Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Πέρασε ένας μήνας. Που είναι η μελέτη;

Τελικά πλησιάζουν οι εκλογές γιά νέους εκπρόσωπους στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και ακόμα να εμφανιστεί η μελέτη που ανέλαβε η εταιρεία αναλογιστικών μελετών γιά λογαριασμό της ΠΟΕΣΥ.
Καταλήγουμε σε επιτηδευμένη - μεθοδευμένη καθυστέρηση λόγω των υπόγειων συνομιλιών και πιέσεων που διενεργούνται εκατέρωθεν των εμπλεκόμενων οι οποίοι είναι το Υπουργείο Εργασίας, Σωματεία που απαρτίζουν τον ΕΔΟΕΑΠ, λοιπά σωματεία που ενδέχεται να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα του ΕΔΟΕΑΠ και τέλος με τους εργοδότες που και αυτοί παίζουν το δικό τους παιχνίδι με τα δικά τους συμφέροντα.
Βέβαια ένα μήνα πριν νομίζαμε ότι η μελέτη θα ήταν έτοιμη σχετικά σύντομα (εντός 2 εβδομάδων).
Γιά να δούμε;
Εσείς τι γνώμη έχετε;

62 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες αλλά τι μας ρωτάς αφού ξέρεις ότι η μελέτη έγινε για ξεκάρφωμα .Να το λέει και ο Ρομπόλης δεν είναι βιώσιμο το Ταμείο .Πάρτο κάτω ! Άσε που αυτά τους τα έλεγαν με το νι και με το σίγμα Μαργ ιός και Ρομπόλης από χρόνια .Τζάμπα τα λεφτά μας για να μάθουμε αυτό που ξέρουμε φίλε!

Ανώνυμος είπε...

Α! Εκλογές είπες ; Στη ζούλα; Γι αυτό ξανάρχισαν τις ....πολεμικές ανακοινώσεις ; Ωρε γέλιο !

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω για την μελέτη του Μαργιου, παντως ο ΕΔΟΕΑΠ την πλήρωσε την ERNST. Μηπως και η μελέτη του Μαργιου, θα πληρωθεί πάλι απο εμάς;

Ανώνυμος είπε...

Βρε ζώα η προμελέτη έγινε για να υπολογιστούν τα χρήματα που χρειάζεται ο ΕΔΟΕΑΠ να είναι βιώσιμος με και χωρίς νέους ασφαλισμένους. Αλλά που να καταλάβετε. Υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ δεν είστε; Μια ζωή στον κόσμο σας. Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Αν σωθεί έρχεται Κυριακόπουλος οπότε ετοιμαστείτε για αξιολόγηση. Αν δεν σωθεί μαζέψτε τα και σπίτι σας γιατί δουλειά οι περισσότεροι δεν βλέπω να βρίσκετε

Ανώνυμος είπε...

Για αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά (για πολλοστή φορά) τιμωρήθηκε ο ...Νικολάκης από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ:
https://www.esiea.gr/apofasi-yp-arithm-32017-toy-protovathmioy/

Ανώνυμος είπε...

Τον είδα καταχλωμο και πολύ στεναχωρημενο να ξυνει τα παπαρια του.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ζώο από την Καλαμάτα τόσο γελοίοι πια ; Χρειάζεστε αναλογιστικη για να ξέρετε πόσα χρειάζεται Ο ΕΔΟΕΑΠ για να ζήσει όπως είναι ; Τόσο ζώα πια ;
Και επειδή νομίζεις ότι μας δουλεύεις με τις μ@κ#κίες που γράφεις δεν τρώμε το σανό σου για τον απλό λόγο ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΕΚΕΊ ΠΆΝΩ πόσοι κσι ποιοι θα είναι οι νέοι ασφαλισμενοι. Σφαζεστε σαν κότες που είστε και χωρίς σαφείς κατευθύνσεις αναλογιστικη νιξ.
Γκέ Γκέ ζώο ; Αν τολμάς δημοσίευσε την παραγγελία της αναλογιστικης για να γελάσουμε .Και όταν ερχόσουν εσύ στον ΕΔΟΕΑΠ απο την ΕΣΗΕΑ , οι υπάλληλοι απο την ΕΠΗΕΑ γυρίζαμε.Αντε τώρα για καμμία μπύρα με την κοντή φιλενάδα σου.Κρίμα το επίδομα πολύτεκνου που σου δίνουμε σίχαμα.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τόσο αναίσθητος και ανάλγητος που στενοχωρήθηκες τόσο, ώστε να ξύνεις τις ...φακές σου, γραμματικέ της συμφοράς!

