Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Δάνειο από τον ΕΦΚΑ στον ΕΔΟΕΑΠ

Η τροπολογία για την χορήγηση έντοκου δανείου, ύψους 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ προς τον ΕΔΟΕΑΠ υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ η ΝΔ, το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι καταψήφισαν και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μαζί με την Ένωση Κεντρώων, δήλωσαν παρόντες.
Τη χορήγηση έντοκου δανείου από τον ΕΦΚΑ στον ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης) για την κάλυψη ταμειακών αναγκών του προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τη Σύσταση ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης κ.ά. διατάξεις» και αναμένεται να ψηφιστεί εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας, στον ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να χορηγηθεί δάνειο έως και 10 εκατ. ευρώ σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τον Μάιο του 2017. Αυτό θα αποπληρωθεί εντόκως στον ΕΦΚΑ μέχρι τις 31.12.2017. 
Το επιτόκιο με το οποίο βαρύνεται το δάνειο αντιστοιχεί στο ποσοστό απόδοσης του Κοινού Κεφαλαίου Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Ασφαλιστικών Φορέων (Κοινό Κεφάλαιο) που διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όπως αυτό διαμορφώνεται στο τέλος της τελευταίας διαχειριστικής χρήσης του Κοινού Κεφαλαίου.

278 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 278 από 278
Ανώνυμος είπε...

Εκεί στην Καλαμάτα ξέρετε καλά από μπορντελα , έτσι νταβατζή της κακιάς ώρας; Η Σπανοπούλου έχει έργο και παρουσία που δεν είχε κανένας πρόεδρος με εξαίρεση το Γκοτσινα.Και τους δύο τους λασπωσανε λαμόγια των μυρίων ευρωπουλων του χρηματιστηριου σαν τον Νικόλτσιο και τον Γκανά ,υστερικές σαν την Τζορτζια και την Άντζυ και φτωχομπινεδες σαν εσένα και τον καππιταλιστη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Τόσα χρόνια προσπαθείτε να δικαιολόγησε τε την αδρανεια την ανικανότητα και την προδοσία σας χτυπώντας την πείτε μας το δικο σας εργο σας κι αφήστε την τέως πρόεδρο ήσυχη.Μας τα έχετε πρήξει ρε!
Είστε ανύπαρκτοι άβουλοι δειλοί και μοιραίοι .Και που είσαι φοράω παντελόνια, είμαι γιατρός και κυρίως δεν με λένε Ελένη.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καραγκιοζης μπορεί να είναι κάποιος για να μιλά για οφειλόμενα προς τον ΕΔΟΕΑΠ όταν ο ίδιος έστελνε επιστολές στο παρελθόν για να χαριστούν λεφτά στον Καλοφωλια. Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος που βάζει μαϊμού απαιτήσεις στον ισολογισμό της ΕΣΗΕΑ. Και εν πάσει περιπτώσει άκου χοντρό λαμόγιο. Έλα να πάρεις όλες τις απαιτήσεις του ΕΔΟΕΑΠ και να δώσεις τα 15 εκ αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ. Να δούμε τι θα μαζέψεις
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είχα προειδοποιήσει σε συνεδρίαση του ΔΣ, τέλη Ιουνίου, ότι εάν οι συνταξιούχοι προχωρήσουν στην δημιουργία Προεδρείου, θα συνιστούσε πραξικόπημα. Το μόνο που είχαν να μου πουν ήταν να με απειλήσουν με δίωξη στο Πειθαρχικό. Μάλιστα συνάδελφοι. Όποιος εκφέρει πολιτική άποψη με αναφορές στις θεμελιώδεις αρχές της Δημοκρατίας μας πρέπει να διώκεται.
Ήλπιζα, όμως, ότι θα πρυτάνευε η λογική, η δημοκρατία και το δίκαιο. Ήμουν ρομαντικός και ονειροπόλος όπως αποδείχθηκε.
Προσωπικά, αντιστάθηκα στις «Σειρήνες» των επαγγελματιών συνδικα-ληστών όταν μου πρόσφεραν θέση στο προεδρείο για να νομιμοποιήσω το πραξικόπημά τους.
Το Πραξικόπημα
Ακόμη και την ύστατη στιγμή, μισή ώρα πριν την «μοιραία συνεδρίαση» έκανα τις ενέργειες που όφειλα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους που με στήριξαν.
Σας ανέφερα για το συνδικαλιστικό πούλημα του ΚΚΕ, το οποίο μπορεί να μην πήρε «καρέκλα» μες στο Προεδρείο, όμως έχει συμβάλει τα μάλα στο Πραξικόπημα, που φέρει ευθέως την υπογραφή του.
Όμως το Πραξικόπημα φέρει και την υπογραφή του 82χρονου συνδικαλιστή, Χρήστου Κυρίτση, ο οποίος ενώ διατείνεται ότι πρεσβεύει την «Πατριωτική Δεξιά», έδωσε – με τα δύο χέρια – την συγκατάθεση στον όγδοο (8ο) σε ψήφους, προερχόμενος από την παράταξη (ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΕ) να πάρει τα ηνία της Ένωσης. Όπως έκαναν και οι ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή!
Μόνο που εδώ είχαν τις ευλογίες του ΚΚΕ, και άλλων επαγγελματιών συνδικαλιστών, που με τις ψήφους των λίγων επιβιώνουν συνδικαλιστικά 3 δεκαετίες τώρα! Τρεις δεκαετίες τώρα μας… σώζουν! Νισάφι!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΑΝΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΕΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση για την συμμετοχή των δημοσιογράφων στην απεργία της ΓΣΕΕ. Σε κάποιες εκατοντάδες λέξεις σε κάποιους πάλι ξέφυγε η αναφορά σε πρόσωπα όπως Τσίπρας, Αχτσιόγλου, Πετρόπουλος ή έστω κυβέρνηση. Αρχίζω ν' αντιλαμβάνομαι γιατί δεν συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Υπάρχουν πάντα οι ενοχλητικοί... Η ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν μ' εκφράζει ούτε στο ελάχιστο. Ελπίζω οι συνάδελφοι που επικοινωνούν μαζί μου για να εκμυστηρευθούν πως τους έκοψαν το ρεύμα, ότι δεν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους, πως εγκαταλείπουν το επάγγελμα ή και την χώρα, να μεταφέρουν την πραγματικότητα σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.. Ίσως τότε δούμε ονόματα σε κάποια...ανακοίνωση.
Συνοδινός Νίκος, Οργανωτικός Γραμματέας Δ.Σ. ΠΟΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,
θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή ως παλιό μέλος του ΕΔΟΕΑΠ και παλιός εργαζόμενος του οργανισμού.
Καλό θα ήταν οι εργαζόμενοι να μην μπαίνουν στο βλογ και να μη γράφουν σχόλια εν ώρα εργασίας διότι δεν είναι πρέπον,είναι άσχημο να βαράνε τα τηλέφωνα και να περιμένουν οι ασφαλισμένοι τόσες ώρες έξω από τα ιατρεία του 3ου διότι οι εργαζόμενοι κάθονται και γράφουν στο βλογ.Να ξέρετε ότι όποιος περνάει πίσω από τον γκισέ σας βλέπει,καλά καταλάβατε μιλάω για τη νοσοκόμα που έχει πάρα πολλά χρόνια στον οργανισμό και για τον πιτσιρικά με τη ρόμπα που τον φέρατε από τον 5ο όροφο του οργανισμού.Το περιστατικό έγινε τη Παρασκευή το μεσημέρι.Παρακαλώ τη προσοχή σας στη ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...


Καλή εβδομάδα σε όλους, εργαζόμενους και ασφαλισμένους.
Ενημερώνω πώς ως μέλη της ΠΟΕΜΤΥΜ - ΕΠΗΕΑ δεν ξέρουμε αν απεργούμε αύριο 16, όπως η ΠΟΕΣΥ ή στις 17 όπως η ΓΣΕΕ ή η ΑΔΕΔΥ.
Παρακαλώ ενημερώστε, για να μην ταλαιπωρηθούν οι ασφαλισμένοι.
Ο πρόεδρος απεργεί στις 16, αλλά η γενική γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ δεν απεργεί καθόλου γιατί δεν συμμετέχει στην απεργία η ΓΣΕΒΕΕ.
Καταγγέλλω επίσης ότι το Smart Sweets ήταν ανοιχτό την προ-προηγούμενη Κυριακή, σπάζοντας την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΒΕΕ, ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.
Κατά τα άλλα είναι ένα ωραιότατο ζαχαροπλαστείο με αρκετή κίνηση, απ' ό,τι είδα, και συστήνω σε όσους μένουν στα βόρεια προάστια να στείλουν συγγενείς να ψωνίσουν. Να μην εμφανιστούν οι ίδιοι, γιατί έχει βάλει κάμερες ασφαλείας η ζαχαροπλάστισσα και είναι καλό να μη στοχοποιηθούν, επειδή δουλεύουν στον ΕΔΟΕΑΠ.
Παρακαλώ ενημερώστε τους ασφαλισμένους, πότε απεργούμε.

Ανώνυμος είπε...

«ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ»
Με το που ανέλαβα στο ΤΣΠΕΑΘ, άρχισαν οι επισκέψεις διαφόρων αντιπροσωπειών Τραπεζών, Χρηματιστηριακών, Συμβούλων και άλλων, με την υποβολή διαφόρων επενδυτικών προτάσεων. ΄Ηταν ενδιαφέρουσες επαφές και μάθαινες τι γίνεται στον διεθνή τομέα. Τα έλεγα σε συναδέλφους του Οικονομικού ρεπορτάζ και μου απαντούσαν ότι «τα αποθεματικά μας είναι θαμμένα» και ότι «τα ταμεία των δημοσιογράφων σε άλλες χώρες θησαυρίζουν». Στις πάρα πολλές και διάφορες προτάσεις που μας έγιναν, κατά τα μέσα του 2006 με επισκέφθηκε η κ. Μπασπανέλου και μου μίλησε για διάφορα προϊόντα και για ομόλογα Δημοσίου. Ζήτησα πληροφορίες και έμαθα ότι «γνωρίζει τα θέματα καλά, είναι έντιμη και προέρχεται από το ΚΚΕ,».Ομολογώ ότι τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στους ανθρώπους του συγκεκριμένου χώρου.
Μας πρότεινε το ομόλογο ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (Issuer Hellenic Republic) με εγγυημένο τόκο 6% για 5 χρόνια και στη συνέχεια σύνδεσή του με το επιτόκιο της στερλίνας σε σχέση με αυτό του ευρώ. Από τον υπολογισμό που γινόταν, με τον ανατοκισμό και μόνο των τόκων, θα είχαμε στα 20 χρόνια τουλάχιστον το επιτόκιο της Τ.τ.Ε με πιθανότητα να υπάρξουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη.
Η παρουσίαση του ομολόγου έγινε, όπως γινόταν με όλες τις προτάσεις, στα γραφεία του ΤΣΠΕΑΘ. Η διαφορά από τις άλλες ήταν ότι α) το ομόλογο ήταν εκδόσεως και με εγγύηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και β) ότι η εταιρεία που μας το πρότεινε ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΜΟΙΒΗ επειδή, όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, «με την πράξη της αυτή, θα ανέβαινε το κύρος της και θα μπορούσε να μπει πιο δυνατά στην αγορά».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ., ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤ' ΑΜΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφού τελείωσε η περιπέτεια με την πώληση του ομολόγου, άρχισαν επιλεκτικές διαρροές και υπονοούμενα ότι δήθεν «υπήρξαν μίζες» και ερευνάται η υπόθεση.
Βεβαίως, είχα χρήματα, από νόμιμες συναλλαγές με τον Νικ. Δεσποτόπουλο, στον οποίο επώλησα προσωπικά περιουσιακά μου στοιχεία και ο οποίος, όπως μου είχε πει, ενεργούσε για λογαριασμό ομίλου επιχειρηματιών. Τα σχετικά συμφωνητικά σας παραδίδω. Η εφημερίδα ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει με εμένα διευθυντή (όπως είχα αναλάβει την υποχρέωση με το συμφωνητικό) αλλά η περιπέτεια στην οποία με ενέπλεξαν ,προφανώς επειδή τα γνωστά εκδοτικά και παραπολιτικά κέντρα έμαθαν ότι θα εκδοθεί μεγάλη κεντροδεξιά εφημερίδα (έχει γραφεί σε όλα τα blogs αλλά και στον Τύπο ότι «ο Καπράνος ετοιμάζει εφημερίδα με γραφεία στο Κολωνάκι») ήταν φυσικό να καθυστερήσει την έκδοση. Ας γυρίσουμε, όμως, στο περυσινό καλοκαίρι. Αντελήφθην αμέσως ότι οι διαρροές είχαν καθαρά πολιτικό στόχο και εγώ ήμουν «μοχλός». Ετσι, έσπευσα να δηλώσω εγγράφως ότι ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ και ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ., ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤ' ΑΜΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

O Δημήτρης Καπράνος λίγο πριν «σκάσει» το σκάνδαλο με το ομόλογο, εγκρίνει για τον εαυτό του, αίτημα του, για να συνταξιοδοτηθεί και αμέσως μετά κάνει αίτημα στο ΕΔΟΕΑΠ ώστε να πάρει και το εφάπαξ ύψους περίπου 57.000 ευρώ. Αμέσως ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου από την πλευρά του ΕΔΟΕΑΠ και συγκεκριμένα από την πρόεδρο του, Ελένη Σπανοπούλου αλλά και τον Δημήτρη Τριμη πρώην γραμματέα και νυν προέδρου της ΕΣΗΕΑ, ώστε να διαγραφεί από μέλος της ΕΣΗΕΑ ο Καπράνος με στόχο να μην δικαιούται σύνταξη και εφαπαξ χωρίς όμως να μπορέσουν να τα καταφέρουν με αποτέλεσμα στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2007 ο Δημήτρης Καπράνος να είναι πλέον συνταξιούχος και κάτοχος του εφάπαξ.
Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου «Νοιώθω ντροπή. Ο πρώην συνάδελφος πήγε να ανάψει κερί στην εκκλησιά (διότι το Ταμείο μας είναι εκκλησιά) και έκλεψε το παγκάρι. Δεν μπόρεσα να εμποδίσω να πάρει το εφάπαξ» και προσθέτει «θα ήθελα να εξάρω την συμβολή του κ Ζορμπά και του κ. Λέκκα από το ΣΔΟΕ και να πω ότι ο ΕΔΟΕΑΠ θα ζητήσει να οριστεί παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη».

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη, πάρε θέση.
Δένδιας ή Κασιδιάρης;
Τι λέει ο Πετράκης Λ.; Το αφεντικό σου, στο site, εννοώ.
Δεν γίνεται αλλού να τρώει, αλλού να πίνει κι αλλού να πηγαίνει να το δίνει.......

Ανώνυμος είπε...

Καλαματιανέ νταβατζή της κακιάς ώρας κάτι ξέρεις από μπουρδέλα...και το έφερες στα μέτρα σου το μαγαζί .
Άσε την τέως γιατί έχει αποδείξει έργο όσο ελάχιστοι στο Ταμείο και κοίτα τα χάλια σου και τα χάλια μας.

Ανώνυμος είπε...

