Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Δάνειο από τον ΕΦΚΑ στον ΕΔΟΕΑΠ

Η τροπολογία για την χορήγηση έντοκου δανείου, ύψους 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ προς τον ΕΔΟΕΑΠ υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ η ΝΔ, το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι καταψήφισαν και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μαζί με την Ένωση Κεντρώων, δήλωσαν παρόντες.
Τη χορήγηση έντοκου δανείου από τον ΕΦΚΑ στον ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης) για την κάλυψη ταμειακών αναγκών του προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τη Σύσταση ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης κ.ά. διατάξεις» και αναμένεται να ψηφιστεί εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας, στον ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να χορηγηθεί δάνειο έως και 10 εκατ. ευρώ σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τον Μάιο του 2017. Αυτό θα αποπληρωθεί εντόκως στον ΕΦΚΑ μέχρι τις 31.12.2017. 
Το επιτόκιο με το οποίο βαρύνεται το δάνειο αντιστοιχεί στο ποσοστό απόδοσης του Κοινού Κεφαλαίου Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Ασφαλιστικών Φορέων (Κοινό Κεφάλαιο) που διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όπως αυτό διαμορφώνεται στο τέλος της τελευταίας διαχειριστικής χρήσης του Κοινού Κεφαλαίου.

278 σχόλια:

1 – 200 από 278   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Εμαθα ότι ο "περίεργος" υπάλληλος που είχατε απομονωμένο στον ημιόροφο της Ορμινίου επίτηδες γιά να μην χρειαστεί να τον κλείσετε σε ψυχιατρείο, ξαφνικά πήρε προαγωγή και ανέβηκε στο τμήμα προμηθειών αντικαθιστώντας έτσι άλλον υπάλληλο που ήταν χρόνια σε αυτό πόστο και είχε κατάλληλη εμπειρία.
Είναι έτσι;
Και γιατί παρακαλώ το κάνατε αυτό;
Γιά να δημιουργήσετε μέγα πρόβλημα στο τμήμα προμηθειών;
Γιά να αναγκάσετε τους άλλους υπάλληλους που θα αναγκαστούν να συμβιώσουν με αυτόν σε οικειοθελή αποχώρηση;
ή ακόμα καλύτερα γιά να δημιουργήσετε σκηνικό τρόμου εφόσον αυτός ο "περίεργος" υπάλληλος μπορεί ανα πάσα στιγμή να δημιουργήσει μία εξτρημ κατάσταση;

Ανώνυμος είπε...

Μη το αγγίζεις το θέμα ο εν λόγω έχει νονό τον Μάρκο

Ανώνυμος είπε...

Με την ζαχαροπλαστισα τι θα γίνει;
Έχει καταλάβει ότι θα πάει δεμένη μέσα για πλαστή ασφαλιστική ταυτότητα, για ψευδή υπεύθυνη δήλωση και αντιποιηση επαγγέλματος και απάτη στην εκλογική διαδικασία ; Κουνήσου Αξελέ! Συτή την καρέκλα πρέπει να πάρεις όχι της Πόπης ! Η καρέκλα μιας απατεώνισας σου αξίζει προδότη του Σομπολου και του Κυριτση κι όχι της δήθεν λαθρεπιβατισας.
Για να μη σου πω ότι πάντα λαθρεπιβατης ήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Βαριές κατηγορίες Πόπη !

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι η Πόπη ούτε η Σπυριδούλα
Πάρε μολύβι και χαρτί και γράφε
Στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και στον ΕΔΟΕΑΠ έχει υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις ότι είναι άνεργη δημοσιογράφοΣ.
Στον ΟΑΕΕ έχει υπογράψει ότι είναι ζαχσροπλάστισα. Στην εταιρεία της για να πάρει επιδότηση ως νέα γυναίκα άνεργη και επιχειρήματιας .
Περίθαλψη από ΕΔΟΕΑΠ δεν δικαιούται πρέπει να διαγραφεί γιατί ανήκει σε άλλο ασφαλιστικό ταμείο
Το ίδιο πρέπει να διαφραφει από την ΕΣΗΕΑ όπου ψευδώς εμφανίζεται σαν άνεργη.Πειθαρχικο εδώ και τώρα .
Και φυσικά η ζαχαροπλαστισα δεν είχε δικαίωμα να πάρει μέρος στις εκλογέςγια το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Ιδού η λαθρεπιβατις σας κυρίες και κύριοι των ΕΝΩΜΈΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Αντιποίηση Αρχής;
έτσι δεν λέγεται αυτό όταν ένα ΔΣ (ή ακόμα καλύτερα 2-3 σύμβουλοι του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ) αποφασίζει με ποιό τρόπο πρέπει να γίνει ο χειρισμός ενός βαριά ασθενή με έντονα ψυχολογικά θέματα;
Αντί να θέσει το θέμα ενώπιον ιατρικής επιτροπής;

Ανώνυμος είπε...


Αφήστε τις απειλές και τις εξυπνάδες και οι έχοντες έννομο συμφέρον κινήστε τις πειθαρχικές διαδικασίες στην ΕΣΗΕΑ και τις ποινικές στη Δικαιοσύνη, πριν είναι πολύ αργά. Οι εκλογές της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να επαναληφθούν, λέει η νομολογία. Ψάξτε, βρέστε, κινηθείτε... Και να παραιτηθεί η ζαχαροπλάστισσα, κακώς επικυρώθηκε η υποψηφιότητά της στην ΕΣΗΕΑ. Ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι, δεν αρκεί η παραίτηση, για να διορθώσει το μη σύννομο της διαδικασίας των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Παραίτηση εδώ και τώρα αλλιώς εισαγγελέα. Εδώ σε θέλω Πόπη και Αξελέ!
Καμμία συνεδρίαση και καμμία απόφαση του ΔΣ δεν είναι νόμιμη όσο κάθεται στο τραπέζι η ζαχαροπλάστισα

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα κι εγώ πως έχει παχύνει έτσι η κοντή μουσίτσα. Σαν γουρούνια έχει γίνει .SMART SWEETS το ζαχαροπλαστείο της στο Χαλάνδρι παρακαλώ .Να το προτιμάτε.Ανεργο είναι το κορίτσι και ανύπαντρο

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ λέω δίκηο είχε η Σπανο που την έφτυσε κατάμουτρα τοτε στη ΓΣ.
Εκείνο το " φτου σου αλήτισσα" τώρα δικαιώνεται.
Άι σιχτίρ πια με τα νεοφιλελε λαμόγια.
Μήνυση για απάτη και ψεύδη υπεύθυνη δήλωση τώρα.
Οι ζαχαροπλάστες δεν γίνονται δεκτοί στον ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στον ΕΔΟΕΑΠ ζαχαροπλάστες δεν αναγνωρίζουμε! Εντάξει κε Καρούτζο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ωραία όλα αυτά. Γιατί δεν κάνετε ενστάσεις μηνύσεις και προσφυγές όπως θα έλεγε και η Πόπη Χριστοδουλίδου;

Ανώνυμος είπε...

Είχε τόσο δίκαιο η Σπανοπούλου που σήμερα δικαζόταν για απιστία από κοινού κατ εξακολούθηση σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ μαζί με το άλλο φυντάνι το Μιχαλακούκο αλλά ζήτησε αναβολή γιατί είχαν κώλυμα λέει οι δικηγόροι της (Τι πρώτότυπο όταν δεν θες να γίνει η δίκη) και η αλήθεια είναι πως το κύλυμα ήταν της ιδίας. Φτυσιμο στην αλήτισσα τη ζαχαροπλάστισα που δεν χαρίστηκε σε αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους που έπρεπε να τους έχουμε κάνει άγαλμα. Τιμή και δόξα στην Ποπάρα με το περίφημο πειρατικό ρεπορτάζ που έχει βουίξει όλος ο πειραιάς για τα καμώματά της. Κάτι φωτο από αναρτήσεις στο facebook δημοσιογράφου που απασχολούσε ( ως εργοδότης άραγε) υπάρχουν στο αρχείο (μετά κατέβηκαν) και έχουν ενδιαφέρον. Καληνύχτα σας
Μια πτωχή πλην τιμία ζαχαροπλάστισα

Ανώνυμος είπε...

Τς τς τς Άφησες την εταιρεία και στήθηκες στην Ευελπίδων;
Επιχειρήματιας των εξυπνων μπακλαβαδων με στέβια , μάλλον δεν είσαι τόσο έξυπνη όσο τα γλυκά που πουλάς στο Χαλάνδρι στο SMART SWEETS
Απιστία κατ εξακολούθηση λες το πλημελλημα ; Και που είναι ρε όρνιο το κακούργημα και η απάτη για την οποία εσκουζες τόσο καιρό μέσα κι έξω από το ΔΣ;
Μόνη σου τα λες.Τώρα που αποκαλύφθηκαν οι πομπές σου αλητόνι σήκω και φύγε από κει που η ηλιθια η Σπανο σε στήριξε για να είσαι. Στο έχει πει ακόμη και η Πόπη στο συμβούλιο ,που κι αν δεν ηταν κοντρα στην πρωην προεδρο.
Ουδείς πλέον αγνώμων του ευεργετηθέντος
Ένας πτωχός πλην καθολου ψεύτης φουρναρης του ΕΔΟΕΑΠ
Κι αν τολμάς γράψε ποια είναι η... κατ εξακολούθηση από κοινού απιστία, αλήτισσα!

Ανώνυμος είπε...

Το κακούργημα ή μάλλον τα κακουργήματα ακολουθούν. Δεν σε κάλεσε ακόμα η ανακρίτρια;

Ανώνυμος είπε...

Γράψτο εσύ ποια είναι η απιστία αφού το θέλεις τόσο πολύ

Ανώνυμος είπε...

Προς πτωχή, πλην τίμια ζαχαροπλάστισσα:
Τι εννοεί, άραγε, η ποιήτρια-ζαχαροπλάστισσα στην τελευταία πρότασή της περί facebook και αρχεία που κατέβηκαν; "Γλυκό" μου κορίτσι υπονοούμενα με λάσπες, αν όχι τι ΕΝΝΟΕΙΣ;
ΑΠΟΡΙΑ: Για τα περί ζαχαροπλαστικής επιχείρησης ουδείς λόγος; Μούγκα στη στρούγκα, λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...


Καταγγέλλω ότι φουρναραίοι, ζαχαροπλάστισες, λομπίστριες, ταξιτζήδες, δημόσιοι υπάλληλοι (κανονικοί, όχι ΙΔΑΧ με ειδικότητα δημοσιογράφου -και δεν βάζω μέσα όσους προσλήφθηκαν ως υπάλληλοι και μετά πήραν μετάταξη για γραφεία Τύπου Οργανισμών, ΓΓΕΕ κ.λπ.)και συναφείς ειδικότητες κάνουν εισοδισμό στον πρότυπο ασφαλιστικό Οργανισμό μας, με σκοπό να τον καταστήσουν οίκο ανοχής.
Βεβαίως, υποψιάζομαι ότι αν γίνει οίκος ανοχής νόμιμος και δηλωμένος, πιθανότατα θα έχει περισσότερα έσοδα απ' ό,τι έχει τώρα και δεν θα χρειάζεται να υποβάλει αίτημα για να πάρει δάνειο από τον ΕΦΚΑ.
Σκεφτείτε το και αποφασίστε το. Αν είναι να βρω εφάπαξ και επικουρική, θα το δεχτώ. Ο πρότυπος οργανισμός ασφάλισης και περίθαλψης, άνετα μπορεί να μετεξελιχθεί σε πρότυπο οργανισμό σεξουαλικής υποβοήθησης.
Και μόνο που σκέφτομαι ότι αν σύρετε τη γλυκιά ζαχαροπλάστισσα στο πειθαρχικό, θα την κρίνει η ΙΔΑΧ δημόσια υπάλληλος του (πρώην) υπουργείου Νέας Γενιάς, που έγινε δημοσιογράφος με μετάταξη στο Γραφείο Τύπου του ΕΟΤ, με πιάνει υπογλυκαιμία.
Φιλελέδες, σκέτες κρατικοδίαιτες λέρες...

Ανώνυμος είπε...

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ - Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ - Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ.
Να ξέρετε ότι με απατεωνιές δεν πρόκειται να καταφέρετε τον σκοπό σας: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του Οργανισμού και των ασφαλισμένων-εργαζομένων του. Ο εισαγγελέας ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε ηλιθια ζαχαροπλαστισα ώστε δεν κάθισε στο σκαμνί για κακούργημα τον διευθυντή και την πρόεδρο που σε έφερε στο Ταμείο της που να μην έσωνε κι εκείνη.Όσο για τη άνακρίτρια που λες τόσο στήσιμο δηλαδή ; Την τράταρες τα έξυπνα γλυκά σου κοθώνι που με κάθε ανάρτηση αποκάλυπτεις όλο και περισσότερο πόσο ξεραμένη γλάστρα είσαι.Θα φταίει η στέβια

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΕΔΟΕΑΠ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.
Το σκεπτικό είναι ότι από τη παράνομη-παράτυπη συμμετοχή της (ως μέλους ΕΣΗΕΑ) στις εκλογές ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ γιατί έλαβε ψήφους, οι οποίες θα διαχέονταν σε ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους μεμονωμένους υποψηφίους του ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου. Άρα ΚΑΙ η σειρά εκλογής θα ήταν διαφορετική ΚΑΙ τα άτομα που θα εκλέγονταν θα ήταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΑΥΤΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕ αν αυτό π.χ. συνέβαινε σε εκλογική διαδικασία για δ.σ. ΕΣΗΕΑ. Γιατί εκεί το αποτέλεσμα και τα ποσοστά θα παρέμεναν τα ίδια ανά ΠΑΡΑΤΑΞΗ και το πρόβλημα θα ήταν εσωτερικό μεταξύ των υποψηφίων της παράταξης που συμμετείχε ο παρατύπως-παρανόμως υποψήφιος!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν π.χ. η εν λόγω ήταν υποψήφια για δ.σ. με τους Ε.Δ. και εκλεγόταν δε θα άλλαζε το τελικό αποτέλεσμα συσχετισμών, αλλά την έδρα θα καταλάμβανε ο επιλαχών από τους Ε.Δ. χωρίς να επηρεάζει τους υποψηφίους των άλλων ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!!
Αυτό ακριβώς σημαίνει ΑΛΛΟΙΩΣΗ του εκλογικού αποτελέσματος μετά από παράνομη συμμετοχή σε αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Καλαματιανέ, ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου...

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τη Στεβια υπάρχει και το γλασσο κι αν δεν φτανει να βάλουμε και γρασσο να γλιστράει. Τα γλυκά ως γνωστόν στο τέλος μπορεί να βγουν ξινα σε όσους ανακατεύονται με ζαχαροπλαστες

Ανώνυμος είπε...

Ξινά βγαίνουν μόνο στον ζαχαροπλάστη που πήρε με ψευδή υπεύθυνη δήλωση 15000 ευρωπουλα ενίσχυση από Πρόγραμμα που σύντομα θα ζητήσει τα ρέστα.Κατάλαβες ή να στο χώσω στο μυαλό που δεν έχεις με γλάσο και σαντιγί !Ψευτρα ζαχαροπλάστισα και αληθινή αλητισσα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ;
Υπογράφεται η σύμβαση μαθητείας με τη σχολή ,σύμφωνα με την οποία η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση, δια των υπευθύνων υπαλλήλων της, να μεταδώσει προς τον μαθητευόμενο, για το χρονικό διάστημα που αναφέρεται, τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για την άσκηση του επαγγέλματος του.
Αποζημίωση πρακτικά ασκούμενου
Για τον ιδιωτικό τομέα η ημερήσια αποζημίωση ορίζεται στο 80% του ισχύοντος Ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη που ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.)
Ασφάλιση κατά την πρακτική άσκηση
Στη διάρκεια της Πρακτικής άσκησής του ο σπουδαστής ασφαλίζεται μόνο κατά επαγγελματικού κινδύνου. Η ασφαλιστική αυτή εισφορά ανέρχεται στο 1% επί του τεκμαρτού ημερομισθίου της 12ης ασφαλιστικής κλάσης όπως διαμορφώνεται κάθε φορά και καταβάλλεται υποχρεωτικά από τον εργοδότη.
Ο εργοδότης πρέπει να απευθύνεται στο ΙΚΑ και να ενημερώνεται κάθε εξάμηνο γι' αυτή την αλλαγή.
Στους σπουδαστές που κάνουν Πρακτική Άσκηση δεν δίδονται δώρα και επίδομα κανονικής Άδειας και δεν αποκτάται δικαίωμα συνταξιοδοτικής κάλυψης.
Δικαιώματα και υποχρεώσεις πρακτικά ασκούμενου σπουδαστή
Ο ασκούμενος στο χώρο εργασίας υποχρεούται να ακολουθεί το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης ή της Υπηρεσίας, τους κανονισμούς ασφαλείας και εργασίας καθώς και ότι άλλο ισχύει για το προσωπικό της επιχείρησης ή Υπηρεσίας. Αυθαίρετες απουσίες ή παράβαση των κανονισμών του εργασιακού κώδικα μπορούν να οδηγήσουν στη διακοπή της απασχόλησης.
Κατά τη διάρκεια της εξάμηνης πρακτικής άσκησης ο ασκούμενος σπουδαστής μπορεί για σοβαρούς λόγους ν' απουσιάσει δικαιολογημένα για 5 εργάσιμες ημέρες συνολικά.
Κατά την έναρξη της πρακτικής άσκησης υπογράφεται η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και κατατίθεται στον ΟΑΕΔ εντός οκτώ ημερών και παράλληλα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ το οποίο κατατίθεται στην Επιθεώρηση Εργασίας.
Οι εργοδότες ΔΕΝ απαιτείται να καταγράφουν τους εργαζόμενους με πρακτική άσκηση στο Βιβλίο Νεοπροσλαμβανομένων (Εγκύκλιος ΙΚΑ 95/2004 )

Ανώνυμος είπε...

Αγόραρε Παπαξενάκη, κοριτσαρε Ποπαρα πως το λέγανε εκείνο το κορίτσι που του κάνατε κόλπα; Σταματίνα; Ματίνα; Τίνα; Ο ευρών αμοιφθήσεται με πειρατικά γλυκά στέβιας

Ανώνυμος είπε...

Σα δεν ντρέπεσαι αλήτισσα Γιατί δεν βγάζεις και προσωπικά ιατρικά δεδομένα στη φόρα ; Ήδη μας είπες τρελούς γθα δέσιμο σε καρέκλα στο φεις μπουκ.
Σε περιμένει εισαγγελέας πάρτο απόφαση
χυδαίο υποκείμενο ζαχαροπλαστικής λαμογιάς

Ανώνυμος είπε...

Στη βασική του μορφή, το έγκλημα της ψευδούς "υπεύθυνης" δήλωσης, είναι πλημμέλημα, που επισύρει ποινή φυλάκισης, τουλάχιστον 3 μηνών (και έως 5 έτη προφανώς, αφού δεν υπάρχει στο Νόμο ανώτατος περιορισμός).
Γίνεται ωστόσο κακούργημα, αν ο υπαίτιος, σκόπευε να αποκτήσει (ο ίδιος ή και τρίτος) παράνομο περιουσιακό όφελος, βλάπτοντας άλλον και το όφελος (και η ζημία αντίστοιχα), υπερβαίνει το ποσόν των 25.000.000 δραχμών (73.000 ευρώ), οπότε επιβάλλεται κάθειρξη, από 5 έως 10 έτη !
Στο σημείο αυτό, πρέπει να γίνουν και κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις :
-Εξυπακούεται ότι απαιτείται δόλος και όχι αμέλεια, να γνωρίζεις δηλαδή ότι αυτό, που δηλώνεις "υπεύθυνα", είναι ψευδές.
-Αν η ψευδής υπεύθυνη δήλωση, γίνεται στα πλαίσια άλλου αδικήματος (π.χ πλαστογραφίας ή απάτης), δεν απορροφάται από αυτό, αλλά επιβάλλεται αυτοτελής-ξεχωριστή ποινή.
-Τέλος, προβλέπεται και ποινή φυλάκισης, τουλάχιστον 6 μηνών, για τον υπάλληλο, που γνωρίζει ότι η υπεύθυνη δήλωση, που παραλαμβάνει, είναι ψευδής, αλλά δεν το καταγγέλει...

