Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ο Πελάτης (ασφαλισμένος) έχει πάντα δίκιο

Διαβάζουμε στα διάφορα σάιτς καλές και κακές κριτικές σχετικά με την εξυπηρέτηση ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ.
Ευπρόσδεκτες και οι μεν αλλά και οι δε.
Κάποιες και κάποιοι ασφαλισμένοι θεωρούν ότι εξυπηρετούνται επαρκώς και κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι οι τηλεφωνητές και οι τηλεφωνήτριες του ΕΔΟΕΑΠ κρύβονται επιλεκτικά γιά τους δικούς τους λόγους.
Το αποτέλεσμα είναι όμως το αυτό - δηλαδή τελικά δεν εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι.
Εχοντας κάποια εμπειρία από άλλες υπηρεσίες τηλεφωνικής υποστήριξης ασφαλισμένων ή συνδρομητών ή γενικότερα πολιτών θα σας αναφέρω τα εξής:
Πράγματι από όλα έχει ο ελληνικός εξυπηρετικός - τηλεφωνικός μπαξές.
Δηλαδή έχει και καλή τηλεφωνική υποστήριξη, και μέτρια αλλά και κακή.
Ιδιαίτερα στην "κακή" εξυπηρέτηση, συμβαίνουν 2 περιπτώσεις
Μία περίπτωση είναι όντως να μην προλαβαίνουν (ή να μην θέλουν) να εξυπηρετήσουν άμεσα οι τηλεφωνήτριες του ΕΔΟΕΑΠ και η 2η περίπτωση είναι να υπάρχει κάποιου είδους αστοχία εκ μέρους του ασφαλισμένου.
Δείτε για παράδειγμα το πρόσφατο μήνυμα ασφαλισμένου:



"Kαλησπέρα σας, ο ΕΔΟΕΑΠ δεν δείχνει πάντα το ίδιο πρόθυμο πρόσωπο. Σήμερα, ήθελα να μου γράψει κάποια φάρμακα ένας παθολόγος, ήταν υπεύθυνος ο κ. Παπαχρήστος, ο οποίος δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Εκείνη την ώρα, έκανε βόλτα στον διάδρομο του τρίτου, γιατί δεν είχε δουλειά. Ξαναπήρα, ενώ ήταν στο γραφείο του, και πάλι δεν το σήκωνε. Ζήτησα κάποιον από τους οδοντογιατρούς, η γραμμή ήταν διαρκώς απασχολημένη. Έπειτα από προσπάθεια μισής ώρας, τα παράτησα. Λυπάμαι πολύ!"

Αλήθεια αυτό το μήνυμα στάλθηκε από ασφαλισμένο ή από τον ίδιο τον Σέρλοκ Χολμς ;
Μας δημιουργούνται οι εξής ερωτήσεις:
α) από κάπου έμαθε ότι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να γράφει φάρμακα ο γιατρός κ.Παπαχρήστος;
β) γιά ποιό λόγο δεν ζήτησε τον οποιοδήποτε άλλο γιατρό;
γ) είδε (με τα μάτια κάποιου άλλου) ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν σήκωνε το τηλέφωνο - συμπεραίνει ότι δεν είναι εκεί
δ) κατά συνέπεια συμπεραίνει ότι ο κ.Παπαχρήστος κάνει βόλτες στους διαδρόμους του 3ου ορόφου ε) επίσης συμπεραίνει ότι ο συγκεκριμένος γιατρός εκείνη τη στιγμή "δεν έχει δουλειά". Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; ήσουν εκεί φίλε ασφαλισμένε και έβλεπες; πες μας πως γίνεται να ξέρεις σε ποιό σημείο σουλατσάρει ο κάθε γιατρός του 3ου ορόφου;
Ο ίδιος παραπονούμενος ασφαλισμένος, προχωρά στη συνέχεια να ελέγξει και το τηλεφωνικό κέντρο των οδοντιάτρων.
ζ) εκεί η γραμμή είναι διαρκώς απασχολημένη.

ο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει άμεσα να σκύψει προς τη κατεύθυνση του δυσαρεστημένου ασφαλισμένου και να διενεργεί πλήρη ΔΕ (διοικητική εξέταση) και προς τη κατεύθυνση των τηλεφωνητριών / γιατρών αλλά και προς τη κατεύθυνση του κάθε παραπονούμενου ασφαλισμένου σε κάθε τέτοια περίπτωση.
Δεν υπάρχει λόγος να γίνει με τον ίδιο επικίνδυνα άσχημο τρόπο που είχε η προηγούμενη διοίκηση. Εξ άλλου αυτό είναι ένα μέλημα της διεύθυνσης και όχι της διοίκησης όπου δεν θα έπρεπε να φτάσει αυτό το θέμα.
Αγαπητοί κύριοι της διεύθυνσης, μπορείτε με άριστα ευγενικό τρόπο να λύσετε και στο παρόν και με περισσότερη προσπάθεια και στο μέλλον αυτού του είδος τα προβλήματα. Βάλτε ελεγκτικούς μηχανισμούς στα εισερχόμενα τηλεφωνήματα, ενισχύστε και εκπαιδεύστε το ΓΕΑ που είναι τελικά υπεύθυνο αυτών των επικοινωνιών.
Εάν δεν το πράξετε αυτό, θα είστε υπεύθυνοι διότι πολύ σύντομα θα τους χάσετε όλους αυτούς τους ασφαλισμένους - θα πετάξει το πουλάκι προς άλλη κατεύθυνση.



111 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τομεαρχης του τυπ μετα απο τις επιθεσεις που εκανε στους υπαλληλους της τωρα ξεκινησε και σε αλλους τομεις;ρε τολμαει να τη μαζεψει κανενας;γιατι;υπαρχει λογος;;;υπαρχει λογος που εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι σε διοικηση και διευθυντες;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι,τώρα έχει και παρέα και την Αναπληρώτρια,η οποία μας έχει ξαφνιάσει με τη συνεχόμενη παρουσία της στον οργανισμό μας,μετά απο μια σειρά αδειών κανονικής,ειδικής,αναρρωτικής,τηλεργασίας και γονικής!Η Διοίκηση όμως δεν μιλάει για όλο αυτό το πανηγύρι,της έκανε δώρο τη θέση απο υπάλληλο των 6 μηνών σε Αναπληρώτρια Τομεάρχη,λαμβάνοντας υπόψη την άποψη της Τομεάρχη,ότι έχουμε ένα διαμάντι στο ΤΥΠ,το οποίο πρέπει να το εκμμεταλευτούμε και να του δώσουμε ΑΜΕΣΑ θέση ευθύνης στον οργανισμός!Αν ήταν διαμάντι δε θα είχε ως μοναδική προυπηρεσία ως ρεσεψιονιστ διαγνωστικού κέντρου!Το μόνο πράγμα που έχει "κερδίσει" το ΤΥΠ απο αυτή τη τοποθέτηση-δώρο είναι να έχει ένα επιπλέον άτομο σε θέση ευθύνης που στάζει χολή όλη την ημέρα για όλους χωρίς να προσφέρει τίποτα,όσο χρόνο είναι στον οργανισμό και δεν είναι σπίτι της με άδειες!

Ανώνυμος είπε...

Την έφτιαξε και οικονομικά η τομεάρχης της,απο υπάλληλο των 800 ευρώ την έκανε αναπληρώτρια των 2500 ευρώ,δε το λες λίγο!Πληρώσαμε τον κούκο για αηδόνι!Αυτο συμβαίνει όταν με το καλημέρα σας βάζεις το βύσμα να σε προωθήσει!Η Κωστοπούλου που ήρθε μαζί της και έχει πιο σοβαρή προυπηρεσία γιατί δε πήρε θέση;Πόσο κουτόχορτο να φάμε,έρχονται εκλογές σε ένα χρόνο....θα τα πούμε και εκεί!

