Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ας αφήσουμε τα φασιστικά παραμύθια για τον ΕΔΟΕΑΠ

Την παρέμβασή του στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, δημοσιοποίησε ο Νίκος Καρούτζος.
“Η παρέμβασή μου στη Γενική Συνέλευση, της 25ης Οκτωβρίου 2016
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,
Επειδή κάποιοι βλέπω ότι ενδιαφέρονται για τις τιμές που πουλήθηκαν τα ομόλογα του ΕΔΟΕΑΠ, θέλω να σας πληροφορήσω ότι το μεγαλύτερος μέρος των ομολόγων που ρευστοποιήθηκαν για να καλυφθούν οι ανάγκες του Οργανισμού ήταν ομόλογα που είχαν αγοραστεί το 2013 μετά από λήξη των ομολόγων EFSF του PSI. Ήταν ομόλογα που εγώ εισηγήθηκα τότε να αγοραστούν, είχαν καταψηφίσει τότε η κα Χριστοδουλίδου και ο κ. Αγγέλης και ήταν ομόλογα τα οποία πουλήθηκαν με κέρδος.

Πάντως ειλικρινά χαίρομαι για ένα πράγμα σήμερα. Ότι οι Πρόεδροι των όλων των Ενώσεων, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΥ στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν χαίρομαι όμως καθόλου διότι στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ γίνεται αυτό που βλέπετε τώρα, καθημερινά από την αρχή της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου. Τι εννοώ;
Ας υποθέσουμε ότι δεν ερχόταν ο κακός Κατρούγκαλος, η κακή κυβέρνηση και δεν καταργούσαν το Αγγελιόσημο. Πόσο χρόνο ζωής θα είχε ο ΕΔΟΕΑΠ; Πόσο, για πείτε μου; Γιατί ακούω διάφορες φανφάρες αλλά κανένας δεν μπαίνει στην ουσία του θέματος. Ο ΕΔΟΕΑΠ και το ήξεραν όλοι όσοι είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο, είχε πρόβλημα. Και αυτοί που σήμερα κόπτονται και μιλάνε για απεργίες για πορείες ήταν εκείνοι που δεν αποδέχονταν το πρόβλημα.
Δεν ψήφισαν ποτέ περικοπές ενώ ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα. Τι ήθελαν δηλαδή; Να κλείσει ο ΕΔΟΕΑΠ; Μήπως ξέρουν να κάνουν λογαριασμό και να μας πουν αν εμείς οι κακοί που θέλαμε κατ αυτούς να βλάψουμε τους συνταξιούχους και όλους τους συναδέλφους μας που θα ήταν ο ΕΔΟΕΑΠ σήμερα χωρίς περικοπές; Ακόμα και με Αγγελιόσημο θα είχε πρόβλημα.
Άρα κύριοι συνάδελφοι θα πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα και να μην βαυκαλιζόμαστε με φανταστικά σενάρια και ουτοπίες. Κάποιοι μας απειλούσαν με μηνύσεις και μας κατηγορούσαν ότι δεν δίνουμε την αναλογιστική μελέτη στη δημοσιότητα. Δεν ξέρω τι έχουν να πουν αφού είδαν την αναλογιστική μελέτη. Μας έλεγαν: «κάνετε περικοπές συντάξεων είστε παράνομοι θα σας μηνύσουμε». Όμως αν ο ΕΔΟΕΑΠ σήμερα έχει και 5 Ευρώ να μπορεί να πληρώσει είναι γιατί κάποιοι είδαν το μέλλον και φρόντισαν για το μέλλον όλων μας. Όχι να τα φάμε όλα σήμερα και να μην υπάρχει τίποτα στο ταμείο αύριο όπως έχω ξαναπεί.
Θυμάμαι το Σεπτέμβριο του 2013 το συνάδελφο Αγγέλη να μας λέει να μην πάρουμε κανένα
μέτρο- αφού είχαν οι ίδιοι (σ.σ. μαζί με την κα Χριστοδουλίδου) πριν ζητήσει μέτρα, μετά
άλλαξαν γνώμη δεν ξέρω τι έγινε- να περιμένουμε τι θα κάνει ο Σαμαράς με το Αγγελιόσημο να
κάνουμε εκείνο, το άλλο και γενικώς θεωρίες. Όμως τα Διοικητικά Συμβούλια κρίνονται στην
πράξη. Κι αν θέλετε κυρία Χριστοδουλίδου να μας κατηγορήσετε, κατηγορείστε μας γιατί
περικόψαμε το έλλειμμα. Να πάμε κατηγορούμενοι γιατί έχουμε πετύχει καλύτερα
αποτελέσματα από τα προβλεπόμενα στον προϋπολογισμό.