Πρός Εφορευτική Επιτροπή ΕΣΗΕΑ. 15/05/17 (44η ημέρα)
========================== ===============
Θα σας ρωτάω κάθε μέρα μέχρι να μου απαντήσετε.
Πότε θα συνεδριάσετε για να προβείτε σε επανακαταμέτρηση των σταυρών της κυρίας Πόπης Χριστοδουλίδου, όπως σας έχω εγγράφως ζητήσει (έχοντας έννομο συμφέρον) και όπως από το Νόμο και το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, τη διαβίβαση σχετικού εγγράφου από τον κ. Εισαγγελέα Αθηνών, αλλά και την ιστορία της ΕΣΗΕΑ, είστε υποχρεωμένοι να πράξετε ; Αναμένω!
Αξελός Χρήστος.

Ανώνυμος είπε...

Καθενας με το πονο του κι ο Αξελός με τον δικο του. Καλα ρε φίλε, εσυ δεν μας εγραψες οτι θα εισαι ξανα-υποψηφιος στην ΕΣΗΕΑ; Τι θελεις τελικα, να σου δωσουμε; ΕΔΟΕΑΠ ή ΕΣΗΕΑ; Αποφασισε επιτελους γιατι μας τα'πρηξες

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ…

Σύντομα το β’ μέρος της μελέτης «Μ ε θ ε ξ ι ο λ ο γ ία και Σ τ έ β ια»)

Οι Εκδόσεις Δίαυλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου:
Νικόλαος Λάος
Μ ε θ ε ξ ι ο λ ο γ ί α
Φιλοσοφική Θεολογία και Θεολογική Φιλοσοφία για τη Θέωση της Ανθρωπότητας
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 ― ώρα 7 μ.μ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Σ.Η.Ε.Α
(Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών),
Ακαδημίας 20, Αθήνα (1ος όροφος) ― Είσοδος ελεύθερη
Ομ ι λ η τ έ ς :
Νίκος Καρούτζος, Δημοσιογράφος (μέλος ΕΣΗΕΑ, Πρόεδρος ΕΔΟΕΑΠ)
Λουκάς Κατσώνης, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του περιοδικού FOREIGN AFFAIRS
The Hellenic Edition
Δημήτριος Τσίτος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, συγγραφέας,
τ. Πρόεδρος του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού
Ο συγγραφέας δρ Νικόλαος Λάος, φιλόσοφος και σύμβουλος νοοπολιτικής
Συ ν το ν ίστ ρ ι α :
Άντζυ Σταθάτου, Δημοσιογράφος (μέλος ΕΣΗΕΑ, Γενική Γραμματέας ΕΔΟΕΑΠ)

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας..... Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.

Ανώνυμος είπε...

O Σώρρας φεύγει, ο Λάος έρχεται, με σύμβουλο επικοινωνίας τη ζαχαροπλάστη - μέλος της ΕΣΗΕΑ - γ.γ. του ΕΔΟΕΑΠ, κα Άντζυ Σταθάτου.

http://antistasi.org/?p=34544

Τον Νοέμβριο του 2013, εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λεξίτυπον το βιβλίο που συνέγραψε ο φιλόσοφος και πολιτικός αναλυτής δρ Νικόλαος Λάος υπό τον τίτλο ”40 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ”. Το εν λόγω βιβλίο αποτελεί μια συναρπαστική, διαφωτιστική και επιστημονικώς έγκυρη πηγή για την απόκτηση εκείνης της στρατηγικής πληροφόρησης, της ενόρασης και της ανάλυσης που χρειάζονται στον καθένα μας για να κατανοεί επαρκώς το ιστορικό περιβάλλον του και να δρα επιτυχώς σε αυτό και επ’ αυτού. Συνδυάζοντας συμπαγείς ιστορίες σημαντικών πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών υποθέσεων οι οποίες χαρακτηρίζουν μακρές ιστορικές περιόδους με τρέχουσες εξελίξεις, κρίσιμες γεωγραφικές περιοχές και αρχεία διαφόρων υπηρεσιών πληροφοριών, ο Νικόλαος Λάος παρέχει σημαντικές πληροφορίες και άμεσες και μοναδικές αναλύσεις για ένα ευρύ πεδίο ζητημάτων.
Επιμελήτρια της έκδοσης είναι η δημοσιογράφος Άντζυ Σταθάτου

Τα περιεχόμενα του βιβλίου:
Κεφάλαιο 1: Η Μυστική Ιστορία της Τρομοκρατίας
Κεφάλαιο 2: Τρομοκρατικές Συνωμοσίες και Ανατροπή Καθεστώτων
Κεφάλαιο 3: Οι Μυστικοί Στρατοί του ΝΑΤΟ και η Τρομοκρατία
Κεφάλαιο 4: Σαρία Εναντίον Σιωνισμού
Κεφάλαιο 5: Οι Μυστικοί Φάκελοι των Τρομοκρατικών Επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου
Κεφάλαιο 6: Η Συνωμοσία Νεοσυντηρητικών και Σιωνιστών Εναντίον του Ισλάμ
Κεφάλαιο 7: Το Χάος στον Καύκασο, η Ουάσινγκτον και η Τσετσενική Τρομοκρατία
Κεφάλαιο 8: Πολιτική και Θρησκευτική Μετάλλαξη του Κοσόβου
Κεφάλαιο 9: Το Τρίγωνο Χριστιανισμός-Ισλάμ-Ιουδαϊσμός και οι Πολιτικές του Προεκτάσεις
Κεφάλαιο 10: Η Λέσχη Σαφάρι και οι Μυστικοί Φάκελοι του Μεσανατολικού Ζητήματος
Κεφάλαιο 11: Τα Μυστικά της Υπόθεσης Μπρέιβικ και η Παγκόσμια Σκιώδης Ελίτ
Κεφάλαιο 12: Το Πυρηνικό Λαθρεμπόριο του Νετανιάχου
Κεφάλαιο 13: Η Κρίση στο Σουδάν και ο Ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην Ανατολική Αφρική
Κεφάλαιο 14: Η Κρίση στη Μετά-Καντάφη Λιβύη και οι Μυστικοί Φάκελοι της Πολιτικής Βίας
Κεφάλαιο 15: Το Ελντοράντο του Μαλί και ο Γεωοικονομικός Ανταγωνισμός στη Δυτική Αφρική
Κεφάλαιο 16: Το Σχέδιο των Νεοσυντηρητικών για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα
Κεφάλαιο 17: Τα Παρασκήνια της Κρίσης στη Συρία και το Ζήτημα του Ιράν
Κεφάλαιο 18: Το Μυστικό του «Πετρέους Γκέιτ», το Σχέδιο Εκβιασμού σε Βάρος του Ομπάμα και ο Σιωνιστικός Κίνδυνος
Κεφάλαιο 19: Bilderberg Club: Η Μυστική Λέσχη του ΝΑΤΟ
Κεφάλαιο 20: Ο Χάρτης των Ολιγοπωλίων Δύναμης στις ΗΠΑ
Κεφάλαιο 21: Η Παγκόσμια Υπερδιαπλοκή
Κεφάλαιο 22: Η Αρχιτεκτονική της Παγκόσμιας Οικονομίας
Κεφάλαιο 23: Το Παγκόσμιο Χρηματοοικονομικό Σύστημα και η Θεσμοθετημένη Απάτη
Κεφάλαιο 24: Η Παγκόσμια Τραπεζική Προκαλεί Σοκ και Δέος
Κεφάλαιο 25: Η Τρομοκρατία των Τραπεζιτών και η Αυτοκρατορία της Fed
Κεφάλαιο 26: Το Μυστικό της Λαγκάρντ και το Αρχείο Φαλτσιάνι
Κεφάλαιο 27: Τα Μαύρα Ταμεία του Βατικανού και η Άλωσή του από την Τραπεζοκρατορία
Κεφάλαιο 28: Οικονομικοί Δολοφόνοι
Κεφάλαιο 29: Η Αγορά Κυβερνήσεων και Εκλεγμένων Αξιωματούχων
Κεφάλαιο 30: Οι Σκοτεινές Πλευρές του Σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης
Κεφάλαιο 31: Σκοταδιστική Λογοτεχνία: Η Συνωμοσία Πίσω Από τον «Κώδικα Ντα Βίντσι»
Κεφάλαιο 32: Μυστικές Υπηρεσίες Γράφουν Σενάρια Ταινιών για Κινηματογράφο και Τηλεόραση
Κεφάλαιο 33: Στρατηγικό Σχέδιο Ελέγχου του Τύπου
Κεφάλαιο 34: Τύποι Πολιτικής Δύναμης και Ιδεολογικός Πόλεμος
Κεφάλαιο 35: Ανθρωποκεντρισμός Εναντίον Βιοκεντρισμού: Ποιοι Θέλουν τη Μείωση του Ανθρώπινου Πληθυσμού
Κεφάλαιο 36: Γεωπολιτική
Κεφάλαιο 37: Νοοπολιτική
Κεφάλαιο 38: Η Μυστική Δύναμη της Θρησκείας
Κεφάλαιο 39: Ο Ψυχρός Πόλεμος του Ειρηνικού, τα «Συστήματα Ανθρωπίνου Πεδίου» και η Κίνα
Κεφάλαιο 40: Μυστικιστικά Τάγματα και Ιμπεριαλισμός

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα ανακαλύψατε εσείς ότι ο Νικολάκης είναι μασόνος Τις τρεις τελικές στην υπογραφή τιυ δεν τις έχετε δει
Ιλουμινατι από την Καλαματι και η απόλυτη ξεφτίλα στην ΕΣΗΕΑ με τη ζαχαροπλάστησα να κάνει δημόσιες σχέσεις στον πεφωτισμενο Λάο και όλη τη τον συσκοτισμενο από τα μπυρονια καλαματιανό .Από κοντά η Παπαδιά που περιμένει να γίνει ξανά πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της

Ανώνυμος είπε...

Τις τρεις μασονικές τελίτσες ήθελα να γραψω ! Μασόνο πρόεδρο δεν είχε ποτέ ξανά ο ΕΔΟΕΑΠ πάντως !Τι ζούμε !

Ανώνυμος είπε...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82#.CE.A5.CF.80.CE.BF.CF.87.CF.81.CE.B5.CF.8E.CF.83.CE.B5.CE.B9.CF.82
Υποχρεώσεις
Κάθε υποψήφιος αναλαμβάνει κάποιες υποχρεώσεις, βάσει του όρκου που δίνει κατά τη μύησή του στην αδελφότητα. Οι υποχρεώσεις αυτές είναι να παραμένει πιστός στους κανόνες της αδελφότητας και να τηρεί τα «μυστικά του ελευθεροτεκτονισμού», που είναι τα διάφορα σημεία, τεκμήρια και λέξεις αναγνώρισης σε κάθε βαθμό.[33] Στις «κανονικές» Στοές αυτός ο όρκος δίνεται οικεία βουλήσει, στη «Βίβλο του Ιερού Νόμου» του Υπέρτατου Όντος που ο κάθε υποψήφιος πιστεύει.

Ανώνυμος είπε...

Ελέησον με Δέσποτα !Την ποδίτσα στη Στοά την αφήνεις Νικολάκη ή τη φοράς και στον ΕΔΟΕΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο από την ΕΣΗΕΑ έπρεπε να ανεβάσει ο διαχειριστής εδώ μέσα Να απολαύσουμε όλοι την κατάντια μας
Δείτε το στο you tube Χάσαμε τον Σωρό βρήκαμε τον Νικόλαο Λάο και τον Νικόλτσιο Λάκη της Μασονικής Στοάς Μεσσηνίων με την ζαχαροπλαστισα που εμφανίζεται και ως διακεκριμένη δημοσιογράφος .Ο ΟΑΕΕ και ο εισαγγελέας το ξέρουν ; Γιατί τα έξυπνα γλυκά από τη μύτη πιάνονται

Ανώνυμος είπε...

Δεν τσεκάρετε καλύτερα τις εισφορές της άνεργης ζαχαροπλάστισας στον ΕΔΟΕΑΠ και για το διάστημα καιρό που ήταν μετακλητή στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ παρέα με τον Βασιλάκη Κορομάντζο, τον κολλητό του Καφέζα, που εκμεταλλεύεται το καφέ της Παπαδιάς;
Πάντειος λέει η ζαχαροπλάστισσα στο facebook, του γυμνασίου είναι όπως λέει το ΦΕΚ.

ΦΕΚ Γ 188/2015

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με την αριθμ. οικ. 13315/7215/18−2−2015 πράξη της
ασκούσας καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρω−
μένης Διοίκησης Αττικής, που εκδόθηκε σύμφωνα με το
άρθρο 18 παρ. 2 του Ν. 4071/2012 όπως τροποποίησε το
άρθρο 13 παρ. 1 του Ν. 3320/2005 και το άρθρο 11 του
Π.Δ. 135/2010, λύεται αυτοδίκαια η σύμβαση εργασίας
ορισμένου χρόνου της Αγγελικής Σταθάτου του Νικο−
λάου ως υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ στο γραφείο του
Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
από 6−2−2015, ημερομηνία κατά την οποία δημοσιεύθηκε
η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου περί αποδοχής
παραίτησης του Εμμανουήλ Αγγελάκα από τη θέση του
Γενικού Γραμματέα.
(Αριθμ. βεβ. διαγραφής από το Μητρώο Μισθοδοτού−
μενων Ελληνικού Δημοσίου: 128125901/9−2−2015).
Με την αριθμ. οικ. 13313/7213/18−2−2015 πράξη της
ασκούσας καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρω−
μένης Διοίκησης Αττικής, που εκδόθηκε σύμφωνα με το
άρθρο 18 παρ. 2 του Ν. 4071/2012 όπως τροποποίησε το
άρθρο 13 παρ. 1 του Ν. 3320/2005 και το άρθρο 11 του
Π.Δ. 135/2010, λύεται αυτοδίκαια η σύμβαση εργασίας
ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Βασιλείου Κο−
ρομάντζου του Γεωργίου ως Δικηγόρου με πάγια έμμι−
σθη εντολή στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκε−
ντρωμένης Διοίκησης Αττικής, από 6−2−2015, ημερομηνία
κατά την οποία δημοσιεύθηκε η πράξη του Υπουργικού
Συμβουλίου περί αποδοχής παραίτησης του Εμμανουήλ
Αγγελάκα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
(Αριθμ. βεβ. διαγραφής από το Μητρώο Μισθοδοτού−
μενων Ελληνικού Δημοσίου: 8111622971/10−2−2015).

Ανώνυμος είπε...

