Σελίδες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

η Διοίκηση αλλά και η Νέα Γενική Διεύθυνση το τρέχουν καλά...

Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αυτό είναι κάτι που και η υφιστάμενη Διοίκηση αλλά και η νέα Διεύθυνση του ΕΔΟΕΑΠ το δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις.
Τρέχουν όλα τα έργα, Ασφάλιση, Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων, Λογιστήριο, Οικονομικά, Πληροφορική ...
Για πρώτη (ίσως) φορά βλέπουμε στιβαρή Διοίκηση που γνωρίζει πολύ καλά από οργάνωση και παρακολούθηση έργων σε όλα τα πλάτη και μήκη των αρμοδιοτήτων της.
Τι να πρωτοπούμε; 
Αναλογιστική Μελέτη; 
Διαχωρισμός Κλάδων σε επιτυχή συνδυασμό με Κέντρα Κόστους;
Εισπράξεις που επιτεύχθηκαν από τον Οικονομικό Τομέα και που ήδη χτυπούν οροφή ;
Ολο και μεγαλύτερη ευαισθησία στα προβλήματα υγείας των ασφαλισμένων μας;
Επιτέλους ο ΕΔΟΕΑΠ απέκτησε και Διευθυντή Υγείας - ένα μεγάλο χρόνιο κενό που επιτέλους η υφιστάμενη Διοίκηση πολύ έγκαιρα το διαπίστωσε και το "κλείδωσε".
Η Ασφάλιση έχει πλέον "μπλοκάρει" και ταυτοποιήσει τους ενεργούς και μη ασφαλισμένους..
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση για Ασφαλισμένους χωρίς Εισφορές ...
Η Μηχανογράφηση διαρκώς σε νέα έργα και με νέα - νεανική πλέον στελέχωση.
Επίσης πολύ θετικό είναι ότι η Διοίκηση αντιλήφθηκε την υπολειτουργία σχεδόν όλων των τομέων και φρόντισε να ολοκληρωθεί η στελέχωση τους από νέα δραστήρια άτομα.
Όχι βέβαια ότι αυτά τα άτομα θα αποδώσουν άμεσα, σίγουρα όμως μετά από μερικά χρόνια και αφού περάσουν από εκπαίδευση και κατανοήσουν τις διαδικασίες του ταμείου μας, θα φανεί η αξία τους.
Αντε παλικάρια και λεβέντισες,  λίγο υπομονή ακόμα και μόλις το ΣτΕ θα γυρίσει προς όφελος μας, τότε θα περιχαρακωθεί η πλήρης χαρτογράφηση των εργοδοτών και θα απογειωθεί  το σύνολο των εσόδων του Οργανισμού μας.
Μπράβο σας. Μείνετε προς αυτή την κατεύθυνση: 
Σκεφτείτε και εσείς πως ακόμα μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα μιάς και ο εχθρός του καλού είναι σίγουρα το καλύτερο...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τώρα; Αυτά σου είπαν να γράψεις;
Αρχίατρο πότε θα αποκτήσουμε; Γιατί αυτό το τρίο που έχουμε, είναι μόνο για τις πίστες.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς παναγία μου, που ήρθε Γενικός Διευθυντής και "τρέχει" τα πάντα. Ρε δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα αναμένουμε τη προκήρυξη των "ορφανών" θέσεων!Ευελπιστούμε στην άξια τοποθέτηση ικανών ατόμων με προσόντα και ευχόμαστε την αποφυγή τοποθέτησης ατόμων εν μια νυκτί,λόγου χάρη θέση αναπληρώτριας τομεάρχη ΤΥΠ,που απο υπάλληλος 3 μηνών ξαφνικά έγινε αναπληρώτρια τομεάρχης!Ευχόμαστε τα μέλη του ΔΣ, τα οποία θεωρούμε άξια, να αποφύγουν τέτοια λάθη,καθώς και να διορθώσουν προηγούμενες ανορθόδοξες τοποθετήσεις!

Ανώνυμος είπε...