Όταν ήλθαν οι αναλογιστές μας είπαν για έναν κύριο μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που τους εξύβρισε  όταν πριν από λίγα χρόνια έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Οργανισμό. Κάποιοι αρνούνταν την πραγματικότητα και πουλούσαν στους συναδέλφους φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δυστυχώς βρισκόμαστε στην ώρα της αλήθειας. Δυστυχώς κάποιοι «τρελοί» που λέγαμε πριν από τρία χρόνια ότι υπάρχει πρόβλημα επιβεβαιωνόμαστε εκ των πραγμάτων, είτε με Κατρούγκαλο είτε χωρίς Κατρούγκαλο.
Το ερώτημα λοιπόν είναι θέλουμε να έχουμε ΕΔΟΕΑΠ; Αν κάποιοι δεν θέλουν για να κάνουν την επανάσταση που έχουν στο μυαλό τους είναι δικαίωμά τους. Τους πληροφορώ όμως ότι εγώ θέλω να έχω ΕΔΟΕΑΠ. Κι ας κόψουν κάποιοι την πλακίτσα με τα Επαγγελματικά Ταμεία και τις  σφαλιστικές εταιρίες. Όλα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμά που κάποιοι κατά τα άλλα αγαπητοί συνάδελφοι μέλη του ΔΣ τα έστελναν και με SMS στις προηγούμενες εκλογές σε συναδέλφους λέγοντας ότι μην ψηφίσετε τον Καρούτζο που θα κάνει τον ΕΔΟΕΑΠ επαγγελματικό ταμείο και θα φέρει  ασφαλιστικές εταιρίες. Είδατε εσείς τίποτα από αυτά;
Μπορούν κάποιοι να λένε ότι θέλουν αλλά δεν μπορούν να αποφύγουν την πραγματικότητα.
Μας έλεγαν λεφτά υπάρχουν που δεν υπήρχαν. Πριν από λίγες ημέρες κάποιοι φαντασιώνονταν ότι υπάρχει το Αγγελιόσημο το οποίο έχει καταργήσει η κυβέρνηση εδώ και έξι μήνες. Αυτά μας έλεγαν. Με παράταση ήταν κύριε Τσαλαπάτη. Δεν τα ξέρετε καλά ή κάνετε ότι δεν τα ξέρετε.
Και επειδή κάποιοι μας κατηγορούν ότι δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας ας πάνε στη δικαιοσύνη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ανοικτά βιβλία είμαστε όλοι.
Δεν μπορούν όμως να μας κατηγορούν αυτοί που αρθρογραφούσαν δημοσίως κατά της απευθείας τιμολόγησης των διαφημίσεων λέγοντας τα ίδια με τους διαφημιστές. Δεν έχουν το δικαίωμα. Εκτός κι αν ο κλάδος είναι σύμμαχος των διαφημιστών και δεν το έχουμε πάρει είδηση κύριε Αγγέλη.
Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια με τα πραξικοπήματα πρέπει να μας πείτε. Ή υπάρχει καταστατικό στον ΕΔΟΕΑΠ και το σεβόμαστε ή υπάρχουν διαδικασίες στον ΕΔΟΕΑΠ και τις σεβόμαστε ή υπάρχει νταβατζηλίκι. Στον ΕΔΟΕΑΠ εκλέγονται 9 μέλη τα οποία ψηφίζουν για να εκλέξουν Πρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και Ταμία. Αυτά λέει το καταστατικό. Κι ας αφήσουμε τα παραμύθια περί πραξικοπημάτων. Γιατί θα μπορούσα κατ αναλογία να πω κι εγώ το ίδιο για κάποιους που μας εγκαλούσαν και μας καλούσαν στην ΕΣΗΕΑ ζητώντας να απολογηθούμε,
προσπαθώντας να υπαγορεύσουν την ψήφο μας. Θα μπορούσα να πω ότι έκαναν πραξικόπημα στην ΕΣΗΕΑ. Δεν το λέω όμως. Λέω ότι στα σωματεία υπάρχει δημοκρατία εκλέγονται τα μέλη του ΔΣ και αυτά αποφασίζουν για τα Προεδρεία. Ας αφήσουμε λοιπόν τα φασιστικά παραμύθια.
Ευχαριστώ πολύ”.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορούν όμως να μας κατηγορούν αυτοί που αρθρογραφούσαν δημοσίως κατά της απευθείας τιμολόγησης των διαφημίσεων λέγοντας τα ίδια με τους διαφημιστές. Δεν έχουν το δικαίωμα. Εκτός κι αν ο κλάδος είναι σύμμαχος των διαφημιστών και δεν το έχουμε πάρει είδηση κύριε Αγγέλη.
Τί θέλει να πει ο ποιητής; Τί είναι αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Καλαματιανέ, Καλό Ταξίδι για σένα και την παρεούλα σου. Μην ξεχάσετε να φέρετε και κάτι ως ενθύμιο για μας τους πληβείους εργαζομένους & ασφαλισμένους από το ένδοξο Παρίσι. Άλλωστε τα δικά μας τελευταία αποθεματικά μασουλάτε... Διαφορετικά, ούτε στον ύπνο σας θα βλέπατε την πόλη του φωτός. Θέλετε και Παρίσια ανάθεμά σας.
Δείτε την απάθειά τους και την αναισθησία τους στο άκουσμα των καταγγελιών στη Γ.Σ.:
https://youtu.be/ztDjW84dolY