KAI ΡΩΤΩ: ΑΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ -ΒΑΣΕΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ- ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΣ ΝΠΙΔ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ως προς τον τρόπο υπολογισμού και του ύψους του εφάπαξ και της επικουρικής σύνταξης, που δικαιούσαι από αυτόν;
ΑΠΑΝΤΕΣ οι ΕΝΤΙΜΟΙ ασφαλισμένοι, ενεργοί, συνταξιούχοι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, έχουν ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ να στραφούν κατά της φερομένης ως ζαχαροπλάστισας γενικής γραμματέως του ΕΔΟΕΑΠ.
Αξελέ, όχι μόνο σου 'φαγε την καρέκλα, αλλά σε ΚΛΕΒΕΙ κιόλας, ως έντιμο μέτοχο του Οργανισμού. Θα συνεχίσεις να κάνεις την πάπια;
Θεοσεβούμενη Μαρία, που εξομολογείσαι και μεταλαβαίνεις κάθε μήνα, θα ανεχθείς το ψεύδος και τη διαβολή της στενής συνεργάτιδάς σου, που υπέκυψε στον πειρασμό και παρέβη ΤΡΕΙΣ τουλάχιστον από τις 10 ΕΝΤΟΛΕΣ;

Ανώνυμος είπε...


7 «Ου κλέψεις».

9 «Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά τού πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή».

10 «Ουκ επιθυμήσεις όσα τώ πλησίον σου εστί»

Ανώνυμος είπε...

Ου μοιχευσεις γιατί δεν λες που τους κάναν τσακωμούς στο 6ο;

Ανώνυμος είπε...

Τσακωτους θες να πεις βρε ?

Ανώνυμος είπε...


Χυδαίος σεξισμός, που κάνει τους θιγόμενους να χάνουν το δίκιο τους. Κρίμα, πολύ κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Σεξισμό λες εσύ την αντίδραση στη χυδαιότητα να τους κάνουν τσακωτους μέσα στο χώρο εργασίας εκείνη γονατιστή κι αυτόν παντρεμένο άνθρωπο ; Δεν νομίζω ....

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε θέση για το περιστατικό που συνέβη σήμερα στο άλλο κτίριο...Ξεφτίλα Καρουτζο πάψε να ασχολείσαι με τους Ρουφιανους σου τους γλυφτες και τις βίζιτες σου και μη παίζεις άλλο με τις ζωές μας... Είσαι Υπεύθυνος για τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων...Σταμάτα αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια με τον "άρρωστο" συνάδελφο που θα έπρεπε σα πρόεδρος να έχεις βρει χθες σοβαρή και ξεκάθαρη λύση αντί να το περιφερεις και να τον εξοργίζεις. ..Με τις ζωές μας δε παίζει κανείς και η επόμενη κίνηση θα είναι τα δικαστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Κατίνες όλοι σας!!! Ξεκατίνιασμα!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα υπάρχει από το 2007 Ο Κιάος ζήτησε καθήλωση με εισαγγελική παραγγελία .
Μπήκε στη μέση η Σπανο που ήταν πρόεδρος ΤΥΠ τον μετέφερε μακριά από το προσωπικό έστειλε γιατρό βρήκε συγγενείς και έπεισε το ΔΣ να μην απολυθεί. Φρόντιζε το βαφτιστήρι του
Μάρκου.Μια τραγική περίπτωση που τόσα χρόνια αντιμετώπιστηκε ανθρώπινα .Τώρα ηλιθιοι του ΔΣ τι σας έπιασε και τον εξαγριώσατε; Είναι σε παραλήρημα πάλι παραλίγο να επιτεθεί σε συναδέλφους μας σήμερα Τι κάνετε ρε λαμόγια της διοίκησης ; Σας εμπόδιζε μήπως με τους λογαριασμούς στα φαρμακεία ή θέλατε έναν άσχετο στις προμήθειες για να παίζετε μπάλα Δεν έκατσε ο φύλακας που τον πήρατε γιατι έδωσε εντολή ο Μάρκος και τον κάνατε από την πίσω πόρτα υπάλληλο θέλετε να μετακινήσετε ένα δυστυχισμένο παιδί για να κάνετε τα παιχνίδια σας; Ντροπή ρε ! Βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή μας και τις οικογένειές μας αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ρετάλια σαν εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το είδηση, καταλάβετέ το επιτέλους. Οι άνθρωποι εκτός από λαμόγια με φασιστική νοοτροπία και πρακτική, είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Επιτέλους, ας παρέμβει κάποιος πριν είναι αργά για όλους μας. Παίζουν με τις ζωές μας, μεταφορικά Και τώρα, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανίκανοι ανευθυνος και μοιραίοι

Ανώνυμος είπε...

Eίναι σίγουροι οι καναλάρχες ότι θέλουν καρέκλα στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ; Και γιατί να μη φτιάξουν από μηδενική βάση ένα δικό τους επαγγελματικό ταμείο, με όλους τους δικούς τους μέσα και επαγγελματική διοίκηση, χωρίς ζαχαροπλάστισες με απολυτήριο λυκείου και υπαλλήλους του γιατρού;
Tι λένε γι' αυτό ο Βότσκαρης του Star, ο Μαζανίτης του ΑΝΤ1, ο Δαυλός του Σκάι; Μπας και το συζητάνε φτιάχνοντας την εναλλακτική, ερήμην της Μαρίας (του ΔΟΛ και της Αρχιεπισκοπής) και του Νίκου (του 9,84 και του bankingnews.gr);
Αξελέ, μπας και πρέπει να κατέβεις στις εκλογές με το κοινό ψηφοδέλτιο Κυρίτση - Τσαλαπάτη;
Γκαστρωμένα μερόνυχτα, ενόψει των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ
ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Πείτε κι άλλες μαλακιες σαν αυτές που λέγατε στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ και μετά περάστε να τον πιειτε

Ανώνυμος είπε...

Οι καναλάρχες και η κυβέρνηση στηρίζουν Καρουτζο όπως και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Δυστυχως

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο Καρούτζο, και Άντζυ στηρίζουν. Γιατί αν κάνει μπουμ ο Οργανισμός στο κεφάλι τους θα πέσει, ούτε στο κεφάλι της Πόπης, ούτε στου Ντελέζου, ούτε στου Δαυλού, ούτε στου Νεστορίδη...
Και τότε τα στιβαρά μπράτσα του ρεπόρτερ Μυκόνου (παρότι 1,5 μέτρο μπόι είναι βασταγερός, μην τον βλέπετε μισοριξιά)θα είναι άχρηστα.
Ο Κοτταρίδης με ποιο ψηφοδέλτιο θα κατέβει; Ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε; Όταν σφίγγουν οι κ@λοι (και από τα πολλά γλυκά ανεβαίνει το ζάχαρο) βάζουμε μπροστά το μπουμ του Οργανισμού για να τους σώσουμε; Όταν στο μπουμ τον σπρώχνουμε οι ίδιοι;
Ρε, άσε τα ψόφια σου, σας καταλάβαμε και οι πιο δύσπιστοι πια, ακόμη και κάποιοι που ελπίζαμε σε κάτι και σας ψηφίσαμε.
Ο Κοτταρίδης, αλήθεια, γιατί σε καίει με ποιον θα κατέβει; Τόσο πολύ τσούζει;

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε πρόεδρο οπτικό με ψεύδη δήλωση για. ...μεταπτυχιακές σπουδές
Γενική γραμματέα ζαχσροπλάστισα παρανομα ασφαλισμενη στον ΕΔΟΕΑΠ και Ταμία συνταξιουχο λογιστάκο που εργάζεται με μαύρα και πρόεδρο ΤΥΠ έναν συντάκτη τιυ Αλαφουζου που δεν ξέρει απολύτως τίποτε για την Περίθαλψη.Μας αξίζουν οι σφαλιάρες που θα φάμε.

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβαμε τωρα όλοι γιατί έφαγε ο Μάρκος τον Τασούλη; Αρχισαν τα οργανα Προχθες απολυσανε τη Μαίρη Καλαντζη.Και τη στέλνουν στη σύνταξη.Τάτσης και Βασιλάκου το ψήφισαν Ψήφισαν εναντιον της συναδέλφου που έχει συνδεσει χρόνια ολόκληρα τη ζωή και τη δουλειά της με τον ΕΔΟΕΑΠ.Αν είναι να μην ανανεώνετε συμβάσεις συνταξιούχων τότε πρέπει να μην ανανεωθεί και η σύμβαση της νέας διευθύντριας Κι αυτή συνταξιούχος είναι έτσι εξυπνάκια Νικολάκη ; Ράβει φόρεμα η Αγαθή Κυρίτση για τη θέση ή θα βάλει αυτά που της έφερνε η τέως από το Παρίσι ; Από Μητρώο και Ασφάλιση πάντως δεν ξέρει τίποτε το κοριτσι
Στο service βέβαια δια της ρουφιανιάς είναι πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Πάει το χάσαμε τελείως !Ξηλωνουν ένα από τα καλλτερα παιδιά του ΕΔΟΕΑΠ
Έναν άνθρωπο μορφωμενου με μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμενο ήθος .
Μια καλή συνάδελφος αποκεφαλιζεται χωρίς άλλη αιτιολογία.Φεύγει η χρήσιμη για να πάρει θέση η άσχετη και άχρηστη ; Ελάτε ρε το τερματίσατε
Ποιός έχει σειρά ; Ξυπνήστε

Ανώνυμος είπε...


Είναι, κλειδί ο Κοτταρίδης, ρε μπάζο και τον σέβονται, αυτός ως ΑΝΤ1 ανέβασε και τον Μαζανίτη στη σταυροδοσία. Κι άμα χάσει την έδρα θα τη χτυπήσει άνετα ο βασταγερός ρεπόρτερ Μυκόνου.
Μαθαίνω ότι θέλει δικό του άνθρωπο στο Δ.Σ. κι ο Φιλιππάκης, που τους έχει τρεις - τέσσερις μήνες απλήρωτους τους αποκάτω (τα μαύρα τα δίνει κανονικά). Μαθαίνω ότι σπρώχνει μια δραστήρια κυρία, που του 'κανε πάσα ο Μίλτος, το ζωηρό αγόρι της Μυκόνου. Ακούω ότι είναι πολύ χαμηλοβλεπούσα, αλλά καθόλου μα καθόλου θεούσα. Την είχε βολέψει και επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ σε υπουργείο. Άργησε λίγο, αλλά μετά κατάλαβε το μεγαλείο της Ν.Δ. Ένα πράμα σαν τη Μαρία Σπυράκη.

Ανώνυμος είπε...

Γκρεμίζουν τον ΕΔΟΕΑΠ και σαρώνουν τις ζωές όλων μας με την μπουλντόζα που τους δώσαμε εμείς. Ούτε 10 μέρες και οι φασιστικές πρακτικές δεν έχουν προηγούμενο. Μετακινήσεις υπαλλήλων με σοβαρά προβλήματα (για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες), απολύσεις άξιων ανθρώπων που ξέρουν όσο λίγοι τα ασφαλιστικά (για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες), εκδιώξεις μελών του δ.σ. από γραφεία που δικαιωματικά διέθεταν (για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες), παράνομες δραστηριότητες ζαχαροπλαστικής υφής (για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες) και πάει λέγοντας. Οδοστρωτήρας φασισμού και πλήρους αναισθησίας.
Όλα στα μουλωχτά και εξήγηση καμία, σε κανέναν. Πόσο θα κρατήσει άραγε; Θα αντέξουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες την απρέπεια απέναντι στη Θεσσαλονίκη και στο ήθος και το εθος από καταβολής ΕΔΟΕΑΠ.
Για πρώτη φορά στην 60 χρόνη ιστορία του Ταμείου η θέση του αναπληρωτή Ταμία δεν δόθηκε στην ΕΠΗΕΘ .Ο Σίμος Καταϊφτσής έλειπε από την συνεδρίαση που έβγαλε πρόεδρο με 5 ψήφους Η μια δική του και μια άκυρη που όμως προσμετρηθηκε.
Ο σοφός Μάκης οπως τον ελεγαν οι παλαιότεροι κηδευε εκείνη την ημέρα τη μητέρα του Δεν ήταν δηλαδή στη συνεδρίαση της εκλογής προεδρείου
Και οι απίστευτοι πέντε τυπάδες της στημένη πλειοψηφίας αφού πήραν την ψήφο του αντιπροέδρου για τον Τάτση στη θέση του Ταμία όταν ήρθε η ώρα για τον αναπληρωτή πρότειναν τη Βασιλάκου
Και την ψήφισαν με τους 5 άθλιους σταυρούς τους. Απίστευτο; Ίσως.
Σίγουρα όμως ανήθικο.Τι λέει ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΘ Γιώργος Τζάγιας;Η μήπως ήταν κι αυτός μιλημένος?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλε δεν λες και την άθλια δικαιολογία του καλαματιανου ; Θα λείπει λέει συχνά ο Βαγγέλης και πρέπει να είναι η αναπληρωτρια στην Αθήνα για να υπογράφει .Α μπα; Ο Τάτσης που έγινε πρόεδρος με πραξικόπημα και ταμίας με λαθραιους ψήφους, ο Βαγγέλης του Κίτσου που ήταν δεν ήταν πρόεδρος δύο χρόνια ένα και το αυτό ήταν, θα λείπει το καλοθρεμμενο ζαγάρι και Ταμία θα έχουμε την σήκω σήκω, κάτσε κάτσε θλιβερή Μαριάννα που στην Εξελεγκτική Επιτροπή πότε δεν είδε και δεν άκουσε και δεν κατάλαβε τίποτε .Άι σιχτίρ τσογλάνια!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο, παράλειψή μου. Άλλη μία καραμπινάτη ανήθικη αθλιότητα που δείχνει ότι δεν σέβονται ούτε καν τα ιερά και όσια. Κήδευε τη μάνα του, ρε, ο άνθρωπος. Όλα εδώ πληρώνονται. ΕΠΗΕΘ τι λες αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Τον Τάτση επειδη λείπει συνέχεια, τον αντικαθιστά η Βασιλάκου, η οποία επίσης λείπει συνέχεια. Την έψαχναν όλοι για να βάλει μια υπογραφή!

Ανώνυμος είπε...

Πότε δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα με τον Τάσο και τον κύριο Μάκη
Κύριος με Κ κεφάλαιο όλα τα χρόνια στάθηκε κοντά μας με γνώση και αξιοπρέπεια .Μπροστά του η Βασιλάκου είμαι πολύ μικρή σε μέγεθος.
Θλίψη κατάντια αηδία ανήθικο τητα ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Σας φοβίζει η Βασιλάκου ή μου φαίνεται? Κάνατε τόσο αγώνα τσάμπα να μην βγει. Τώρα απλά θα τρέχετε

Ανώνυμος είπε...

Πάνο, γερά!!!!!! Γ@μ@ Καραγκούνη και Σαλμά!!!!!
(Ένωση Προσώπων δεν είναι τούτο δω;)

Οι πρώτοι στόχοι του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου και με εκπρόσωπους της Ένωσης Ξενοδόχων και της τοπικής επιχειρηματικότητας είχαν προ ημερών μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.
Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφοι με μεγάλη διαδρομή στο χώρο αλλά και νεώτεροι, ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους αλλά και συναισθανόμενοι την ευθύνη για κοινό αγώνα για το μέλλον του, συστρατεύθηκαν ιδρύοντας έναν σύλλογο με έδρα μεν στην Αθήνα αλλά με σκοπό σε αυτόν να συσπειρωθούν άνθρωποι των ΜΜΕ που εργάζονται σε όλη τη χώρα αλλά και εκτός αυτής. Και πράγματι, η πορεία εγγραφής νέων μελών προχωρά με άκρως ικανοποιητικό ρυθμό.
Στο Αγρίνιο βρέθηκαν προ ημερών μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου τα οποία είχαν συναντήσεις με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, με εκπρόσωπους της Ένωσης Ξενοδόχων και της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και με συναδέλφους τους δημοσιογράφους.
Στη συνάντηση στο δημαρχείο Αγρινίου έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του Συλλόγου Π.Σόμπολος, ο αντιπρόεδρος Κωστής Τσιακανίκας, η Οργανωτική Γραμματέας Ράνια Τραγόμαλλου, η αναπληρωτής Ταμίας Κική Παππά και το μέλος Χρήστος Μπόκας. Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Γ.Παπαναστασίου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της περιοχής και το διεκδικητικό πλαίσιο του δήμου.
Σε δηλώσεις του με αφορμή τη συνάντηση αυτή ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως θα είναι ακομμάτιστος, ενεργός και όχι «σφραγίδα», θα συνεργάζεται με τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές αρχές και θα συμβάλλει στην προβολή του νομού και στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνάντηση και την ίδρυση του συλλόγου υπογραμμίζοντας τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει αυτός.
Οπως τονίστηκε από τα μέλη του Συλλόγου, αυτός δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο και τα μέλη του ενώνουν τις δυνάμεις τους ,μακριά από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες με σκοπό την προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες αρχές.
Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται συναντήσεις με τους Υπουργούς Σπίρτζη, Γαβρόγλου, Κουντουρά και Κονιόρδου, αφού τα πρώτα θέματα που επείγει να συζητηθούν είναι οι έξοδοι της Ιόνιας Οδού, το Πανεπιστήμιο Αγρινίου, τα ΤΕΙ Μεσολογγίου, το Επιχειρηματικό Πάρκο Αγρινίου, η αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών και η προβολή των τουριστικών δυνατοτήτων του νομού.

http://iaitoloakarnania.gr/2017/04/proti-stochi-tou-syllogou-etoloakarnanon-dimosiografon/

Ανώνυμος είπε...

Κάπως πρέπει γίνει βουλευτής ο καλός άνθρωπος Βέγγος της Δημοσιογραφίας
Που θα πάει θα το καταφέρει. Στις επόμενες εκλογές Αγρίνιο Σομπολος σημειώσατε 1

Ανώνυμος είπε...

Ποια να φοβόμαστε ρε τη φοβισμένη ; που γύρναγε από γραφείο σε γραφείο και παρακαλούσε για δουλίτσα ;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα παρακάνατε να μη χάσετε τη δική σας δουλίτσα. Πώς τα φέρνει η ζωή. Όλα εδώ πληρώνονται

Ανώνυμος είπε...

"Η σιωπή είναι χρυσός", είναι οι νομικές συμβουλές για το ζήτημα με τα γλυκά της γ.γ., μέχρι ΄να ξεφουσκώσει το θέμα. Πηγές αδιάψευστες. Τι λέτε, ρε παιδιά, θα το αφήσουμε έτσι, να αλωνίζουν τις ζωές και το μέλλον μας άσχετοι και επικίνδυνοι άνθρωποι;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάτσης δεν πάει γιατί έχει λογιστικό γραφείο,η Βασιλάκου δεν μπορεί γιατί δουλεύει.... Γι αυτό έκοψε ο Μάρκος τον Παπαϊωάννου και τον Χριστόπουλο επειδή.... πήγαιναν κάθε μέρα??? Α ρε ματσούκι που μας χρειάζεται!!!

Ανώνυμος είπε...

Προβατακια του Γκανα, γιατί βελαζετε τώρα? καλά να πάθουμε μα@@κες!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά η σιωπή είναι χρυσός ....Κάτι ξέρει ο Αντωνάκης του νομικού με τις χρυσές δουλίτσες που κάνει εκτός ΕΔΟΕΑΠ
Όσο και να σωπαίνουν όμως για τη δημοσιογραφο-ζαχαροπλαστισα , το θέμα έχει ξεφύγει.Θα κινηθούν διαδικασίες νομικές γιατί η δεσποινίς ζαχαροπλάστης είναι λαθρεπιβάτης και στον ΕΔΟΕΑΠ και στην ΕΣΗΕΑ για να μη σου πω και στους ζαχαροπλάστες.
Καλείται η αντρουκλα που λέγεται Αξελός να προσφύγει δικαστικά για βα πάρει την καρέκλα που του ανήκει. Γελάνε οι μπακλαβαδες τα καταίφια, τα σοκολατακια και οι κουραμπιέδες με στέβια και χωρίς

Ανώνυμος είπε...

Η καλλιέργεια της στέβιας μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση σε διάφορες πρώην καπνοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αφού απαιτεί παρόμοιους χειρισμούς με την καλλιέργεια του καπνού. Επίσης πειράματα έχουν δείξει ότι αποδίδει πάνω από 200 κιλά/στρ. σε ξηρά φύλλα σε διάφορες περιοχές της χώρας, απόδοση η οποία θεωρείται το όριο για να είναι οικονομικά βιώσιμη η καλλιέργεια. Η Ένωση Αγρινίου, ύστερα από μελέτες και πειραματικές καλλιέργειες, σε συνεργασία με πανεπιστήμια και επιστημονικούς φορείς, άνοιξε το δρόμο για την καλλιέργεια του φυτού στην Αιτωλοακαρνανία, την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Πηγή: Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.e-ea.gr/%CE%BD%CE%B5%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83/%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

Ετσι κολάει η κοντή με τη στέβια και το Αγρίνιο με τον Σομπολο? χα χα χα πλάκα έχεις φίλε

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε αυτό δεν είναι τίποτε εδώ ο Νικολάκης διαφημίζει στο διαδίκτυο ψάρια και καραβιδες Πάει το θηριο τρώει και τραβάει και μια ανάρτηση φάτσα κάρτα διαφημιστικές φωτογραφίες με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας .Τζάμπα πράγμα και χωρίς αγγελιόσημο. Ρε ξεφτίλες που ζούμε !
Μετά από τις ψαρουκλες πήγατε για γλυκό στη ζαχαροπλάστησα ; Σαν δεν ντρέπεστε

Ανώνυμος είπε...