Όπα ! Κι άλλη καραμπινάτη απάτη .
Ο μασόνος οπτικός του λυκείου δηλώνει ψευδώς οτι εχει πτυχίο και ότι κάνει και μεταπτυχιακό το θηρίο, ενω η άνεργη δημοσιογράφος ασφαλιζεται παρανομα στον ΕΔΟΕΑΠ με ψευδή δηλωση και επιδοτείται παράνομα ως ζαχαροπλαστισα αλλά μισθοδοτειται και από το δημόσιο κι αυτή με χαρτί γυμνασίου ενώ δηλώνει δημόσια στο fb ότι έχει πτυχίο Παντείου
Και οι δύο προλογίζουν ένα θρησκόληπτο τύπο που τραβάει τη μία μυσταγωγία μετά την άλλη με τις ευλογίες της παπαδιάς στην ΕΣΗΕΑ !Ρε τα λαμόγια της απατεωνιάς , ρε οι αρουραίοι της δημοσιογραφικής κατάντιας.
Ρε που μπλέξαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΑΥΣΗ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ:
https://youtu.be/i0s7uMAQyOQ
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ Ή ΕΓΩ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Το οικονομικό και εκκλησιαστικό παρακράτος εν δράσει. Απίστευτο!
Το πάνελ ( τσίτος κατσώνης, καρούτζος, σταθάτου) λανσάρουν μέσα στην εσηέα ένα τύπο, τον συγγραφέα Λάο, που όλα δείχνουν ότι είναι πράκτορας, με διασυνδέσεις με την Ουκρανία και ότι αυτό συνεπάγεται στο μέτωπο που υπάρχει εκεί μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων με τις ΗΠΑ να κινούν τα νήματα. Ο Λάος που του επλεξε το εγκώμιο το ζεύγος της αρπαχτής Καρούτζος και Σταθάτου παίζει και πολιτικά και οικονομικά στην Ελλάδα. Που το πάνε? Στήνουν την εκδοχή μιας νέας ακροδεξιάς τύπου Λεπέν. Χρυσαυγίτες με δήθεν νέα πολιτική, κοινωνική και θρησκευτική μάσκα! Το κοινό της εκδήλωσης θυμίζει παραθρησκευτική οργάνωση και χρυσαυγίτες. Εντυπωσιακή περίπτωση στο πάνελ και ο Τσίτος. Είναι κολλητός των Χρυσοκάνθαρων της Εθνικής, του Τζαμάζ των γερμανών και του ΟΤΕ, της Αμερικάνικης πρεσβείας κλπ κατά δηλώσεις του ίδιου. Εμφανίζεται ως παρακαθήμενος του Καρούτζου (γύρευε τι μαγειρεύει και με ποιούς στο παρασκήνιο το δίδυμο της αρπαχτής για το ξεπούλημα του κλάδου και του εδοεαπ και πόσα θα τσεπώσουν από το ντίλ). Και όλα αυτά μέσα στην ΕΣΗΕΑ με ένα κλάδο σε βαριά μαλάκυνση από αρνιά, που έχουν παραδώσει τις τύχες τους στους λύκους τύπου καρούτζου και γκανά. Για το μόνο που χαίρομαι είναι που απέχω και που έχω προβλέψει αυτό που γίνεται. Ο κλάδος έχει την τύχη και αυτούς που του αξίζουν ! Πόσο λυπηρό....

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσουμε το Νικολάκη πώς τα βγάζει πέρα ο εργοδότης του, ο «γραφικός» στο οικονομικό - τραπεζικό ρεπορτάζ Πετράκης Λεωτσάκος στο bankingnews.gr.
Έχει κι άλλα έσοδα εκτός από τη διαφήμιση στο site;
Ο Πετράν πληρώνει καλύτερα και στην ώρα του λέει η πιάτσα, κάτι που δεν κάνουν οι Κουρτάκηδες του Μαρινάκη και οι Φιλιππάκηδες του Μελισσανίδη.
Πώς τα καταφέρνει ο νοικοκύρης ο άνθρωπος με τα μπανεράκια ένα κατοστάρικο τη βδομάδα κι επιταγές 12μηνες;
Νομίζω πως είναι πολύ ευλογημένος επιχειρηματίας - δημοσιογράφος και τα κατοστάρικα των μπάνερ γίνονται δεκαχίλιαρα, ένα πράγμα σαν το θαύμα στο γάμο της Κανά.

Ανώνυμος είπε...

Ο δε "αρχιεπισκοπος Μεξικου κλπ"Δανιηλ που παρουσιασε η "εγκυρη εκκλησιαστικη ρεπορτερ" ειναι ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΣ και ανήκει σε μια από τις αιρετικες εεκλησιες της Ουκρανιας: http://www.soborna.org/syn/en/
Η αναγνωσρισμενη παγκοσμιως εκκλησια της Ουκρανιας ειναι αυτη που ανηκει στο Πατριαρχειο Μοσχας: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B7_%CE%95%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1_(%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF_%CE%9C%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%82)
ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ αληθεια; Η Εκκλησια της Ελλαδος τι λεει αραγε για αυτες τις κινησεις Αντζουλινι μου; Απο τη μια παρανομια στην αλλη...

Ανώνυμος είπε...

Η αναγνωρισμένη εκκλησία, πρακτοράκο των Ρώσων, ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Εσύ παίξε με την εκκλησία που ανήκει στο πατριαρχείο της Μόσχας

Ανώνυμος είπε...


Προσοχή προσοχή, μη μάθει ο καλοπροαίρετος και αγαθός Ιερώνυμος, ότι το αγαπημένο του εκκλησιαστικό λομπάκι συντακτών, με αρχηγό την παπαδιά, παίζει παιχνιδάκια με σχισματικούς, αιρετικούς και μασόνους και μας κόψει τα δέματα της ΕΣΗΕΑ από την Αλληλλεγγύη! Προσοχή, γιατί τα έχουν ανάγκη οι συνάδελφοι.
Αλλά κι αν τα κόψει, ακούω ότι υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι με το μόρτικο πειραιωτάκι, τον Σεραφείμ.
Το πολύ πολύ να πάψει η παπαδιά να κάνει σεμινάρια επικοινωνίας στη Μονή Πετράκη, αλλά δεν τη φοβάμαι, θα τη μαζέψουν αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αρχιπρακτορα μασονοφασιστα και ασχετε, μπες στην επισημη σελιδα του Οικουμενικου Πατριαρχειου για να μαθεις ποιες ειναι οι αναγνωρισμενες Αυτοκεφαλες Εκκλησιες και μετα κανε τον εξυπνο-η: http://www.ec-patr.org/dioceses.php?lang=gr&id=99
Δεν υπαρχει καμια Ουκρανικη Αυτοκεφαλη, παρα μονο η Εκκλησια Ουκρανιας που ανηκει στο Πατρ. Μοσχας με προκαθημενο τον Ονουφριο.
Αλλα θα τα μαθει ο Ιερωνυμος με τις αιρεσεις σας και θα τρεχετε ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥς ΥΠΗΡΕΤΕΤΕΙΤΕ;

Ανώνυμος είπε...


Οριστικό και διασταυρωμένο: Ο Σπύρος Χατζάρας παρατά την ΚΕΔ του Τσαλαπάτη και θα είναι υποψήφιος με τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.
Μεγάλη κινητικότητα στην ΕΣΗΕΑ για τα εκλογικά ψηφοδέλτια, ψήνονται μεταγραφές - έκπληξη. Δεν περιγράφω άλλο, ρωτήστε τον Διόγο, που τα ξέρει καλύτερα.
Είναι μούφα ότι ο Σόμπολος θα κατέβει με το ψηφοδέλτιο Τσαλαπάτη, με αντάλλαγμα να γράψει στην ΠΟΕΣΥ την Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τι έγραφε το 2008 ο Λουκάς Κατσώνης για τον Προβόπουλο. Τι άλλο θέλευμε για να καταλάβουμε ποιό είναι το κύκλωμα, πως δουλεύει το σύστημα και ποιός είναι από πίσω και ο κρυφός χρηματοδότης και σπόνσορας του αθλιου δίδυμου της Καρούτζου Σταθάτου, με μπροστινό τον Λάο και από κοντά τον Τσίτο. Έτσι εξηγείται γιατί ο εδοεαπ αντι να πάρει πίσω τα κλεμένα και να στείλει στο σκαμνί τον υπεύθυνο της ληστείας των αποθεματικών οδηγείται με τη βία και όσο γίνεται πιό γρήγορα σε λουκέτο, για να σβήσουν τα ίχνη της μεγάλης ληστείας. Όλα γίνονται με σχέδιο και εκ του ασφαλούς. Ο εδοεαπ έχει διαβρωθεί από μέσα με αθλιους ξεπουλημένους όπως καρούτζος σταθάτου τάτσης γκανάς και λοιποί εγκάθετοι.
- Με την ευκαιρία, πόσο λερωμένος, πουλημένος και υπόγεια συνεννοημένος με τους καρουτζο και σταθάτου είναι ο αριστερός του κεφαλαίου Αγγέλης? Γιατί στα βρώμικα χτυπήματα που δέχεται η Πόπη για εκλογή της στον εδοεαπ με νοθεία της κάλπης κάνει την πάπια?
Οι μίζες του τραπεζικού ρεπορτάζ και οι εντολές των κοινών αφεντικών που έχουν είναι η εξήγηση. Πάντως το σύστημα των Σαμαροβενιζέλων και της τραπεζικής ληστείας τους έχει όλους αυτούς στο χέρι και τους κινεί ως μαριονέτες. Και ένας κλάδος σε ύπνωση και βαριά απόγνωση παρακολουθεί δυό αγράμματα ζαγάρια και λιμάδια της κοινωνίας, τον καλαματιανό οπτικό και την ζαχαροπλάστισα του Χαλανδρίου να παριστάνουν τους ιλουμινάτι (πεφωτισμένους τέκτονες) και να λανσάρουν και νέες πολιτικές ιντριγκες της ακροδεξιάς.
Ο κλάδος έχει ξεφύγει από τα όρια του απατημένου σύζυγου. Έχει φτάσει στην περίπτωση που η σύζυγος και οι εραστές της τον κοιμίζουν και τον πηδάνε κάθε βράδυ μέσα στο σπίτι του. Και αυτός ξυπνάει το πρωί τους πάει πλούσιο πρωινό ( μπυρόνια για την ακρίβεια) με κουνήματα και χαμόγελο και πάντα με την απορία γιατί τζούζει ο κ@λος του.....

Ιδού λοιπόν οι υμνητές του προβόπουλου από άρθρο του κατσώνη........
"Σήμερα, αλλά και κατά το πρόσφατο παρελθόν, η κυβέρνηση αποτελείται από ένα σύνολο μεμονωμένων προσωπικοτήτων, η καθεμιά με τα δικά της προβλήματα και τις δικές της επιδιώξεις.
Ωστόσο το μείγμα άλλαξε. Η πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος από τον καθηγητή Γ. Προβόπουλο αποτελεί ίσως εκείνον τον απαραίτητο καταλύτη που θα οδηγήσει από τα λόγια στην πράξη. Η παρουσία του στο τιμόνι της ΤτΕ δημιουργεί νέες πιθανότητες για την συγκρότηση μιας ομάδας που θα αναλάβει την θεσμική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Προβόπουλος διαθέτει τεράστια ακαδημαϊκή εμπειρία αλλά έχει θητεύσει και σε καίριες θέσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα. Η εμειρία του αυτή έγινε φανερή με την πρόσφατη ομιλία του προς το γενικό συμβούλιο του ΣΕΒ όπου σημείωσε χαρακτηριστικά: Ούτε τα νοικοκυριά ούτε οι επιχειρήσεις μπορούν τελικά να ανακτήσουν το χαμένο εισόδημα που συνεπάγεται η άνοδος των διεθνών τιμών του πετρελαίου και των άλλων βασικών εμπορευμάτων. (...) Οι απώλειες της αγοραστικής δύναμης μπορούν να αναπληρωθούν πραγματικά μόνο με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, κυρίως των κυβερνήσεων και των επιχειρήσεων, που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και τις δυνάμεις του ανταγωνισμού σε όλες τις αγορές.Χαρακτηριστικό δε του ευρύτερου ρόλου που φαίνεται έτοιμος να αναλάβει είναι και το γεγονός ότι παρενέβη και στην πρόσφατη ένταση στις σχέσεις μεταξυ επιχειρήσεων και καταναλωτών, ένταση που πυροδότησε με τις κινήσεις του και το υπουργείο Ανάπτυξης. «Οι προσπάθειες να επιρρίψουν την απώλεια οι μεν στους δε εντείνουν στο τέλος τις δυσάρεστες συνέπειες».
Ζήτω οι πεφωτισμενοι κάτω ο ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ (styx.gr)
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 10:58 |
 
Νέες μειώσεις 7-9% σε  μισθούς  και συντάξεις 
για τους δημοσιογράφους
 
Μνημόνιο διαπλοκής επιβάλουν στον ΕΔΟΕΑΠ εργοδότες και οι πρόθυμοι στο προεδρείο του Οργανισμού. 
Οι μισθοί μειώνονται 7-9 %  καθώς αυξάνονται ισόποσα οι εισφορές.
  Τα πράγματα όμως γίνονται χειρότερα,  καθώς ταυτόχρονα μεθοδεύουν  περικοπές στο φάρμακο, στις ιατρικές εξετάσεις και  στις παροχές για όλους, μέχρι την οριστική έξωση των συνταξιούχων, των ανέργων και των απλήρωτων,  αφού θέλουν τον ΕΔΟΕΑΠ Επαγγελματικό Ταμείο, δείχνοντας στο βάθος ασφαλιστικές εταιρίες.
  Αυτό είναι το σχέδιο  των εργοδοτών με τους  δύο βασικούς συνεταίρους Καρούτζο - Τάτση, με τη σύμφωνη γνώμη Αντωνιάδου- Κουμπιά , να στρώνουν το χαλί στις επιδιώξεις των "αφεντικών".
  Μετά από επιστολή που κατέθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση  του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, το μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ και του ΕΔΟΕΑΠ, Κώστας Ντελέζος, , ο Καρούτζος αφήνοντας με "ανοιχτό το στόμα"  ακόμα και μέλη που τον ψήφισαν πρόσφατα για πρόεδρο του Ταμείου, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί, ότι μετείχε σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Τηλεοπτικών Σταθμών Π. Κυριακόπουλο στα γραφεία της αναλογιστικής εταιρίας Prudential. Μια συνάντηση που αγνοούσαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ.
  Βέβαια, ισχυρίσθηκε ότι δεν συμφώνησε με τις εντολές Κυριακόπουλου, αλλά αυτό δεν προκύπτει από το σχέδιο κειμένου που προωθεί ο Κουμπιάς ,ερήμην του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, για να τα δώσει όλα στον Κυριακόπουλο. 
  Σκοπός της  "συνάντησης των Φιλικών" ήταν να βρεθεί τρόπος να κάνει ο ΕΔΟΕΑΠ γενναίο σκόντο στους καναλάρχες, ώστε ένα μέρος του πόρου, που φημολογείται ότι μπορεί να δοθεί στο Ταμείο από το τζίρο των ΜΜΕ, να αντικατασταθεί με αύξηση των κρατήσεων.
  Δηλαδή, μετά το αγγελιόσημο  των δημοσιογραφικών ταμείων που τους χάρισε η Κυβέρνηση, τώρα πάνε να τους δώσουν κι άλλο  μποναμά οι εργοδοτικοί.
  Με αυτά που ζητάνε Κυριακόπουλος και λοιποί… ευεργέτες, προκύπτει ότι:
  Οι ενεργοί ασφαλισμένοι δημοσιογράφοι,  που σήμερα πληρώνουν 3% επί των αποδοχών τους για περίθαλψη-πρόνοια, εφάπαξ και επικούρηση, με την  πρόταση των εργοδοτών που φαίνεται ότι αποδέχεται η πρόθυμη κυρία της ΕΣΗΕΑ και οι δικοί της στον ΕΔΟΕΑΠ , οι εισφορές τους θα υπερβούν το 10%. 
  Σκόπιμη είναι  η παράλειψη, από την μελέτη, για το θέμα των συνταξιούχων. Σήμερα, η παρακράτηση για την περίθαλψή τους από τον ΕΔΟΕΑΠ είναι 3%, παρόλο που- σύμφωνα με το καταστατικό του Ταμείου- οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να επιβαρύνονται, επειδή αυτά τα έχουν ήδη καταβάλει από χρόνια ως ασφαλισμένοι.
  Με την πρότασή τους όμως, οι καναλάρχες θέλουν να πληρώσουν οι συνταξιούχοι δημοσιογράφοι το διπλό χαράτσι ύψους 12%,  που προβλέπει ο ΕΦΚΑ και υπολογίζεται ξεχωριστά στην κύρια και στην  επικουρική σύνταξη.
  Το αποτέλεσμα με τις παρακρατήσεις αυτές θα είναι να μειωθούν κι άλλο, κατά 7- 9% τον μήνα, οι αποδοχές εργαζομένων και συνταξιούχων και με τον ΕΔΟΕΑΠ να κλυδωνίζεται στην αβεβαιότητα.
  Ακόμη πιο προκλητική όμως είναι η στάση Κυριακόπουλου, που απαιτεί απογραφή των ήδη κομμένων επικουρικών συντάξεων,  για τις φέρει στα μέτρα του νόμου Κατρούγκαλου, όπως και για την πληρωμή εφάπαξ που με τον τρόπο αυτό πετσοκόβονται.
Στην επιστολή του ο Κώστας Ντελέζος επισημαίνει ειδικότερα, ότι:
# Mε δεδομένες τις δυσμενείς εξελίξεις για την λειτουργία του ΕΔΟΕΑΠ, υπάρχουν πληροφορίες για παρασκηνιακές ενέργειες και συνεργασίες με τους εργοδότες που πραγματοποιούνται ερήμην του ΔΣ, των δημοσιογραφικών Ενώσεων και των μελών-μετόχων του Οργανισμού.
# Αναφορικά με την πρόταση της νομικής υπηρεσίας  για την επέκταση της ασφάλισης σε άτομα χωρίς να είναι εγγεγραμμένα στις δημοσιογραφικές ενώσεις, θεωρούμε ότι αυτή συνδέεται με την διαπίστωση πληθώρας.