Ανώνυμος είπε...

Φτου σου ρε Καλαματιανέ!
ΆΜΑ καταφέρνεις εσύ ένας γεννημένος φασίστας να μας πεις φασίστες είσαι και πολύ .....

Ανώνυμος είπε...

Ποσα πηρε ο Αγγελης να κανει τον υπαλληλο των διαφημιστων. Εδω θα μου πειτε εκανε τον υπαλληλο του ΠΑΣΟΚ πηγαινοντας στο ΕΤΑΠ να εξηγησει γιατι πρεπει να αγορασουν ομόλογα οταν συζητιοταν το πρωτο PSI και τον πλακωσαν τα μελη του ΔΣ στις μαπεε

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι είπε η Πόπη για το Παρίσι; Οτι τα έξοδα τα καλύπτει η ΟΑΤΥΕ. Για τον Γραμματέα μονο. Για τους άλλους, τα καλύπτει ΟΛΑ ο ΕΔΟΕΑΠ. Σωστά κατάλαβα; Και δηλαδή η ΟΑΤΥΕ ΔΕΜ καλύπτει εξοδα διατροφής για τον Γραμματέα; Αυτό μας είπαν; Ειναι δυνατόν; Τότε με την Ελενη τα κάλυπταν ολα.
Δυο λοιπόν ειναι τα θέματα:
1. Να ζητήσει εγγράφως το ΔΣ του ΕΔΙΕΑΠ απο την ΟΑΤΥΕ, να αναλύσει ποιες ακριβώς δαπάνες καλύπτει.
2. Η Εξ. Επιτροπή της ΟΑΤΥΕ, να ψάξει εκτενώς το θέμα, κατα τον έλεγχο που θα κανει αργότερα.
Εκτός φυσικά, αν στείλουν τον Τόλη.

Ανώνυμος είπε...

Διπλά τα παιρνει! Οπως και πέρυσι.

Ανώνυμος είπε...

