Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη ψηφίζουμε γιά ΕΠΗΕΑ - ΕΔΟΕΑΠ


Για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ στηρίζουμε

Βασιλάκου Μαριάννα - Τάτση Ευάγγελο

για την Εξελεγκτική Επιτροπή ΕΔΟΕΑΠ στηρίζουμε

Μπάστα Νικολέττα (ΤΕΤΑ)

Για τις εκλογές της ΕΠΗΕΑ στηρίζουμε τους υποψήφιους της ΑΣΚ - δείτε όλους τους υποψήφιους εδώ

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαίρεσαι! Εμείς στηρίζουμε ΓΙΏΡΓΟ ΧΡΙΣΤΌΠΟΥΛΟ για το Δ.Σ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ...

Ανώνυμος είπε...

τίποτα άλλο! τίποτα άλλο! μόνο Χριστόπουλο... μόνο Χριστόπουλο...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε, ο ΕΔΟΕΑΠ έχει έλλειψη από έναν ποιητή. Να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι απαραίτητος. Στηρίζουμε με κλειστά μάτια τον ποιητή Χριστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΟΛ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ Δ.Ο.Λ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ ανακοινώνει ότι: σήμερα 3-4-2017 εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 963/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία ο Δ.Ο.Λ. τέθηκε σε καθεστώς έκτακτης ειδικής διαχείρισης με διαχειριστές την εταιρεία ορκωτών λογιστών GRANT THORNTON και την δικηγορική εταιρεία ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου:

α) Η διοίκηση του Δ.Ο.Λ. περνάει στους ανωτέρω διαχειριστές.

β) Οι διαχειριστές υποχρεούνται να διατηρήσουν σε λειτουργία τις δραστηριότητες του Δ.Ο.Λ. (εφημερίδες, ιστοσελίδα, περιοδικά, ραδιόφωνο) έως την μεταβίβαση της επιχείρησης η οποία θα γίνει με πλειοδοτικό διαγωνισμό.

γ) Οι διαχειριστές υποχρεώνονται να αναζητήσουν κατάλληλη χρηματοδότηση ώστε να καλύψουν τα έξοδα λειτουργίας της επιχείρησης μέχρι την μεταβίβασή της είτε ως σύνολο, είτε κατά δραστηριότητα (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, in.gr, BHMA FM κλπ.).

Η ΕΠΗΕΑ θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της διαδικασίας αυτής της έκτακτης ειδικής διαχείρισης και θα παρέμβει αν χρειαστεί με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχεια της δραστηριότητας του Δ.Ο.Λ. την διασφάλιση της μισθοδοσίας των συναδέλφων από τους διαχειριστές και την πλήρη ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Άντε και πες ότι έχουμε τον Χριστόπουλο στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Με ποιον θα συνεργαστεί με τον Γκανά που το απέρριψε, με τον Καρούντζο του 6ου ή με την Πόπη;

Ανώνυμος είπε...

Ενας ανθρωπος αντικειμενικός συνεργάζεται με ολους.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ανθρωπος αντικειμενικός συνεργάζεται με ολους.

Ανώνυμος είπε...

Οποίος και οποία ψηφίσουν τα ανδρεικελα
του Γκανά θα πρόδωσουν όλους τους εργαζόμενους και το Ταμείο μας
Δίνω ΈΝΑ ΣΤΑΥΡΌ ΜΌΝΟ στον Χριστόπουλο για το ήθος του και τις γνώσεις του και τη στάση του όσο ήταν στη διοίκηση

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι λέω να ψηφίσουμε όλοι Τάτση για να έρθει πάλι πρώτος και να γελάσουν και οι πέτρες στην ψηφοφορία για Πρόεδρο ΕΔΟΕΑΠ
Να δω τι θα κάνει ο Μάρκος;Θα βγάλει πρόεδρο Τατση ρίχνοντας τον Καρουτζο οπως έκανε πριν δύο χρόνια αδειαζοντας την Πόπη και την ΕΣΗΕΑ ή θα ψηφίσει δεξιά και θα φάει καρπαζιές από τα Συριζέικα συντρόφια του;Εδώ σε θελω μάστορα !

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως τα λες συνάδελφε η λύση για μας είναι Χριστόπουλος Τάτσης.
Πισωγλεντι για τον Μάρκο. Γελάω !

Ανώνυμος είπε...


Ψηφίζω Παναγιώτη Σκουτέρη ΔΑ-ΓΚΩ-ΤΟ! Κάτω η χούντα του Μάρκου στην ΕΠΗΕΑ. Σκουτέρη ψηφίζει και ο Ζήκος, που πολλοί του 'χετε ΜΕΓΑΛΗ υποχρέωση, από παλιά, απ' τον καιρό που ήταν τακίμι με το Μάρκο

Ανώνυμος είπε...