Ανώνυμος είπε...


Tσαλαπατο-ντελεζόπουλα, ο τίτλος της ανακοίνωσής σας είναι απάτη, όπως και όλη η ανακοίνωση. Πάλι κοροϊδεύετε τον κόσμο. Ο σωστός τίτλος είναι:
ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΣΙ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ


Ανώνυμος είπε...

http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/05/blog-post_288.html#more

«Ένα πνευματικό σωματείο όπως η ΕΣΗΕΑ δεν αξίζει τέτοιας εκπροσώπησης».
Νίκος Καρούτζος
Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
Άντζυ Σταθάτου
ΓΓ ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
Γι' αυτό κουβάλησε το παρεάκι της παπαδιάς τον αρχιμασόνο Λάο στην ΕΣΗΕΑ και τη Βανδή στο Μορφωτικό, για να την αναβαθμίσει σε πνευματικό σωματείο!!!!!!
Ε ρε γλέντια με τους πνευματικούς ηγέτες της μασονίας και των αιρέσεων!!!!! Άμα δεν πληρώνονται οι άνθρωποι στα καταστραμμένα δεξιομάγαζα και στα σικάτα πλυντήρια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα τους μαζεύουν, θα κάνουν τραπεζάκι καλώντας τα πνεύματα των προγόνων και θα τραγουδάνε όλοι μαζί ΟΜΜΜΜΜ. Ρε ουστ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό !Οι ζαχαροπλάστες μασόνοι του ΕΔΟΕΑΠ έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον δημοσιογράφων ! Ένας οπτικός και μια ζαχαροπλαστισα είδαν το φως το αίνιγμα στα υπόγεια των μασονικών στοών και καταγγέλουν τα θρασίμια δημοσιογράφους σαν τον Ντελεζο και την Ποπη γιατι αποκάλυψαν τις πομπές τους στις κρυφές συναντήσεις με εργοδότες για το ξεπούλημα του Ταμείου .
Αίσχος ρεεεεε!
Κι όχι τίποτε άλλο παίζουν με την αγωνία του Κλάδου με τους απλήρωτους μπλοκάκηδες συναδέλφους και πάνε να μας πουν ότι έχουν τη λύση .
Ποια λύση ρε μαλακές αυτή που εδώ και 6 χρόνια σας φώναζε η Σπανο για ασφσλιση ολων στον ΕΔΟΕΑΠ με μισθο ή με μπλοκακι
και αυξηση εισφορας στο 6% ? Αντε μου να χαθείτε αληταριά , ανίκανα φασισταριά δεξιά κι αριστερά.
Σφάχτείτε ποιος θα πρώτο πει τη λύση τώρα Περσινά ξινά σταφύλια αυτά που λέτε και τζάμπα μάγκες είστε.

Ανώνυμος είπε...

«Πρωτοβουλία για την Ανατροπή»:
Η δική τους «απάτη»- η δική μας πρόταση
19/5/2017
Η νέα «διοίκηση» του ΕΔΟΕΑΠ ψήφισε κατά πλειοψηφία πρόταση νομοθετικής διάταξης για τα μπλοκάκια και την ασφάλιση τους στο ταμείο, αφήνοντας τους πραγματικά εργαζόμενους με μπλοκάκι έξω από την ασφάλιση!
Η πρότασή τους – που με δική μας παρέμβαση «εμποδίστηκε» να περάσει την περασμένη Τετάρτη και τελικά συζητήθηκε και ψηφίστηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου– εμφανίζεται να φροντίζει για την ασφαλιστική κάλυψη στον ΕΔΟΕΑΠ των συναδέλφων με μπλοκάκια.
Αλλά, στην πραγματικότητα είναι άλλη μία «απάτη» υπέρ των «ημετέρων» που ετοιμάζεται στο νέο περιβάλλον αναδιανομής της πίτας στα ΜΜΕ ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους.. παλιούς και νέους ολιγάρχες των ΜΜΕ, στην νέα, μετά την συμφωνία, περίοδο.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η πρότασή τους δεν αφορά στα μπλοκάκια συνολικά.
Αντίθετα :
· Αφορά κυρίως σε παλιούς δημοσιογράφους, υπαλλήλους εκδοτικών ή τηλεοπτικών συγκροτημάτων που «απολύονται» και μετά συμφωνούν με τον εργοδότη να απασχολούνται με μπλοκάκι. Διευκολύνει με αυτό τον τρόπο και τους εργοδότες να συνεχίσουν τις εκβιαστικές απολύσεις και να απασχολούν μετά όσους θέλουν πληρώνοντας τους με μπλοκάκι!
· Τεχνηέντως, αυτός το διαχωρισμός αποτυπώνεται στο σημείο της πρότασης που ξεκαθαρίζει ότι αναφέρεται μόνο σε δημοσιογράφους και υπαλλήλους που ανήκαν ήδη στο καθεστώς του ΕΔΟΕΑΠ και όχι στους συναδέλφους που γενικά δουλεύουν με μπλοκάκι σε όλα τα ΜΜΕ.
· Δεν αναφέρεται διόλου σε εργαζόμενους με μπλοκάκι σε sites ή αλλού(ΜΜΕ).
Ακριβώς γι’ αυτό, την καταγγείλαμε και δεν την ψηφίσαμε.
Η θέση μας για τα μπλοκάκια είναι σαφής. Να ενταχθούν όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ στην ασφάλιση του τομέα ΕΤΑΠ ΜΜΕ και όσοι έχουν αποδεδειγμένα κύριο επάγγελμα τους τη δημοσιογραφία,να ασφαλιστούν στον ΕΔΟΕΑΠ.
http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/05/blog-post_916.html

Ανώνυμος είπε...

Για όλα αυτά, ο Γκανάς είναι υπεύθυνος. Όλα αυτός τα μαγειρεύει.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε σκεφτει οτι η προταση τους ειναι και ο τροπος "νομιμοποιησης" της ζαχαροπλαστισσας στο ταμειο; Ενα μπλοκακι τα λυνει ολα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/katangelia-gia-eteroapascholisi/
Καταγγελία για ετεροαπασχόληση
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στην ΕΣΗΕΑ η γραπτή καταγγελία του δημοσιογράφου Λάμπρου Παπαξενάκη, σύμφωνα με την οποία η Γενική Γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ Άντζυ Σταθάτου είναι ετεροαπασχολούμενη, καθώς διατηρεί ζαχαροπλαστείο. Δεύτερη καταγγελία κατατέθηκε στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ από τον δημοσιογράφο Βασίλη Τζήμτσο, ο οποίος διεγράφη επίσηςμ από τον ΕΔΟΕΑΠ επειδή κάνει πλέον άλλη δουλειά. Με την καταγγελία ζητείται είτε η διαγραφή της Γενικής Γραμματέως από το Ταμείο Ασφάλισης είτε η ασφάλιση όλων των ετεροαπασχολούμενων δημοσιογράφων! Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, όπου η Άντζυ Σταθάτου απείλησε με μηνύσεις τον καταγγέλλοντα, ενώ είπε πως είναι μέτοχος σε ζαχαροπλαστείο στο Χαλάνδρι επειδή δεν έβρισκε άλλη δουλειά…

Ανώνυμος είπε...

Οι ιλουμινατι του ΕΔΟΕΑΠ ένας μασόνος οπτικός και μια απατεώνισα ζαχαροπλαστισα εκδίδουν ανακοίνωση για τη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων σε νοσοκομεία! Πάει το κάψαμε το μαγαζί πατριώτες! Και ο πρόεδρος ΤΥΠ βαθειά νυχτωμένος.Έσβησε ο Δαυλός πριν καν ανάψει.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να φωνάξει εοσαγγελέα και κάποιος να τους πει να διαβασουν στον Καταστατικο του Ταμειου τις σρμοδιοτητες τους. Η τήρηση του Κανονισμού Υγείας Είναι ευθύνη της Διοίκησης και η εφαρμογή του ευθύνη του Προέδρου ΤΥΠ και των Υπηρεσιών.
Αλλά κάπως έπρεπε να ξεπλύνει τη ζαχαροπλαστισα ο καλαματιανός Μασόνος.
Βάλε την ποδίτσα Νικολάκη και πες μας ονόματα για παραβιάσεις του κανονισμού
ασφαλισμενους, γιατρούς ,υπαλλήλους και κυρίως προέδρο ΤΥΠ ,γενικο γραμματεα και προεδρο που έδωσαν εντολές ή έκαναν τα στραβά μάτια σε παραβάσεις του Κανονισμού.Αλλιώς ξεπλενεις την κοντη κολλητή σου μεθυστακα!
Είπαμε ομοιος ομοιω αεί πελάζει.
Και οι δύο είστε επαγγελματίες ψεύτες του γυμνασίου , ο ένας με ψεύτικο μεταπτυχιακό και η άλλη με ψεύτικο πτυχίο.Ντροπή σας ρε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Ατζουλίνι δεν κανονίζεις με τον ιλουμινάτι δόκτορα να βγάλει καμιά χορηγία για τον ΕΔΟΕΑΠ από την ρώσικη εταιρεία που τον πατρονάρει, μπας και σωθούμε; Αφού τον μπάσατε στην ΕΣΗΕΑ και του φτιάχνετε το προφίλ τα εξαπτέρυγα παπαδιάς, πάρ’ τε του και κάνα φράγκο, μην είστε μονοφαγάδες. Τουλάχιστον να ξοφλήσει τα χρέη του Ανδρουλιδάκη στο Ταμείο.

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Νοοπολιτικών και Γεωπολιτικών Μελετών (Research Institute for Noopolitical and Geopolitical Studies) και οι Εκδόσεις Λεξίτυπον σας προσκαλούν στη δημόσια εκδήλωση‒συζήτηση για την έκδοση του βιβλίου:
Γεωπολιτικό Εγχειρίδιο
το οποίο συνέγραψε ο Νικόλαος Λάος και εξέδωσαν οι Εκδόσεις Λεξίτυπον. Το βιβλίο προλογίζουν: η δρ Μαίρη Μπόση, Καθηγήτρια Διεθνούς Ασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, και ο κ. Roman V. Romachev, Πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας πληροφοριών R-Techno (Μόσχα).
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center», οδός: Λεωφόρος Μεσογείων 107, Αθήνα, Τ.Κ. 11526, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 7μμ. (υποδοχή στο Αμφιθέατρο από τις 6μμ).
Ομιλητές (κατά τη σειρά ομιλίας):
‒ κ. Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, Διευθυντής της εφημερίδας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
‒ κ. Ευάγγελος Μακρής, Δικηγόρος-Οικονομολόγος, ειδικός σε διεθνείς συναλλαγές
‒ κ. Γιάννης Κορωναίος, Δημοσιογράφος-Αρχισυντάκτης του Περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ
‒ κ. Μενέλαος Αναγνώστου, Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης του διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού Vmedia
‒ ο Συγγραφέας: δρ Νικόλαος Λάος, Ιδρυτής και Διευθυντής του Research Institute for Noopolitical and Geopolitical Studies (www.snorder.org) και Εταίρος (ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής και ασφάλειας) της εταιρείας R-Techno (www.r-techno.org)
Συντονίστρια: κα. Χριστίνα Φλώρου, Δικηγόρος-Εγκληματολόγος

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/erotimata-l-papaxenaki-gia-tin-eteroapascholisi-stelechous-tou-edoeap/
Ερωτήματα Λ. Παπαξενάκη για την ετεροαπασχόληση στελέχους του ΕΔΟΕΑΠ
Λάβαμε και δημοσιεύουμε από το Λάμπρο Παπαξενάκη την παρακάτω επιστολή:

“Μετά το σημερινό και έγκυρο –όπως πάντα- ρεπορτάζ σας σχετικά με την ετεροαπασχόληση και τον ΕΔΟΕΑΠ (δηλαδή το ταμείο Υγείας και Επικούρησης των δημοσιογράφων) και την αναφορά στην πρωτοβουλία μου, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής για την σφαιρικότερη ενημέρωση όλων (δημοσιογράφων και μη):

Η πρώτη και δημόσια αναφορά μου στο θέμα έγινε στις 25 Απριλίου με δημοσίευμά μου στο blogtv-politicalwatcher με τίτλο «Ζαχαροπλαστική με δάνεια στον ΕΔΟΕΑΠ. Ακούει κανείς;» και είναι υπογεγραμμένο.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναδημοσιεύτηκε επίσης και σε άλλες ιστοσελίδες (π.χ. http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/04/blog-post_173.html, http://anasigrotisi.blogspot.gr/2017/04/blog-post_6.html, http://harddog-sport.blogspot.gr/2017/04/blog-post_79.html, http://mediatvnews.gr/?p=6597κλπ).
ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ

Δύο ημέρες αργότερα -όπως αναφέρετε στο δημοσίευμά σας- απευθύνθηκα εγγράφως στο δ.σ. της ΕΣΗΕΑ (που είναι το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο σύμφωνα με το καταστατικό της) και ως μέλος της, αλλά και ως μέτοχος του ΕΔΟΕΑΠ ζήτησα το αυτονόητο, δηλαδή να προβεί στις όποιες ενέργειες διασφαλίζουν την νομιμότητα και τα συμφέροντα όλων μας.
Στις 12 Μαΐου απευθύνθηκα εγγράφως στο δ.σ. του ταμείου μας (ΕΔΟΕΑΠ) ζητώντας να ελεγχθεί ο ασφαλιστικός φάκελος της κας Αγγελικής Σταθάτου, για να διαπιστωθεί εάν νομίμως και σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ παραμένει μέτοχος-μέλος του. Ενημέρωσα, δε, ότι θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα μέσα μέχρι να λυθούν …απορίες, ώστε και οι όποιες αποφάσεις του δ.σ. του Οργανισμού μας (γενική γραμματέας του οποίου είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο) να λαμβάνονται με νόμιμη σύνθεση.
Την ίδια ημέρα κοινοποίησα τα παραπάνω πρωτοκολλημένα έγγραφα στις τρεις υπόλοιπεςισότιμες Ενώσεις (ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ) που συγκρότησαν τον ΕΔΟΕΑΠ και συμμετέχουν σε αυτόν, επισημαίνοντας «όπως γνωρίζετε πριν από μία εβδομάδα το δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ με οριακή πλειοψηφία μίας ψήφου και παρά τις αντιρρήσεις σας, όπως διαβάζω στις ιστοσελίδες mediatvnews και ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ, έλαβε απόφαση για την λήψη δανείου ύψους 10 εκατομμυρίων € από τον ΕΦΚΑ (!) και αφού είχε προηγηθεί (!) σχετική κυβερνητική τροπολογία στη Βουλή, με άμεσο κίνδυνο απορρόφησής του από αυτόν. Η μία ΟΡΙΑΚΗ ψήφος ανήκε στην κα Αγγελική Σταθάτου, μέλους της ΕΣΗΕΑ, που προσφάτως συμμετείχε, εξελέγη και αναδείχθηκε γενική γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ».
ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ

Την Τετάρτη 17 Μαΐου συνεδρίασε το δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικώς από την διευθύντριά του, το σώμα δεν ενημερώθηκε καν για την πρωτοκολλημένη έγγραφη αναφορά μου (!!!).
Αμέσως μετά απέστειλα την αναφορά μου στα προσωπικά e-mail 5 μελών του δ.σ. (Π. Νεστορίδης, Ευ. Τάτσης, Κ. Δαυλός, Κ. Ντελέζος και Π. Χριστοδουλίδου) για να λάβει γνώση «ένας έκαστος για τη σοβαρότητα ή μη της υπόθεσης, ζητώντας από εσάς να επιληφθείτε προσωπικώς ως μέλος του δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ στην επόμενη συνεδρίασή του και να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Για μια υπόθεση που αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Τους δημοσιογράφους, που χρέος μας είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του… «ΔΑΣΟΥΣ» (Κοινωνία), κάτι που είναι ακατόρθωτο όταν παραβλέπεις το «ΔΕΝΤΡΟ».Με εκτίμηση,

ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ

μέτοχος-μέλος ΕΔΟΕΑΠ/Α.Μ. 5635

μέλος ΕΣΗΕΑ/Α.Μ. 3594″

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρούκο τον άρρωστο κ@λο σου δεν ήξερες να τον φυλάξεις , ξέρεις εσύ πως και γιατί άσε τα επαναστατικά τώρα που τρεχεις να πρπστατευσεις την λαθρεπιβατισα του ΕΔΟΕΑΠ γιατι θα ζητησουμε να ελεγχθεί το δικο σου ποθεν εσχες κι αντε να δουμε πως πλήρωσες άνεργος όπως δηλώνεις τη τζιπάρα στον Πειραιά. Σκάσε λοιπόν και κολυμπα στις επαναστατικές φαβελες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σε παίρνει για παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι κουμαντάρουν τον ΕΔΟΕΑΠ; Ιλουμινάτι ή ψεκασμένοι;
Το Αντζουλίνι έχει κλ@σει μέντες, για να απειλεί τον Παπαξενάκη με το πόθεν έσχες του και την τζιπάρα του. Πάω στοίχημα πως έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι και πλήρωνε εισφορές άνεργης ενώ δούλευε, πέρα από την απάτη με το ζαχαροπλαστείο. Όσο πιο πολύ τσούζει τόσο πιο πολύ σκούζει...
Υπάρχει και η υπόσχεση της Μαρίας στον Μπαλτάκο, για τον Αξελό...
Της θεοσεβούμενης ακροδεξιάς το κάγκελο
(Διαβάστε Άντζυ για να μορφωθείτε)
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ
---------------------------------

- ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ
-ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Απο την Άντζυ Σταθάτου
Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των ισχυρών του κόσμου της λέσχης Bilderberg στον Αστέρα της Βουλιαγμένης , οι πληροφορίες για τα όσα συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, προκαλούν έντονη ανησυχία .
Η οικονομική κρίση είναι ένα από τα βασικά θέματα τα οποία τέθηκαν επί τάπητος , όχι από την σκοπιά της αντιμετώπισής της , αλλά από την σκοπιά που εξυπηρετεί τα σχέδια για μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Δηλαδή πραγματικός στόχος είναι η οικονομική καταστροφή των χαμηλών και μεσαίων τάξεων .
Ο δημοσιογράφος Daniel Estulin, ο οποίος εδώ και χρόνια ερευνά τη δράση της λέσχης και οι πληροφορίες του οποίου έχουν -δυστυχώς- επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας , υποστηρίζει ότι το σχέδιο της ελίτ του πλανήτη είναι να καταστραφεί πλήρως το υφιστάμενο οικονομικό σύστημα και να μειωθεί κατά δύο τρίτα ο πληθυσμός της γης.
Αυτά τα σχέδια έχουν προκαλέσει ανησυχία ακόμη και στους κύκλους των ισχυρών της Βilderberg , που φοβούνται μήπως το χάος που θα προκληθεί από τη στρατευμένη πολιτική τους, οδηγήσει τους λαούς σε εξεγέρσεις που θα ανατρέψουν το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες , η ατζέντα που μοιράστηκε στα μέλη της Bilderberg πριν την σύνοδο της Αθήνας , περιέχει εκτός των άλλων κι οδηγίες για την παραπλάνηση των επενδυτών.

http://forza-grecia.pblogs.gr/2010/05/na-ti-syzhtoyn-sto-club-bildeberg-kai-oi-ellhnikes-symmetohes.html


Ανώνυμος είπε...


Το Αντζουλινι έχει υπογράψει σε ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και σε ΕΔΟΕΑΠ υπεύθυνη δήλωση ότι είναι άνεργη.Έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα και θα πάει δεμένη.
Έτσι εξηγείται η απόλυση της Μαίρης Καλαντζη Τομεσρχη Μητρώου στο Ταμείο
Στο Μητρώο έχουν τις ψευδείς δηλώσεις της ΓΓ Η νέα διευθύντρια τιυ ΕΔΟΕΑΠ ξέρει ότι έχει ευθύνες αν δεν καταθέσει στο ΔΣ όλα τα στοιχεία ? Αν της τα δώσει η Αγαθή φυσικά ....
Επιπλέον ψευδείς δηλώσεις έχει υπογράψει στον ΟΑΕΕ καιστο πρόγραμμα ΕΣΠΑ από το οποίο επιδότηθηκε για το ζαχαροπλαστείο.Αντε βρε της φυλακής τα σίδερα είναι για τους ζαχαροπλάστες

Ανώνυμος είπε...

Προειδοποιεί το θεοσεβούμενο Αντζουλίνι τον Παπαξενάκη «θα ζητησουμε να ελεγχθεί το δικο σου ποθεν εσχες κι αντε να δουμε πως πλήρωσες άνεργος όπως δηλώνεις τη τζιπάρα στον Πειραιά».
Εγώ με το Αντζουλίνι είμαι.
Λέω στην ψεκασμένη ασφαλίτισσα να δώσει το καλό παράδειγμα δείχνοντάς μας το δικό της πόθεν έσχες και μετά να περιλάβει τον Παπαξενάκη. Να ζητήσει να ελεγχθεί η ευλογημένη και το πόθεν έσχες όλων των δημοσιογράφων - μελών του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΗΕΜΘ.
Και λέω στον Καρούτζο να μας δείξει το δικό του πρώτος πρώτος, ως πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ.
Ο Λεωτσάκος λέει ότι του το φόρτωσαν τo Nτοράκι στο bankingnews και του δίνει σκάρτο ένα 500άρικο το μήνα και 10% ποσοστά απ' ό,τι φέρει σε διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

Η έννοια άνεργος από όσο γνωρίζω σημαίνει ότι κάποιος με μισθωτή σχέση εργασίας έχει υποστεί διακοπή εργασίας.
Δεν αναφέρεται στους ελεύθερους επαγγελματίες ή σε όσους έχουν ανοίξει βιβλίο παροχής υπηρεσιών ως αυτοαπασχολούμενοι.
Δηλαδή μπορεί κάποιος να είναι άνεργος (δηλωμένος στον ΟΑΕΔ ή στον ΕΔΟΕΑΠ - ανάλογα με την μισθωτή εργασία που είχε πριν μείνει άνεργος) αλλά αυτό δεν του απαγορεύει να ανοίξει μία προσωπική εταιρεία με κάποιο άλλο αντικείμενο.
Γιά παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει 2 ιδιότητες
α) εργαζόμενος, β) αυτοαπασχολούμενος.
Σε μία τέτοια περίπτωση είναι υποχρεωμένος να πληρώνει 2 ταμεία ε;
Οπότε εάν είναι σωστή αυτή η λογική, τότε διακόπτοντας το 1ο ταμείο (του μισθωτού), θα γίνει πλέον άνεργος ως προς αυτό το ταμείο αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει τις εισφορές του στο (β) ταμείο - εκεί δηλαδή που είναι αυτοαπασχολούμενος.
Κάνω λάθος;
Παρακαλώ διορθώστε με
Εργαζόμενος ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβως και ειδικα οταν καποιος επιδοτειται γιατι είναι ανεργος για να αλλαξει επαγγελματικό προσανατολισμομ

Ανώνυμος είπε...

γιά πείτε μου τι σημαίνει στην ασφαλιστική ορολογία η λέξη άνεργος;
Δεν σημαίνει ότι δεν παρέχει σε κάποιον εργοδότη την ονομαζόμενη "μισθωτή εργασία";
Εάν ναι, τότε γιά ποιό λόγο δεν μπορεί να είναι άνεργος κάποιος που δεν παρέχει μισθωτή εργασία αλλά είναι αυτοαπασχολούμενος σε κάποια δική του επιχείρηση;
Απαγορεύεται αυτό;
Εξ άλλου αυτός ο αυτοαπασχολούμενος δεν θα πληρώνει 2πλες εισφορές στη περίπτωση που είναι μισθωτός αλλά και αυτοαπασχολούμενος;

Ανώνυμος είπε...

Και να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό δεν σημαίνει ότι χάνει την μελλοντική ιδιότητα του μισθωτού. ε;
Δηλαδή δεν του απαγορεύεται να δουλέψει πάλι ως μισθωτός - όταν κάποτε του προκύψει αυτή η ευκαιρία ε;

Ανώνυμος είπε...

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα και μοναδικό, ότι όσοι είχαν και μισθολόγιο και μπλοκάκι το 90% των συναδέλφων δηλαδή, είχαν υποχρέωση εισφοράς και στο ΤΣΠΕΑΘ και στον ΕΔΟΕΑΠ και στον ΟΑΕΕ.
Άρα για να βγει άκρη για καταχρηστικές συμπεριφορές σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ από μαϊμού - άνεργους, γιατί αυτός μας νοιάζει, όχι το μπουρδέλο του ΟΑΕΕ, πρέπει να διασταυρωθούν μητρώα.
Να δω Καρούτζο και Σταθάτου να υπογράφουν επιστολή στον ΕΦΚΑ, και να ζητάνε βοήθεια για τη διασταύρωση στοιχείων, ώστε να δουν ποιοι αντί για τις εισφορές της προαιρετικής πλήρωναν ασφάλιστρα ανέργου και τι στον κόσμο.
Με τρώει η περιέργεια και τι ασφάλιστρα πλήρωνε η Σταθάτου, όταν έκανε τη μετακλητή υπάλληλο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, όπου είχε προσληφθεί ως υπάλληλος ΔΕ, όχι ως δημοσιογράφος σε γραφείο Τύπου.
Κατά τα άλλα μόνο οι συνταξιούχοι φταίνε για το χάλι του EΔOEAΠ και οι μεγάλες επικουρικές. Όλα τ' άλλα είναι καλά καμωμένα. Κι εγώ λέω όλοι αυτοί που θα βρεθούν με τη γίδα στην πλάτη σαν τη Σταθάτου, να μη διαγραφτούν, γιατί αυτή είναι δουλειά των Ενώσεων, αλλά να φάνε και καταλογισμούς και πρόστιμα και μηνύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Σε διορθώνω Ο άνεργος είναι άνεργος δηλαδή πρέπει να προκύπτει από τον έλεγχο της φορολογικής του δήλωσης ότι ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΙΣΟΔΉΜΑΤΑ ΑΠΌ ΕΡΓΑΣΊΑ
Ο νόμος δεν διαχωρίζει μισθωτο ή αυτοαπασχολουμενο δεν μπορείς δηλαδή βα είσαι άνεργος δημοσιογράφος και εργαζόμενος ζαχαροπλάστης !
Είσαι άνεργος ή δεν είσαι Τόσο απλό
Γκέ Γκε Αντζουλινι ;Παραιτήσου λοιπόν γιατί είσαι απατεώνισα αλλιώς εισαγγελέα!

Ανώνυμος είπε...

Επί υπουργίας Βρούτση Ατζουλίνι, αφιερωμένη εξαιρετικά, μελέτησέ τη κι αποφάσισε, αν θα φύγεις σαν κυρία ή σαν κλέφτρα από τον ΕΔΟΕΑΠ

Κοινοποιήθηκε από το Υπ.Εργασίας εγκύκλιος με περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταβολή βοηθήματος (επίδομα ανεργείας) από τον ΟΑΕΔ σε ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοτελώς απασχολούμενους.
Διευκρινίσεις επί την Φ.80000/8285/253/26.3.2013  απόφασης
ΕΠΙ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, δικαιούχοι του παρόντος βοηθήματος είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοτελώς απασχολούμενοι οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στους φορείς Ο.Α.Ε.Ε. και Ε.Τ.Α.Π.-Μ.Μ.Ε,, εφόσον διέκοψαν αποδεδειγμένα το επάγγελμά τους από την 1.1.2012 και εφεξής δεν αυτοαπασχολούνται, δεν αναλαμβάνουν μισθωτή απασχόληση και δεν λαμβάνουν σύνταξη για οποιαδήποτε αιτία από φορέα κύριας ασφάλισης, τον Ο.Γ.Α., το Ν.Α.Τ., ή το Δημόσιο, ή φορέα κύριας ασφάλισης της αλλοδαπής και έχουν καταβάλει την ειδική εισφορά της παρ. 2 του άρθρου 44 του ν. 3986/2011, δηλαδή την από 1.1.2011 εισφορά υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Ανεργίας υπέρ των Αυτοτελώς και Ανεξαρτήτως Απασχολουμένων που έχει συσταθεί στον ΟΑΕΔ.
Για τους παραπάνω ασφαλισμένους δεν αποτελεί προϋπόθεση υποβολής της αίτησης για τη λήψη του παρόντος βοηθήματος ο εφοδιασμός τους με Δελτίο Ανεργίας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού και συνεπώς δεν θα υπάγονται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό (π.χ. διακοπή της επιδότησης λόγω μη ανανέωσης του Δελτίου Ανεργίας). Ωστόσο, προαιρετικά και μόνο, αν οι ίδιοι το επιθυμούν, μπορούν να εφοδιαστούν με Δελτίο Ανεργίας, κατόπιν αίτησής τους και εφόσον πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις.