Το σωστό ήταν στη θέση της Αναπληρώτριας Τομεάρχη ΤΥΠ να έβαζαν την Αλεξάνδρα που ήξερε το τμήμα και που έχει πάρα πολλά χρόνια στον οργανισμό...αλλά δε τη "προώθησε" η Τομεάρχης διότι ήθελαν να βολέψουν την υπάλληλο των 2 μηνών!Όσο για το εάν πληροί τις προϋποθέσεις της θέσεως,θα σας αναφέρω ότι ούτε η τομεάρχης των Διοικητικών υπηρεσιών δεν πληροί τις προϋποθέσεις της θέσεως αλλά είναι "εξαίρεση"!Ελπίζουμε στη Διοίκηση και τους 2 νέους Διευθυντές να πράξουν τα δέοντα,ή όλοι ίσοι ή προβάδισμα σε αυτούς που έχουν χρόνια ή προκήρυξη όλων των θέσεων!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει "η τομεάρχης των Διοικητικών Υπηρεσιών". Υπάρχει " ο τομεάρχης Διοικητικού - Λειτουργίας Υπηρεσιών και Οικονομικού" και πληροί τις προϋποθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αν θες να πεις "η αναπληρώτρια τομεάρχης Διοικητικών Υπηρεσιών",η οποία υπάρχει και δε πληροί τις προυποθέσεις αλλά κάποιοι βάζουν πλάτη για να κουκουλώσουν το θέμα...για να δούμε το ίδιο θα κάνει και ο Γενικός Διευθυντής που δεν είναι συγγενής κανενός;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιες ακριβώς ειναι οι προϋποθέσεις για τους αναπληρωτές τομεάρχες; Για πες.

Ανώνυμος είπε...

Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λεει ο σοφός λαός.Αλλά εισαι τοσο κοντός που ούτε τα κραμασταρια δεν μπορεις να φτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πάρε το ποδήλατό σου και κόψε καμια βόλτα και άσε τους άλλους να δουλεύουν,γιατί απο ότι βλέπω έχεις μεγάλτερη γλώσσα απο το μπόι σου.Άρε Σπανό...κάτι ήξερες!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα κορυφαίος στις βρωμοδουλειές
Ρε συ μ έκανες και γέλασα πρωί πρωί
Και αγράμματος και ψώνιο και κορυφαίος στις βρωμοδουλειές
Μπράβο αγορινα μου καλαματιανή
Μια ερώτηση μόνο.Χωρίς πτυχίο, πως κάνεις μεταπτυχιακό βρε θηρίο?

Γι αυτό το σκοπό, ο ΑΘΗΝΑ 984, και συγκεκριμένα ο κορυφαίος δημοσιογράφος Νίκος Καρούτζος, ‘ανακρίνουν’ τον καθηγητή Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Portsmouth, Αγγλίας, κο Κωνσταντίνο Βέργο, σήμερα Παρασκευή 31/1. Η εκπομπή μεταδίδεται 5-6μμ. και μπορείτε να την παρακουθήσετε διαδικτυακά στο λινκ ΑΘΗΝΑ984


Λίγα λόγια για τον Νίκο Καρούτζο

Ο Νίκος Καρούτζος είναι υπέρμαχος της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας. Γεννήθηκε το 1969 στις ΗΠΑ από γονείς μετανάστες οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα. Τα σχολικά χρόνια τα πέρασε στην Καλαμάτα όπου και τελείωσε το Λύκειο για να μετακομίσει στη συνέχεια για τις σπουδές στην Αθήνα. Αυτή την περίοδο κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία. Στη Δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1995 στο Κανάλι 5. Σε όλητην πορεία το ρεπορτάζ που κάνει είναι Οικονομικό-Επιχειρηματικό. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από τις 27/11/2001. Στον Αθήνα 9,84 επιμελείται και παρουσιάζει κάθε Παρασκευή την εκπομπή «Αγορά Αξιών». Στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Επενδυτής, Μακεδονία, Αξία καθώς και το Ραδιοφωνικό Σταθμό Alpha News.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κόμματα στο πλευρό του ΕΔΟΕΑΠ

Την αλληλεγγύη τους στον κόσμο της ενημέρωσης και τους 32.000 ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατά την κοπή της πίτας του Οργανισμού.

