Σελίδες

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Καλοκαιρινές Προσλήψεις και Ανακατατάξεις στον ΕΔΟΕΑΠ

Ζεστάθηκε και η μηχανή των προσλήψεων και ανακατατάξεων στον ΕΔΟΕΑΠ.
Συγκεκριμένα
Προκηρύχτηκαν θέσεις γιά διοικητικούς υπάλληλους - δείτε εδώ 
Επισης είναι πλέον γνωστό ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα υπάρχει νέος Γενικός Διευθυντής.
Μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν μετακινήσεις διοικητικού προσωπικού μεταξύ των 2 κτηρίων της Αθήνας.
Εχει ανατεθεί σε αρχιτεκτονικό γραφείο η αναδιαμόρφωση των χώρων στα 2 κτήρια μάλλον προφανώς διότι εκτός του νέου Γενικού Διευθυντή θα υπάρχουν 2 ακόμα θέσεις Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών και Διευθυντή Θεμάτων Υγείας.
Προβλέπεται η μετακίνηση σχεδόν όλων των διοικητικών υπάλληλων από την οδό Σισίνη στην οδό Ορμινίου.
Θα παραμείνει ο φυσίατρος ο οποίος θα μετακινηθεί από τον 2ο όροφο στον ημιόροφο της οδού Ορμινίου.
η Ελεγκτική Ιατρική Υπηρεσία θα παραμείνει στο κτήριο της οδού Σισίνη, απλώς θα κατέβει από τον 5ο όροφο στο ημιόροφο του ίδιου κτηρίου.
Μάλλον αγαπητές φίλες και φίλοι κάνετε χώρο για τις νέες διευθυντικές απαιτήσεις.
Αντε να δούμε, προβλέπεται δυναμικό ξεκίνημα στις αρχές του Σεπτέμβρη.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε καρντάσια προσλάβετε και κάποιον στην ανύπαρκτη τεχνική υπορεσία σας.
Ο ένας λείπει διακοπές, ο έτερος επέστρεψε και αυθημερόν έλαβε χαρτί γιατρού για δήθεν ασθένεια του που είναι πολύ σοβαρή και θα γιατριστεί ένα μήνα αργότερα.
Οπότε η τεχνική υπηρεσία βρίσκεται στο μηδέν.
όλα πλέον λειτουργούν στον αυτόματο.

Ανώνυμος είπε...

τώρα μόλις αντιλήφθηκες ότι όλα λειτουργούν στον αυτόματο;;;

Ανώνυμος είπε...

Ωραια τα κανετε..πρωτα προσλαμβανετε προσωπικο και υστερα Διευθυντες.Μιλαμε για management οχι αστεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο έτερος της τεχνικής υπηρεσίας κάθε Αυγουστο αρρωσταίνει και λείπει ενα μήνα τουλάχιστον. Γιατι δεν γινεται ενας έλεγχος; Υπαρχει διοίκηση ή όχι; Και αν όντως ειναι άρρωστος, γιατι δεν φέρνουν τον αλλο πισω; Ανάκληση άδειας λεγεται. Αλλά επειδη ειναι της Σπανοπουλου, που ως γνωστόν κινεί τα νήματα ακομη και τωρα, κανεις δεν αγγίζει τους τεμπέληδες. Σωστά αγαπητή διοίκηση; Ή μηπως περιμένετε να επιληφθεί ο νέος γενικός διευθυντής και γι' αυτο; Μεχρι τότε τι γινεται ομως;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι μας αξιζουν.Καποτε ειχαμε μερικα ικανα ατομα αλλα τα διωξαμε η μηπως εφυγαν.που να αντεξουν τετοιο Νεκροταφειο Μυαλων.

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/neos-genikos-dieythyntis-ston-edoeap/
Νέος γενικός διευθυντής στον ΕΔΟΕΑΠ
13/08/2019

Ο Εμ. Κουτάλας πρώην διοικητής στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος γενικός διευθυντής στον ΕΔΟΕΑΠ. Για τη θέση είχε αναρτηθεί διαγωνισμός.

Ανώνυμος είπε...

Λειτουργείς με χρονοκαθυστέρηση. Το έχουμε γράψει στην προηγούμενη ανάρτηση πολύ πριν το πάρεις χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Για την παραιτηση των ορκωτων θα μσς πειτε τιποτα?Γιατι παραιτηθηκσν απο τον ελεγχο?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τα λες εσύ; Τα ξέρεις καλύτερα ως τομεάρχης οικονομικού.

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος γενικός διευθυντής έχει αντιληφθεί τι τον περιμένει; Ο Καρούτζος στη γωνία! Ήδη τον δίνει κανονικά μέσω FB.

