Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση του Πολυϊατρείου στην Πάτρα της Ομοσπονδίας Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος (Κανακάρη 193, 262 21, τηλέφωνα: 2610 242 780 και 781).
Πρόκειται για συνεργασία του ΕΔΟΕΑΠ με την ΟΑΤΥΕ, της οποίας ο Οργανισμός είναι μέλος.
Συγκεκριμένα οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού θα μπορούν να εξετάζονται δωρεάν από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (οφθαλμίατρο, καρδιολόγο, παθολόγο, παθολόγο-διαβητολόγο, ορθοπαιδικό, ΩΡΛ) και θα έχουν πρόσβαση και στην οδοντιατρική και ορθοδοντική περίθαλψη του Πολυϊατρείου. Επιπροσθέτως, θα μπορούν να επισκέπτονται και τα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα με την ΟΑΤΥΕ στην Πάτρα (http://www.oatye.gr/patra/).
Οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται από το σύνολο των φαρμακείων του νομού Αχαΐας, μετά και τη σχετική συμφωνία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πάτρας με τον ΕΔΟΕΑΠ.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ καλύπτει ήδη τους ασφαλισμένους στην Πάτρα και ευρύτερα το νομό Αχαΐας με ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα μέσω των παρόχων υγείας Affidea και Βιοϊατρική (με ραντεβού στα ειδικά τηλεφωνικά κέντρα 2130900910 και 2109975695 αντιστοίχως).
Τηλέφωνο γιά τον προγραμματισμό των επισκέψεων σας είναι το 2610 242 780

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/proeklogiki-viasyni-gia-ti-symvasi-sta-dimosia-mme/

Προεκλογική βιασύνη για τη σύμβαση στα δημόσια ΜΜΕ
03/04/2019

Συμφωνία προεδρείου ΕΣΗΕΑ με κυβέρνηση

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με πολλές καταγγελίες από τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συζητήθηκε και ψηφίζεται το κείμενο της σύμβασης για τους δημοσιογράφους σε ΜΜΕ του Δημοσίου, ΕΡΤ, ΑΠΕ, δημοτικές επιχειρήσεις, Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και γραφεία Τύπου. Η σύμβαση, που περιλαμβάνει μόνο θεσμικά ζητήματα και ούτε ένα μισθολογικό, προχωρά με την ψήφο των δύο συνδικαλιστικών παρατάξεων του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ, των «Ενωμένων δημοσιογράφων» και της «Συσπείρωσης».

Στις περίπου 20 σελίδες του σχεδίου που τέθηκε προς συζήτηση στο ΔΣ της Ένωσης Συντακτών περιλαμβάνονται θέματα όπως πνευματικά δικαιώματα, ωράριο απασχόλησης, άδειες κάθε είδους, συνδικαλιστική προστασία και συνδικαλιστική συνδρομή.

Η πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποδέχθηκε την απαίτηση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής να μη συζητηθεί ούτε ένα θέμα που αγγίζει οικονομικά ζητήματα, όπως, για παράδειγμα, τα κλιμάκια, τα επιδόματα γάμου και πτυχίου, οι ωριμάνσεις, κ.λπ. Θέματα που στις άλλες συλλογικές συμβάσεις αναφέρονται στα θεσμικά ζητήματα του δημοσιογραφικού κλάδου.

Το κείμενο καταγγέλθηκε από όλες τις άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις ως «συμφωνία προεδρείου με την κυβέρνηση» λίγο πριν από τις πολιτικές εκλογές αλλά και τις επικείμενες εκλογές στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ τον Ιούνιο του 2019. Από τις επιμέρους καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν αξίζει να σημειωθεί πως στο κείμενο σύμβασης δεν περιλαμβάνεται το επτάωρο εργασίας για τους απασχολούμενους στα γραφεία Τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε Νικολάκη? Για την Πάτρα ειναι η ανάρτηση όχι για την ...Καλαμάτα ρε νταβατζή του Ταμείου!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥ; ΤΑ!

Τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την άρση του τραπεζικού, χρηματιστηριακού, φορολογικού και επαγγελματικού απορρήτου στους υπόχρεους δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, με την συμπολίτευση να δίνει ηχηρή απάντηση στις καταγγελίες περί σκοτεινών πρακτικών αναφορικά με τις δηλώσεις πόθεν έσχες αιρετών.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις στέλνει η κυβερνητική πλειοψηφία μέσω της τροπολογίας: «Άρση τραπεζικού, χρηματιστηριακού, φορολογικού και επαγγελματικού απορρήτου κατά τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης από τα όργανα ελέγχου». Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, όπως επίσης και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του δημοσιογραφικού Ομίλου Μαρινάκη, σύμφωνα με τα οποία ο πρόεδρος της Βουλής -μετά από εντολή του πρωθυπουργού- είχε στήσει μηχανισμό εκβιασμών μέσω των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη τσίου τσίου Περνιέσαι και για ξύπνιος εκεί στον 9,84

Εικονικά τιμολόγια προς 3 ραδιοφωνικούς σταθμούς
Οι εισαγγελείς διαφθοράς στηρίζονται σε καταθέσεις μαρτύρων, χειρόγραφες σημειώσεις και σε εικονικά τιμολόγια προς 3 ραδιοφωνικούς σταθμούς (Σκάι, Το Βήμα και Αθήνα 9,84) που εκδόθηκαν από διαφημιστική εταιρεία που δεν έχει μέχρι τώρα γίνει γνωστή από τις έως τώρα καταθέσεις.
Την εμπλοκή του Ανδρέα Λοβέρδου οι εισαγγελείς διαφθοράς τη συνδέουν με τις καταθέσεις μαρτύρων και τη διαφημιστική εταιρεία.
Θα ελεγχθεί αν αυτή η διαφημιστική εταιρεία λειτουργούσε ως "πλυντήριο" για τη Novartis για να ξεπλένεται βρώμικο χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο επεισόδιο της πολύ σημαντικής σειράς "Τρότσκι", παραγωγή Netflix, έκλεισε με μία παροιμία από την Αγία Γραφή (4:19): "Η οδός των πονηρών είναι σαν το σκοτάδι, δεν ξέρουν τι τους κάνει να σκοντάφτουν".