Β. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι προϋποθέσεις χορήγησης του παρόντος βοηθήματος ανεργίας περιγράφονται λεπτομερώς στην παράγραφο 2 της ανωτέρω παρατιθέμενης Υπουργικής Απόφασης.
Εδώ διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
1. Στην περίπτωση του ασφαλισμένου ο οποίος πραγματοποίησε για πρώτη φορά έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος/επιτηδεύματος μετά την 1.1.2011, απαιτείται τουλάχιστον 3τής συνολική ασφάλιση/καταβολή ειδική εισφοράς ανεργίας (συνεχής ή διακεκομμένη) στον ασφαλιστικό φορέα που αυτός υπάγεται κατά το χρόνο διακοπής του επαγγέλματος του.
Παράδειγμα:
Έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος νια πρώτη φορά: 15.1.2011
Ελάχιστες προϋποθέσεις για καταβολή βοηθήματος ανεργίας: Τουλάχιστον 3ετής ασφάλιση και 3ετής καταβολή ειδικής εισφοράς ανεργίας (συνεχής ή διακεκομμένη) στο φορέα που υπάγεται ο ενδιαφερόμενος κατά το χρόνο διακοπής του επαγγέλματος του, από την 15.1.2011 μέχρι την ημερομηνία διακοπής του ελεύθερου επαγγέλματος.
2. Στην περίπτωση του ασφαλισμένου ο οποίος είχε κάνει έναρξη του ελεύθερου επαγγέλματος/επιτηδεύματος πριν την 1.1.2011 και το διέκοψε μετά την ημερομηνία αυτή απαιτούνται τα εξής:
(α) Συμπλήρωση τουλάχιστον 3τούς συνολικής ασφάλισης (συνεχούς ή διακεκομμένης) στον φορέα που ο ασφαλισμένος υπάγεται κατά το χρόνο διακοπής του επαγγέλματος του.
(β) Καταβολή εισφορών για ένα (1) τουλάχιστον έτος (συνεχές ή διακεκομμένο) στον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας, για όποιον διέκοψε την επαγγελματική του δραστηριότητα μετά τη 1.1.2012, ή καταβολή εισφορών για δύο (2) τουλάχιστον έτη (συνεχή ή διακεκομμένα) στον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας για όποιον διέκοψε την επαγγελματική του δραστηριότητα μετά την 1.1.2013, ενώ για όποιον διακόψει την επαγγελματική του δραστηριότητα από 1.1.2014 και εφεξής απαιτείται η καταβολή εισφοράς για τρία (3) τουλάχιστον έτη (συνεχή ή διακεκομμένα).
....................
Παράδειγμα 3:
Έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος : 20.3.2004
Διακοπή ελεύθερου επαγγέλματος, με τελευταίο ασφαλιστικό φορέα στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.: 15.2.2014
Ελάχιστη απαιτούμενη ασφάλιση (συνεχής ή διακεκομμένη) στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ: 3τής Ελάχιστη απαιτούμενη εισφορά στον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας: για τρία (3) έτη

https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/13011

Ανώνυμος είπε...

Προς ιλουμινάτι-πεφωτισμένους-ξερόλες του εκκλησιαστικου ρεπορτάζ και αρχιπράκτορες μυστικών υπηρεσιών που διοργανώνουν εκδηλώσεις ...μεθεξιολογίας με την παρουσίαση σχισματικών ρασοφόρων που πλασάρουν ως αρχιεπισκόπους χήθεν αυτοκέφαλης εκκλησίας Ουκρανίας. Ιδολ, λοιπόν ποια είναι η αναγνωρισμένη διεθνώς Εκλλησία Ουκρανίας:
http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/14987-o-mitropolitis-beroias-stin-oukrania-foto
Ο Μητροπολίτης Βεροίας στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ)
Αγύρτες σε όλα, όμως; Τον θεό σας δεν έχετε πια...

Ανώνυμος είπε...

http://www.anapodos.com/373428782
Αναποδες στροφες
Μαϊ. 22, 2017
ΨΗΦΟ στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ? ? ? (ΦΩΤΟ)

Κατηγορηθηκαμε οτι τα στοιχεια που παραθεσαμε για την προεδρο του Π.Π.Σ. Αγγελικη Γυπακη ηταν συκοφαντικα.

Ομως η επιστολη - καταγγελια του πρωην μελους του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ Γιργου Στεφανη επαληθευει και επαυξανει τα οσα γραψαμε .

Ο Γιωργος Στεφανης καταγγελει την Τεως προεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρια Αντωνιαδου , τον προεδρο της ΠΟΕΣΥ Δ. Κουμπια , αλλα και τον νυν προεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Νικο Καρουτζο , οτι κλεινουν τα ματια σε κραυγαλεες περιπτωσεις που αφορουν σε μελη της παραταξης τους και καλει την πλειοψηφια του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ να προβει αμεσως στην αποκατασταση της νομιμοτητας , σε δυο συγκεκριμενες περιπτωσεις.

Η Γ.Γ του οργανισμου Αγγελικη Σταθατου δηλωνει ανεργη και συμμετεχει με τη δηλωση της αυτη στο μητρωο ανεργων της ΕΣΗΕΑ και ως εκ τουτου ασφαλιζεται με ασφαλιστρο ανεργου με χαμηλο εισοδημα .

Η ιδια απο το 2016 ειναι εταιρος της Μονοπροσωπης Ι.Κ.Ε. με την επωνυμια << SMART SWEETS >> που ασχολειται με ειδη αρτοποιιας η οποια εδρευει στο Χαλανδρι.

Η εταιρια της ειναι μελος του Βιοτεχνικου Επιμελητηρου Αθηνων , μοναδικος της εταιρος ειναι η κυρια Σταθατου και ενα σημαντικο μερος του κεφαλαιου της εταιριας αυτης καλυπτεται με την προσφορα εργασιας της στο ζαχαροπλαστειο αυτο για ολο το διαστημα 2016, 2017.

Μηπως αναρωτιεται ο συναδελφος , αυτο σημαινει αλλη υποχρεωτικη ασφαλιση και περιθαλψη ασυμβατη με τη δημοσιογραφια και με την ιδιοτητα του ασφαλισμενου μελους του ΕΔΟΕΑΠ?

Μηπως η Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ δεν δηλωσε τα αληθη στην εφορευτικη επιτροπη ? η οποια φυσικα δεν ηταν υποχρεωμενη να γνωριζει αυτη την δραστηριοτητα , που ομως γνωριζαν καλα η Αντωνιαδου , ο Κουμπιας και ο Καρουτζος .

Η κυρια Αγγελικη Γυπακη δημοσιογραφος και κατα δηλωση της << Με τακτικη εμμισθη υπηρεσια στο Δημοσιο >> συνεχιζει απο ετων να ασφαλιζεται στον ΕΔΟΕΑΠ παρ οτι δεν εχει απο χρονια κυρια ασφαλιση στο ΤΣΠΕΑΘ οπως απαιτειται και χωρις να λαμβανεται υπ οψη οτι ειναι τακτικη υπαλληλος του δημοσιου και δεν μπορει να ασφαλιζεται σε δημοσιογραφικο ταμειο.

Η κυρια Γυπακη εμφανιζεται επισης να ασφαλιζεται στο ΤΑΥΣΙΤ και παρ ολα αυτα ο ΕΔΟΕΑΠ εξακολουθει να την ασφαλιζει απο χρονια για περιθαλψη κκαι επικουρηση χωρις να δικαιουται οπως προκυπτει απο τα καταστατικα των δυο Οργανισμων.

Τελος ο συναδελφος ζητα να ενημερωθει για τα ποσα και τις παροχες που εχουν καταβληθει στην κυρια Γυπακη χωρις να τα δικαιουται.

Και ρωταει ο Αναποδος τωρα ...

Ποσοι γνωριζαν για αυτες τις δραστηριοτητες των δυο << συνδικαλιστριων >> της παραταξης των Ενωμενων Δημοσιογραφων ?

Και πως η παραταξη αυτη ερχεται τωρα να ζητησει την ψηφο μας , οταν εχει συνκαλυψει τετοιες παρανομιες ?

Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες η κυρια Γυπακη ετοιμαζεται να κατεβει στις εκλογες της ΕΣΗΕΑ με δικη της παραταξη υπο τις ευλογιες του υψηλου προστατη της Πανου Σομπολου , ο οποιος ... εκβιαζει ... ( και εχουμε στοιχεια γι αυτο ) τοσο το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ , οσο και ψηφοφορους του Χριστου Κυριτση, για να στηριξουν την παραταξη της τεως συζυγου του.

Τις επομενες μερες θα εχουμε στοιχεια και ειδησεις για ολα τα προεκλογικα παζαρια .

Επισης θα αποκαλυψουμε ποιος υποψηφιος απο την ιδια παραταξη ( συμπτωση ε? ) αγοραζει πολυτελη αυτοκινητα με χρηματα της ΕΣΗΕΑ.

ΥΓ. Ανεβαζουμε ενδεικτικα δυο σελιδες της καταγγελιας ( με αρ. πρωτ. ) που εχουμε στα χερια μας.

Μεντα

ΑΝΑΠΟΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε διορθώνω Η γυναίκα είναι απατεώνισα
Ο νόμος δεν διαχωρίζει άνεργους ....μισθωτούς και ανεργους ....αυτοαπασχολουμενους !
Ο ανεργος είναι ανέργος τελεία και παύλα .οποίος εμφανίζει εισοδήματα από εργασία οποιασδήποτε μορφής ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΝΕΡΓΟΣ και όποιος υπογράφει στην ΕΣΗΕΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΣΤΟ ΕΤΑΠ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ότι είναι άνεργος όπως έκανε το Αντζουλινι είναι ψεύτης κλέφτης και απατεώνας που έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα .
Αυτά προς το παρόν και δεν μας τρομάζουν οι μασονικές αηδίες σας

Ανώνυμος είπε...


Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Στεφανής έχει συμφωνήσει να κατέβει με το ψηφοδέλτιο Τσαλαπάτη γι' αυτό την πέφτει στην Αγγελική πρώην Σόμπολου, που επιχείρησε να ρυμουλκήσει την πρώην παράταξη Σόμπολου στα νερά της παπαδιάς, τρώγοντας τον εντιμότερο και ικανότερο απ' αυτούς που έχουν παραμείνει ενεργοί συνδικαλιστές από το χώρο της λαϊκής Δεξιάς, τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΡΙΟ Χρήστο Κυρίτση.
Θλιβερός ηλικιακός ρατσισμός, από 40-50χρονους αετονύχηδες και ζουμπουρλούδες, αμφιβόλου εντιμότητας, σε ό,τι αφορά τις μεθοδεύσεις τους στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ.
ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ
Και δεν ξεχνώ και την ίντριγκα που πήγε να στηθεί εις βάρος της ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ νομικού, ΚΥΡΙΑΣ Χρύσας Σαλαβράκου, με τεράστια προσφορά στην ΕΣΗΕΑ, που στοχοποιήθηκε, επειδή δεν προώθησε τα μικρο-παραταξιακά παιχνίδια της παπαδιάς, εις βάρος της εκλογής της Πόπης Χριστοδουλίδου στον ΕΔΟΕΑΠ, ώστε να βολευτεί ο Αξελός, όπως της ζήτησε προσωπικά ο Μπαλτάκος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ:
https://youtu.be/2ZJNejMgAww
Ζαχαρίας και Αντζουλίνα
Οτι πρέπει για την περίσταση, δε νομίζετε; Για να ευθυμήσουμε λίγο με τα χάλια και την βρωμιά τους.

Ανώνυμος είπε...

Στα Smart Sweets εκμηδενίζουμε την αμαρτία της γλυκας 😉! Δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής μόνο με stevia 😋😋! Αφήσαμε όλη τη γεύση, αφαιρεσαμε τη ζάχαρη 😉! Τουλάχιστον 50% λιγότερες θερμίδες, χαμηλος γλυκαιμικός δεικτης! Να γιατί η ζωή είναι πιο γλυκιά με stevia 😘! Εσεις δοκιμασατε?
Θα μας βρείτε Παπανικολη 108, Χαλάνδρι 😉!
Η ζωή είναι γλυκιά ... με stevia 😉!
Τριλογία κορμών με σοκολάτα, φράουλα, κρέμα -ροδι- φυστίκι, μιλφέιγ κρέμα, μπανάνα, φράουλα και πολλές ακόμη υπέροχες καλοκαιρινές γεύσεις χωρίς ίχνος ζάχαρης 😋😋😋! Τουλάχιστον 50% λιγότερες θερμίδες, χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης... όλη η γεύση 😉! Εσείς δοκιμάσατε το νέο trend στο γλυκό??
Θα μας βρείτε Παπανικολη 108, Χαλάνδρι

Ανώνυμος είπε...

Στα Smart Sweets η ζωή είναι γλυκιά... μόνο με stevia ! Δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής χωρίς ζάχαρη, που αλλάζουν όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για το γλυκό. Θα μας βρείτε Παπανικολή 108 στο Χαλάνδρι.

Ευχαριστούμε το SBC TV και στην Ειρήνη Γεωργιλέα για την παρουσίαση

http://www.sbctv.gr/epixeiriseis/etairikes-parousiaseis/item/8775-smart-sweets-%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B9%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο ρεπορτάζ και καλές δουλειές, κορίτσι μου γλυκό. Μόνο εσύ έλειπες για να δώσεις κάτι από την αίγλη και τις γνώσεις που διαθέτεις. Τι κρίμα για το τηλεοπτικό κοινό...
Αλήθεια, από τον ΕΔΟΕΑΠ πότε σκοπεύεις να παραιτηθείς; Ή περιμένεις να σε πετάξουν έξω με τις κλωτσιές και όλα τα παρεπόμενα βεβαίως-βεβαίως; Για σκέψου λογικά και μην προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο (λόγω εκλογών ΕΣΗΕΑ) γιατί κυλάει σε βάρος σου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/tropologia-gia-ta-blokakia-apo-ton-edoeap/
Τροπολογία για τα μπλοκάκια από τον ΕΔΟΕΑΠ!
Μια τροπολογία που ορίζει πως όσοι ασφαλισμένοι καλύπτονταν από τον ΕΔΟΕΑΠ και τώρα αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο Ταμείο ασφάλισης των ΜΜΕ ψήφισε η πλειοψηφία του ΔΣ για να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Η συγκεκριμένη πρόταση, την οποία κατέθεσε ο αντιπρόεδρος του Ταμείου Π. Νεστορίδης και υποστήριξε το προεδρείο, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Ο λόγος, εμφανής. Αφενός διευκολύνει τους εργοδότες των ΜΜΕ να απολύουν τους μισθωτούς και να τους πληρώνουν στη συνέχεια με δελτίο παροχής και αφετέρου «σώζει» την ασφάλιση των διοικητικών υπαλλήλων που έμειναν χωρίς μισθό και εργάζονται σε άλλα ΜΜΕ με δελτίο.

Αντιπρόταση για το ίδιο θέμα κατέθεσαν επίσης η Πόπη Χριστοδουλίδου και ο Κώστας Ντελέζος. Στη διάταξη-πρόταση της Π. Χριστοδουλίδου προβλέπεται η ένταξη στον ΕΔΟΕΑΠ όλων των εργαζομένων σε ΜΜΕ, παραδοσιακά και ιντερνετικά, που έχουν κύριο επάγγελμα τη δημοσιογραφία και αμείβονται με δελτίο παροχής. Η πρότασή της έλαβε 4 ψήφους έναντι 6 της πρότασης Νεστορίδη.

Ανώνυμος είπε...

www.anapodos.com/373428782/4840872/posting/π-υ-ρ-ο-τ-ε-χ-ν-η-μ-α-τ-α
Π Υ Ρ Ο Τ Ε Χ Ν Η Μ Α Τ Α

Πανικος εχει καταλαβει τους ....νεας κοπης ...συνδικαλιστες των Ενωμενων Δημοσιογραφων.