Ανώνυμος είπε...

Σκοπός της μελέτης είναι να καταγραφούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες του
ΕΔΟΕΑΠ ως έχει σήμερα (31/12/2016), αλλά και μετά την διεύρυνσή του με την
ένταξη ενεργών ασφαλισμένων και ήδη συνταξιούχων από τις διάφορες ενώσεις
που εργάζονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι χρηματοδοτικές ανάγκες θα
εκτιμηθούν με βάση τα αναλογιστικά ισοζύγια και τα ισοζύγια των χρηματοροών.
Απώτερος σκοπός είναι να προσδιοριστεί το αναλογιστικό έλλειμμα του αντίστοιχου
αναλογιστικού ισοζυγίου ώστε να διευκολυνθούν τα διαπραγματευόμενα μέρη στη
λήψη των κατάλληλων αποφάσεων για την αναγκαία χρηματοδότηση και την
επίτευξη της μακροχρόνιας βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Τα μέλη των Ενώσεων που εντάσσονται στον ΕΔΟΕΑΠ και είναι άνεργοι
λαμβάνουν από τον ΕΔΟΕΑΠ το ίδιο ύψος των παροχών με αυτό που ισχύει κατά
την 31/12/2016. Ειδικότερα, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 6 του Καταστατικού του
ΕΔΟΕΑΠ οι αναφερόμενοι στην παρ. 1 του ιδίου άρθρου (δηλαδή τα μέλη των
τεσσάρων επαγγελματικών ενώσεων ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ), οι οποίοι,
για οποιονδήποτε λόγο, διακόπτουν την εργασία για την οποία ασφαλίστηκαν στον
Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., εξακολουθούν να είναι ασφαλισμένοι στον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. μόνο για την
ιατροφαρμακευτική και τη νοσοκομειακή περίθαλψη, εφόσον δεν είναι
ασφαλισμένοι σε άλλον ομοειδή οργανισμό ή στο Δημόσιο, με εισφορά 3% που
υπολογίζεται με βάση το 15πλάσιο του ανώτατου τεκμαρτού ημερομισθίου του ΙΚΑ,
το οποίο ισχύει κάθε φορά (σήμερα € 43,80 μηνιαίως)

Ανώνυμος είπε...

Α!Γειά σου ζώο ! Τώρα την πάτησες κανονικά .Καταγράφεις ότι πληρώσατε αναλογιστικη για να μάθετε εκεί στον 6ο αυτό που ξέρατε και από την τελευταία
αναλογιστικη που πληρώσαμε το καλοκαίρι του 2015.Καταγράφει ακόμη και ότι τη νέα τη χρειάζεστε για να δείτε και να συζητήσετε ΑΝ θα συμφωνήσουν όλοι να ενταχθούν στον ΕΔΟΕΑΠ όλοι οι ασφαλισμενοι όλων των Ενώσεων. Κι αν το αποτέλεσμα είναι βιώσιμο θα σκόνταψετε ρε γελοίοι στις άλλες ενώσεις τις εκτός ΕΔΟΕΑΠ που δεν συμφωνούν ήδη και το ξέρετε ενώ αν βγει ... μη βιώσιμο το νέο σχήμα θα έχετε δικαιολογία και πρόσχημα για να παραδώσετε τα κλειδιά. Αντε γελοίοι Αντε που θα πείτε ζώα και αχρηστους τους υπαλλήλους.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο αυτό ζώα του 6ου !
Βιώσιμο ο διευρυμένος ΕΔΟΕΑΠ ;
Δεν συμφωνούν οι Ενώσεις
Μη βιώσιμος ο διευρυμένος ΕΔΟΕΑΠ ;
Το χάνουμε το κορμί πατριώτη !
Στα διάλα ρε!Αλητηριοι της καρέκλας

Ανώνυμος είπε...

"ΠΡΟΣΒΆΛΕΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΊ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ"
Καταδίκη Καρούτζου από τα δύο πειθαρχικά της ΕΣΗΕΑ
ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΎ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΕΟΔ ΕΣΗΕΑ !
Να τον χαίρομαστε τον Γάμα Γάμα μας παιδιά!
Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΟΔ-ΕΣΗΕΑ για τον υβρίστή ,που μόλις βγήκε η καταδίκη του από το ποινικό δικαστήριο έσπευσε να βρίσει τους δικαστές και μόλις ανακοινώθηκε η καταδίκη του από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ άρχισε βρίζει τα μέλη του Πειθαρχικού Την δε εγκαλούσα Ελένη Αδριανου την σπιλώνει δημόσια γράφοντας στο faceBook ότι " έχει υπεξαιρεσει χρήματα από συνάδελφο "!
Τέτοια αλητεία μας διοικεί !
Διαβάστε τι λένε επίσημα οι συνάδελφοί του στην ΕΣΗΕΑ για τον ΓΓ του ΕΔΟΕΑΠ
Τι άλλο πια ?
" Έτσι, ο κ. Καρούτζος, χωρίς στοιχειώδη υπευθυνότητα τόσο σαν μέλος της ΕΣΗΕΑ, όσο και σαν γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, επιχειρεί να καθιερώσει μια νέα πρακτική, τον απροκάλυπτο τραμπουκισμό σε βάρος των μελών.
Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΟΔ καταγγέλλει τον συν. Νίκο Καρούτζο, γενικό γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ, που με αναρτήσεις του στο “Facebook”, μεταξύ άλλων:

α) Διατυπώνει καταγγελίες για μέλη των Πειθαρχικών Συμβουλίων, που δήθεν εξαπάτησαν τον ΕΔΟΕΑΠ, με σκοπό τη γενική λασπολογία.

β) Διαστρεβλώνει πειθαρχικές αποφάσεις που ενώ είναι καταδικαστικές, τις εμφανίζει ως αθωωτικές, με σκοπό να εξοργίζει συναδέλφους κατά μελών των Πειθαρχικών Συμβουλίων»
Δυστυχώς ο συν. Καρούτζος διεκδικεί το ανεξέλεγκτο, ώστε χωρίς καμιά συνέπεια να προσβάλλει, εξυβρίζει και συκοφαντεί συναδέλφους ή και άλλα πρόσωπα και να επιτίθεται κατά τρόπο απαράδεκτο σε θεσμοθετημένα όργανα της ΕΣΗΕΑ, όπως και στην εξεταζόμενη υπόθεση κατά του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. Και στην περίπτωση αυτή, επειδή ο ίδιος διαφωνεί με απόφαση του ΠΠΣ, που δεν έκρινε βάσιμη, κάποια έγκληση, παροτρύνει τους συναδέλφους να προπηλακίζουν τα μέλη του Πειθαρχικού. Η προσκομισθείσα αποτύπωση από την ιστοσελίδα του αποδεικνύει απόλυτα όσα στην έγκληση καταγγέλλονται, τα οποία άλλωστε ούτε ο εγκαλούμενος αρνείται. Η συμπεριφορά του αυτή δεν είναι μόνο δεοντολογικά απαράδεκτη, αλλά και αναντίστοιχη προς την υπευθυνότητα που προσιδιάζει προς την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ, την οποία φέρει. Και πέρα από τον Κώδικα Δεοντολογίας, αποδοκιμάζεται και από τον ίδιο τον Ποινικό Κώδικα που ισχύει για όλους, καθώς κανένας δεν μπορεί να προτρέπει άλλους σε βίαιες ενέργειες εναντίον οποιουδήποτε. Πολύ περισσότερο εναντίον εκλεγμένων μελών θεσμοθετημένου δικαιοδοτικού οργάνου."


Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάθε φορά που εκλεγμένος ασχολείται με τον ΕΔΟΕΑΠ, τρώει λάσπη και κυνήγι μέχρι να πει αι σιχτίρ και να φύγει; Ενώ τον εκλεγμένο που αράζει στο Δ.Σ. μόνο για την αποζημίωση της παρουσίας του, δεν ασχολείται κανένας μαζί του; Το ίδιο έγινε και με την Ελένη και με την Πόπη… και με άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είπατε τις μαλακίες σας παραπάνω. Μάθετε λοιπόν ότι ο ΕΔΟΕΑΠ δεν πληρωσε Ευρώ για την αναλογιστική. Όλα τα πλήρωσαν οι Ενώσεις. Περιμένω να μου πείτε για πόσο καιρό θα είστε ακόμα κανονικοί καρνάβαλοι. Γιατί αν δεν είστε βλάκες είστε προβοκάτορες. Ίσως η προβοκάτσια είναι η μόνη δουλειά που ξέρετε να κάνετε και αυτή την κάνετε λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ρε που το παίζεις μάρτυρας εσύ που στοχοποίησες τους πάντες. Αντε φεύγα τώρα !