Στο Παρίσι δικαιούται να πάει μόνο μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που μετέχει με απόφαση ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ στο ΔΣ της ΟΑΤΥΕ
Κι αυτός είναι ο Καρουτζος και ο Παπαϊωάννου
Τα έξοδα εισιτήρια ξενοδοχεία και εκτός έδρας πληρώνει για κάθε μέλος του το κάθε ταμείο χωριστά .
Η ΟΑΤΥΕ πληρώνει μόνο εισιτήρια και ξενοδοχεία μόνο στα μέλη του Προεδρείου της που έχουν επίσημη πρόσκληση να πάρουν μέρος σε εκδήλωση ή, σε γενική συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας ΑΙΜ
Καταλαβαίνω ότι δικαιολογημενα είναι μόνο τα έξοδα για το ταξίδι του Καρούτζου αφού αυτόν έβαλε στη θέση του ο Σομπολος μια και δεν μιλάει καλά ούτε τα ελληνικά ο καψερός.
Οι άλλοι δύο περισσεύουν και είναι της προσκολλησεως. Θα πρέπει να ντρέπονται
Οσο για την Ελένη που λες ηταν Προεδρος ΔΣ και του ΕΔΟΕΑΠ και προεδρος της ΟΑΤΥΕ και αντιπρόεδρος της ΑΙΜ.
Εισιτήρια και ξενοδοχεία πλήρωνε η ΟΑΤΥΕ και εξοδα ταξιδιού ο ΕΔΟΕΑΠ.
Για πιο πολλές πληροφορίες ρωτήστε την Κυρίτση που είχε πάει τα ταξιδάκια της όπως και ο Καταϊφτσής, ο Νεστοριδης , ο Μυλωνάς ο Τσουτσιας ο Καζακος, ο Κατραμάδος , ο Νικόλτσιος , ο Κιάος , η Κοντράρου , ή Ραυτοπούλου, ο Γκοτσινας και πάει λέγοντας.
Η αλήθεια να λέγεται έτσι ;
Μόνο που τότε ήταν άλλες εποχές και τώρα είναι ΝΤΡΟΠΉ τόσα έξοδα για τρεις
αχρηστους και χωρίς λόγο .Άσε που δεν μιλάνε γαλλικά οι δύο και ίσως την κοντή την παίρνουν για τη γλώσσα Ν est pas chère Antzy ?
Vous allez bien ma petit cocotte ?
Bonne vouayage mes amis mutuelles
Et à bientôt à paradis
A Paris ήθελα να πω
Σας προτείνω δε να καλέσετε και την πρώην να σας κεράσει καφεδάκι σε παρισινό μπιστρο στη γειτονιά της
Στα τσακίδια!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είπε η Πόπη, για τα ταξίδια και καλά έκανε και τα έβγαλε στη φόρα. Όμως «ξέχασε» να μας πει για τα κινητά νέα γενιάς που μοιράστηκαν στο Δ.Σ. γιατί προφανώς τσέπωσε και αυτή ένα. Ούτε για το μισθό –έξοδα παράστασης- που πέφτει κάθε μηνά στα μέλη του Δ.Σ. γιατί προφανώς δεν ήθελε να ξέρουμε.
Α΄ και προσοχή εκεί στο Παρίσι, μη μας χαθεί ο Τάσος. Άντζυ από κοντά…

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει ή οχι αποφαση ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ επι της αειμνήστου, να πληρώνονται δαπανες τραπεζωματων και διασκέδασης με απλη εγκριση Προέδρου δηλαδη να εγκρινει η ίδια εξοδα δικα της και Διευθυντη δηλαδη του υποτακτικου της? Άφηνε και με μεγαλα περμπουαρ με τα φραγκα του ΕΔΟΕΑΠ η κυρια...

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε βλαμμένε με την πρώην
Εφιάλτης σου έχει γίνει ?
Είσαι τόσο πεινασμένος που δεν βλέπεις μπροστά σου από την πείνα.
Αλλά ποιος να σε στείλει επαγγελματικό ταξίδι εσένα να μάθεις και για τα έξοδα

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα πεινασμενος παρα απληστο λαμογιο. Πλυσου τωρα για το ακινητο του Λατση. Δεν σε σωζει τιποτα. Κι ο ψαρας θα ειναι καλυτερος απο τον προηγούμενο.
ΥΓ: ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Λαμογιά δεν λεγεται, οταν παίρνεις διπλα εξοδα για τα ταξίδια σου; Μαλλον όχι. Ο εισαγγελέας θα το έλεγε διασπάθιση χρήματος! Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

Προχωρα. Τι καθεσαι. Πηγαινε αλλα προσεξε γιατι θα μπαγλαρωσει με το που θα σε δει γιατι απλα ξερει ότι το δανειο απο Λαμπρακη ηταν για ξεπλυμα Παριζιανικο.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξεμεθύσεις φτύσε τα μούτρα σου στον καθρέφτη γιατί πάλι λάθος κάνεις.
Τα βάζεις με λάθος άνθρωπο δειλέ.