ο Χριστόπουλος είναι καλό παιδί αλλά έκανε πολλά και μεγάλα ατοπήματα. Δεν έχει θέση στον ΕΔΟΕΑΠ.
Τελείωσε η μπογιά του.

Ανώνυμος είπε...

ο Ζήκος ήταν από τους πιό αχώνευτους συνδικαλιστές.
Το έπαιζε πολύ "κάποιος", ήταν αντιπαθητικός, δεν ήταν καθόλου σεμνός, δηλ ήταν από τους πιό χάλια συνδικαλιστές.
Οπότε η γνώμη σου και αντίστοιχα η γνώμη του είναι γιά τα σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στον ΕΔΟΕΑΠ είναι απαραίτητοι οι συνάδελφοι που γνωρίζουν πολύ καλά την κρίσιμη καμπή του ΕΔΟΕΑΠ.
Ενας σημαντικός είναι ο Βαγγέλης Τάτσης.
Διετέλεσε πρόεδρος, οπότε γνωρίζει πολύ καλά όλες τις επίμαχες συζητήσεις με την 3μερή επιτροπή (Υπουργείο Εργασίας - Εργοδότες - Σωματεία).
Πρέπει να τον ψηφίσουμε γιά να κερδίσουμε χρόνο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Παπάρια γνωρίζει και παπαρια έκανε ο Τάτσης Μαύρο ρεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια δεν ψηφίζουμε εκδικητικά, ψηφίζουμε για το συμφέρον μας. Ας μην ακολουθήσουμε τα βήματα της Εσηεα,γιατί όταν δεν θα βγάζουν άκρη στο συμβούλιο θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Η Χριστοδουλίδου στη δεύτερη θητεία της μόνο αντίσταση έκανε, καμία απόφαση δεν πήρε, καμία πρόταση δεν έκανε. Στην πρώτη θητεία της, μαζί με τον Χριστόπουλο, μείωσαν μισθούς, έδιωξαν εργαζόμενους. Για να μην ξεχνάμε.

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνετε να κλασετε όλοι τα αρχίδια του Μάρκου

Ανώνυμος είπε...

Κι εσένα κυρία γιούλη σε πήραμε είδηση. Διπλό παιγνίδι. Μάρκο στο ΔΣ Χριστόπουλο στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μάγκες τόσο πολύ σας πείραξε που ... τολμησε να βάλει ο Χριστόπουλος υποψηφιότητα για τον ΕΔΟΕΑΠ? Ο άνθρωπος σαν κύριος έβγαλε μία αξιοπρεπή ανακοίνωση χωρίς να βρίσει κανέναν... Τόσο πολύ σας πείραξε που τόλμησε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του κατεστημένου στην ΕΠΗΕΑ? Και συ ρε Μάρκο, λίγη αξιοπρέπεια! Έχεις κινητοποιήσει όλο το μηχανισμό της ΕΠΗΕΑ εναντίον του... Τόσο πολύ τον φοβάσαι???

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι αυτό που μας πείραξε περισσότερο θεωρώ πως ήταν η προδοσία που βιωσαμε καθώς πιστεψαμε πως με Προέδρο από την ΕΠΗΕΑ θ αποκτούσε ο οργανισμός αυτό που του λείπει περισσότερο...ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑ. ..Αντιθέτως βιωσαμε τα χειρότερα. ..Που ήταν ο κ.Τατσης και η ΕΠΗΕΑ απέναντι στη Τρομοκρατία το Υβρεολογιο και την απαξίωση του προσωπικού από το Καρουτζου. ..Που ήταν ο κ.Τατσης και η ΕΠΗΕΑ απέναντι στην αναδιανομή ( όχι μείωση ) μισθων προσωπικου και στην απαξίωση ικανών συναδέλφων ενάντια στο "Φτιαξιμο" των δικών μας παιδιών - Ρουφιανων και ανηψιων;;;Ποιο το έργο του τελικά σα πρόεδρος στα 2 αυτά χρόνια; ;; Μια ομιλία στη βουλή γραμμένη από κάποιων άλλων. ...Δε ξέρω ποιον πρέπει να ψηφίσουμε ξέρω όμως ποιον δε πρέπει αυτούς που παίζουν με τις ζωές μας και το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ. ..Αυτούς που προκρινουν τους τεμπέληδες και τους γλυφτες...Πρέπει μια φορά να κοιτάξουμε το ΣΥΝΟΛΙΚΌ και ΌΧΙ το ΑΤΟΜΙΚΟ συμφέρον. ...Ο κ.Γκανάς είμαι σίγουρος πως σε περίπτωση που κλείσει ο οργανισμός έχει προνοησει ήδη πως θα βγει ακοπα το μεροκάματο του. ...ΕΜΕΊΣ τουλάχιστον ας κοπιασουμε μια φορά και στη σκέψη και ας ψηφίσουμε για το καλό όλων μας. ..