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία 6 χρόνια η κατάσταση συνεργασίας στο τυπ είναι δραματική,όλοι οι συνάδελφοι προσπαθούν να φύγουν απο αυτό το τμήμα διότι υπάρχει κακή συνεργασία,ένα κλίμα που το δημιούργησε η τομεάρχης λόγο του χαρακτήρα της και της συμπεριφοράς της,ικανοί συνάδελφοι έφυγαν οριστικά Καιροφυλα,Χριστοπουλου,Ζωταλης,Βαράκης κ.α και όλοι έχουν να πουν τα ίδια λόγια για αυτήν!Ειδικά μετά απο την άδικη και υποτιμητική προαγωγή της υπαλλήλου που την έκαναν σε μια νύχτα αναπληρώτρια η κατάσταση έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο

Ανώνυμος είπε...

Ο καάθε ένας και η κάθε μια εξωτερικεύει την ανατροφή που έχει απο τον πατέρα και τη μητέρα τους...ελπίζω να είναι περίφανοι οι γονείς της για τη κόρη που δημιούργησαν!

Ανώνυμος είπε...

Ψευτογιατρός έδινε σκευάσματα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες. Για τον γιατρό του ΕΔΟΕΑΠ που δινει σκευάσματα σε ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ, εκτός απο τις βελόνες και τα μηχανάκια, θα γίνει έρευνα; Εκτός αν το περιμένουν απο εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Η αναπληρώτρια είναι η καλύτερη του χωριού,δεν έχει αφήσει άδεια για άδεια και απο τότε που της χάρισαν τη θεσούλα πουλάει κουτόχορτο σε όλους και ειδικά στη διοίκηση και βροντοφωνάζει ότι δουλεύει σκληρά!Έγω ένα ξέρω,όποιος δε θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει!Τελικά τι κάνει στη θέση αυτή;...εκτός απο το να κουτσομπολεύει και να τα ξύνει...!Ωραία διοίκηση,βόλεψε ένα άτομο και το έκανε αναπληρώτρια μέσα σε 4 μήνες που ήρθε στον οργανισμό,δε δουλεύει,έχει πάρει ότι άδεια υπάρχει στην εργατική νομοθεσία,έχει εκθέσει με τα κουλά που κάνει όλον τον οργανισμό και συνεχίζουν να την πληρώνουν και να την έχουν στη θεδούλα-δώρο!Αυτός ο οργανισμός δεν έχει σωτηρία!Που είσαι ρε Άντζυ και Νίκο,ένας χρόνος ακόμα,πως θα περάσει;Περιμένουμε να σας δούμε πάλι στη θέση του Προέδρου και της ΓΓ ώστε να σφύξουν οι κ@λ@@ και να στείλεις κάποιους τεμπέληδες σπίτι τους...τικ τοκ...φθάνει η ώρα...

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά τι κάνει όλη μέρα?Έχει αναρωτηθεί κανείς απο αυτούς της Διοίκησης να ρωτήσει για να μάθει τι προσφέρει αυτό το άτομο?Για ποιο λόγο την πληρώνουν?

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι όταν έχεις μπάρμπα στη διοίκηση!Εκεί πάνε τα λεφτά των ασφαλισμένων!

Ανώνυμος είπε...

Αφού όλα τα κάνει η Τομεάρχης,αυτή πραγματικά τι κάνει;Ότι και να τη ρωτήσεις δε ξέρει να σου απαντήσει και σε πασάρει στα παιδιά,που τα έχει γ@@@@ με τις μα@@@@ που τους πασάρει!Μια βολεμένη των ούτε 2 ετών κράζει που πουλάει εκδούλευση σε άτομα των 25 ετών...έλεος...έχει χαθεί η μπάλα!Μαζέψτε τη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλαράκι, τι εμμονή είναι αυτή που έχεις; Γιατί δεν έθεσες εσύ υποψηφιότητα για τη θέση αφού την ήθελες τόσο πολύ;

Ανώνυμος είπε...

Δικηγόρε δε σου τα είπαν σωστά!Για τη θέση της αναπληρώτριας ΔΕΝ είχε βγει καμία ανακοίνωση και καμία πρόσκληση ενδιαφέροντος ώστε να βάλουμε και εμείς τα χαρτιά μας,έγινε μέσα σε μια νύχτα με απόφαση...δίκαια και αξιοκρατικά!Οπότε μη μιλάς αν δε τα ξέρεις όλα!Γιατί δεν έβαλαν τη Καιροφύλα που ήταν τόσα χρόνια στο ΤΥΠ;Γιατί δεν έβαλαν τον Ζώταλη που είχε πιο πολλά πτυχία και πραγματική προυπηρεσία,αλλά τον έδιωξαν γιατί δε μπορούσαν να δημιουργήσουν το κενό ώστε να τη βολέψουν!Γιατί δεν έκανα τον Χρήστο που είναι τόσα χρόνια προιστάμενος στο ΤΥΠ,απλά κάποιος του είπε ότι θα πρέπει να αφιερώνει παραπάνω χρόνο απο το 8ωρο εφλοσον γίνει αναπληρωτής...ενω τελικά ούτε η τομεάρχης δε μένει πέρα απο τις 16:00!Ψέματα και ροσφέτια ώστε να βολέψουν τη δικιά τους!

Ανώνυμος είπε...

Σε όποιον και όποια δεν αρέσει,ας αλλάξει τμήμα!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς! Άντε γιατι μας τα έπρηξες! Αλλιώς κάτσε παρέα με την κακομοιριά σου και παράτα μας.

Ανώνυμος είπε...

Άντε κι απο Δευτέρα γυρίζουν οι άσωτοι! Αυτοί που τόσους μήνες πληρωνόντουσαν κανονικά στις πλάτες των άλλων. Αυτοί που τόσους μήνες καλοπέρασαν γελώντας εις βαρος των άλλων. Σας περιμενουμε "συνάδελφοι"!

Ανώνυμος είπε...

Κι επειδη θα γυρίσουν κατάκοποι απο την κούραση, θα βάλουν και μια άδεια ετσι...για να αράξουν λιγο ρε παιδι μου στο σπίτι τους.

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει ότι θα επιστρέψει ο Βαράκης στον Οργανισμό και ειδικά στη θέση του Τομεάρχη ΤΥΠ τότε πραγματικά θα αρχίσω πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση θέλει το καλό του ΕΔΟΕΑΠ και των ασφαλισμένων!Σε περίπτωση όμως που δεν αληθεύει,τότε το αποτέλεσμα του χάους στο ΤΥΠ θα το βρουν μπροστά τους στις εκλογές του Μαίου!Πρώτη φορά βλέπω Τομεάρχης και Αναπληρώτρια να κάνουν υποδείξεις και να δίνουν εντολές στα μέλη της Διοίκησης...και οι Διευθυντές να χορεύουν στο ρυθμό των κοριτσιών χωρίς να βγάζουν λέξη!ΤΥΠοτα δεν θα σας σώσει του χρόνου στις εκλογές!Η επιλογή δικιά σας...εάν τολμάτε και δε φοβάστε κάτι απο αυτά που ξέρει η ψηλή κυρία...

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη η Τομεάρχης ΤΥΠ δεν είναι πιο πάνω απο τον Πρόεδρο ΤΥΠ και τον Γενικό Διευθυντή;Λάθος έχω καταλάβει;Του χρόνου το Μάιο θα ξανδούμε το οργανόγραμμα και θα ενημερώσουμε ποιές είναι οι αρμοδιότητες του καθενός...και θα δούμε και τα άτομα με τις θέσεις-δώρο!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γνώσιν οι φύλακες,αλλά για κάποιο περίεργο λόγο κωφεύουν!Θα το μάθουμε του χρόνου που θα επιστρέψουμε στη κανονικότητα με Πρόεδρο το Νίκο και Γ.Γ την Άντζυ!Υπομονή,σε λιγότερο απο ένα χρόνο θα μπουν όλα σε τάξη και θα επανέλθουν οι υπηρεσίες στη κανονικότητα και όχι όπως τώρα που είναι στο χάος!

Ανώνυμος είπε...