Φοβουμενοι οτι οι αποκαλυψεις για Σταθατου και Γυπακη δεν θα περασουν οπως υπολογιζαν , εβαλαν σημερα το ....πιονι τους ... Χριστοδουλο Αξελο να κανει ασφαλιστικα μετρα με τα οποια ζητα να μην συμμετεχουν στην εφορευτικη επιτροπη , τα μελη που πηραν την αποφαση για την μη επανακαταμετρηση των ψηφων της συναδελφου Ποπης Χριστοδουλιδου, αλλα και ο ιδιος δικαστικος αντιπροσωπος.

Επειδη γνωριζουν καλα οτι τα ασφαλιστικα μετρα θα αργησουν , ζητουν την εκδοση προσωρινης διαταγης.

Η κινηση αυτη μονο αστεια μπορει να θεωρηθει ενα μηνα μετα τις εκλογες στον ΕΔΟΕΑΠ.

Αρα θα προσπαθησουν να λειτουργησει αποπροσανατολιστικα για να μην συζητηθουν στη Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ της Δευτερας τα θεματα Σταθατου και Γυπακη.

Στο ιδιο πλαισιο ο ανθρωπος τους , προεδρος της ΠΟΕΣΥ Δ. Κουμπιας συγκαλει για αυριο εκτακτο Δ.Σ. της Ομοσπονδιας που θα συζητηθει το θεμα με τα μπλοκακια , που ομως ολοι ξερουν οτι ειναι ενα προεκλογικο πυροτεχνημα της παραταξης της Αντωνιαδου που δεν μπορει να υλοποιηθει αν δεν υπαρξει νομοθετικη ρυθμιση.

Εν τω μεταξυ η παραταξη της Συσπειρωσης- Δουρειος Τυπος φαινεται να βαδιζει προς διαλυση. αφου συμφωνα με πληροφοριες στη χθεσινη συνενευση της ακουστηκαν πολλες φωνες επικριτικες , τοσο για τον προεδρο ( οποιος μαλλον δεν θα ειναι υποψηφιος στις ερχομενες εκλογες) οσο και για τη λειτουργια της παραταξης γενικοτερα.

Συμφωνα με ολες τις ενδειξεις οι εκλογες αυτες θα ειναι καθοριστικες για τον κλαδο αφου η παραταξη της Αντωνιαδου φαινεται να συγκεντρωνει τις ψηφους ολων σχεδον των συστημικων δημοσιογραφων.

Η παραταξη του Χρηστου Κυριτση κατεβαινει τελικα με δικο της ψηφοδελτιο , ενω η προεδρος του ΠΠΣ Αγγελικη Γυπακη μετα την αποτυχημενη προσπαθεια της να φτιαξει δικη της παραταξη , ψαχνει τωρα μια θεση στο ψηφοδελτιο της Αντωνιαδου.Ο Αναποδος ειναι παντου και σας μεταφερει ολες τις προεκλογικες εξελιξεις.

Μεντα

Ανώνυμος είπε...

Μωρή ΜΕΝΤΑ, μισό ρεπορτάζ έχεις κάνει.
Δύσκολα κρατάει την έδρα της η ΚΕΔ του Τσαλαπάτη, αφού το κολλητιλίκι με τον Καλφαγιάννη για τoν έλεγχο της ΕΡΤ δεν τσουλάει.
Ο ΠΟΣΠΕΡΤάρχης κάνει ό,τι του λέει ο Λαφαζάνης, που δεν γουστάρει καθόλου Ζωή, γιατί του πήρε και το πακέτο από το Κοκκαλιστάν. Το μπικικίνι το τσίμπησε ο Εφήμερος και κάτι sites γύρω γύρω. Κι η Γκίκα στην ΕΡΤ μπάζο ήταν, μπάζο μένει.
Η ΛΑΕ θα κατέβει μόνη της ή θα παίξει μπάλα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους Financial; Αν πάνε πακέτο, έχουν τύχη για δεύτερη έδρα.
Μονοκούκι παπαδιά παίζεται στη Real, στον Μαρινάκη, στον Σκαναβή, στον Φιλιππάκη στο Star, και στο ΣΚΑΪ λιγότερο, που γουστάρουν επιχειρησιακό σωματείο και δεν καίγονται να ψηφίσουν. Είναι και λίγος ο Δαυλός. Καλή προίκα, δε λέω, αλλά γράφει απώλειες σε ΔΟΛ και Μπομπολιστάν. Η τέταρτη έδρα παίζεται, για την πέμπτη δεν...
Το ΚΚΕ θα την κρατήσει την έδρα του, μάλλον και η Νανά, που κινδυνεύει λιγότερο από τον Τσαλαπάτη να τη χάσει και στο ΔΟΛ του παίρνει κόσμο.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ μεγάλο μυστήριο, από 1 ως 3, όλα ανοιχτά είναι, αν κατέβει στις εκλογές.
Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ αντέχει, θα κρατήσει την έδρα απ' τα υπόλοιπα.
Πολλά θα κριθούν από τον πλειστηριασμό στον ΔΟΛ. Αλλιώς θα ψηφίσουν αν τα κουμάντα πάνε στον Σαββίδη, αλλιώς αν πάνε στον Μαρινάκη.
Και ο Ρηγάς που ξόκειλε στο ΠΟΤΑΜΙ, ο Μάκης Διόγος, τι θα κάνει; Τώρα που έχει πάρει χαμπάρι ο εκσυγχρονιστής του γλυκού νερού τι παίζεται με την παπαδιά, θα κατέβει μαζί με τους ψεκασμένους της Σταθάτου και τους ιλουμινάτι του Καρούτζου, και τα χρυσάβγουλα του ΑΝΤ1 και του Star;
Είναι και παράγων Κοτταρίδης μυστήριο πώς θα παίξει.
Όλα στο όριο λίγο πριν βαρέσει κανόνι το μαγαζί στην Ακαδημίας.
Π Υ Θ Ι ΑΑνώνυμος είπε...


Πέντε (5) μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και ο Χατζηνικολάου ανοίγει τη μια εφημερίδα μετά την άλλη…
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – παρέμβαση στις 31 Μάη στις 12:30 στα γραφεία του ομίλου Real Group (Λ. Κηφισίας 215, Μαρούσι)

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!
(όχι να διώχνεις διορθωτές που ψηφίζουν crimes, για να κάνεις το χατίρι του Αξελού, που σου 'χει τάξει λεφτά από Μπαλτάκο μεριά, μ@λ@κ@!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Μακάκες κάνετε λογαριασμούς στο γάμο του Καραγκιόζη.
Το 2015 στην EΣHEA ψήφισαν 3093 και το μέτρο ήταν 281, πριν ένα μήνα στον ΕΔΟΕΑΠ, στις πιο κρίσιμες εκλογές της ιστορίας του, ψήφισαν 2469, σχεδόν 700 λιγότεροι.
Αν ψηφίσουν όσοι και στον ΕΔΟΕΑΠ, το μέτρο πέφτει στο 220.
Ο Τσαλαπάτης χ$σμ$νο τον έχει τον Καλφαγιάννη, έχει κλειδωμένες τις δυο έδρες και πάει για πρόεδρος απέναντι στη Μαρία, γιατί στη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ μπήκε λουκέτο και ψωνίζει κι απ' τα υμενόπτερα ο γάταρος.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

AYTH EINAI ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ OMOΣΠΟΝΔΙΑ, ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΟΥΜΠΑΛΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ.
ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Tακτική οικονομικής ασφυξίας των εργαζομένων του ΔΟΛ
Τα ΔΣ των Ενώσεων Ε.Τ.Ι.Τ.Α., Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., Ε.Τ.Η.Π.Τ.Θ., Ε.Τ.Ε.Ρ. και Ε.Φ.Ε. καταγγέλλουν τον εκβιασμό που δέχονται οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ από την τακτική των τραπεζών και διάφορων πολιτικο-επιχειρηματικών κέντρων που με τις ενέργειές τους οδηγούν σε οικονομική ασφυξία τον ΔΟΛ, συνεχίζοντας εν τέλει την κατάπτυστη συμπεριφορά της προηγούμενης διοίκησης που οδήγησε σε αδιέξοδο  αρκετές εκατοντάδες εργαζομένων.
Εμπαίζουν, κυριολεκτικά, τους εργαζόμενους του ΔΟΛ, οι οποίοι αν και απλήρωτοι επί μήνες, κρατούν ανοιχτά όλα τα ΜΜΕ του ιστορικού Οργανισμού («ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ», το ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ FM», τις ηλεκτρονικές εκδόσεις, τα περιοδικά κ.λ.π), διατηρώντας ταυτοχρόνως.. σε υψηλό επίπεδο και την αξία της επιχείρησης, την οποία οι τράπεζες πωλούν σήμερα με στόχο να πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό τίμημα.
Οι Τράπεζες οφείλουν να σεβαστούν στο ακέραιο την απόφαση του Δικαστηρίου που αναφέρει σαφέστατα ότι: «Η λειτουργία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της ειδικής διαχείρισης, αποτελεί βασική υποχρέωση του διορισθέντος Ειδικού Διαχειριστή και όχι ζήτημα αναγόμενο στη διακριτική του ευχέρεια». Έχουν δηλαδή υποχρέωση να διαφυλάξουν και τα συμφέροντα των εργαζομένων, καταβάλλοντας χωρίς διακρίσεις και καθυστερήσεις τη μισθοδοσία  που αντιστοιχεί στο διάστημα της Ειδικής Διαχείρισης.
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων καταγγέλλουν, για μια ακόμη φορά, τη διάκριση που επιχειρούν να επιβάλλουν οι εκάστοτε διοικήσεις του ΔΟΛ, με πρωτοφανείς και εκδικητικές τακτικές -διώξεις, αποκλεισμούς, επιλεκτική καταβολή μισθοδοσίας και αγωγές- σε βάρος του εργατικού δυναμικού, που έχει επιλέξει την άσκηση του δικαιώματος της επίσχεσης εργασίας προκειμένου να πετύχει την καταβολή των οφειλόμενων αποδοχών του.
Οι προκλητικές αυτές ενέργειες της εργοδοσίας ελέγχονται για την καταστρατήγηση, της συνταγματικά κατοχυρωμένης αρχής της ίσης μεταχείρισης - αντιμετώπισης των πολιτών στις μεταξύ τους σχέσεις αναφορικά με την επιβολή του Νόμου και αποτελούν βάναυση προσβολή των δικαιωμάτων των δυνάμεων της εργασίας. Έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της διοίκησης, με τις οποίες επιβραβεύουν το Ανθρώπινο Δυναμικό για την υπομονή του, την κατανόηση που έχει επιδείξει και τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της εταιρείας, παρά το γεγονός της αθέτησης όλων των πολλαπλών υποσχέσεών της περί "επιστροφής στην ομαλότητα" και της μη πραγματοποίησης των εξαγγελιών της περί "σχεδίων αναδιάρθρωσης” και “σωτηρίας" του Οργανισμού, που ουδέποτε υλοποιήθηκαν.
Καλούν όλους τους εργαζόμενους να πάρουν με αποφασιστικότητα την κατάσταση στα χέρια τους. Θα είναι οδυνηρό να συμβιβαστούν στην ιδέα ότι όλα αυτά που ζούμε είναι φυσιολογικά και αναπόφευκτα. Πρέπει τώρα να βγάλουν συμπεράσματα. Η εργοδοσία, εκμεταλλευόμενη την “φτιαχτή” οικονομική κρίση έχει επιβάλλει εργασιακό μεσαίωνα. Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Είναι αυτό που οφείλουμε στους εαυτούς μας και στις επόμενες γενιές που ακολουθούν.
Τα ΔΣ των Ενώσεων
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Τ.Η.Π.Τ.Θ.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (Ε.Τ.Ε.Ρ.)
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.anapodos.com/373428782
Μαϊ. 26, 2017
Ενας Εισαγγελεας δεν υπαρχει ?

Ο ανθρωπος για ολες τις δουλιες των εργοδοτων και της Παπαδιας , προσπαθησε σημερα στο Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ να περασει ρυθμιση για τα μπλοκακια με την οποια θα καλυπτε και την Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ Αντζυ Σταθατου.

Αλλα τον σταματησαν την τελευταια στιγμη λεγοντς του οτι για να περασουν αυτα πρεπει να συναινεσουν οι Ενωσεις και να αλλαξουν τα καταστατικα ΕΣΗΕΑ τεως ΤΣΠΕΑΘ και ΕΔΟΕΑΠ.

Ετσι στη ζουλα εφερε και το θεμα της αυξησης των εισφορων των εργαζομενων που ζητουν οι εργοδοτες , αλλα εθεσε προς συζητηση και τις απαιτησεις του Κυριακοπουλου , να μπουν στην αναλογιστικη μελετη και οι διαφορες αναμεσα στις παροχες ΕΔΟΕΑΠ και ΕΟΠΥΥ.

Δηλαδη να πληρωσουμε εμεις τις απαιτησεις των εργοδοτων για την υποβαθμηση της περιθαλψης μας.

Εν τω μεταξυ σαλο εχει προκαλεσει η επιστολη του Γ. Βοτσκαρη με την οποια ζητα απο το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ να του απαντησει σε θεματα που αφορουν το φακελο ασφαλισμενου με τα αρχικα Λ.Π.

Και ρωταμε εμεις τωρα ...

Πως θα βρεθει ο φακελος ασφαλισμενου μονο με τα αρχικα του ?

Πως βρεθηκε στα χερια του <> της Παπαδιας Βοτσκαρη αυτος ο απορρητος φακελος ?

Δεν εμπιπτει στην προστασια των προσωπικων δεδομενων ?

Μηπως πρεπει να επιληφθει του θεματος καποιος Εισαγγελεας ?

Τις τελευταιες μερες ο Προεδρος της ΕΠΗΕΑ Μαρκος Γκανας εστειλε 10 μελη της Ενωσης του που αλλαξαν επαγγελμα για διαγραφη στον ΕΔΟΕΑΠ.

Η ΕΣΗΕΑ εξακολουθει να μην κανει το ιδιο για τις Σταθατου - Γυπακη .

Εμεις θα περιμενουμε ακομα λιγο.......

Μεντα

Ανώνυμος είπε...

http://www.anapodos.com/373428782/4845873/posting/εδοεαπ-επικουρηση-stop
Μαϊ. 26, 2017
ΕΔΟΕΑΠ : Επικουρηση STOP

Συμφωνα με πληροφοριες της τελευταιας στιγμης ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα καταβαλει τη Δευτερα την επικουρηση του μηνος Ιουνιου .

Για οτι νεωτερο θα σας ενημερωσουμε αμεσα.

Aναποδος

Ανώνυμος είπε...


Το Αντζουλίνι το 'κανε το θαύμα του.
Έδωσε κάτω από το τραπέζι τα στοιχεία στον Βότσκαρη, κι όπως διαδίδει το παλικάρι πανηγυρίζοντας, ο Λάμπρος Παπαξενάκης, που την έχει ξεσκίσει δίκαια και τεκμηριωμένα, πήρε εφάπαξ με πλαστή βεβαίωση για πλασματικά χρόνια ασφάλισης.
Γι' αυτό χοροπήδαγε σήμερα απ' τη χαρά της η παπαδιά στον 6ο, με παρέα πρώην σομπολο-μπάζα.
Ποντάρουν ότι θα μπλοκάρει το θέμα το σύστημα Τσαλαπάτη, προσφεύγοντας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Εκβιαστές του κοινού ποινικού δικαίου οι ψεκασμένοι ιλουμινάτι, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Και το Ατζουλίνι θα κάτσει ακριβώς πάνω στην ουρά.
Την αχλάδα που περισσεύει μπορεί να την κάνει κομπόστα με στέβια.
ΚΛΕΦΤΡΑ-ΨΕΥΤΡΑ-ΘΕΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πανηγυρίζει και ...χοροπηδάει καλύτερα αυτός που πανηγυρίζει και ...χοροπηδάει ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.anapodos.com/373428782/4846763/posting/πως-αρμεγε-το-ταμειο-της-εσηεα-ο-χρ-αξελος
Μαϊ. 26, 2017
Πως αρμεγε το Ταμειο της ΕΣΗΕΑ ο Χρ. Αξελος


Ο φτωχουλης με τις λιμουζινες

Το να παριστάνεις τον αναξιοπαθούντα τσεπώνοντας κάποιες χιλιάδες ευρώ ως «έκτακτη ενίσχυση» από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ και από την άλλη να κυκλοφορείς με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, μόνο ο Χριστόδουλος Αξελός, δημοσιογράφος και «συνδικαλιστής» θα μπορούσε να το κάνει. Αυτός που πάντα είναι υποψήφιος σε ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ, αλλά ποτέ δεν εκλέγεται, καθώς ο χώρος της δεξιάς, στον οποίο περιφέρεται, έχει αρκετούς ανθρώπους με κρίση, που δεν μασάνε με τα καμώματα του Αξελού.