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ή κακώς, το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ είναι στα χέρια του Γκανά. Αυτός παίζει και προσπαθεί για τη σωτηρία του ταμείου μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει κανένας άλλος. Είναι κρεμασμένος στα μανταλάκια εδώ και κάποιους μήνες. Η λάσπη που τρώει είναι πέρα από κάθε προηγούμενο.
• Θέλει τον ΕΔΟΕΑΠ επαγγελματικό ταμείο, να πετάξει έξω τους συνταξιούχους και τους ανέργους –όταν ο ίδιος είναι συνταξιούχος.
• Θέλει να διευρύνει τον ΕΔΟΕΑΠ με τους τεχνικούς - μουντζούρηδες –καθαρή θέση το λέει από πριν δέκα χρόνια.
• Δεν έκανε τίποτα για το ΕΤΑΠ ΜΜΕ και ΕΦΚΑ.
Όταν ο Γκανάς επί Πετραλιά πέρασε το Νόμο για τους τεχνικούς στο ΕΥΑΠ ΜΜΕ, αποκλείσανε την ΕΠΗΕΑ από το Δ.Σ. του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και τους άφησαν απέξω.
Όταν επί Κουτρουμάνη εξαίρεσε τα περιοδικά και τους τεχνικούς από τον ΕΟΠΥΥ, για να ενταχθούν στον ΕΔΟΕΑΠ, του επιτέθηκε η συντεχνία και δεν έγινε τίποτα.
Για την εξαίρεση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ από το ΕΦΚΑ ο κλάδος απέργησε, δυστυχώς χωρίς τους τεχνικούς και βέβαια χωρίς επιτυχία.
Αν αποτύχουμε τώρα και στη διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ, θα φταίει πάλι η συντεχνία και όχι ο Γκανάς.
Για τον Χριστόπουλο, φίλος του Γκανά για δεκαετίες. Άλλο όμως φίλος και άλλο κατάλληλος για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Ο Γκανάς τον προώθησε μεθοδικά. Πρώτα στην εξελεγκτική επιτροπή και μετά στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Διαπίστωσε έλλειμα, τον απέσυρε έγκυρα.
Αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο. Μοίραζε σήμερα με γραφικότητα την υποψηφιότητα του.
Το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ για να πετύχει το σχέδιο του Γκανά για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, έχει πολύ δουλειά –αλλαγή καταστατικού, αλλαγή προσανατολισμού, εκσυγχρονισμός του ταμείου. Αυτά δεν γίνονται με γραφικούς, είναι σοβαρά πράγματα…