Αχ ναι Μαρικωστούλι μου. Δίκιο εχεις. Χάος! Άκου τι λενε... να δουλέψουμε! Αν ειναι δυνατόν κύριοι! Εμεις έχουμε έρθει για καφέ και κουτσομπολιό στον ΕΔΟΕΑΠ! Όχι να δουλέψουμε. Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

Φήμες λενε οτι οι "συνάδελφοι" που έλειπαν τοσο καιρό, γύρισαν με υπερκόπωση! Ρε παιδιά, μη τους ζοριζετε. Ξέρετε τι ειναι να κάθεσαι τοσο καιρο; Μα καμία κατανόηση πχιά;

Ανώνυμος είπε...

Ανάλγητη διοίκηση! Δεν ντρέπεστε που τους πληρώνατε κανονικά αντί να τους βγάλετε σε αναστολή; Που δεν στρώσατε κόκκινο χαλί να πατήσουν; Που δεν τους δώσατε το δικαίωμα να γυρίσουν απο Οκτωβρη; Που τους επιτρέψατε να δηλώσουν άδεια καλοκαιρινή ενώ έπρεπε να μείνουν για να φύγουν αυτοί που γ@μήθηκαν τοσο καιρο; Που δεν τους βγάλατε ενα μπόνους για τις διακοπες; Ντροπή σας! Τι ψυχη θα παραδώσετε μωρέ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μιλάς μόνο για τη αυτή τη κατηγορία "συναδέλφων";Υπήρχε και άλλη μια κατηγορία πιο έξυπνη!Η κατηγορία "κάνω χρήση αναρρωτικής και τηλεργασίας εναλλάξ" οι οποίοι οι οποίοι ήθελαν και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!!!Πληροφορίες λένε ότι στην έξυπνη ομάδα υπήρχε και μια αναπληρώτρια τομεάρχης...αλλά εμείς ήμασταν χαζές και δεν είχαμε κολλητούς στη διοίκηση για να μας κάνουν πλάτες!Είμαι περίεργη να μάθω εάν ζήτησε η διοίκηση λίστα με όσους απουσίαζαν όλη αυτή τη περίοδο και με τι δικαιολογία!!!Αλλά έτσι ήταν πάντα ο οργανισμός,δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο. Όντως υπάρχει κι αυτή η κατηγορία. Όπως και η κατηγορία "άδεια ειδικού σκοπού" που τώρα αναγκάστηκαν να γυρίσουν με μεγάλη δυσαρέσκεια.
Και ναι η διοίκηση πρέπει να ζητήσει λίστα. Αλλά με αυτούς που δεν έλειψαν ούτε μια μέρα όλο αυτό το διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Άδειες ειδικού σκοπού,αναρρωτικές,τηλεργασία...όλα τα καλά είχε ο μπαξές!Αν είχες πλάτες...θα είχες βγει και συ κερδισμένη!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως λάβατε το "ευχαριστώ" απο τους Διευθυντές και τη Διοίκηση;Ρωτάω για να δω μη μου έχει κολλήσει το εμαιλ μου...μπουχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έρθει ο Βαράκης στο ΤΥΠ για να μπει μια τάξη διότι σας βλέπω στις εκλογές θα κυνηγάτε ψηφοφόρους με το τουφέκι!

Ανώνυμος είπε...

Ο πελάτης έχει πάντα...ψήφο!Αντί να πάρουν διοικητικούς που υπάρχει πρόβλημα σε όλες τις υπηρεσίες του οργανισμού,με αντίκτυπο στους ίδιους τους ασφαλισμένους,προκήρυξαν 4 θέσεις νοσηλευτών για τα ιατρεία που υπολειτουργούν!Η κοροϊδία και η αδιαφορία πάει σύννεφο!Η προκήρυξη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ρουσφέτια και ψήφος...και κατεστραμμένες διοικητικές υπηρεσίες...

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο οργανισμός έχει ελλείψεις σε διοικητικό προσωπικό,γιατί δε κάνετε προκήρυξη να έρθουν να βάλουν τα χαρτιά τους οι άνεργοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι;Στο ΔΣ είναι η Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ένωσής μας,γιατί δε κάνει κάτι και για εμάς;Μόνο τη ψήφο μας θέλουν;Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος και η Άτζυ ήταν τα κορόιδα που δε κυνήγησαν ψήφους με προσλήψεις φίλων και γνωστών!Σας περιμένουμε να σας δούμε ξανά στη θέση του Προέδρους και της Γ.Γ του ΕΔΟΕΑΠ και της ΕΣΗΕΑ!

Ανώνυμος είπε...

Νοσηλεύτριες πήραν,προϊσταμένη πότε θα πάρουν?Το κενό και την απραξία της προϊσταμένης το πληρώνουμε κάθε χρόνο με νέες προσλήψεις!Απο τη πασιέντζα στο καπνιστήριο!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ήσουν στη Διοίκηση όταν έγραψαν το άρθρο για τη Βασίλισσα της Πασιέντζας,αλλά δεν έκανες τίποτα!Μην επιρρίπτεις τις ευθύνες σε άλλους!Που ξέρεις μπορεί και μια απο τις 4 νέες προσλήψεις να είναι και η νέα Προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας!Θα μιλήσουν τα πτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαράκι, που θελεις τοσο το Νίκο και την Άντζυ, αυτοί δεν έβαλαν γνωστούς και φίλους; Ο Τραχίλης τι ήταν; Η Γεωργοπούλου τι ήταν; Η Ζάγκλη τι ήταν; Ο Εργελετζης τι ήταν; Βόλεψαν κι άλλους. Με τις ευλογίες του Σόμπολου τότε για να μη φανούν. Άσε μας λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο, Αναδιανομή μισθών κατά το δοκούν, Πλαφόν σε Τομεαρχες με άσχετα πτυχία, θέση σε αν. Τομεαρχη χωρίς πτυχία, θέση αν. Τομεαρχη με 1 χρόνο αλλαγή κλίμακας σε όποιον ήθελαν, άδικες απολύσεις και ρουφιανιλικια, πόσα άλλα;

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα, να γυρίσουν πίσω! Α ρε Σπανοπούλου που σας χρειάζεται...

Ανώνυμος είπε...

Η αδιαφορία της Διοίκησης και των Διευθυντών ως προς τους διοικητικούς υπαλλήλους είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση υπάλληλος απο τον ΕΔΟΕΑΠ, όπου αντί να πάει σπίτι της στην οικογένειά της, πήγε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.Διοίκηση και Διεύθυνση κωφεύουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διοικητικοί υπάλληλοι,τους τελευταίους μήνες έχουν πιεστεί αρκετά με το φόρτο εργασίας και η διοίκηση προχωρά μόνο σε προσλήψεις νοσηλευτών!!!!Απαράδεκτη η στάση όλων σας!Αυτά θα πρέπει να τα ακούσουν και να τα διαβάδουν όλοι οι ασφαλισμένοι και να πάρουν θέση!Οι υπάλληλοι ζητούν τη βοήθειά τους!Ευχόμαστε η συνάδελφος να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει στην οικογένειά της!!!Όσο για τα προβλήματα στις διοικητικές υπηρεσίες,θέλουμε οι ασφαλισμένοι να ξέρουν ότι δεν φταίνε οι υπάλληλοι,αλλά η έλλειψη υπαλλήλων!Η Διοίκηση το μόνο πρόβλημα που είδε και έσπευσε να αντιμετωπίσει,ήταν η έλλειψη ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ...τα σχόλια δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι σοβαρό!Η Διοίκηση τι είπε για αυτό το σοβαρό περιστατικό;Γνωρίζουν για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι;Τι έχει να πει ο Καππάκος και η Αντωνιάδου;Ποιός ο ρόλος του Γενικού Διευθυντή και των υπόλοιπων Διευθυντών;Αυτοί δεν έχουν ευθύνες για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της υπαλλήλου;Η επιθεώρηση εργασίας είναι ενήμερη για το περιστατικό;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου λέει ότι η επιθεώρηση εργασίας έχει ανώνυμη καταγγελλία για το σημερινό σοβαρό περιστατικό!Αλλά το αστυνομικό τμήμα μέχρι το απόγευμα δεν είχε κάποια ενημέρωση!Το περιστατικό είναι σοβαρό!