Η εκδήλωση συνέπεσε χρονικά με την αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας έναντι προσφυγής μερίδας εργοδοτών κατά της εισφοράς 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ, τη νομοθέτηση της οποίας είχαν υπερψηφίσει όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

«Η Νέα Δημοκρατία στέκεται δίπλα στον αγώνα σας για πλουραλιστική ενημέρωση» ανέφερε στο μήνυμα που απέστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου, Τάσος Γαϊτάνης, συμπληρώνοντας πως «είμαστε σε αναμονή της απόφασης του ΣτΕ και η ΝΔ σέβεται τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου».

«Είμαστε στο πλευρό του ΕΔΟΕΑΠ» διεμήνυσε ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, τονίζοντας ότι «θα φανεί από την ιστορία ποια κόμματα πραγματικά στηρίζουν τον ΕΔΟΕΑΠ». «Υποστηρίζουμε εμπράκτως την ενημέρωση, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τον έντυπο Τύπο» διευκρίνισε, υπενθυμίζοντας «τα μέτρα στήριξης για τον Τύπο, που θεσμοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. «Τασσόμαστε μαζί σας στο δίκαιο αγώνα του ΕΔΟΕΑΠ» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι «πάντα το ΚΙΝΑΛ υποστήριζε τους εργαζομένους στην ενημέρωση» και «αυτονόητα το ίδιο θα πράξει εκ νέου εάν χρειαστεί».

«Κοντά στις διεκδικήσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ» δήλωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Μέρα 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, επισημαίνοντας «πόσο επλήγη ο κλάδος από τις μνημονιακές πολιτικές».

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Σταύρος Καπάκος, μίλησε για «την κρισιμότητα της απόφασης του ΣτΕ για την υγεία και την επικούρηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ», τονίζοντας πως «όλες οι Ενώσεις εργαζομένων στα ΜΜΕ θα στηρίξουν έως τέλος τον αγώνα».

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Βασίλης Βασιλικός και Νίκος Φίλης, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι των Ενώσεων εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΠΤΥΜ), του ΕΦΚΑ και των αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων ΤΥΠΕΤ, ΕΤΑΣ, ΤΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα στάμπαρες πολλούς στη πίτα και είπες να ξεκινήσεις τα παλιά?

Ανώνυμος είπε...