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που τόλμησες να γράψεις αυτα για τον Γκανά Μάρκο αποδεικνύει πόσο σκοτεινή φυσιογνωμία και πόσο προδότης του Κλάδου είναι
Τι μας λες δηλαδή ότι όλα τα παραπάνω τα έκανε μόνος του ο εν λόγω προδότης;
Και για όσα ήθελε να κάνει και δεν τα κατάφερε φταίει η συντεχνία φταίνε οι άλλοι ; Και δεν ντρέπεσαι που τα γράφεις ρε ; Αποκαλύπτεις έτσι τον βρώμικο ρόλο του παντού . Ένας Ιούδας των εργαζόμενων ένας Ρασπουτιν του Κλάδου ένας Εφιάλτης για την Αριστερά ένας αγράμματος αποτυχημένος είναι. Αυτό αποκαλύπτεις με όσα γράφεις Ξαναδιάβασε το κείμενο σου και ίσως καταλάβεις τι βγάζεις στη φόρα! Τι λες ; Όλες οι επιτυχίες του Κλάδου οφείλονται στον Γκανά κι όλες οι αποτυχίες στους άλλους. Χτυπάς την υποψηφιότητα ενός έντιμου μορφωμενου ανθρώπου χαρακτηριζοντας τον γραφικό εσύ ο δόλιος, ο χρηματιστής και ο αμόρφωτος!
Τι είναι οι άνθρωποι ρε που τους τοποθετεί και τους αποσύρει ο Γκανας σαν πιόνια; Και δεν ντρέπεσαι που το γράφεις ; Υπάρχει λοιπόν σχέδιο Γκανά για τον ΕΔΟΕΑΠ? Και μόνο γι αυτό που έγραψες πρέπει να πας να κρεμαστείς!
Στην προσπάθειά σου να μας πείσεις να ψηφίσουμε τα πιόνια Γκανά μας φανέρωσες την αλήθεια Ότι ο Γκανας δουλεύει υπόγεια, βρώμικα ,άρρωστα για να έχει την ικανοποίηση ότι εκείνος κινεί τα νήματα στον Κλάδο.Ο Γκανας είναι από τους κύριους υπεύθυνους για την κατάσταση στον ΕΔΟΕΑΠ χθες σήμερα και αύριο.
Μας θεωρεί όλους πιόνια του και κρύβεται πάντα πίσω από άλλους.Δουλεύει στο σκοτάδι και πουλάει όποιον σταθεί εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια του.
Ακόμη και ανθρώπους που τον βοήθησαν και τον στήριξαν τους πουλάει για μια ψήφο. Δεν είναι αριστερός ούτε δεξιός , δεν είναι εργαζόμενος ούτε αφεντικό, δεν είναι φτωχός ούτε πλούσιος ,δεν είναι φίλος ούτε συνάδελφος , δεν είναι ούτε της ΕΠΗΕΑ ούτε του ΕΔΟΕΑΠ είναι μόνο ο Γκανάς του Γκανά. Μια άρρωστη σκοτεινή φυσιογνωμία που κουβαλάει τόσο μίσος για τους καλύτερους του και τόσο πάθος για εξουσια που βυσοδομεί στους υπόνομους της ΕΠΗΕΑ και του Κλάδου παίζοντας το πιο άσχημο παιχνίδι στις πλάτες όλων όσων τον αγγίζουν .
Το λέει καθαρά στην πρώτη φράση του Καλώς ή κακώς το μελλον του ΕΔΟΕΑΠ είναι στα χέρια του Γκανά!
Μεγάλη βρωμιά , μεγάλη αρρώστια και μεγάλα κόλπα !
Τη δική μου ψήφο δεν την έχεις Μάρκο ούτε του Θεού που σε τιμωρεί σκληρά αλλά εσύ παραμένεις στο Σκοτάδι όπως ο Διάολος . Γιατί στο Φως καίγεσαι.
Όσο για τον ΕΔΟΕΑΠ τα συμβόλαια σου μας είναι γνωστά .Σε περιμένουμε στο τραπέζι της ψηφοφορίας και της μεγάλης και της μικρής .Γιατί αυτή σε νοιάζει. Γι αυτήν αυτοηδονιζεσαι από τώρα .Λασπώνεις τον Χριστόπουλο γιατί δεν τον ελέγχεις γι αυτό άλλωστε τον....απέσυρες (!) και περιμένεις να καθίσεις τους δικούς σου στο τραπέζι των 9 για να κάνεις το βρωμερό σου παιχνίδι σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ και σε βάρος μας.
Και όλα αυτα μόνο για την άρρωστη φιλοδοξία σου να είσαι ο ρυθμιστής στο σκοτάδι όμως μόνο.Εστιν δίκης οφθαλμός όμως και θα είναι άτεγκτος για προδότες σαν εσένα.
Θυμήσου το αυτό Εφιάλτη Γκανά


Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά ο Γκανάς! Τέτοιο μίσος και κακία για τον Γκανά!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί χτυπιέστε έτσι βρε αθεόφοβοι; Γιατί μπλέκετε Θεό, αρχαία ρητά, κατάρες, αφορισμούς, για τα αυτονόητα; Ο ΕΔΟΕΑΠ είναι χρεοκοπημένος οριστικά και αμετάκλητα. Έσοδο από αγγελιόσημο δεν έχει και οι εισφορές του 3% έχουν πέσει στα τάρταρα. Αποδίδουν το 3% ο Σκαναβής, ο ΔΟΛ, ο Κουρτάκης, η Ναυτεμπορική, ο Πήγασος, ο Τηλέτυπος, η Τυποεκδοτική, το Αλαφουζέικο ή όχι;
Ποιοι πληρώνουν αυτή τη στιγμή εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ; Δώστε στοιχεία στη δημοσιότητα να μάθει την αλήθεια ο κόσμος, αντί να τον παραμυθιάζετε.
Με το 3% που πληρώνουν λιγότεροι από τους μισούς εργοδότες θα ζήσει ο ΕΔΟΕΑΠ ή θα σωθεί άμα το 3% γίνει 6%; Πείτε καμιά αλήθεια. Ποιοι είναι οι μεγάλοι οφειλέτες του Οργανισμού; Πόσο έχουν αυξηθεί τα φέσια μέσα στο 2016; Ό,τι κι αν έχει κάνει η Σπανοπούλου, είχε τα κότσια και τα χρεή τα έδωσε στη δημοσιότητα. Να δούμε οι καινούργιοι αν θα έχουν τα ίδια κότσια ή θα κρυφτούν πίσω από καμιά αρχή προσωπικών δεδομένων. Κοιτάχτε να βρείτε καμιά δουλειά και κάντε οικονομίες. Κι αν θέλετε πληροφορίες, ρωτήστε τους απολυμένους και τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ του Ψωμιάδη...

