Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

η Διοίκηση μας έχει "επίπεδο"

(Αλιεύσαμε και σας παρουσιάζουμε το ήθος και το επίπεδο μελών της διοίκησης.)

Χτες , στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ρώτησα τον πρόεδρο, αν χωρίς ενημέρωση-απόφαση του ΔΣ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΙΤΗΣΕΕ, κ.Πάνο Κυριακόπουλο.,( Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας), ο οποίος, ως γνωστόν, διαπραγματεύεται με τον υπουργό και τους προέδρους των Ενώσεων και της ΠΟΕΣΥ για το αγγελιόσημο και τον ΕΔΟΕΑΠ. Επίσης τον ρώτησα, αν του έδωσε στοιχεία για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Ο κ. Τάτσης μου ζήτησε να τον κοιτάξω στα μάτια και μου απάντησε:
“ΕΓΩ,,,ΟΧΙ”
Τον ρώτησε και ο κ. Ντελέζος και επέμενε αν συναντήθηκαν κάποιοι άλλοι.
Το συγκλονιστικό, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι: Εξοργισμένος, ο κ. γ.γ, Νίκος Καρούτζος και χαρακτηρίζοντας, τόσο τον συνάδελφο, Ντελέζο, όσο κι εμένα “νταβατζήδες”, μας κατηγόρησε ότι “ελέγχουμε ποιους συναντούν, που πάνε και τι κάνουν στην ….προσωπική τους ζωή”. ”
Φώναζε δε, πως θα συναντούν όποιον θέλουν , αποκαλώντας μας πάλι με τον παραπάνω χυδαίο χαρακτηρισμό.
“Προσωπική ζωή” οι εξωθεσμικές και μυστικές συναντήσεις για το Ταμείο, για το οποίο αγωνιούν 10.000 άμεσα κι άλλα 6.500- 7.000 έμμεσα μέλη-μέτοχοι!
Η κεραμίδα όμως ήρθε από αλλού…
Οργισμένη , η κ. πρόεδρος της επιτροπής ΤΥΠ, Αντζυ Σταθάτου …ομολόγησε ευθαρσώς, ότι η ίδια τον συνάντησε, αλλά, δεν του έδωσε στοιχεία.
“Μαλώνοντας” μας, με ύφος δασκαλίστικό, αλλά σχεδόν έξαλλη, η κ. Σταθάτου πρόσθεσε ότι “συναντά όποιον θέλει, δεν μας δίνει λογαριασμό και ….ειρωνικά μας είπε: «Σιγά μην σας πω και πότε πάω στην τ@@@@@@@»…………………………………….
Επίπεδο;;;; Τις πιο δύσκολες ώρες για το Ταμείο μας!
Όταν σε πιάνουν στα…πράσα, κατεβαίνεις πολλά…σκαλοπάτια!
Βεβαίως, πήρε πληρωμένες απαντήσεις κα η κυρία αυτή και ο γ.γ , γιατί , αν κάποιοι από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, τούτες τις μέρες συναντούν τον κ. Κυριακόπουλο ακυρώνουν το 9μελές ΔΣ , αλλά και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές και τις Ενώσεις μας, ( σε ότι αφορά εμάς, την ΕΣΗΕΑ), και την ΠΟΕΣΥ!
Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Παναγιώτης Νεστορίδης, ( ΕΣΗΕΜ-Θ) είπε ότι αυτό είναι “πολιτικά, θεσμικά και συνδικαλιστικά απαράδεκτο”!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Όμως, έτσι κι αλλιώς, η βάση θα απαντήσει…Τα μέλη-μέτοχοι θα αποφανθούν.
Οφείλουν να πάρουν τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια τους!

