Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Χωρίς χρήματα πλέον ο ΕΔΟΕΑΠ

Σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ (παρουσία του Ταμία και της ΓΓ) ανακοίνωσε επίσημα στα στελέχη του ΕΔΟΕΑΠ ότι πλέον δεν υπάρχουν χρήματα γιά την πληρωμή της μισθοδοσίας του προσωπικού ΕΔΟΕΑΠ.
Επίσης ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα υπήρχε από πέρυσι, και με τη πάροδο των μηνών διογκώθηκε έως το σημερινό σημείο όπου πλέον το προσωπικό δεν θα πληρωθεί τα δεδουλευμένα μηνός Μαίου.
Θεωρείται πλέον ως μονόδρομος η διεκδίκηση αυτών των μισθοδοσιών από το προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ με κάθε δυνατό τρόπο.
Το προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ δεν έχει υποχρέωση να υποκαταστήσει τα εκάστοτε ΔΣ (είτε είναι του ΕΔΟΕΑΠ είτε είναι των Ενώσεων) και τρέχει να ζητάει τα χρήματα του σε υπουργεία και λοιπούς.
Αυτά τα τρεξίματα καλώς ή κακώς έγιναν από αυτά τα προεδρεία.
Συνεπώς το προσωπικό θα πρέπει να δείξει με ηχηρό τρόπο την αντίθεση του ως προς την αδυναμία εξόφλησης των δεδουλευμένων του.
Και αυτό πρέπει να το πράξει εντός του χώρου εργασίας του, παύοντας να εξυπηρετεί οποιαδήποτε εργασία ή απασχόληση του ανατεθεί.
Τώρα εάν ο τρόπος αντίστασης θα ονομαστεί "Επίσχεση Εργασίας" ή θα ονομαστεί "Απεργία" ή "όπως θέλετε πείτε το", είναι δευτερεύον.
Ποιός παλιός και καλός συνάδελφος είχε πει "εάν δεν κλάψει το παιδί δεν το ταϊζει η μάνα" ;

108 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στο ενδεχόμενο ερώτημα "είναι σωστό να αντισταθούμε ή είναι καλύτερα να το κάνουμε τουμπεκί μήπως και δείξουμε καλή διαγωγή" ?
θα σας απαντήσω με το γνωστό παλιό ανέκδοτο:
Ρωτά η εγγονή που πρόκειται να παντρευεί τη γιαγιά της:
Γιαγιά ποιό κυλοτάκι να φορέσω το βράδυ του γάμου; το λευκό ή το ρόζ;
Η απάντηση της γιαγιάς:"όποιο και εάν φορέσεις, το γ@μισι δεν θα το γλυτώσεις".

Ανώνυμος είπε...


Μια είναι η λύση: οργανική - λειτουργική κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ από τις μέρες των εκλογών και καθιστική διαμαρτυρία στην Ακαδημίας για όσο χρειαστεί, με ταυτόχρονη εκ περιτροπής επίσχεση εργασίας στον ΕΔΟΕΑΠ, για να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι. Το ίδιο και στην ΕΣΗΕΜΘ. Γιατί αν τα καρντάσια για 300.000 ταμειακή διευκόλυνση που τους αναλογεί, θέλουν εγγύηση ακίνητα 1,5 εκατ. ευρώ, τάχα μου δήθεν «για να τα σώσουν από τον ΕΦΚΑ και τους πιστωτές, αν βαρέσει κανόνι ο οργανισμός», τότε ο Σάλλας της Πειραιώς και οι πρώην μέτοχοι του Mega, με τις τριγωνικές συναλλαγές στις προσωπικές θυγατρικές, είναι μπροστά τους κοροϊδάρες κι άσχετοι με την επιχειρηματική πιάτσα...

Ανώνυμος είπε...

Η Εφορευτικη Επιτροπη χωρις να με ενημερωσει ως οφειλε απερριψε την Ενσταση μου κατα της υποψηφιας με τους Ενωμενους Δημοσιογραφους Αγ Γυπακη...Ειναι φυσικα εκθετη αφου ειχα καταθεσει ολο το φακελο του ΠΠΣ οπου περιειχε αποδειξεις για την τακτικη θεση της στο Δημοσιο..Κατοπιν αυτου αποδειχτηκε περιτρανα ποιοι ειναι πισω απο την Γυπακη και στηριζουν την παρανομη παραμονη της στην ΕΣΗΕΑ....
ΕΛΕΝΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Έχετε δει την επιστολή της στρίγγλας της Μαρίας που ενώ είναι διευθυντικό στέλεχος την βγάλατε και εκπρόσωπο πανηλίθιοι ;
Μας έδωσε στην ψυχρά ο καλαματιανός δημοσιευοντας την επιστολη που λεει ότι ζητάμε τα λεφτά μας και να κλείσει ο ΕΔΟΕΑΠ! θα πεσουν
να μας δείρουν όλους οι ασφαλισμενοι ρεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Λάβαμε πριν λίγο στον ΕΔΟΕΑΠ την επιστολή της ΕΠΗΕΑ απάντηση στο αίτημα χρηματοδοτησης. Μας ορμηνευει να πουλήσουμε αποθεματικά Γιατί οι διαδικασίες χρηματοδότησης θα αργήσουν . Ευχαριστούμε για τις ... οδηγίες....
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Nikos Karoutzos
6 ώρες · Palaión Fáliron, Attica ·
ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ ΈΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ.
Δεν τη σχολιάζω
Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Σύμβουλοι,

Σας ενημερώνω ότι στη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων μελών της ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ αποφασίστηκε να σας ζητήσουμε τα εξής:
να καταβληθούν οι αποδοχές του δεύτερου 15θημέρου του Μαΐου 2017 στους εργαζόμενους από τα ταμιακά διαθέσιμα του Οργανισμούνα κλείσει ο Οργανισμός αύριο με εντολή της Διοίκησης
Παρακαλώ για τις απαντήσεις σας
Ευχαριστώ
Μαρία Γκιώνη
Εκπρόσωπος Εργαζομένων Μελών ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Καρούτζος στο facebook:

ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ ΈΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ.
Δεν τη σχολιάζω

Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Σύμβουλοι,
Σας ενημερώνω ότι στη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων μελών της ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ αποφασίστηκε να σας ζητήσουμε τα εξής:
να καταβληθούν οι αποδοχές του δεύτερου 15θημέρου του Μαΐου 2017 στους εργαζόμενους από τα ταμιακά διαθέσιμα του Οργανισμούνα κλείσει ο Οργανισμός αύριο με εντολή της Διοίκησης
Παρακαλώ για τις απαντήσεις σας
Ευχαριστώ
Μαρία Γκιώνη
Εκπρόσωπος Εργαζομένων Μελών ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός δεν μας έλεγε σήμερα ότι η Διοίκηση δεν μπορεί να κλείσει τον ΕΔΟΕΑΠ γιατί μέρα δύσκολα θα ξανανοίξει αλλά ότι μπορούμε να τι κάνουμε εμείς γία να πιέσουμε τις ενώσεις ;
Πόσο πιο αλήτης πχια;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά ο ίδιος και η παράταξή του "Ενωμένοι" ξέρουν να ρίχνουν το μπαλάκι αλλού. ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και να βγάζουν και ανακοινώσεις. Μήπως και μαζέψουν κάνα ψηλάκι στις εκλογές. ΜΑΦΙΑ,
ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, καταλάβετέ το. ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, εργαζόμενους και ασφαλισμένους

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο, το μάθατε; Παρά την άγρια καζούρα του Παπαξενάκη με το ζαχαροπλαστείο και το ΚΟΚΚΙΝΟ του ΕΔΟΕΑΠ έχει τη διάθεση και το θράσσος να εξακολουθεί να βάζει υποψηφιότητες, αυτή τη φορά για το ζαχαροπλαστικό τμήμα της ΠΟΕΣΥ. ΓΚΑΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Η γ.γ., εννοείται

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι ακολουθώντας τον δρόμο της ειλικρίνειας και της αλήθειας καταγγέλλουμε το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ για εμπαιγμό των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ.
Από την πρώτη στιγμή είπαμε ναι στο άτοκο δάνειο που ζήτησε ο οργανισμός προκειμένου να μην μείνει κανείς χωρίς φάρμακο ή επικουρική σύνταξη και παράλληλα να πιέσουμε για την εξεύρεση του πόρου που θα διασφαλίσει την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού μας ταμείου.

Τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να έχουν δοθεί χθες για να μην πούμε πριν καιρό ώστε να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Καλούμε το Προεδρείο να συγκαλέσει σήμερα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να προχωρήσει η διαδικασία. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα δείχνει τις προθέσεις κάποιων για το πόσο ενδιαφέρονται για τους ασφαλισμένους.

Στην περίθαλψη το φάρμακο και τις συντάξεις δεν υπάρχουν συμφέροντα καρεκλών υπάρχουν μόνο οι ασφαλισμένοι.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Εγω αυτο που κατάλαβα σημερα, ειναι οτι το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ξεβρακωθηκε στη ΓΣ του προσωπικού. Παραδέχτηκαν οτι υπαρχουν 200.000 στο ταμείο, αλλα δεν πληρώνουν τη μισθοδοσία. Αληθεια, γιατι η εκπρόσωπος κάλεσε στη ΓΣ του προσωπικού, τον Πρόεδρο, τη ΓΓ και τον Ταμία και δεν κάλεσε και τους άλλους συμβούλους; Οι άλλοι σύμβουλοι του ΔΣ, γνωρίζουν οτι το ταμείο εχει τα χρήματα, αλλά παρόλα αυτα δεν καταβαλλεται η μισθοδοσία; Γνωρίζουν την ευθυνη που εχουν σε μια τετοια παραδοχή;
Καρούτζο, ξέραμε οτι εισαι γυμνός βασιλιάς, αλλα σημερα έπεσε και το στέμμα σου!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα, δεν ειναι οι ασφαλισμένοι στον κόσμο της παπαρούνας, οπως είπε η Σταθάτου. Τα μέλη του ΔΣ ειναι στο νιρβάνα τους! Κοιμούνται οι 6 και οι άλλοι 3 κανουν παιγνίδι!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, η Γκιωνη έγινε μέλος του ΔΣ και δεν το ξέρουμε; Τι πανηγύρι ήταν αυτο σημερα; Στο έδρανο διπλα στον Πρόεδρο και να απειλεί πως αν πληρωθούμε θα αφήσουμε άνθρωπο να πεθάνει! Ούτε στην Αλίκη στη χωρα των θαυμάτων να ήμασταν!

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη, η ΕΠΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση για εκλογες για τους εκπροσώπους στους χώρους εργασίας! Την πήρες χαμπάρι ή θα τελειώσεις πρώτα τη "δουλίτσα" του Καρούτζου και μετα θα προχωρήσεις τις εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

Μπα....ειναι στον κόσμο της παπαρούνας!

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός οτι ο Προεδρος του Οργανισμου, δημοσίευσε στο fb αυτο που εστάλη απο την εκπρόσωπο, ειναι απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό. Τη στιγμή μάλιστα, που ο ίδιος παρακίνησε το προσωπικό για κατι τέτοιο και το προσωπικό του πέταξε πισω το μπαλάκι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Εμεις δεν βγήκαμε να πούμε οτι παραδεχτηκε πως υπαρχουν λεφτά για τη μισθοδοσία κι αυτος δεν δινει εντολή για πληρωμή.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρουτζάκος ψάχνει τον τρίτο δρόμο για το λοκ άουτ, προσπαθώντας να ρίξει τις ευθύνες στους εργαζόμενους και να βοηθήσει την Αντωνιάδου στις εκλογές.
Αυτές τις μ@λ@κίες κάνει, γιατί έτσι νομίζει ότι θα στέψει την παπαδιά αυτοκράτειρα Θεοδώρα στην ΕΣΗΕΑ.
Ανοιχτή επιστολή στις Ενώσεις για το ξεφτιλίκι να υπάρχουν λεφτά και να μην πληρώνονται οι εργαζόμενοι, γιατί έτσι γουστάρει ο πρόεδρος.
Τέτοιος αγώνας από το Ντοράκι για να μην πληρώσει ο Μαρινάκης εισφορές στις 10 καθημερινές και εβδομαδιαίες εφημερίδες που έχει βρεθεί να ταϊζει, για να μη χάνει απ' το χαρτί 5 μύρια το μήνα.
Και τα ζώα οι απλήρωτοι του Κουρτάκη τσιμουδιά...

Ανώνυμος είπε...

Επίσχεση Εργασίας

Τι σημαίνει άσκηση επίσχεσης εργασίας;

Εάν ο εργοδότης καθυστερεί να καταβάλλει τις αποδοχές που οφείλει στο μισθωτό του σημαντικό χρόνο, τότε αυτός έχει δικαίωμα να προβεί σε επίσχεση της εργασίας του. Δηλαδή δικαιούται να δηλώσει στον εργοδότη ότι διακόπτει την εργασία του, μέχρις ότου να καταβληθούν οι καθυστερούμενες αποδοχές του Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ο εργοδότης βρίσκεται σε κατάσταση υπερημερίας, με όλες τις απορρέουσες γι αυτόν απέναντι στο μισθωτό υποχρεώσεις, δηλαδή να του καταβάλει τις αποδοχές και για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η επίσχεση της εργασίας του. Το χρόνο της υπερημερίας του εργοδότη, ο μισθωτός μπορεί να απασχοληθεί σε άλλο ωράριο εργασίας. Βέβαια νοείται ότι πρέπει παράλληλα να είναι σε κάθε στιγμή έτοιμος προς εργασία στη διάθεση του εργοδότη, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αρθεί η υπερημερία του

Τι δικαιούται ο εργαζόμενος όταν δεν του πληρώνεται έγκαιρα ο μισθός;

α) Να προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας.

β) έχει το δικαίωμα να κάνει επίσχεση της εργασίας του.

γ) ν’ ασκήσει αγωγή και να ζητήσει εντόκως τους καθυστερούμενους μισθούς του, καθώς και αποζημίωση για κάθε άλλη ζημία του.


Πώς γίνεται η επίσχεση;

Με αντίστοιχη δήλωση βούλησης που πρέπει να είναι σαφής και ατομική. Απλή άρνηση εργασίας δεν αρκεί, γιατί κινδυνεύει να εκληφθεί ως παραίτηση από τη θέση.