Ανώνυμος είπε...

Εσύ γνώστη των αναλογιστικών ξεστραβώσου και διάβασε την επίσημη ανακοίνωση.Δύο μελέτες στον Ρομπόλη
Καλός πελάτης κι αυτός αναρωτιέμαι αν δηλώνει επίσημα συνέταιρος του Μαργιού ή τα παίρνει μαύρα .Αφού είναι δημόσιος υπάλληλος πως έχει εταιρεία ??????
Λοιπόν ξεστραβώσου ζώον του 6ου αλλιώς είσαι και ψεύτης και προβοκάτορας.
Τη μια ανακοίνωσαν ότι θα την πληρώσει η ΠΟΕΣΥ με τα λεφτά μας που εισπράττει από την ΕΣΗΕΑ και την άλλη ο ΕΔΟΕΑΠ με τα λεφτά μας που δεν εισπράττει από πουθενά!
Κατάλαβες ζώον ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το ανακοίνωσε για πες μας. και μην ψάχνεις στο έκτο. δίπλα σου είμαι

Ανώνυμος είπε...

Ρε αντε και γ@μ@@@ σου σαπιοκοιλια

Ανώνυμος είπε...

Γραμμένο παντού ...διπλανέ μου Μάθε να διαβάζεις και να μην μας λες ζώα.Γιατί αν είσαι υπάλληλος συμπεριλαμβανεσαι αν δεν είσαι πάλι συμπεριλαμβανεσαι. Όταν θα στείλει ο Μαργιος το λογαριασμό σφύρα μας κι εμάς να τον πληρώσουμε .
Δεν μας είπες ξέρεις ότι ο Ρομπόλης δεν έχει δικαίωμα να πληρώνεται ή το κάνεις γαργάρα ;Εσύ δεν είσαι αριστερούλης βέβαια.Εκείνος είναι και τον χρυσώνουμε χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε να βρείτε χρήματα για τους χρυσοπληρωμένους υπαλλήλους του ΕΔΟΕΑΠ...ρε θα επέμβει επιτέλους κανείς απο τις ενώσεις για τους χρυσούς μισθούς;;;

Ανώνυμος είπε...

5πλάσιους υπαλλήλους θα είχε ο εδοεάπ με τόσα που δίνει για αυτους τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ βυσματίες που έχει τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από συκοφαντης, υβρίστής ,λασπολόγος και ρατσιστής είσαι και προβοκάτορας καλαματιανέ αλητάκο εεεε?
Καλά έκανε και σε πλάκωνε στις σφαλιάρες ο πατέρας σου.

Ανώνυμος είπε...

Να τον στείλω να σου ρίξει κι εσένα μερικές. Του αρέσουν οι φοραδες

Ανώνυμος είπε...

Οικογενειακό σας
Στο έχω ξαναπεί μ@κ@κα είμαι ίππος
Αντε στα ούζα σου τώρα να στανιάρεις

Ανώνυμος είπε...

Άντε ετοίμασε την απολογία σου. Ο Απρίλιος είναι κοντά. Γράψε και την απολογία Μαλακουκου. Δεν μπορεί μόνος του ο ρουλης

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ομολογώ δεν το κατάλαβα... Μου το κάνεις λιανά; Κάτι σε χτύπησε στο κεφάλι εσένα δίπλανό μου ζώο.Η μπύρα μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Εχουν μεινει τα αδεια μπουκαλια απο τις μπυρες....μηπως θες να στα δωσω για καμια ικανοποιηση;

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές για τον ΕΔΟΕΑΠ στις 28, 29 & 30 Μαρτίου 2017
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2017

Αρ. Πρωτ.: 439/16-3-17ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρ. 26 παρ. 2 του Καταστατικού, τα μέλη της Ένωσης σε Γενική Συνέλευση για την ψηφοφορία, που θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) την Τρίτη, 28 την Τετάρτη, 29 και την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017, από τις 08:00 έως τη δύση του ηλίου (19:44’-19:46’) με θέματα :