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Χρήστος Αξελός, είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για το Δ.Σ. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του η συνάδελφος Ελένη Βασιλοπούλου, ο υποψήφιος κος Αξελός, δήλωσε: «Με υπευθυνότητα, όπως πάντα, και γνωρίζοντας τα πολλά, μεγάλα και δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, διεκδικώ τη ψήφο των συναδέλφων μου στις εκλογές που θα γίνουν στις 18 και 19 Ιουνίου. Δεν έχω τη διάθεση και τη πρόθεση να πω μεγάλα λόγια και κούφιες προεκλογικές υποσχέσεις που δυστυχώς τις περισσότερες φορές παραμένουν "ΜΟΝΟ" προεκλογικές κορώνες και τίποτα άλλο. Η τριαντάχρονη παρουσία μου στην ΕΣΗΕΑ και στους κοινούς αγώνες, είναι η περίτρανη απόδειξη ότι συνηθίζω να μιλάω με έργα και όχι με λόγια. Αυτό θα πράξω και αυτή τη φορά με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και έχοντας πάντα στη καρδιά και στο μυαλό μου τους συναδέλφους μου και ιδιαίτερα αυτούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Σας ευχαριστώ και είμαι -όπως πάντα- στη διάθεσή σας.»  
Η παράταξή του κου Αξελού Χρήστου φέρει τον τίτλο:«Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία» και διακηρύσσει την αταλάντευτη θέση της για μια νέα σελίδα στην ΕΣΗΕΑ, με νέα πρόσωπα.
Για να δούμε τα έργα σου, Αξελέ, με τη ζαχαροπλάστρια - γ.γ.του ΕΔΟΕΑΠ.
Η κοτούλα κοκοκό, το κοκοράκι κικιρικί να σε δουλεύουν κάθε πρωί...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, διευκρίνισε ότι η συνέντευξη του ...έγκριτου είναι από τις εκλογές του 2013, πριν πουλήσει τον Σόμπολο και συνταχθεί με την παράταξη της παπαδιάς, εκτελώντας χρέη οδηγού της.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τώρα πόσα κιλά απίδια (όπως λένε στην Καλαμάτα) έχει ο Αξελός. Θα υπερασπιστεί στην πράξη ό,τι έχει μείνει από την περιουσία του ΕΔΟΕΑΠ και τα συμφέροντα των μετόχων του ή όχι;
Η νέα γενική γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, κα Αγγελική (Άντζυ) Σταθάτου, εάν είχε στοιχειώδη εντιμότητα, θα έπρεπε να διακόψει την ασφαλιστική σχέση της με τον Οργανισμό, αμέσως μόλις έκανε έναρξη της νέας επαγγελματικής δραστηριότητάς της.
Πότε άνοιξε το Smart Sweet;
Ποιοι της έκαναν πλάτες στον ΕΔΟΕΑΠ, όλο αυτό το διάστημα και δεν κίνησαν τη διαδικασία διαγραφής της;
Μήπως ο καθ' ύλην αρμόδιος -σύμφωνα με το καταστατικό- γενικός γραμματέας του Οργανισμού, τίμιε κε Καρούτζε;
Από τον Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ), που έκανε πρόγραμμα ειδικά για τα ΜΜΕ της Αττικής (για το οποίο κοκορευόταν ο μεγαλο-οφειλέτης του ΕΔΟΕΑΠ - μέτοχος του Οργανισμού - ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος), χρηματοδοτήθηκε για να επανεκκινήσει την επαγγελματική ζωή της. Νόμιμα και σωστά έκανε, η μακροχρόνια άνεργη, πρώην δημοσιογράφος του Alter, κα Σταθάτου, που προσπάθησε να κάνει μια νέα επαγγελματική αρχή.
Όμως η παραμονή στην ασφάλιση του ΕΔΟΕΑΠ συνιστά καραμπινάτη παρανομία και παραβίαση των καταστατικών διατάξεών του, έτσι δεν είναι, κα Σταθάτου;
Και τι θα κάνει τώρα η κα Σταθάτου, ως γενική γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ;
Θα κινήσει τη διαδικασία, όπως προβλέπει το καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ, για να εκκαθαρίσει τον εαυτό της από τα μητρώα του ασφαλιστικού ταμείου μας;
Και τα υπόλοιπα 10 μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, που το ξέρουν, τι θα κάνουν;
Θα εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα από τις καταστατικές διατάξεις ή δεν ξέρουν - δεν είδαν - δεν απαντούν;
Οι διοικητικές υπηρεσίες, που είναι αρμόδιες για το Μητρώο, θα εισηγηθούν το θέμα της διαγραφής της στο Δ.Σ., και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, από τότε που έκανε έναρξη της νέας επαγγελματικής δραστηριότητάς της;
Και μετά τι θα γίνει; Θα «εξωθηθούν» σε παραίτηση; Θα φάνε δυσμενή μετάθεση; Θα λασπωθούν ως «άχρηστοι», «ανίκανοι», «τεμπέληδες», «λαμόγια», από την κα Σταθάτου και την κομπανία της;
Και ποιος χ$στηκ$ για την ακυρότητα των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ; Το θέμα είναι ότι την περιουσία των προβάτων αυτή τη στιγμή τη φυλάνε λύκοι και διαπραγματεύονται και το νέο πόρο με τους εργοδότες, τρομάρα μας...
ΕΤΕΑΕΠ θα λέτε και θα κλαίτε, κορόιδα - μέτοχοι του Οργανισμού.
(Κάνουμε πρώτο βιολί την Άντζυ στον ΕΔΟΕΑΠ και την ίδια στιγμή σκούζουμε που αποφυλακίζεται ο Τζοχατζόπουλος)...
Χα, χάπατα!


 

Ανώνυμος είπε...

Θα κινήσει πριν φύγει άλλες διαδικασίες... Για κάτι καραμπινατες παρανομίες της ΕΣΗΕΑ και των κοπροσκυλων crimes. Δεν θα προλαβαινετε

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζει και κάτι special με τον Παπαξενακη

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ρε κάνατε πρώτο βιολί τη Σπανό που χάλασε 2 εκ για να βάλει πλακάκια στην Ορμηνιου με μηχανικούς τους Λαχαναδες του Τσαλαπατη και σας πειράζει ο Τσοχατζόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Λαχανάς είναι του Τσαλαπάτη εσύ είσαι κουνουπίδι αληταριό!
Στα 2 μυρια θα ήταν και η μίζα σου αν είχες κάνει τα πλακάκια .Ούτε αυτά όμως είσαι άξιος να κάνεις αφού ούτε καρφί δεν έβαλες στον ΕΔΟΕΑΠ και είσαι 4 χρόνια στο ταμειο .Δεύτερο βιολί είσαι καημένε και τετοιος θα μείνεις.
Ψάρια κΆι μπακλαβαδες γωνία.

Ανώνυμος είπε...


Oι «καραμπινάτες παρανομίες της ΕΣΗΕΑ», τις οποίες επικαλείται ο/η «συνήγορος» της γ.γ. του ΕΔΟΕΑΠ, κας Αγγελικής Σταθάτου, αφορούν την περίοδο Τρίμη - Αντωνιάδου; Την περίοδο Αντωνιάδου - Κατσίμη; Την περίοδο Νικολόπουλου - Νταουντάκη;
Ό,τι κι αν αφορούν έχει εκ του νόμου υποχρέωση και καθήκον να τις βγάλει στη φόρα. Το γεγονός ότι τις θυμήθηκε τώρα, μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο της θητείας της στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, δικαίωμα που απέκτησε επειδή είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ (κι όχι επειδή ΥΠΑΓΕΤΑΙ στην ασφάλιση του Οργανισμού, αυτό το δικαίωμα το έχει χάσει από τότε που έκανε έναρξη επαγγέλματος ως ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου), δεν μειώνει την αξία των καταγγελιών της, αν αυτές αποδεικνύονται.
Όλα στη φόρα λοιπόν, μπας και εξυγιανθεί ο Οργανισμός από τους «λαθραίους», που του στερούν οξυγόνο, ενώ δεν έχει μαντίλι να κλάψει (όπως ακριβώς τα λέτε εσείς οι «Συμμαχητές της αριστείας» για τους πρόσφυγες, που επιβαρύνουν τη χρεοκοπημένη Ελλάδα μας).
Αλλά οφείλει να θυμάται η γ.γ. του ΕΔΟΕΑΠ, κα Αγγελική Σταθάτου, ότι οι διοικήσεις των Ενώσεων έχουν καθήκον να προστατεύουν τα μέλη τους και η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ την κοινή περιουσία των ασφαλισμένων της.
Σίγουρα την «προστάτευσαν» οι βαθείς γνώστες του «θέματός» της Αντωνιάδου - Καρούντζος, για ψηφοθηρικούς λόγους. Όμως, έχει υποχρέωση κι αυτή να τους προστατεύσει, παραιτούμενη και διαγραφόμενη από τον ΕΔΟΕΑΠ, από την πολύ δυσάρεστη συνέχεια που ακολουθεί, για την ίδια και όσους την «προστατεύουν».
Είναι τίτλος τιμής να αποκαλεί «κοπρόσκυλα» τους crimes o/η «συνήγορος» της κας Σταθάτου, γιατί:
1. την έπιασαν αποδεδειγμένα με τη γίδα στην πλάτη, όπως πρέπει να κάνει κάθε ικανό κοπρόσκυλο, όταν βλέπει ότι λύκος φυλάει τα πρόβατα,
2. γιατί σχεδόν όλοι οι crimes έχουν παθολογική αδυναμία στα αδέσποτα και τους κόπρους και βοηθούν με κάθε τρόπο, και
3. γιατί κάνουν πάρτι κάθε φορά που ξεμπροστιάζουν φτηνιάρηδες απατεωνίσκους της «αριστείας», που «αριστεύουν» χάρη στην αυστηρά ελεγχόμενη σταυροδοσία της Νέας Μητσοτακικρατίας και των χρεοκοπημένων ΜΜΕ που τη στηρίζουν.


Ανώνυμος είπε...

Καλά τραβατε στον Αγγέλη να σας δώσει κανένα χαρτζηλίκι. Από αυτά των διαφημιστών. Ξέρει αυτός κι αν σας πει ότι δεν ξέρει ρωτήστε και τους διαφημιστές που ξηλώθηκαν για να κάνουν τη δουλειά τους με την απευθείας τιμολόγηση. Πηγαίντε και σε καμία ΜΚΟ με πρόσφυγες να σας δώσει κανένα χαρτζηλίκι ο Κωνσταντίνουν που επίσης ξέρει. και αν δεν βρειτε άκρη υπάρχουν και άλλοι crimes να σας στείλουμε

Ανώνυμος είπε...

Α ψάχνω και εισηγήσεις Αγγέλη να αγοραστούν ομόλογα πριν το PSI. Ο Τσουπαρόπουλος ακόμα τραβάει τα μαλλιά του.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που ρωτάς παραπάνω ποια περίοδο αφορούν οι καραμπινάτες παρανομίες ξέχασε να αναφερθεις στην περίοδο Τσαλαπάτη. και που είσαι ρώτα τον για το πόρισμα του ΣΔΟΕ στην ΠΟΕΣΥ να σου πει τι λεει για την αφεντιά του. Και αν δεν σου πει έλα με τον κηδεμόνα σου να σου πω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (Τ.Ε.Α. Υ.Φ.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.) (ΦΕΚ Β'412/22.2.2013)
Συμμορφούμενοι με την αρχική, ιδρυτική αναλογιστική μελέτη του έτους 2012, οι συνταξιοδοτικές παροχές αναπροσαρμόζονται για το έτος 2017 κατά ποσοστό -10%, αρχής γενομένης από την 01/01/2017, με την καταβολή της συνταξιοδοτικής παροχής μηνός Ιανουαρίου 2017.
Το Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.
http://www.teayfe.gr/images/SYNTAXEIS_2017.pdf

Ανώνυμος είπε...

Επαγγελματικό Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εταιρειών Πετρελαιοειδών

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΤΕΑΠΕΠ κατά την 105η συνεδρίασή του στις 19/01/2017, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλεπόμενα στην Ετήσια Αναλογιστική Μελέτη του έτους 2015, αλλά και την επιστολή που έλαβε από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή στις 22/12/2016 αποφάσισε να προχωρήσει στη μείωση όλων των χορηγούμενων συντάξεων, από τις καταβαλλόμενες συντάξεις του Μαρτίου 2017, κατά ποσοστό 18%.
Το Δ.Σ. του Ε.Τ.Ε.Α.Π.Ε.Π.-Ν.Π.Ι.Δ.

http://www.eteapep.gr/Media/Default/Ανακοινώσεις/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ%20ΕΤΕΑΠΕΠ%20ΓΙΑ%20ΜΕΙΩΣΗ%20ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ%20ΑΠΟ%201.3.2017.pdf

Ανώνυμος είπε...

Ενώ άμα μπει λουκέτο στον ΕΔΟΕΑΠ δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα των επαγγελματικών ταμείων. Τόσα χρόνια μιλαγατε για έσοδα και από έσοδα μηδέν. Καλά σας τα είπε ο ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ στη συνέλευση και με Αγγελιοσημο θα τον κλείνετε. Αλλα ζωντοβολα ήσασταν ζωντοβολα μένετε. Ή μάλλον εφαρμόζετε τη θεωρία κάψτε τα σπαρτά να πεινάσει ο λαός να κάνει επανάσταση. Ά να χαθείτε κοπροσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και θα μείνεις ο Νικολάκης του κατοσταρικου ,της τραμπας ,της τράκας και του δώσε κι εμένα μπάρμπα. Να θυμάσαι την Πειραιώς, τις ελληνικές μπύρες και την καταδίκη σου για συκοφαντία και να περιμένεις
τι θα γίνει άμα αρχίσουν να μαθεύονται οι λαμογιές σου.Τολμάς και μιλάς για τιυς crimes εσύ το ντοράκι με τ όνομα ;
Για τολμά να πεις για ποιο λόγο σε πέταξε με τις κλωτσιές από το πολιτικό της γραφείο ή Μπακογιάννη. Φάε κανένα ψαράκι ακόμη τζάμπα στο Καστελόριζο κι έλα μετά να μιλήσεις για τον Αγγελη και τα καμένα σπαρτα.

Ανώνυμος είπε...

Ψευδής δηλωση προεδρου.
Το μεταπτυχιακό εδώ και τώρα καλαματιανέ.
Μεταπτυχιακό χωρίς πτυχίο γίνεται?
Εδώ η άλλη κάνει διδακτορικό στη ζαχαροπλαστική θα μου πεις.
Απολαύστε:

Γεννήθηκα το 1969 στις ΗΠΑ από γονείς μετανάστες οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα. Τα σχολικά μου χρόνια τα πέρασα στην Καλαμάτα όπου και τελείωσα το Λύκειο για να μετακομίσω στη συνέχεια για τις σπουδές μου στην Αθήνα. Αυτή την περίοδο κάνω μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Πόπη με τα διδακτορικά σου ... στην τρουμπα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Ελένη μετά διδακτορικά στην αρπαχτή.η ΑΣΚΤ καλά ή έπιασες δουλειά με το καλημέρα?

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη, όταν σ' έστελνε ο Λεωτσάκος να βρεις τον Τάκη τον Μουσσά για να «κανονίσει» με την Αττικής, γιατί χάλασε η δουλειά; Θυμάσαι;
Ποιος σας μπλόκαρε και γιατί;
Πάντως, ο Τακούλης ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο του από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ακούω.
Νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει και στα... μεταπτυχιακά, Νίκο μου, έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Επτά συναντήσεις για τον ΕΔΟΕΑΠ και λύση δεν διαφαίνεται!
by mediatvnews • May 2, 2017 • 0 Comments
Όπως αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα έγινε η 7η κατά σειρά 3μερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ. Μετά από έξι συναντήσεις, η πλευρά της κυβέρνησης σε συννενόηση με τη συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕΣΥ, κάλεσε για πρώτη φορά στην 3μερή, τα κρατικά Μέσα ΕΡΤ και ΑΠΕ, την Ενωση ιδιοκτητών την ΕΙΗΕΑ καθώς και τις συνδρομητικές πλατφόρμες Nova καιCosmote TV. Η Cosmote δεν πήγε. Με λίγα λόγια το αποτελέσμα της συνάντησης όπως εκφράστηκε από τις θέσεις όσων συμμετείχαν στη συνάντηση.
Οι καναλάρχες δια του εκπροσώπου τους Πάνου Κυριακόπουλου, επιμένουν για περαιτέρω στοιχεία, απαιτώντας την βέβαιη βιωσιμότητα του ταμείου για τα επόμενα 20 χρόνια. Δεν δέχονται θεσμοθέτηση νέου πόρου, πέραν του 2%, εμμέσως ζητάνε μείωση του Φόρου διαφήμισης στην TV,
ζητάνε να ενταχθούν όλοι οι εργαζόμενοι-και του διαδικτύου στον ΕΔΟΕΑΠ, να πληρώνουν όλοι οι εργοδότες όλων των Μέσων και φυσικά αύξηση εισφορών ασφαλισμένων. Την αύξηση εισφορών αποδέχονται ως βέβαιη όλες οι πλευρές και οι συνδικαλιστικές ενώσεις. 
Η ένωση ιδιοκτητών διαδικτύου, η ΕΝΕΔ (στην οποία ας σημειωθεί πως μετέχουν ιδιοκτήτες εκδότες και καναλάρχες που είναι και στις άλλες ενώσεις ιδιοκτητών), παραμένει επιφυλακτική για τη συμμετοχή των μελών της στον ΕΔΟΕΑΠ. Έμμεσα θέτει ζήτημα αντιμετώπισης από την κυβέρνηση μείωσης της φορολογίας και αντιμετώπισης του ανταγωνισμού από τις πολυεθνικές πλατφόρμες google, κ.λ.π.
Οι εκδότες που πρόσφατα απέκτησαν ΔΣ, εκπροσωπήθηκαν από τον Αλέξη Σκαναβή ο οποίος ως “καινούργιος” δήλωσε ανενημέρωτος για τις συζητήσεις και έμμεσα έθεσε ζήτημα στήριξης του έντυπου Τύπου με προγράμματα ΕΣΠΑ. Οι εκδότες της περιφέρειας όπως και οι καναλάρχες της περιφέρειας, έβαλαν τα δικά τους θεματα, της υψηλής φορολογίας. Δήλωσαν μάλιστα πως απασχολούν συνολικά 4.000 εργαζόμενους! (Με μισθό ή τζάμπα δεν διευκρινίστηκε).
Εξαιρετική σημασία έχει η στάση που τήρησαν οι εκπρόσωποι των ασφαλισμένων. Με κορυφαία τη θέση που εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μ. Γκανάς ότι θα πρέπει να διαχωρισθεί η ασφάλιση υγείας από την  επικούριση! Κάτι για το οποίο απαιτείται νομοθετική παρέμβαση αφού στο Καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ οι δυο παροχές είναι ενιαίες και αδιαίρετες. Αντίστοιχο ζήτημα δεν έθεσαν οι καναλάρχες ή άλλοι εκπρόσωποι εργοδοτών.
Τη θέση των ασφαλισμένων ουσιαστικά διεύθυναν οι Μ. Γκανάς και Γ. Σαββίδης με κύρια θέση την επιβολή πόρου για την ΕΔΟΕΑΠ. Όσο για τους άλλους συνδικαλιστές απλά βρήκαν θετικό ότι δέχεται η ΕΡΤ και το ΑΠΕ να συνεισφέρουν στον πόρο ασφάλισης… Κάτι που δεν δέχονται οι άλλοι εργοδότες.
Στην ουσία, πρόκειται για μια ακόμη διερευνητική συνάντηση, στην οποία συγκεκριμένες θέσεις κατέθεσε μόνο η ΕΙΤΗΣΕΕ. Θέσεις που οδηγούν στην αύξηση ασφάλιστρων για τους ασφαλισμένους και παράδοση του ΕΔΟΕΑΠ στιυς εργοδότες…
Μιας και το θέμα είναι πολύ κρίσιμο, οι συνδικαλιστικές ενώσεις θα όφειλαν, όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και η κυβέρνηση προχωρήσει στην όποια ρύθμιση, να οργανώσουν έκτακτη γενική συνέλευση των μελών τους.Κάποιες από τις απόψεις συνδικαλιστικών διερευνώνται έως πολύ επικίνδυνες για το μέλλον του ταμείου του ΕΔΟΕΑΠ και καλό είναι να εξηγήσουν τι ακριβώς προτείνουν…

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη πόσα λεφτά σου έφαγε ο Πικουλας από τα μοιρασιάτικά σας ;

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη λάθος είσαι πάλι. Η Σπανο στην Αγγλία κι εσύ στη ζητιανιά το ψαρακι στο Καστελόριζο .Καλά τα λες ρε, μεταπτυχιακό δεν κάνεις χωρίς πτυχίο κι έτσι ψάχνεις καθηγητή να σε δεχθεί για διδακτορικό ή μήπως Post doc στην αλητεία? Θα το πάρεις σίγουρα.Θυμάσαι τι σου έλεγε ο Κουναλάκης στην Πειραιώς;
Μη φοβάσαι εσύ είσαι αλήτης με πτυχίο.
Τα θυμάται το ρεπορτάζ και γελάει ρε αλλά θα γελάσουμε καλύτερα την Πέμπτη
Τι όχι ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Κουναλάκης ρε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ αφού είναι τόσο λαμόγιο οπως λες ο καρούτζος γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που νομίζει ότι θα γελάσει την Πέμπτη καλό θα είναι να κλαίει από τώρα

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Κ ηταν το δεξί χέρι του Σάλλα που μοίραζε το χρήμα σε κάτι λαμόγια σαν τον καλαματιανό που στα τραπεζωματα με κεράσματα πάνω και κάτω από το τραπέζι είναι μανούλα με πτυχίο μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Οπτικός ανοιχτομάτης και αυγουλομάτης είναι ο τυπάκος που βγήκε πρόεδρος με την αιγίδα της παπαδιάς και τώρα το παίζει προστάτης της ζαχαροπλάστησας που αν δεν παραιτηθεί θα είναι πολύ ξεφτίλα το πράγμα όλο .Αντε που θα πιάσεις στο στόμα σου την τρουμπα της Πόπης.Αν μη τι άλλο αυτή πότε δεν δεν ήταν λαθρεπιβάτης πουθενά.Όσο για τον εισαγγελέα η πρώτη αγωγή έχει πέσει .Θα δούμε πολλά

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Πρέπει να προσέχεις όταν κάνεις αγωγές γιατί μπορεί να σου γυρίσουν μπούμεραγκ. Και όταν γυρίσουν μπούμεραγκ δεν υπάρχει οίκτος

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί τα γραφετε εδώ μέσα και όχι με το ονοματάκι σας ότι δεν έχει πτυχίο ή μεταπτυχιακό ο Καρούτζος. Για να μάθει και ο κόσμος αφού έτσι θα το αναγκάσετε να απαντήσει

Ανώνυμος είπε...