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι σίγουρη ότι όταν έρθει η επιθεώρηση εργασίας να κάνει έλεγχο για το περιστατικό με την υπάλληλο,θα βάλουν μπροστά τους Διευθυντές!Ενημερώστε τον συνάδελφο-τεχνικό ασφαλείας να έχει ενημερώσει το βιβλίο συμβάντων!Συμβουλή απο τη ΣΕΠΕ για τον συνάδελφο!Οι υπόλοιπες ευθύνες είναι των Διευθυντών και της Διοίκησης,η επιθεώρηση θα περιμένει πρώτα να περάσει το υποχρεωτικό απο το νόμο 24ωρο!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Διευθυντών,δεν υπάρχει έλλειψη προσωπικού (πλην νοσηλευτών),η Διοίκηση δεν είναι ενήμερη για ελλείψεις!Αν και είχα και γω τη μισθάρα τους,τα ίδια θα έλεγα!Στην επιθεώρηση δε ξέρω τι θα πουν....

Ανώνυμος είπε...

Το Διοικητικό συμβούλιο γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό με την υπάλληλο;Ή το έκρυψαν οι Διευθυντές;

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοί διοικητικοί κάθονται και χαζεύουνκ.Βαλ'τους να δουλέψουν και όλα θα πάνε καλά.Σιγα μη θέλει και άλλους υπαλλήλους;Μήπως θέλεις να βλέπεις κανέναν δικό σου στον επόμενο διαγωνισμό;

Ανώνυμος είπε...

Οι διοικητικοί υπάλληλοι ήταν αυτοί που κράτησαν τον ΕΔΟΕΑΠ όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Οι νοσηλευτές, χωρίς ασθενείς, ήταν μονίμως σε διάλειμμα. Οι διευθυντές είναι αυτοί που έπρεπε να εισηγηθούν σχετικά προς τη διοίκηση. Άλλωστε η διοίκηση είχε κλειστεί σπίτι γιατί φοβόταν μη κολλήσει κορωνοϊό! Οι διευθυντές ήταν εδώ και έβλεπαν.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκίτσες με τα δικαστήρια αγαπητές διοικήσεις; Τώρα πληρώστε τον Σγουράκη αναδρομικά για 11 χρόνια. Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι θα είναι με τόκους! Εις βάρος όλων των ασφαλισμένων που καταβάλουν εισφορές. Πληρώνουμε τις ανεγκεφαλιές σας. Αποζημιώσεις για απολύσεις και έντοκα αναδρομικά για να πουλάτε τσαμπουκάδες σε άτομα που δεν θέλατε να ασφαλίσετε. Έτσι...επειδή γουστάρατε. Δεν είναι η επιχείρησή σας, πάρτε το χαμπάρι. Συνδικαλιστές του κ@λου είστε για να εισπράττετε ένα χιλιαρικάκι το μήνα και να κάνετε κατάχρηση εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπω το πως μιλάει στα συμβούλια η Τομεάρχης του ΤΥΠ και όλοι έχουν κλειστά τα στόματά τους χωρίς να μπορούν να πουν λέξη, μου έρχεται μια φράση που μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός..."Όταν τους σέβεσαι σε γαμ@@@νε...όταν τους γα@@ς σε σέβονται"!Είχαν απόλυτο δίκιο,απλά εγώ θα συμπλήρωνα ότι όχι μόνο σε σέβονται,αλλά και σε φοβούνται!

Ανώνυμος είπε...

Στα ίδια βήματα και η αναπληρώτρια και μπράβο της!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου κάνει εντύπωση η στάση της Αντωνιάδου που δε λέει τίποτα,αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους κάνει,με τόσα χρόνια στη πλάτη,έχει ακούσει και έχει δει πολλά...δε συμφέρει η κόντρα μαζί της...θα βγουν χαμένοι!leromenifolia!

Ανώνυμος είπε...

Η αναπληρώτρια πάλι διακοπές έκανε με ειδική άδεια;Γιατί δε τη βάπτισε πάλι αναρρωτική;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο ΕΔΟΕΑΠ γίνεται βούκινο που δεν δέχεται ασφαλισμένους ακομη, ενώ όλη η χωρα λειτουργει κανονικά. Ολα αυτά εν αναμονή της απόφασης απο το ΣτΕ. Συνεχίστε να δίνετε δικαιώματα στους εργοδότες. Μετά μην αναρωτηθείτε για το κακό αποτέλεσμα. Θα βρείτε την απάντηση αν κοιτάξετε εναν Ραμπούση και μια Γεωργοπούλου, που νομιζουν οτι βρίσκονται στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι οι αποφάσεις και οι στάσεις κάποιων υπαλλήλων που είναι στις θέσεις ευθύνης έχουν δημιουργήσει μια άσχημη εικόνα σε όλους,βάζοντας ένα λιθαράκι για τη ταφόπλακα του ΕΔΟΕΑΠ!Ιατρικές υπηρεσίες και ΤΥΠ έχουν αποδείξει ότι και χωρίς ΕΔΟΕΑΠ οι ασφαλισμένοι μια χαρά θα είναι και στον ΕΟΠΠΥ!Ευχαριστούμε τη κυρία Αντωνιάδου και τον κύριο Καπάκο που άφησαν κάποιους τομεάρχες να διαλύσουν τις υπηρεσίες και τον εδοεαπ!Αν μείνει ανοιχτός ο οργανισμός τότε τα πούμε στις επόμενες εκλογές για την αδράνεια και την αδιαφορία σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο φόβος και η ανάγκη κάνουν κάποιους και κάποιες προέδρους να γίνονται γατούλες μπροστά σε υπαλλήλους...του τυπ!Ξέρετε τι εννοώ...!Μπράβο στη ψηλή του τυπ που τους γλεντάει και τους γελοιοποιεί έτσι όπως αύτη θέλει...και όταν θέλει!

Ανώνυμος είπε...

Η συμπεριφορά της τομεάρχη στα συμβούλια έχει ως στόχο τη μείωση της αξιοπρέπειας και τον υποβιβασμό της προσωπικότητας συγκεκριμένων μελών του διοικητικού συμβουλίου,καθώς και των διευθυντών του οργανισμού.Η στάση τους και η αδυναμία των μελών στο να την επαναφέρουν στη θέση της,είναι οι άγνοια επί των θεμάτων του ΤΥΠ και του τρόπου λειτουργίας του,εν ολίγοις ο φόβος μη βρεθούν με ένα τμήμα και δε ξέρουν που παν τα τέσσερα!Μόνο ένας πρόεδρος είχε τα κότσια για να τα βάζει μαζί της και γενικά να τη βάζει στη θέση της,ο Καρούτζος!Για το λόγο αυτό κάνουμε υπομονή μέχρι της εκλογές τον Μάιο 2021!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ για να τα γράφεις αυτά ή εισαι μέλος του ΔΣ ή εισαι του ΤΥΠ και παρακολουθείς τι λεει η τομεάρχης σου μεσω τηλεδιάσκεψης. Αν εισαι το πρωτο, καλά να πάθεις που το ανέχεσαι. Αν εισαι το δεύτερο, θα πρεπει να σε απομακρύνει απο εκει γιατι με τον ίδιο τροπο θα βγάζεις προς τα εξω θέματα των ασφαλισμένων.

Ανώνυμος είπε...