Η δήλωση για επίσχεση καλύπτεται από αντίστοιχη δήλωση του συνδικαλιστικού φορέα;

Όχι, η λεγόμενη ομαδική επίσχεση είναι επίσχεση που στηρίζεται σε ισάριθμες δηλώσεις με τους ενδιαφερόμενους μισθωτούς.

Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο της επίσχεσης;

Η άσκηση του δικαιώματος να μην είναι καταχρηστική (281 ΑΚ), συνεπώς αν σ εύλογο χρονικό διάστημα δεν καταβληθούν οι αποδοχές στον μισθωτό μπορεί να προβεί σε επίσχεση εργασίας.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

των

(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση)

1……………………

2……………………

3…………………… ΠΡΟΣ

την επιχείρηση ………………………………… (επωνυμία, διεύθυνση) όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

Εξαιτίας της σταθερής αρνήσεώς σας να προβείτε στην ικανοποίηση των ληξιπρόσθεσμων και απαιτητών αξιώσεών μας (καταβολή δεδουλευμένων) οι εγαζόμενοι..........στην εταιρεία σας <<......>> αποφασίσαμε να κάνουμε χρήση του παρεχόμενου εκ του νόμου δικαιώματος (αρ.325 ΑΚ) προς επίσχεση εργασίας. Αποτελεί απόφασή μας να αρνηθούμε την εκπλήρωση της δικής μας παροχής απέχοντας από την εργασία μας, ώσπου να εκπληρώσετε την υποχρέωση καταβολής των ημερομισθίων που σας βαρύνουν απέναντι στον κάθε εργαζόμενο απο εμάς.

Προς τούτο σας κοινοποιούμε την απόφασή μας για επίσχεση εργασίας με ενάρξη την .....(ημερομηνία).

Διευκρινίζουμε ότι τα ποσά που αναγράφονται δίπλα από την υπογραφή του καθενός μας, είναι χρήματα μη καταβληθέντα, τα οποία όμως υπολείπονται από αυτά που νομίμως μας αναλογούν, για τα οποία νομίμως διεκδικούμε για την καταβολή τους.

Οι εργαζόμενοι Οι υπογράφοντες (ποσό) Μήνας

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον νόμιμο εκπρόσωπο της καθείς (ονοματεπώνυμο) για να λάβει γνώση και για όλες τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη τη σχετική έκθεση επιδόσεως.
3 αντίγραφα

Ανώνυμος είπε...


Το Ντοράκι παρέα με την παπαδιά δίνουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να μην πληρώνει εισφορές ο Μαρινάκης σε: Γάβρο - Νέα - Βήμα - Ελευθερία - Ελευθερία της Κυριακής - Παραπολιτικά - Καρφί - Επένδυση - Κιβωτό της Ορθοδοξίας - Αγρομπίζνες - Πρώτο Θέμα

Κι από κοντά ο Μελισσανίδης έτοιμος να χώσει τα 21μύρια που έδειξε στον ΔΟΛ, στον Πήγασο: Εθνος - Έθνος της Κυριακής - Ημερησία - Goal + το μαγαζί του Φιλιππάκη Δημοκρατία - Δημοκρατία της Κυριακής - Εστία - Εσπρέσο - Ορθοδοξία

Κορόιδο είναι το Βαρδινογιανιστάν, που δεν έχει εφημερίδες, να συμφωνήσει σε πόρο για τον ΕΔΟΕΑΠ; Εκεί που ήταν σχεδόν μονοπώλιο στο Μητσοτακιστάν και στη ΝΔ να πιαστεί κορόιδο επιδοτώντας τα ΜΜΕ που ψώνισαν οι επιχειρηματικοί ανταγωνιστές του, πετρελαιάδες και εφοπλιστάδες, μέσα στο δικό του το γαλάζιο μαγαζί;

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Καρούτζος να πει ότι θα πτωχεύσουμε και ότι δεν πάει άλλο (τίποτα καινούργιο δηλαδή) και είχε το θράσος να πει ότι με την επιστολή που έστειλε στις ενώσεις έκανε το καλύτερο που μπορούσε να κάνει κι αυτές είναι υπεύθυνες από 'δω και πέρα. Δηλαδή έστειλε μία επιστολή και καθάρισε, το έκανε το καθήκον του. Αντί να τρέχει στον υπουργό και να τον φέρει κι εκείνον προ των ευθυνών του (όχι με τηλέφωνα που μας είπε χθες ότι του έχει κάνει), αντί να κινητοποιήσει πιο σωστά τις ενώσεις (όχι με επιστολές τελευταίας στιγμής) κάνει και κήρυγμα. Δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να κλείσει ο οργανισμός ως μέσο πίεσης προς όλους: ασφαλισμένους, που φαίνεται να μην καταλαβαίνουν την κρισιμότητα της κατάστασης, υπουργείο, έτσι ώστε να τους δώσει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να ξεκινήσει διαδικασίες κι εκείνο είτε επίλυσης του θέματος με τον πόρο, είτε συνέχισης της ασφάλισης μας κάπου άλλου, μιας και επιβίωση δεν υπάρχει χωρίς πόρο. Αυτό με την ασφάλιση δεν έχει να κάνει με ηττοπάθεια, αλλά διαχείριση κρίσης και προγραμματισμό της επόμενης μέρας. Αφού δε σου δίνουν λεφτά να ζήσεις κλείσε και βοήθησε όπως μπορείς τους ασφαλισμένους. Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα υψηλής αξίας και με την απαξίωση του ΕΔΟΕΑΠ δε θα τους το δίνει κανένα φαρμακείο. Τόσοι έχουν φέρει τις αποδείξεις τους για φάρμακα, νοσήλια, θεραπείες και δεν ξέρουν αν θα τα πάρουν ποτέ. Τουλάχιστον στον ΕΟΠΠΥ κάτι θα είχαν να περιμένουν. Αν είσαι σοβαρός και υπεύθυνος πράξε αναλόγως και μη σκέφτεσαι μόνο τι θα πιεις, τι κινητό θα αγοράσεις και άλλες τέτοιες μικροπρέπειες. Έτσι δε βοηθάς στην επίλυση του προβλήματος, το κάνεις ακόμα μεγαλύτερο. Άσε τα λόγια και τις επιστολές και προχώρα σε πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/otan-ypirche-protasi-gia-danio-apo-esiea-ke-i-diikisi-edoeap-sfyrize-adiafora/

Όταν υπήρχε πρόταση για δάνειο από ΕΣΗΕΑ και η διοίκηση ΕΔΟΕΑΠ σφύριζε αδιάφορα…

Το πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι σημερινό, έχει πλούσια προϊστορία και σαφείς συνδικαλιστικές ευθύνες. Όταν την προηγούμενη διετία ΔΣ του ασφαλιστικού ταμείου, η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΗΕΑ και Ενωμένων δημοσιογράφων στην ΕΣΗΕΑ- αφού ανέτρεψαν την εκλογή της Πόπης Χριστοδουλίδου στην προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ- άρχισε να ρευστοποιεί τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ, έγινε πρόταση για να δοθεί δάνειο από την ΕΣΗΕΑ και τις ενώσεις.

Ήταν στο τέλος 2015, αρχές του 2016 που το μέλος του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ Γιάννης Αγγέλης κατέθεσε μαζί με την Πόπη Χριστοδουλίδου πρόταση να χορηγήσουν έντοκο δάνειο οι συνδικαλιστικές ενώσεις μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και να προχωρήσουν αγωνιστικά για τη διεκδίκηση των χρωστούμενων από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ.

Οι δυο τους χαρακτηρίστηκαν “γραφικοί” από τους συνδικαλιστές του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ η οποία Αρνήθηκε ηχηρά οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση! Όσο για τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που είναι και σήμερα στη διοίκηση (Ε.Τάτσης, Ν.Κάρουτζος, Α.Σταθάτου, Π. Νεστορίδης), τους χλεύασαν και δεν έβαλαν καν την πρόταση σε συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο. Σήμερα οι ίδιοι καταγγέλλουν όσους δεν τους δίνουν αμέσως το δάνειο!νειο από ΕΣΗΕΑ και η διοίκηση ΕΔΟΕΑΠ σφύριζε αδιάφορα…

Ανώνυμος είπε...

http://mediatvnews.gr/?p=6953
Η καταγγελία του δημοσιογράφου Λάμπρου Παπαξενάκη
https://youtu.be/pEApOEY70bA

Ενημέρωση και σοβαρότατες καταγγελίες για παράνομη σύνθεση του δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ, συγκάλυψη, αλλά και δημοσιοποίηση απόρρητων προσωπικών δεδομένων από τον ασφαλιστικό μου φάκελο στον Οργανισμό, έκανα κατά την ομιλία μου στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στις 29 Μαϊου 2017 ως δημοσιογράφος και μέλος της.
ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
υποψήφιος Β'βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου
Εκλογές ΕΣΗΕΑ 7ης και 8ης Ιουνίου 2017

Ανώνυμος είπε...

"ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ"
Πως οι “λύκοι” εμφανίζονται σαν “πρόβατα” εν όψει των εκλογών της ΕΣΗΕΑ
2 Ιουνίου 2017
Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ, το προεδρείο του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και ειδικά το δίδυμο Καρούτζου – Σταθάτου με την στήριξη των αβανταδόρων της ΕΠΗΕΑ, έχει αρχίσει μία καμπάνια αποποίησης ευθυνών από την άθλια και πρωτοφανή κατάσταση που έχουν φέρει τον Οργανισμό για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο άνθρωπος που εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται, είτε σαν Γενικός Γραμματέας είτε σαν πρόεδρος στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, επικεφαλής της διοίκησης του Ταμείου, μοιράζει καταγγελίες δεξιά και αριστερά για το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Οργανισμός δεν πληρώνει συντάξεις, φάρμακα και υπαλλήλους, στην ώρα τους .
Αυτοί που σε συνεργασία με το δίδυμο του απερχόμενου προεδρείου της ΠΟΕΣΥ, τον “ηγέτη” της ΕΠΗΕΑ και με την σιωπηρή ανοχή μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για πάνω από ένα χρόνο ρίχνουν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων για το αγγελιόσημο, τα περιβόητα δάνεια από τον ΕΦΚΑ και τις “διαπραγματεύσεις” γνωστές και άγνωστες με την κυβέρνηση και τους εργοδότες, τώρα ξαφνικά βάζουν τις φωνές στην ΕΣΗΕΑ γιατί δεν δίνει λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και τα φάρμακα ή ζητούν (όπως ο κ. Γκανάς) την ρευστοποίηση των λιγοστών αποθεματικών του Οργανισμού στην ΤτΕ ! ! !
Εφτασαν, με πραξικοπήματα, που εδώ και δύο χρόνια καταγγέλλουμε, τον ΕΔΟΕΑΠ στο σημείο να καθυστερεί τις πληρωμές επικουρικών, δεκαπενθημέρου εργαζομένων, φαρμάκων, νοσηλειών, κ.λ.π και ζητούν από πάνω ευθύνες από τους άλλους, ενώ, οι ίδιοι γνωρίζουν ότι τίποτα από αυτά που τώρα “ζητούν ” δεν μπορεί να γίνει “εδώ και τώρα”.
Η υποκρισία και η παραπλάνηση στο αποκορύφωμά τους !
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξεφορτωθούν τις ευθύνες τους εν όψει εκλογών στους άλλους (αυτούς με τους οποίους συνεργάσθηκαν για να φτάσουμε μέχρι εδώ), ενώ οι ίδιοι είναι οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ
ΕΊΧΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ: ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ”.
Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ – ΕΙΝΑΙ ΥΠΕYΘΥΝΟΙ.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.
-Βάλτε φραγμό στα σχέδια κυβέρνησης - εργοδοτών - «θεσμών» ενάντια στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
* Συμμετέχετε δυναμικά στις εκλογές και ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
* Μη τους αφήσετε να αποτελειώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ, την ΕΣΗΕΑ, τις ζωές μας!
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
(Financial Crimes, Αριστερό
Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο Σπάρτακος, ανένταχτοι).

Ανώνυμος είπε...

Ρε είστε με τα καλά σας, Τι επίσχεση και κουραφέξαλα. Να τους κάνουμε το χατήρι να χάσουμε τους μισθούς μας και παράλληλα να έχουμε το μένος των ασφαλισμένων απέναντι μας. Είδατε χθες πως μας ¨έδωσε¨ απροκάλυπτα και ύπουλα στο προφίλ του στο facebook λέγοντας κιόλας ότι απαξιεί να σχολιάσει όταν αυτός ο ίδιος χθες στη συνέλευση υπόγεια αυτό μας ωθούσε ν αποφασίσουμε. Μαρία Γκιώνη πάρε επίσημα θέση χθες αν δε το κατάλαβες σε ξεφτίλισε σ όλους. Αν είναι να κάνουμε κάτι όλοι στις θέσεις μας και ν εξυπηρετούμε μόνο τα επείγοντα ενημερωνοντας όμως παράλληλα τους πάντες πως δεν εξυπηρετούμε γιατί
1) Έχουμε άχρηστο προεδρείο που άκουσον άκουσον δεν ήξερε ότι χρειάζεται εγγυήσεις το κράτος για να σου παρέχει δάνειο
2) Έχουμε ξεφτιλισμένα συνδικαλιστικά όργανα που ορέγονται μόνο θεσούλες και την επόμενη μέρα
Η μεν ΕΣΗΕΑ ασχολείται με το ζαχαροπλαστείο της κοντής και τις κόντρες Αντωνιάδου και η ΕΠΗΕΑ ζητάει τάχα μου αποδείξεις. Ρε ΠΙΠΠΑ δε ντρέπεσαι εδώ δούλευες τόσα χρόνια αναφέρομαι σ εσένα γιατί του Γκανά το ξέρουμε το ρόλο του χρόνια τώρα. Τι αποδείξεις ρε ξεφτίλες αφού έχετε μέσα το Τόλη να σας τα πει αλλά κι αυτός μόνο μαγκιά κλανιά και όλη μέρα πάνω στον 6ο για να ετοιμάσει την επόμενη μέρα αντί να μαζέψει ο ίδιος κάνα φράγκο.
3) Πρέπει να μάθουν οι ασφαλισμένοι ότι είμαστε μαζί και ότι για μας πλέον είναι θέμα επιβίωσης γιατί είναι η δουλειά μας, δεν είναι η έξτρα σύνταξη ή μια απόδειξη από ένα απλό φάρμακο να καταλάβουν πως πάλι βάζουμε πλάτη για τους πολύ σοβαρά άρρωστους μ αυτά τα 200,000€ που υπάρχουν διαθέσιμα στο ταμείο

Πρέπει συνάδελφοι για μια φορά να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να τους στέλνουμε για εξηγήσεις στον 6ο και να πέφτουν εκεί οι σφαλιάρες και όχι σ εμάς όπως έχουν αρχίσει και απαιτούν στο προφίλ του ρεζίλα προέδρου που 'έχουμε. Ο συνάδελφος βέβαια που θέλει να χειροδικήσει εις βάρος μας και μας αποκαλεί βολεμένους αναρωτήθηκε τι έκανε ο Καρούτζος τόσο διάστημα πέρα απ το να παίρνει καινούργια κινητά και laptop , να πηγαίνει ταξίδια βγάζοντας φωτογραφίες στη Κρήτη σε 5αστερα όταν τη Δευτέρα ήξερε πως δεν θα πληρώσει συντάξεις και προσωπικό

Συνάδελφοι πλέον παίζουν με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας. Δε πρέπει να το επιτρέψουμε. Ενημερώστε τους πάντες ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι γι αυτή τη κατάσταση και στείλτε τους όλους στον 6ο

Ανώνυμος είπε...