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Σπανοελένη. Πήγαινε μια βόλτα στον Καρούτζο να σου μάθει πως κερδίζονται οι εκλογές και μετά ασχολήσου με την ΕΠΗΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Eγώ ψηφίζω ceteris paribus πάντως. Αυτό κατάλαβα από την ανακοίνωση, αυτό θα ψηφίσω

http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/04/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερος οφειλέτης Καλοφωλιάς. Αυτός που ενώ χρωστούσε της Μιχαλούς η Σπανοπούλου του έδινε ασφαλιστική ενημερότητα. Πως χαρακτηρίζεται αλήθεια αυτή η πράξη από τη νομική επιστήμη;

Ανώνυμος είπε...

Όχι η Σπανοπούλου ρε ηλιθιε Ο Κιάος θες να πεις σε συνεργασία με Γκανά Πιππα και Χριστόπουλο Αυτοί έδιναν ασφαλιστικές ενημερότητες και το κατάγγειλε δημόσια και με την υπογραφή της η Πρόεδρος
Μάθε πρωτα ιστορία κι έλα μετά να κάνεις τον προβοκάτορα

Ανώνυμος είπε...

Όχι στον Καρούτζο ρε φιλε , στον Γκανά πρέπει να πάμε όλοι να μας μάθει πως κερδίζονται οι εκλογές!Με προδοσίες μαχαιρώματα λάσπη και ρουφιανιές με αλλαξοκωλιές και γλύψιμο με ταξίματα,χαρτζηλικωματα και διορισμούς με μπύρες και ψιλό πηδηματάκια απ όλα έχει ο μπαχτσές της παρέας Γκανά . Κι ο Καρούτζος καραγκιοζάκι του είναι. Σε τα μας τώρα ρε; Ίσα !

Ανώνυμος είπε...


Αυτά μαθαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος αγανακτεί από την αδικία και γι' αυτό θέλει να φτιάξει δικό του επαγγελματικό ταμείο. Όχι που θα πληρώνει αυτός για να κάνουν τους μάγκες οι Κουρήδες, οι Σκαναβήδες, οι Καλοφωλιάδες και τα μπροστινά κρέατα του Μαρινάκη και του Μελισσανίδη.
Ο Σκαϊ και η Καθημερινή έχουν τους καλύτερους και το αξίζουν. Όχι σαν τους ληγμένους του ΔΟΛ που μαζεύει ο Κουρτάκης. Δουλειά δε γίνεται με τσάτσους από τα lidl.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ξέραμε ότι το 2010 ήταν Πρόεδρος ο Κιάος. Πάλι ψέματα λές απατεωνισα;

Ανώνυμος είπε...

Τάτσης ίσον το απόλυτο τίποτα
Ότι και να γράφεις ξέρεις ότι το γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελάνη Στο ξαναλέω βρες αλλού ηλίθιους να πιστεύουν τις λάσπες σου.Και μάθε να αντιμετωπιζεις τους άντρες σαν άντρας όχι να κρύβεσαι σαν γυναικούλα.

Ανώνυμος είπε...

http://mediatvnews.gr/?p=6506
ΕΔΟΕΑΠ: Υπηρεσία στους εργοδότες, αυταρχισμός και νταβατζηλίκι πάνε μαζί
Πρωτοβουλία για την Ανατροπή

Δεν άρεσαν στους εκλεκτούς της πιο αντιδραστικής εργοδοσίας στα ΜΜΕ τα αποτελέσματα των εκλογών στους δημοσιογράφους για τον ασφαλιστικό οργανισμό του ΕΔΟΕΑΠ. Η εντολή φαίνεται πως ήταν ρητή: Να ολοκληρωθεί η άλωση της διοίκησης του αυτοδιαχειριζόμενου ταμείου από τις συνδικαλιστικές δυνάμεις που «φωνάζουν» την υποταγή στους εργοδότες, να πεταχτούν έξω από το ΔΣ οι συνεπείς δυνάμεις της αντίστασης και της ανατροπής.