Την έλλειψη προσωπικού και τη κακή οργάνωση των υπηρεσιών θα πληρώσουν οι υπάλληλοι του οργανισμού με ακύρωση των αδειών τους!Αν αληθεύει κάτι τέτοιο,το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση και η διεύθυνση του οργανισμού θα έρθουν σε ρήξη με τους εργαζομένους και οι επιπτώσεις θα φανούν σε σύντομο χρονικό διάστημα!Όταν όλοι λένε ότι υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού σε όλα τα τμήματα, οι χρυσοπληρωμένοι διευθυντές σφυρίζουν αδιάφορα και δεν ενημερώνουν καν τη διοίκηση του οργανισμού!Τώρα θα μου πεις αν είσαι διευθυντής των 8 και των 9 χιλιάδων,τολμάς να πεις για προσλήψεις;;;Όχι βέβαια,θες να μεταφέρεις το βάρος στους εργαζόμενους!Αυτο συμβαίνει πρώτη φορά στον οργανισμό!Ντροπή σας!Αν τα μέλη της διοίκησης είναι ηθικά σωστά,τότε να αναζητήσουν τις ευθύνες για τη κακή οργάνωση,τη κακή διοίκηση και την ελλειπή και καθυστερημένη ενημέρωσή τους επί των προβλημάτων και της κατάστασης που έχει επέλθει στις υπηρεσίες,απο τους υπεύθυνους διευθυντές και των υπαλλήλων που είναι στις θέσεις ευθύνης και όχι να μετατοπίζοντας τις ευθύνες και τις επιπτώσεις στους υπαλλήλους.

Ανώνυμος είπε...

Ακυρώθηκε καποια άδεια;

Ανώνυμος είπε...

Και καλά θα κάνουν,γιατί όταν λες ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, σου προσλαμβάνουν 4 άτομα και μετά λες δε μου βγαίνει το πρόγραμμα και γιαυτό δε προλαβαίνουν να σηκώσουν τα τηλέφωνα,τότε η μόνη λύση είναι να κοπουν οι άδειες!Όλη τη βδομάδα ψάχνουν οι ασφαλισμένοι να μιλήσουν με τα ιατρεία και δε το σηκώνει κανένας...μετά απο τη προσθήκη 4 νέων νοσηλευτριών!Ας ψάξουν να βρουν ποιος έχει την ευθύνη της οργάνωσης...

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργία γραφείου για θέματα ΑΜΕΑ. Να δούμε ποιον άχρηστο διοικητή νοσοκομείου θα βολέψουν πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια, τωρα που γινονται οι ανακρίσεις για τη φωτιά στο Μάτι, εχει κληθεί και ο αμνησιακός διευθυντής μας; Ξέρετε, αυτος που ήταν διοικητής νοσοκομείου και δεν θυμόταν ποτε ηρθε ο πρώτος νεκρός, πότε άνοιξε τον δεύτερο νεκροθαλαμο και γενικά δεν θυμόταν τίποτα. Σαν να ήταν διοικητής σε άλλο νοσοκομείο.

Ανώνυμος είπε...

Τα κρούσματα αυξάνονται. Αυτοί που θα γυρίσουν απο άδεια, δεν πρεπει να εξεταστούν πριν πιάσουν δουλειά; Ο διευθυντής υγείας και η πληθώρα αρχιάτρων τι λενε γι' αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά κάποιοι που πανε απο γάμο σε γαμο. Ας το δουν λιγο σοβαρά οι υπεύθυνοι για εξέταση όλων πριν την επιστροφή τους, γιατι αν συμβεί κάτι θα εχουν την ευθυνη διασποράς.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι υπαρχει σχετική οδηγία απο το υπουργειο υγείας. Αλλά ποιος ασχολείται; Γραμμένους μας εχουν. Κανονικά έπρεπε σε ολο αυτο το διάστημα, να εξετάζουν το προσωπικό. Όχι μόνο να το εκθέτουν σε κίνδυνο. Ειδικά αυτους που δεν έλειψαν καθόλου ολο το διάστημα του προβλήματος. Φραγκούλη ακούς; Όχι μονο εκφοβισμό για τις μάσκες. Να κανεις και προτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τα πιο σημαντικά από τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από Δευτέρα, 17 Αυγούστου και ώρα 06:00 είναι :
Τηλεργασία για τους εργαζόμενους που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου!

Ανώνυμος είπε...

Τα μέλη των ομάδων αυξημένου κινδύνου για σοβαρή νόσο από τον κορονοιό που εργάζονται στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα στο εξής θα εργάζονται με τηλεργασία ή back office, κατά την επιλογή του εργαζομένου.Και όχι του εργοδότη ή των Διευθυντών του Οργανισμού!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιοι ακριβώς ειναι αυτοί; Εκείνοι που έλειψαν τόσους μήνες χωρις να ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή εκείνοι που κλαφτηκαν στον γιατρό εργασίας να υπογράψει για την απουσία τους επειδη φοβόντουσαν; Έχουμε τόσους γιατρούς που πληρώνονται αδρά και μαλιστα Αρχιατρο που λαμβάνει υπερωρίες. Να υπογράψουν αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε να εκδοθεί η εγκύκλιος να δούμε τι γράφει. Δεν μπορει να ειναι επιλογή του εργαζομένου. Κάποιο λόγο θα εχει και ο εργοδότης που πληρώνει. Να γυρίσουν όλοι επιτέλους. Αλλιώς να τους βγάλουν σε αναστολή. Αυτο το πανηγυρακι "άλλοι δουλευουν και άλλοι κάθονται και πληρώνονται κανονικά" πρεπει να σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω. Κι αυτο με την καταβολη υπερωριών στον Αρχιατρο, ενώ για το προσωπικό τίποτα, επίσης πρεπει να σταματήσει. Αλλιώς, να μη χτυπάμε κάρτα αφού κανεις δεν ελέγχει την ωρομετρηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο διευθυντής υγείας νομιζει οτι ειναι ακομη στο νοσοκομείο κυθηρων. Ασχολείται με το να ενημερώνει για το ποσο ασφαλείς ειναι οι διακοπες εκει και για τα νεα μηχανήματα του νοσοκομείου! Ρε άνθρωπε, απο τον ΕΔΟΕΑΠ πληρώνεσαι αδρά! Δεν εχεις ενημερώσεις για τον οργανισμό; Αλλά πως να ενημερώσεις για θέματα που δεν γνωρίζεις; Άι σιχτιρ με τον κάθε αποτυχημένο του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αποστόλης λέει, ορίστηκε μέλος Δ.Σ. στο ΤΖΑΝΕΙΟ νοσοκομείο. Το πολιτικό βύσμα που τον έβαλε στον ΕΔΟΕΑΠ, λειτούργησε και πάλι. Εύγε παιδί μου! Έτσι. Με την αξία σου πάνω απ΄ όλα.

Ανώνυμος είπε...

Και δηλαδή, όταν πηγαίνει εκεί θα λείπει από τον ΕΔΟΕΑΠ; Άλλος ένας που θα πληρώνεται τσάμπα; Του χαρίσανε τόσες ώρες όλο αυτό το διάστημα. Τώρα θα χαρίζουν και μέρες;

Ανώνυμος είπε...

Με την αύξηση των κρουσμάτων, προβλέπεται ότι θα αδειάσει ο Οργανισμός. Οι μισοί θα έχουν άδεια ειδικού σκοπού, οι άλλοι θα είναι στις ευπαθείς ομάδες και οι υπόλοιποι τηλεργασία. Εσείς της διεύθυνσης, ζητήστε να ξαναβάλουμε πλάτη οι μ@λ@κες που δουλέψαμε όλο το διάστημα το προηγούμενο διάστημα και θα δείτε τι θα πάρετε.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ πάλι θα ουρλιάζει η Γιούλη για τα άτομα με τις ειδικές άδειες!Βλέπω να της παίζει Νικόλας πάλι πακέτο και να μένει μόνη της!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω να κλείνουν πάλι οι Αρχίατροι τον οργανισμό με πρόσχημα την έλλειψη υλικών προστασίας λογ μεγάλης κατανάλωσης και κακής οργάνωσης του τμήματος παραγγελιών

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίει το τμήμα παραγγελιών...μάλλον έχουμε πολλούς ποντικούς στον οργανισμό που έχουν μεγάλες τσέπες!Αλλά για αυτό το θέμα δε μιλάει κανείς...γιατί όποιος μιλήσει τον βγάζουν τρελό!Ξεχάσατε τη Βασιλική τη πήγε να πάθει γιατί είπε ότι κάποιοι ελαφροχέριδες έχουν κλέψει μηχανήματα και υλικά απο το επεμβατικό;;;Ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε!Άσχημο πράγμα η κλεπτομανία!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας!Ξέρεις τι είναι να έχεις κτήμα δεξιώσεων και να μη πηγαίνει καλά απο τη πανδημία?Έτσι τσιμπάς μια άδεια ειδικού σκοπού,χώνεις τη τομεάρχη σου και πας και τρέχεις το μαγαζάκι σου!Ωραίο καλοκαιρινό πακέτο!