Γραμμή "θανάτου" από ΕΣΗΕΑ προς ΕΔΟΕΑΠ : Δεν μπορουμε να σας χορηγησουμε δανειο γιατι απαιτείται απόφαση Γενικης Συνέλευσης, γνωμοδοτεί η Καλή δικηγόρος, η ίδια που γνωμοδότησε ότι οι ψήφοι είναι προσωπικά δεδομένα. Απορία: τα δάνεια στους ημέτερους τα χορηγουσατε με απόφαση γενικής συνέλευσης??
ΑΝΤΖΥ ΣΤΑΘΑΤΟΥ

Βρήκαν εξιλαστήριο θύμα τη Σαλαβράκου, ο Καρούτζος και η Σταθάτου. Τώρα για τα δάνεια του Αξελού, ας ρωτήσουν τον ίδιο τον Αξελό πώς τα 'παιρνε

Ανώνυμος είπε...

Ρε γίδια της ΕΠΗΕΑ κοπρόσκυλα και Κηφήνες του Κερατά, κατάντια του κλάδου και της χώρας ρε ποια ζώα έχετε εκεί για οικονομολόγους. Οι ίδιοι οι εντολοδόχοι σας αυτό το αριστερό έκτρωμα που έχουμε για κυβέρνηση διαμηνύει παντού πως θα καταφέρει μέσα στο καλοκαίρι να καταφέρει την ένταξη της Ελλάδος στο QE με αποτέλεσμα τη τεράστια βελτίωση των spreads των ομολόγων μέσα στο φθινόπωρο.

Ποιος ηλίθιος και άσχετος από οικονομικά ή βαλτός για τη καταστροφή του ταμείου ζητάει να σπάσουμε τώρα τα τελευταία ομόλογα σε πενιχρές αξίες αντί να μας δώσετε δάνειο με ενέχυρο ομόλογα που κατ εκτίμηση της κυβέρνησης θα έχουν μεγαλύτερη αξία σε λίγους μήνες

Είτε είστε επικίνδυνα άσχετοι (που είστε) , είτε ξέρετε πως σας δουλεύει ο Τσίπρας (που το ξέρετε ) είτε είστε βαλτοί για τη καταστροφή του ταμείου (που είστε)

Φτου σας Ρεζίληδες.

Ανώνυμος είπε...


Αυτοί που καταστρέφουν διαχρονικά τον ΕΔΟΕΑΠ είναι οι οικονομολόγοι της συμφοράς, με τα απολυτήρια του γυμνασίου και αν.... που το παίζουν ειδικοί σε επενδύσεις στα σωματεία και στο Ταμείο. Οι «σοφοί» της χλαπάτσας και της δυσεντερίας, με τις πλαστές βεβαιώσεις και τις πλαστές συντάξεις και τα χοντρά κονέ με τραπεζίτες....

Κι ο κόσμος βουβός κι απλήρωτος. Τέσσερα χρονάκια ο Καρούτζος στον ΕΔΟΕΑΠ και κάνει τον κινέζο, τέσσερα κι η Σταθάτου, που έχει κατακλέψει η ίδια τον Οργανισμό σαν μετακλητή δημόσια υπάλληλος και ζαχαροπλάστισσα, πληρώνοντας εισφορές άνεργης.

Αν ήσουν πρόεδρος σωματείου θα τους έδινες να διαχειριστούν τα τελευταία αποθεματικά σου, όταν ξέρεις ότι ο ένας τουλάχιστον έχει εξαπατήσει τον ΕΔΟΕΑΠ κι ο άλλος έχει κάνει πλάτη σε ρουσφετολογικές αποτεωνιές;

LAMBROS PAPAXENAKIS είπε...

Το παρακάτω μήνυμα εστάλη πριν λίγο και στο info@edoeap.gr:
2 Ιουνίου 2017
Αγαπημένοι συνοδοιπόροι, εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ,
πρώτα απ’ όλα είμαι υποχρεωμένος να εκφράσω σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ (εκτός απειροελάχιστων εξαιρέσεων) τις ειλικρινέστατες ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μου για τις πολλές και πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρετε καθημερινώς για την ΥΓΕΙΑ και την ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ μας.
Ιδιαιτέρως, ΕΓΩ που έχω καταλάβει, κυριολεκτικώς, στο πετσί μου και αρκετά νωρίς, τι σημαίνει το ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, η ΣΤΗΡΙΞΗ και οι ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ αντιμετώπισης των διαδοχικών προβλημάτων υγείας μου.
Με αυτό το μήνυμα δεν επιθυμώ να στραφώ έναντι ΟΥΔΕΝΟΣ γιατί οι υπεύθυνοι για την κατάληξη (;) του Οργανισμού ΜΑΣ είναι γνωστοί σε ΟΛΟΥΣ μας. Ούτε, βέβαια, ζητώ την ψήφο σας, αφού στις εκλογές για το Β’βάθμιο Π.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κανείς από σας δεν ψηφίζει.
Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο το κάνω είναι για να εκφράσω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, λέγοντάς σας ότι ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ σε ότι ΕΣΕΙΣ (χωρίς οιαδήποτε «καθοδήγηση») ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας και την απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού ΜΑΣ.
Το ίδιο καλώ να πράξουν έμπρακτα και ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και διοικητικοί των ΜΜΕ.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
ευεργετηθείς ασφαλισμένος του ΕΔΟΕΑΠ
(όπως έχω «κατηγορηθεί» άλλωστε)

Ανώνυμος είπε...

Προς μέλη ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ Υπερεπείγον
2 Ιουνίου 2017
Κύριοι συνάδελφοι,
ζητάμε επειγόντως:
1. Να κλειστεί άμεσα, ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου, ραντεβού για συνάντηση
όλων των μελών του ΔΣ και εφόσον το επιθυμούν και των μελών των 4 Ενώσεων μας και της ΠΟΕΣΥ
με τους κ.κ υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου και υφυπουργό, Αναστάσιο Πετρόπουλο
προκειμένου να απαιτήσουμε με κάθε μέσο και τρόπο να λύσουν ΤΩΡΑ το πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ.
Σε αντίθετη περίπτωση, να παραμείνουμε εκεί στα γραφεία του υπουργείου και να ζητήσουμε κινητοποιήσεις, δυναμικές καταλήψεις, πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου και
ότι άλλο απαιτείται από την ΕΣΗΕΑ, την ΕΣΗΕΜ-Θ, την ΕΠΗΕΑ, την ΕΠΗΕΘ!
2. Να συγκληθεί επειγόντως έκτακτκη γενική δυνέλευση των μελών-μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ για ενημέρωση, δρομολόγηση δράσεων και λήψη αποφάσεων.
Τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Κώστας Ντελέζος- Πόπη Χριστοδουλίδου

Ανώνυμος είπε...

Εντολή φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά :"ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ"...Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΘΕΛΕΤΕ ΥΓΕΙΑ...ΠΛΗΡΩΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Mediteraneo hospital ΤΕΛΟΣ!Έστειλε εξώδικο!Ασφαλισμένος του ΕΔΟΕΑΠ ούτε σε ράντζο!

Ανώνυμος είπε...

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΡ.ΝΤΥΝΑΝ στα μέσα της επόμενης βδομάδας θα σταματήσουν να δέχονται ασφαλισμένους του εδοεαπ...θα ενημερώσουν και αυτοί με εξώδικο

Ανώνυμος είπε...

Την Τρίτη θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση του φαρμακευτικού συλλόγου Αθηνών στα φαρμακεία της Αττικής!

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειάζεται πανικός...με το 3% που δυνεται εισφορά για Επικούρηση,φαρμακευτική περίθαλψη και νοσοκομειακή περίθαλψη σίγουρα θα σας θέλουν και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές γοα πελάτες και το καλό είναι οτι θα σας μείνουν και ρέστα για διακοπές στον αγιο δομίνικο για το survivor 2!

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσυ Ακη Δημακο που κραζεις στο φεις μπουκ τους εργαζομενους του εδοεαπ και το παιζεις (για τους δικους σου λογους) φιλος της σταθατου λυσε μου μια απορία πως εισαι ασφαλισμενος στον εδοεαπ και απολαμβανεις τις παροχες του ταμειου και εισαι και owner στην εταιρεια Fildisi Antiparos?Ο ΕΦΚΑ δεν σου αρεσει;

Ανώνυμος είπε...

Καρούντζο αυτός πως σου ξέφυγε?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας οι εργαζόμενοι που θέλετε τον μισθό σας,άλλοι ειναι απλήρωτοι καιρό τωρα και δεν μιλάνε...οπότε ας πάμε στη θέση τους για να ειναι δίκαιο!Εγώ ξέρω άτομα απο αλλες διοικήσεις που παλεύουν με τον καρκίνο και παράλληλα διοικούν...ευχομαι να φτάσετε και εσείς στη θέση τους και να εισαι έτσι ήρωες!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΓΟΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΣΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Μάθανε ότι μαμιόμαστε και ο πλάκωσαν κι οι γύφτοι !
Ντελεζος Πόπη χοντρό γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Ο κλάδος είναι έτοιμος για μεγάλους αγώνες βλέπω και συγκινούμαι! Δε ντρέπεστε όλοι εσείς τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ που βρήκατε αποδιοπομπαίο τράγο τους εργαζόμενους; Πιστεύετε ότι θα κλείσει ο ΕΔΟΕΑΠ και την επόμενη μέρα θα το αναλάβει ο ΕΟΠΥ και όλα θα είναι όπως τα ξέρατε; Σας έχω νέα! Μέχρι να πάρει η κυβέρνηση απόφαση να μας εντάξει στον ΕΟΠΥ θα τα πληρώνουμε όλα από την τσεπούλα μας και φυσικά δεν πρόκεται να πάρουμε δραχμούλα τσακιστή πίσω! Και μην νομίζετε ότι θα είναι ένας μήνας, μπορεί να είναι ένας χρόνος. Όσο για την επικουρική μας, αποχαιρετίστε τη από τώρα, γιατί άντε να πάρουμε 1-2 ακόμα, μετά τέλος!
Αν υπάρχει ελπίδα ακόμα, πρέπει να πολεμήσουμε να κρατήσουμε τον ΕΔΟΕΑΠ όπως είναι.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον ΕΔΟΕΑΠ και τον σύσσωμο τον δημοσιογραφικό κλάδο να τσαλαπατηθεί από τα κοράκια της εξουσίας, που λυμαίνονται τόσα χρόνια τα χρήματά μας. Όσοι ψηφίζετε με κριτήριο το ρουσφετάκι που σας έκαναν να ξέρετε ότι εσείς και μόνο εσείς θα είσαστε υπεύθυνοι για την καταστροφή μας, όπως το ίδιο κάνατε με τα κόμματα που ψηφίζατε και κατέστρεψαν τη χώρα (συμπεριλαμβάνεται και η παρούσα κυβέρνηση). Όσο για το πρώην τρίδυμο που έγινε δίδυμο, η διπροσωπία και ο εκφοβισμός βεβαίως βεβαίως είναι τα μόνα τους όπλα.

Ανώνυμος είπε...


