Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Οικονομική ανάσα 9,5 εκατ. για ΕΔΟΕΑΠ

Ανοιξε ο δρόμος για τη μεταφορά 9,5 εκατ. ευρώ στα επικουρικά ταμεία των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ, και 2 περιφερειακά), σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 4445/2016, καθώς υπεγράφη χθες (29.12.16) η σχετική υπουργική απόφαση. Πρόκειται για ποσόν- ανάσα προς το επικουρικό ταμείο των δημοσιογράφων, το οποίο βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μετά και την κατάργηση των εσόδων που προέρχονταν από το αγγελιόσημο. Το ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ δεν βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά τον προϋπολογισμό του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ταμείου κύριας ασφάλισης των δημοσιογράφων και αφορά βεβαιωμένα έσοδα από το αγγελιόσημο, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2016.

Αναλυτικότερα, η απόφαση προσδιορίζει το συνολικό ποσό των βεβαιωμένων εσόδων από το αγγελιόσημο, μέχρι 19.12.2016, στα 70,3 εκατ. ευρώ.

Και ορίζει ότι έως τις 31.12.2016 πρέπει να μεταφερθούν: α) στον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) το ποσό των 7,6 εκατ. ευρώ, β) στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΤΕΑΣ) το ποσό των 972.390 ευρώ και γ) στο Επικουρικό Ταμείο Ασφάλισης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας το ποσό των 972.390 ευρώ.

Τα ποσά θα καταβληθούν στα επικουρικά ταμεία με μεταφορά από τα αποθεματικά της Α΄ Δ/νσης Ασφάλισης και Παροχών του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις;;;; Περυσινά ξινά σταφύλια μας προσφέρεις;;;;
Για ποια ...οικονομική ανάσα μας τσαμπουνάς, όταν τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ΕΔΟΕΑΠ και είχαν παρακρατηθεί;
Ε, ρε, σφαλιάρες που θέλετε εκεί στον 6ο. Ρε, ουστ, πλησιάζει η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Για να παρακραητθούν πρέπει να εισπραχθούν βρε νούμερο. Πηρες λεφτά από εισπράξεις που δεν υπάρχουν. Τι δεν καταλαβαίνεις

Ανώνυμος είπε...

Με χάπια η τρελαμένη χωρίς πρόταση όπως πάντα αλλά και με καυτές αλήθειες για τις καυτές πάστες και την προδοσία από το σκύλολόι Τάτση Καρούτζου Γκανά και λοιπών προδότων!
Από την Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

«Εφιάλτες» και…εφιάλτες!
Αναρρώνοντας και βλέποντας απραξία, διαδόσεις από «επικίνδυνους» ανθρώπους,κρυφά ή φανερά ραντεβού με γερή δόση «ξεπουλήματος» στην ατμόσφαιρα, ύπνο βαθύ από απαισιοδοξία, αμέλεια ή και έλλειψη ενημέρωσης αδικαιολόγητη από τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ, δυστυχώς, επιβεβαιώνεις όλες τις πληροφορίες για ολική καταστροφή των δύο Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Και για ανενόχλητη “δράση», μετά προπαγάνδας, αυτών, που μόνο «εφιάλτες» του κλάδου χαρακτηρίζονται…
Και συνεχίζουν. Ο κ. Πετρόπουλος τον χαβά του, η κυβέρνηση, που δημιούργησε το πρόβλημα δεν νομοθετεί για να το λύσει, οι Συριζαίοι συνάδελφοι , που έχουν αναλάβει να διαλύσουν τα πάντα, έχουν συμμαχήσει με τους δεξιούς. Οι εργοδότες και κάποιοι ψωνισμένοι, ονειρεύονται τον ΕΔΟΕΑΠ ως Επαγγελματικό Ταμείο για λίγους.

