Σελίδες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

κάντε το όπως ο ΕΦΚΑ

ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση ασφαλισμένων λόγω κορωνοϊού



Από ότι φαίνεται ο ΕΦΚΑ εμφανίζεται πιό αποφασιστικός. 
Βλέπουμε βέβαια κάποια κενά στο όλο άρθρο αλλά εσείς στον ΕΔΟΕΑΠ μπορείτε και καλύτερα.

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι λογικο να υπαρχουν 2-3 αξιωματουχες του Εδοεαπ οι οποιες δεν μπορουν να καταλαβουν με ποιο τροπο μπορει να γινει η απομακρυσμενη εργασια τωρα πλεον που ειναι επιτακτικη.
Αυτες οι κυριες εγιναν κατα λαθος στελεχη και ολα τους τα χρονια μονο μια ηταν η δουλεια τους και ενα εργαλειο μονο ηξεραν - τη καρτα προσελευσης και αποχωρησης τους.
Προφανως δεν εχουν τη καταλληλη υποδομη και δεν μπορουν να μοιρασουν στους υφισταμενους τους εργασιες κατ οικον.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε περάσαμε δύσκολες οικονομικές στιγμές και μας ζητήσατε να βάλουμε πλάτη και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον Οργανισμό,τους Ασφαλισμένους και τη Διοίκηση,το κάναμε και με όλη μας τη δύναμη!Τώρα ζητάμε εμείς απο εσάς,τώρα που όλοι λένε "μένουμε σπίτι",τώρα που κινδυνεύει η ζωή μας και η ζωή των δικών μας ανθρώπων απο τον "αόρατο εχθρό",τώρα που πρέπει να παγώσουν σχεδόν όλα για τις επόμενες τρείς εβδομάδες ώστε να ανακόψουμε την εξάπλωση του θανατηφόρου ιου,ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ να μας προστατεύσετε,να πάρετε τη σημαντική απόφαση να ανασταλούν όλες οι διοικητικές υπηρεσίες και όσες μη επείγουσες ιατρικές,για όλους έχει αξία η ζωή!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις;;;
Ακομα και σημερα κανατε συναντησεις απο κοντα στον Εδοεαπ;
Δεν σας εχει μιλησει ουδεις για την δυνατοτητα τηλεδιασκεψης;;;
Μηπως θελετε "ξηλωμα" εσεις που διευθυνετε τον Εδοεαπ;

Ανώνυμος είπε...

Αύριο το ΔΣ θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη...έτσι είναι όταν ο καπετάνιο και το πλήρωμα πηδάνε πρώτοι απο το πλοίο που βουλιάζει.Καλή δύναμη σε όσους εργάζονται,και μπράβο σε όσους έχουν και έρχονται με τα οχήματά τους με σκοπό να αποφύγουν την επιμόλυνση και τη μεταφορσ του ιού απο τα ΜΜΜ...η βενζίνη δικιά σας,το κέρδος του ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ειναι ο καπετάνιος να κατέβει τα πατώματα και να δει πως δουλευουν οι εργαζόμενοι σε καποια πόστα. Ο ενας πάνω στον άλλον. Να κατέβει γιατι αν δεν κατέβει θα μπει άλλος και αρχίσει καμπάνες.

Ανώνυμος είπε...

Την άκουσε ο κορυφαίος Αρχιατρος απο τον γιατρό εργασίας σημερα. Ίδρωσε; Μπαααα.... Πάνω απο ολα η θεση και οι υπερωρίες. Τράβα στο χωριό σου γιατι εισαι άχρηστος!

Ανώνυμος είπε...

Οι ΣΟΒΑΡΟΙ ιατροί και επιστήμονες λένε όχι στα γάντια και τις μάσκες...εμείς ποιο ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ακούσαμε και κάνουμε όλοι μας τους χειρουργούς στον ΕΔΟΕΑΠ???
Διαβάστε:

Ο κ. Βασιλακόπουλος είναι καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και ξεκαθαρίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πότε χρησιμοποιούμε τη μάσκα, γιατί είναι μύθος ότι τα γάντια προστατεύουν, πώς μεταδίδεται ο ιός, τι συμβαίνει με τις επιφάνειες και τι πρέπει να προσέξει κανείς. Κατά τον καθηγητή της Ιατρικής, το πλύσιμο των χεριών και η αποφυγή αγγίγματος του προσώπου μας είναι τα δύο πιο ισχυρά όπλα κατά του κορωνοϊού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ορισμένες από τις οδηγίες του κ. Βασιλακόπουλου:

– Η μάσκα δεν έχει νόημα όταν είμαστε μόνοι μας, παρά μόνο εάν είμαστε πολύ κοντά σε άλλους. Ο ιός δεν κυκλοφορεί στον αέρα, δεν είναι αεροπλάνο, ελικόπτερο. Ο ιός μεταδίδεται από τις αναπνευστικές εκκρίσεις ενός συνανθρώπου μας που νοσεί και οι οποίες, ακόμη κι αν βήχει, ταξιδεύουν μάξιμουμ ένα μέτρο από το στόμα του ή τη μύτη που φταρνίζεται. Άρα, όταν είμαι μόνος μου και κυκλοφορώ στο δρόμο, δεν έχει κανένα νόημα να φοράω μάσκα, δεν με προστατεύει, δεν κυκλοφορεί κάποια ραδιενέργεια στο εξωτερικό περιβάλλον και θα πεθάνω από αυτό!

– Δεν έχει κανένα νόημα να κυκλοφορώ με γάντια. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που φοράνε γάντια και πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ. Ωραία, μπαίνω στο σούπερ μάρκετ, πιάνω διάφορα αντικείμενα, μετά πιάνω το πορτοφόλι μου, το ανοίγω και πιάνω την πιστωτική κάρτα ή τα χρήματα, άρα ό,τι έχω πιάσει με τα γάντια το βάζω στην πιστωτική μου κάρτα και την οποία θα ξαναβάλω μέσα. Θα το πάρω λοιπόν σπίτι μου.

– Αν ήταν να μας προστατεύσει όλο αυτό, θα ήταν απλό να μας δώσει το κράτος μία οδηγία, «φορέστε όλοι γάντια και μία μάσκα και λύσαμε το πρόβλημα».

– Για να μας προστατεύουν τα γάντια, πρέπει να ξέρουμε πώς να τα βγάλουμε. Γιατί, όταν βγάλουμε το πρώτο γάντι, χρειάζεται ειδικός τρόπος για να βγάλεις το δεύτερο γάντι, για να μην μολύνεις το χέρι σου.

– Οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος κορωνοϊό ή να τον μεταδώσει εάν τον έχει, είναι σχεδόν μηδαμινές, εάν κάνει δύο απλά πράγματα: δύο μέτρα απόσταση από τον οποιοδήποτε και δεν βάζω ποτέ τα χέρια στο πρόσωπο, εκτός εάν τα έχω πλύνει πολύ καλά, με άφθονο σαπούνι και νερό.

– Η οδηγία είναι σαφώς «μείνετε σπίτι», διότι είναι δύσκολο να ακολουθήσει κανείς τα παραπάνω.

– Αν νοσηλεύομαι με κορωνοϊό στο σπίτι και θέλω μία παραπάνω εικόνα, μπορώ να αγοράσω ένα οξύμετρο, να μου δείχνει πόσο οξυγόνο έχει το αίμα μου. Αν δω ότι πέφτει κάτω από 92, 93, τότε πάω στο νοσοκομείο. Όμως, κάνω έκκληση. Ο Έλληνας είναι ικανός, χωρίς να έχει τίποτα, να παραγγείλει από το Ίντερνετ ό,τι οξύμετρο υπάρχει σήμερα και μετά οι άνθρωποι που θα τα χρειαστούν, διότι έχουν κορωνοϊό και τους είπαμε να μείνουν στο σπίτι, να μην μπορούν να το προμηθευτούν.

Ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε ακόμη σε ερωτήσεις για ευπαθείς ομάδες, για τα τρόφιμα και πώς τα αποστειρώνουμε, με σαφή οδηγία για βραστές και όχι ωμές σαλάτες, αν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για μετάδοση της νόσου μέσα από τρόφιμα. Κάλεσε, δε, τους πολίτες που δεν έχουν κάνει εμβόλιο για τη γρίπη, να σπεύσουν να το κάνουν, καθώς η περίοδος δεν έχει λήξει, αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει μέχρι τον Μάιο.








ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης
LIFESTYLE 20 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στα νησιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 20 Μαρτίου 2020

Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: Τα κοντέινερ στην αυλή του ΕΔΟΕΑΠ μιας που τα έχουμε σχεδόν αχρησιμοποίητα μπορούμε να τα κάνουμε να τα κάνουμε καντίνα ώστε να τρώμε και κανένα σάντουιτς ώστε να πιάσουν τόπο???Ποιός σας έπεισε γιαυτό το φιάσκο???Όχι για ένα...αλλά για δύο κιόλας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μας έπρεπε να δείξουν οτι έκαναν κατι. Έβαλαν τα εξοχικά και μετά απαγόρευσαν την είσοδο. Πηδάνε τους υπαλλήλους που δουλευουν καθημερινά, με ο,τι τους κατέβει στο κεφάλι και με βάση οσα τους λεει ο άχρηστος καρδιολόγος. Παραβιάζουν τις μισές οδηγίες του ΕΟΔΥ πιστεύοντας οτι δεν τους αγγίζει κανεις. Ολα για την καρέκλα και τη μόστρα. Τίποτα άλλο. Εσυ που λέγεσαι διευθυντής υγείας ακούς; Θα φας το κεφαλι σου με τέτοιον συμβουλάτορα. Ξυπνα!

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ να δείξουμε λίγο προσοχή στις επαφές μας με τους συναδέλφους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ηλικιακές ομάδες και ειδικά άνω των 60 ετών.Είναι άτομα της τρίτης ηλικίας και πρέπει να δείξουμε λίγο προσοχή να μη νοσήσουν απο τον ιο.

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώστε και τα γερόντια του οργανισμού μας που το παίζουν ότι είναι 40 χρόνων και δε μπορούν να δεχτούν την ηλικία τους...

Ανώνυμος είπε...

Kriton Arsenis (fb):
Αποκρύπτουν θανάτους από Κορονοϊό; Η απώλεια της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα κρύβει μια τρομακτική ιστορία. Της είχαν δώσει οδηγία να μην πάει σε νοσοκομείο, λόγω προβλήματος στην καρδιά της. Της πήγαιναν συγγενείς φαγητό με προφυλάξεις. Συνέχιζε να μην επανέρχεται, οι γιατροί του ταμείου της έλεγαν όλα καλά, να παρακολουθεί τον πυρετό. Ζήτησε να πάει κάποιος γιατρός να την δει στο σπίτι, αφού δεν της επέτρεπαν να πάει στο νοσοκομείο. Της είπαν δεν χρειάζεται. Πήρε τους γιατρούς ΣΟΣ, που έρχονται σπίτι, της είπαν χρειάζονται άδεια από τον ΕΟΔΥ. Πήρε τον ΕΟΔΥ για να δώσει άδεια στους γιατρούς ΣΟΣ, της είπαν θα το εξετάσουν. Τους ξαναπήρε την επόμενη μέρα, το εξετάζουν ακόμη μάλλον. Επίσης ο ΕΟΔΥ δεν επιτρέπει καν να γίνει νεκροψία σε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού. Τελικά η Χαρά θεωρείται θύμα του Κορονοϊού; Όχι βέβαια, αφού κανονικά δεν δέχονται καν να κάνουν νεκροψίες. Ζητούσε να της κάνουν τεστ και δεν της έκαναν. Άτομο υψηλού κινδύνου παίρνει οδηγία να μείνει σπίτι, να μην πάει στο δημόσιο νοσοκομείο, να μην της δοθεί η άδεια να την δει ιδιώτης γιατρός, χωρίς να της δίνεται καν η δυνατότητα για ένα τεστ, και εν τέλει χωρίς καν νεκροψία.

Ανώνυμος είπε...

Παυλος Πολακης (fb):
Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κρίτων Αρσενης έκανε πριν λίγο αυτή την καταγγελία με ανάρτηση του!!!
Αν αυτά ισχύουν τότε κάποιοι από τον ΕΟΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ!.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΕΟΔΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γράφει στο άρθροοι γιατροί του ταμείου της έλεγαν όλα καλά, να παρακολουθεί τον πυρετό. Ζήτησε να πάει κάποιος γιατρός να την δει στο σπίτι, αφού δεν της επέτρεπαν να πάει στο νοσοκομείο. Της είπαν δεν χρειάζεται..." Το ταμείο της τι έχει να πει;Γιαυτό το λόγο μένει το ταμείο ανοιχτό;Εφόσον δε μπορούσε να προσέλθει στο ταμείο για εξέταση γιατί δε πήγε ο καρδιολόγος που είναι και αρχίατρος ή κάποιος άλλος γιατρός στο σπίτι;Γιατί;Γιατί κύριοι και κυρίες της Διοίκησης αφήσατε να πεθάνει μια συνάδελφος;Αν είχε πάει ο καρδιολόγος του ταμείου μας μαζί με ένα παθολόγο να την εξετάσει,σήμερα ίσως να ζούσε!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι,τα κοντέινερ και οι άδπρες ειδικές στολές που αγόρασε ο οργανισμός ειναι για να φωτογραφίζονται κάποιοι γιατροί και όχι για να εξετάζονται τα σοβαρά περιστατικά!Ευχαριστούμε για την αδιαφορία και το θάνατο της συναφέλφου