Αν οι μεγάλοι αγώνες είναι ΤΟΣΟΟΟΟΟ μεγάλοι όσο κι αυτοί που μαζεύτηκαν στην τελευταία απεργία των Ενώσεων έξω από την ΕΣΗΕΑ, τότε σας βλέπω δημοσιογραφάρες μου να παρακαλάτε να μπείτε στον ΟΓΑ για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης σε ανασφάλιστους υπερήλικες.
Καμάρια μου ξέρει κανείς τι εισφορές πληρώνουν τώρα οι τεχνικοί σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις; Και λύστε μου και την απορία όσοι από την κωλόφαρά σας τραβάνε και βίντεο, βγάζουνε φωτογραφίες και ηχογραφούν πρέπει να πληρώνουν εισφορές σαν τεχνικοί ή σαν δημοσιογράφοι;
Κρατάτε ζαχαροπλάστες κοσμηματοπώλες, φουρναραίους, λουλουδούδες, δημόσιους υπαλλήλους στον ΕΔΟΕΑΠ για να μην πληρώνουν εισφορές στον ΕΦΚΑ, μας κλέβετε και το ψωμί. Άι σιχτίρ γιορντάνια!!!!!!!!!!!
Λουκέτο τώρα για να ησυχάσουμε από το γαμοσυνάφι σας

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Γκανας δεν διαπραγματευόταν σχεδόν ένα χρόνο τώρα,και μάλιστα εν κρυπτω,για την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ? Αυτό ήθελε, το κλείσιμο του ΕΔΟΕΑΠ?Γι αυτό και κάνει τον Κινέζο,για το δάνειο ,που του ζήτησε ο ΕΔΟΕΑΠ?Τι νομίζει δηλαδή,ο ισόβιος πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ,ότι το ταμείο της ΕΠΗΕΑ, είναι μόνο για την εκλογική του πελατεία? Πολύ ξεφτίλα....Ο συνδικαλιστής της καρέκλας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι το 2009 και τη Διοίκηση Κιάου δεν υπήρχε στον ΕΔΟΕΑΠ Τομέας ΕΣΟΔΩΝ! Λειτουργούσε άτυπα τμήμα στο Λογιστήριο και είχε  ακαταχώριστο έργο  δέκα χρόνων (1996-2006 !)
5.    Μέχρι το 2009 και από 20ετίας εκκρεμούσαν  ΜΟΝΟ περίπου 40 νομικές διεκδικήσεις μας καθώς ούτε το λογιστήριο, ούτε οι διοικήσεις αποφάσιζαν εύκολα  να στείλουν στα δικαστήρια τις οφειλές, κυρίως εργοδοτών με τη λογική του έχουμε χρήματα και  η σύγκρουση θα είναι σε βάρος των εργαζόμενων αν κλείσουν τα μαγαζιά …
6.    Από το 2009 μέχρι και σήμερα ο αριθμός αυτός έχει ξεπεράσει τις 200 και πρέπει να αυξηθεί με συστηματική εργασία βεβαίωσης οφειλών, πίεσης για είσπραξη και αν δεν ρυθμιστούν βάσει νόμου και δεν υπάρξει ανταπόκριση των οφειλετών,  τότε με νομικές προσφυγές κατά πάντων, χωρίς εξαιρέσεις.
7.    Δυστυχώς στο πλαίσιο εξυπηρέτησης  εκδοτικών συμφερόντων  υπήρξε και  έκδοση  μη νόμιμων ασφαλιστικών ενημεροτήτων. Με τη συνεργασία υπαλλήλων και συνδικαλιστών…  Καμία Διοίκηση δεν μπόρεσε να δει αναλυτικά λογιστικά  καταγεγραμμένο ποιος χρώσταγε και τι χρώσταγε ακριβώς!                                            

Ανώνυμος είπε...

«Για την ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ μας δαπανούμε  ετησίως 13.100.000 ευρώ (φάρμακα, νοσοκομεία, παρακλινικές εξετάσεις,  επισκέψεις σε γιατρούς)Έχετε ενημερωθεί όλοι εγγράφως ότι ο Κλάδος Υγείας είναι αρνητικός από το 2001 και επιβαρύνει τον Κλάδο Επικούρησης»,έγραφε η Σπανοπούλου πριν από τρία και βάλε χρόνια.

Από το 2001 ως το 2017 έχουν περάσει οκτώ διαφορετικές διοικήσεις στην ΕΣΗΕΑ και άλλες οκτώ στον ΕΔΟΕΑΠ. Kαι στις οκτώ του ΕΔΟΕΑΠ που ΔΕΝ έκαναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για το πρόβλημα παρά μόνο αλληλογραφία με τις Ενώσεις συμμετείχε σταθερά ο αήττητος Νεστορίδης της ΕΣΗΕΜΘ. Και από τις οκτώ συνυπεύθυνες διοικήσεις της ΕΣΗΕΑ, που πέταγαν την μπάλα στην εξέδρα, και τα έριχναν στις διοικήσεις του Ταμείου, αμετακίνητοι στο ΔΣ είναι ο Τσαλαπάτης, η Νταουντάκη και ο Κυρίτσης, που πάντα ήταν κόντρα σε ό,τι ζητούσε ο ΕΔΟΕΑΠ.

Πέρα από την αλητεία του psi, που γ@μησε όλη τη χώρα, ποιοι έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους στο λουκέτο του ΕΔΟΕΑΠ;
Για να ξέρουμε τι γράφουμε εδωμέσα 

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΖΕΙ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ! ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ Η ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΣΤΕΒΙΑ...

Angy Stathatou
22 ώρες ·
Την ώρα της ψηφοφορίας για το δάνειο προς τον ΕΔΟΕΑΠ οι καλοί συνάδελφοι Τσαλαπάτης, Νταουντάκη, Κυρίτσης, Κοτταρίδης, Χαιμαντά... έφυγαν γιατί είχαν μάλλον κάτι καλύτερο να κάνουν. :( Τα σχόλια δικά σας.
Vasilios Rozos
22 ώρες ·
Μαζανίτης-Αντωνιάδου-Διόγος ψήφισαν υπερ τους δανείου για να κρατηθεί ο ΕΔΟΕΑΠ.Φιλιππάκης-Νικολόπουλος ζητησαν συνάντηση με τις ενώσεις και παρέπεμψαν το θέμα στο νέο ΔΣ (να θυμίσω πως εξαιτίας τους χρειάστηκαν 6 μήνες να βγάλουμε προεδρείο) και παραπομπή σε Γενική συνέλευση(να θυμίσω πως κανένα δάνειο της ΕΣΗΕΑ δεν αποφασίστηκε απο Γενική συνέλευση).Οι υπόλοιποι Τσαλαπατης, Νταουντακη, Κυρίτσης, Κοτταριδης, Χαϊμαντα απουσίασαν από την ψηφοφορία για οφθαλμοφανείς λόγους.ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

03.06.2017 16:56
ΕΣΗΕΑ: Επικίνδυνα προεκλογικά παιχνίδια και οι αλήθειες για τον ΕΔΟΕΑΠ
Ορισμένοι προκαλούν προεκλογική σκόνη για να καλύψουν τις ευθύνες τους, για το οικονομικό αδιέξοδο στον ΕΔΟΕΑΠ και δεν διστάζουν να οδηγήσουν τον Οργανισμό σε τεχνητή κρίση, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Χωρίς καμία ειδοποίηση και δικαιολογία διέκοψαν παροχές και την καταβολή των επικουρήσεων.

Επιδιώκουν, με τον τρόπο αυτό, να δημιουργήσουν βαρύ κλίμα και να μεταφέρουν στην ΕΣΗΕΑ την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στον ΕΔΟΕΑΠ.

Καλύπτουν τις πολιτικές της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό και την κατάργηση του αγγελιοσήμου, που μόνο τους εργοδότες ευνοεί.

Στην πρακτική αυτή εντάσσεται και η συμφωνία του προεδρείου του ΕΔΟΕΑΠ με το υπουργείο Εργασίας για το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ.

Πρόκειται για μια λεόντειο σύμβαση που προβλέπει:

4 δόσεις των 2,5 εκατ. ευρώ, που θα πρέπει να επιστραφούν, εντόκως, μέχρι το τέλος του χρόνου (31.12.2017) και αυτό χωρίς να έχει θεσμοθετηθεί πόρος για τον ΕΔΟΕΑΠ και οι εργοδότες να μην καταβάλλουν εισφορές.
Την εκχώρηση κατά την υπογραφή σύμβασης ίσου ποσού από την περιουσία του ΕΔΟΕΑΠ, ως εγγύηση στον ΕΦΚΑ.
Κι όμως, παρ’ όλα αυτά τα επαχθή, το δάνειο δεν προχωράει και η ευθύνη είναι συγκεκριμένη και βαρύνει την κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, στην οποία συμμετέχουν συγκεκριμένοι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι.

Στις 29 Μαΐου 2017 και εγκλωβισμένο στο αδιέξοδό του, το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ προσπάθησε να φορτώσει το πρόβλημά του στις Ενώσεις.

Απέστειλε επιστολή με την οποία ζητεί:

Άτοκο δάνειο, χωρίς ημερομηνία αποπληρωμής.
Με ενέχυρο μερίδια ενός αμοιβαίου και κάποια ομόλογα.
Και εξόφληση, που θα γίνει από πόρο, αν υπάρξει ή με το δάνειο από τον ΕΦΚΑ, εφ’ όσον δοθεί, όπως ρητά αναφέρεται στην επιστολή.
Όσοι θέλουν να εντάξουν στα προεκλογικά τους παιχνίδια το μέλλον της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του Κλάδου και της επικούρησης ζητώντας μάλιστα από εκλεγμένα μέλη να κινηθούν κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας και του Καταστατικού, η απάντηση περιλαμβάνεται στις δύο γνωμοδοτήσεις της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ, για τις αρμοδιότητες των θεσμικών οργάνων της Ένωσης, αναφορικά με τη διαχείριση των οικονομικών.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εργάζεται συστηματικά για την στήριξη και την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Με δύο διαδοχικές καταβολές συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ, από βεβαιωμένες οφειλές αγγελιοσήμου, διασφαλίσθηκε η χρηματοδότησή του το τελευταίο εξάμηνο, ώστε να παραμένει ανοιχτός ο Οργανισμός.

Ήδη με επιστολή του προς τον ΕΔΟΕΑΠ και όλες τις Ενώσεις έχει απευθύνει πρόσκληση συνάντησης την Τρίτη, 6 Ιουνίου, για την από κοινού αντιμετώπιση της χρηματοδότησης του Οργανισμού.

Ταυτόχρονα, αναζητεί τρόπους για την κατανομή στον ΕΔΟΕΑΠ από νέες βεβαιωμένες οφειλές 7 εκατ. ευρώ από το αγγελιόσημο, τις οποίες δεν αποδίδει, μέχρι στιγμής, ο ΕΦΚΑ.

Θεωρούμε ότι το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ, όπως έχει ήδη επισημανθεί, όφειλε να έχει καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες του πληρώνοντας παροχές και επικουρήσεις, αξιοποιώντας τις δυνατότητες συνεργασίας, που έχει με τις Τράπεζες, απ’ όπου ο Οργανισμός έχει προμηθευτεί συγκεκριμένα χρηματιστηριακά προϊόντα (αμοιβαία, ομόλογα, κ.λπ.).

Είναι σαφές ποιοι εργάζονται για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης καταβολής επικουρήσεων και παροχών και ποιοι επιχειρούν να προκαλέσουν αδιέξοδο ακόμη και με δικαστικές προσφυγές κατά της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, οι οποίες συζητήθηκαν λίγες μέρες πριν στο Πρωτοδικείο Αθηνών και έπεσαν στο κενό.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Με το να γράφει γράμμα στον Τσίπρα ο Αρκουλής προκοπή δεν γίνεται http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/06/blog-post_61.html#more.

Πρέπει να γράψει προσωπικά ο Τσαλαπάτης στον Σόιμπλε και η Αντωνιάδου στον Τραμπ.

Ο Καρούτζος να γράψει στον Κυριάκο δεν έχει νόημα, η ΝΔ είχε καταψηφίσει την τροπολογία για το δάνειο από τον ΕΦΚΑ.

Ανώνυμος είπε...


Μετὰ πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων, τὴν ψυχὴν τοῦ δούλου σου, ΕΔΟΕΑΠ, Σῶτερ, ἀνάπαυσον, φυλάττων αὐτὴν εἰς τὴν μακαρίαν ζωήν, τὴν παρά σοί, φιλάνθρωπε.
Εἰς τὴν κατάπαυσίν σου, Κύριε, ὅπου πάντες οἱ Ἅγιοί σου ἀναπαύονται, ἀνάπαυσον καὶ τὴν ψυχὴν τοῦ δούλου σου ΕΔΟΕΑΠ, ὅτι μόνος ὑπάρχεις ἀθά¬νατος.
Δόξα Πατρί, καὶ Υἱῷ, καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι.
Σὺ εἶ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὁ καταβὰς εἰς ᾍδην, καὶ τὰς ὀδύνας λύσας τῶν πεπεδημένων ασφαλισμένων ΕΔΟΕΑΠ, αὐτὸς καὶ τὴν ψυχὴν τοῦ δούλου σου ΕΔΟΕΑΠ, Σῶτερ, ἀνάπαυσον.

Ανώνυμος είπε...

Angy Stathatou
9 ώρες ·
Τώρα μας λένε να δανειστεί ο ΕΔΟΕΑΠ από τις τράπεζες!! Το "κακο" δάνειο ΕΦΚΑ με επιτόκιο 3% .. Και το καλο δάνειο τραπεζών 7.5 - 9.5% !! Τα συμπεράσματα δικά σας!
http://www.enimerosi24.gr/159134/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B1%CF%80/

'H ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ 'Η ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΥΤΡΟΝΙ ΤΟ ΑΤΖΟΥΛΙΝΙ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας κοτζαμαν επιχειρηματία με εταιρεία και ζαχαροπλαστείο και επιδότηση παράνομη και ασφάλιση παράνομη και κολληταρι μέχρις παρεξηγήσεως με πρόεδρο μασόνο την αμφισβητειτε; Έλεος πχια!

Ανώνυμος είπε...

Κατι τετοιους πληρωνουμε σαν τους φιλους της ατζυς που εχουν επιχειρση στην αντιπαρο και ειναι ασφαλισμενος στον εδοεαπ ωστε βα μη πληρωνει εφκα ως ελευθερος επαγγελματιας αλλα να δινει 3% να εχει επικουρση και ολες τις παροχες υγεια απο τον εδοεαπ....και οτι βγαζει απο την επιχειρση του να τα τρωει...γεια σου ρε Ακη Δημακο με FILDISI ANTIPAROS

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ. ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 300 ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΣΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!Η ΕΣΗΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΔ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ;ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 300 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ;ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΠΟΛΥΕΠΑΓΓΕΛΜΣΤΙΕΣ-ΠΟΛΥΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

Δείτε σε σημερινή φωτογραφία από το Ναυτικό Όμιλο ΑΝΔΡΟΥ με τι χαρά και ευτυχία ποζάρει η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ:
https://.facebook.com/story.php?story_fbid=1511215985569226&id=100000425178144
και δεν πάμε να γ@θούμε όλοι μας.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμός στον Πρόεδρο! Σεβασμός στη Δημοκρατία!!! Ο Σοφός Λαός αυτόν επέλεξε και όχι την Πόπη. Κάτι ήξερε….