Και οι Ενώσεις παρακολουθούν, ρίχνοντας εύκολα τις ευθύνες στην ΠΟΕΣΥ, της οποίας πρόεδρος και γραμματέας, φαίνεται να γνωρίζουν, να σχεδιάζουν, να ανέχονται, να συμμετέχουν και να ανήκουν στην «παρέα», που μας πετάει στα… σκουπίδια.
Ένας κλάδος, που «ματώνει» καθημερινά, ως πότε νομίζετε, κυρίες και κύριοι πως θα σας ανέχεται;
Το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ νομίζει ότι δεν γνωρίζουμε την συμμετοχή του και σφυρίζει αδιάφορα…
Και η ΕΣΗΕΑ θα «βουλιάξει» για πάντα, εάν τώρα δεν ξεσηκώσει τα μέλη της- δική της είναι η ευθύνη αυτή- κι αν μείνει μόνο στις προσπάθειες- που δεν υποτιμώ- αλλά είναι ανεπαρκείς.
Εδώ απαιτείται…πόλεμος.
Όταν σε πολεμούν, δεν περιμένεις. Ούτε αμύνεσαι 6 μήνες και…
Επιτίθεσαι δυναμικά και τους…νικάς.
Τώρα, λένε, οι τύποι αυτοί ότι άλλαξε το παραμύθι και οι κυβερνώντες ομιλούν για τρία εξάρια. 6% εισφορά οι εργαζόμενοι, 6% οι εργοδότες και 6% ο πόρος. Ποιοι εργοδότες θα πληρώσουν;
Μας δουλεύετε;
Και ποιοι συνάδελφοι εν ενεργεία μπορούν να σηκώσουν το βάρος του 6%, τώρα;
Ποιοι συνταξιούχοι;
Και με τους ανέργους τι θα γίνει;
Ο χρόνος σας τελείωσε.
Οι προδότες να βγάλουν τις μάσκες, πριν το κάνουμε εμείς, με τρόπο, που δεν το συνηθίζουμε, αλλά είναι αναγκαίος.
Και εμείς , οι απέναντι να σταματήσουμε πλέον να τρώμε σφαλιάρες αδιαμαρτύρητα και να μπούμε δυναμικά στη μάχη!
Όλα τα άλλα, είναι περιττά, λίγα, μικρά και μηδαμινά.
«Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, στρατιώτη μου για πόλεμο δεν κάνει»
Ιάκωβος Καμπανέλλης
Για την αντιγραφή
Πόπη Χριστοδουλίδου
Υ.Γ Για το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και την αυτοτέλεια του…ούτε λέξη.Ούτε ένα…δάκρυ!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχία για τον κλάδο!!! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η ΕΣΗΕΑ, έστειλε την Πόπη να την εκπροσωπήσει στον ΕΔΟΕΑΠ… να γράφει αυτές τις παπαριές… για το «σκυλολόι Καρούτζου, Τάτση, Γκανά και λοιπών προδοτών» ΠΟΕΣΥ και λοιπών ενώσεων. Η Πόπη ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ τί ακριβώς κάνει; Πως συμμετέχει στην προσπάθεια όλων αυτών για τον ΕΔΟΕΑΠ; Τί έκανε για την αυτοτέλεια του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, που ήταν ο χρηματοδότης του ΕΔΟΕΑΠ; Περιμένει στη γωνία να καταγγείλει τις όποιες προσπάθειες και να φωτογραφίζεις στις Γ.Σ. δυστυχώς για την ΕΣΗΕΑ!!! Αυτή επέλεξαν…..

Ανώνυμος είπε...

Η Πόπη την επανάσταση της κι εσείς τη σκύλο δουλειά σας προδότες
Λαμόγια της δεκάρας που ήρθατε για την καρέκλα και τρώτε πίνετε τζάμπα αφήνοντας το Ταμείο μας και τις δουλειές μας να χαθούν!Ούστ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά τι χαμός είναι αυτός με τα φαρμακεία;

Ανώνυμος είπε...