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί υπάλληλοι είναι ίδιοι οι πατεράδες τους,λαμόγια!

Ανώνυμος είπε...

Και μερικοί ίδια κλεφτρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον έλεγε η Βασιλική ότι έκλεβε;Δεν έχω καταλάβει τι έκλεψαν;Ο Οργανισμός δε ξέρει τι υπάρχει ως μηχανήματα και σταθερά εργαλεία;Γιατί δε κάνουν μια απογραφή και να αποδωθούν ευθύνες στους υπεύθυνους και αν εντοπίσουν τους κλέφτες να τους ζητήσουν να τα επιστρέψουν και να πάρουν δρόμο απο τον εδοεαπ!Οι κλέφτες δεν έχουν θέση στον οργανισμό!

Ανώνυμος είπε...

Οι Διευθυντές τι κάνουν για όλα αυτά?

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουν μωρέ και αυτοί!Εδώ τους εβρίζαν οι υπάλληλοι στην ορμινίου και δεν έβγαλαν άχνα!Στο τέλος θα τους ρίχνουν και σφαλιάρες!Όταν δέχεσαι να σε ξεφτυλίζουν και δε μιλάς αυτά παθαίνεις!Όταν σε λένε μαλ@@@ και δε μιλάς,δεν έχεις καν σεβασμό ο ίδιος για τον εαυτό σου!Και όλα αυτά με τους κυριους και τις κυριες του 6ου να μη μιλούν!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω αν χάσουμε το 2% κάποιοι να έρχονται με φορτηγά και να βουτάνε ότι έχουν αφήσει άκλεφτο στον οργανισμό!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΟΥΛΗ ΔΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι τόσα χρόνια ο εδοεαπ έχει μαζέψει ένα μάτσο εγκεφαλικά ανάπηρους και άχρηστους που νομίζουν ότι δεν τους κουνάει κανένας και δε μπορεί να τους διώξει κανείς.Αυτό θα πρέπει να το δούμε σοβαρά εάν θέλουμε ως ασφαλισμένοι να έχουμε τον οργανισμό που χτίσαμε με τα λεφτά μας!Η Διοίκηση πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και να προχωρήσει μέχρι και σε απολύσεις για το συμφέρον του οργανισμού.Τα λεφτά που πληρώνουμε όλους αυτούς τους αγράμματους και τεμπέλιδες είναι τα λεφτά τα δικά μας!Αναμένουμε τις άμεσες κινήσεις των εκλεγμένων μελών του οργανισμού.

Ανώνυμος είπε...

Τα χώνεψε ο Κουταλάς τα μπινελίκια που του έσυραν οι υπάλληλοι;Ωραίος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί λίγα άκουσε η Ζιώγου απο τον Καραγιάννη?Η κατάσταση έχει ξεφύγει και δε μπορείς να τους μαζέψει κανένας

Ανώνυμος είπε...

Καλος ήρθατε απο τις διακοπές κατίνες του εδοεαπ!Για αυτό σας πληρώνουμε;Όταν μιλήσουμε για μείωση μισθών κάποιοι σφυρούσαν αδιάφορα για τα "παιδάκια" τους,τώρα θέλω να σας δω τι θα πείτε απο Σεπτέμβρη!Απολυτήριο Λυκείου και 1500,ώστε να κάνει τη κατίνα!τικ τακ τικ τακ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κάνατε αναπληρώτρια τομεάρχη τη κυρία με απολυτήριο δημοτικού ώστε να εχει 3000 μισθό!Καλά τις τα χώνουν οι αρχίατροι για όλα αυτά που έχει κάνει

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχουν άνεργοι δημοσιογράφοι, στο ΕΔΟΕΑΠ υπάρχουν χρυσοί μισθοί για υπαλλήλους δημοτικού;σοβαρά μιλάτε;

Ανώνυμος είπε...

Διαγνωστικό μηχάνημα για πρόληψη μελανώματος

Ενα υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα που χαρτογραφεί τους σπίλους (ελιές) του δέρματος και άλλες δερματικές βλάβες και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του μελανώματος, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος διαθέτει πλέον ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

Το SIAscope κάνει χαρτογράφηση των υπαρχόντων σπίλων και των δερματικών βλαβών με ψηφιακή ανάλυση της εικόνας τους, αναγνωρίζει κλινικά την επικινδυνότητα της κάθε βλάβης, βαθμολογώντας την και αποθηκεύοντας τα στοιχεία για τη δημιουργία ιατρικού ιστορικού. Η διάγνωση και η εξέταση είναι ταχύτατη (15 δευτερόλεπτα για κάθε βλάβη) και εντελώς ανώδυνη. Το μηχάνημα θα λειτουργήσει για τους 12.500 ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ από τις 10 Μάρτη.

Το 6,5% των σπίλων, επισήμαναν οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ, μεταλλάσσονται σε μελανώματα, που αποτελούν τον κακοηθέστερο όγκο του δέρματος. Στους παράγοντες αυξημένου κινδύνου εντάσσονται τα ηλιακά εγκαύματα, κυρίως στην παιδική ηλικία, η κληρονομικότητα και ο μεγάλος αριθμός δυσπλαστικών σπίλων στο δέρμα. Ανησυχητικά στοιχεία για ένα σπίλο κρίνονται η απότομη αύξηση μεγέθους, η αλλαγή χρώματος, αν προκαλεί κνησμό (φαγούρα) ή αιμορραγεί χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Ανώνυμος είπε...

Που έχει πάει αυτό το μηχάνημα των τόσων χιλιάδων ευρώ;Ποιός έφυγε με τη γίδα στη πλάτη;Γιατί ποτέ καμία διοίκηση δε το αναζήτησε;Μήπως τελικά η Βαδιλική δεν είναι τρελή, αλλά ξέρει πολλά και θέλουν να τη βγάλουν τρελή;Περιμένουμε ανακοίνωση απο τη Διοίκηση για το πανάκριβο μηχάνημα που εξαφανίστηκε σε ένα βράδυ!Το μηχάνημα αγοράστηκε με τα λεφτά των ασφαλισμένων για τη προστασία της υγείας τους!Αν το βρείτε μετά ψάξτε και για τα holter των 5000 ευρώ που και αυτά εξαφανίστηκαν!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν υπήρχε αυτο το μηχάνημα στο οργανισμό,ίσως να γλιτώναμε κάποιους ασφαλισμένους απο τη καθυστέρηση της διάγνωσης του μελανώματος και να ήταν ακόμα στη ζωή! Κάποιοι άλλοι να ισως να γλίτωναν τις χημειοθεραπείες...

Ανώνυμος είπε...

Μάθανε ότι μαμιομαστε πλακωσανε και οι γύφτοι. Εδώ εμφανίστηκε πάλι η ξεβρακωτη και ζητάει να επιστρέψει μιας και τη σούταρε ο βουλευτής, το χειρότερο δε είναι ότι έχει το θράσος και ζητάει και θέση ευθύνης με προσόντα πρώην γκομενα βουλευτή. Κυρίες και Κύριοι της διοίκησης και της διεύθυνσης η επιστροφή της συγκεκριμένης αποτελεί πρόκληση για όλους μας, για όλους εμάς που σε αντίθεση μ εκείνη και δουλεύουμε και δε ρουφιανευουμε και δε καθόμαστε να μας θωπευει ο κάθε πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουν να στηρίζουν τον ΕΔΟΕΑΠ οι μεγάλοι τηλεοπτικοί φορείς της χώρας, ΕΡΤ, Cosmote TV και Nova, με την εισφορά του 2% επί των ακαθάριστων εσόδων ως επιπλέον ασφαλιστική εισφορά. Μόνο η ΕΡΤ για τον Ιούλιο κατέβαλε 193.516,20 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΕΔΟΕΑΠ θα κερδίσει εν μέρει την προσφυγή που έχουν καταθέσει στο ΣτΕ οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και οι συνδρομητικές πλατφόρμες. Το ΣτΕ θα αποδεχθεί πως το 2% επί του τζίρου (!) θα πρέπει να καταβάλλεται, αλλά να πηγαίνει μόνο για την περίθαλψη των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ο ΕΔΟΕΑΠ θα πρέπει να καταγγείλει τις επιχειρήσεις ΜΜΕ που δεν τηρούν την υποχρέωση πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών και να ζητήσει την είσπραξη μέσω της διαδικασίας του ΚΕΑΟ,αυτή είναι η μόνη λύση!

