Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

έκτακτη ανάθεση μελέτης βιωσιμότητας ΕΔΟΕΑΠ

Μετά την 3μερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 18.7.16, όλα δείχνουν ότι ο ΕΔΟΕΑΠ έχει ήδη ζητήσει έκτακτη μελέτη βιωσιμότητας από εταιρεία που ήδη έχει υποβάλλει προσφορά.
Αυτή η μελέτη βιωσιμότητας έχει ζητηθεί επίμονα από τον κ.Π.Κυριακόπουλο της ΕΙΤΗΣΕΕ (Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας).
Η συγκεκριμένη ένωση δείχνει να θέλει να βοηθήσει τον ΕΔΟΕΑΠ ώστε να ξεπεράσει το ενδεχόμενο αιφνίδιας διακοπής της λειτουργίας του.
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες η ένωση καναλαρχών ζητά να διερευνήσει η εταιρεία μεταξύ άλλων τα εξής:
  • Την παροχή του ταμείου ανά κατηγορία παροχής και ανά ασφαλισμένο του ταμείου
  • Ανάλυση υποχρεώσεων ανά κατηγορία ασφαλισμένων και ανά ΜΜΕ
  • Ανάλυση του τρόπου παροχών
  • Τα έσοδα και τα έξοδα ανα κατηγορία μελών και ανά ΜΜΕ
  • Προβλέψεις της 3ετίας και ανάλυση αγοράς υπό το πρίσμα της τηλεοπτικής αδειοδότησης!
  • Υπολογισμό εσόδων εξόδων την 3ετία με βασικά σενάρια το νυν αγγελιόσημο, την εργοδοτική
  • εισφορά και κρατική συμμετοχή, τη θεσμοθέτηση νέου πόρου ασφάλισης ύψους 5% με τα υπάρχοντα μέλη και με διεύρηνση των μελών
  • Οργανόγραμμα του ΕΔΟΕΑΠ, μισθοδοσία και βιογραφικά των διευθυντικών στελεχών
Με απλά λόγια ο Π. Κυριακόπουλος της ΕΙΤΗΣΕΕ έχει μπει για τα καλά στον ΕΔΟΕΑΠ και απαιτεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του οργανισμού, ακόμη και σε προσωπικά δεδομένα του
προσωπικού!
Πάντα κατά πληροφορίες η διεύρυνση που συζητείται είναι για τους τεχνικούς της τηλεόρασης, του
ραδιοφώνου και των εφημερίδων, ημερησίων και κυριακάτικων, όχι όμως των περιοδικών ή των sites!