Ρε κορίτσια ότι και να γραφτεί σας φταίει ο Γιάννης;Ναι είναι κοντός αλλά έχει πιο μεγάλη καρδιά απο εσάς!Η μια προσπαθεί να βγάλει το μάτι της άλλης σε αυτόν τον οργανισμό και απο κοντά είστε "αγαπημένες φίλες",έλεος!Απο την εποχή του Κιαου τα ίδια πράγματα ζω,ίδιες είστε αλλά πιο γερασμένες.Δεν φταίτε εσείς,αλλά οι άδικες αποφάσεις κάποιων που σκοπό είχαν και έχουν, να σας βάζουν να τρώγεστε μεταξύ σας!Αν και γυναίκα και χρόνια υπάλληλος αυτού του οργανισμού,θεωρώ ότι οι πιο πολλές απο εμάς κουβαλάμε τη γυναικεία κακία και ζήλια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την ώρα που οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της εισφοράς του 2% επί του κύκλου εργασιών, η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ αντί να σκεφτεί την ανάγκη για ενότητα απέναντι στη μεγάλη μάχη, επιλέγει την τακτική της ΣΥΡΙΖΟποίησης του Οργανισμού. Αντί να αντιμετωπίσει θεσμικά τον ΕΔΟΕΑΠ και να τον κρατήσει μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, τον έχει μετατρέψει σε υποκατάστημα της Κουμουνδούρου προσλαμβάνοντας αφειδώς πάνω από 40 στελέχη και εργαζόμενους που στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν ως βασικό προσόν τα κομματικά διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ έφτασε να μετατρέψει μια απλή εκδήλωση όπως είναι η κοπή πίττας σε εκδήλωση προώθησης των επαναστατικών (εκ της ασφάλειας της αντιπολίτευσης) πρακτικών. Εμφανίστηκε να δηλώνει ότι κλήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης αλλά «όχι μόνο δεν προσήλθε αλλά και μπήκε στον κόπο να απαντήσει καν». Έτσι έδωσε πάσα στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να επιτεθεί στην κυβέρνηση γιατί «δεν ενδιαφέρεται για τον ΕΔΟΕΑΠ».
Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η αλήθεια είναι η εξής. Το γραφείο τύπου του ΕΔΟΕΑΠ έστειλε απλά ένα email στο κόμμα της ΝΔ , στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας (την τελευταία στιγμή δηλαδή) και χωρίς καν να μπει στον κόπο να τηλεφωνήσει αν δει αν ελήφθη και χωρίς καν στην πρόκληση να αναγράφει το τυπικό παρακαλώ επιβεβαιώστε. Την περασμένη Τετάρτη τηλεφώνησε η γραμματέας του κ. Γαϊτάνη να ερωτήσει για τα διαδικαστικά και την ενημέρωσε το γραφείο τύπου ότι επρόκειτο για μια σύντομη διαδικασία να κοπούν κομμάτια πίττας και ότι δεν υπάρξουν τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων. Την Τετάρτη το απόγευμα προέκυψε ένα σοβαρό θέμα στον κ. Γαϊτάνη και η γραμματέας του έψαχνε να ενημερώσει το γραφείο Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ αλλά δεν σήκωνε κανένας το τηλέφωνο. Βλέπετε, το Γραφείο Τύπου του Οργανισμού λειτουργεί με ωράριο Δημοσίου!
Την Πέμπτη το πρωί μετά κόπων και βασάνων βρήκε κάποιον να απαντήσει κι ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει -για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους- η δυνατότητα να παραστεί ο κ. Γαϊτάνης.