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τη οργάνωση και τα μέτρα που έλαβε για τον κορωναιό το ΤΥΠΕΤ.Η διοίκηση και η διεύθυνση έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα και όλοι μιλούν για αυτά διότι οι συμβουλές που έδωσε ο άξιος και σοβαρός Αρχίατρός τους σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έπιασαν τόπο και όλοι οι ασφαλισμένοι είναι ικανοποιημένοι...εμείς ποιον έχουμε συμβουλευτεί και είμαστε μπ@@δ@λο;Λάθος επιλογή ατόμων γιαυτή τη κρίση!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν περιπτώσεις κλεμμένων υλικών και εργαλείων στον οργανισμό;;;;έχει ακούσει κάποιος κάτι;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει έρευνα 20ετίας θα τρίβετε τα μάτια σας...θέλετε να το κάνετε;Πολύ απλά,μια σύγκριση να γίνει της λίστας των υλικών και των εργαλείων που έχει καταγεγραμμένα το γραφείο προμηθειών με τη λίστα των υλικών και τα εργαλείων που υπάρχουν πραγματικά στο οργανισμο,πιστεύω θα σας δείξει το τι έγκλημα έχει συμβεί εις βάρος του οργανισμού και των χρημάτων των ασφαλισμένων!Θέλει κάποιος να το κάνει;;;Απλά μια τυπική έρευνα και καταγραφή...δεν είναι κάτι!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τι ξέρουν οι νοσοκόμες του 4ου?Αν ξέρουν κάτι οι νοσοκόμες του 4ου,τότε κάτι θα ξέρει και η προισταμένη τους!

Ανώνυμος είπε...

Των τελευταίων αυτών εξελίξεων ακολουθεί και το μήνυμα του Κώστα Τζαναβάρα προς τον βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη. Ολόκληρο το δημόσιο μήνυμα:

«Κρίτωνα,

Εμπιστεύομαι την πληροφορία από την κόρη μου ότι είχες την εκτίμηση της αδελφής μου Χαράς Τζαναβάρα. Γι’ αυτό σε θεωρώ φίλο και καλοπροαίρετο, και σου απευθύνομαι στον ενικό.

Πρώτα απ’ όλα, λοιπόν, θέλω να είσαι βέβαιος ότι η χθεσινή μου ανάρτηση στο Facebook, που προβλήθηκε ευρέως, ήταν εν αγνοία της γνωριμίας σου καν με τη Χαρά. Αν το ήξερα, θα είχα ψάξει αλλού για το - προφανές για εμένα - λάθος σου.

Σου προτείνω δημοσίως να συνεργασθούμε για να λάμψει η αλήθεια. Το δικαιούται όχι μόνον η αξία της Χαράς, αλλά και η χαροκαμένη μάνα μας που άντεξε και αντέχει. Ίσως εγώ να μην το αξίζω.

Μπορεί, όμως, να προκύψουν ευρύτερης χρησιμότητας συμπεράσματα - προσωπικά είμαι σίγουρος.

Να πάμε πρώτα στα γεγονότα, όπως τα ξέρω στην ευρύτητά τους.

Το ιατρικό της ιστορικό, το ξέρεις: μεταλλική βαλβίδα από το1992. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι το μυστικό της μακράς επιβίωσής της: Φιλαλήθης - δεν θυμάμαι το μικρό του.

Ήταν ο θεράπων ιατρός της, ονομαστός παθολόγος, στο ΥΓΕΙΑ το ’92.

Χρόνια τώρα, σε κάθε ευκαιρία την πίεζα να κρατήσει την επαφή, την τόσο ζωτική για την υγεία και τη ζωή της. Πάνω από 90χρονος πιά, την στήριξε το 15 που είχε σπάσει το πόδι της.