Ανώνυμος είπε...

Και που είσαι πρώην Ντοράκι εκεί ήμουν κι έβλεπα τη Πόπη από τα δεξιά σου να σε φτύνει και να μη χαμπάριζεις.Όπως έβλεπα την κοντή να σου σημειώνει την ώρα που μιλούσε ο Ντελέζος. Γι αυτό άσε τα φασιστικά και πιάσε αυτά που ξέρεις καλά τα δώσε κι εμένα μπάρμπα.Όπως στο ΕΣΠΑ ξέρεις εσύ, δεν υπογράφω δεν υπογράφω.
Εκεί ήμουν ηλίθιε κι όταν με τον καφέ στο χέρι έξω απλό την αίθουσα τα λεγατε με τον Μάρκο .Κι όταν σου έκανε νεύμα η παπαδιά από τη δευτερη σειρά.
Άσε τα άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε και μάθε ότι δεν σε φοβόμαστε αληταριό

Ανώνυμος είπε...

Ειδες πολυ video απο Ποπαρα και θα σου κατσει βαρυ. Σε ψαχνει ο Γκοτσινας

Ανώνυμος είπε...

Που τον θυμήθηκες βρε θηρίο τον Γκοτσινα; Μπράβο σου ρε και νεκρούς ανασταίνεις. Ξεμέθυσες από χθες;
Μην επιμένεις καλαματιανο λαμόγιο είσαι λάθος! Στο έχω ξαναπεί από Πειραιώς γωνία γνωριζόμαστε ηλίθιε!

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε τον Παπασταμελο . Ξέρει απο λαμογιες

Ανώνυμος είπε...

Μεθυσμενος ειμαι απο τη χαρα μου βλεποντας τα λαμογια να πηγαίνουν εκεί που τους αξίζει. Ετοιμασου έρχονται και καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Γίνεσαι κουραστικός και αποδεικνυεσαι βλαξ και βέρος Καλαματιανός.
Αντε στο κουμπαράκι σου να σου βγάλει κανένα δόντι μπας και μάθεις να ξεχωριζεις το σάλιο για φτύσιμο από το σάλιο γία γλύψιμο! Σου λέει κάτι το όνομα Κουνελάκης ; Σκέψου καλά γιατί νομίζεις ότι βρίζεις άλλη και θα το βρεις από άλλον.Φασιστάκο

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα μεταξύ σας ανόητοι και διαβάστε προσεκτικά τι είπε στη συνέλευση ο γραμματέας.
Εισηγήθηκε είπε αυτός ο ίδιος να αγοραστούν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου το 2013 μέσα στην κρίση δηλαδή και δεν ψήφισαν η Πόπη και ο Αγγέλης.
Και μετά λέει εισηγήθηκε να πουληθούν και πουλήθηκαν με κέρδος .
ΈΧΕΙ κανείς να πει τίποτε γι αυτό ;
Γιατί εμείς αλλά ξέρουμε και περιμένουμε να καταλάβει ο Ντελέζος το έγινε τότε καο ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Τα άλλα που γράφετε εδώ μέσα εμείς τα γράφουμε ξέρετε που
Σε αυτά που δεν έχετε κυρίες και κύριοι του 6ου αν και όχι όλοι! Στα διάλα πια με τα παιχνίδια στην πλάτη μας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να απαντήσει στον κύριο Καρούτζο ότι το αναλογιστικη πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ καταγράφηκε στην αναλογιστικη μελετη του 1997 γι αυτό και με εισήγηση Ορέστη Φαράκου και σύμφωνη γνώμη Αριστείδη Μανώλη κου η Γενική Συνέλευση αποφάσισε αύξηση της εισφοράς στο 6% από 3%
Κανένα ΔΣ δεν εφάρμοσε την απόφαση της ΓΣ για να μη στεναχωρησουν τους ψηφοφόρους τους.
Το οικονομικό πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ άρχισε από τα χρήματα που χάθηκαν στο χρηματιστηριο και τις υψηλές παροχές των διοικήσεων 2001 -2009
Και ήρθε η Κρίση το 2010 και μας αποτέλειωσε
Ευτυχώς που μας έδωσαν κάτι χιλιάρικα κα που βγάλαμε κέρδος αγοράζοντας και πουλώντας ΟΕΔ με εισήγησήμερα Καρούτζου