Ανώνυμος είπε...

Να απαντησετε γιατι εφυγαν οι Ορκωτοι?
Δεν ειναι αιτια απολυσεων αυτο των Οικονομικων στελεχων σας?

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε απο το δυνατό ξεκίνημα μην κάψετε καμία τσιμουχα!

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα: έχουμε γενικό διευθυντή ή δεν έχουμε; Δεν εχω καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ασχετε από τη Δευτέρα εχει έρθει. Που ζεις;

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι δεν εμφανίζεται βρε σχετικέ; Φοβάται μην τον ματιάσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ε, ακομη δεν εχει επισημοποιηθεί η σχεση.

Ανώνυμος είπε...

Κι αφού δεν ειναι επίσημο, γιατι δίνουμε στοιχεία; Νομιμοποιούμεθα που θα έλεγε κι ο Τσαλαπάτης;

Ανώνυμος είπε...

Του βγήκε το λάδι. Αλλά τελικά τα κατάφερε, έφερε Διευθυντή.

Ανώνυμος είπε...

Και τι διευθυντή. Με αμνησία!

Ανώνυμος είπε...


Και τώρα που επισημοποιήθηκε η σχέση με τον Κουτάλα
πάρτε ηλίθιοι να έχετε Γενικό Διευθυντή τον Συριζαίο που δεν ήξερε τι ώρα ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι στο Σισμανόγλειο.
Το ανταμείψανε το παιδί για την δουλειά του κι από 2500 που έπαιρνε στο ΕΣΥ, ήρθε στο Ταμείο με 7000 ευρώπουλα τον μήνα και δυο αναπληρωτές. Επτά χιλιάρικα ρεεεεε! Καλή κονόμα ε;
Και με το που έσκασε μούρη ο καινούργιος κατάπιε αμάσητους και δυο στημένους διαγωνισμούς.
Τα σέβη μας κύριε Γενικέ.

https://www.liberal.gr/news/dioikitis-sismanogleiou-den-thumamai-pote-irthe-o-protos-nekros-apo-to-mati/214857#.XaMTIJuZY7B.mailto

Ανώνυμος είπε...

Οκι επτά πεντάκι μου
επτάμιση και γκελαει όλο το εντοεαπ

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν εδώ μέσα εκτός από ρουφιανιες ν αναφέρονται κάποια πράγματα γενικότερα για το προσωπικό, δεδομένου ότι λαμβάνει γνώση η διοίκηση τα σχόλια που γίνονται εδώ.
Ένα απ αυτά τα θέματα είναι ο άδικος διαχωρισμός υπαλλήλων σε 2 ταχύτητες με αφορμή το Μπονους ( 1 μισθός) το οποίο δόθηκε πρόσφατα σε κάποιους συναδέλφους.
Ποιά ήταν τα κριτήρια; Ζητήθηκε η γνώμη των τομεαρχων; κι αν Ναι γιατί δόθηκε σε κάποιους και σε κάποιους άλλους Όχι;
Γιατί έγινε αυτός ο διαχωρισμός και τι εξυπηρετεί;

Ανώνυμος είπε...

Μηπως γιατι καποιοι δουλέψανε οταν οι άλλοι τα ξυνανε; Ε κοντέ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε κουτοπόνηρη όσοι δεν είμαστε σα το κοντό, τι θες να πεις ότι δε δουλεύουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ονομαζομαι Μιχαλης Ζωταλης.
Ο ΕΔΟΕΑΠ μου εμαθε και εδειξε την Αγαπη.Αγαπη για τον ανθρωπο.
Στη ζωη μου συνεχιζω και θα συνεχισω να μοιραζω Αγαπη...ακομη και στους εχθρους μου.
Σευχαριστω ΕΔΟΕΑΠ.
Μ.ΖΩΤΑΛΗΣ
ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Πού κολλάει αυτό ρε Μιχάλη τώρα; Ή στο έγραψε η Σπανοπούλου κι εσύ το κότσαρες; Έλεος ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ του ΕΔΟΕΑΠ ? Ενα τμήμα είχαμε που λειτουργούσε άψογα,γρήγορα και πάντα με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και τώρα πας και βλέπεις άλλο πράγμα. Μεταφέρθηκαν λεει 2 άτομα (παρασκευαστριες από ότι έμαθα) στο ΤΥΠ να περνάνε τιμολόγια και αποδείξεις. Ο Χριστός και η Παναγιά και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι νόμιμη αυτή η μετακίνηση κυρία επιθεώρηση εργασίας....