Εκλογή πέντε (5) τακτικών και πέντε (5) αναπληρωματικών εκπροσώπων της Ενώσεώς μας για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
Εκλογή δυο (2) τακτικών και δυο (2) αναπληρωματικών, εκπροσώπων της Ενώσεώς μας για την Εξελεγκτική Επιτροπή του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιούνται από την Εφορευτική Επιτροπή της Ενώσεώς μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Σταματης Νικολόπουλος Νανά Νταουντάκη

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε!Τον παίρνεις κι εσύ ; Τς τς τς Για δες τι μαθαίνουμε. Έλεγα κι εγώ τι τα κρατάει τα μπουκάλια στο γραφείο!

Ανώνυμος είπε...

Επίπεδο συνάδελφοι!

Ανώνυμος είπε...

Το έχασε κανείς να το βρουν εκεί στον 6ο; Ξυπνήστε ρε στη ζούλα εκλογές κάνουν.Δεν τολμούν να εμφανιστούν σε γενική συνέλευση

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο και με απόφαση δικαστηρίου και Πειθαρχικού συκοφάντης έχει χάσει για τα καλά τη μπάλα.Δημοσιεύει στο FB ότι Τάτσης Καρούτζος Σταθατου και Παπαϊωάννου δηλαδή οι 4 από τους... 9 κατάφεραν χωρίς έσοδο να αυξήσουν τα έσοδα ,χωρίς περικοπές να μειώσουν τα έξοδα και χωρίς Ισολογισμό να λένε όσα ψέμματα θέλουν για τα ψηφαλάκια των εκλογών! Οταν 4 στους 5 αποτελούν πλειόψηφία το λες και φασισμο ή μήπως πραξικόπημα , ή μηπως ασυδοσία ;
Μαύρο ρε φούμο θα φάτε και οι τεσσερις.Από Δευτέρα γιατροί και υπάλληλοι δεν θα αφήσουμε ασφαλισμένο για ασφαλισμένο που να μην τον ενημερώσουμε για τα χάλια σας εκεί στον 6ο. Ντροπή σας !
https://m.facebook.com/nikos.karoutzos#!/story.php?story_fbid=1426835847340574&id=100000425178144&refid=17&_ft_=top_level_post_id.1426835847340574%3Atl_objid.1426835847340574%3Athid.100000425178144%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1491029999%3A2865934298895994089&__tn__=%2As

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας αρέσει που ο Τάτσης πήρε πάνω από 200.000 πίσω από τον ΕΝΦΙΑ ούτε ότι μάζεψαν αυτοί που βρίζετε εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από πιστωτικά. Ουτε οτι πλήρωσαν Αγγελιόσημο εταιρείες που χρωστούσαν χρόνια και είχαμε τους χρυσοπληρωμενους Μαχαιρες να κοιμουνται.Αληθεια τα προηγούμενα χρόνια που κοβονταν πιστωτικά της πλάκας αν κόβονταν κι αυτά μήπως πήγαιναν τα λεφτά του ΕΔΟΕΑΠ σε καποιες τσεπες δηθεν προστατων και ηγετών του Οργανισμού. Άντε Θανασαινες γραψτε κι αλλες μπουρδες να σας πετροβολουν και τα δεντρα

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι Θανασαινες?

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιε ΕΝΦΙΑ μπήκε τα τελευταία χρόνια και μη μας κάνει τον έξυπνο ο Τάτσης γιατί υπάρχει χαρτί της Ελισάβετ προς τη Διοίκηση ότι πρέπει να επιστρέψουμε τα χρήματα που μας εβαλάν να.ζητήσουμε πισω καο μας τα είχαν επιστρέψει , γιατί δεν εξαιρείται απο ΕΝΦΙΑ ο ΕΔΟΕΑΠ. Και προηγούμενη διοίκηση τα πήρε πίσω και τα ξαναέδωσε.
Εκτός κι αν μας λες ότι παρανομούμε!
Πες μας πρώτα γιατί τα πληρώσαμε και μετά ότι βάλατε ξανά τον ΕΔΟΕΑΠ στις εξαιρέσεις.Ανόητοι !
Όσο για τον Μάχαιρα έμεινε μόνο ένα χρόνο και τον φάγατε γιατί κατέγραψε όλα τα χρέη και τα παρέδωσε στη Διοίκηση.
Α! Για τα πιστωτικά και τα ανελεγκτσ και τα κρυφα χρεη των γραφειων ισολογισμών τον άνθρωπο του Μάρκου τον Πίππα που πήρε 200 χιλιάρικα αποζημίωση και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας ακατσχώρητο έργο δεκαετίας και βάλε. Αντε κουρέψου ζώο !