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτά διαβάζουμε αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και λέμε όχι να πάρουμε τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια μας αλλά να το βάλουμε στα πόδια όσο είναι καιρός.
άντε με τις υγείες σας.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Χριστοδουλίδου, τα συμπεράσματα τα έχουμε βγάλει εδώ και καιρό.
Και εσύ έχεις βοηθήσει αρκετά σε αυτό.
Αλλά το ερώτημα μας είναι:
Ισχύει ότι οποτεδήποτε συζητάει κάτι το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ εσύ είσαι πάντα στη κόντρα;
Ισχύει ότι διαφωνείς παντελώς σε όλες τις αποφάσεις ΔΣ και φροντίζεις πάντα να είσαι αντίθετη με ότι ψηφίζεται;
Εάν ναι, τότε γιά ποιό λόγο θα ήθελες αυτή τη φορά να πάτε παρεούλα στις συζητήσεις με τον οποιονδήποτε Κυριακόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Πόπη και το εξαπτέρυγό της, που προφανώς εξασφαλίζει άλλοθι δίπλα της, δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΕΔΟΕΑΠ, δεν υπάρχει εάν δεν εξευρεθεί πόρος σε αντικατάσταση του Αγγελιοσήμου. Το Αγγελιόσημο καθιερώθηκε με συμφωνία εργοδοτών και εργαζομένων το 1941. Σήμερα λοιπόν θα πρέπει το νέο Αγγελιόσημο να είναι αποτέλεσμα μιας ανάλογης συμφωνίας. Για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει κάποιοι να συνομιλήσουν με τους απέναντι –τους εργοδότες. Κύρια ευθύνη για αυτό έχει το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Το οποίο είναι σε αδράνεια από την άρνηση της Πόπης, που διαλύει τα Δ.Σ. με επαναστατικές κορώνες. Το ότι η Πόπη διαφώνησε κάποτε με το ΚΚΕ, δεν σημαίνει ότι έχει και ανανήψει. Το ιντερνέτ της δίνει την άνεση να βρίζει όποιον θέλει με καθημερινές ανακοινώσεις. Ούτε μια φορά ‘όμως δεν έκανε μια σοβαρή πρόταση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Δυο χρόνια πρόεδρος του ΤΥΠ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, μόνο κάποια ρουσφέτια. Όταν ήταν η ευκαιρία της να γίνει πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, οι συνάδελφοί της φτύνανε στον κόρφο τους, αυτό δεν της λέει τίποτα; Τώρα καταγγέλλει τις όποιες συζητήσεις για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, άραγε εάν ο μη γένοιτο ήταν πρόεδρος τί θα έκανε; Για απεργία πείνας δεν τη βλέπω!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε και ξερόλα ψηλέ πάψε να παραπληροφορείς τον κόσμο για να περάσουν τα σχέδια σας, σχέδια διάλυσης του ΕΔΟΕΑΠ.
1ον. Το Αγγελόσημο δεν καθιερώθηκε το 1941 αλλά το 1967 και δεν υπήρξε καμία συμφωνία εργοδοτών και εργαζομένων:
"Λαχείο Συντακτών-Για τρεις δεκαετίες το Λαχείο Συντακτών προσέφερε ελπίδα σε όλους τους Έλληνες. Η κλήρωση και ο πρώτος λαχνός έγιναν θρύλος και μπήκαν στη ζωή και το όνειρο όλων. Τα έσοδα διατίθεντο αποκλειστικά για την ιατρική πρόνοια και αλληλεγγύη των δημοσιογράφων"
2ον. Από ιστοσελίδα ΕΔΟΕΑΠ (http://www.edoeap.gr/2012/11/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85/):
"ΕΔΟΕΑΠ- Ν.Π.Ι.Δ.
Η κατάργηση του Λαχείου Συντακτών δημιούργησε τεράστιο κενό και η Εθνική Κυβέρνηση, για να μη διακινδυνεύσουν οι ασφαλιστικοί οργανισμοί των συντακτών, προέβη με τον ΑΝ 248/1967 στην ίδρυση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως τον οποίο προικοδότησε με το προϊόν αγγελιοσήμου 17/20 επί των πάσης φύσεως διαφημίσεων και καταχωρήσεων στις ημερήσιες εφημερίδες.

Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο 248/1967 οι μετέχουσες στον νεοσύστατο ΕΔΟΕΑΠ τέσσερις Ενώσεις (Ε.Σ.Η.Ε.Α – Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. – Ε.Π.Η.Ε.Α. – Ε.Π.Η.Ε.Θ.) υποχρεώθηκαν να συνεισφέρουν κατ΄αναλογία ορισμένα ποσά από τις περιουσίες τους προκειμένου να δημιουργηθεί ο νέος Οργανισμός.

Ο υπό την τότε Ελληνική Κυβέρνηση ιδρυθείς ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ είχε ανάγκη την αμέριστη υποστήριξη της πολιτείας για την πλήρη εφαρμογή του ψηφισθέντος αναγκαστικού νόμου 248.