διαβάστε πλήρες άρθρο εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΟΕΑΠ, με εφάπαξ –επικούρηση –περίθαλψη, για εργαζόμενους –ανέργους και συνταξιούχους. Με πόρους μου να επαρκούν για υψηλό επίπεδο παροχών και περίθαλψης. αυτό συζητάμε και διαπραγματευόμαστε. Διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Σπυριδούλα που σε βάλανε να κάνεις τη βρώμικη δουλειά . .
Γιατί δεν γράφεις για την πόρτα που έφαγε ο Τάτσης από το συμβούλιο το Σάββατο που γυρνούσε σαν την Παναγία της Τήνου δια περιφοράς να πάρει έγκριση για να μπουκάρει η εταιρεία που δεν πληρωνει η ΕΣΗΕΑ , που δήλωσε ότι θα την πληρώσει ο Μάρκος αλλά την έφαγε από τον Ζήκο και τώρα θέλουν να την πληρωσουμε εμείς για να μας κόψουν κουστούμακι κηδείας οι Κυριακοπουλοι Ξερεις οι εεγοδοτες που χρησιμοποιούν πρόθυμου Ιούδες σκάρτους σαν το Καλαματιανό λαμόγιο και το σουργελο που μας κάθισε στο σβέρκο η τέως, ξέρεις ντε την κοντή που ούρλιαζε προχθές στο ΔΣ " ναι σιγά μη και σας ρωτάω πότε θα πάω για κατουρημα. "
Άσε μας ρε διαχειριστή που σε χρησιμοποιούνε και θα σε πετάξουν σε πρώτη ευκαιρία σαν στημένη λεμόνόκούπα κι εσένα και την άλλη Σπυριδούλα με τον Κ Μανώλη της!
Κι άσε μας εσύ ρε φιλε που τα θέλεις .όλα και συμφέρεις σαν τον Κωτσοβολο και που δεν έχεις πάρει πρέφα τι περνάει κόσμος στον κλάδο και σε όλη την Ελλάδα .
Δεν έχεις καταλάβει ότι ο ΕΔΟΕΑΠ είναι από καιρό τώρα κάτι σαν την Ηλεκτρονική Αθηνών . Στη μοιρασιά θα σφαχτούμε ρε μοιράζοντας τα ιμάτια του Ταμείου
και στους σκελετούς στα συρτάρια του Τόλη Βοσκόπουλου θα κάνει γλέντι ο εισαγγελέας.Ετοιμαστείτε γιατί απογειωνομαστε για τον γκρεμό.
Εγώ δεν πιστετω πια ούτε την Σπανοπούλου που ήρθε προχθές στο ΤΥΠ και έλεγε πως ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα κλείσει.
Σας ξέρω σας έζησα απέξω κι ανακατωτά τόσα χρονια και δεν βλέπω ελπίδα και φως από πουθενά .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΟΕΑΠ χωρίς αγγελιόσημο όλοι το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει. Για να έχουμε αγγελιόσημο θα πρέπει να γίνουν κάποιες μελέτες, για να δούμε πόσο θα είναι αυτό χωρίς το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, πού πήγε στον ΕΦΚΑ. Για να γίνουν οι μελέτες τυπικά θα πρέπει να αποφασιστεί από το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, στην ουσία το αποφάσισε η τριμερής. Το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ αφού αποχώρησαν οι «επαναστάτες του κ@λου» αποφάσισαν την ακριβή εταιρεία, γιατί έτσι ήθελαν οι συνάδελφοι από τη Θεσσαλονίκη. Συμπέρασμα η μελέτη οικονομικής αποτύπωσης, θα αποτυπώσει οικονομική κατάσταση ενός οργανισμού με διοικητικές πράξεις αυτού του Δ.Σ. προφανώς και είναι άχρηστη.
Υ.Γ. και τα προηγούμενα Δ.Σ. δεν ήταν καλύτερα…

Ανώνυμος είπε...

Μισό το ρεπορτάζ φίλτατε!
Περιμένετε να βγει στη δημοσιότητα, η εμπλοκή του Προέδρου σε ολα αυτά και πως τον ξεφτίλισε σημερα ο Ντελέζος.. Δέθηκε η γλώσσα του φιογκος! Αλλά από τσίπα; Τσίπρας! Πού να παραιτηθεί το πιόνι! Αν δεν τελειώσει τη δουλειά, δεν κουνιέται. Εκτός βέβαια, αν τον κουνήσουν οι άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντελέζος το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να ξεφτιλίσει τον εαυτό του. Όσο για την παραίτηση του προέδρου, όποτε αποφασίσεις να έχεις πρόεδρο το Ντελέζο να μας το πεις.
Συμπέρασμα, αυτούς στέλνουμε να διοικήσουν τον ΕΔΟΕΑΠ….

Ανώνυμος είπε...

Αυτό να το ξαναπείς οταν βγουν στον αέρα τα στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις να πεις ότι οι Θεσσαλονικεις πήραν μίζα και επέβαλαν την ακριβή εταιρεία ;;Είσαι με τα καλά σου μωρέ ; Κι εσυ που μιλάς για ...μ τριμερή καο τυπικές αποφάσεις ξέρεις ότι για να βγει απόφαση χρειάζεται συνεδρίαση με 6 παρόντες και 5 ψήφους Καο ότι οι δια περιφοράς αποφάσεις θέλουν ομοφωνία αλλιώς είναι για τα μπάζα ; Άμα δεν ξέρετε πως μιλάτε ;

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα από όλα αυτά. Απλά ότι οι θεσσαλονικείς είναι ηλίθιοι, οι άλλοι όμως οι υπερασπιστές των διαφημιστών…
Οι ηλίθιοι βολεύονται με την αποζημίωση της παρουσίας τους, φτωχομπινέδες…
Για τον ΕΔΟΕΑΠ όμως μιλάμε. Για ότι καλό έχει ο κλάδος και εσύ κολλάς σε απαρτίες και βλακείες. Όταν δέρνατε τη Σπανοπούλου, δεν είχατε σκεφτεί ότι ήταν η μόνη που είδε το τέλος…