Ανώνυμος είπε...

Για τα πιστωτικά θα μας πεις καμία άλλη μαλακια σαν αυτές που λες για τον ΕΝΦΙΑ. Έλα κανε κάτι. Ξεσήκωσε το λαό των ηλιθιων. Διασκεδαζουμε

Ανώνυμος είπε...

http://anasigrotisi.blogspot.gr/2017/03/150.html
ΕΔΟΕΑΠ - "τρέχει" με αναλογιστικό έλλειμμα 1,50 δισ. ευρώ... Τι μας "λέει" η προμελέτη
βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ
Σχόλιο "Α" - ... το ενδιαφέρον μας για την προμελέτη αυτή ξεκινά από το γεγονός ότι το προεδρείο της ΕΤΗΠΤΑ, χωρίς καμία πειστική εξήγηση, πληρώνει ένα μέρος από τις 20.000 ευρώ που θα κοστίσει, συνολικά, η εργασία αυτή ...

Μια πρώτη ανάγνωση της προμελέτης βιωσιμότητας, που έχει διανεμηθεί, δείχνει ότι:

1.- Ο ΕΔΟΕΑΠ με τη σημερινή κατάσταση, δηλαδή χωρίς την ένταξη ασφαλισμένων και συνταξιούχων μελών άλλων Ενώσεων εργαζομένων στα ΜΜΕ, προκύπτει ότι έχει αναλογιστικό έλλειμμα - σε παρούσες αξίες κατά την 31/12/2017 - μεταξύ 1,30 και 1,50 δισ. ευρώ...

2.- Με την ανάπτυξη των τριών σεναρίων, έως και 4.000 ασφαλισμένων και 1.090 συνταξιούχων άλλων Ενώσεων, το αναλογιστικό έλλειμμα - σε παρούσες αξίες κατά την 31/12/2017 - ανέρχεται σε 1,90 - 2,10 δισ. ευρώ...

@ Ο ακριβής υπολογισμός του αναλογιστικού ελλείμματος θα καθοριστεί με την ολοκλήρωση της προμελέτης βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ...

3.- Για την κάλυψη αυτών των αναλογιστικών ελλειμμάτων και την εξασφάλιση της μακροχρόνιας βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ, απαιτούνται ετήσια ποσά:

α) Με τη σημερινή κατάσταση 55-58 εκατ. ευρώ
β) Είσοδος 2.000 ασφαλισμένων και 1.090 συνταξιούχων 62,5-65,5 εκατ. ευρώ
γ) Είσοδος 3.000 ασφαλισμένων και 1.090 συνταξιούχων 65-68 εκατ. ευρώ
δ) Είσοδος 4.000 ασφαλισμένων και 1.090 συνταξιούχων 68,5-71,5 εκατ. ευρώ

@ Ως πιθανό έτος μηδενισμού των αποθεματικών αναφέρεται το 2066...
@ Ο ακριβής προσδιορισμός του ετήσιου ποσού πρόσθετης χρηματοδότησης θα καθοριστεί με την ολοκλήρωση της προμελέτης...
@ Τα αποτελέσματα και οι αποτιμήσεις της προμελέτης είναι σε ευθεία συναρτησιακή σχέση με τις παραδοχές...Κατά τ' άλλα:

1) Η διεύρυνση του Οργανισμού με συνταξιούχους άλλων Ενώσεων θα γίνει και μόνον στη βάση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης...

2) Για την ασφάλιση των ήδη συνταξιούχων που θα ενταχθούν στον ΕΔΟΕΑΠ θα διεκδικηθεί(;) η μεταφορά των αποθεματικών των λογαριασμών περίθαλψης στον ΕΔΟΕΑΠ...