Καλά το χαμό μόνο στα φαρμσκεία τον βλέπεις?Προχθές πήγα στα ιατρεία μετα απο μήνες και ήταν ένα χάος...οι γιατροί έκαναν δέκα ώρες να εξετάσουν και οι νοσηλεύτριες και νοσηλευτές μπαινόβγαιναν ο ένας μετά τον άλλον για τσιγάρο στα ιατρεία χωρίς να δίνουν καμία σημασία στο χαμό που γίνονταν και πιστεύοντας οτι εμείς είμαστε βλάκες και δε τους είχαμε καταλάβει το τι έκαναν στο συγκεκριμένο ιατρείο!Ντροπή σας που σας κρατάει ακόμα ο οργανισμός...και όσο για εσάς στο ΔΣ που έχετε μαζέψει το κάθε σκουπίδι και έχετε μετατρέψει τα ιατρεία σε ένα μπ@@δελο θα τα πούμε στις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Για ποιες εκλογές μιλάμε;
Θα κάνει εκλογές ο ΕΔΟΕΑΠ;
Προσωπικά δεν το βλέπω........

Ανώνυμος είπε...

Αντε να γινουν να κεκουμπστουν απο τον οργανισμο ολοι αυτοι του 6ου...

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ...ΤΕΛΟΣ...ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλες έρχονται κρεμάλες για όσους τα έβαλαν με τα "παιδιά" της Σπανοπούλου!Θα τα πούμε πιο καλά μετά τις εκλογές του οργανισμού κύριοι και κυρίες των καρουτζοσταθάτων!

Ανώνυμος είπε...

Είχε παιδιά η Σπανοπούλου; Έκανε ρουσφέτια. Τι μαθαίνουμε ρε παιδί μου

Ανώνυμος είπε...

Το αστειο ειναι οτι τα φωναζει κιολας χαχαχα...καλα του κανει γιατι ο βλακας αντι να τη σουταρει την ηλιθια τη κρατησε στο τηλεφωνικο κεντρο

Ανώνυμος είπε...

Του φτίαχνει το προεκλογικό προφίλ για τις εκλογές που θάρθουν στον οργανισμό,το έχει στολίσει για τα καλά σε όλους που πάνε να κλείσουν ραντεβού!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ...ΑΠΟ ΤΗ "ΜΑΜΑ"...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε, εσυ που εγραψες τα παραπανω σχολια για συγκεκριμενο υπαλληλο του εδοεαπ:
Οσο βλακας και εαν εισαι και παρολο που δεν το καταλαβαινεις, πρεπει να σε ενημερωσω οτι μονο εσυ εκτιθεσαι και οχι ο υπαλληλος στον οποιο αναφερεσαι.
Και εαν σου ειναι τοσο δυσκολο για να το καταλαβεις, τοτε σου το αφηνω ως χομουορκ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι χομουορκ;
Πες στον φιλο οτι μονο ενας μ@λ@κ@ς θα μπορουσε να εκτιθεται με τετοιο τροπο.
Μονο αυτος που εχει αγχωθει για την επανεκλογη του δηλαδης.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ...Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ!Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν καθόσασταν δίπλα δίπλα και κράζατε όποιον περνούσε απο μπροστά σας τότε ήταν καλά;Τώρα βγαίνεις στο blog και τη κράζεις;Ντροπή σου μωρή βρωμιάρα

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια μόνο να σέρνεσαι ξέρεις σκουλήκι

Ανώνυμος είπε...