Δεν τα κατάφεραν. Συνηθισμένοι από το πετυχημένο πραξικόπημα τους στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση σε αγαστή συνεργασία με τις κυβερνητικές συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΗΕΑ, επιδεικνύουν πλέον τακτικές νταβατζή στις πλάτες των ασφαλισμένων του ταμείου. Η Πόπη Χριστοδουλίδου εκλέχθηκε στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για να υπερασπίσει τα δικαιώματα των συναδέλφων από κυβέρνηση – εργοδότες – διαπλεκόμενους δημοσιογράφους και γραφειοκράτες, παρά τη λυσσαλέα επίθεση, προσωπική και πολιτική που δέχθηκε. Όπως και ο Γιάννης Αγγέλης που εκλέχθηκε σε θέση αναπληρωτή για το ΔΣ του ταμείου.

Αντί να απολογηθούν στα μνημονιακά αφεντικά τους, οι τρεις εκλεγμένοι με το συνδικαλιστικό μόρφωμα των «Ενωμένων δημοσιογράφων», επιλέγουν να εξευτελιστούν δημόσια υπογράφοντας έναν λίβελο εναντίον της εκλεγμένης με την «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» Πόπης Χριστοδουλίδου.

Ο δε πρώην γενικός γραμματέας Νίκος Καρούτζος αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο και τους στόχους που έχει για τον ΕΔΟΕΑΠ, με τη χρυσαυγίτικη μέθοδο να καλεί στην προσωπική του σελίδα στο face book, σχεδόν σε «λιντσάρισμα» της εκλεγμένης Πόπης Χριστοδουλίδου! Τα επιχειρήματα τους σχετικά με την καταμέτρηση των ψήφων άλλων υποψηφίων μια ημέρα μετά τις εκλογές και ενώ υπάρχει ήδη καταγγελία ότι «οι κάλπες ανοίχτηκαν» από αγνώστους, απλώς πιστοποιούν μέχρι που μπορεί να φθάσουν οι παρασυνδικαλιστικοί μηχανισμοί όταν δεν τους βγαίνουν τα κουκιά. Εξάλλου η καταμέτρηση του εκλεκτού τους, Χ. Αξελού έβγαλε μια (1) ψήφο περισσότερο.

Το θέμα για αυτούς δεν είναι η ίδια η καταμέτρηση των συνεπών αγωνιστικών δυνάμεων αλλά η επιχείρηση σπίλωσης και τρομοκράτησης της εκλεγμένης από την «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» ως ισχυρή φωνή αντίστασης και αποκάλυψης στα βρόμικα σχέδια τους.

Θέλουν να παραδώσουν τον ασφαλιστικό οργανισμό του ΕΔΟΕΑΠ στους εργοδότες, να αυξήσουν τις ασφαλιστικές εισφορές των ασφαλισμένων, να περικόψουν την περίθαλψη. Να οδηγήσουν τον ΕΔΟΕΑΠ στη σκέπη των επαγγελματικών ταμείων και να βάλουν τους εργοδότες στη διοίκησή του. Λύση στην οποία συμφωνεί και η κυβέρνηση η οποία αναμένει τους καναλάρχες να δώσουν τις τελικές τους εντολές. Θα μας βρουν για άλλη μια φορά απέναντι τους. Φοβούνται πως η εκπρόσωπος της «Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή» Πόπη Χριστοδουλίδου θα σταθεί ισχυρό εμπόδιο στα σχέδια τους και για αυτό άρχισε η βρώμικη επίθεση. Η μεθόδευση τους θυμίζει παρακρατικές τακτικές, συνιστά νέου τύπου συνδικαλιστική πρακτική στο χώρο των ΜΜΕ.

Προκαλούμε την παράταξη της Μαρίας Αντωνιάδου να απαντήσει επίσημα αν υιοθετεί την τακτική των φιλόδοξων “νταβατζήδων” στον ΕΔΟΕΑΠ. Σε διαφορετική περίπτωση γίνεται φανερό πως ανοίγουν πόλεμο με τις δυνάμεις της ανατροπής που αποτελούν τον μάχιμο αριστερό πόλο στον δημοσιογραφικό κλάδο, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών στην ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ.Πρωτοβουλία για την Ανατροπή

(Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι δεν αντέχουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και δημιουργούν πόλωση πριν καν καθίσουν στο τραπέζι υποτίθεται γία να σώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ
Καμαρώστε τους και τους δεξιούς καο τους αριστερούς παλεύουν σκίζονται και σκοτώνονται μόνο για την καρέκλα τους και το τομάρι τους.Ανθρωπάκια!

Ανώνυμος είπε...

Πέρνα από τη γραμματεία μεγάλε εσύ με τις ασφαλιστικές ενημερότητες του 2010 να δεις τα εισερχόμενα και μετά πέρνα από την Περδικη να πάρεις αντίγραφο της επιταγής από τη επιδότηση του υπουργείου κοντά μισό μυριο ευρωπουλα για τον ΕΔΟΕΑΠ και μετά μιλάς για απατεωνιές.Αν τολμάς βγάλε με το όνομα σου στοιχεία γι αυτό που λες για να σε αντιμετώπισει η Σπανο όπως σου αξίζει.
Αλητάμπουρα!