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς. Με αυτή τη ...δημοκρατία άλλωστε καταστρεφόμαστε τα τελευταία χρόνια. Συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τσόντα ΛΑΟΣ τη μία, ΔΗΜΑΡ την άλλη, Παπαδήμους, Πικραμένους (τους ξεχάσαμε;) και το αποκορύφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
Κάτι σα να λέμε Καρούτζος-γλυκό κορίτσι με Γκανά: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η προεδράρα μασοναρα ποζάρει στο ναυτικό όμιλο Άνδρου και με τον Διαμαντή Μπασαντή μόνο εμείς οι υπάλληλοι ξέρουμε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ έχει μάσησει το φιδάκι ο Διαμαντής για την αρρώστια του παιδιού του.Εδώ και 20 χρόνια μασάει συστηματικά από όλες τις Διοικήσεις και περιφέρει το παιδί με το καρότσι και ζητάει ζητάει ζητάει και παίρνει παίρνει παίρνει τώρα την έπεσε στον καλαματιανό αλλά η μάσα τώρα τελείωσε για όλους Διαμαντή σε όσα υπουργεία κι αν πας όσες αιτήσεις κι αν κάνεις όσες καταγγελίες μπικικίνια γιοκ! Μας τα φάγανε κάτι λαμόγια σαν εσάς που έχετε το θράσος να μας έχετε απλήρωτους και να φωτογραφιζεστε με κότερα στα νησιά
Φωτιά να πέσει να σας κάψει αλήτες !

Ανώνυμος είπε...


Δεν ήξερα ότι το παρατσούκλι του Γκανά είναι «Σοφός Λαός».
Πολλά χρήσιμα πράγματα μαθαίνει κανείς εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Το παρατσούκλι του Γκανά είναι ΙΟΥΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

http://ysterografa.gr/θα-καταφέρει-η-μαρία-αντωνιάδου-να-εξα/

Η ΕΣΗΕΑ προσέρχεται σε εκλογές μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσοίωνο για το μέλλον σκηνικό, στη σκιά και των δραματικών εξελίξεων στο μέτωπο του ΕΔΟΕΑΠ.
Η παράταξη “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” της Μαρίας Αντωνιάδου, που κέρδισε πρόσφατα την πλειοψηφία στον ΕΔΟΕΑΠ, και βρίσκεται σε ανοικτή σύγκρουση με την απερχόμενη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ για τα κακώς κείμενα και στους δυο Οργανισμούς, διεκδικεί την αυτοδυναμία στις κάλπες της 7ης και 8ης Ιουνίου.
Ο στόχος εξαιρετικά δύσκολος, το παρελθόν ωστόσο έδειξε ότι, χωρίς αυτοδυναμία κάποιας παράταξης, ακολουθούν… μαγειρέματα και ζυμώσεις, που συνήθως οδηγούν σε προβληματικές καταστάσεις. Όπως συνέβη στις προηγούμενες εκλογές, με την παράταξη της Μαρίας Αντωνιάδου να αγγίζει την αυτοδυναμία, να μην την πετυχαίνει για ελάχιστες ψήφους, και στη συνέχεια να χάνει τον έλεγχο του προεδρείου από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω “αποστασίας” δικών της στελεχών.
Όσα ακολούθησαν έχουν δραματικές διαστάσεις για τον κλάδο, και το πάθημα φαίνεται να έγινε μάθημα, τουλάχιστον για εκείνους που “αποστάτησαν” την προηγούμενη φορά, και αλλοίωσαν έτσι τη βούληση των δημοσιογράφων, όπως είχε εκφραστεί στις κάλπες, καθώς στις φετινές εκλογές καμία παράταξη δεν θέλησε να “μολυνθεί” από την… τοξικότητά τους.
Με ένα περισσότερο πολυσυλλεκτικό και δυναμικό ψηφοδέλτιο λοιπόν, η Μαρία Αντωνιάδου διεκδικεί αυτή τη φορά την αυτοδυναμία στις κάλπες. Μένει να φανεί, αν τα αποτελέσματα θα τη δικαιώσουν.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΚΩΘΩΝΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς τίτλο. Με απελπισία...

Της Mαριαλένας Αλυμάρα

Καλημέρα σας, λοιπόν. Καλή φώτιση, συνάδελφοι!....

Χωρίς επικουρική οι συνταξιούχοι, χωρίς δουλειά ή κανονικό μισθό οι "εργαζόμενοι", όλοι μας χωρίς περίθαλψη, φάρμακα! Και μεις, σταθεροί στις ιδεοληψίες μας περί...περιούσιου κλάδου, δεν κοιτάζουμε τους ενόχους! Κάνουμε πως δεν τους ξέρουμε...

Δεν γνωρίζουμε ποιοι έδωσαν τα λεφτά μας για ομόλογα,
Ποιοι έδωσαν τα, δικά μας λεφτά, για κούρεμα, ποιοι συνδιαλλέγονταν εν κρυπτώ με τις κυβερνήσεις, μεταφέροντας μας ψευδείς διαβεβαιώσεις, αναστέλλοντας κάθε προσπάθεια για κινητοποιήσεις ώστε το "έργο" του ξεπουλήματος του Ταμείου μας να γίνει πιο εύκολο;

Δεν γνωρίζουμε ποιοι απεργάζονταν τη δημιουργία επαγγελματικού ταμείου; Στις εκλογές για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ τους δώσαμε την πλειοψηφία! Ένα μήνα μετά το Ταμείο κήρυξε στάση πληρωμών!

Εκβιασμοί, ψέματα, σπέκουλες, με στόχο να κερδίσουν και την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ώστε να μην υπάρξει και το παραμικρό εμπόδιο στα σχέδιά τους. Λαμπρά!

Στις εκλογές της Τετάρτης και της Πέμπτης, ας τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !

Τουλάχιστον, να έχουμε την ικανοποίηση ότι τους δώσαμε να καταλάβουν ότι δεν είμαστε...ζώα (ο χαρακτηρισμός από τον αγοραίο λόγο του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ στην απάντηση του σε ασφαλισμένη συνταξιούχο, εδώ στο fb).

Να έχουμε, τουλάχιστον, την ικανοποίηση ότι δεν....νίκησαν και πάλι οι άδικοι......

Ανώνυμος είπε...

http://harddog-sport.blogspot.gr/2017/06/blog-post_5.html
Περί δανείων ΕΣΗΕΑ (*)
Επειδή από την περασμένη Δευτέρα που ανακοινώθηκε "επισήμως" η κατάρρευση του ΕΔΟΕΑΠ από τον ίδιο τον πρόεδρό του, Νίκο Καρούτζο στη Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όλοι πονάμε και αγωνιούμε για το μέλλον ...ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.
Διάβασα πριν από λίγο την τελευταία ανακοίνωση του
συνδυασμού "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι", όπου στην προτελευταία πρόταση αναφέρει μεταξύ άλλων " ρωτάμε τα επί χρόνια μέλη του Προεδρείου: "Όταν η ΕΣΗΕΑ έδινε δάνεια σε συναδέλφους, στενούς φίλους και γνωστούς, με τους οποίους διατηρούσε πελατειακή σχέση, έναντι απαιτήσεων από εφάπαξ, ζητούσε και έπαιρνε αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης;".
Το μόνο που ξεχνά να αναφέρει είναι ότι η πρώτη δημόσια αποκάλυψη για το θέμα έγινε στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όπου κατά την τοποθέτησή μου (ΕΔΩ) έκανα λόγο για "αυτούς που μοίραζαν τα λεφτά του ταμείου αλληλοβοήθειας σε λιμουζινάτους αυλικούς", αντλώντας τα ατράνταχτα στοιχεία (με φωτογραφίες) από το δημιοσίευμα με τίτλο "Πως αρμεγε το Ταμειο της ΕΣΗΕΑ ο Χρ. Αξελος. Ο φτωχουλης με τις λιμουζινες".
Αν δεν κάνω λάθος, ο προαναφερόμενος είναι (ξανά)υποψήφιος στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τον συνδυασμό "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι"... και το ερώτημα είναι τα δάνεια ποια περίοδο είχαν δοθεί;

(*) Μας απεστάλη από τον Λάμπρο Παπαξενάκη, υποψήφιο για το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Αθηναιος είπε...

Πρεπει να ξεσκεπασουμε αυτους που εκλεισαν τον ΕΔΟΕΑΠ κατ εντολη και θελουν να παραδωσουν και την ΕΣΗΕΑ στα χερια των Εργοδοτων. Α

Ανώνυμος είπε...


«Αυτό το ταξίδι δεν θα είναι εύκολο. Θέλει αγώνα, θέλει επιμονή, θέλει όραμα.  Θέλει να “επανεφεύρουμε” τους εαυτούς μας, να αποκαταστήσουμε την εικόνα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος στην κοινωνία, να δώσουμε ξανά νόημα σε θεμελειώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους εργαζομένους, η ελευθερία της έκφρασης», λέει η Νανά.
20 χρόνια στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και τώρα θυμήθηκε να επανεφεύρει τον εαυτό της!!!
Ας ξεκινήσει να τον επανεφεύρει πηγαίνοντας σπίτι της. Δεν υπάρχει άλλος ικανός απ' την παράταξή της; Μονοπώλιο το 'χει;

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/sta-oria-tou-louketou-o-edoeap/
Στα όρια του λουκέτου ο ΕΔΟΕΑΠ!
Ψάχνουν για 10.000.000 ευρώ!

Σε στάση πληρωμών οδηγήθηκε ο ΕΔΟΕΑΠ την τελευταία εβδομάδα, χωρίς μάλιστα να έχει ενημερώσει τα μέλη του για τη μη πληρωμή των επικουρικών συντάξεων και των εξόδων του λεγόμενου «μικρού ταμείου». Απλήρωτοι έχουν μείνει και οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ, με τη διοίκησή του να προσπαθεί πανικόβλητη να βρει άμεσα λύση για να μη γίνουν δικαστικές προσφυγές από τους προμηθευτές και τα νοσοκομειακά ιδρύματα.

Ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, την οποία αποτελούν η συμμαχία «Ενωμένων Δημοσιογράφων» (ΝΔ) σε ΕΣΗΕΑ και ΣΥΡΙΖΑ σε ΕΠΗΕΑ, επέμενε πως θα δινόταν το δάνειο από τον ΕΦΚΑ και δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τις συντάξεις, ήρθε η δανειακή σύμβαση και ανέτρεψε τα πάντα.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, στη δανειακή σύμβαση που έστειλε ο ΕΦΚΑ υπάρχει η απαίτηση να βάλει ο ΕΔΟΕΑΠ ενέχυρο περιουσιακά στοιχεία (κτίρια, μετοχές, ομόλογα) έως 10 εκατ. ευρώ, απαίτηση που –όπως είναι φανερό– ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Μέσα σε ένα έντονο διήμερο παρασκηνιακών επαφών, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις όλων των πολιτικών αποχρώσεων που μετέχουν στα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΣΗΕΜ-Θ συμφώνησαν να προτείνει το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ να δώσουν οι συνδικαλιστικές Ενώσεις δάνειο 10 εκατ. ευρώ!

Το πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ δεν μπόρεσε να μείνει κρυφό. Οι επικουρικές συντάξεις δεν πληρώθηκαν, οι ασφαλισμένοι απαιτούν ενημέρωση, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη γίνονται οι εκλογές για το νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιστωτές έχουν αρχίσει να απαιτούν τα λεφτά τους από τον ΕΔΟΕΑΠ.

Παρά τις τραγικές εξελίξεις, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις απέρριψαν για μία ακόμη φορά τις προτάσεις για άμεσες κινητοποιήσεις που κατατέθηκαν στη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ την περασμένη Δευτέρα. Τα ΔΣ των Ενώσεων έφτιαξαν μια δανειακή σύμβαση για το δάνειο που ζητάει ο ΕΔΟΕΑΠ, στην οποία ζητούν κι αυτές να μπουν ενέχυρο τα ομόλογα, οι μετοχές και τα κτίρια του Οργανισμού!

Τσογλανος είπε...

Οι Τυπολογιες εχουν λαθος πληροφορηση . Απο τις Ενωσεις Ζητηθηκε Δανειο 5.000.000 χωρις τελικα καμια εγγυηση. Ακομα και να το εδειναν δεν θα ελυνε το προβλημα . Απο τον ΕΦΚΑ το δανειο αν το παρει εναι σαν να κλεινει τον ΕΔΟΕΑΠ γιατι μεχρι τελος του χρονου ειναι αδυνατον χωρις πορους να το επιστρεψει , οποτε ο ΕΦΚΑ θα κατασχεσει ολα τα ... Ασημικα ... και μετα ΕΔΟΕΑΠ τελος και Θα γινει αυτο που θελουν οι εργοδοτες ...Επαγγελματικο Ταμειο..

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μας έχουν πλακώσει στα sms για τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ σημαίνει ότι είναι κονομημένοι και πληρωμένοι και καμιά ανάγκη δεν έχουν κι όταν κονομήσουν περισσότερα από τα μαύρα και τ' άσπρα που τους χώνουν τ' αφεντικά τους θα γίνουν βουλευτές.
Τους μαυρίζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα απ' όποια παράταξη κι αν προέρχονται. Ουστ στους βολεμένους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...


Πετάνε οι FINANCIAL, Αγγέλης για πρόεδρος, για να γ@μήσει τα Καρουτζόπαιδα του ΕΔΟΕΑΠ και να πάρει πίσω το αίμα της Πόπης.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανεις, αν τα μέλη του ΔΣ πληρώθηκαν τις αμοιβές για τις συνεδριάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Καρούτζο, τωρα που βγήκε η Αντωνιαδου, θα πληρωθούμε;

Ανώνυμος είπε...