Έκτοτε οι εργοδότες των ΜΜΕ απαλλάσσονται διά του νόμου από τις υποχρεωτικές εργοδοτικές εισφορές για την περίθαλψη και η Πολιτεία ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ."

Είσαι και άσχετος, είσαι και Γκαίμπελς.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως οι σύμβουλοι κάνουν σαν παιδάκια;
Η Χριστοδουλίδου έχει πάρει τον δρόμο της κλάψας (δήθεν θέλει να μαθαίνει τι γίνεται αλλά δεν την βοηθούν - και αυτό προς τα έξω - όχι εντός ΔΣ), οι υπόλοιποι σύμβουλοι παίζουν κρυφτούλι με την Χριστοδουλίδου και έχει ο θεός.
Δυστυχώς να πούμε και να ξαναπούμε γιά μία ακόμα φορά ότι το εκάστοτε ΔΣ του κάθε ΕΔΟΕΑΠ είναι απλώς μία μικρογραφία της πολιτικής ζωής της Ελλάδας.
Μπάχαλο αυτοί;
Μπάχαλο και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Για ξεστράβωμα, θέσπιση Αγγελιοσήμου…
http://www.capital.gr/story/1654397

Ανώνυμος είπε...

για διευκόλυνση του αγράμματου
Για ξεστράβωμα, θέσπιση Αγγελιοσήμου…
http://www.capital.gr/story/1654397

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλάκα, αντί να μας πασάρεις δημοσιεύματα του κάθε Στούπα δεν ξεστραβώνεσαι εσύ να μάθεις για την καθιέρωση του αγγελιοσήμου μετά την κατάργηση του Λαχείου Συντακτών (1967) και την ίδρυση του ΕΔΟΕΑΠ, από την επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού. Αλλά, προφανώς ΔΕΝ σε αφορά η συνέχιση της λειτουργίας του, ο οποίος ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ιδρύθηκε το 1967 με τη θέσπιση του αγγελιοσήμου. Και πάψε, επιτέλους, να παραπληροφορείς δημοσιογραφίσκε της δεκάρας...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΟΕΑΠ ιδρύθηκε με Α.Ν. το 1967, και μπήκαν σε εκκαθάριση ο ΛΕΑ και ο ΟΕΑ, αλληλοβοηθητικοί λογαριασμοί των διοικητικών και συντακτών υπαλλήλων των εφημερίδων. Ο ΛΕΑ είχε πόρο το Αγγελιόσημο και ο ΟΕΑ το λαχείο συντακτών. Όταν λοιπόν απαλλοτριώθηκε το λαχείο συντακτών το 1967, αυξήθηκε το υπάρχον από το 1941 αγγελιόσημο και έγινε πόρος του ΕΔΟΕΑΠ. Η ιστορία μπορεί να διαστρεβλώνετε αλλά δεν αλλάζει. Το αγγελιόσημο κακώς αλλά καταργήθηκε, όπως τότε και το λαχείο συντακτών. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να δούμε τί θα κάνουμε!! Το να λέμε ότι το Αγγελιόσημο έγινε το 1967 και όχι το 1941, υπάρχει ίσως σκοπιμότητα, την οποία δεν μπορώ να την εντοπίσω. Εκτός αν είναι για βλακεία. Με το βλάκα δεν τα βάζεις. Άλλωστε υπάρχουν και οι νόμοι που το λένε και αυτοί είναι γραπτά για όποιον θέλει επιβεβαίωση.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς σε κρίσιμες ώρες για τον ΕΔΟΕΑΠ, ΟΛΟ το Δ.Σ. χωρίς καμιά εξαίρεση αποτελείται από ρόμπες και μάλιστα ξεκούμπωτες.......
Όλα τ άλλα είναι για να χουμε να λέμε.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις ακόμη ναι σημερα τα επιχειρηματάκια σας για το Αγγέλιοσημο ακουμπάνε το κείμενο του 2012 που αναρτησε η ΕΝΩΜΈΝΗ διοίκηση της τέως άνθρωποι αξιοπρεπείς και καλοί συνάδελφοι όχι σούργελα τύπου Καλαμάτας και Πόπης. Στα διάλα ρε θυμάμαι ακόμη πως διώξαμε τη Λαμπρινή και τον Μανώλη
που στήριξαν το site στο οποίο κατά φεύγετε όλοι.Ανθρωπάκια και παρτακηδες
Δεξιοί κι αριστεροί.Ντροπή σας !