Ας μπούμε στο θέμα κατευθείαν. Όλοι ξέρουμε πως η Ελενίτσα έφαγε τη θέση της Ρένιας και με ποιο τρόπο.. και όλοι θυμόμαστε πως την εποχή εκείνη η Ελενίτσα ήταν και αναπλ. εκπρόσωπος εργαζομένων … οξύμωρο.. βέβαια δεν έχει αφήσει συνάδελφο ιατρό ΔΣ εξωτερικό εσωτερικό άντρα γυναίκα ασφαλισμένο που να μην θάβει.. δεν έβαλε μυαλό όμως από το κράξιμο που έφαγε από την Σπανο.. στον 5 που την έκανε ξεφτίλα μπροστά σε όλους μας.
Μιαμ μιαμ καλά συναδέλφια εκτός από πιτόγυρα πιροσκακια απο μπαμπουσκα (όχι ότι κι ότι) βρωμικα λουκάνικα από την καντίνα, λαχταριστα σαντουιτς σατζικια μπουγάτσες και ντελιβεράδες με σκόρδα και κρεμμύδια ... τώρα έχει λιγούρες και έχει ανοίξει η όρεξη για θεσούλες..βαρέθηκε στον 5ο και θέλει να πάει 6ο ή στην θέση της Γ του 1ου για να μπαίνει στα συμβούλια ... να ρουφιανέυει να μαλώνει τον πρόεδρο να λεει τον ταμία αγράμματο τον ΓΓ αλήτη και μπεκρή, τον Τόλη βλάχο και μιαμ μιαμ πάνω στη ρουφιανιά να τσιμπολογάει και κανένα σαλαμάκι..2 σε 1...γι αυτό θάβει νυχθημερών την «φίλη» της του 6ου και διαδίδει ότι έκανε αγωγή στο ΔΣ για 40 χιλιάρικά..τα μάθατε τα μάθατε..???
Για να θυμηθώ για να θυμηθώ κι αυτή παιδί της Σπανό δεν είναι..?? Mε συστάσεις απο την ΕΠΗΕΑ… ”μια θεσούλα κάλε πάρτε την Ελένη..και καφέδες να φτιάχνει..δουλειά να είναι κι ότι να ναι”..ρε που φτάσαμε.. σηκώθηκαν τ αγγούρια να πηδήξουν τον μανάβη..
Έτσι μιαμ μιαμ σορυ να φαω και κατι γιατι έχω και μια λιγούρα που μόλις έφαγα..αντε και περιμένω και ντελιβερα και αν αργήσει θα τον μαλώσω γιατι πεινάω πολύ και δεν θ αφήσω tip καλέ αμέ τι αν βρέχει και αν χιονίζει εγώ πεινάω..και τρώω και ανθρώπους σε μεγάλες λιγούρες και πείνες...
Άργησαν να καταλάβουν στο ισόγειο και στο άλλο κτίριο τι σιχαμένη και τέρας είναι μέσα έξω. .καιρός είναι ν αρχίζουν και στον 6ο ν ακούν και να προσέχουν.. τι λέει και διαδίδει.. και στο προ θάλαμο και στα πιο μέσα.. θα την ρωτήσουμε κιόλας για τα δεδουλευμένα μας… το τι δικαιούμαστε και τι όχι.. Άσε μας κουκλίτσα μου!!!
Ας βρεθεί επιτέλους κάποιος – κάποια να της βουλώσει το στόμα …εύκολο είναι λουκανικάκι ή στην καλύτερη κεμπάπ.. αααα με σος για να γλιστράει..!!!
Πάντως είναι γνωστό χρόνια τώρα ότι τη ρουφανιά πολύ αγάπησαν,το ρουφιάνο κανείς.Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λές Μαρία,αλλά δεν σακούει κανείς!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Γ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΓΟΥΡΟ...ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν το δω κι αυτό, θα τα εχω δει ολα! Η Νίτσα στη θεση της Γ.! Πρέπει να φάει πολλά πιτόγυρα ακομη! Και να βγάλει αρχχχχ κιόλας. Ακομη θυμάμαι τη Γ. στη ΓΣ του προσωπικού, που κατέβασε τα σώβρακα του παλιού εκπροσώπου! Του δουλευταρά Χωριανό! Τον έριξε μεσα σε 10 λεπτάκια! Ελα, να σοβαρευτούμε λιγο!

Ανώνυμος είπε...

Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και μεταξωτούς κώλους! Κι αυτή, δεν τους εχει!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω ο συνειδητοποιημένος αναγνώστης του μπλογκ να καταλαβαίνει το πόσο ρίξατε το επίπεδο.
και σίγουρα τα παραπάνω είναι αισχρά, δεν πρέπει να γίνονται πιστευτά - είναι φανερό ότι έχετε ξεφτιλίσει τα πόστα σας και ο καθένας ρίχνει τα βέλη του προς όλες τις κατευθύνσεις.
Το πιό βέβαιο είναι ότι τα περισσότερα παραπάνω σχόλια πρέπει να είναι γραμμένα από γυναικεία χέρια με π@υστικη συνείδηση.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσυ που εχεις επίπεδο, έκατσες σημερα να σε ξεφτιλίσει ο κόφτης της πίτας! Άσε μας ρε! Μωρέ καλά έκανε η άλλη κι έφυγε. Όχι αλλο κάρβουνο πια!

Ανώνυμος είπε...

Ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι καποιος που ετσιθελικα κοβει μισθους απο υπαλληλους οι οποιοι ζητησαν ολιγοωρη απουσια λογω εξαιρετικων ιατρικων προβληματων τους;
Ποσοοοο ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα;Εκοψαν μισθους για ολιγοωρη απουσια;Ντροπη Προεδρε και στα υπολοιπα μελη του ΔΣ που κανατε κατι τετοιο.Τι να σας πω,οταν εσεις κανετε τα συμβουλια με μπυρες και μεγαλα φαγοποτια τοτε δε σας νοιαζουν τα εξοδα,μονο οταν θελει να λειψει καποιος για λιγο τοτε κοβετε μισθους.Ντροπη στα μελη της ΕΠΗΕΑ που ειναι στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ δεν φταίνε αυτοί! Φταίει η υπαλληλος, που οταν της άλλαξαν ξαφνικά το ωραριο δεν πήγε στην Επιθεώρηση! Ντροπή σε ολους μας, που καθόμαστε και τα ανεχόμαστε ολα αυτα!

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε συ η "γουρουνοπούλα" του 5ου θέλει φάει έκτος απο αυτα που σαβουργιάζει κάθε μέρα και τη θέση της "Γ"....ας μας πει θα τη φάει σκέτη ή με πίτα?Α και στο τέλος ενα βαρέλι κοκα λαιτ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΛΙΠΟΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΤΖΑΜΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίδες, γιατι ασχολείστε με μαλάκες και μαλακιες; Ο καθένας εχει αποδείξει την αξία του και συνεχίζει να την αποδεικνύει καθημερινά. Όσο γι' αυτήν του 5ου, είπαμε: οταν αποκτήσει αρ@@@@, ας διεκδικήσει και τη θεση της Γ. Γιατι κακά τα ψέματα, θελει αρ@@@@ αυτη η θεση.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΦΙΛΕ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ@@@@ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ...ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧ@@@@...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΙΣΧΥΕΙ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ρωτάς τον Παπασταμελο, να ζητήσεις και τον φάκελο για να δεις; Ρε σάλτα και στολισου!

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε βρε ηλιθιοι...δε μετρανε παντα τα πτυχια για μια θεση...η εισαι αξια ή οχι για μια θεση ευθυνης!Αν ειναι ετσι ας το παει και με τα κιλα μηπως τη κερδισει γιατι στο ποια ειναι πιο αξια και σωστη συναφελφος το ξερουμε και τη Γ δε τη φτανει με τιποτα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες Γ αλλά σε πήραμε χαμπάρι ...

Ανώνυμος είπε...

Ποια Γ βρε τούβλο; Η απο πάνω ειμαι!

Ανώνυμος είπε...

Όσο εσείς τσακώνεστε για το ποια από τις 2 βολεμένες είναι η καλύτερη υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ ...Ο ΓΓ κόβει μισθούς και αλωνίζει παιζοντας καθημερινά με τα νεύρα και τις ζωές μας....Εκεί είναι το πρόβλημα και όχι ποια από σας έχει τα μεγαλύτερα Αρχ@@@.....

Ανώνυμος είπε...

Ελεος με το βοδι...ελεος!

Ανώνυμος είπε...

Είστε μικροπρεπείς και μικρόψυχοι! Γι' αυτό δεν θα πάτε ποτέ μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Βλεπουμε και σενα που χοντρο...ψυχη!
Βρε ουστ απο δω σαρκοφαγο