Από παλιά η ΕΣΗΕΑ έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό «αλληλοβοήθειας» για δημοσιογράφους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση (ανεργία, επίσχεση εργασίας κ.λ.π.). Το λογαριασμό αυτό έβαλε λοιπόν στο μάτι ο κ.Αξελός, άνθρωπος της επίδειξης που αρέσκεται να κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα, με τα οποία για να έχει προσβάσεις στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, μεταφέρει τους εκάστοτε δεξιούς προέδρους της Ένωσης ως αυτόκλητος οδηγός τους (Σόμπολος, Αντωνιάδου κ.λ.π. Και αυτοί, χωρίς ίχνος σοβαρότητας εντυπωσιάζονται από τις λιμουζίνες και κολακεύονται να πηγαινοέρχονται με τον Αξελό !!!. Όμως ο κ.Χριστόδουλος έχει τα δικά του σχέδια και τίποτα δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο. Άλλωστε καλές είναι οι πολυτέλειες αλλά έχουν και κόστος.


Η λιμουζίνα (LEXUS) του «αναξιοπαθούντος» Αξελού, που συνήθως την παρκάρει παράνομα και προκλητικά στο πεζοδρόμιο μπροστά στην ΕΣΗΕΑ. Για να βλέπουν και τα «κορόϊδα» που ενισχύουν το φτωχούλη του Θεού.


Έτσι απευθύνθηκε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, όπου είχε τις κατάλληλες αβάντες, εμφανιζόμενος σαν «αναξιοπαθών», ζητώντας «έκτακτη οικονομική ενίσχυση» από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας. Ούτε άνεργος είναι βέβαια ούτε άλλη δικαιολογία υπάρχει. Όμως στην Ελλάδα, όλα γίνονται. Έτσι τα φιλαράκια του στο ΔΣ , χωρίς καμιά συναίσθηση ευθύνης, ενίσχυαν οικονομικά τον αναξιοπαθούντα Αξελό παίρνοντας χρήματα από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας , που προορίζονταν για τους δημοσιογράφους της ανεργίας και της πείνας.

Η ιστορία είχε αρχίσει από παλαιότερα, με το μικροποσό των 50.00 δρχ. Αλλά εμείς θα δούμε τι γινόταν από το 2.000 και ύστερα , με βάση τα στοιχεία για ορισμένες δοσοληψίες.

Έτσι τον Οκτώβριο του 2.000 ο Αξελός πήρε οικονομική ενίσχυση, δηλαδή του χάρισαν, από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ 500.000 δρχ (1.467,35 ευρώ). Ένα χρόνο αργότερα , Σεπτέμβριος 2001, έδωσαν στον Αξελό άλλες 500.000 δρχ. (1.467,35 ευρώ) ως δήθεν «δάνειο», δανεικά και αγύριστα, όπως γίνεται.


«Καλόμαθε η γριά στα σύκα» και το 2007 ο Αξελός κάνει αίτηση (την έχουμε στη διάθεσή μας) να του δώσουν-χαρίσουν από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ άλλες 6.000 ευρώ «γιατί δυσκολεύεται να πληρώσει το δάνειο για το σπίτι του» και πρέπει να του το πληρώσουν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ , καθώς ο ίδιος πρέπει να αλλάξει και λιμουζίνα.!!! Ξέσπασαν όμως διαμαρτυρίες από ορισμένους «αντιδραστικούς» (Τσαλαπάτης, Νταουντάκη κ.λ.π.) που οδήγησαν το αίτημα Αξελού στις καλένδες.

Ο Αξελός όμως δεν το έβαλε κάτω και το Μάρτιο του 2008 τσεπώνει άλλα 1.000 ευρώ , ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση (δωρεά) από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας των αναξιοπαθούντων. «Βοήθα με φτώχεια να μη σου μοιάσω» που λέει ο κοσμάκης .


Το όνομα του Αξελού φιγουράρει στις επίσημες καταστάσεις της ΕΣΗΕΑ


Το ερώτημα είναι από πού έχει δικαίωμα το ΔΣ να δίνει στους διάφορους «Αξελούς» από τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ που προορίζονται για δημοσιογράφους που πραγματικά έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Μήπως κάποιος εισαγγελέας πρέπει να το ξεκαθαρίσει;

Εκλογές εν όψει στην ΕΣΗΕΑ. . Ο Αξελός ξανακατεβαίνει και τώρα υποψήφιος για μέλος του ΔΣ με την παράταξη της Συριζο-δεξιάς συμμαχίας Τρίμη-Αντωνιάδου,-Γκανά. Να του δώσουν και τη θέση του ταμία, ώστε να τα παίρνει απ ευθείας από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ. Ο Αξελός….. αυτός θα μας σώσει!!!!!!

Αναποδος

Ανώνυμος είπε...

Ρε το γερο-μπισμπίκη που του 'φαγε την καρέκλα η ζαχαροπλάστισσα!!!!
Και πόσα θα 'παιρνε το μήνα αποζημίωση, αν παραιτιόταν η ψεκασμένη στέβια; Ή θα του ΄κανε πρόσληψη ο Καρούτζος, όπως είχε κάνει η Σπανοπούλου στον Νεστορίδη;

Ανώνυμος είπε...

FRANCHISE ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΚΕΔ)
Τύφλα να έχει το Survivor…

Αλλαγή σελίδας επιχειρείται στον κλάδο των ΜΜΕ , με αφετηρία την πώληση του 19,6% του Μega, το αδιέξοδο που διαπιστώνεται στον ΕΔΟΕΑΠ, με επόμενο βήμα τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ, την ΠΟΕΣΥ και  νέα απειλή  για Μαύρο στην ΕΡΤ.
  Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων:
1.  Η πώληση των μετοχών του ΜEGA, ήδη έχει προκαλέσει καταγγελίες για τη στάση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως προς το ύψος του τιμήματος και τα παιχνίδια στην πλάτη των εργαζομένων,  τα οποία συνεχίζονται από την Κυβέρνηση και τους μετόχους. 
2.  Ή υπόθεση με το non paper της Κυβέρνησης για τα θέματα του Eurogroup και η επίθεση σε  δημοσιογράφους και ΜΜΕ , έρχεται να προστεθεί στις συνεντεύξεις Franchise, που μεταδίδονται το τελευταίο καιρό από διάφορες ενημερωτικές ζώνες.  Αποκορύφωμα της ιστορίας η χθεσινή εκπομπή στην ΕΡΤ 3 με τον παρουσιαστή να κάνει επίλογο , δήθεν με χιούμορ αλλά που μάλλον κάτι άλλο έκρυβε, όταν ανέφερε  ότι ό υφιστάμενος πήρε συνέντευξη από τον προϊστάμενο του!..
Οι  εκλογές στην ΕΣΗΕΑ 7-8 Ιουνίου
3.  Στις διεργασίες για τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ φαίνεται καθαρά ότι στελέχη του κυβερνητικού συνδικαλισμού  έχουν βγει προς άγρα αποστατών, από  άλλες αριστερές παρατάξεις και πρόσωπα που απηχούσαν θέσεις κριτικές απέναντι στα μνημόνια και το Σύριζα ( Πλεύση Ελευθερίας, ΛΑΕ κλπ) 
  Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, να μπλοκάρουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις  που έχει εξαγγείλει η  ΕΣΗΕΑ, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων  αποδοχών 3-5 μηνών:
# 48ΩΡΗ  στο Ρ/σ  Στο Κόκκινο 
# και  άλλη μία  που εκκρεμεί  στην Αυγή.
  Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στην ΕΡΤ , όπου προσπαθούν να  μαζέψουν, όπως-όπως, την κρίση που σοβεί μεταξύ των εργαζομένων,  με την ΚΥΑ των  συμψηφισμών.
  Η επιχείρηση αποστασία για να κρατήσουν κάποια  λευκά κολάρα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση τις καρέκλες τους, είναι και επακόλουθο των τελευταίων  προαγωγών, με αφορμή  τις οποίες:
# Ένα  στέλεχος υποχρεώθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητα του, παρά την προσφορά του στα ραδιόφωνα της περιφέρειας ,
# Αντικαταστάθηκε ο επιτυχημένος προϊστάμενος της ΕΡΑ σπορ.
 Το ίδιο συνέβη και με τον διευθυντή του Α΄ προγράμματος της ΕΡΑ . ο οποίος καθαιρέθηκε. Πρόκειται όμως για τον εκφωνητή του τελευταίου δελτίου ειδήσεων, ο οποίος   πριν μπουν στην ΕΡΤ τα ΜΑΤ, συνελήφθη μαζί με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ και αφέθησαν ελεύθεροι από την ΓΑΔΑ τα ξημερώματα, με την παρέμβαση βουλευτή του Σύριζα που έχει πλέον παραιτηθεί, νομικών και μέλους του σημερινού προεδρείου της ΕΣΗΕΑ.
 

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια ώρα  η ΝΔ  φλερτάρει με την ιδέα  για  να ξανακλείσει  την ΕΡΤ  αν γίνει  κυβέρνηση.
  Από την μια  βουλευτής με παρελθόν και τσεκούρι και από δίπλα του  το δεξί χέρι του Σαμαρά,  δεν χάνουν ευκαιρία να μιλάνε για "μικρή η καθόλου ΕΡΤ".
4. Καταπέλτης για την θητεία Τρίμη και Αντωνιάδου είναι η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ, η οποία  επισημαίνει:
# εκταμίευση 170.000  ευρώ για  έργα βιτρίνας  στον  7ο όροφο με το ΤΕΕ  να διαπιστώνει κακοτεχνίες  και  έγγραφα να αποκαλύπτουν ότι οι εργασίες έγιναν με συμβόλαια και όρους που δεν έχουν εγκριθεί από το τότε ΔΣ.
Όλα αυτά έχουν προκαλέσει ζημιά, τονίζεται στην έκθεση, που πρέπει να ερευνηθεί  με όλες τις ενδεδειγμένες νομικές και δικαστικές ενέργειες,
# Πρόστιμο 170.000  ευρώ  που έχει επιβάλει το υπουργείο  Οικονομίας στην ΄Ενωση για  παραβιάσεις όρων στην επιμόρφωση ανέργων την περίοδο 2014-5.
 4.-Σε  έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, ο γνωστός και ως πρόεδρος της ομοσπονδίας Δ. Κουμπιάς, προσπαθεί να περάσει ασφαλιστική ρύθμιση, ώστε να συγκαλυφθεί, υπόθεση διοικητικού στελέχους του ΕΔΟΕΑΠ, που δηλώνει άνεργο αλλά διατηρεί ζαχαροπλαστείο , με επιδότηση που εξασφάλισε από κοινοτικό πρόγραμμα, ως … δημοσιογράφος
5. Τα προβλήματα ρευστότητας  που επικρατούν στον  ΕΔΟΕΑΠ  έχουν οδηγήσει σε περιορισμό –αν όχι διακοπή-  εξόφλησης οφειλών, παροχών κλπ. Το ταμείο έχει δεν έχει 200.000 ευρώ για τα τρέχοντα.
  Η κυβέρνηση έχει αφήσει στα κρύα του λουτρού τους δικούς της, στο προεδρείο του οργανισμού. Δεν τους δίνει το δάνειο που ζήτησαν. 
Τα θέματα αυτά , μαζί με την επερχόμενη μείωση των επικουρήσεων,  λόγω της απαίτησης των καναλαρχών να εφαρμοσθούν οι κρατήσεις που ισχύουν στον ΕΦΚΑ, έχουν προκαλέσει ήδη έντονη ανησυχία εργαζομένων και συνταξιούχων.
  Σε μια κρίση πανικού η εταιρία των "Φιλικών" στο κλάδο, έχει βρει τον ευεργέτη της στη διαπλοκή. 
  Το θέμα όμως είναι ότι αυτή δεν έχει αποφασίσει ακόμη  ανάμεσα στην ενημέρωση και το Survivor.
                                                                     
      Κίνηση  Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Ανώνυμος είπε...

http://mediatvnews.gr/?p=6869
Εκλογική διακήρυξη
Κουράστηκες και οργίστηκες με τους απατεώνες και  τα παζάρια τους, τις υποσχέσεις για βόλεμα, τους εργοδοτικούς, τα «ξύλινα» λόγια, τις αποφάσεις χωρίς αντίκρισμα, το ξήλωμα του ασφαλιστικού σου, τους μνημονιακούς μονόδρομους,  το καθημερινό… Survivor για ένα κομμάτι ψωμί;  ΑΓΩΝΙΣΟΥ!  ΣΤΗΡΙΞΕ-ΨΗΦΙΣΕ
Πρωτοβουλία για την Ανατροπή

Έχουμε δικαίωμα και διεκδικούμε, στην ΕΣΗΕΑ και το σύνολο του κλάδου, μαζί με όλους τους εργαζόμενους:
Σταθερή δουλειά, με ολοκληρωμένες συλλογικές συμβάσεις για όλους. Να μπει τέλος στην απάνθρωπη «ευελιξία» και τις «εργολαβίες».
Αξιοπρεπείς αμοιβές, με τακτική καταβολή τους. Όχι στα ξεροκόμματα των λίγων εκατοντάδων ευρώ. Μισθολόγια και όχι μπλοκάκια ή «μαύρη εργασία».
Πλήρη και ισότιμα ασφαλιστικά δικαιώματα, για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, παλιά και νέα, έντυπα και ηλεκτρονικά.
Στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ και των Ταμείων μας από εκείνους που τα έχουν καταστρέψει, τους εργοδότες και το κράτος. Ένταξη όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ σε αυτά.
Άμεση και γενναία κρατική στήριξη στους χιλιάδες άνεργους συναδέλφους μας και τους συνταξιούχους.
Πλήρη διαφάνεια στις επιχειρηματικές συναλλαγές και τους όρους που τις διέπουν, με διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Αποκλεισμό από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και δήμευση της περιουσίας όσων εκδοτών και καναλαρχών προχωρούν αποδεδειγμένα σε «δόλιες» ενέργειες.
Εφαρμογή του κώδικα δεοντολογίας και θέσπιση κοινωνικού ελέγχου στην ενημέρωση, με αυστηρές ποινές στη συστηματική παραπληροφόρηση και τη διάδοση «fake news».
Κοινές συνελεύσεις όλων των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, με αποφασιστικό ρόλο.
ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ – ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ – ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ.
Μάιος 2017
Πρωτοβουλία για την Ανατροπή
(Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος,

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 278 από 278   Νεότερο› Νεότερο»