Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Η καρέκλα πάνω απ’ όλα στον ΕΔΟΕΑΠ

Κινδυνεύει με λουκέτο ο ΕΔΟΕΑΠ, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα μέλη του ΔΣ να καβγαδίζουν άγρια για το ποιος θα γίνει διευθυντής! Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν την περασμένη εβδομάδα μέλη του ΔΣ με αφορμή τις διαφωνίες για τη θέση του διευθυντή και το αν θα αλλάξουν οι τομεάρχες. Από το προεδρείο του ΔΣ προγραμματίζεται η αλλαγή όλων των τομεαρχών, ενώ για διευθυντής προωθείται «μάνατζερ», πρώην στέλεχος της Coca – Cola, που ήταν υπεύθυνος για την απόλυση όλων των εργαζομένων όταν έκλεισε το εργοστάσιο.
Υποψήφιοι για τη θέση της διεύθυνσης είναι τρία πρόσωπα και ο καβγάς έγινε γιατί υπήρξε πρόταση να γίνουν δεκτές κι άλλες υποψηφιότητες. Στο ΔΣ, με ανοιχτά μικρόφωνα, ακούστηκαν βαριές κατηγορίες και καταγγελίες για πεπραγμένα και υπογραφές. Και όλα αυτά ενώ ο ΕΔΟΕΑΠ δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις του Δεκεμβρίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτασατε να δημοσιευετε τις ψευτιες που στελνουν Τσαλαπατης και Ποπαρα στο παρον . Αυτο το εστειλε ο Τσαλαπατης και το παρελαβε ο Κουρης που το εδωσε στον Κουφοπουλο αυτον που νομιζε για 10 λεπτα οτι είναι μελος του ΕΣΡ

Ανώνυμος είπε...

Εκατσε βαρια η Coca Cola στην Ποπαρα. Ενω αν της εφερναν κανεναν αμορφωτο σαν κι αυτη...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε μάγκες σας έχει βάλει απαγορευτικό ο Γάμα Γάμα στο τέλος κάτι θα μείνει ; Η τα φτύσαμε όλοι μαζί εδώ μέσα ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Καρούντζος δεν γύρισε ακόμα;