Δεν είναι μόνον άριστος γιατρός, και γνώστης του ιστορικού της, αλλά είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη της ως άνθρωπος. Τη γιάτρευε με τον καλό του λόγο και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Η πίεσή μου να τον συμβουλεύεται, σταμάτησε όταν μου μετέφερε ότι ο γιατρός της ζωής της επικαλέσθηκε ευγενικά την ηλικία του. Αλλά δεν τον αντικατέστησε με άλλον προσωπικό γιατρό.

Ο ένας βασικός λόγος, το οικονομικό. Στα ίσια: εγώ ευθύνομαι γι’ αυτό. Αλλά δεν είναι το θέμα μας γιατί πήρα τα βουνά - τουλάχιστον τώρα.

Αυτός ο γιατρός, όμως, δες ακριβώς γιατί της έλειψε.

Η αρχική ασθένεια, κάπου τέλη Φεβρουαρίου, ήταν φαρυγγίτιδα - ίσως κάτι παρόμοιο. Πήρε αντιβίωση, αλλά μερικές μέρες μετά, εμφάνισε πρήξιμο στο μάτι. Πήρε και δεύτερη αντιβίωση, πάντα από τους γιατρούς του ταμείου των δημοσιογράφων, και κυρίως τηλεφωνικά.



Αυτή η δεύτερη αντιβίωση, την έκανε να ξυπνήσει με το μάτι τούμπανο και κατακόκκινο. Πήρε νέα φάρμακα, και στις 6 Μαρτίου, που την είδα για τελευταία φορά, είχε σαφώς υποχωρήσει το πρήξιμο.

Βγήκαμε μαζί και την άφησα ευδιάθετη στην Alphabank της γειτονιάς της.

Κάποια στιγμή μετά, έκανε και διάρροια, και μετά ξυνίλα. Εκεί ήταν που της πρότεινα με sms να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο. Να υπάρχει άμεση αντιμετώπιση του ντόμινο που έβλεπα.

Δεν το έκανε, φοβούμενη κυρίως τον κορωνοϊό.

Αποκλεισμένη πλήρως πιά, της πήγαιναν στην πόρτα φαγητό τα παιδιά μου. Ταυτόχρονα, βάραινε το κορμί της. Ζητούσε να συντομεύουν τα τηλεφωνήματα.

Την Παρασκευή 20.3, έκανε μικρό πυρετό. Όπως μου είπε, πήρε ένα DEPON και της έπεσε αμέσως. Το Σάββατο, που μιλήσαμε για τελευταία φορά, είχε καθαρή φωνή, καλή διάθεση, αλλά και πάλι ζήτησε να επιστρέψει στο κρεβάτι της.

Κρίτωνα,

Όλα αυτά, για οποιονδήποτε απλώς ψύχραιμο και λογικό, δεν έχουν τίποτα που να δικαιολογεί σκέψεις για κορωνοϊό. Ούτε καν υποψία.

Η αιτία θανάτου, για οποιονδήποτε απλώς καλό γιατρό, είναι έμφραγμα, ή κάτι σχετικό με το αίμα της και τη χρόνια αντιπηκτική αγωγή της.

Καταλαβαίνεις, όμως, ότι δεν θα μου ήταν και τόσο εύκολο να εκλάβω ως καλοπροαίρετη τη δημόσια ανάρτησή σου, με κραυγές περί κορωνοϊού και ανάλογες καταγγελίες. Τώρα, καταλαβαίνω τη συγκίνησή σου.

Ο Φιλαλήθης, συνοψίζω, δεν θα είχε κάνει το λάθος της δεύτερης αντιβίωσης. Σίγουρα, αν παρ’ ελπίδα το είχε κάνει, θα είχε τον ανδρισμό να σηκώσει μανίκια να το διορθώσει.

Δεν θα σε έκανε κι εσένα, αν θες, να ψάχνεις για κορωνοϊούς και τα συναφή.

Κρίτωνα,

Σε κοιτάζω κατάματα δημοσίως, και επικαλούμαι αφ’ ενός τη Χαρά κι αφ’ετέρου τη βουλευτική σου ιδιότητα.

Η αδερφή μου, με εκείνο το πηγαίο της ευθυκρισίας της, μου έχει από χρόνια πει «αδερφέ, εσύ είσαι για τις δύσκολες ασκήσεις». Θα είναι εξιλέωση να την δικαιώσω τουλάχιστον σε αυτό. Να λυθεί η δύσκολη άσκηση γιατί πέθανε.