Ποιος χ$στηκ$ για τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά του Καρούντζου;
Σάμπως παίρνει επιστημονικό επίδομα ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ;
Σκασίλα μας
Το θεματάκι είναι ότι η κα Άντζυ Σταθάτου «έκλεψε» (καθώς δεν υπάγεται στην ασφάλιση του ΕΔΟΕΑΠ, ως επιτηδευματίας ζαχαροπλάστις)τη θέση του Αξελού στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ και για «ξεκάρφωμα» οι τρεις Καρούτζος - Σταθάτου - Δαυλός επιτέθηκαν στην Πόπη που βγήκε με το σπαθί της και με διαφορά ασφαλείας στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, υποστηρίζοντας τάχα μου τον Αξελό. Εκτός κι αν η Σαλαβράκου που γνωμοδότησε υπέρ της Πόπης είναι υποχείριο των crimes.
Γιατί κάνετε ένα εσωτερικό θέμα των ΕΝΩΜΕΝΩΝ, πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ; Έταξαν στον Αξελό (μεταγραφή από τον Κυρίτση) και μετά τον έριξαν στη σταυροδοσία. To Mαράκι θέλει
Πρόβλημα του Αξελού αν θα καταπιεί το ρίξιμο που του έκανε η παράταξή του. Πάρτε και μια-δυο... πεντέξι γνωμοδοτήσεις, αν νομίμως ή παρανόμως εκλέχθηκε η Σταθάτου από την ΕΣΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ και τελειώστε το.
Η δική μου γνώμη είναι πως θα έπρεπε να ψηφίζουν μόνο οι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ, γιατί τα μητρώα των Ενώσεων είναι σκ@τ@.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς όμως ότι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ είναι τα μέλη των Ενώσεων και γι' αυτό η ζαχαρπλάστισσα παραμένει και ασφαλισμένη και μέτοχος-ψηφοφόρος και υποψήφια και εκλεγμένη και γ.γ.
Με την παράνομη "ανοχή"-σιωπή της δ/κησης που ενώ γνωρίζει ότι ψευδώς δηλώνει άνεργη, καθώς και ότι φτιάχνει γλυκά (και καλά κάνει) αλα τα πολά κι όλας.
Συμπέρασμα;
Ακαδημίας και Σισίνη γωνία. Αυτός είναι ο δρόμος

Ανώνυμος είπε...

και καλά ο ΕΔΟΕΑΠ καλύπτει, η ΕΣΗΕΑ τι κάνει; Η κυρία Νταουντάκη ως Γ.Γ. υπεύθυνη για τα μητρώα και τα άλλα μλελη του δ.σ. τι λένε και κυρίως τι κάνουν; Αν δεν έμαθαν τα μαντάτα ας τους στείλει κάποιος καμία στέβια μήπως και ξυπνήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει φιλότιμο και αξιοπρέπεια, αλλά και σεβασμός σ' έναν ηλικιωμένο άνθρωπο σαν τον Αξελό, που τόσο πολύ της έχει συμπαρασταθεί και την έχει βοηθήσει στις μετακινήσεις της και στην εκλογική δουλειά για την παράταξή της, η ίδια η Αντωνιάδου πρέπει να ζητήσει να κινηθούν διαδικασίες στην ΕΣΗΕΑ για να διαγραφούν ΟΛΟΙ όσοι χρηματοδοτήθηκαν από το Πρόγραμμα για την Παγκοσμιοποίηση και άλλαξαν δουλειά.
Τα στοιχεία υπάρχουν και γι' αυτούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και γι' αυτούς που χρηματοδοτήθηκαν. Όλοι στο Δ.Σ. ξέρουν ποιοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.
Εκτός αν ο σεβασμός στους απόμαχους του κλάδου που δικαίως αγωνιούν για το μέλλον της επικουρικής σύνταξής τους και την περίθαλψής τους, είναι γραμμένος εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Αλλά ποιον σεβάστηκε η Αντωνιάδου από αυτούς που τη στήριξαν στα πρώτα συνδικαλιστικά βήματά της; Τον Σόμπολο, τον Κυρίτση, τον Στεφανή; Χάρη σ' αυτούς έφτιαξε εκλογική προίκα και τώρα τους φτύνει κατάμουτρα στο πρόσωπο του Αξελού. Τρεις έβγαλε στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, δεν δικαιούνταν τη μία έδρα οι συνταξιούχοι της παράταξής της; Εκτός κι αν το πήγαινε λάου λάου για επαγγελματικό ταμείο.....

Ανώνυμος είπε...

Τον δεξιό κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Ανώνυμος είπε...

Τον δεξιό νεοφιλελε που το παίζει φίλος του Τριμη και του Γκανά να δεις ....

Ανώνυμος είπε...

Σας ενημερωνω ότι αν η ζαχαροπλαστισα δεν παραιτηθεί από τη θέση θα πάει εισαγγελέα για κάθε ευρώ που παίρνει το μήνα από τον ΕΔΟΕΑΠ. Όποια απόφαση και να παίρνει το ΔΣ με τέτοια σύνθεση είναι άκυρη .

Ανώνυμος είπε...

Εδώ γελάνε. Σίγουρα είναι άκυρη κάθε απόφαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αφού η χριστοδουλίδου βγήκε με τις ψήφους της Σαλαβράκου. έχει να πεσει πολύ γέλιο και κλάμα μαζί λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ γιατί μπορεί κάποιοι να ξέρουν να κλέβουν αλλά δεν μπορούν να κρυφτούν. και στα @αρχιδι@ μας αν μετρήσουν ή όχι ...

Ανώνυμος είπε...

Επιμένετε φασισταριά ότι έγινε λαθροχειρία στις εκλογές γία τον ΕΔΟΕΑΠ!ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ !Κι αυτό είναι νωρίς δεν έχετε καμμία αντίο δείξω κι ενώ πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη .
Να παραιτηθεί η ζαχαροπλαστισα και απατεωνισα της παράταξης σας εδώ και τώρα .Αλλιώς είστε και φασισταριά και αληταριά.

Ανώνυμος είπε...

Μη ζορίζεσαι. Από αυτό που φοβάσαι δεν θα γλιτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, ηρεμήστε και μη βρίζεστε. Απλά είναι τα πράγματα:
Στα του ΕΔΟΕΑΠ, τώρα:
Η κα Σταθάτου τι ακριβώς πληρώνει στον ΕΔΟΕΑΠ; Το ασφάλιστρο του ανέργου; Μα δεν είναι άνεργη, είναι επιτηδευματίας ζαχαροπλάστις. Πληρώνει για προαιρετική; Και σε ποια μισθολογική βάση υπολογισμού; Το πενταπλάσιο επί των τελευταίων αποδοχών της στο Αlter; Ας ελεγχθεί λοιπόν για ό,τι έχει καταβάλει από τότε που ασφαλίζεται ως άνεργη, αλλά και για το διάστημα που ασκεί το λειτούργημα της ζαχαροπλάστου. Ποιοι έχουν έννομο συμφέρον να ζητήσουν το έλεγχο; Όλοι οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού. Έναν επιπλέον λόγο να τον ζητήσει, ως καθ' ύλην αρμόδιος για τα έσοδα και τα έξοδα, έχει ο ταμίας κ. Τάτσης. Ας εισηγηθεί, λοιπόν, στο Δ.Σ. τη διενέργεια ελέγχου για τις εισφορές της νέας γ.γ. κας Σταθάτου. Ας δεσμευτεί κι αυτή στο Δ.Σ., που αποτελεί τον θεματοφύλακα της περιουσίας του Οργανισμού, ό,τι αν βρεθεί κάτι επιλήψιμο ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις της στον ΕΔΟΕΑΠ, θα παραιτηθεί από το Δ.Σ. για λόγους ηθικής τάξης, αποκαθιστώντας και τη ζημία που έχει υποστεί, είτε λόγω εισφορών είτε λόγω παροχών υγείας που έχει λάβει χωρίς να τις δικαιούται.
Στα της ΕΣΗΕΑ τώρα:
Άρθρο 9
1. Διαγράφεται από την Ένωση, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κάθε δόκιμο, τακτικό ή αντεπιστέλλον μέλος ........
.... ε) Αν εργαζόμενο μέλος ασκήσει επάγγελμα που είναι διάφορο από το επάγγελμα του δημοσιογράφου.
.....
7. Συντάκτης, που είναι μέλος της Ενώσεως επί 15 χρόνια, δεν διαγράφεται όσον καιρό κι αν σταμάτησε να εργάζεται έπειτα από τα 15 αυτά χρόνια. Δεν διαγράφεται επίσης το τακτικό μέλος της Ενώσεως, που έπαυσε να κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα εφ’ όσον:
α) Απουσιάζει στο εξωτερικό και είναι μόνιμος με μισθό ανταποκριτής ημερήσιας εφημερίδας των Αθηνών ή του Αθηναϊκού Πρακτορείου ή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν μόνιμα στην περιοχή των Αθηνών ή σε γραφεία Τύπου της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών και εφ’ όσον είναι πέντε χρόνια τακτικό μέλος της Ενώσεως.
β) Απουσιάζει στο εξωτερικό για λόγους υγείας, όχι όμως παραπάνω από δύο χρόνια, ή απουσιάζει για λόγους εκπαιδευτικούς.
γ) Είναι συνταξιούχος. Παραμένουν τακτικά μέλη της Ενώσεως κι αφού περάσουν στη σύνταξη.
Η κα Σταθάτου ρητά είναι επιτηδευματίας / ζαχαροπλάστης, επιδοτούμενη μάλιστα προς τούτο με σχεδόν 15.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση.
Άρα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με βάση τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητος είναι εκ του Καταστατικού υποχρεωμένο να προχωρήσει στη διαγραφή της, που αυτονοήτως οδηγεί και στην έκπτωσή της από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ.


Ανώνυμος είπε...

Για το Αντζουλίνι με αγάπη και καλές δουλειές: https://youtu.be/4udF8jss45c

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια τα λες. τοτε θα πρεπει να διαγραφει πρωτος ο Προεδρος της ΕΣΗΕΑ ως ιδιοκτητης τιτλου ΜΜΕ . μηπως τον πιανει η δεκαπενταετια? ο Γλεζος που δεν ντραπηκαν τα γομαρια να τον στειλουν και στον ΕΔΟΕΑΠ και τα αλλα γομαρια τον εγραψαν . η νταουντακη για τον ΟΚΑΝΑ, ο Τσαλαπατης ως λαδεμπορας και πωλητης μεταπρατης εργων τεχνης στο Μπιρδημηρη, η Χριστοδουλιδου ως ιδιοκτητρια ΜΜΕ, ο Αγγελης που παιρνει συνταξη παρανομα και δουλευει ταυτοχρονα, ολοι οσοι επιδοτηθηκαν ως ανεργοι και εχουνν ανοιξει ατομικες επιχερησεις που πουλανε απο λεβαντες μεχρι σωβρακα, ολοι οι δημοσιογραφοι μετοχοι μμε οπως ο Μανεσιωτης , ο Χατζηνικολαου, ο Ψυχαρης, η Σταη, ο Ραπτης, ο Κουρτακης, ο Ευαγγελατος κλπ κλπ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ. ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Επί του αιτήματος του κ. Αξελού, για επανακαταμέτρηση των σταυρών της κας Χριστοδουλίδου, στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ, με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο:

Η Εφορευτική Επιτροπή είναι δέσμια της γνωμοδότησης της επί 20ετία και πλέον έγκριτης νομικής συμβούλου της ΕΣΗΕΑ κας Χρύσας Σαλαβράκου. Η γνωμοδότηση της κας Σαλαβράκου, η οποία έχει εποπτεύσει περί τις 40 και πλέον εκλογικές αναμετρήσεις στην ΕΣΗΕΑ, τόσο για το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, όσο και της ΕΣΗΕΑ, αντικρούεται από έτερη γνωμοδότηση νομικού, αλλά και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με τον κ. Αξελό. Πλην όμως ο ερίτιμος συνάδελφος δεν απασαφηνίζει αν υπέβαλε το ερώτημα διευκρινίζοντας ότι πρόκειται περί σταυροδοσίας σε ΕΝΙΑΊΟ ψηφοδέλτιο. Κι αυτό ακριβώς κάνει τη διαφορά στις γνωμοδοτήσεις. Κατά τα άλλα άπαντες γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στα εκλογοδικεία της χώρας, με τις ενστάσεις και επανακαταμετρήσεις σταυρών, στις βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.
Το μείζον για τον κ. Αξελό είναι άλλο: Αν η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει στη διαγραφή της κας Σταθάτου (εφόσον υπάρξει), συμπαρασύρει και την εγκυρότητα της διαδικασίας εκλογών για τον ΕΔΟΕΑΠ συνολικά ή απλώς η διαγραφείσα αντικαθίσταται από τον πρώτο επιλαχόντα, τον κ. Αξελό στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο οποίος θα καταλάβει τη θέση της κας Σταθάτου στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Πολύ φοβούμαι ότι θα χρειαστεί νέος κύκλος γνωμοδοτήσεων.

Υ.ΣΤ.: Συνιστώ στους αψίκορους υπερασπιστές της κας Σταθάτου, οι οποίοι προσπαθώντας να πλήξουν την κα Χριστοδουλίδου, υποτιμούν τη νομική επάρκεια και σχεδόν υβρίζουν την κα Σαλαβράκου, ψυχραιμία και σωφροσύνη.
Η κα Σαλαβράκου είναι σύζυγος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. κ. Θεόδωρου Δαμιανού, με δυναμική παρουσία στο γυναικείο κίνημα τόσο της Ν.Δ. όσο και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, συνδεόμενη στενά με όλη την οικογένεια Μητσοτάκη, και στενότερα με την κυρία Μπακογιάννη. Αναρωτιέμαι αν οι επιθέσεις εναντίον της σχετίζονται με διαμάχες μητσοτακικών - σαμαρικών - καραμανλικών δημοσιογράφων εντός των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, με σκοπό τον εξαναγκασμό της σε παραίτηση και την αντικατάστασή της από νομικό σύμβουλο σχετιζόμενο με το περιβάλλον Σαμαρά - Μελισσανίδη.
Μακάρι να διαψευστώ και να οφείλονται μόνο στο νεαρό της ηλικίας φανατικών θαυμαστών της κας Αντωνιάδου.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι ηρεμία!!!
Ο ΕΔΟΕΑΠ σάπισε από μόνος του. Η δικαιολογία είναι ότι με την ανάπτυξη των ιδιωτικών ΜΜΕ, είχε πολλά έσοδα. Οι ενώσεις που θα έπρεπε να έχουν την εποπτεία του ΕΔΟΕΑΠ, αδιαφόρησαν. Η σπατάλη και η κακοδιαχείριση έδινα κα έπαιρναν. Κανείς δεν ασχολήθηκε… ούτε για τις συμβάσεις και τις πληρωμές στα διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα, ούτε με τις προσλήψεις υπαλλήλων και γιατρών, ούτε καν με το μέλλον του ταμείου μας. Με τα έσοδα δε ούτε που τα άγγιξε κανένας. Είχαμε τόσα έσοδα που δεν έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί κανείς. Για την αγορά κτηρίων βρέθηκαν στα δικαστήρια, όπως και για τις προσλήψεις.
Απλές κινήσεις, όπως το ξεκαθάρισμα των ποιοι είναι ασφαλισμένοι δεν έγινε ποτέ.
Ωραία είναι τα μέλη των τεσσάρων ενώσεων. Ποια είναι αυτά τα μέλη; Ως άνεργοι μέχρι πότε ασφαλίζονται; Μπορεί κάποιος να είναι άνεργος και να έχει ασφάλιση είκοσι χρόνια με είκοσι ευρώ το μήνα;
Είναι ο ΕΔΟΕΑΠ που έδινε επικουρική σύνταξη μεγαλύτερη από την κύρια!!!
Αν θέλουμε την συνέχιση του ΕΔΟΕΑΠ, θα πρέπει όλοι μας να σοβαρευτούμε. Δεν είμαστε ανίκανοι, προβλήματα μεταξύ μας έχουμε. Άμεση εκκαθάριση του μητρώου ασφαλισμένων, άμεση αντικατάσταση του Αγγελιοσήμου. Επίσης άμεση προσαρμογή των αμοιβών στον ΕΔΟΕΑΠ, με τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Δεν έχουμε περιθώρια για μικρό συνδικαλιστικές αντιπαλότητες.

Ανώνυμος είπε...

Και καλά ρε, το Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ έχει κάνει παράνομες εγγραφές; Μάλλον εννοείς στη συγκυβέρνηση Αντωνιάδου-Κατσίμη? αυτή την "ιστορική" περίοδο με την ...Κατσίμειο Ακαδημία Δημοσιογραφίας στον 6ο της ΕΣΗΕΑ, περίοδο που ...μοιράστηκαν οι εν λόγω επιχορηγήσεις στους ανέργους. Τέτοις μέρες ήταν, εκλογές ΕΣΗΕΑ, όταν η σημερινή ζαχαροπλάστισα τηλεφωνούσε ΣΤΟΥΣ ανέργους (με μαγιά τους δύστυχους του ΑΛΤΕΡ) για να τους "εξηγήσει" ότι μόνο αν βγει πρόεδρος η φίλη της θα προχωρήσει το σχέδιο. Μήπως νομίζουν κάποιοι ότι δεν γνωρίζουμε ή ότι πάθαμε αμνησία;
Σε ότι αφορά στην αναφορά σου στο σύμβολο ΓΛΕΖΟ και μόνο αυτό σε χαρακτηρίζει. Δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου πω πως. Για να είσαι εσύ και οι όμοιοί σου ελεύθεροι σήμερα έχασε τη μισή του ζωή διωκόμενος από τα κουμάσια σαν και σένα.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς Μαρκο άμεση αντικατάσταση Αγγελιόσημου ;
Και στις σπατάλες γιατί ξεχνάς τα
23.000.000 ευρώ που παίχτηκαν από τους δικούς σου στο χρηματιστηριο;
Σάπισε από μέσα ο ΕΔΟΕΑΠ γιατί σάπιοι ήταν και οι από έξω.Η αλήθεια να λέγεται. Μόνο που είναι πολύ αργά πια.

Ανώνυμος είπε...