Παρ όλα αυτά ο κ. Καπάκος σα να μην συμβαίνει τίποτα έκανε το show που έκανε στην κοπή της πίττας. Αυτό όμως ήταν το λιγότερο καθώς μετά την ολοκλήρωση του show μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ προερχόμενο από την παράταξη Αντωνιάδου (η οποία γνωστόν αποτελεί ουρά του ΣΥΡΙΖΑ) τηλεφώνησε στον κ. Γαϊτάνη και του ζήτησε να κάνει δήλωση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Ο κ. Γαϊτάνης παρ ότι αντιμετώπιζε σοβαρότατο προσωπικό ζήτημα ανταποκρίθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να εκδοθεί ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ που ανέφερε ότι όλα τα κόμματα στηρίζουν τον Οργανισμό και στην οποία μπήκε περικεκομένη η δήλωση Γαϊτάνη. Μάλιστα! Αυτός ο «κακός» εκπρόσωπος της ΝΔ που έχει λούσει από βήματος αλλά και εκτός βήματος με κοσμητικά επίθετα ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ νωρίτερα. Ούτε ο Γκαίμπελς τέτοιες πρακτικές.
ΥΓ: Ο κ. Καπάκος δεν είχε να πει ούτε μια καλή κουβέντα, για την ακρίβεια δεν είπε καμία κουβέντα για το προσωπικό του Οργανισμού. Προφανώς περιμένει να γίνουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ για να είναι ικανοποιημένος.
Νίκος Καρούτζος
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και πρώην Πρόεδρος ΔΣ
Άντζυ Σταθάτου
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και πρώην ΓΓ ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ προέδρου ΔΣ
Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση δύο μελών του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, που βρίθει ανακριβειών, ως πρόεδρος του ΔΣ αναγκάζομαι να αποκαταστήσω την αλήθεια για ακόμη μία φορά.
Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση κοπής πίτας του Οργανισμού, που έγινε την 30ή Ιανουαρίου 2020, εκλήθησαν εγκαίρως από το γραφείο Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ (6 ημέρες πριν, δηλαδή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020) οι εκπρόσωποι Τύπου όλων των κομμάτων της Βουλής. Προσκεκλημένοι, επίσης, ήταν και οι βουλευτές-ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ όλων των κομμάτων. Αυτό αποδεικνύεται από τα σχετικά έγγραφα (emails, τα οποία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου) και όχι, προφανώς, από τα εσκεμμένα ψεύδη των δύο μελών.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Τάσος Γαϊτάνης, απάντησε τηλεφωνικώς αμέσως μόλις έλαβε την πρόσκληση ότι θα προσέλθει. Κατά την έναρξη και τη διάρκεια της εκδήλωσης, ωστόσο, δεν ήταν παρών. Εν συνεχεία έγινε τηλεφωνική επικοινωνία από το γραφείο Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ τόσο με συνεργάτιδα του, όσο και με τον ίδιο. Ακολούθησε η αποστολή γραπτού μηνύματός του προς τον ΕΔΟΕΑΠ, στο οποίο μάλιστα εξηγούσε: «Λυπάμαι ειλικρινά που τελευταία στιγμή λόγω ενός έκτακτου γεγονότος δεν μπόρεσα να παρευρεθώ».
Οι δηλώσεις του περιλήφθηκαν στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Οργανισμός για την κοπή της πίτας.
Όλα τα άλλα εντάσσονται στη διαστρέβλωση της αλήθειας που συνειδητά υπηρετούν τα δύο συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Σταύρος Καπάκος
Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καπάκος, όχι μόνο δεν είπε τίποτα για το προσωπικό, αλλά δεν επέτρεψε καν στους Διευθυντές να πούνε δυο λόγια. Βέβαια, τον Γενικό τον έχουμε ξανακούσει. Θα έλεγε ότι οι ασφαλισμένοι μας πληρώνουν και πρέπει να πέφτουμε στα τέσσερα. Φάνηκε από την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει για το προσωπικό; Γιατί, τους ξέρει; Κατέβηκε ποτέ στους ορόφους; Πήγε ποτέ στο κτίριο της Ορμινίου;