Ανώνυμος είπε...

Σε  ιδιώτες πασάρουν  τις  περισσότερες εκπομπές της ΕΡΤ με την μέθοδο μικτών παραγωγών και θυγατρικών εταιριών. Κάπως έτσι κλείνονται τα ραντεβού για  φλερτ  και άλλα  από το  γραφείο του Πρωθυπουργού με το ταλέντο Γαμπρίτσου να ετοιμάζει την επόμενη μεταγραφή του και τον μικρό πρόεδρο να κουρδίζει το μπάσο του.  

Ταυτόχρονα όμως προσπαθούν να κλείσουν στόματα ή να  εξαγοράσουν  τη συναίνεση από  δημοσιογράφους και τεχνικούς με υποσχέσεις για πληρωμές παγωμένων οφειλών από την περίοδο 2012-13, αλλά με τον όρο ότι  οι εργαζόμενοι θα δεχτούν κούρεμα μέχρι και 40%!…

Οι οφειλές στον ΕΔΟΕΑΠ και στα δημοσιογραφικά ταμεία από αγγελιόσημο και ασφαλιστικές εισφορές πάνε περίπατο.

Τελικά όμως και οι δεδουλευμένες αποδοχές , με το κόλπο του Σκυλακάκη μάλλον θα συμψηφιστούν με  φουσκωμένες οφειλές ( επιδόματα ανεργίας, παράλληλη ή οποιαδήποτε άλλη απασχόληση κλπ την περίοδο 2013-15) που έχει φορτώσει  η ΕΡΤ με το έτσι θέλω,στον κόσμο από την περίοδο του Μαύρου.

Αυτό προκύπτει από την στημένη συνάντηση του προεδρείου   της ΕΣΗΕΑ με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Στ. Πέτσα με την  πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ να προτείνει την υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης για το κούρεμα, ώστε να χαθούν και οι τόκοι εννέα ετών.

Η προετοιμασία της ληστείας εργαζομένων και Ταμείων, στήθηκε  σε συνάντηση του ειδικού εκκαθαριστή που προηγήθηκε  με τα δύο κορίτσια της Αντωνιάδου, που δουλεύουν τον κόσμο στο ραδιομέγαρο.

Στις προθέσεις της κυβέρνησης φαίνεται να έρχεται και δεύτερο κύμα  επιδότησης ιδιοκτητών ΜΜΕ ανάλογα πως θα εξελιχτεί η πανδημία τους επόμενους μήνες. Η συνάντηση όμως άφησε μετέωρα τα ερωτηματικά και τις ευθύνες για το μοίρασμα των εκατομμυρίων σε ημετέρους και όχι μόνο.

Ο υφυπουργός Πέτσας άφησε αναπάντητα ερωτήματα όπως:

-Πως επελέγη το Νο381 της λίστας Πέτσα με την επιχορήγηση σε ιστοσελίδα που διευθύνει μέλος του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ, μαζί με παλιό στέλεχος της ΕΡΤ. Το διπλό ρουσφέτι Πέτσα στην ιστοσελίδα που λειτουργεί υπό εχεμύθεια και στη διεύθυνση ειδήσεων ανέχεται όμως κι ο Σύριζα.

-Πως συμβαίνει να επιλεγεί για καταχωρήσεις και ιστοσελίδα στη Λαμία, που κυρίως προβάλλει  πιτσαρία με πολυχώρο. Την απάντηση μπορούν να δώσουν κυβερνητικά στελέχη που κατάγονται από την περιοχή.

-Ποιοι είναι οι 500 εργοδότες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και είναι άγνωστοι στα δημοσιογραφικά  ταμεία

Ανώνυμος είπε...

Επιστροφή του Τραχίλη στον ΕΔΟΕΑΠ;;;;Ώπα τι βόμβα ήταν αυτή;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οσοι βριζουν συναδελφους και διευθυντες κανονικα δε πρεπει να εχουν θεση στον οργανισμο.οποιος δε προσεχει τα λογια του και τη συμπεριφορα του θα πρεπει να βρεθει εκτος οργανισμου.η διοικηση να παρει αμεσα θεση για ολα αυτα που εγιναν το τελευταιο καιρο αλλιως θα δουμε και χειροτερες συμπεριφορες απο καποιους και καποιες του οργανισμου

Ανώνυμος είπε...

Αφού η Διοίκηση και οι Διευθυντές επέτρεψαν σε μια χούφτα υπαλλήλων να τους βρίζουν και να μη τους κάνουν τίποτα, τότε έχουν χαθεί όλα!Ντροπή!Κανένας σεβασμός!Αυτοί οι υπάλληλοι έπρεπε να βρεθούν ενώπιον της Διοίκησης για τη συμπεριφορά τους και όχι να σφυράτε αδιάφορα!

Ανώνυμος είπε...

Απόλυση,για να μάθουν να εκτιμούν τα λεφτά που παίρνουν .Να πάρει θέση το δσ

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται η Μπέλλου....έρχεται η Μπέλλου!!! Αφού έβαλε σε τάξη το πολιτικό γραφείο του αγνώστου βουλευτή, αποφάσισε να επιστρέψει στον ΕΔΟΕΑΠ για να βάλει κι αυτόν σε τάξη. Ο πρόεδρος ετοιμάζει το κόκκινο χαλί και ο πρώην πρόεδρος βάζει κρεμούλες στα χεράκια του για να είναι απαλά.

Ανώνυμος είπε...

Υποχρεωτικά το 40% των εργαζομενων σε τηλεργασια. Σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Και επειδη σύντομα θα κλείσουν τα σχολεία, θα βγει σε άδεια ειδικού σκοπού άλλο ενα 30%. Το υπόλοιπο 30% που θα μείνει, νομίζετε οτι θα δουλέψει αγαπητή διοίκηση; Για ποιο λόγο να το κανει; Για να μαζέψετε εσείς ψηφαλάκια; Γυρίστε πλευρό γιατι θα πιαστείτε!

Ανώνυμος είπε...

Καθορίστηκαν οι κατηγορίες των ευπαθών ομάδων εργαζομένων, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εργασίας Γιάννη Βρούτση και Υγείας Βασίλη Κικίλια, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Συγκεκριμένα, στην έννοια των ευπαθών ομάδων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας έναντι των συνεπειών μετάδοσης του COVID-19 για την εφαρμογή της διάταξης του άρθρου ογδόου της από 22.8.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 161) υπάγονται οι εξής κατηγορίες:

1.1. 'Ατομα υψηλού κινδύνου

1.1.1. 'Ατομα με μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου που λαμβάνουν δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.

1.1.2. 'Ατομα με μεταμόσχευση μυελού των οστών το τελευταίο έτος ή που λαμβάνουν δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.

1.1.3. 'Ατομα με διάγνωση νεοπλασίας που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία.

1.1.4. 'Ατομα με αιματολογικές κακοήθειες (λευχαιμία, λέμφωμα, ή μυέλωμα) που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία.