Ανώνυμος είπε...

Θα μου λύσετε μια απορία; Ο Καρούτζος στο FB γιατι εμφανίζεται ως αντιπρόεδρος της ΟΑΤΥΕ κι όχι ως ΓΓ του ΕΔΟΕΑΠ; Θεωρεί οτι το Αντιπρόεδρος δινει μεγαλύτερο κύρος; Ή μηπως οτι αυτο δικαιολογεί να παιρνει διπλα λεφτά για τα ταξιδάκια του; Δεν ξεχάσαμε! Κάλυψη εξόδων απο την ΟΑΤΥΕ, κάλυψη εξόδων απο τον ΕΔΟΕΑΠ! Παρόλο που υπαρχει έγγραφο της ΟΑΤΥΕ, που αναφέρει οτι τα εξοδα για τα κεφάλια της ΟΑΤΥΕ, θα καλυφθούν απο εκει.
Νικολάκη, δεν εισαι αθώος! Και να θυμάσαι ενα πράγμα: δεν υπαρχει τελειο έγκλημα, αλλά κακός ερευνητής!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΎΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΙΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ α.σ.κ.
ΓΚΑΝΑΣ και Σια ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ, ΤΟΝ ΚΛΆΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΜΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΗΕΑ & ΕΔΟΕΑΠ

Η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι πιο κομβική… δεκάδες συνάδελφοι/σες, που εντάσσουν τη συλλογικότητα τους στο ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ-2ης μέχρι σήμερα συνδικαλιστικής δύναμης, σε προβολή εκλογικής αντιπροσώπευσης στην ΕΠΗΕΑ –ΠΟΕΠΤΥΜ αλλά και όλο περισσότερων συναδέλφων, ανεξάρτητα από ποιο γυάλινο πύργο, με παραμορφωτικούς καθρέπτες που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, συνήθως με δύσθυμη ανοχή αντιλαμβάνονται σήμερα, τι χαλκεύεται από ποιους, και με ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται οι ιδιοτέλειες .

Σε μία πρώτη αποτίμηση, θετικά είναι τα πορίσματα, στη μάχη που δώσαμε στο τομέα της ενημέρωσης των συναδέλφων, ενάντια στο καθεστώς σιωπής και απαξίωσης κάθε συλλογικής έκφρασης, που επιχείρησε για ευνόητους λόγους ως καθεστώς το ολιγαρχικό συνδικαλιστικό μόρφωμα –οικείο εργοδοτών και πολιτικής εξουσίας συναλλασσόμενο ερήμην μας και με τη βαρβαρότητα της άγνοιας .

Τεκμήριο «αθωότητας», σε επιλογές ζωής δεν μπορεί πλέον να αναγνωριστεί, ακόμη και σε συνθήκες απόγνωσης –φόβου για την επόμενη μέρα που ο καθένας συνάδελφος /σα τις βιώνει ως προσωπική τραγωδία.

Πολύ αργά για δάκρυα, η μάχη πλέον δίνεται και με το χρόνο, το επερχόμενο ντόμινο εξελίξεων, μέσα από αγοραίους ρόλους και δουλειές συγκυρίας: όλα για ξεπούλημα;

Πίσω από κλειστές πόρτες συνομολογήθηκαν τετελεσμένα, παζαρεύτηκαν non paper εργοδοτών, υποθηκεύτηκε και υποθηκεύεται με τις ανάλογες ανταμοιβές (βλ. έμμισθες ανταμοιβές- διορισμοί συνδικαλιστών κ.λ.π.) το παρόν και το μέλλον μας.

Μέσα σε θολό και ανερμάτιστο τοπίο σε μία νύχτα –αμάχητη, εκποιήθηκαν σε τιμή ευκαιρίας δικαιώματα και κατακτήσεις μας από χρυσοκάνθαρους.

Ραντιέρηδες (επεξ. ο εισοδηματίας, ο προσοδούχος που λαμβάνει εισόδημα, από τόκους & ενοίκια ) & Κωμπραδόροι (επεξ. διαμεσολαβητές ανάμεσα σε ξένα αφεντικά και τους ντόπιους πελάτες –σε αποικιακό καθεστώς), θα ήταν πιο φειδωλοί στη θεατρικότητα τους στο γνωστό ριάλιτι με κατασκευασμένους «επιζώντες» σε συνθήκες κλειδαρότρυπας.