Ανώνυμος είπε...

Ώς χρόνια εργαζόμενοι του οργανισμού,ευελπιστούμε στη κρίση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για την αυριανή απόφασή του για τη θέση του Αναπλ. Τομεάρχη ΤΥΠ,η οποία θεωρούμε δόθηκε σε υπάλληλο που είχε προσληφθεί 2 μήνες πριν και αδιαφορώντας για υπαλλήλους με πολλά χρόνια στον οργανισμό,σε θέσεις ευθύνης.Το ΔΣ πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να ψηφίσει υπέρ ή κατά της αδικίας αυτής και να θέσει θέμα προκήρυξης της θέσεως ώστε να έχουν όλοι το δικαίωμα άξιας διεκδίκησης.Η υπάλληλος θα πρέπει να επιστρέψει στην αρχική της θέση για την οποία προσλήφθηκε.Δώστε μας το δικαίωμα να μπορούμε να διεκδικούμε με το σωστό τρόπο την εξέλιξη στη ζωή μας.Περιμένουμε την αυριανή σας απόφαση,ελπίζουμε στη τήρηση των αξιών και όχι των παλιών μεθόδων επαγγελματικής εξέλιξης.

Ανώνυμος είπε...

Το δικαίωμα της διεκδίκησης μια σοβαρής και υπεύθυνης θέσης στον οργανισμό,δε το στερούνται μόνο οι υπάλληλοι του Οργανισμού,αλλά όλοι οι άνεργοι πολίτες,όλα τα απολυμένα μέλη του κλάδου.Πολλά απο τα μέλη των Ενώσεων που έχασαν τη δουλειά τους θα μπορούσαν να καλύψουν μια τέτοια θέση ευθύνης,πρώην Διευθυντές τμημάτων και σοβαρά στελέχη εφημερίδων έχουν μείνει άνεργα.Εφόσον η τοποθέτηση της υπαλλήλου δεν ήταν μόνιμη,αλλά ορισμένου χρόνου για τη κάλυψη αναγκών,ορθό θα ήταν η Διοίκηση του οργανισμού που ψηφίσαμε πριν δύο χρόνια,να αποφασίσει τη δημόσια προκήρυξη της.Βοηθήστε τους εργαζομένους του κλάδου μας ώστε να σας βοηθήσουν και αυτοί και οι εξωτερικοί παράγοντες όπως αναφέρατε στη κοπή της πίτας.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο. Να γίνει προκήρυξη. Γιατί από τους εσωτερικούς, κανείς δεν θέλει να δουλέψει με τη Γκιώνη. Έχουν εκφραστεί τόσα παράπονα και κανείς δεν ακούει. Αλλά είναι λογικό. Ήταν η συμφωνία για να πάει στον εισαγγελέα. "Θα πάω, αλλά δεν θα με κουνήσει κανείς από εκεί".

Ανώνυμος είπε...

Σπανοπούλου, πότε δεν υπήρξες εργαζόμενη του Οργανισμού. Ήσουν απλά ένα μέλος του Δ.Σ. και απλά μια Πρόεδρος. Μην πατρονάρεις άτομα, γιατί τους κάνεις κακό.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να καταλάβω πως μια Διοίκηση 11 μελών αποφάσισε και έκρινε μια υπάλληλος των 2 μηνών,να γίνει αναπληρώτρια τομεάρχης και απο ένα μισθό των 900 ευρώ να πάει στα 4000 ευρώ!Η απόφαση αυτή ήταν και είναι,αλλά ελπίζουμε να μη συνεχιστεί,άδικη εις βάρος των εργαζομένων και των μελών των Ενώσεων!Σε αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχουν και οι Πρόεδροι μας, ελπίζουμε αύριο να σκεφτούν την απόφασή τους και να προκηρύξουν τη θέση.Θυμίζω ότι πριν στη θέση αυτή ήταν ο Κύριος Βαράκης,με ένα πλούσιο βιογραφικό και πλούσιο εργασιακό βίο,ο οποίος διετέλεσε τα τελευταία χρόνια Διοικητής Νοσοκομείου, κι ο οργανισμός μας τον είχε ως Προϊστάμενο ΤΥΠ και όχι ως Αναπληρωτή Τομεάρχη!

Ανώνυμος είπε...

Ελα κυρά μου τράβα στο σπίτι σου! Μην δημιουργείς εντυπώσεις με ψέματα. Αιντε...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι απλό, αλλά και δύσκολο. Πρέπει να ξεριζωθεί μια άρρωστη νοοτροπία, η οποία οδήγησε τον Οργανισμό σε λειτουργική ανεπάρκεια. Όλα ξεκινούν από το ποιος αξιολογεί ποιον. Οι προσλήψεις γίνονταν και γίνονται ρουσφετολογικές, (αξιοκρατικές προσλήψεις Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Υγείας). Οι αξιολογήσεις και οι προαγωγές επίσης. Ας βοηθήσουμε να ξεπεραστούν οι αρρώστιες του Οργανισμού.
Οι θέσεις των στελεχών να προκηρύσσονται και να αξιολογούνται από εξειδικευμένες εταιρείες.
Οι άλλες θέσεις από ομάδα στελεχών του ΕΔΟΕΑΠ, Διευθυντές και τμηματάρχες.
Επίσης κάθε χρόνο κυκλική αξιολόγηση 360ο σε όλο το προσωπικό.
Δεν έχουμε περιθώρια, μόνο έτσι θα επιβιώσει ο ΕΔΟΕΑΠ για τους ασφαλισμένους αλλά και τους εργαζόμενους.