Ανώνυμος είπε...

ποια Λαμπρινή και ποιον Μανώλη;

Ανώνυμος είπε...

Να τα λες σωστά τα πράγματα φιλαράκο μου! Ο Μανώλης ήταν ειδική περίπτωση και το γνώριζαν όλες οι Ενώσεις. Ο ανθρωπος χρειαζόταν χρονο ασφάλισης για να βγάλει μια ρημαδοσυνταξη. Παρόλη την αναπηρία του ομως, δούλεψε. Και με το site και με κείμενα και ήταν κύριος! Για να μην πούμε οτι ξεκούρασε και την Αγαθούλα, γιατι της έβγαζε όλη τη δουλειά. Οταν ηρθε η Λαμπρινή, η οποία ήταν άξια και ικανοτατη, ο Μανώλης έφυγε πρώτον γιατι συμπλήρωσε το χρονο που χρειαζόταν και δεύτερον γιατί ήξερε οτι η Λαμπρινή ήταν άνεργη με δυο παιδιά.
Η Λαμπρινή αντιμετωπίστηκε και έφυγε, με τον χειρότερο τροπο απο τον συνάδελφο της Σόμπολο! Δεν υπολόγισαν καν τη σύμβαση που υπήρχε και προσπάθησαν να την αναγκάσουν να φύγει νωρίτερα απο τη λήξη αυτής και χωρις αποζημίωση για τον υπολειπόμενο χρονο.
Αυτό το φάουλ ομως, δεν ήταν μονο του Σόμπολου! Ήταν και του ΓΓ και των υπολοίπων μελών του ΔΣ και κυρίως των μελών της ΕΣΗΕΑ, γιατι είχαν να κανουν με δημοσιογράφο. Ευτυχώς η Λαμπρινή δεν τους "κάθισε" και με παρέμβαση δικηγόρου και Επιθεώρηση, πήρε αυτά που έπρεπε.
Αυτά, για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεωτέροι!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ! Τα απολειφάδια του 6ου να τα βλέπουν Εμείς ξέρουμε !

Ανώνυμος είπε...

Γυναικα ειμαι! Άρα "σωστή"! Και δεν χρειαζεται να ρίχνουμε το επίπεδο. Το οτι γράφουμε ανώνυμα, δεν σημαινει οτι βρίζουμε κιόλας. Υπαρχουν κι άλλοι τρόποι να εκφραστούμε. Παντως ειναι κρίμα, να αναφερόμαστε σε ανθρώπους που δεν έφταιξαν σε τίποτα, οπως ο Μανώλης και η Λαμπρινή. Έδωσαν ενα νέο αέρα στον Οργανισμό, με αξιοπρέπεια και χαρά. Ας το κλείσουμε εδω λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει με τη Λαμπρινή και τον Μανώλη, που έδωσαν έναν νέο αέρα στον ΕΔΟΕΑΠ, με τα άλλα τα χ ρέπια τί κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνετε πάντα στην περίοδο της τέως θα γυρνάτε και η σύγκριση με το σημερινο χαλι θα είναι συντριπτική
Αντε Γειά ! Και το κείμενο του 2012 που ανέφερετε και είναι στο σαιτ τη θυμάμαι να το γράφει η ίδια και το σαιτ να έρχεται Κυριακή με Λαμπρινή Κυπραίο και Αγαθή για να το φτιάξουν και τον αγώνα για το Ταμείο το έδωσε ο Δεμερτζής ο Τσουτσιας ο ΜΥΛΩΝΑΣ η Δελβινιωτη η Παπατολια , Καταϊφτσής ο Νεστοριδης ο ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ και η Ελένη που φοβάστε και να πείτε το όνομα της και τον έδωσαν όλοι μαζί μια γροθιά . Αντε Γειά ξανά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Ελένη και τους άλλους οχτώ αγωνιστές, που με τις ομόφωνες αποφάσεις έσπαγαν τα ομόλογα και δεν ήξεραν ότι τα σπάνε, νόμιζαν ότι έπαιρναν μετρητά. Το ξύλο όμως το έφαγε μόνη της, ο άλλος συνέχιζε να προεδρεύει, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτά έκανε και έγραφε φίλε μου, ούτε ήξερε τι έκανε, ούτε ήξερε τι έγραφε. Μόνη της κερνούσε –μόνη της έπινε…