Φρεσκοεκλεγμένε πρόεδρε Μάρκο, τη μείωση των αποδοχών μου αυτό που λες «άμεση προσαρμογή των αμοιβών στον ΕΔΟΕΑΠ, με τους υπόλοιπους εργαζόμενους», ποιοι θα την αποφασίσουν;
Ένας πρόεδρος κρατικοδίαιτος λομπίστας και μια ζαχαροπλάστισα που χρησιμοποιεί τον ρουσφετολογικό «οίκο ενοχής» της ΕΣΗΕΑ για να καταβάλει μειωμένες εισφορές, εις βάρος των εσόδων του πρώην ΟΑΕΕ;
Γ@μώ το «ηθικό πλεονέκτημα» γ@μώ!
Το καταλαβαίνω ότι πρέπει να προσαρμοστούν οι αμοιβές μας και ότι αυτό που μπαίνει πάνω απ' όλα είναι η σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, για να μη βρεθούμε στο δρόμο κοντά 200 μέλη σου, εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ, την ΕΣΗΕΑ, την ΕΠΗΕΑ, το μηχανισμό αγγελιοσήμου.
Αυτό που δεν δέχομαι είναι να με κρίνουν αυτοί που συνεχίζουν ακάθεκτοι να λεηλατούν το Ταμείο (λέγε με Αντζυ) και οι εκλογικές πελατείες τους.
Αυτό που δεν δέχομαι είναι ότι έχετε εξαναγκάσει να φέρονται σαν απατεώνες έντιμοι δημοσιογράφοι(όχι η ΕΠΗΕΑ, η ΕΣΗΕΑ τα κάνει αυτά) που δουλεύουν σε sites και αναγκάζονται να δηλώνουν ψευδώς άνεργοι, για να μη χάσουν την περίθαλψή τους ή τους έχετε πετάξει έξω από τον Οργανισμό.
Αυτό που μου τη δίνει είναι οι συμψηφισμοί που επιχειρούν η Αντωνιάδου, ο Καρούτζος, η Σταθάτου και η κομπανία τους, εξομειώνοντας τους συνειδητούς απατεώνες με τους πραγματικά ανήμπορους.
Το ίδιο πράγμα είναι ο Τσοχατζόπουλος με τον Γιάννη Αγιάννη; Κι εσύ γιατί το ανέχεσαι και το επιτρέπεις με τους δικούς σου στον ΕΔΟΕΑΠ;
Συμφωνώ μαζί σου, γιατί την έχω ζήσει τόσα χρόνια μες στον Οργανισμό, ότι η Πόπη δεν κάνει για πρόεδρος. Ζήσαμε τα καζάντια της όταν ήταν πρόεδρος του ΤΥΠ.
Λέει και του κόσμου τις π@π@ριές και έχει καταλήξει τάτσι - μήτσι - κότσι με ό,τι πιο αηδιαστικό και διαπλεκόμενο (ισάξιο της κομπανίας Αντωνιάδου) κυκλοφορεί στην ΕΣΗΕΑ, τον τσαλαπατο-ντελεζισμό, το Νο1 κύκλωμα των κρατικοδίαιτων λομπιστών, που ρήμαξαν και τον ΔΟΛ με την ανοχή του Λαμπράκη και άλλοθι την ασυδοσία του Ψυχάρη.
Τους δούλεψαν άγρια στις εκλογές με τη σταυροδοσία, αλλά η Πόπη κι ο Αγγέλης δεν κατάλαβαν τίποτα. Άμα θες να εξασφαλίσεις τους δύο, βάζεις μόνο δύο σταυρούς, δεν καταντάς υποπόδιο του Τσαλαπάτη και του Ντελέζου.
Πρόεδρέ μου, δεν είναι τα πάντα στη ζωή λογιστική και τακτικισμοί, που τελικά οδηγούν σε ισοπέδωση και εξαχρείωση.
Εύχομαι σε όλους εσάς που προσπαθείτε να σώσετε τον ΕΔΟΕΑΠ να τα καταφέρετε. Από σας κρέμεται το ψωμί των παιδιών μας, γιατί άλλο να φάω μια μείωση 20% σε έναν ανοιχτό ΕΔΟΕΑΠ κι άλλο να πάω ταμείο ανεργίας στα 48 μου.
ΑΙΩΝΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ (γιατί όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι από σένα).

Ανώνυμος είπε...

04/05/2017
«Τρόικα» στην ασφάλιση των εργαζομένων
Ο ΕΦΚΑ απορροφά τον ΕΔΟΕΑΠ αν δεν πληρώσει το δάνειο που έλαβε.
http://www.typologies.gr/troika-stin-asfalisi-ton-ergazomenon/:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε όλοι γθα γέλια και για κλάματα .Μάρκο διάβασε προσεκτικά τι σου γράφει με πάσα ειλικρίνεια ο εξ ανάγκης ψηφοφόρος σου .Έχεις τεράστια ευθύνη Άσε τους τακτικισμους και την λέρα που λέγεται Νικολάκης και προχωρά να τελειώνει αυτή η ιστορία .Μη ψηφοφόρος σου αλλά μέλος του ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ θα έρθετε οι και όλες στη λύση Σπανοπούλου.Πως το έγραφε;ΕΔΟΕΑΠ-ΜΜΕ ,
Ούτε να το συζητήσετε δεν θέλατε και ήδη στριμωχνεστε ο ένας πίσω από τον άλλο για να μας λέτε αύριο ότι εσείς το είπατε πρώτοι.Στο τέλος ρε μαλάκια του δημοσιογραφικού συνδικαλισμού θα βγείτε να πείτε ότι όλοι νικησατε, όπως κάνουν οι πολιτικοί στις εκλογές .
Ο ΕΔΟΕΑΠ θα χάσει δυστυχώς και θα φταίτε εσείς που εδώ και μια πενταετία ξέρατε και δεν πρόβλεψατε, δεν ομονοήσατε ,δεν κατεβάσατε κοινή λύση του Κλάδου ,ενώ ο Τάσος Πετρόπουλος σας το ζητάει από περισυ το καλοκαίρι .
Να πάτε στο διάολο όλοι τώρα κι αλίμονο στους εργαζόμενους και τους ασφαλισμενους.Κρετινοι της παπαδιάς του του ΣΥΡΙΖΑ του Τσαλαπάτη του Μάρκου κι όλου του συρφετου Ακαδημίας και Βουκουρέστιου γωνία!

Ανώνυμος είπε...

Ελένη δεν κατάλαβες ότι τελείωσαν οι εκλογές κι έχασες? Μην κλαις άλλο φτάνει. Σπαράζει η καρδιά μας

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι ρε που ακόμη με την τέως ψάχνεσαι. Τις βρώμιές σου με τον Πικουλα να θυμάσαι και να φοβάσαι. Κατάλαβες ποιος είμαι τώρα ; Το χαστούκι που έφαγες στο γραφείο σου το θυμάσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ρεζιληδες πότε δεν είχε ξευτιλιστει ο Κλάδος και το Ταμείο μας έτσι .
Πρώτα ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μας δανείου από αυτά που μας έκλεψαν και μετά ενημερώθηκε το ΔΣ .Χθες ψηφίσατε οι 5 να πάρετε το δάνειο Ας γράψουμε τα ονόματα σας να μείνουν στα μαυρα ι
Καταστιχα αυτής της βρώμης ιστορίας
ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΥ ΔΑΥΛΌΣ ΤΆΤΣΗ ΒΑΣΙΛΆΚΟΥ και φυσικά ΓΚΑΝΆΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΑΒΒΊΔΗΣ ΚΟΥΜΠΙΆ
Το πρώτο δάνειο στην ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ χωρίς καν να διαπραγματευτειτε τους όρους!
ΑΊΣΧΟΣ! Η χθεσινή 5 ναι 4 λευκά απόφαση
είναι η ταφόπλακα μας.

Ανώνυμος είπε...

Η ταφόπλακά σας έχει μπει εδώ και καιρό. Απλά αυτοί οι πεντε την ανέβαλαν και οι 4 προσπαθούν να την βάλουν ... χθες. Πηγαίντε στον κηδεμόνα σας τον Τσαλαπάτη και ελάτε με νεες οδηγίες

Ανώνυμος είπε...

προφανώς όταν λές εσυ παραπάνω για βρωμιές για τον Πίκουλα θυμάσαι τις μαλακίες που έκανες με τον πρόβόπουλο. Να σου θυμίσω ότι το ξέπλυμα είναι διαρκές έγκλημα

Ανώνυμος είπε...

Οι 4 κηδεμονευονται από Τσαλαπάτη ;
Είσαι βαθειά νύκτα μένος κσι χωμένος στη προδοσία αληταριό

Ανώνυμος είπε...

ΠΆΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΛΗΤΑΡΙΟ
Μαϊ. 5, 2017
ΕΔΟΕΑΠ : Ζητησαν δανειο ??????απο τον ΕΦΚΑ οι 5 απο το ΔΣ .
Πέντε από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ζήτησαν δάνειο από τον ΕΦΚΑ
εδοεαπ-2Με οριακή πλειοψηφία 5 έναντι 4 ψήφων το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε χθές μετά από θυελλώδη συνεδρίαση, να υποβάλλει αίτηση για τη δανειοδότηση του από τον ΕΦΚΑ με 10 εκατ. ευρώ. Προηγουμένως έγινε ευρεία συνδικαλιστική σύσκεψη με τη συμμετοχή συνδικαλιστών από ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΠΗΕΑ και ΕΠΗΕΘ στην οποία κοινή ήταν η θέση να μην ζητηθεί δάνειο από τον ΕΦΚΑ και να απαιτηθεί άμεσα η ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ με τα χρήματα που του χρωστάνε από το αγγελιόσημο. Η απόφαση ανήκε ωστόσο στον “ανεξάρτητο” ΕΔΟΕΑΠ, του οποίου 5 μέλη ανέλαβαν την ευθύνη για το μέλλον του οργανισμού, ζητώντας άμεσα το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ. Για το οποίο θα πρέπει στις 31 Μαϊου να πληρωθεί η πρώτη δόση με τόσο άνω του 4%! Το τρανταχτό επιχείρημα υπέρ του δανείου για το οποίο διαφώνησαν 4 μέλη του ΔΣ ήταν η υστερική κραυγή του προέδρου ΕΔΟΕΑΠ: “Που θα βρω εγώ λεφτά να πληρώσω;”. Δεν έδωσε ωστόσο καμία απάντηση στο εύλογο ερώτημα “που θα βρει λεφτά να αποπληρώσει τη δόση στο τέλος του μήνα. Δεν γνωρίζουμε αν αστειευόταν όταν υποστήριξε πως δεν θα πληρωθεί η δόση στον ΕΦΚΑ και το υπ. Εργασίας θα κάνει τα στραβά μάτια…Μιας και το ζήτημα είναι σοβαρό και αφορά σε 18.000 ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ, ακολουθεί το πλήρες ρεπορτάζ των συναντήσεων
Στην ευρεία συνδικαλιστική σύσκεψη που έγινε χθές το πρωί συζητηθηκε διεξοδικά το ζήτημα του δανείου. Από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ οι Δ. Νικολόπουλος και Ν. Νταουντάκη έθεσαν το ερώτημα το ποιός ήταν αυτός που ζήτησε τη ρύθμιση της δανειοδότησης, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση της ΕΣΗΕΑ στη λήψη δανείου. Όταν ήδη δεν αποδόθηκαν όλα τα χρωστούμενα από το αγγελιόσημο στον ΕΔΟΕΑΠ, όταν ο ΕΦΚΑ έχει πάρει το ένα δισεκατομμύριο των ασφαλισμένων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ. Κατά του δανείου τάχθηκαν και οι εκπρόσωποι των άλλων ενώσεων με εξαίρεση τον Μ. Γκανά από την ΕΠΗΕΑ, τον Ν. Καρούτζο, πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ και την Μ. Αντωνιάδου μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Και ενώ στη σύσκεψη ζητήθηκε να σταλεί άμεσα επιστολή στον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο με την οποία να ζητείται αφενός η χορήγηση των υπολοίπων-περί τα 7 εκατ. ευρώ- των χρωστούμενων από αγγελιόσημο και αφετέρου να δοθούν τα 10 εκατ. ευρώ ως ενίσχυση στο ταμείο και όχι ως δάνειο, τα 5 μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ έλαβαν άλλη απόφαση.

Η συνεδρίαση του ΔΣ του ταμείου ήταν θυελλώδης. Πέντε μέλη, οι Ν. Καρούτζος, Κ. Δαυλός, Αν. Σταθάτου, Ε. Τάτσης και Μ. Βασιλάκου απέρριψαν την πρόταση της Π. Χριστοδουλίδου και Κ. Ντελέζου να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Τ. Πετρόπουλο, να σταλεί επιστολή με την οποία θα ζητούνται τα χρωστούμενα. Οι 5 πήραν πάνω τους την ευθύνη για όλα, δίνοντας την εντολή αίτησης για το δάνειο. Στις εύλογες απορίες του αντιπροέδρου του ΕΔΟΕΑΠ Π. Νεστορίδη “ποιοί είναι οι όροι του δανείου”, “πως θα ζητήσουμε δάνειο αφού δεν γνωρίζουμε τους όρους”, δεν δόθηκε καμία απάντηση. Πέρα από την αφελή αισιοδοξία του Ν. Καρούτζου πως δεν θα πληρωθεί η δόση στο τέλος του Μάϊου.

Οι τόνοι ανέβηκαν, ακούστηκαν λόγια για ευθύνες έως και φυλακή αλλά οι “5” του ΔΣ είχαν λάβει την απόφαση τους. Να δέσουν τον ΕΔΟΕΑΠ στο άρμα του ενιαίου ΕΦΚΑ. Οι Π. Χριστοδουλίδου και Κ. Ντελέζος πρότειναν να πάνε αμέσως στον κ. Πετρόπουλο και να απαιτήσουν, το δάνειο να το ξεχάσει και να δώσει τα χρήματα αυτά από τα δικά μας χρήματα ως οικονομική ενίσχυση. Ο Π. Νεστορίδης πρότεινε να σταλεί πρώτα επιστολή στον κ. Πετρόπουλο, απαιτώντας τα χρήματα από το αγγελιόσημο και την άλλη εβδομάδα, να συζητιόταν πάλι το δάνειο.

Τελικά οι 4 της μειοψηφούσας άποψης Π. Χριστοδουλίδου, Κ. Ντελέζος, Π. Νεστορίδης και Σ. Καταϊφτζής ψήφισαν λευκό. Έτσι ο ΕΔΟΕΑΠ θα έχει 2,5 εκατ. ευρώ στις 25 Μαϊου να πληρώσει τις συντάξεις (1,3 εκατ. ευρώ), τους μισθούς (περί τις 300 χιλιάδες ευρώ) και το λεγόμενο “μικρό ταμείο” του ΕΔΟΕΑΠ. Και μετά θα ψάχνει λεφτά για να πληρώσει 2,55 εκατ. ευρώ για τη δόση του ΕΦΚΑ!

Μέχρι τότε, δήλωσε σοβαρά ο πρόεδρος, θα έχει βρεθεί λύση στην 3μερή του υπ. Εργασίας για τον ΕΔΟΕΑΠ. Και γέλασαν πικραμένα όλοι…


Ανώνυμος είπε...


Προσωπικά περίμενα ότι Πόπη και Ντελέζος θα καταψήφιζαν και οι Θεσσαλονικείς θα απείχαν ή θα ψήφιζαν λευκό. Για μένα το αποτέλεσμα είναι έκπληξη.
Προσπαθώ να καταλάβω πώς ερμηνεύεται το λευκό: Να μην πάρουν δάνειο; Να ρευστοποιήσουν κοινό κεφάλαιο; Να δανειστούν από τις Ενώσεις; Να μην πληρώσουν προσωπικό και συντάξεις;
Επειδή απ' ό,τι έχω καταλάβει εδώ μέσα αλληλοβρίζεται όλο το παλιό και το νέο κατεστημένο του ΕΔΟΕΑΠ, και πριν με πλακώσετε με προεκλογικά τηλέφωνα, για το έργο σας και το έργο της παράταξής σας, και γιατί πρέπει να κατέβω να ψηφίσω εσάς κι όχι τους άλλους, κάντε μια αιτιολόγηση ψήφου.
Άμα περάσει ο ΕΔΟΕΑΠ στον ΕΦΚΑ, όσοι έχουν πάρει προκαταβολές εφάπαξ θα είναι μεγάλοι κερδισμένοι, διαδίδουν διάφοροι. Ισχύει αυτό; Να έρθω να υποβάλλω αίτημα;

Ανώνυμος είπε...


Οριακό το αποτέλεσμα και με βάζει σε σκέψεις. Αν ήταν ο Αξελός στη θέση της Σταθάτου, τι θα ψήφιζε; Θα ερχόταν τούμπα το 5-4, σε 4-5;
Και αφού διαφωνεί η Νανά με το δάνειο, μήπως πρέπει ν' ανοίξει άμεσα ως γ.γ. της ΕΣΗΕΑ το θέμα της εκκαθάρισης μητρώου απ' όσους επιδοτήθηκαν για ν' αλλάξουν δουλειά με το πρόγραμμα της παγκοσμιοποίησης;
Δεν είναι σωστό το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ να κρίνεται από την ψήφο μιας πρώην συναδέλφου, αλλά πια ετεροεπαγγελματία.

Ανώνυμος είπε...

Τέσσερις και μια ζαχαροπλαστισα κρίνουν το ψωμί νας και το φάρμακο μας
Στο εισαγγελέα τώρα !
Να προσβληθεί η απόφαση ως άκυρη λόγω ζαχαροπλαστείου και παράνομης επιδότησης Η άνεργη στον ΕΔΟΕΑΠ πήρε λεφτά για να στήσει μπίζνα ως επιχειρήματιας ΧΑ πατήστε για ΕΣΗΕΑ
ΓΙΑ ΕΔΟΕΑΠ γία ΟΑΕΕ και για ΕΣΠΑ.
Να παραιτηθεί τώρα γιατί τα αδικήματα είναι ποινικά και γιατί δεν μπορεί να ψηφίζει ως μέλος του ΔΣ και η ψήφος της να είναι η κρισιμη για το μέλλον μας .
Άσε που αντιποιειται και το επάγγελμα του δημοσιογράφου και του ζαχαροπλάστη.
Κι αν δεν θέλει ο Αξελός γιατί φοβάται την καπάκια της παπαδιάς ο Αγγελής τι κάνει ;

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν αληθεύει αυτό που ακούστηκε σήμερα στον οργανισμό ότι κλήθηκε για εξηγήσεις στην ΕΣΗΕΑ η γ.γ. με χαρτί που στείλανε μετά από καταγγελία που της έγινε για το γνωστό θέμα; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας ενημερώσει. Η πηγή που το διέδιδε έλεγε ότι το ραντεβού κλείστηκε για την Τρίτη. Αληθεύει; Κρίνεται το μέλλον μας με την ψήφο αυτηνής για το δάνειο

Ανώνυμος είπε...

Ένας άνεργος της εφορευτικής περιγράφει πώς στήθηκε η λαθροχειρία με Χριστοδουλιδου. Ένορκως και σε τεύχη άμεσα.. .

Ανώνυμος είπε...

To μόνο που κρίθηκε μπάζο από την ψήφο του μέλους της ΕΣΗΕΑ - ζαχαροπλάστισας είναι αν θα πληρωθείς στο τέλος του μήνα το μισθό και τη σύνταξή σου. Και με την ψήφο της θα πληρωθείς στο τέλος Μαΐου.
Εκτός αν δεν θέλεις να πληρώνεσαι, κι έχεις αντοχές να περιμένεις μέχρι να γίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυβέρνηση.
Το 'χουν πει τα παιδιά, το πρώτο που θα κάνουν μόλις σκίσουν τα μνημόνια είναι η επαναφορά του χουντικού νόμου για το αγγελιόσημο, ξέρεις αυτού του νόμου που ντίλαραν οι φασίστες με τους εκδότες για να έχουν απολύτως ελεγχόμενο τον Τύπο.
Αλλά πού να τα θυμάται αυτά η Πόπη, στο δημοτικό πήγαινε τότε.
Α, και τότε οι αριστεροί ούτε πορείες έκαναν ούτε απεργίες για το ασφαλιστικό του κλάδου. Όχι γιατί δεν ήθελαν, αλλά γιατί ήταν μαντρωμένοι στις φυλακές και στις εξορίες.
'Ντάξει μπορεί να μη χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να γίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μαθαίνω ότι κουβεντιάζουν ευρύ συνασπισμό με τη ΛΑΕ και την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Ρώτα την Τζόρτζια να σου πει, είναι κολλητή με τη Ζωίτσα κι έχει βολέψει και το παιδάκι της στο γραφείο της πρώην προέδρου της Βουλής. Ξέρεις, αυτή που μάσησε 20.000 από τον ΕΔΟΕΑΠ με κάτι προβληματικές βεβαιώσεις για καταστροφή του εξοχικού στη Μάνη, στις μεγάλες πυρκαγιές του 2007, αλλά τελικά είχαν αρπάξει μόνο κάτι ξερόχορτα στην αυλή. Στα δικαστήρια είναι ακόμη η υπόθεση.
Α, κι όσοι το παίζετε μάγκες εκ του ασφαλούς με το δάνειο, αν είστε καλύτεροι απ' το μέλος της ΕΣΗΕΑ - ζαχαροπλάστισα, αποδείξτε το με τις πράξεις σας: Να μην καταδεχθείτε να πληρωθείτε σύνταξη και μισθό στο τέλος του μήνα από τα δανεικά του ΕΦΚΑ και με τα χαρτιά παραίτησης από τη σύνταξη (έως ότου επανέλθει το αγγελιόσημο, δοθούν πίσω τα κλεμμένα κ.λπ. - κ.λπ.)να κάνετε προεκλογική εκστρατεία στην ΕΣΗΕΑ.
Άντε να δούμε αν τ' απίδια σας είναι μεγαλύτερα από του μπάμια του Αξελού....