Κάποιος να του μιλήσει για τη ρεξόνα του παιδιού απέναντι που θα μας πει και φασίστες ο νεοφιλελές των χαλυβδοφυλλων
Αντε γιατί ίσαμε εδώ οι αηδίες που αναρτάται Σπυριδούλα Άλλοι δεν μίλησαν στη συνέλευση ; Μόνο κείμενο Καρούτζου θα μας ταίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Τολμάει να λέει την Πόπη και τον Αγγέλη φασίστες ? ΠΆΕΙ μουρλαθηκαμεν όλοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ
"Όμως αν ο ΕΔΟΕΑΠ σήμερα έχει και 5 Ευρώ να μπορεί να πληρώσει είναι γιατί κάποιοι είδαν το μέλλον και φρόντισαν για το μέλλον όλων μας. Όχι να τα φάμε όλα σήμερα και να μην υπάρχει τίποτα στο ταμείο αύριο όπως έχω ξαναπεί."

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα! Είδαν και το παρόν όμως (το δικό τους, εννοείαι) και φρόντισαν για αυτό: ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΟ ΠΑΡΙΣΙ.
"Να τα φάμε όλα σήμερα και να μην υπάρχει τίποτα στο ταμείο αύριο". ΣΥΜΦΩΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

Τα έφαγε όλα το κορίτσι. Δεν έμεινε ούτε κόκκαλο. παρεμπιπτόντως ψήφισε ή 'οχι το κορίτσι για την αγορά κτιρίου. Ο ευρων λαμβάνει αμοιβή διαμέρισμα στο Παρίσι

Ανώνυμος είπε...

Κλαις που δεν βρήκες να φας έτσι ; Αντε παενε ρε να σε κάνει κεράσει καφέ στο Παρίσι γιατί τρέχουν τα σάλια σου κι άσε μας πια με την τέως. Πες κάτι καινούργιο μας τα έχεις πρήξει με τις λάσπες και τις απειλές σου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΞΑΝΑΓΕΛΑΜΕ
Ας υποθέσουμε ότι δεν ερχόταν ο κακός Κατρούγκαλος, η κακή κυβέρνηση και δεν καταργούσαν το Αγγελιόσημο. Πόσο χρόνο ζωής θα είχε ο ΕΔΟΕΑΠ; Πόσο, για πείτε μου;
Τα θες καο τα λες ρε Καλαματιανέ ή σου ξεφεύγουν ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ: ΤΑ ΦΑΓΕΣ ΟΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ. ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που παραδέχεται το κορίτσι ότι δεν βρέθηκε τίποτε για φάγωμα. Τώρα το παίζει large με τα λεφτα των άλλων και κερναει καφέδες στο Παρίσι. Προσεξε γιατί καφέ σερβιρουν και στις κηδείες

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα έχεις κάνει μέχρι τώρα αλλά και απειλές για κηδεία !Είσαι πολύ άρρωστος
Κι έκανε καλά που σ έστειλε στο διάολο! Σίχαμα !

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ σε αγαπάω

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται. Απόλαυση!!! Καρούντζος Σπανοπούλου πόσα μηδέν;

Ανώνυμος είπε...

Εκείνη δεν ασχολείται μαζί μας δεν ήρθε ούτε στη γενική συνέλευση γιατί την ανακατεύεις ;

Ανώνυμος είπε...

μα αφού μας λεει ότι ήλθε. Ψέμματα λέει πάλι;