένας άλλος ασφαλισμένος δεν υπήρχε χωρίς να έχει υπογράψει και όχι μόνο αυτό - είδα και συγκεκριμένο υπάλληλο του ΕΔΟΕΑΠ να περιφέρεται στους διαδρόμους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου και να καλεί όποιον μέτοχο - μέλος δεν είχε ακόμα υπογράφει.
Δηλαδή τι άλλο; Η Πόπη μας λέει μπούρδες γιά ακόμα μία φορά.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει καταρχάς να καταλάβουμε, ότι οι σοβαροί συνάδελφοι δεν χαραμίζουν το χρόνο τους για να ακούνε τις μπούρδες της Πόπης και τις ψευτοαναλήσεις του Αγγέλη για το Αγγελιόσημο.
Θα πρέπει όμως παράλληλα να αντιληφθούν οι συνάδελφοι ότι, εάν θέλουμε τη συνέχιση του ΕΔΟΕΑΠ, όπως είναι σήμερα, θα πρέπει να συμμετέχουν στις Γ.Σ. και να απομονώσουν τους Αγγέληδες και τις Πόπες.
Θα πρέπει επίσης να λέμε και τα πράγματα όπως είναι. Υπόλοιπα οφειλετών από Αγγελιόσημο ποτέ δεν είχε ο ΕΔΟΕΑΠ, γιατί ποτέ δεν έχει αποτυπωθεί λογιστικά.
Οι εταιρίες πληρώνουν το Αγγελιόσημο, γιατί η μη πληρωμή συνιστά φορολογική παράβαση και οι εταιρείες που διαφημίζονται ποτέ δεν ρισκάρουν φορολογική παράβαση για το Αγγελιόσημο.
Οι μεσάζοντες βέβαια και κλέβουν το Αγγελιόσημο με διάφορες πατέντες, κυρίως με το ιντερνέτ και για αυτό οι συνδικαλιστές προώθησαν το 2014 την απευθείας τιμολόγηση η οποία θα περιόριζε την απάτη.
Υπερασπιστής της αναβολής εφαρμογής του Νόμου της απευθείας τιμολόγησης εκτός από τους μεσάζοντες –διαφημιστές, ήταν και ο ανερυθρίαστος ειδικός οικονομικός συντάκτης Αγγέλης, που προσπάθησε να παραπλανήσει το Δ.Σ. του ΕΤΑΠ για εθελοντικό psi και έγραψε και άρθρο στην ΑΥΓΗ το μοναδικό, στο οποίο ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ υπερασπίστηκε την αναβολή της εφαρμογής της απευθείας τιμολόγησης. Αυτό το άρθρο του Αγγέλη το πήραν οι διαφημιστές και ανέβαλαν την απευθείας τιμολόγηση. Που πέραν των άλλων ανέβασε και το Αγγελιόσημο από 17,2% σε 21,5%. Η διαφορά που θα προ έκυπτε θα κάλυπτε από τότε τη ζημιά του ΕΔΟΕΑΠ, για την οποία σήμερα είμαστε σε δυσχερή θέση.
Τώρα για την εταιρεία που θα ελέγξει τον ΕΔΟΕΑΠ, είναι μεν απαίτηση της τριμερούς προκειμένου να αποτυπωθεί η πραγματική οικονομική κατάσταση του ταμείου μας, άραγε ποιος δεν το θέλει; Και παράλληλα να υπολογιστεί το ποσοστό του νέου Αγγελιόσημου, με όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΕ, τους ανέργους και τους συνταξιούχους και φυσικά το Αγγελιόσημο της Αθήνας να μην χρηματοδοτεί τα περιφερειακά ΜΜΕ, που μέχρι τώρα δεν είχαν Αγγελιόσημο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα πρέπει ο Αγγέλης κάποτε να μας εξηγήσει γιατί έγραψε αυτό το άρθρο που ισχυρίζονταν ότι το 17,2% είναι περισσότερο από το 21,5%. Βέβαια είναι ελεγχόμενη και η ΑΥΓΗ που το δημοσίευσε και οι υπεύθυνοι της ΑΥΓΗΣ θα πρέπει να μας πουν κάτι. Πρόκειται για πολλά εκατομμύρια.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Μάρκο καταλάβαμε .
Πες τώρα στο τσιράκι σου τον Καρούτζο να πει στον Κυριακοπουλο ότι μας χρωστάνε μόνο 11.500.000 ευρώ να γελάσουμε κι εμείς λίγο και ο εισαγγελέας.