3) Όσοι προσχωρούν στον ΕΔΟΕΑΠ λαμβάνουν παροχή σύνταξης και εφάπαξ που αντιστοιχεί στα χρόνια υπηρεσίας από την ένταξή τους στον ΕΔΟΕΑΠ και μέχρι την συνταξιοδότησή τους...

*** Αυτή η πρώτη ανάγνωση που κάναμε σε τίποτα δεν μας έκανε σοφότερους. Αντίθετα και παρά τις παραδοχές, πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η πρώτη αυτή εργασία, ο πρότερος "βίος" του Οργανισμού μας ανησυχεί γιατί δεν προοιωνίζεται τίποτε το ελπιδοφόρο. Την ανησυχία μας αυτή, κρίναμε ότι θα έπρεπε να την κοινοποιήσουμε αρμοδίως... Και το κάναμε... Αλλά θα επανέλθουμε...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Σπυριδούλα πες μας όμως και το αναλογιστικο έλλειμμα του ΕΦΚΑ και μετά τα λέμε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/17353314_1429419910415501_3444352028539664326_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=151bc95dd17e563c355bfb778669be7b&oe=595C4AA1

Ανώνυμος είπε...

Πάει το τερματίσαμε!Ο πρώην διευθυντής μας, ξέρετε καλε εκείνος που έδωσε μόνος του αύξηση στον εαυτό του και έφυγε κλωτσηδον από τους γέροντες κατεβαίνει υποψήφιος της ΕΠΗΕΑ για πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ .
Δοξάστε τον άνθρωπο του Καλόφωλιά , που ειναι νιόπαντρος στα 80 του!Τεφαρίκι ρέ το τακίμι του χρηματιστή Νικόλτσιου. Το τερματίσαμε λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ωραίος ο Καλαματιανός αλλά όχι για υποψήφιος που δεν τον βλέπω να είναι αν και η νύχτα σήμερα θα είναι μεγάλη στα κονάκια του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Ώρα να κατέβει και ο Μιχαλακούκος που δεν έκανε αύξηση στον εαυτό του αλλά είχε ξεχάσει να μειώσει τις αμοιβές που έπαιρνε για τις παραστάσεις στο ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που τα ξέρεις όλα και παραδέχεσαι ότι το ΔΣ αποφάσισε να μειώσει τα μπικικίνια που παίρνετε ,μήπως να ξεστραβωθείς να διαβάσεις την απόφαση που αφορά μόνο το μέλη του ΔΣ και οχι τον διευθυντη και την γραμματέα του ΔΣ? Η μήπως θέλεις να δημοσιεύσουμε αποσμασμα 4 πρακτικών επί Σομπολου που προτάθηκε μείωση στα μπικικίνια και ο υποψήφιος από την Καλαμάτα ορυόταν να μην κοπούν οι αμοιβές τους γιατί αλλιως θα παραιτηθεί? Μήπως λέμε τώρα να θυμηθούμε ότι έχει καταγραφεί η άθλια στάση του την ώρα που έκοβαν τους μισθούς μας;

Ανώνυμος είπε...

Καλα του τα λες φίλε / φίλη
Μήπως αυτός που φωτογραφίζεται σαν τον σακάτη με κσινούργια κουστουμιά μπροστά στην εικόνα της Παναγίας προβάρει για πιρόεδρος; Για τον επιδοματούχο πολύτεκνο λέμε τώρα Αντε καραγκιόζη του 6ου συκοφάντη με τη βούλα στείλε από μας χαιρετίσματα στον Μάρκο

Ανώνυμος είπε...

Ήταν Καλό το δείπνο την Κυριακή ή σας έπεσε βαρυ

Ανώνυμος είπε...

Του έστειλα. Ευχαριστεί και ανταποδιδει. Σου τα έλεγε για τον Καλαματιανό αλλα Εσύ δεν πήρες χαμπάρι. Την πατησες

Ανώνυμος είπε...

Το χθεσινοβραδινό να δεις πόσο βαρύ....Σαν του τσολιά!

Ανώνυμος είπε...

Βοήθειά σου

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε ! Ευχαριστώ.Ελπίζω να το φχαριστήθηκατε σήμερα. Μέγας ....
είναι και θαυμαστά τα μη εργα του. Βοήθεια σου κι εσενα η Παναγίτσα πίσω από τη φώτο αν και μεταξύ μας, δεν σε σώζει τίποτε

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ!ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί καλέ ? Σε χαλάει ένας πρόεδρος ζόμπι;

Ανώνυμος είπε...