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όταν το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διάσωση του ταμείου μας, η Ελένη μάζευε τις Κυριακές την παρεούλα της και έγραφαν βλακείες. Δεν είναι μόνο η Ελένη Σπανοπούλου αλλά και μετά ο Σόμπολος τα ίδια έκανε, ψηφοθηρίες για να εκλεγεί βουλευτής, πίστευε ότι ο Σαμαράς θα τον είχε υποψήφιο. Ας δούμε τώρα τί θα κάνουμε; Η διαπλεκόμενοι δεν θέλουν έλεγχο στον ΕΔΟΕΑΠ…

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε !Δούλεψε η Ελένη και έχεις site να γράφεις μακακίες, είσαι σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ έχεις φυσικοθεραπευτηριο, μικροβιολογικο παιδιατρικό που φυσανε δυο χειρουργεία που δεν τα χρησιμοποιείς
κανονισμό Υγείας Κανονισμό Προμηθειών κι ένα σωρό άλλα που ούτε σε 20 χρόνια δεν θα τα έκανες κι ας δούλευες 365 μέρες το χρόνο .Άσε μας ρε με την πιπίλα για τα ομόλογα Είδαμε κι εσάς που ξέρετε και τα σπάτε για πλάκα με την παρεούλα και τα μπυρονια.
Αληταμπουρες είστε και το διάλύσατε το μαγαζί.
Αντε τώρα να κρύψετε τα χρέη των εργοδοτών κολλητών σας και των γραφείων Ισολογισμών γιατί μπήκαν οι ορκωτοί των αφεντικών στο Ταμείο και θα μας .....από τιμήσουν να δούνε πόσα πιάνουμε και αν θα μας κάνουν τη χάρη να μας σώσουν .
Εκεί μας καταντήσατε ο ερωτευμένος Σομπολος ο και επονομαζομενός Καλαματιανός και τα τσιράκια του Γκανά
Καο που είσαι ....Όταν σας ρωτήσουν για τις μη ένδικες απαιτήσεις μας πρόσεξε τι θα πεις .Γιατί και στόμα έχουμε οι υπάλληλοι και μιλιά.Βλακόμουτρο

Ανώνυμος είπε...

Θα δουν και τι εκανε η Ελενη με τον Καλοφωλια και αλλα φρουτα. Θα δουν τι εκανε το κελεπουρι ο Μαχαιρας. Θα δουν και τα κτιρια των δυο οροφων που κοστισαν 2εκ μονο και μετα επεται το ΣΔΟΕ για τα δεοντα

Ανώνυμος είπε...

Ούτε στην φτέρνα της δεν φθάνεις λασπολόγε αληταμπουρα.Πιες κάνα μπυρονι από αύρα που διαφημίζεις και πιάσε γωνία να δεις τι σε περιμενει

Ανώνυμος είπε...

Ούτε στην φτέρνα της δεν φθάνεις λασπολόγε αληταμπουρα.Πιες κάνα μπυρονι από αυτά που διαφημίζεις και πιάσε γωνία να δεις τι σε περιμενει

Ανώνυμος είπε...

Ειδαμε ποσο προσπαθησε ο βλακας να παει στον εισαγγελεα την υποθεση με τα μητρωα 99999.
Μια παπαρα θα κανει για αλλη μια φορα.
Ολος ο εδοεαπ ασχολειται με μπουρδες και αυτο διοτι εχει ξεφτιλισμενο ΔΣ που δεν μπορει να ασχοληθει με ποιο σοβαρα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη πρόσεχε υπάρχουν πρακτικά ΔΣ για όλα τα φρούτα και τα σαπάκια σαν εσένα .Στο Αγγελιόσημο όλοι ξέρουμε τι έκανε η Ελένη με την Εξπρές και τι έκανε ο Μάρκος και τα τσιράκια του.
Κι επειδή όταν μιλάς κλάνεις πρόσεχε τι τρως αγορίνα μου .Από παντού όμως!

Ανώνυμος είπε...

Τα πρακτικά δεν είναι πανάκεια, ειδικά όταν πρόκειται για ομόφωνες αποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ωραίο το αυγουλακιΕλενιτσα. Ρούφηξε το καλά για αρχή κι έχει κι άλλα καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Πρωί πρωί αυτήν σκέφτεσαι μακάκα?
Καλά πας , σωστά ανησυχείς.
Και δεν έχεις και Μαριλένα πια να φωτογραφίζεσαι!