Σελίδες

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Απευθείας επίσκεψη σε συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΔΟΕΑΠ

Αθήνα, 27/9/2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
ΣΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασφαλισμένους του, αποφάσισε να καταργήσει την υποχρέωση προσκόμισης από τον ασφαλισμένο παραπεμπτικού επίσκεψης, για την επίσκεψη σε συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΔΟΕΑΠ στα ιατρεία τους, αποφεύγοντας  με τον τρόπο αυτό οι ασφαλισμένοι την ταλαιπωρία να προσέρχονται πρώτα στους γιατρούς εντός του Οργανισμού για έκδοση παραπεμπτικού επίσκεψης, για το συμβεβλημένο γιατρό.
Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα πραγματοποιούν τις επισκέψεις τους στον συμβεβλημένο γιατρό, χωρίς δική τους συμμετοχή, έχοντας μαζί τους την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή κάρτα ασφαλισμένου ΕΔΟΕΑΠ για όσους διαθέτουν), ώστε να πιστοποιείται η ταυτοπροσωπία.
Ο συμβεβλημένος ιατρός θα αποζημιώνεται απευθείας από τον ΕΔΟΕΑΠ με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Στην περίπτωση που ο γιατρός παραπέμπει μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε διαγνωστικές πράξεις- εξετάσεις (πχ τρίπλεξ καρδιάς) που διενεργεί ο ίδιος, ο ασφαλισμένος καταβάλλει στον γιατρό μόνον, το  προβλεπόμενο ποσοστό συμμετοχής του επί της τιμής των εξετάσεων- πράξεων, όπως αυτό αναγράφεται στο ηλεκτρονικό παραπεμπτικό, που ο γιατρός εκδίδει και όπως αυτές ορίζονται από το κρατικό τιμολόγιο.
Η παραπάνω αλλαγή διαδικασίας έχει γνωστοποιηθεί στους συμβεβλημένους γιατρούς με επιστολή από τις 11/9/2018.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


http://www.zoornalistas.com/2018/10/blog-post_76.html#more
«Ει ζην δεήσει μη μόνον τους εχθρούς αλλά και τους φίλους φυλαττόμενον». Αν θες να ζήσεις, να φυλάγεσαι όχι μόνο από τους εχθρούς αλλά και από τους φίλους, όπως έλεγε ο Μακεδόνας Βασιλιάς Αντίγονος. …………………………………..
……………………………..
………………...
Τους καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να αλλάξουν τακτική και να προσφύγουν στα
δικαστήρια για την παράνομη ενέργεια του ΕΦΚΑ έστω και αν οι ίδιοι με τις πράξεις τους
υπονόμευσαν τα δίκαια του ΕΔΟΕΑΠ. Τους καλούμε να κινηθούν ποινικά και αστικά κατά
της διοίκησης του ΕΦΚΑ για τα κεφάλαια που παράνομα παρακρατεί από τον ΕΔΟΕΑΠ αλλά
και το έγκλημα που διαπράττει χαρίζοντας σε διαφημιστικές δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ
από Αγγελιόσημο καθώς ούτε έλεγχο κάνει, ούτε βεβαιώνει , ούτε καταλογίζει ούτε
εισπράττει. Γιατί ο ΕΦΚΑ με τη διάλυση του πρώην ΕΤΑΠ-ΜΜΕ δεν εγκληματεί μόνο κατά
του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και των ίδιων των συμφερόντων των ασφαλισμένων του απεμπολώντας
δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έσοδα. Σε αυτό έβαλαν το χεράκι τους και οι
συνδικαλιστές που διοικούν σήμερα τον ΕΔΟΕΑΠ καθώς φρόντισαν να διαλύσουν το
Μηχανισμό Αγγελιοσήμου.

Νίκος Καρούτζος
Πρώην Πρόεδρος και μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
Άντζυ Σταθάτου
Πρώην ΓΓ και μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
------------------------
ΠΡΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Την προς φιλο-ΕΦΚΑτζήδες επιστολή ξεκίνησε να συγγράφει η Άντζυ η Α', η επονομαζόμενη και στέβια, δεν την τέλειωσε όμως, γιατί της άρπαξαν οι μαρέγκες στο ζαχαροπλαστείο και είχε ζύμωμα.
Ο εκ Καλαμών Νικόλαος ο οπτικός, έβαλε κάτι σαλτσούλες στη μέση, για την εργάρα του ως προεδράρα, αλλά το grande finale, με τις αγωγές και τις μηνύσεις, το συνέγγραψε ο Δημήτριος ο μεγαλοπρεπής, ο επονομαζόμενος και δομημένος.
Το μείζον ζήτημα που ανακύπτει για τον ιστορικό του μέλλοντος είναι γιατί αι συνεργαζόμεναι δυνάμεις κατά του ΕΦΚΑτζίδικου ισοπεδωτισμού επέλεξαν να προσφύγουν στο λόγο του αιμοχαρούς εμφυλιοπολεμικού συμπλέγματος, που ονομάζεται Αντίγονος Α' Κύκλωψ ή Μονόφθαλμος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην εμφυλιοπολεμική διάλυση της αχανούς αυτοκρατορίας του προσφιλέστατου Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το σημαίνον και το σημαινόμενο διά του τεθλασμένου οπτικού πεδίου ενός μονόφθαλμου, τον οποίο επικαλούμεθα διά του ρηθέντος του, υπονομεύει εκ των έσω την επιστολή προς τα παραπλανημένα πλήθη και την εξωνημένη ηγεσία, που τα παρασύρει στον όλεθρο του ΕΦΚΑτζίδικου ισοπεδωτισμού.
In cauda venenum, εν τέλει



Ανώνυμος είπε...

Αρες μαρες κουκουναρες. Για την ταμπακερα θα μας πεις κατι; τι γινεται με τον καταλογισμο απο τον ΕΦΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

O Bγόντζας μου είπε πως για να είναι ισχυρές οι αγωγές και οι μηνύσεις εκτός από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ και τον Πετρόπουλο, πρέπει να τις φάνε και όσοι υπόγραψαν από την πλευρά του ΕΔΟΕΑΠ το δάνειο, δηλαδή ο Καρούτζος και η Σταθάτου. Η τότε διοίκηση της ΕΣΗΕΑ που μεσολάβησε γι' αυτό δεν έχει βάλει πουθενά την υπογραφή της και δεν μπορούν να της αποδοθούν ευθύνες.
Συνταξιούχος πρώην υποψήφιος της ΚΕΔ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει ό,τι πει ο Βγόντζας, διότι αυτός ξέρει καλά τι πρέπει να γίνει. Όπου λαλούν πολλοί δικηγόροι αργεί να ξημερώσει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