Από αυτό που φοβάστε δεν θα γλιτώσετε. Τάτσης πάλι Πρόεδρος

Ανώνυμος είπε...

Τον ρωτήσατε; Μήπως να πούμε Τσουπαρόπουλος από τώρα να τελειώνουμε;

Ανώνυμος είπε...

-Τάτσης πρόεδρος ξανά; Γιατί, θα ξαναβάλει υποψηφιότητα;
-Αν, ναι, τότε θα ξαναβγεί πρόεδρος εφόσον οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ εκλέξουν και πάλι τα μπυρόνια και τις κοντολεμονιές. Έτσι, θα ολοκληρώσουν το έργο τους φτιάχνοντας ένα πολύ "ωραίο" επαγγελματικό ταμείο με ...πολλά-πολλά συμφέροντα και ανταμοιβές.

Ανώνυμος είπε...

Ναι θα ξαναβάλει και το σχέδιο του προέδρου μας είναι να ξαναβγούν Τάτσης Παπαϊωάννου και να βγάλει πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ τον μεθυστακα ψεύτη του 6ου.
Γιατί δεν τον παίρνει δεύτερη φορά πραξικόπημα.Έτσι θα λέει και στο Κόμμα ότι ελέγχει την ΕΠΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ ενώ θα τα έχει καλά και με τη φιλιππινέζα της Αντωνιάδου για να είναι μέσα όταν βγει η ΝΔ .Δύο στη συσκευασία του ενός ο Μάρκος μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τοσο κοπο εκανε ο προερδραρας και για να το παιξει καλος πριν τις εκλογες εκανε μεταφορα της αργιας της 25 μαρτιου...ενω των χριστουγεννων και της πρωτοχρονια εκανε μεταφορα μονο για το δσ του οργανισμου!εισαι για πολλα γελια προεδρε!τι νομιζεις οτι με το που εδωσες μια αργια θα σε αγαπησει το προσωπικο του οργανισμου;μηπως ξεχασες ποσοι καλοι εργαζομενοι εφυγαν κατα τη θητεια σου...και ποσοι ακομη θα φυγουν;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6 ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?ΕΔΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω έσφιξαν οι κωλοι. Κρατηθείτε Γιατί θα σφίξουν κι αλλο

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά από σήμερα εστω απο τα σπιτια μας να πέσουμε όλοι γιατροί και διοικητικοί στους δημοσιογράφους ασφαλισμενους που μας ξέρουν και τους ξέρουμε τόσα χρόνια και να ζητήσουμε ένα πράγμα: Πάρτε τους ανίκανους ανευθυνους και αποτυχημένους
από εδώ μέσα!
Πείτε στον κόσμο του Τύπου να μαυρίσει την αλητεία του 6ου.
Μαύρο στο μεθυσμενο φασισταριο του 6ου ορόφου Πιάστε τα τηλέφωνα και εξηγήστε ότι όχι μόνο δεν έχουν έργο όπως καμαρώνουν τα δύο γύφτικα σκεπάρνια ο ψηλός Γάμα Γάμα και η κοντή φιλενάδα του , αλλά θα καταστρέψουν τον ΕΔΟΕΑΠ και θα πετάξουν έξω συνταξιούχους και άνεργους.Αντε κουνηθείτε.Δεν τους θέλουμε άλλο.Η παρουσία τους εδώ είναι προσβολή γθα όλους μας . Μαύρο στον 6ο
για να δουν πως σφίγγουν οι κ@λοι!
Ας τους δείξουμε τη δύναμη των εργαζομένων του Ταμείου που τόσο εξευτελιστικα μας φέρθηκαν .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ 10000€ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ!ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ...ΜΟΝΟ 2000€...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αφού με τα ακριβά γυαλιά της η Πόπη βλέπει καλύτερα τα λεφτόδεντρα στον κήπο του ΕΔΟΕΑΠ .Αέρα πατέρα με τη νυφίτσα τον Capitalηστή που το πρωί τρώει και πίνει από το Κεφάλαιο και το βράδυ κάνει επανάσταση βγαίνουν στο ντουνιά με σύνθημα Για να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ δεν πρέπει να αλλάξει τίποτε.
Έχει λαλήσει το αριστερό δίδυμο του 6ου