Ανώνυμος είπε...

A ρε γατόνια Θεσσαλονικείς, το «φέουδο» και τα προγραμματάκια που παίρνετε απευθείας από την Ε.Ε. να 'ναι καλά και η συνδρομή στους άνεργους 75 ευρώ για να τους ξεφορτωθούμε λάου λάου (γιατί έτσι λέει το καταστατικό, άμα δεν έχουν λεφτά να συμμετέχουν στις εκλογές, διαγράφονται) κι ας πάει το παλιάμπελο. Πέντε - έξι οικογένειες έχετε μείνει όλοι κι όλοι. Προσέξτε μόνο μη σας κάτσει στο λαιμό το ψαροκόκαλο από το σούσι του Τσαλαπάτη, που περίσσεψε ...

http://www.kremalis.gr/index.php/news/910-mutual-aid-pension-funds...

Ανώνυμος είπε...

Όσα επιχειρήματα κι όσες μαλακίες κι αν γράφετε με εξυπνάδες για τη χούντα και αστειάκια για την Πόπη η αλήθεια είναι πιάστηκε η δικιά σας τη γίδα στην πλάτη
Και εσύ μεν Νικολάκη δεν είναι η πρώτη φορά ξέρεις καλά τι πηγές να πάθεις και ποιος σε γλύτωσε δύο φορές εκτός από την καταδίκη σου για συκοφαντία
Έχεις βγάλει λίπος από το οικονομικό ρεπορτάζ και το ξέρουν οι δημοσιογράφοι του οικονομικού όπως ξέρουν και πόσο τζάμπατζης είσαι σε ξενοδοχεία διακοπών εκεί που εξαεγυρωνεις τα γραφτά σου.Ο θρασυτατος ζουμπάς όμως που κουβαλάς μαζί σου τι θα πει στον εισαγγελέα ; Αυτό γιατί δεν μας το λες ;

Ανώνυμος είπε...

Πλυθειτε γι αυτό που σας έρχεται. Αν δείτε ψάρια απόψε στον ύπνο σας να ανησυχείτε. Λαχταρες πολλές θα ειναι

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε πια ως κλάδος; Φωνάζουμε τη Βανδή στο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ της ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα κι αντί να τραγουδήσει, τη βάζουμε να διαβάσει αποσπάσματα από βιβλία του Ψαθά; Α Ι Σ Χ Ο Σ!!!!!
AΦΙΕΡΩΝΟΥΝ…

Η ANTΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΕΛΟ:
Μα μπορώ να σ’ έχω αν θέλεις στο μυαλό μου
σαν τον πρώτο αναπληρωματικό μου
κι αν αλλάξει κάτι στα προσωπικά μου
να ’σαι αυτός που θα καλύψει τα κενά μου

Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ:
Ανάβεις φωτιές
Ανάβεις κι όλα τα καις
Κι απ’ όπου περάσεις
Κάνεις καταστροφές
Ανάβεις φωτιές
Ανάβεις κι όλα τα καις
Και πίσω σου αφήνεις
Πληγωμένες καρδιές

Η ΣΤΑΘΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΙΑ:
Απ’ όταν μ’ άφησες εσύ
Η υγεία μου έχει κλονιστεί
Κι αλλόκοτα συμπτώματα
Έχω τα ξημερώματα
Τρέμουν τα χέρια μου πολύ
Ρίγη με πιάνουν στο κορμί
Μου ανεβαίνει ο πυρετός
Κι άκου τι μου ‘πε ο γιατρός

Ανώνυμος είπε...

Σας περιμένουν ακόμη μεγαλύτερα χουνέρια Εδώ και τώρα να κληθεί ο Νικολάκης ο επονομαζόμενος ΠΠΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΚΕΦΤΑ ΒΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ , στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για τα χρήματα που παίρνει από τους χορηγούς της εκπομπής του στο ΑΘΉΝΑ 9,84 και δίαιτα από τον χορηγό του 2015 και του 2016 Αλλά κι ο φετινός δεν τα ρίχνει άσχημα.Έτσι Νικολάκη;Λίγα στο σταθμό περισσότερα στην τσέπη.Να ελεγχθούν οι συμβάσεις της εκπομπής εδώ και τώρα.
Αληταριά

Ανώνυμος είπε...

Τους περιμένει με λαχτάρα να το κάνουν. Πότε με το καλό θα γίνει Γιατί έχει ανάγκη από μαλακες σαν κι εσένα για να διασκεδάζει. Απορώ γιατί δεν ξαναλετε ότι είναι υπάλληλος Μπόμπολα Ψυχάρη Βαρδινογιάννη Αλαφούζου όπως παλιά. Ουστ κοπρόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Όπα όπα όπα !Μεγαλεία που ονειρεύεσαι εικόνα πουστηνεις...? Ισα ρε που έχει γραφτεί ότι είσαι υπάλληλος όλων όσων γράφεις !Ούτε την πόρτα τους δεν έχεις δει καημένε .Υπάλληλος του Τάκη της Ντόρας ναι Του Μιχάλη ναι, του Πικουλα και των συνέταιροι εκβιαστών τύπου Μουσσά ναι.Όχι όμως και του Ψυχάρη
Μεγαλοπιανεσαι αλλά δημοσιογραφικά εισαι μπάμιας Και μπάμιας θα μείνεις .
Αντε στους χορηγούς σου τώρα για κανά φράγκο ή μήπως στον Φραγκο που σου ρίξε μπουνιά μέσα στο γραφείο σου μπας και κονομήσεις τίποτε για να μπορείς να αφήνεις και κανένα φράγκο για τα τζαμπα ψαρακια στα Καστελόριζα , γιατί κι εκεί ο γελοίος ο φίλος σου καθαρίζει.Εσύ ειπαμε μεταπτυχιακο στην τρακα κάνεις αγορίνα μου.Τρέχα τώρα στο Πειθαρχικό με τη χορηγική σύμβαση της εκπομπής σου στο χέρι και μετά έλα για μπύρες κι αυτές από χορηγό εξωτερικό .Γιατί στα ούζα σας χορηγός είναι το Ταμείο .Ξανά στα διάλα μαγκάκια της δεκάρας κι εσύ και η παρέα σου

Ανώνυμος είπε...

Το βρίσιμο χαρίζει μυική δύναμη. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας βρετανο-αμερικανικής επιστημονικής έρευνας, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι που βλαστημούν - όχι από μέσα τους, αλλά φωναχτά- αποκτούν περισσότερη σωματική δύναμη.

Αλλά αυτό είναι κάτι που μάλλον ήδη γνωρίζει εκ πείρας όποιος προσπαθεί να ανέβει μια ανηφόρα με το ποδήλατο ή να χτυπήσει το μπαλάκι του τένις πιο δυνατά.
Οι ψυχολόγοι Ρίτσαρντ Στέφενς του Πανεπιστημίου του Κιλ της Βρετανίας και Εμμανουήλ Κατέχης του Πανεπιστημίου του Λονγκ Άϊλαντ των ΗΠΑ, έκαναν τη σχετική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας στο Μπράιτ.
Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν δύο πειράματα. Στο πρώτο, 29 εθελοντές με μέση ηλικία 21 ετών χωρίσθηκαν σε δύο ομάδες - μία που έβριζε και μία όχι- και στη συνέχεια έκαναν ένα τεστ έντονης αεροβικής άσκησης με ποδήλατο.
Στο δεύτερο πείραμα, 52 εθελοντές με μέση ηλικία 19 ετών πάλι χωρίσθηκαν σε όσους έβριζαν και σε όσους δεν έβριζαν και, στη συνέχεια, έκαναν ένα τεστ που αφορούσε τη δύναμη της λαβής του χεριού τους.
Και στις δύο περιπτώσεις -ποδήλατο και λαβή- όσοι προηγουμένως είχαν βρίσει δυνατά, εμφάνισαν ανώτερες επιδόσεις, έχοντας περισσότερη μυική δύναμη σε σχέση με όσους δεν είχαν βρίσει ή απλώς ξεφώνιζαν ουδέτερες λέξεις. Η ενίσχυση της δύναμης στο τεστ της λαβής διάρκειας δέκα δευτερολέπτων ισοδυναμούσε με 2,1 κιλά κατά μέσο όρο, ενώ στο τεστ ποδηλάτου με 24 βατ.
Προηγούμενες μελέτες των ίδιων ερευνητών είχαν δείξει ότι το βρίσιμο κάνει κάποιον πιο ανθεκτικό στον πόνο. Τώρα προστίθεται και η δύναμη στα οφέλη του βρισίματος.
Οι ερευνητές δήλωσαν: «Γιατί το βρίσιμο έχει αυτή την επίδραση στη δύναμη και στην αντοχή στον πόνο, μένει να ανακαλυφθεί. Δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει πλήρως τη δύναμη του βρισίματος».
Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.iatropedia.gr/psychiki-ygeia/vrisimo-idaniko-gia-psychiki-ektonosi-kai-gymnastiki-ti-vrikan-oi-epistimones/80327/

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε επιστήμονα χωρίς πτυχίο.
Στο μουφα μεταπτυχιακό τα έμαθες αυτά ?
Φαντάζομαι φθάνει η αριθμητική που έμαθες στο γυμνάσιο της Καλαμάτας για να υπολογίσεις τη δόση του δανείου που ψήφισες στις 31 Μαϊου συν τον τόκο.Τί όχι ; Αν απαντησεις δεν θα σε ξσναπλω μ@λ@κα
Όσο για το βρίσιμο που ...δυναμώνει ρώτα να μάθεις για το γαλακτικό οξύ κι έλα μετά να ξαναμιλήσουμε.Ο ρουφιάνος ο δήθεν αρχιάτρος η ξινή μαϊμού απο το Βορρα που αρνείται να γράψει φάρμακα σε άρρωστους με εντολή σου θα στο εξηγήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ποια δοση βρε ζωον. Διαβασε την τροπολογια γιατι μαλλον τα ναρκωτικά τα παιρνεις σε υπερβολικη δοση

Ανώνυμος είπε...

Μπας κι αντί για δάνειο από τον ΕΦΚΑ, να κάνουμε μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ, με Βίσση, Βανδή, Ρουβά, Φουρέιρα, Demy, υπέρ οικονομικής ενισχύσεως του ΕΔΟΕΑΠ;
Ο Καρούντζος μπορεί να βάλει τους χορηγούς και ο Δαυλός, που ‘χει τα μέσα στο Αλαφουζέικο, κάνα παίκτη του Survivor, για παρουσιαστή.
Την πόρτα στο ΟΑΚΑ μπορεί και θέλει ν’ αναλάβει αφιλοκερδώς ο βασταγερός ρεπόρτερ Μυκόνου, που έχει και φίλους στη νύχτα…

Ανώνυμος είπε...

Κάνουμε εμπόριο ναρκωτικών στον ΕΔΟΕΑΠ; Και τότε γιατί έχει χρεοκοπήσει; Και η Νανά τι έκανε στον ΟΚΑΝΑ; Απεξάρτηση; Ποιος είναι ο Μπιρδημήρης που του πούλαγε έργα τέχνης ο Τσαλαπάτης; Από ποιο χωριό είναι κι έχει ελιές και λάδια που πουλάει; Και πόσες ρίζες έχει; Βγάζει πολλούς τόνους και τον λέμε λαδέμπορα;
Εγώ τη Νικολούλη θυμάμαι όταν δουλεύαμε στο παλιό Ελεύθερο Τύπο, να παίρνει παραγγελίες από τους συναδέλφους και να μας φέρνει χύμα αγουρόλαδο από τον Πύργο.
Και θυμάμαι τότε τα καλά τα χρόνια που έκανε ξεναγήσεις για τους ρεπόρτερ η ΤΥΡΑΣ και μας έδινε σε όλους ένα πεντάκιλο ντενεκέ φέτα.
Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Ντελέζος ότι συμφέρει να μπει λουκέτο στον ΕΔΟΕΑΠ και να φτιάξουμε από το μηδέν αλληλοβοηθητικό στην ΕΣΗΕΑ, γιατί η αναλογιστική δείχνει πως η μέση επικουρική θα φτάσει τα 27 ευρώ; Και συμφέρει πολύ το λουκέτο κυρίως όσους έχουμε πάρει προκαταβολές εφάπαξ;
Και σας παρακαλώ συνάδελφοι μη βρίζεστε, στενοχωριέμαι πολύ, γιατί κάποτε είμαστε όλοι αδέλφια. Έστελνε τα νέα σοκολατάκια του ο Παυλίδης και τα μοιραζόμασταν όλοι μαζί στη δουλειά, δεν έπαιρνε κανείς τίποτα σπίτι του.
Ενημερώστε παρακαλώ τι γίνεται ακριβώς με όσους έχουμε πάρει προκαταβολές εφάπαξ.

Ανώνυμος είπε...

Ρουφα τη δόση σου στα μπαράκια με την παπαδιά και ξαναδιάβασε τον νόμο όχι την τροπολογία Είναι νόμος και σε υποχρεώνει να καταβάλει σε 4 δόσεις το δάνειο που ένας οπτικός τιυ 9,84 μια ζαχαροπλαστισα του τιποτε ένας λογιστής του Κίτσου μια κακομοίρα του Άλφα κι ένας ραντιέρης του Αλαφούζου ψηφίσατε για να πάρει ο ΕΔΟΕΑΠ .
Ο και επονομαζόμενος ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΎΣ θα μεταλλαχθεί σε λίγο στον ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΤΟ ΔΆΝΕΙΟ.
Άστα ρε τα σάπια και σκέψου την υπογραφή κάτω από τη δανειακή σύμβαση
Εκτός αν τη Μεγάλη Τετάρτη στο κρυφό ραντεβού με Πετρόπουλο συμφωνήθηκαν κσι άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Tσαλαπάτη σταμάτα να κάνεις την Πόπη στο blog.
Μπορεί να είστε στα ίδια κυβικά, αλλά η Πόπη είναι τίμια, παρορμητική και αφελής. Αυτό εκμεταλλεύτηκες, τη μεγάλη καρδιά της, τις ευαισθησίες της για τους άρρωστους και τον καημό της που δεν έγινε πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ.΄
Mόνο που σ' αυτές τις εκλογές την πρωτιά κανόνιζες να την πάρει ο Ντελέζος, για να γίνει πρόεδρος. Έτσι τα 'χες κανονίσει με κάτι υμενόπτερα, από το παλιό λομπάκι του υπουργείου Οικονομικών.
Τον ήπιες κι έχει χτυπήσει το ζάχαρο κόκκινο.
Την έχεις βγάλει μπροστά να κάνει τον τσαμπουκά κι από πίσω της σκάβεις ξανά το λάκκο. Πού θα πάει, θα ξυπνήσει και η Πόπη.
Και πες στον Ντελέζο να μη μιλάει τόσο πολύ. Το ξέρεις καλά το παιδί, το IQ του πολλές φορές το προδίδει ανεπανόρθωτα.
Την έδρα σου στην ΕΣΗΕΑ θα ζοριστείς πολύ να την κρατήσεις, αν είναι σοβαροί κι οργανωμένοι οι crimes, αυτοί θα είναι που θα στην κόψουν. Γκέκε;
Άρχοντα, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.
Δώσε ρουφηχτά φιλιά στην Τζώρτζια. Μην ελπίζει άδικα πες της, ότι θα μπει λουκέτο στον ΕΔΟΕΑΠ και θα γλιτώσει τα χρωστούμενα.
Και μακριά από γλυκά με στέβια, ανεβάζουν κι αυτά το ζάχαρο.

Ανώνυμος είπε...

Καρατσεκαρισμένο: αύριο η ...πλάστις των ζαχάρων απολογείται ενώπιον του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τους προσφέρει και προϊόντα με στέβια και το ερώτημα είναι οι σύμβουλοι (εκτός Παπαδιάς και σία) θα τα ...φάνε;
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ;
ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ: ;
ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ: ;
ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ;
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ: ;
ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ: ;
ΧΑΪΜΑΝΤΑ: ;
ΜΗΛΙΩΝΗΣ: ;

Ανώνυμος είπε...

Τα όμορφα γλυκά όμορφα τρώγονται
Και καίγονται.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και τον ηλίθιο, που κλαίει και παρακαλεί την Παρθενόπη να δεχτεί την επανακαταμέτρηση των ψήφων της. Τόσο ηλίθιος!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα σύντροφε Παπαξενάκη ετοιμάσου για το αυγουλάκι της μήνυσης και της αγωγής. τι κρίμα κοροϊδάρα που σου πέρασε ιδέα ότι θα σε καλύψει η Ποπαρα

Ανώνυμος είπε...

Στις απατεωνιές δεν υπάρχουν συμψηφισμοί, είναι αυτοτελή αδικήματα. Οι κατάδικοι δημιουργούν υπόδικους, μόνο για τις εντυπώσεις

Ανώνυμος είπε...

Έχετε λαλήσει και είστε για δέσιμο .Τι λες μωρέ που βρίσατε λασπωσατε και σημαδέψατε στο ψαχνό την Χριστοδουλίδου χωρίς κανένα στοιχείο κι όταν σας απαντούν και σας καταγγέλουν το γυρνάτε στις απειλές .Αλήτες !Πάτε να κουκουλώσετε ότι την έδρα της κρατάει παράνομα μια ζαχαροπλαστισα έμπορος και απατεωνισα και νομίζεις ότι θα σε φοβηθούμε;

Ανώνυμος είπε...

Μαθεύτηκε ότι μόνο τα κλάματα δεν έβαλε ενώπιον του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ και απαντούσε στις ερωτήσεις με αοριστολογίες, προφασιζόμενη ότι εργάζεται (εκ των υστέρων) σε ΜΜΕ! Πάντως, το γλέντι τώρα αρχίζει.
Α και όπως έμαθα την παρέμβαση ζήτησε εγγράφως από το δ.σ. ο Παπαξενάκης. Γι' αυτό και οι απειλές για αγωγές και μηνύσεις. Γνωστοί οι ...μέθοδοι της λάσπης που ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Σκούξτε όσο θέλετε. Χωρίς σάλιο και οίκτο φωτιά και τσεκούρι στα λαμόγια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν όσοι επιζητούν τη νομιμότητα, τα αυτονόητα και το δίκαιο ε, τότε ας γίνουμε όλοι ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρε μεγάλε. Τι επιχειρήματα, στοχοποίηση και ταμπελοποίηση είναι αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Μα υπάρχει μέλος του ΔΣ Χριστοδουλίδου;; Δεν είναι αυτή που βγήκε όχι από ψήφους δημοσιογράφων αλλά... από τα μαγικά της Σαλαβράκου;; 10 + 10 = 40 ...

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρέπεσαι αλήτη !που θα μας πεις ότι η καραδεξιά σαλαβρακου ρισκάρισε την καριέρα και την φήμη της τόσων χρονών άψογη παρουσίας στην ΕΣΗΕΑ και τη μάχιμο δικηγόρο για λαθροχειρία υπέρ τιυ ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Πόπης και και κατά τιυ Αξελού της καραδεξιάς.Είστε μεγάλα αληταριά και νομίζετε ότι θα γλυτώσετε

Ανώνυμος είπε...