Στην Επιστήμη, είναι μία βασική τεχνική να βγάζει κανείς ευρύτερης αξίας συμπεράσματα, ερευνώντας εξονυχιστικά μία και μόνη περίπτωση.

Ως βουλευτής, λοιπόν, έχεις την δυνατότητα να σπρώξεις διαδικασίες και επείγουσες έρευνες. Και είμαι βέβαιος ότι πρόθυμα θα σε συντρέψουν οι φίλοι μου βουλευτές Χρίστος Δήμας, Νίκος Ταγαράς και - κυρίως - ο Γιώργος Βαρεμένος. Που ήταν διαρκώς δίπλα της στο ΥΓΕΙΑ, αν και είχαν ήδη χωρίσει.

Να βρούμε, λοιπόν, γιατί έφυγε η Χαρά. Να λάμψει η αλήθεια, όποια κι αν είναι.

Κι αυτή η αλήθεια, με το καλό, να φωτίσει το τεράστιο πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Αλλά, αν μου επιτρέπεις, το απαραίτητο πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση από τον καθένα μας των δικών του λαθών.

24 Μαρτιόυ 2020

Φιλικά,

Κώστας Τζαναβάρας».

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι πολλοί ξέρουν...αλλά όποια μιλάει τη βγάζουν τρελή και θέλουν να τη βγάλουν απο τη θέση και να την μετακινήσουν όσο πιο μακριά μπορούν...

Ανώνυμος είπε...

Θα πει κανείς γιατί λείπουν νοσηλευτές και καθαρίστριες; Ειναι σε καραντίνα, ειναι διακοπες; Τι γινεται; Γιατι αν αυτοί που λείπουν ειναι ύποπτοι για κορωνοϊό, υπαρχει πρόβλημα για ολους μας. Το αντιλαμβάνεστε ετσι; Ήρεμα ρωτάω...

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση εχει χεσμενους τους υπαλλήλους. Το μονο που θελει ειναι να δείχνει έργο, χωρις να υπολογίζει οτι εχει να κανει με ανθρώπους. Αυτο δεν αλλαζει ούτε και τωρα που τα πράγματα ειναι περίεργα. Όλοι εχουν απομακρυνθεί γιατι φοβούνται για τη ζωούλα τους. Η ζωη των άλλων δεν αξίζει. Αρκεί να δείχνουν έργο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΤΟ ΤΥΠ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 6ο ΟΡΟΦΟ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο Κορωνοιός χτύπησε και την πόρτα του ΕΔΟΕΑΠ με θύμα εργαζόμενη!Επιτέλους πρέπει να δοθεί ο συντονισμός της ιατρικής υπηρεσίας σε σε ιατρούς με γνώσεις και ικανότητες αντιμετώπισης τέτοιον καταστάσεω.Ξοδέψατε χρήματα,υλικά και αρκετές ώρες σε συναντήσεις με αποτέλεσμα όλοι οι ασφαλισμένοι και οι εργαζόμενοι να κρίνουν ως ανύπαρκτα τα μέτρα και τις παροχές υγείας που προσφέρει η ιατρική υπηρεσία και ο οργανισμός.Ως Διεύθυνση και Διοίκηση πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα της άμεσης παρέμβασης του συντονισμού της ιατρικής υπηρεσίας.Κάποιοι θέλουν χωρίς γνώσεις και χωρίς ικανότητες να παίξουν με την υγεία και τις ζωές όλων μας!Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει το ότι η εργαζόμενη μενη που νόσησε,είχε ενημερώσει απο μέρες για το ότι δεν ένιωθε καλά αλλά δεν της επετράπη απο τον αρχίατρο να αποχωρήσει απο τον οργανισμό,λόγω του ότι δεν έχουν προσωπικό...με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν μπεί σε καραντίνα όλοι οι υπάλληλοι του τμήματός της και αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους για το εαν έχουν νοσήσει και οι ίδιοι απο τον ιο!Τι άλλο περιμένετε;

Ανώνυμος είπε...