1.1.5. 'Ατομα με βαριά πνευμονοπάθεια (κυστική ίνωση, σοβαρού βαθμού άσθμα, σοβαρού βαθμού χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια - ΧΑΠ, ασθενείς σε μόνιμη οξυγονοθεραπεία για άλλες αναπνευστικές παθήσεις), που εμπίπτουν στην ακόλουθη ή και ισάξιας συμπτωματολογία: ασθενείς με άσθμα με 2 παροξύνσεις κατά το τελευταίο έτος, παρά τη μέγιστη αγωγή (με β-διεγέρτη και εισπνεόμενο κορτικοειδές), ασθενείς με ΧΑΠ που βρίσκονται σε οξυγονοθεραπεία κατ' οίκον ή παρουσίασαν 2 παροξύνσεις κατά το τελευταίο έτος ή/και μία νοσηλεία σε νοσοκομείο.

1.1.6. 'Ατομα με κληρονομικές ανοσοανεπάρκειες ή δρεπανοκυτταρική αναιμία ή πολυμεταγγιζόμενα (μία ή περισσότερες μεταγγίσεις ανά μήνα).

1.1.7. 'Ατομα που λαμβάνουν υψηλές δόσεις κορτικοειδών ή δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.

1.1.8. Γυναίκες που κυοφορούν.

1.1.9. 'Ατομα με HIV λοίμωξη και CD4≤200/μL.

1.1.10. 'Ατομα με βαριά καρδιοπάθεια ή και άτομα με χρόνια καρδιαγγειακά νοσήματα, που εμφανίζουν την ακόλουθη συμπτωματολογία: κλάσμα εξώθησης αριστεράς κοιλίας: <40%, ενεργό ισχαιμία του μυοκαρδίου, άνω του μετρίου βαθμού στένωση ή ανεπάρκεια μιτροειδούς ή αορτικής βαλβίδας, πνευμονική υπέρταση, ιστορικό πρόσφατης καρδιοχειρουργικής επέμβασης (προ τριμήνου), καθώς και οι μυοκαρδιοπάθειες ή και ισάξιας βαρύτητας συμπτωματολογία άλλης καρδιαγγειακής πάθησης.

1.1.11. 'Ατομα με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, που υποβάλλονται σε εξωνεφρική κάθαρση.

1.2. 'Ατομα ενδιάμεσου κινδύνου

1.2.1. 'Ατομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

1.2.2. 'Ατομα με αρρύθμιστο σακχαρώδη διαβήτη, όπως προκύπτει από τις ακόλουθες ενδεικτικές τιμές: HbA1c του τελευταίου 3μήνου: ≥8.0% ή Μ.Ο. τιμών γλυκόζης αίματος ≥200 mg/dL τις τελευταίες 7 ημέρες και ασθενείς με μικρο/μακρο αγγειακές επιπλοκές ή και ισάξιας βαρύτητας συμπτωματολογία.

1.2.3. 'Ατομα με χρόνια πνευμονοπάθεια (άσθμα, ΧΑΠ, εμφύσημα) που δεν εμπίπτουν στον ορισμό της βαριάς πνευμονοπάθειας της παρ. 1.1.5.

1.2.4. 'Ατομα που παρουσιάζουν βαριές νευρολογικές/νευρομυϊκές παθήσεις (σοβαρή νόσος Πάρκινσον, νόσος κινητικού νευρώνα, πολλαπλή σκλήρυνση υπό αγωγή, εγκεφαλική παράλυση).

1.2.5. 'Ατομα με σοβαρή ηπατική ανεπάρκεια (μη αντιροπούμενη κίρρωση).

1.2.6. 'Ατομα με υψηλό δείκτη μάζας σώματος (ΒΜΙ>40).

1.2.7. 'Ατομα με ανθεκτική αρτηριακή υπέρταση, παρά τη μέγιστη αγωγή.

1.2.8. 'Ατομα που λαμβάνουν χρονίως χαμηλές δόσεις κορτικοειδών ή ανοσοκατασταλτικό φάρμακο.

1.2.9. 'Ατομα με μεταμόσχευση ή διάγνωση νεοπλασματικής νόσου την τελευταία πενταετία, που δεν εμπίπτουν στους όρους των παρ. 1.1.1-1.1.4.

Όταν ένα άτομο συγκεντρώνει περισσότερα του ενός κριτήρια της κατηγορίας ενδιάμεσου κινδύνου, τότε θεωρείται αυτόματα ότι ανήκει στην ομάδα υψηλού κινδύνου.

Ανώνυμος είπε...

Οι έγκυες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες είτε σας αρέσει είτε όχι!Εάν δεν σας αρέσει υπάρχει και η επιθεώρηση εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Απο Δευτέρα το 40% αλλιώς καταγγελία στο υπουργείο και στο τοπικό τμήμα.Είχατε αρκετό χρονικό διάστημα κύριοι Διευθυντές να καλύψετε τα κενά,τώρα μιας που τσιμπάτε το χοντρό πακέτο μισθού να βρείτε λύση μόνοι σας, οι υπάλληλοι αυτή τη φορά θα είναι απέναντι σας!Κόψατε άδειες υπαλλήλων, τους αφήσατε να "γονατίσουν",τους υποχρεώσατε σε υπερωρίες, τους αφήσατε μόνους, τους πιέσατε και τους συμπεριφερθήκατε σαν να μην έχουν κσμία αξία...τώρα βρείτε λύση μόνοι σας,εμείς θα κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων μας...για αυτό σας πληρώνει ο οργανισμός με χοντρούς μισθούς απο τα λεφτά των ασφαλισμένων!Αυτοί σας πληρώνουν, δουλέψτε!

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχνάτε ότι δικαίωμα του εργοδότη, είναι και η αναστολή σύμβασης!Αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει χρήση του δικαιώματος αυτού και απο την εξοικονόμηση των χρημάτων απο τους υπαλλήλους που θα αιτηθούν άδεια ειδικού σποπού,ο οργανισμός θα προσλάβει νέους υπαλλήλους με σύμβαση ορισμένου χρόνου, όπου θα του κοστίσουν λιγότερο!Το πιο καλό θα είναι μετά το πέρας των συμβάσεων να κάνει σύγκριση αποτελεσματικότητας,αποδοτικότητας και κόστους και να κρατήσει αυτούς που θα κρίνει η Διοίκηση και οι Διευθυντές!Για αυτό πληρώνονται οι Διευθυντές με καλούς μισθούς, για το management!

Ανώνυμος είπε...

Που να δεις μεγαλοκοπελα μου όταν κάνουν και σύγκριση προσόντων για τη θέση που έχεις εκεί να δεις σωστό management.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν τέτοιες ικανότητες οι manager-manager-διευθυντές;Δε νομίζω!Πληρώσαμε τους κούκους για αηδόνια!Τουλάχιστον τόσα χρόνια έχουμε δει πως καταλήγουν αυτοί που δεν υπολογίζουν κανέναν και πόσο μάλλον τους υπαλλήλους!Κάντε καλή αποταμίευση και οι δύο γιατί του χρόνου πάτε σπίτι!

Ανώνυμος είπε...

Το νου σας!Εαν δεν τηρηθουν τα νεα μετρα govid στον εδοεαπ, θα εχετε να κανετε με την επιθεωρηση εργασιας!Τα μετρα ισχυουν απο ΑΥΡΙΟ και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ.Οι εγκυμονουσες θα πρεπει να μεινουν σπιτι και νσ μην ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να ερθουν στον οργανισμο

Ανώνυμος είπε...

Η Κυβέρνηση μιλάει για νέα μέτρα και πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση με τον κοροναιό και οι Διευθυντές ζουν στον δικό τους κόσμο!Τον Μάρτιο ο Κοροναιός έπιασε τον ΕΔΟΕΑΠ και τις υπηρεσίες του στον ύπνο,τώρα θα ξαναζήσουμε το ίδιο έργο και την ίδια ανεπάρκεια των Διευθυντών!Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ποια εγκυμονούσα εργάζεται; Όλες στο σπίτι τους είναι. Εκτός αν κάποια είναι έγκυος και δεν το έχει πει.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΚΕΔ που ανάρτησε το τόσο σοβαρό θέμα, έχει προβεί και στις σχετικές ενέργειες καταγγελίας στην εισαγγελία Αθηνών!Αυτό θα ήταν το σωστό,εφόσον την ενδιαφέρει το κοινό καλό!