H αντίστροφη μέτρηση άρχισε.
Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 εκλογές στην ΕΣΗΕΑ, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικών Συμβουλίων , Μορφωτικού Ιδρύματος, Συνταξιούχων και Εκπροσώπων στα ΜΜΕ.
Όλοι στις θέσεις μας έτοιμοι για το μεγάλο αγώνα!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ !προχωράμε μπροστά για τη μεγάλη Νίκη !
Σημ: Επειδή πολλοί συνάδελφοι με ρωτάνε αν θα είμαι υποψήφιος για το ΔΣ.
ΝΑΙ θα είμαι έτσι απλά και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΞΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απειλή για 
αριστερές χειροπέδες
στη ενημέρωση…
Άγριες σκηνές χειραγώγησης της ενημέρωσης διαδραματίσθηκαν χθες στο κτίριο της ΓΓΕΕ με δράστη επεισοδίων σε βάρος εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΠΗΤ τον ΓΓ Ενημέρωσης Λ. Κρέτσο, επειδή οι δημοσιογράφοι «δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις». 
  Μόνο χειροπέδες δεν φόρεσαν στον αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ αστυνομικοί, που εμφανίστηκαν ξαφνικά από εσωτερική πόρτα του γραφείου ασφαλείας, που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο του κυρίου Γενικού και με εντολή του επενέβησαν.
  Είχε προηγηθεί πρωτοφανές bullying από τον Κρέτσο με απαράδεκτες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς σε βάρος του γενικού γραμματέα της ΠΟΕΣΥ, καθώς και απειλές μέσω υπηρεσιακών παραγόντων σε βάρος του προέδρου της ΕΣΠΗΤ.
  Πάντως τα «ψυχρά μάτια» από τρείς κάμερες στο ταβάνι στην πόρτα του διαδρόμου και σε άλλα σημεία τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να τα «βλέπουν όλα» (εργαζόμενους, επισκέπτες, διερχόμενους) αποτελούν πρακτική, που προφανώς συνδέεται με τις μέρες του φιάσκου για την αδειοδότηση και το οποίο επίσης καταγγέλθηκε.
  Λόγω της παρουσίας των δικηγόρων –νομικών συμβούλων δημοσιογραφικών ενώσεων η αστυνομική επιχείρηση δεν ολοκληρώθηκε. 
Το επεισόδιο όμως προκλήθηκε όταν οι εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών ενώσεων αρνήθηκαν να πάρουν από κοινού μέρος στη συνάντηση, με πρόσωπα τα οποία προφανώς ύστερα από συνεννόηση με τον πολιτικό τους προϊστάμενο, είχαν εκδώσει προ ημερών ανακοίνωση σε βάρος των δημοσιογράφων.
  Την ανακοίνωση αυτή μαζί με non paper της πολιτικής ηγεσίας διακινούσε την προηγούμενη εβδομάδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η ΓΓΕΕ στο πλαίσιο της …ενημέρωσης «πολιτικών συντακτών», χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα.
  Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα στελέχη, που συνεργάζονται πλέον ανοιχτά με την πολιτική ηγεσία, έχουν βρει καταφύγιο στο περιβάλλον Κρέτσου μετά την έντονη κριτική από τις δημοσιογραφικές ενώσεις αλλά και από το υπουργείο Εξωτερικών, ύστερα απο τις διαδοχικές γκάφες , με αποκορύφωμα το τηλεγράφημα από το γραφείο τύπου της Άγκυρας για « δημοψήφισμα Ερντογκάν με θέμα την Θράκη» τον Οκτώβριο του 2016. 
  Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό συμβαίνει την επομένη ακριβώς της επετείου της παγκόσμιας ημέρας της ελευθερίας του τύπου
Άλλωστε το επεισόδιο έρχεται συμπληρώνει την χθεσινή δήλωση Κρέτσου που καθιστά συνυπεύθυνους τους δημοσιογράφους ( άνεργους απλήρωτους ανασφάλιστους) με τις επιλογές της ιδιοκτησίας των ΜΜΕ για όσα συμβαίνουν στο χώρο της ενημέρωσης.
Πάντως ακόμη δεν έχει υπογραφεί εγκύκλιος της ΓΓΕΕ που να τους υποχρεώνει να καπνίζουν από δω και πέρα μόνο ΣΕΚΑΠ… 
ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
 

Ανώνυμος είπε...

Τώρα καταλάβαμε γιατί ο τζιτζιφιόγκος έκανε άνω κάτω ΕΣΗΕΑ και ΕΔΟΕΑΠ για επανακαταμέτρηση κλπ (μόνο στον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν προσέφυγε).
Ήθελε να γνωστοποιήσει το παιδί την -ακόμη μία- υποψηφιότητα του στους συναδέλφους του της ΕΣΗΕΑ και βρήκε έναν "έξυπνο" πλην γνωστό τρόπο για να το κάνει. Δημιουργώντας ντόρο γύρω από το όνομα του, κοινώς παιχνιδίσματα. Όλα για τα βόλια.
Προσοχή όμως, γιατί καμιά φορά (στη δική του περίπτωση όλες) πονάνε!

Ανώνυμος είπε...

Χωρις να το διαταξει η Τροικα και χωρις να το αποφασισει η κυβερνηση ανοιγει και επισημα το επαγγελμα του δημοσιογραφου ??

Στη σημερινη συναντηση ΕΣΗΕΑ - Σταθατου , το Δ.Σ. ακουσε προσεκτικα τη Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ να εξηγει πως ειναι μετοχος στο ζαχαροπλαστειο στο χαλανδρι και οτι ως ανεργη αναγκαστηκε να κανει μια αλλη δουλεια.

Η κυρια Σταθατου ακρως προκλητικη κατηγορησε τον προςεδρο της ΕΣΗΕΑ πως δεν παραδιδει τον τιτλο της Εφ Συν και απειλησε τον συναδελφο Λαμπρο Παπαξενακη που τολμησε να στειλει καταγγελια για τις δραστηριοτητες της στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με αγωγες και μηνυσεις.

Και ενω το Δ.Σ. της Ενωσης θα επρεπε να την εχει διαγραψει με συνοπτικες διαδικασιες ακολουθωντας το καταστατικο . ο προεδρος της ΕΣΗΕΑ ψαχνει να βρει δικηγορο να αναθεσει την υποθεση.

Και το θεμα δεν σταματαει εκει , αφου αυριο στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ θα συζητηθει η απαιτηση του συναδελφου Βασιλη Τζημτζου ( ο οποιος προς τιμη του ζητησε μονος του τη διαγραφη του οταν ανοιξε διαδυκτιακη επιχειρηση ) να διαγραφουν ολοι οσοι εχουν αλλη δουλεια εκτος της δημοσιογραφικης η να παραμεινουν ολοι.

Τι θα κανει το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ?

Εδω να υπογραμμισουμε οτι δεν ειναι ευθυνη του ΕΔΟΕΑΠ να ελεγχει ποια μελη του αλλαξαν δουλεια , ειναι καθαρα θεμα της Ενωσης Συντακτων η οποια φαινεται οτι δεν θελει να τα σπασει με κανεναν και ισως να κρατησει το θεμα της Σταθατου ως προεκλογικο χαρτι.

Καλως η κακως με ευθυνη της ΕΣΗΕΑ παραμενουν μελη ( μια δημοσια υπαλληλος η προεδρος του ΠΠΣ Αγγελικη Γυπακη και η ιδιοκτητρια Ζαχαροπλαστειου Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ Αντζυ Σταθατου )

Και εμεις θα κλεισουμε το σαιτ και θα ανοιξουμε ταβερνα με Μεσογειακη διατροφη για αυτους που τρωνε υγιεινα.

ΥΓ. Σε προγουμενα αρθρα εχουμε ανεβασει αποκλειστικα ολα τα στοιχεια και για τις δυο υποθεσεις

Μεντα

Ανώνυμος είπε...

αυτό το έγραψε μόνη της η Ανδριανού ή πήρε τη βοήθεια του κοινού δηλαδή τσαλαπάτη και ποπάρας;

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφήστε τα σάπια κι ελέγξτε αν το μέλος της ΕΣΗΕΑ - ζαχαροπλάστισα καταβάλει κανονικά τις εισφορές της στον ΕΔΟΕΑΠ ή επιχείρησε να τον κλέψει.
Kαι ξηγιέμαι για να μην παρεξηγιέμαι: Ασφάλιστρο ανέργου, για όσο διάστημα ήταν άνεργη, τα προβλεπόμενα για την προαιρετική, από τότε που άνοιξε το μαγαζί.
Kαι σας τα κάνω πενηνταράκια ρεμπεσκέδες, για να τα πιάσατε:
Καταστατικό ΕΔΟΕΑΠ, άρθρο 3, παράγραφος 6: Οι αναφερόμενοι στην παρ. 1 του παρόντος, οι οποίοι, για οποιονδήποτε λόγο, διακόπτουν την εργασία για την οποία ασφαλίστηκαν στον ΕΔΟΕΑΠ εξακολουθούν να είναι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ μόνο για την ιατροφαρμακευτική και τη νοσοκομειακή περίθαλψη,εφόσον δεν είναι ασφαλισμένοι σε άλλον ομοειδή οργανισμό ή στο Δημόσιο, με εισφορά 3% που υπολογίζεται με βάση το 15πλάσιο του ανωτάτου τεκμαρτού ημερομισθίου του ΙΚΑ, το οποίο ισχύει κάθε φορά.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Το μέλος ΕΣΗΕΑ - ζαχαροπλάστισσα καταβάλλει κανονικά σε ΕΦΚΑ - ΕΟΠΥΥ - ΕΤΕΑΜ, όπως προβλέπει ο 4387/2016;
Υποστήριξε πως είναι απλή «μέτοχος» στο ζαχαροπλαστείο και δεν είναι δικό της στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Αν είναι έτσι όπως τα λέει, τότε κακώς επιδοτήθηκε με 15.000 από το Ταμείο για την Παγκοσμιοποίηση. Επιδοτήθηκε για ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, όχι για ν' ανοίξουν ζαχαροπλαστείο το σόι της, το ταίρι της ή οι κολλητοί της. Καταγγελία - ερώτημα ΤΩΡΑ στην αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου Εργασίας, με βάση τα όσα δήλωσε στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και γράφτηκαν στα πρακτικά.
Λέτε πώς είπε στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ότι στο μεταξύ έπιασε δουλειά σε MME. Θα πρόκειται για site, γιατί αν ήταν άλλο ΜΜΕ, θα φαινόταν στις μισθολογικές καταστάσεις που στέλνουν στον ΕΔΟΕΑΠ.
Άρα είτε υπάγεται στην ασφάλιση του πρώην ΙΚΑ είτε είναι με μπλοκάκι και υπάγεται στην ασφάλιση του πρώην ΟΑΕΕ -δηλαδή ΕΦΚΑ- ή μήπως δουλεύει με μαύρα, όπως δουλεύει ο τζαναμπέτης συνταξιούχος - αιώνιος αναπληρωματικός Αξελός στη Real News;
Μπας και τη βόλεψε στο ecozen.gr (ιδιοκτησίας Ιωάννη Γ. Γυπάκη), η μόνιμη δημόσια υπάλληλος - πρόεδρος του Β'βάθμιου Πειθαρχικού, Αγγελική πρώην Σόμπολου;
Α, και τώρα που το θυμήθηκα, Διευθυντής Σύνταξης στο ecozen.gr είναι ο ΜΟΝΙΜΟΣ δημοσιογράφος της ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ-ΕΡΤ Κιμονάκος (γιος του μπαμπά του) Τρουπής, που κάνει ρεπορτάζ ΝΔ στην ΕΡΤ1. Μεγάλος μάγκας, αφού καταφέρνει να δουλεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής και ταυτόχρονα να κουμαντάρει MME με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Θα τρώει πολλά λεφτά στ' αεροπλάνα...
Αλλά ας όψεται ο μ@λ@κ@ς ο Παππάς, που τους επέτρεψε δεύτερη δουλειά, με 40% ανεργία στον κλάδο...
ANTAΡΣΥΑ, γερά, ξεβράκωσε τα φιλελέ κρατικοδίαιτα σκ@τ@

Ανώνυμος είπε...

Αηδία αντί να σας νοιάζει ο ΕΔΟΕΑΠ μεταφέρετε τη σαπίλα και τη βρώμα της ΕΣΗΕΑ στο Ταμείο και εδώ μέσα .
Πετάξτε έξω την ζαχσροπλάστισα που δεν ήταν ζαχαροπλάστης ο μπαμπάς της κι ελάτε μετά να τα ξαναπούμε αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι

Ανώνυμος είπε...

http://www.anapodos.com/373428782/4790362/posting
Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε ?

Τα " δοντια " του εδειξε σημερα στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ο νεος προεδρος του Νικος Καρουτζος.
Ο οποιος οχι μονο δεν αφησε να απαντηθει επι της ουσιας το ερωτημα που εθεσε ο συναδελφος Β. Τζημτζος , αν δηλαδη ολα τα μελη του ΕΔΟΕΑΠ που ασκουν και αλλο επαγγελμα πρεπει να διαγραφουν η ολα να παραμεινουν , αλλα απεφανθη μεσω του νομικου συμβουλου οτι μονο ο Τζημτζος ασκει και αλλο επαγγελμα και αρα καλως ζητησε τη διαγραφη του.
Καμια κουβεντα δεν αφησε να γινει ο νεος ισχυρος αντρας του Ταμειου για την καταγγελια του καλου συναδελφου οτι η Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ διατηρει και ενα Ζαχαροπλαστειο στο Χαλανδρι.
Συμφωνα με πληροφοριες η παραταξη της κυριας Αντωνιαδου θα προτεινει την εγγραφη ολων των εργαζομενων με μπλοκακι στον ΕΔΟΕΑΠ , πραγμα που φυσικα δεν μπορει να γινει συμφωνα με το καταστατικο της ΕΣΗΕΑ αν δεν γνουν πρωτα μελη της.
Απο αριστερα φαινεται να βγαινει η παραταξη των Ενωμενων Δημοσιογραφων η οποια στο παρα πεντε δηθεν κοπτεται για την τυχη των εργαζομενων με μπλοκακι.

Μεντα

Ανώνυμος είπε...


Για να δούμε τι θα πουν η ΕΣΗΕΑ και οι παρατάξεις της ενόψει και των εκλογών, για το θέμα.
Για να πέφτουν οι μάσκες της συντεχνίλας σιγά σιγά, καμάρια μου.
Τσαλαπάτη μου, οι ώρες σου στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ μετράνε ανάποδα.
Ό,τι σούσι κατάπιες δαπάναις της «οιονεί εργοδοτικής εισφοράς» κατάπιες.
Από τον Ιούνιο θα πληρώνεις από την τσέπη σου, ντρούλι ντρούλι χοντρούλη...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πως θα γίνει αυτό ρε παιδιά; Μας δουλεύετε; Τώρα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ο ΕΔΟΕΑΠ, θα καλύπτει και τα μπλοκάκια; Ήμαρτον Θε΄΄εμου. Προεκλογικά πυροτεχνήματα για την ΕΣΗΕΑ όταν εμείς αγωνιούμε για το μέλλον μας. Παιζετε στις πλάτες μας

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα 'χεις μαθει; Ο Κυριακόπουλος συμφώνησε σε πόρο 69% επί του τζίρου. Εσύ γιατί χαλιέσαι κι αναρωτιέσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα έχουμε και τα δανεικα-καρμανιόλα του ΕΦΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι γιατί με αφορά και ευχαριστώ για την "ενημέρωση". Χαλιέμαι, όμως, γιατί απαντάς και λειτουργείς ως εκπρόσωπος του Κυριακόπουλου...
Γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Συμφώνησε σε πόρο 69% ο Κυριακόπουλος;;; Μαλλον άλλο 69 θα είχες στο μυαλο σου!

Ανώνυμος είπε...Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ επεξεργάζεται πρόταση τροπολογία για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ με μπλοκάκι, ώστε να μπορούν όλοι να ασφαλίζονται στο Ταμείο μας. Η πρόταση θα αποσταλεί στις Ενώσεις με την ελπίδα να αξιοποιηθεί στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση.
ANTZY ΣΤΑΘΑΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Καλα κοπελα μου, εσύ είσαι στον κοσμο σου, που επεξεργάζεσαι και τροπολογια. Τραβα να επεξεργαστεις τον τροπο που θα ξεμπλεξεις με αυτα που κανεις και ασε τις τροπολογιες για να αποπροσανατολιζετε. Σας πηραμε είδηση πια, ακόμα και οσοι δεν σας ξεραμε και εσας και τα κολπα σας.
Προς το παρον επεξεργασου κανα γλυκο με στεβια και ασε τα μπλοκακια. Ή μηπως ετσι βρηκες τροπο να γαντζωθεις στον ΕΔΟΕΑΠ; Δεν τα τρωμε τα γλυκα σου, λογω αλλεργιας στην πρωτη υλη.

Ανώνυμος είπε...

«Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα τάμα. Είπα ότι θέλω υγεία και να βρω τον έρωτα της ζωής μου και ο καλός Θεός μου το έστειλε». Αυτό δήλωσε η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, αποκαλύπτοντας ότι είναι περισσότερο ερωτευμένη από ποτέ. «Τελευταία είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η ελπίδα είναι στον έρωτα και την αγάπη. Έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω μια πολύ ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή», είπε η «γαλάζια» βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».
Σύμφωνα με την κ. Ασημακοπούλου, η γνωριμία με τον αγαπημένο της έγινε μέσω φιλικών προσώπων της. «Το λες και προξενιό», είπε χαρακτηριστικά.
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/parapolitika/story/790576/ki-omos-h-anna-misel-asimakopoyloy-zei-ton-apolyto-erota-vid#ixzz4gnuc42YK

Άντζυ και στα δικά σου. Ερωτεύσου κοπελιά μπας και γλιτώσει ο ΕΔΟΕΑΠ από σένα.

Ανώνυμος είπε...

Να ερωτευτεί η μισοριξιά? Αυτήν δεν την αντέχει ούτε η καρέκλα που κάθεται ούτε το ίδιο της το συκώτι! Επεξεργαζερσι η ζαχαροπλαστισα τροπολογία ?
Μήπως εννοεί ότι τους την έφερε έτοιμη ο Πετρόπουλος και θα μας την σερβίρουν ως επεξεργασμενη και ως αγώνα δικό τους για να ξεγελάσουν τον κόσμο και να βγει η Παπαδιά πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ ?
Άσε ρε Άντζυ ψήσε κάνα κουραμπιέ και αγαπούλα πούλα όσο σε παίρνει γιατί σας πήραν είδηση και οι πέτρες και θα σηκωθούν να βαρεσουν το ζαχαροπλάστη
Αντε πια!

Ανώνυμος είπε...

Τροβαδούρος μιας άλλης εποχής

Του Δημήτρη Καπράνου

Πολλοί από σας, που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, οφείλετε την ύπαρξή σας στον Sergio Endrigo, τον Ιταλό τροβαδούρο, που άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο στις 8 Σεπτεμβρίου. Ισως οι γονείς σας ερωτεύτηκαν μ' ένα δικό του τραγούδι, την εποχή που ο Φελίνι και ο Ντε Σίκα έδιναν τα αριστουργήματά τους στο σινεμά, με εκφραστές τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, τον Βιτόριο Γκάσμαν, τον Αλμπέρτο Σόρτνι, την Αννα Μανιάνι, αλλά και τις «βόμβες» που ξεσήκωναν τα αντρικά κρεβάτια, όπως η Σοφία Λόρεν και η Τζίνα Λολομπρίντζιτα. O Endrigo, με ενορχηστρωτή τον Enio Morricone, μπήκε γλυκά στη ζωή της Αθήνας, τραγουδώντας «ti amo», «adesso, si», «se le cause stano cosi», «mani buccate». Το «canzone per te», κερδίζει το περίφημο φεστιβάλ Σαν Ρέμο και γίνεται επιτυχία σε όλο τον κόσμο με την Amalia Rodriguez.
O δαιμόνιος Νίκος Μαστοράκης, μέσα από την Music Box του Μαρτέν Γκεσάρ (Νίκης 2 «έναντι Ταχυδρομείου Συντάγματος», όπου εργαζόταν στην παραγωγή ο σημερινός πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, δημοσιογράφος Δημήτρης Τσαλαπάτης) δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το ιταλικό belcanto. H «Tereza» μεταφράζεται στα ελληνικά και ερμηνεύεται από τον συνθέτη, η μπαλάντα του «la rosa Bianca», γίνεται «A precious white rose» από τους Forminx του Βαγγέλη Παπαθανασίου, με τη φωνή του Τάσου Παπασταμάτη και η «L' arca di Noe», ερμηνεύεται στη γλώσσα μας (Τάκης Αντωνιάδης- Sounds).

http://www.kathimerini.gr/699641/opinion/epikairothta/arxeio-monimes-sthles/trovadoyros-mias-allhs-epoxhs

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BELCANTO, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΡΑΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ;
Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ. EINAI EΞΩ ME ΕΓΓΥΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
TO ΘEMAΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΣΠΕΑΘ,'Η ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΡΩΤΑΩ…

to be continued

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται η τσόντα. Ο ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ τέλος του μήνα πάει Κύπρο. Ωχ ωχ ωχ

Ανώνυμος είπε...

Στον αγύριστο!

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε το Δημητράκη τον Τσαλαπατη. Παρθένα από το δεξί αυτι είναι.μην το πείτε βέβαια του Καρουτζου ότι κάνει ο χοντρός δουλειές στην Κύπρο Γιατί θα έχουμε τσόντα

Ανώνυμος είπε...