Το μακρύτερό του θα πάρουμε, γιατί η Αντωνιάδου για να δώσει τα φράγκα θέλει απόφαση γενικής συνέλευσης, για να μην την μπουζουριάσουνε. Τα κολπάκια για την αυτοδυναμία της παπαδιάς με τα μπλοκάκια, τα δάνεια και την απληρωσιά των συνταξιούχων δεν έπιασαν.
Πιθανοί πρόεδροι στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ:

1. ΑΓΓΕΛΗΣ 60%
2. ΚΥΡΙΤΣΗΣ 30%
3. ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ 10%
4. ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ 0%
Παπαδιά μόνο αν κάνει φουστίτσα το ΚΚΕ ντιλάροντας έδρα στην ΠΟΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ιστορίες και αμαρτίες της ΕΣΗΕΑ
Τώρα που γίνανε οι εκλογές στο πάλαι ποτέ εργοδοτικότερο των εργοδοτικών σωματείων και επιβεβαιώθηκε η δεξιά (συγγνώμη, κεντροδεξιά…) στροφή του κλάδου, καιρός είναι να πούμε και μερικές πικρές αλήθειες της ΕΣΗΕΑ. Ξεκινώ για να μη φλυαρούμε:
* ΑYTO το σωματείο δεν θα το πάρει ποτέ κανένας στα σοβαρά όσο εξακολουθεί να κρατάει μακριά από τις τάξεις του τη νέα γενιά της δημοσιογραφίας. Μια φορά κι έναν καιρό οι συντάκτες των εφημερίδων επέδειξαν γενναιότητα και δέχτηκαν στην Ένωση του συναδέλφους των ραδιοφώνων και των καναλιών. Επιμένουν ωστόσο εδώ και χρόνια να διατηρούν κλειστές τις θύρες στα παιδιά των ιστοσελίδων. Κι έτσι χάνουν την ευκαιρία από τη μία να βάλουν φρέσκο αίμα στο σωματείο και από την άλλη να πυκνώσουν τις τάξεις του.
* ΧANOYN επίσης την ευκαιρία να βοηθήσουν τα δημοσιογραφικά ταμεία. Μη λέμε μαλακίες τώρα, στο σύνολό της σχεδόν η κινητικότητα της δημοσιογραφικής αγοράς αφορά στο ίντερνετ και στις ιστοσελίδες. Και υπάρχουν και εντάξει αφεντικά που ασφαλίζουν μια χαρά τους συντάκτες. Στο κάτω κάτω της γραφής εκεί που πήγε το στόρι με τα μπλοκάκια, δεν τους κοστίζει και πολύ περισσότερο να πληρώνουν κανονική ασφάλιση και να φαίνονται καλοί στα μάτια των εργαζομένων. Για ποιο λόγο αυτά τα λεφτά να καταλήγουν στο ΙΚΑ και όχι στα δημοσιογραφικά ταμεία; Μας περισσεύουν και δεν το ξέρω ή μήπως όλες αυτές οι κραυγές ότι βουλιάζει το σύμπαν είναι λιμπρέτο οπερετικό;
* ΑΛΛΑ δεν είχαμε ποτέ την τόλμη ως δημοσιογράφοι να φτιάξουμε ένα πραγματικό συνδικάτο Τύπου, που θα τους είχε όλους μέσα. Και τους συντάκτες και τους τεχνικούς και τους διοικητικούς, άπαντες και άπασες. Και να σας πω και κάτι ακόμη; Να βάζαμε και τα παιδιά της διαφημιστικής αγοράς, που φέρνουν ψωμάκι στα μαγαζιά μας. Και με ένα τέτοιο σωματείο, με δημοσιογράφους, τεχνικούς, διαφημιστές έτοιμους να κατεβάσουν διακόπτες και να ρίξουν τα media στο σκοτάδι, ποιος θα μας κούναγε; Ποιος θα μας κουνιότανε; Αλλά ξέρω, το πρόβλημα δεν είναι η ισχύς εν τη ενώσει. Το πρόβλημα είναι αν το ραντεβού με το δερματολόγο στον ΕΔΟΕΑΠ πάει από τις πέντε μέρες στις δέκα. Κι αναρωτιόμαστε ύστερα γιατί μας έχουν για τα χωριά…

Υ.Γ.: Πότε θα βγείτε μπροστά ρε παλικάρια των ταμείων να μας πείτε τα ονόματα των τηλεοπτικών αστέρων που χρέωναν αισθητικές επεμβάσεις ως κρίσιμη νοσηλεία στις κλινικές; Έτσι για να σκάσει και λίγο γέλιο το χειλάκι μας.

Ανώνυμος είπε...

Τρέμη... το προεδρείο για ακόμη μία φορά αλλά δημοσσιοποιεί παράνομα στοιχεία από ασφαλιστικούς φακέλους άλλων, όπως πρόσφατα με του Παπαξενάκη που -τυχαίως!- βρέθηκαν στα χέρια του Βότσκαρη. Το κατήγγειλε ο ίδιος στη γ.σ. ΕΣΗΕΑ δεν το γράφω έτσι:
https://youtu.be/pEApOEY70bA

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΤΙΛ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...


Θα πάμε σε γενική συνέλευση στον ΕΔΟΕΑΠ με τους συνταξιούχους δυο μήνες απλήρωτους και την ΕΣΗΕΑ χωρίς διοίκηση;
Γιατί κι αυτή την εβδομάδα να γίνει προεδρείο, για να δώσει δάνειο τα 3 και εκατομμύρια που αναλογούν στην ΕΣΗΕΑ η παπαδιά, θέλει κάνα μήνα και βάλε για να πάρει απόφαση γενικής συνέλευσης.
Απλήρωτοι εργαζόμενοι, απλήρωτοι γιατροί και φαρμακοποιοί, καταγγελίες συμβάσεων κι όλοι τα πληρώνουμε όλα από την τσέπη μας.
Να πηγαίνουμε τις ιατρικές δαπάνες στις Ενώσεις να τις ξοφλάνε, έναντι του δανείου που θα δώσουν στον ΕΔΟΕΑΠ λέω εγώ. Και να δω ποιος θα τολμήσει ν' αφήσει τον ασθενή χωρίς φάρμακο. Kαι οι συνταξιούχοι από κει να ζητάνε τη σύνταξη με ιδιωτικά συμφωνητικά, που θα συμψηφιστούν με το δάνειο στον ΕΔΟΕΑΠ. Γιατί όλοι εκτός από την φτωχιά ΕΠΗΕΘ έχουν πει ότι θα δώσουν στο μιλητό.
Κι άμα κάνουν τους δύσκολους, ασφαλιστικά μέτρα κατά της περιουσίας των μετόχων, για να διασφαλιστούν οι συνταξιούχοι, που είναι οι πιο αδύναμοι. Γιατί αυτούς πάει να ξεφορτωθεί το σύστημα Αντωνιάδου - Καρούτζου - Γκανά, κάνοντας τον ΕΔΟΕΑΠ ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία - επαγγελματικό ταμείο, με τον μ@λ@κ@ τον Κουμπιά να κάνει τη γλάστρα και να τον τρώει η ματαιοδοξία ότι γράφει ιστορία πως ως ξανά-μανά πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ θα ενώσει τις Ενώσεις και θα φάει τα λεφτά των ΤΕΑΣ, που θα μείνουν χωρίς πόρο κι αναγκαστικά θα μπουν στο μαντρί.
Ή σπάνε ομόλογα στον ΕΔΟΕΑΠ ή τινάζουν το μαγαζί στον αέρα και μετά δεν μαζεύεται με τίποτα.
Το ψέμα και η απάτη έχουν κοντά ποδάρια και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Να ξυπνήσουν και οι εργαζόμενοι και να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά και εναντίον του ΕΔΟΕΑΠ και εναντίον των μετόχων του ΕΣΗΕΑ - ΕΠΗΕΑ - ΕΣΗΕΜΘ - ΕΠΗΕΘ, άμα θέλουν να σώσουν μισθούς κι αποζημιώσεις.
Χωρίς φοβέρα τίποτα δεν γίνεται, να μην την πατήσουμε όπως στον ΔΟΛ και στον ΠΗΓΑΣΟ.
Μόνο η Ελένη μπορούσε, αλλά τη φάγατε μπαμπέσικα λαμόγια............


Ανώνυμος είπε...


Είχε λυσσιάξει η Πόπη ότι της φάγανε το προεδριλίκι στον ΕΔΟΕΑΠ με πραξικόπημα των καρουτζογκανάδων.
Τώρα που η ΑΝΑΤΡΟΠΗ έχει το προεδριλίκι στην ΕΣΗΕΑ στο πιάτο, γιατί Κυρίτσης - Τσαλαπάτης - Νανά θα πάνε πακέτο ως το τέλος, τι θα κάνει ο Αγγέλης που παίρνει την εντολή αμέσως μετά την παπαδιά, θα κρυφτεί πίσω από τα φουστάνια της 2ης Πόπης ή θα αναλάβει τις ευθύνες του να σώσει τον ΕΔΟΕΑΠ και την ΕΣΗΕΑ από τους εργοδοτικούς;
Και θα τολμήσει ο Μηλιώνης του ΚΚΕ να πάει κόντρα σ' όλους τους αντιμνημονιακούς δίνοντας με το καλημέρα ψήφο ανοχής στην παπαδιά;
Η ξεφτιλισμένη μισοδιαλυμένη μνημονιακή Συσπείρωση, που κορόιδευε τον κόσμο με τον μπακατέλα Σαββίδη και τον ψόφιο Νικολόπουλο που δεν τολμήσανε να κατέβουνε στις εκλογές, θα βάλει οριστική ταφόπλακα άμα στηρίξει παπαδιά.
Κι άμα πει όχι ο Αγγέλης στην προεδρία, μετά την εντολή την παίρνει ο Τσαλαπάτης. Και τι θα κάνει τότε η ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Θα δώσει ψήφο στον Τσαλαπάτη, ενώ έχει αρνηθεί την προεδρία;
Αν το πανηγυράκι δεν λήξει σε κάνα μήνα κι ο κόσμος είναι απλήρωτος στον ΕΔΟΕΑΠ, κανείς δεν θα κατηγορήσει κανένα, αν μαζευτούνε όλοι οι συνταξιούχοι και ζητήσουν διορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο, για να σωθεί με δάνειο το αλληλοβοηθητικό Ταμείο μας.
Ο Αξελός κι η παρέα του μπορούνε να το κάνουν για λογαριασμό της παπαδιάς.

Ανώνυμος είπε...

«Το μεγάλο στοίχημα του νέου ΔΣ είναι η άμεση συγκρότηση σε σώμα διότι τα προβλήματα του κλάδου δεν μπορούν να περιμένουν και ειδικά το ζήτημα του ΕΔΟΕΑΠ σε βάρος του οποίου την προηγούμενη διετία έγιναν εγκλήματα», γράφει ο παπάρας ο Καρούτζος στο facebook.
Λοιπόν μ@λ@κομπούκωμα, τα προηγούμενα 2 χρόνια και τα προπροηγούμενα 2 χρόνια, εσύ δεν ήσουν γ.γ. στον ΕΔΟΕΑΠ; Και η απατεώνισσα η ζαχαροπλάστισσα με την ασφάλιση στο ΤΕΒΕ δεν κλέβει τον ΕΔΟΕΑΠ;
Μ@λ@κ@ ο ΕΔΟΕΑΠ χρεοκόπησε που ΕΣΥ διοικούσες, δεν χρεοκόπησε η ΕΣΗΕΑ, που μπορεί να καθαρίσει το μητρώο της και να ξεκινήσει αλληλοβοηθητικό απ' την αρχή.
Μόνο ο Ντελέζος, η Πόπη κι ο Αγγέλης αντιστάθηκαν, όταν σέρνατε στον ΕΔΟΕΑΠ στο γκρεμό. Και τώρα ετοιμάζεστε να βάλετε τους καναλάρχες μέσα για να ρουφιανεύουν τα προσωπικά δεδομένα μας και να μας απολύουν εγκαίρως, άμα τραβάμε σοβαρό ζόρι με την υγεία μας ή προσπαθούμε να κάνουμε παιδί.

Παρανομος είπε...

Τωρα το μπαλακι στην ΕΣΗΕΑ σχετικα με τη συγκροτηση Προεδρειου το εχει η Δημοσιογραφικη Συνεργασια . Αν τα συντροφια ειναι ξυπνια ας της δωσουν ψηφο ανοχης και μετα να ψηφιζουν εναντια σε οσα θεματα βαζει ωστε να μην μπορει να περασει αυτα που θελει η Αντωνιαδου και να καταστρεψει την ΕΣΗΕΑ και τον κλαδο παραδιδοντας τον στα χερια των εργοδοτων. Εχουν τα κοτσια ????

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το κλείσιμο του 902:
«Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι φήμες ότι το ΚΚΕ μένει πλέον χωρίς τηλεοπτικό σταθμό και ραδιόφωνο! Αυτή η θλιβερή είδηση υπογραμμίζει ότι το ΚΚΕ, ως εργοδότης, χάνει οριστικά την ηθική ανωτερότητά του, που διατηρούσε έναντι των αντιπάλων του, τουλάχιστον μέχρι το μνημόνιο.
Το επιχείρημα ότι και «το ΚΚΕ τα ίδια κάνει» μεταφράζεται στην κοινωνία πως «όλοι το ίδιο είμαστε» και ρίχνει νερό στον μύλο της Κυβέρνησης και της εργοδοσίας, που αντιμετωπίζουν με αναλγησία την κρίση στα ΜΜΕ. Το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:
Η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., η κομματική, δηλαδή, εταιρεία που έχει στην κατοχή της τους σταθμούς και την άδεια χρήσης των συχνοτήτων από τις οποίες εκπέμπουν, ολοκλήρωσε την πώληση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του κόμματος και μπήκαν οι σχετικές υπογραφές, ενώ, ήδη, έγιναν ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους από τη διεύθυνση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού.
Ο νέος ιδιοκτήτης (;) έθεσε όρους να παραδοθεί η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. «καθαρή», δηλαδή, χωρίς εργαζόμενους. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι του 902 (Ρ/Σ & Τ/Σ) που ανέρχονται σε 48 θα απολυθούν.
Και, επειδή, αυτό είναι παράνομο, αφού η εταιρεία μεταβιβάζεται εν λειτουργία, η ηγεσία του ΚΚΕ επέλεξε να εφαρμόσει το παρακάτω σχέδιο: Οι εργαζόμενοι θα χωρισθούν σε ομάδες και θα περάσουν σε άλλες κομματικές επιχειρήσεις, από τις οποίες και θα απολυθούν χωρίς, όπως τους είπαν, να χάσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.
Τέλος, υπάρχει και μια μικρή ομάδα που απασχολούνται στην ιστοσελίδα του κόμματος «902. gr », οι οποίοι θα υποβάλουν παραιτήσεις και θα επαναπροσληφθούν με αμοιβή τον μέσο εργατικό μισθό, που προβλέπει το νέο καταστατικό του ΚΚΕ, δηλαδή, 600-800 ευρώ. Η μέθοδος αυτή θα εφαρμοσθεί και για τους εργαζόμενους του «Ριζοσπάστη», όταν ολοκληρωθούν οι απολύσεις.
Εν τω μεταξύ, ήδη η Διεύθυνση του 902 άρχισε συζητήσεις με τους εργαζόμενους που θα απολυθούν, από τους οποίους ζητείται να αποδεχθούν «κούρεμα» των οφειλομένων, τουλάχιστον κατά 40%.
Η διαδικασία των απολύσεων και η τυπική μεταβίβαση της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. στο νέο ιδιοκτήτη (;) θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Αυγούστου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τονίζει την άρνηση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τα σωματεία τους! Η παραπομπή των πάντων στην θεόσταλτη επίσημη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, είναι απαράδεκτη.
Το Δ.Σ. της Ενώσεως σημειώνει ακόμη ότι σε μια τόσο κρίσιμη εποχή το να περνούν οι συχνότητες σε χέρια επενδυτών αγνώστων προθέσεων επιδεινώνει την ήδη προβληματική εικόνα των ΜΜΕ και υποβαθμίζει τον πλουραλισμό και το δημοκρατικό δικαίωμα στην αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών».


