Σελίδες

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

κυρία ΕΣΗΕΑ. Μήπως ήρθε η ώρα απόδοσης δικαιοσύνης από μέρους σας;

Στις 23 Ιουνίου του 2012,κατά την διάρκεια της ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ και ενώπιον πολλών δημοσιογράφων, η τότε πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κυρία Ελένη Σπανοπούλου δέχθηκε σωματική βία από τον δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη.
Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12.2.2013 η ΕΣΗΕΑ ανάρτησε σκληρή επιστολή της (διαβάστε εδώ) εναντίον της κυρία Ε.Σπανοπούλου όπου κατά την άποψη της (της ΕΣΗΕΑ) η κ.Σπανοπούλου στοχοποίησε (αδίκως κατά την ΕΣΗΕΑ) τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο που όλως τυχαίως διετελούσε εκείνη ακριβώς την περίοδο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.
Διαβάζουμε όμως ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ.Γιώργος Φιλιππάκης καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλακή για αυτή την "ανύπαρκτη" κατά την κυρία ΕΣΗΕΑ βιοπράγηση εναντίον της κυρίας Ε.Σπανοπούλου.
Παρακαλούμε την κυρία ΕΣΗΕΑ να μας εξηγήσει δημοσίως - όπως εξ άλλου δημόσια ανάρτησε την αντίρρηση της στις 12.2.2013 - πως γίνεται μία άδικη στοχοποίηση της κυρίας Ε.Σπανοπούλου τελικά να καταδικάζει τον δημοσιογράφο Γ.Φιλιππάκη σε τόσο μεγάλη τιμωρία.
Μήπως κυρία ΕΣΗΕΑ ήρθε η ώρα να διορθώσετε το άρθρο σας (από 12.2.2013) και με αυτό τον τρόπο να υλοποιήσετε αυτό που έχετε ως έμβλημα της ιστοσελίδας σας;
Εκείνη δηλαδή τη φράση που αναφέρει ότι "η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ
Ανακοινώσεις 12.02.2013 12:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έντονη αντίθεσή του και τη διαμαρτυρία του για την επιχείρηση ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δραστηριότητας που εκδηλώνεται από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου, σε βάρος του μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Φιλιππάκη.

Από τις επόμενες ημέρες της συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, που έγινε στις 23 του περασμένου Ιουνίου, η Ελένη Σπανοπούλου είχε καταφύγει σε συκοφαντική επίθεση σε βάρος του. Ως Πρόεδρος, στη συνέλευση αυτή, ενάντια στη σύσσωμη αντίδραση του σώματος, ακολούθησε παρελκυστικές τακτικές για να εμποδίσει τη λήψη απόφασης και, όταν δεν το πέτυχε, επέλεξε να αποχωρήσει με σκοπό να την διακόψει. Όταν δεν πέτυχε και αυτό, επιχείρησε αντιπερισπασμό για να καλύψει τις ευθύνες της.

Στοχοποίησε τον συνάδελφο Γιώργο Φιλιππάκη κατηγορώντας τον ότι βιαιοπράγησε εναντίον της. Παρά το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποδείκνυαν το αβάσιμο των κατηγοριών της, η Ελένη Σπανοπούλου –και μάλιστα μετά από τρεις μήνες– υπέβαλε μήνυση εναντίον του, η οποία γνωστοποιήθηκε μετά από άλλους τέσσερις μήνες.

Είναι φανερό ότι η μήνυση κατά του Γ. Φιλιππάκη λειτουργεί προς την κατεύθυνση της θυματοποίησής της και συμψηφισμού των εις βάρος της εκκρεμοτήτων. Η ενέργειά της αυτή εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό για διατήρηση του ίδιου –σε βάρος των χιλιάδων ασφαλισμένων– καθεστώτος στον ΕΔΟΕΑΠ, όπως αποδεικνύεται πλέον και με την «αιφνιδιαστική παραίτηση».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