Και αν δεν γυρίζει Γιούλη μου πως θα πληρωθεις

Ανώνυμος είπε...

Στον αγύριστο βλεπω καμία 30αρια το επόμενο τρίμηνο. Ο τύπος δεν καταλαβαίνει Χριστό και έχει ευλογίες από το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε να προλάβει το μήνα γιατί σκάσανε κι άλλες επιστολές στο ΔΣ σήμερα για την βοηθό του, την ζαχαροπλάστισα ντε.

Ανώνυμος είπε...


Συμψηφισμοί μεταξύ ζαχαροπλαστικής και μίζας, δεν παίζουν.
Το πρώτο είναι πλημμέλημα και αν, ενώ το δεύτερο καραμπινάτο κακούργημα και πονάει πολύ και στην τσέπη

Ανώνυμος είπε...


Ρε τον Δημητράκη Κ., που τον έχουν κρυμμένο στ' αμπάρια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
Με τους παλιούς κολλητούς θα πάει ή με όσους τους έχουν βγάλει μεροκάματο τώρα;
Είναι και το παιδί στα ΝΕΑ.
Τι φταίει κι αυτό το δόλιο, έξι μήνες απλήρωτο, στη γαλέρα της Μιχαλακοπούλου...
Ή μπας και ξεμπάρκαρε κατά Πειραιά μεριά;

Ανώνυμος είπε...

Πλημμέλημα να εξαπατας το Ευρωπαϊκό Ταμείο και να τα κονομάς; Για ψάξτο λιγο. Άρα, τουλάχιστον δύο τα κακουργήματα!

Ανώνυμος είπε...

Κάντο λίγο πιο λιανά. Που κολλάει ο Δημητράκης του Πειραιά με τους δικούς μας;

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακίδια ρε μ#λ#κα & δεν με λένε Γιούλη ούτε Κούλη ούτε Σούλη
Πάνω σου όλες οι κατάρες όλων μας για όσα κάνεις στους εργαζόμενους και δεν πα νάχεις την άδεια του Μάρκου του Λουκά του Ματθαίου κι όλων των ευαγγελιστών Θα πληρώσεις Για αυτό καλύτερα μείνε Κύπρο Στον αγύριστο

Ανώνυμος είπε...

Sushi delivery • Σούσι Εστιατόρια • Κορυδαλλός • Αθήνα
Κάνουν διανομή στην περιοχή: για Sushi 2 καταστήματα

Jasmin
Στρ. Καραϊσκάκη 33
210 300 1559

THE SUSHI BAR
Άτλαντος 1
210 873 8728

Ανώνυμος είπε...

https://www.esiea.gr/deltio-typoy-toy-morfotikoy-idrymato-46/:
Δελτίο Τύπου του Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΑ με θέμα την Έκθεση της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων «Sweet Europe»- «Γλυκειά Ευρώπη» στον εκθεσιακό χώρο Μετρό Συντάγματος, 14-21 Μαΐου 2017
Για τη SMART SWEETS ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ θα γίνει έκθεση απο την εσηεα;

Ανώνυμος είπε...

Παπαξενακη Τώρα που θα σε σκίσει η ζαχαροπλαστισα τι θα κάνουμε

Ανώνυμος είπε...

Πάρε και τρία μου να έχεις πέντε

Ανώνυμος είπε...

Όταν γυρίσω θα σας γάμησέ. Καραϊσκάκης σεβνταλης

Ανώνυμος είπε...

Σε αρέσει το Τουρκικό πισωκολλητο. Το έχω καταλάβει

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μακράν νυχτωμένος αν νομίζεις ότι θα καλύψεις για πολύ τα τακιμια σου με την ζαχαροπλαστισα. Αλήτης ήσουν και θα μείνεις δεξιο λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...


Τι θα κάνουν οι ΕΣΗΕΑ και ο Σόμπολος για το ομόλογο;

Καλά, σήμερα έχουν τρεχάματα με τη νέα κινητοποίηση για το ασφαλιστικό και δεν προλαβαίνουν. Από αύριο όμως ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΣΗΕΑ για το πόρισμα Ζορμπά; Πριν από λίγους μήνες μας έλεγαν ότι από τη στιγμή που η PROTON BANK πήρε πίσω το ομόλογο, το ταμείο δεν έχασε και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Χθες εξάλλου σε μια εξοργιστική, κατά τα άλλα, δήλωσή του ο τότε πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ, Δ. Καπράνος μας είπε ότι «το ομόλογο των 130 εκατομμυρίων ευρώ πωλήθηκε στην ελεύθερη αγορά με κέρδος τρία εκατομμύρια ευρώ». Αν είναι έτσι, τότε από πού βγήκαν τα 6.500.000 εκατομμύρια ευρουδάκια που εντόπισε ο Ζορμπάς να κυκλοφορούν μεταξύ ΤΡΩΥΛΟΣ, Δεσποτόπουλου και Καπράνου; Τους τα έκανε δωράκι η ΝΑΜ του Παπαμαρκάκη ως ευγενώς προσφερθέντες στην κάλυψη των δανειακών αναγκών της χώρας; Από κάπου δεν βγήκαν αυτά τα λεφτά; Κι αν δεν βγήκαν από το ταμείο των δημοσιογράφων από πού αλλού βγήκαν; Κι αν οι ΔΕΥΤΕΡΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του ομολόγου πήραν τέτοια δωράκια, οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ;

monahikoslikos 19/12/2007 13:19:36
Ως συνήθως ο Σόμπολος δεν μασάει.
Θα το κάνει γαργάρα κι αυτό όπως τόσα άλλα.

stavrosx1 19/12/2007 17:00:15
... πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο (Καπράνος) που είπε το αμίμητο: "Εγώ δεν κάνω βήμα χωρίς εσένα πρόεδρε (Τσαλαπάτης)";
... κοίτα φίλε μου τί θυμήθηκα...

Frixos13 19/12/2007 17:54:10
Μιας και αναφέρθηκε και άλλο όνομα, πιστεεύει κανεις οτι ο Καπράνος δούλευε μόνο για πάρτη του; Εκτός πια κι αν έχουν χάσει το νόημα του χρήματος και κοντά δυο εκατομμύρια ευρώ έίναι ψιλά


http://www.antinews.gr/action.read/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%A4%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%95%CE%A3%CE%97%CE%95%CE%91-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%A3%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF-/2.26416


Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/kedna-tous-pikranete-kernai-i-antzy/:

ΚΕΔ:«Να τους πικράνετε, κερνάει η ‘Αντζυ…»

Με 10 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε στον ΕΔΟΕΑΠ το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, από παλιές οφειλές αγγελιοσήμου μέχρι τα τέλη του 2016, παραμένει ανοιχτός ο οργανισμός.
Πρόκειται για λεφτά που δεν θα τα γυρίσει πίσω επειδή είναι από αυτά που μας χρωστάνε. Και δεν θα πληρώσει και τόκους.
Εκκρεμούν όμως ακόμη οφειλές εκατομμυρίων από διαφημιστικές εταιρίες, γραφεία ισολογισμών , εργοδότες και ΔΕΚΟ τις οποίες αφήνει ανείσπρακτες η πλειοψηφία στη διοίκηση του ταμείου.
Αλλά η θλιβερή πλειοψηφία στο προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ έχει από καιρό βάλει μπροστά το σχέδιο.
Έχει επιλέξει αντί για την είσπραξη των οφειλομένων να ζητήσει δάνειο με επαχθείς όρους από τον ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο σχεδίου του για την υπαγωγή του ΕΔΟΕΑΠ στο Δημόσιο ή στη μετατροπή του σε επαγγελματικό ταμείο, με διαχείριση από ασφαλιστική εταιρία, όπως έχουν υποδείξει και οι καναλάρχες.
Παίρνει στο άψε σβήσε τα πρώτα δυόμιση εκατομμύρια δάνειο, δίχως να ξέρει καλά – καλά το επιτόκιο, για να το γυρίσει μαζί με τα ρέστα μέχρι το τέλος του χρόνου.
Θέλει να χώσει βαθειά τον ΕΔΟΕΑΠ στο κόκκινο.
Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ), ενώ το γεγονός επισημαίνεται και στην έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ, που αναφέρει σχετικά:
Τα ποσά αυτά που εξασφάλισε η ΕΣΗΕΑ στα τέλη του 2016, «προέκυψαν μετά από πρωτοβουλία, όπως μας δηλώθηκε, και έρευνα του Δ.Σ. Κατοχυρώθηκαν στη συνέχεια με νομοθετική ρύθμιση που υποχρεώθηκε να κάνει το Υπουργείο Εργασίας και την υπογραφή σχετικής υπουργικής απόφασης (60973/3381/28-12-2016), ύστερα από απαίτηση του Δ.Σ. της Ένωσης.
Με την ίδια απόφαση μεταφέρθηκε στον ΕΔΟΕΑΠ ποσό 7.611.000,00 ευρώ. Με τη χρηματοδότηση αυτή, που συμπληρώνει προηγούμενη μεταφορά περίπου 3 εκατ. ευρώ του 2016, από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, συνεχίζεται μέχρι σήμερα η λειτουργία του Οργανισμού..».
Οι εκλογές λοιπόν στην ΕΣΗΕΑ 7 και 8 Ιουνίου 2017, αποδεικνύονται οι πιο κρίσιμες, επειδή είναι και για τον ΕΔΟΕΑΠ, για τις παροχές, τις συντάξεις και τους ανέργους μας.
Η Ένωση χρειάζεται και πάλι διοίκηση που να μπορεί να βάλει φρένο στις εργοδοτικές επιδιώξεις που μετά τον ΕΔΟΕΑΠ ετοιμάζουν απόβαση με στόχο και τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ.
Είναι η ώρα του μαύρου για τα τσιράκια της διαπλοκής .Είναι όμως και η ώρα του Εισαγγελέα για όσα τους βαρύνουν.

Δεν πειράζει που θα τους πικράνετε. Τους έχει εξασφαλίσει μπακλαβαδάκια, από το ζαχαροπλαστείο της, η ΄Αντζυ…
Μπορεί να δηλώνει άνεργη αλλά έχει μαγαζί γωνία στο Χαλάνδρι.

12/05/2017

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Καπράνος τζογάριζε κάτι εκατομμύρια του ΤΣΠΕΑΘ, αυτοί οι κύριοι και κυρίες που ήτανε; Τσαλαπάτης, Σόμπολος, Νταουντάκη; Θα πείτε και τί σχέση έχει με τα σημερινά δεινά του ΕΔΟΕΑΠ; Έχει και παρά έχει, δώσαμε δείγμα γραφής στην εκμετάλλευση του Αγγελιοσήμου. Τα τζογάραμε και σήμερα είμαστε στα δικαστήρια!!! Κάποιοι πήγαν και φυλακή!!! Οι συνδικαλιστές στην άγνοια; Αν θέλουμε το πιστεύουμε!!! Έκανε κανένας από τους συνδικαλιστές, που υποτίθεται ότι προστατεύουν τα συμφέροντα των εργαζομένων κάτι; Ή κότες ή στο κόλπο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελενίτσα, ξύπνησες και βλέπεις εφιάλτες;

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζουμε και αγαπάμε ταλαντούχους δοκιμαστές ελαιολάδου που ξέρουν να βγάζουν λεφτά από το καπέλο τους για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ!
Πέρα απ' όλα, να μην είμαστε αγνώμονες! Τόση διαφήμιση αξίζουν ένα ευχαριστώ 😊. Τα μπακλαβαδακια να τα στείλουμε στην Κύπρο?
ΑΝΤΖΥ ΣΤΑΘΑΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Με αοριστίες και αστειάκια, που υπογράφουμε μαλιστα, δεν κερζιζουμε εντυπωσεις. Μόνο πανικό. Στοιχεία τώρα και ονοματα καλή μου μπακλαβαδού

Ανώνυμος είπε...

1.Υπάρχει σε ισχύ   ο ασφαλιστικός νόμος που απορροφά το ΕΤΑΠ ΜΜΕ και τα αποθεματικά του .
2. Είμαστε 33 μέρες πριν την οριστική κατάργηση του Αγγελιόσημου
3. Ο Κλάδος δεν έχει  καταθέσει συγκροτημένα  και ενωτικά ΠΡΟΤΑΣΗ για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.
4.Το 2015 ο ΕΔΟΕΑΠ  των 18500 ψυχών εισέπραξε 20.600.000 € και ξόδεψε 41.900.000€ ( χωρίς κάν την..."σπάταλη" Διοίκηση Σπανοπούλου!!!)
Ζημιά  για το 2015 :18.700.000€.
5. Για  να καλυφθούν οι υποχρεώσεις  χρειάστηκε 3 φορές η Διοίκηση να  ....σπάσει ομόλογα & αμοιβαία 8.500.000€
6.Τα αποθεματικά  μετά το PSI   είναι 17.500.000€
7. Ο ΕΔΟΕΑΠ  χρωστάει σε τρίτους 16,8 εκατομμύρια. €
8. Οι 2614 επικουρικές συντάξεις
ανέρχονται σε 12.332.000€
9.Οι 110 υπάλληλοι και 46 γιατροί έχουν μισθολογικό κόστος 4.838.000€
10.Οι απαιτήσεις από εργοδότες  λένε  ενυπόγραφα οι Τάτσης -Καρούτζος- Παπαϊωάννου είναι μόνο 11, 2 εκατομυριων ευρώ!
Αυτά ως μια μικρή συμβολή στην ενημέρωση σας για την πραγματική εικόνα . 
Όποιος δεν τη βλέπει σήμερα  , όποιοι δεν την έβλεπαν από το 2007  ή την γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν  είναι είτε  μωρές παρθένες είτε εκπορνευμένα συστήματα που έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες.
Παρακάτω οι 10 συν μια ερωτήσεις που δεν μπόρεσα σήμερα να απευθύνω στον νυν πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ. 
ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΉ  ΚΑΤʼΣΤΑΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πρόεδρε ως μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του ΕΔΟΕΑΠ  , ως συνταξιούχος και ως πρώην Πρόεδρός του Ταμείου μας  ομολογώ ότι μέχρι πριν ένα περίπου χρόνο δεν σας γνώριζα. Γνωρίζω ,ομως,  πολυ καλά τις αντικειμενικές δυσκολίες της θέσης σας λόγω της σοβούσας κρίσης τόσο στην κοινωνία όσο και στην κοινωνία του Κλάδου αλλά και του Ταμείου μας. 
Αναλάβατε ευθύνες και έχετε υποχρεώσεις .Η στοιχειωδέστερη από αυτές είναι να απαντήσετε σήμερα ενώπιον της ΓΣ στις αγωνιώδης  ερωτήσεις των μετοχών μελών .
Καταθέτω τις δικές μου ερωτήσεις και αναμένω να πράξετε ότι και η Διοίκηση Σπανοπούλου το 2012.
Να αναρτήσετε τα πλήρη πρακτικά της ΓΣ στο διαδίκτυο και μαζί, τις απαντήσεις σε μια προς μια των ερωτήσεων όλων μας.
1.Γιατι δεν  συγκαλέσατε μονοθεματική  Γενική  Συνέλευση με μόνο θέμα ΠΡΟΤʼΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ  μετά την ψήφιση τιυ ασφαλιστικού νόμου; Αποτύχατε  να  επεξεργαστείτε  μια ,ΈΣΤΩ μια,  πρόταση- λύση προς τη ΓΣ;
2.Απο την 1 Αυγούστου θα έχετε ετήσιο  έσοδο 5 εκ ευρώ και 42..000.000 εξοδα. Ποιό  είναι το plan b της σπαρασσόμενης και κατακερματισμένης διοίκησης σας ;
3.  Η Αναλογιστική  μελέτη του 2011 συμπέραινε ότι χωρίς  άμεσα μέτρα και αύξηση εισφοράς ο ΕΔΟΕΑΠ είχε 5 χρόνια ζωής.
Γι αυτό άλλωστε προσπαθήσαμε να πάρουμε τα πρώτα μέτρα το 2012.
Γιατί δεν καταθέτετε στη ΓΣ την φετινή Αναλογιστική μελέτη της Prudential που δίνει τωρα στο Ταμείο  μόλις 1 χρόνο ζωής ;Γιατί την κρύβετε;
4.Ποιες παρεμβάσεις κάνατε στην πολιτική ηγεσία του τόπου και με ποιες προτάσεις ;
5.Γιατι στην τοποθέτηση σας στη Βουλή δεν ζητήσατε την επιστροφή από την Τράπεζα της Ελλάδος του εγκληματικά   κουρεμένου  λογαριασμού διαχείρισης διαθέσιμων στον οποίον βρίσκονταν τα 115.000.000 των αποθεματικών μας;
6.Γιατι δεν έχετε μέχρι σήμερα καταθέσει εφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για την αγωγή  εκατομμυρίων ευρώ  που καταθέσαμε τον Σεπτέμβριο του 2012 κατά της Διοίκησης Προβόπουλου στην ΤτΕ;
7. Ποιό είναι το έργο σας ένα χρόνο στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ?
Πείτε έστω ΈΝΑ   και παρακαλώ μην αναφερθείτε στο ΕΣΠΑ που σας ρωτάω γιατί  τώρα το  ενστερνιστήκατε ,  αφού πρώτα το χτυπήσατε και το καθυστερήσατε;
8. Γνωρίζει το ΔΣ του οποίου προεδρεύετε τί γύρευαν πριν μερικούς μήνες  στα γραφεία του διευθύνοντος συμβούλου του  Ομίλου Υγεία  ο Νίκος Καρούτζος  & η πρόεδρος ΤΥΠ ; 
9. Γιατί η οδοντιατρική Περίθαλψη εντός ΕΔΟΕΑΠ έχει σήμερα κόστος τριπλάσιο από την εποχή του κατασυκοφαντημένου Μάρκου Σωτηροπόυλου ; Μήπως γιατί οι οδοντίατροι  εισπράττουν 4-5-6-7και βάλε χιλιάδες ευρώ τον μήνα ;
10.Γιατι ενώ υπάρχει από το 2012 και σε ισχύ απόφαση ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ  ΑΡΝΕΙΣΤΕ  ΝΑ ΑΝΑΡΤΉΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΤΑ ΧΡΈΗ ΕΡΓΟΔΟΤΏΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΏΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ????
Και τέλος :
☆Με  ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ έργο,
☆Με ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟ κατά 15,2  εκατομμύρια ευρώ  Προϋπολογισμό
☆Με ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ κατά 18,7 εκατομμύρια ευρώ  απολογισμό και  3 ρευστοποιήσεις αποθεματικών μας  
☆Με ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ του προβλήματος ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΊΟΥ,  σκοπεύετε να παραιτηθείτε στις 2 Αυγούστου ή θα ρωτήσετε και γι αυτό τους αποτυχημένους συνδικαλιστικούς ταγούς του Κλάδου;
Σε αναμονή των απαντήσεων  σας 
Ελένη Σπανοπούλου 
μέλος ΕΣΗΕΑ - ΕΔΟΕΑΠ
 

Ανώνυμος είπε...

Για τον ΕΔΟΕΑΠ, ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει είναι η Σπανοπούλου. Αυτό είναι θράσος!! Διοίκησε τον ΕΔΟΕΑΠ αρκετά χρόνια και τον έκανε Μπουρδέλο. Δεν είχε δόλο, αλλά δεν ήξερε από διοίκηση και ακόμα δεν το κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Nικολάκη, πες αλεύρι, ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ σε γυρεύει…
Ο συν. Χρήστος Κυρίτσης, είπε:
«Ήμουν παρών στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ και πληροφορήθηκε από τρίτους συναδέλφους, ότι ενώ βρισκόμουν στο βήμα, μιλώντας για θέματα του ΕΔΟΕΑΠ, ο κύριος γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, ακούστηκε να λέει για εμένα: «Α… Αλτσχάιμερ, Αλτσχάιμερ».
Την έκφραση αυτή εγώ δεν την άκουσα, αλλά μου την μετέφεραν συνάδελφοι-μέλη της ΕΣΗΕΑ. Για τη φράση αυτή που ελέχθη σε βάρος μου πληροφορήθηκα ότι αντέδρασαν συνάδελφοι δίπλα του, κάνοντάς του σχετική παρατήρηση. Οι συνάδελφοι που μου το ανέφεραν είναι γνωστοί σε όλους μας και σ’ εμένα προσωπικά.
Προσθέτω:
Δεν έχω καμία σύγκρουση ούτε είχα ποτέ με τον κύριο γενικό γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν πάσχω από την ασθένεια του Αλτσχάιμερ.
Θεωρώ ότι η φράση αυτή, αν ελέχθη, είναι ταπεινωτική και προσβλητική. Μου το είπαν βέβαια περισσότεροι από τρεις συνάδελφοι».


«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 278   Νεότερο› Νεότερο»