Πηγή: ΕΣΗΕΑ κατά ΚΚΕ: Με το κλείσιμο του 902 χάνει την ηθική του ανωτερότητα ως εργοδότης | iefimerida.gr

Ανώνυμος είπε...

Έτσι και μπει λουκέτο στον ΕΔΟΕΑΠ θα φάτε όλα τα ισόβια και φρέσκα καϊνάρια γλαρόσουπα. Θα παίρνει όλο το χρόνο η ΕΣΗΕΑ όσα χρεώνει υπερωρίες η Νανά στους σοφέρ του «καταστήματος» για να την πηγαινοφέρνουν με τ' όχημα.

Δ.2.Στις συνδικαλιστικές οργανώσεις με ψηφίσαντα μέλη από 501 έως 1.500, θα καταβάλλεται ετήσιο ποσό 5.524,00 ευρώ.
Δ.3.Στις οργανώσεις που έχουν στη δύναμή τους ψηφίσαντα μέλη από 1.501 έως 3.300, θα καταβάλλεται ετήσιο ποσό 6.861,00 ευρώ.
Δ.4.Στις οργανώσεις που έχουν στη δύναμή τους ψηφίσαντα μέλη από 3.301 έως 10.000, θα καταβάλλεται ετήσιο ποσό, το οποίο αναλύεται, ως εξής:
Δ.4. α. Για το τμήμα των ψηφισάντων μελών μέχρι τον αριθμό 3.300, το ποσό 6.861,00 ευρώ.
Δ.4. β. Για το τμήμα των ψηφισάντων μελών από 3.301 έως 10.000, το ποσό που προκύπτει από τον αριθμό των μελών επί ποσού 2,00 ευρώ ανά ψηφίσαν μέλος.

Ανώνυμος είπε...

http://mediatvnews.gr/?p=7044
Αυτόν τον Νικητόπουλο της ΕΡΤ, που θέλει την ΕΡΤ χωρίς διαφημίσεις, από πού τον ψώνισαν οι crimes; Η χαρά των καναλαρχών είναι το παλικάρι.
Χρόνια το παλεύουνε να μην παίρνει η ΕΡΤ διαφημίσεις και να καταπίνουν όλη την πίτα μόνοι τους.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν οι αντικαπιταλιστές του διορισμού στο δημόσιο και θέλουν και να διοικήσουν και την ΕΣΗΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Καποιος και για κάποιους λόγους, εχει δώσει την πληροφορία οτι οι εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ πληρώθηκαν. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα, να τηλεφωνούν ασφαλισμένοι και να βρίζουν τους εργαζόμενους, λες και αν είχε συμβεί αυτό θα ήταν παράνομο.
Η πληροφορία αυτή, ειναι ΨΕΥΔΗΣ! Δεν πληρωθήκαμε και μάλιστα σε 3 ημέρες εκπνέει και το δεύτερο 15νθημερο που υποχρεούται ο Οργανισμός να καταβάλει αποδοχές, με ο,τι κι αν σημαινει αυτο για το ΔΣ και που θα το αναλάβει το ΣΕΠΕ εντός των προσεχών ημερών.
Επίσης, επειδη μερικοι εχετε μπερδέψει λιγο τα πράγματα, την καραμέλα "μα οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ και του ΜΕGA ειναι απλήρωτοι τόσους μήνες και δεν μιλάνε", σταματήστε να την πιπιλάτε. Άλλο επιχείρηση και άλλο ασφαλιστικος οργανισμός.
Γι' αυτο κύριοι του ΔΣ, ηρθε η ωρα της σύνεσης. Γιατι η ευθυνη, ανήκει σε ολο το ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ντε! Έστειλαν και τον Αξελό να μας τρολαρει λέγοντας "πληρωθήκαμε ετσι; Είδατε για να βγει η Αντωνιάδου;" Ντροπή σας σε ολους στο ΔΣ. Εχετε μούτρα να έρχεστε; Χειρότεροι απο τον Μπόμπολα είστε! Ακούς Πόπη;

Ανώνυμος είπε...

Καλά αφού πληρώθηκαμε δεν το είδατε που το κάνει τουπεκί ψιλοκομμένο ο καλαματιανός Ούτε συντάξεις έκοψε ούτε εργαζόμενους απλήρωτους έχει το καμάρι μας Όλα καλά εκεί πάνω ; Την είδατε την ανακοίνωση του οπτικού και της ζαχαροπλαστισας ; Κάτι ψιλό δυσκολίες έχουμε λένε τσι
υπουργοί του Γκανά ξέρετε η πρώτη φορά αριστερά που ρωτάει την πόλοστη φόρα δεξιά τί γίνεται στο ...Αιγαίο του ΕΔΟΕΑΠ καλόπαιδα Και τα κ@λόπαιδσ απαντάνε Τίπότε μπάρμπα Αλέκο Μύτη δεν άνοιξε τους τα κόψαμε και ετοιμαζομαστε να στο παραδώσουμε το μαγαζί ΡΕ σα δε ντρέπεστε ρε Σα δε ντρέπεστε Κι εσείς κι εμείς που σας ανεχόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερώσει κάποιος σε ποια Επιθεώρηση ανήκουμε. Πεμπτη πρωι, ραντεβού εκει.

Ανώνυμος είπε...

Στην επιθεώρηση Γαργάλατα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω γρήγορα ασφαλιστικά για την περιουσία του Οργανισμού και των μετόχων του, γιατί τους βλέπω να βάζουν λουκέτο Δευτέρα 14 Αυγούστου, στα μουλωχτά. Να προλάβουμε τα νοσοκομεία που χρωστάει το ταμείο. Και δεν έχει και προεδρείο η ένωση - βαμπίρ, που 'χει ρουφήξει το αίμα του ΕΔΟΕΑΠ με τις διαπλοκές, τα χαρίσματα στους εκδότες και τα ρουσφέτια της. Και μέχρι ν' αποχτήσει θα έχουν μαζευτεί τρεις - τέσσερις μήνες απληρωσιάς και χρωστούμενο το επίδομα άδειας.
Για να φτιάξουν επαγγελματικό Ταμείο, πρέπει πρώτα να κλείσουν τον ΕΔΟΕΑΠ, κι αυτό να γίνει προτού δοθούν οι άδειες για τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Τελειωμένους μας έχουν σας λέω!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Επιθεώρηση Γαργάλατα, πρόσεχε μη στα κόψει μαλάκα! Τη διετία της ντροπής διανυεις, το εχεις καταλάβει ή σου εχει κάψει κύτταρα το αλκοόλ; Στις 15 συμπληρώνεται μήνας. Λες να στη χαρίσει το ΣΕΠΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΔΕΞΙΟΥΣ & ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) ΣΕ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΕΔΟΕΑΠ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ:
Πρωτοβουλία για την Ανατροπή
13 Ιουνίου 2017
Με το καλημέρα σας στο νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
οι παρατάξεις των Ενωμένων Δημοσιογράφων και της Συσπείρωσης κατάφεραν να συμμαχήσουν στις πλάτες απλήρωτων εργαζομένων.
Ενώ οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα "Αυγή" ανέμεναν την απόφαση για προκήρυξη της 24ωρης απεργίας, που έλαβαν στη γενική συνέλευση τους, ο εκλεγμένος με τη Συσπείρωση, Σταύρος Καπακος, ψήφισε λευκό για την απεργία. Μαζί του συντάχθηκε αμέσως και η Μαρια Αντωνιαδου των Ενωμένων δημοσιογράφων, ακυρώνοντας έτσι την προηγούμενη απόφαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, να κηρύξει η ΠΟΕΣΥ την απεργία αφού δεν υπάρχει προεδρείο.
Η συμμαχία ΝΔ-Κυβερνητικής Συσπείρωσης φρόντισε να βρεθεί και η νομική κάλυψη για την ακύρωση της απεργίας!
Με πρόσχημα ότι δεν υπάρχει ομοφωνία ακύρωσε τους εργαζόμενους της Αυγής, ενώ η πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ υπακούοντας στην συνδιαλλαγή φρόντισε να στείλει το εξώδικο της ακύρωσης!
Είναι φανερό πως οι δυο παρατάξεις στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ έχουν ήδη συμφωνήσει και συμμαχήσει για τι ακριβώς Ένωση Συντακτών θέλουν. Υποταγμένη σε εργοδότες, κόμματα και ιδιωτικά συμφέροντα στα ΜΜΕ....Πιθανολογείται λοιπόν πως οι δύο τους "ετοιμάζουν" το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ.
Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή καταγγέλλει τη συνδιαλλαγή αυτή κι απαιτεί από τα μέλη του νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να παρέμβουν άμεσα, στηρίζοντας την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Αυγή.
Καταγγέλλουμε επίσης ότι ανάλογα σχέδια ξεπουλήματος ετοιμάζουν και για τον Πήγασο, μετά από δύο εβδομάδες απεργίας με διάφορα προσχήματα και ψεύτικες δικαιολογίες!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΜΑ@ΑΚΑΣ ΠΙΑ Ο ΤΡΙΜΗΣ? δειτε τι απανταει στη ζαχαροπλαστισα για ...ετεροεπαγγελματιες!
Πιο ηλίθιος πεθαίνεις! Γιατι το βούλωνες τόσα χρόνια οταν ησουν πρόεδρος ρε
Κι από κοντά συμμαχος ο δικός μας ο Μάρκος που δεν ηξεραν για τις μαιμουδες ανέργους, που δεν ηξεραν για τις συζυγους των πρώην αριστερών πρόέδρων και τις παρανομες νοσηλείες με εγκριση και κατόπιν αιτήματος ΕΣΗΕΑ. Σαν δεν ντρεπεστε ρε να βγαινετε στον τοιχο της καραδεξιας φιλης σασ και συνεργάτιδας αρχιμασόνων που εξαπατησε εδοεαπ οαεε εσηεα και εσπα δηλωνοντας ανεργη ενω εχει δικό της ζαχαροπλαστείο . ΄Με τη δεξιά απατεώνισα ο αριστερός μακάκας και το αρχιλαμόγιο της ΕΠΗΕΑ. Που φθάσαμε ρε

κουιζ : Μπορείς να κάνεις εξαγωγή στο ίδιο δόντι 3 φορές;

Nikos Karoutzos αμα φυτρώσει γιατί; Αρκεί να έχεις καλό γιατρό που να το βεβαιώνει και ελεγκτή με πλάκα τα γαλόνια να το πιστοποιεί
Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 · Χθες στις 12:48 π.μ.

Dionysis Sarantopoulos Δεν ξαναφυτρώνουν τα δόντια; ��

Christos Stratakis Proukakis Μπορεις. Το βγαζεις και ξαναφυτρωνει. Σε συνεννοηση με τον γιατρο (του δοντιου) βεβαιως. Kαι για να μην κουραστει ο ανθρωπος βαζει και ενα χρονοδιαγραμμα.

Angy Stathatou Τον γητευτή του δοντιού :)

Christos Stratakis Proukakis Και τα εμφυτευματα. Βιδωνεις την βιδα τιτανιου, αυτη ξεβιδωνει απο την βαρεια χρηση (.... μασημα), κατασκευαζεις και τοτποθετεις αλλη, το προβλημα παρουσιαζεται και παλι οποτε λες να δοκιμασεις για τριτη φορα. Υποθεσεις εργασιας βεβαιως.

Νίκος Συνοδινός Η δοντιά φυτρώνει κάθε τριετία και κάνει καρπό. Εγώ θα σας τα μαθαίνω όλα;

Dimitra Darda lololol

Alkis Fitsopoulos Δε μιλάμε για το δόντι του Γιαννιώτα, ε;

Αξελός Χρήστος ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ...ΔΟΝΤΙ!!! ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ....


Δημήτρης Τρίμης άμα είσαι απατεώνας, όλα έχουν γίνει στον ΕΔΟΕΑΠ... Λεφτά υπήρχαν και τα τρώγανε

Δημήτρης Τρίμης Ρώτα κάτι πρώην υπουργούς του Σαμαρά... Ξέρουν να κλέβουν τον ΕΔΟΕΑΠ, ως άνεργοι

Angy Stathatou Και όχι μόνο ��
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · Χθες στις 7:12 μ.μ.
Δημήτρης Τρίμης
Δημήτρης Τρίμης ...και πολλούς ετεροεπαγγελματίες, δήθεν ανέργους, οι οποίοι νομίζουν ότι το Ταμείο ήταν μια φτηνή ασφαλιστική εταιρεία στην οποία μπορούσαν να αυτασφαλίζονται με 30 ευρώ το μήνα, ες αεί...

Angy Stathatou Αυτοί δεν μένουν γιατί αν από τη φορολογική δήλωση προκύπτει εισόδημα πρέπει να δικαιολογήσουν από που είναι. Γι αυτό κάνουμε ετήσιο έλεγχο ανέργων. Κι έχουν κλείσει πάνω από 600 μητρώα

Δημήτρης Τρίμης Και δεν τους πήγε κανείς στα δικαστήρια για απάτη; Πόσα χρόνια έτρωγαν παράνομα; Καιν πόσοι;

Angy Stathatou Τους καταλογίζεται το ποσό της χρήσης τυπ αν είχαν δικαίωμα ασφάλισης αλλού με τους νόμιμους τόκους

Δημήτρης Τρίμης μπράβο σας

Angy Stathatou Γι αυτό μας βρίζουν γιατί τους χαλάσαμε το μαγαζάκι.