Συνάδελφε /σα ,

Μη χρησιμοποιήσεις αυτοκαταστροφικά τη ψήφο σου ενάντια στον εαυτό σου, την οικογένεια σου… ενάντια στους συναδέλφους σου…

Δυο μέρες πριν από την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης.

Ευδιάκριτα οι εφιάλτες οδηγούν τους «Μήδους» πίσω από τις γραμμές μας για να μας πλαγιοκοπήσουν.

Οι σημαίες του αγώνα μας είναι ακόμα ορατές και όρθιες.

Εμείς που δεν υπογράψαμε τη συνθηκολόγηση, δεν μας άφησαν ζωτικό χώρο να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω.

Νομίζετε ότι έχουμε άλλη επιλογή πέραν το να αντισταθούμε με αξιοπρέπεια;

Εάν περάσουν οι «Μήδοι» θα εξαρτηθεί και από την επιλογή του καθένα.Για την
Συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ.

Μελών Διοικητικού Συμβουλίου

Παναγιώτης Σκουτέρης

Γιάννα Σακελλαρίου

Ηλίας Αργυρόπουλος
"Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ" στις 7:35 π.μ.
Κοινή χρήση

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.


Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.

Ανώνυμος είπε...

«Οι σημαίες του αγώνα μας είναι ακόμα ορατές και όρθιες.
Εμείς που δεν υπογράψαμε τη συνθηκολόγηση, δεν μας άφησαν ζωτικό χώρο να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω», λέτε. Και ωραία τα λέτε. Αλλά ρε σύντροφοι δεν μας λέτε πώς θα πληρωθούν οι συντάξεις στον ΕΔΟΕΑΠ τέλος Απριλίου. Με σημαίες ή παράσημα; Ή μήπως και σεις δεν ξέρατε πως η κατάργηση του αγγελιοσήμου προβλεπόταν από το μνημόνιο του Παπαδήμου το 2012; Το δούλεμα πάει σύννεφο λέω εγώ, αλλά όταν τα 'λεγε αυτά η Ελένη εγκαίρως για τα αδιέξοδα και τα αναλογιστικά ελλείμματα, εσείς τραμπουκίζατε παρέα με τον Φιλιππάκη, που τελικά σας πούλησε στην ΕΣΗΕΑ, την Κοντράρου και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», στις γενικές συνελεύσεις του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε ένα παράσημο στην Ελένη αφού οι δημοσιογράφοι της έδωσαν το τρίτο το μακρύτερο και στην Εξελεγκτική

Ανώνυμος είπε...

Το τρίτο το μακρύτερο δεν το έχεις στο παντελόνι σου γι αυτό σκάσε και κολύμπα να σε δούμε στο σινανάι γιάβρουμ που θα σε χορέψει τώρα ο Μάρκος .Όσο για την Ελένη πήρε μόνη της όσα κανένας άλλος σας πότε στην ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ.Στοιχισμένοι πίσω από παράταξεις , με λασπη κσι με βρώμικες συμμαχίες ουτε που αγγιξατε την εκλογη της το 2009.Διάβαζε μ#κ@κ@ να μαθαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Τατσης ή Καρουτζος Πρόεδρος. Ιδού η απορία. Ή μήπως Χριστοδουλιδου? Ποτε δεν ξερεις. Παρακαλω τις αποψεις σας αν και δικαιωματικά λόγω ψήφων η Προεδρία πάει στον Καρουτζο

Ανώνυμος είπε...

Όποιος από τους δύο αναλάβει καήκαμε. Μακάρι να έβγαινε η Ποπη

Ανώνυμος είπε...

Αρχίστε να ενημερώνεστε. Ο Καρούντζος να πάρει ένα τηλέφωνο τον Καπράνο, πριν αναλάβει, γιατί ο χοντρός ε-ε-ε-ρχε-ται... Τα ξαναβρήκε και με το κολλητάρι της Μαρίας έμαθα, τον Μπερεδήμα.
Γάβρος ψητός, τηγανητός και γάβρος μαρινάτος...
Καλή όρεξη σε όλους
http://anasfalistos.blogspot.gr/
http://www.efsyn.gr/arthro/enimerosi-gia-tis-ypo-ekkatharisi-etairies-aspis-pronoia-kai-commercial-value

Ανώνυμος είπε...

Χα χα ! Εδώ σε θέλω κάβουρα !
Τώρα αρχίζει το πραγματικό πάρτι με αλλαξοκολιες κάτω από το τραπέζι και υποκρισία πάνω σ αυτό και στο Ταμείο που ψυχοραγει! Αντε Μάρκο μια προδοσία ακόμη

Ανώνυμος είπε...

Τατσης Πρόεδρος και αίμα ποτάμι στους προδοτες