Η δικαιολογία είναι ότι μετά την ανάθεση να γίνονται οι εξετάσεις μας σε εξωτερικό (άγνωστο σε μένα ) εργαστήριο, ήταν πολλές εκεί μέσα !!! Από μια ερεύνα που έκανα όμως το μόνο που άλλαξε, μαζί με την αξιοπιστία των αποτελεσματων μας είναι ότι αντί να βάζουν τα αίματα μας στα μηχανήματα του ΕΔΟΕΑΠ τα ετοιμάζουν για έξω. Κατά τα άλλα, η δουλειά παρέμεινε η ίδια και το αντιμετώπισα ο ίδιος, όταν στΙς τελευταίες μου επισκέψεις αντί για 5 λεπτά που περίμενα ως συνήθως για την αιμοληψία περίμενα 20 και 30 λεπτά για να περάσω.

Από ότι μου είπαν όταν ρώτησα στο τμήμα, ο κόσμος που επισκεπτετε καθημερινά παραμένει ο ίδιος περίπου 80 με 100 άτομα ημερησίως. Με ένα άτομο στη γραμματεία να πρέπει να καταχωρίσει τα παραπεμπτικά ,να φωνάζει να βάλουμε υπογραφές στα ταμπλετ, να δίνει ταυτόχρονα απαντήσεις και να σηκώνει τηλεφωνα. Μια από τις φορές που πήγα έλειπε με άδεια η δεύτερη κοπέλα που κάνει αιμοληψίες και η ουρά έφτανε στην πόρτα. Προσωπικά, έχω εξυπηρετηθεί αμέτρητες φορές λόγω σοβαρού προβλήματος που εχω ειδικά από τη κοπέλα που ήταν και αυτή γραμματέας στο μικροβιολογικο τη Λητω η οποία πιστεύω ότι ήταν και η ψυχή του εργαστηρίου, καθώς από ότι μου επιβεβαίωσαν και οι συνάδελφοι της, έργο της είναι ολο αυτό το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε στο μικροβιολογικο.

Πάντα ήταν με τον καλό λόγο και την υποστήριξη που έζησα από αυτό το άτομο ήταν βάλσαμο τις δύσκολες ώρες της ζωής μου. Ένας λόγος που συνεχίζω να πηγαίνω στο μικροβιολογικο του ΕΔΟΕΑΠ αντί να πηγαίνω δίπλα από το σπίτι μου είναι η εμπειρία αυτών των κοριτσιών να βρίσκουν αμέσως τις δύσκολες φλέβες μου και γιατί με εξυπηρετούν με το χαμόγελο, πράγμα που δύσκολα θα βρεις σε άλλα τμήματα. Αλλα μάλλον εκεί στον ΕΔΟΕΑΠ ότι έχουμε ΚΑΛΟ πάμε να το διαλυσουμε!!.

Μάλλον το 86% έκπτωση που μας ανακοινώσατε ήταν μαζί με τους μισθούς των κοριτσιών που φύγανε φαίνεται . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ.Πραγμα που ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ !!!!
Εγώ πάντως λέω στον γιατρό μου και μου γράφει ΕΠΕΙΓΟΝ τις εξετάσεις για να μπορούν να γίνουν εντος ΕΔΟΕΑΠ ( αν υπάρχει η ένδειξη ΕΠΕΙΓΟΝ το κάνουν στους αναλυτές που υπάρχουν μέσα στο εργαστήριο, οπως παλια) και τα παίρνω σε 2 ώρες. Δικαίωμα μου δεν είναι; πληρώνω και απαιτώ να γίνουν εκεί που θέλω και ξέρω πως θα τα προσέξουν.

Παρακαλώ συνάδελφοι, αν συμφωνείτε δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθεί στη διοίκηση η κατάσταση που επικρατεί στο Mικροβιολογικο από τον Σεπτέμβριο και μετά εκφράζοντας την δυσαρέσκιά μας, γιατί νομίζω ούτε οι ίδιοι αλλά και ούτε ο Αρχίατρος τους έχει ενδιαφερθεί να δει τι γίνεται από τις 8 μέχρι τότε που τελειώνουν οι αιμοληψίες κάτω στο 2ο όροφο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για ένα χαμόγελο! Δε νομίζεις; 86% έκπτωση……. μείωση δαπάνης 50%. Κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσυ ζητάς απο το γιατρό να σου γράψει ΕΠΕΙΓΟΝ επειδη πληρώνεις και ειναι δικαίωμα σου. Μαλιστα. Και ο γιατρός δηλαδή υποκύπτει και βάζει την ένδειξη ΕΠΕΙΓΟΝ. Ωραία πάσα έδωσες για έρευνα του θέματος. Διότι αν ο γιατρός το κανει αυτο χωρις να υπαρχει λόγος, ειναι υπόλογος. Ακούς Ραμπούση; Ακούς Διοίκηση;