Δημήτρης Τρίμης Επιτέλους. Κάποια εποχή έφερναν στον ΕΔΟΕΑΠ και συζύγους (όχι βεβαίως τους ανασφάλιστους (-ες) που είχαν δικαίωμα) αλλά συζύγους εργαζόμενους σε άλλους κλάδους και προφανώς ήδη ασφαλισμένους νομίμως και σε άλλα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης (Δημοσίου, ΙΚΑ, Δικηγόρων, Μηχανικών Γιατρών κ.λπ)

Angy Stathatou Ήδη πήγαμε στον εισαγγελέα το θέμα των πλαστών μητρώων Και απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απιστία κατ' εξακολούθηση. Βέβαια, σου θυμίζω πως όταν φέραμε το θέμα στο δσ καταψηφίστηκε η παραπομπή του στη δικαιοσύνη κι αναγκαστήκαμε να πάμε τα στοιχεία μόνοι μας, ο Καρουτζος κι εγω
Αεί χάσου Αντσούλα! Φτιάξε κανέναν κουραμπιέ με στέβια και βάλε πλαστά πτυχία και πλαστές δηλώσεις στο μουσκιο να σου βρίσκονται όταν θα στα ζητήσει εισαγγελέας απατεώνισα !

Ανώνυμος είπε...

"Το παιχνίδι είναι στημένο κι όποιος παίζει το γνωρίζει". Θυμίζει τίποτα; Με αυτό τον στίχο είχε ξεκινήσει την ομιλία-καταγγελία του στη γ.σ. ΕΣΗΕΑ στις 29/5 ο Παπαξενάκης. Για προσέξτε το:
https://youtu.be/pEApOEY70bA
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικές διαφορές, αλλά με ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ παιγνίδια σε βάρος δεξιών και αριστερών ανθρώπων (εργαζομένων σε ΜΜΕ, ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλισμένων, συνταξιούχων κλπ) από μία ετερόκλητη Σπείρα με συγκεκριμένους στόχους, αλλά και σκοπούς.

Ανώνυμος είπε...

Όπως πολύ καλά καταλάβατε, εδώ έχουμε ένα μπουρδέλο που επί δεκαετίες κάποιοι βολεύονταν. Σήμερα που ανατρέπεται το συνδικαλιστικό κατεστημένο και άλλα πολλά, βγαίνουν τα μαχαίρια. Προσπάθεια εγκλωβισμού του πόπολου στις αρχές της διαπλοκής. Το τυράκι του επαγγελματικού ταμείου –όποιος το φάει- να πετροβολήσει τους συνδικαλιστές, το τυράκι της ζαχαροπλάστισσάς, κάποιος θα τσιμπήσει και από αυτό, το τυράκι των εργοδοτών που μπαίνουν στο ταμείο –λες και μέχρι σήμερα δεν ήταν!!!
Αρκεί να αφήσουμε ήσυχο το κατεστημένο να ασφαλίζει κουμπάρες και συμπεθέρες, θείους και ανίψια. Έ και αν μένει από αυτούς και κανένας άνεργος τον προσλαμβάνουμε στον ΕΔΟΕΑΠ.
….. το πανήγυρι τελείωσε αδέλφια…

Ανώνυμος είπε...

Πάει το τερμάτισαμε παιδιά! 'Ο Τρίμης καταγγέλλει στο fb και στον Τοίχο της μαϊμούς ασφαλισμένης δημοσιογραφίνας ζαχαροπλάστησα τους ετεροεπαγγελματίες.Και η μαϊμού απαντάει με θράσος ότι έκαναν λέει ελέγχους κσι βρήκαν 600 τέτοιους .
600 και μία ρε ηλίθιε που ήσουν και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ . Σε κοροϊδεύει η κοντή κι εσύ τα χαβεις.Πιο αριστερός πεθαίνεις !

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον κοροϊδεύει μονο τον γερο η ζαχαροπλαστισα φίλε αλλά εμφανίζει και σαν έργο τους πράγματα που έκαναν άλλες Διοικήσεις. Ρε σεις βρήκε η Άντζυ 600 άνεργους μαϊμούδες και δεν βρήκε τον εαυτό της ρε Τόσο χαμένο κορμί είναι η μαϊμού ! Τώρα βγάζει καο δόντια με το χρυσαλυγουλο τον ελεγκτή των 2600 ευρώ που φέρανε για να κάνει τον μπακάλη με το μολύβι στο αυτί.

Ανώνυμος είπε...

Χάλασαν τα ταξίματα του Τσαλαπάτη ότι θα κάνει πρόεδρο στην ΕΣΗΕΑ τον Αγγέλη γι' αυτό τα σκουξίματα. Καθάρισε τη θέση της η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με το αναλογικό - αντιπροσωπευτικό προεδρείο και τώρα το μπαλάκι πάει στην ετερόκλητη σύμπραξη λαμογιών - υπερεπαναστατών. Για να δούμε και τι θέση θα πάρει ο Κυρίτσης στο «αναλογικό - αντιπροσωπευτικό».

Και με την ευκαιρία ο... οιονεί πρόεδρος της 1 έδρας στις 11 Αγγέλης, που έτρεξε να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ και του ΕΘΝΟΥΣ, έπιασε δουλειά και στη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ του Λιβάνη. Ποιος κερδίζει μερίδιο αγοράς και φύλλα, αν μπει λουκέτο στο ΕΘΝΟΣ; Το μισο-χρεοκοπημένο νέο αφεντικούλι του μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρέπεσαι ρε μαντήλι καλαματιανό που νομίζεις ότι θα συνεχίζεις να διαβάλεις προσωπικότητες για να ρίχνεις στάχτη στα μάτια μας για τα βρομερά σχέδιά σας: Διάβασε, λοιπόν, τι γράφουν οι επίσημοι συνεργάτες σας στην ιστοσελίδα τους:
https://syspeirosi.wordpress.com/2017/06/13/h-πρόταση-του-σταύρου-καπάκου-και-της-συ/
«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ » Γιάννης Αγγέλης: όχι αναλογικό προεδρείο, αποχή από αναλογικό. Προεδρείο με πολιτική κατεύθυνση.
«ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» Δημήτρης Τσαλαπάτης: προεδρείο αρχών. Δεν δέχεται συνεργασία με το μαύρο στην ΕΡΤ

Ανώνυμος είπε...

Την απεργία μπορεί να τη γλιτώσατε προσωρινά στην ΑΥΓΗ, με τα λευκά Αντωνιάδου-Καπάκου, στον ΕΔΟΕΑΠ να δω τι θα κάνετε.
ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Kαι πάλι το κλειδί ο Κυρίτσης. Ότι λαμόγια - υπερεπαναστάτες έχουν γίνει ένα σόι, το καταλάβαμε κι από τον ΕΔΟΕΑΠ.
Δεν ήξερα ότι έχουν κοινή πολιτική κατεύθυνση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι τροτσκιστές, η ΛΑΕ και η ΠΛΕΥΣΗ, με ό,τι πιο βρώμικο και σάπιο ξέβρασε στο δημοσιογραφικό κύκλωμα το βαθύ ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον Τσαλαπάτη.
Αγγέλης - Τσαλαπάτης πάνε πακέτο οριστικά και τελεσίδικα.
Μένει να δούμε τι θα κάνει η Νανά και το ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Λέει κι άλλη σάχλα ο Αγγέλης, προεδρείο με πολιτική κατεύθυνση. Μόνο που έτσι δεν του βγαίνουν τα κουκιά για πρόεδρος. Εκτός κι αν είναι αντιμνημονιακός της μάσας και ο Κυρίτσης....
Να βάλουν όλοι οι υπερεπαναστάτες συνταξιούχοι την ΠΟΕΣΥ να κηρύξει απεργία διαρκείας σε όλα τα ΜΜΕ, μέχρι να νομοθετήσει πόρο για τον ΕΔΟΕΑΠ ο Πετρόπουλος και να τη στηρίξουν και η Αντωνιάδου με τη Συσπείρωση, για να δούμε το τέλειο αντιμνημονιακό ξεβράκωμα των καρεκλοκένταυρων.
Να δούμε αν θα απεργήσουν τα sites και πώς απεργούν οι ρημαγμένοι απλήρωτοι και άνεργοι.
Να τελειώσει και το παραμυθάκι των ΑΝΤΑΡΣΥΟ-τροφίμων των ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ SOS,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΕΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΜΑΘΑΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΙΟΥ,ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕΤΟΧΟΙ,ΕΝΩΣΕΙΣ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑς ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΑΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Media TV News

Επειγόντως συνάντηση με Αχτσιόγλου για τον ΕΔΟΕΑΠ


popiΕνημέρωση από την Πόπη Χριστοδουλίδου για τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Προς ενημέρωση των συναδέλφων μελών- μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ:

Συνάδελφοι, τα πράγματα είναι δύσκολα, για αυτό χτες , στο ΔΣ με πρόταση
του Κ. Ντελέζου( και όχι μόνο) ζητήσαμε επειγόντως ραντεβου, το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με την υπουργό,, κ. Αχτσιόγλου, για να της πούμε φυσικά( χτες ήταν στο εξωτερικό) τα επείγοντα προβλήματα ΓΙΑ την περιθαλψη, την υγεία, τα νοσοκομεία, τα διαγνωστικά, το ζήτημα με τα χρήματα, που οφείλει ο Οργανισμός σε όλους εσάς ( μικρό ταμείο),το θέμα των επικουρικών, κ.λ.π.


Καταρχήν, τα φαρμακεία γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πληρώνονται, ώστε να εκτελούνται κανονικά όλες οι συνταγές πανελλαδικά.
Δεύτερον, ο πρόεδρος, ο ταμίας και η διευθύντρια η κ.Φ.Περδίκη μαζί με όλο το ΔΣ δίνουμε αγώνα για να μη χαθεί η περίθαλψη σε πολύ επείγοντα ζητήματα διαγνωστικών κέντρων και νοσοκομείων.
Τρίτον, “κυνηγάμε” φυσικά όσους μας οφείλουν, εννοούμε και νομικά…
Περιμένουμε ένα ποσό από τον ΕΦΚΑ από κατανομή αγγελιοσήμου.( όχι πολύ μεγάλο, αλλά μια…ανάσα μικρή)…
Οι εργαζόμενοι κάνουν τα πάντα αν και απλήρωτοι και
να γίνετε μια “γροθιά” μαζί τους για να σωθεί το Ταμείο…
Κάντε λίγη υπομονή.
ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ!
Χτες, συζητήσαμε το θέμα της αίτησης από 967 συναδέλφους για μονοθεματική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών- μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ.
Ο νομικός σύμβουλος, ΔΥΣΤΥΧΏΣ, δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει για αυτό σχετικά.
Αλλά πιέσαμε, πάρα πολύ, γιατί πιστεύουμε, ο Ντελέζος , εγώ και ο κ. Καταιφτσής πως έχουμε χρέος να επισπευσθεί η Έκτακτη Συνέλευση.
Εγώ ζήτησα, μόλις απαντήσει ο κ. Καινούργιος να αποφασίσουμε δια περιφοράς,(ακόμα και το Σαββατοκύριακο), γιατί πρέπει να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση επειγόντως!
Το αποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ και οι υπόλοιποι…
Επίσης, την Δευτέρα, το ΔΣ θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για διαχείριση της κρίσης, μετά από δική μου πρόταση, η οποία έγινε δεκτή από όλους, ενώ, την επομένη έχουμε και ΔΣ.
Αυτά, που μπορούν να ειπωθούν( προς το παρόν) και πρέπει να τα Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Πόπη Χριστοδουλίδου

Υ..Γ Ζητώ από τους εργαζόμενους- ήρωες του ΕΔΟΕΑΠ να κάνουν λίγη μόνο υπομονή…
Και από τα μέλη- μετόχους θέλω να είστε όλοι ετοιμοπόλεμοι. Ολοι όμως…
Μόνο έτσι θα σώσουμε τον δικό μας ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ πιστεύω δεν είναι τυχαία αυτή που είναι! Είναι για να εξυπηρετήσει πολύ συγκεκριμένους σκοπούς. Εγώ είμαι απλά ένα άμεσο μέλος, όμως είχα ακούσει αισχρά σχόλια για Καρουτζο κι άλλους ενώ δεν είχα εμπλακεί με τα ταμειακα. Κανείς δε νοιάζεται αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, εξού και παίρνουν εύκολα αποφάσεις σε βάρος άλλων. Γνώμη μου είναι ότι αν εσείς οι εργαζόμενοι εγκαταλείψετε, τότε ναι θα τους το κάνετε πιο εύκολο να το κλείσουν μία και καλή. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρω με τι κριτήρια βγαίνουν, αλλά όσο παίρνουν τα λρφτουδακια τους δεν τους καίγεται καρφί. Και, αλίμονο, αν το ταμείο κλείσει αυτοί πάλι μια χαρά θα είναι... Αν αντισταθεί μια μεγάλη μερίδα κάτι μπορεί να γίνει. (Επίσης επειδή είμαι σε αυτόν τον κλάδο ως δημοσιογράφος δε μιλάω εκ του ασφαλούς, εχει πάει το φέσι σύννεφο). Ας το παλέψουμε όλοι

Moris Fred είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Moris Fred είπε...


   Καλή ημέρα κυρίες και ευγενικοί άνδρες είμαι φόβος θεός και ειλικρινής δανειστή δανείου που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, προσφέρουμε αυθεντικά και νόμιμα δάνεια προσφορά δανείου σε ιδιώτες και τους πολίτες που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, ποτέ δεν θα μετανιώσετε τίποτα σε αυτή τη συναλλαγή δανείου Γιατί θα σε κάνει να χαμογελάς μέσα από αυτή τη συναλλαγή και όπου δεν γεννήθηκε να είναι χαμένος, οι όροι και οι όροι μου είναι πολύ απλό τι περιμένεις γιατί να μην δοκιμάσουμε την εταιρεία δανείων μας και να είμαστε απαλλαγμένοι από χρέη και φτώχεια. Εάν χρειάζεστε ένα γνήσιο δάνειο μπορεί να σας βοηθήσει, είμαι πιστοποιημένος, εγγεγραμμένος και νόμιμος δανειστής. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Morisloancompany1@gmail.com
Ιστοσελίδα: http://morisloancompany6.wix.com/morisloancompany
Τηλέφωνο: +1 (727) 300-6215
Ευχαριστώ,
MORIS FRED