Οι γιατροί ειναι οι πρώτοι που αποχώρησαν απο τη μάχη. Με εξαίρεση 1-2 άτομα που πραγματικά ειναι διαθέσιμοι 24 ωρες.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε εναν διευθυντή υγείας σωστά; Ήταν λεει διοικητής σε νοσοκομείο, σωστά; Αναρωτιεμαι αν ήταν ακομη σε νοσοκομείο πώς θα το αντιμετώπιζε ολο αυτό; Γιατι στον ΕΔΟΕΑΠ ειναι ανύπαρκτος.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αληθεια οτι η εργαζόμενη ανακοίνωσε απο την πρώτη στιγμή τα συμπτώματα της. Αλλά ήθελαν να δείξουν οτι η υπηρεσια στην οποια ανήκει δουλεύει μεχρι τις 7 το απόγευμα. Είπαμε, τους εχουν γραμμένους τους υπαλλήλους. Να δείξουν έργο θελουν με όποιο κοστος. Κι αν φύγει κανεις για τον άλλο κόσμο, θα πουν οτι ειναι παράπλευρες απώλειες. Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που της αρνήθηκε να φύγει είναι ο υπεύθυνος που έκλεισε το μικροβιολογικό!Η Διοίκηση τι έχει να πει γιαυτό;Έκλεισε μια βασική υπηρεσία υγείας του οργανισμού και κανείς δεν έχει κάνει κάτι!Ποιός είναι ο υπεύθυνος που έκλεισε το μικροβιολογικό;Οι ασφσλισμένοι απαιτούν και καλά κάνουν,υπηρεσίες υγείας ειδικά αυτή τη δύσκολή στιγμή και εμείς απο αμέλεια ενός "υπεύθυνου" ,ο οποιος ΔΕΝ επέτρεψε στην υπάλληλο να κάνει το τεστ και να φύγει,κλείσαμε όλο το μικροβιολογικό και έχουν εκτεθεί όλοι οι υπάλληλοι του στον κινδυνο μόλυνσης απο τον κορωναιό!Και σίγουρα ο "υπεύθυνος" που απο το λάθος του έκλεισε το μικροβιολογικό,θα μαδουλάει έναν παχουλό μισθό και θα πουλάει φούμαρα στη Διοίκηση και στους ασφαλισμένους!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου και ο Διευθυντής Υπηρεσιών Υγείας αλλά και ο Γενικός Διευθυντής είναι δύο άτομα που έχουν διατελέσει Διοικητές σε μεγάλα Νοσοκομεία,αλλά στα Νοσοκομεία αυτά είχαν ικανούς υγειονομικούς συμβούλους,γιατρούς,νοσηλευτές,διοικητικούς που είχαν και γνώσεις και εμπειρία και ικανότητες!Στον οργανισμό μας όμως η Διοίκηση τους πάσαρε ως συμβούλους ότι είχαν απο πρίν,αν δεν έχεις τα υλικά για κέικ όσο και καλός σεφ να είσαι κεικ δε θα φτιάξεις!Η Διοίκηση έπρεπε να τους δώσει το ελεύθερο να διαλέξουν αυτούς που θεωρούν ότι έχουν τα προσόντα και τις ικανότητες ώστε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων!Εδώ παλεύαν για το πότε και αν θα προκηρυχθεί η θέση του Αρχιάτρου...αλλά κάποιοι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ...τι συζητάς τώρα!Όχι μόνο το μικροβιολογικό αλλά πολύ φοβάμαι ότι σύντομα και τα υπόλοιπα τμήματα θα κλείσουν απο θετικά κρούσματα κορωναιού και θα έχουν τεθεί σε κίνδυνο όλοι οι εργαζόμενοι οι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους και τα ΠΑΙΔΙΑ τους,που απο ότι φαίνεται δεν τους υπολογίζει κανένας απο τη Διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

...ναι, αλλά υπάρχει ...αναπληρωτής αρχιάτρου ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ με παχυλότατο μισθό και πολλά χιλιάρικα μπόνους για να σουλατσάρει σαν την αλεπού και όχι κανονικός ΑΡΧΙΑΤΡΟΣ με ειδικότητα ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ, όπως ρητά και κατηγορηματικά αναφέρει ο κανονισμός του ΤΥΠ.
Κάνας εισαγγελέας υπάρχει; Τι τερτίπια είναι αυτά τόσα χρόνια με δαύτον; Γιατί παρανομούν και δεν εφαρμόζουν τον Κανονισμό που είναι δημοσιευμένος σε ΦΕΚ;
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, μήπως; Και την πληρώνουμε όλοι μας, εργαζόμενοι και ασφαλισμένοι;

Ανώνυμος είπε...

Ενώ θες να μου πεις οτι η Τομεάρχης ΤΥΠ με το πτυχίο της αρχαιολόγου πληροί τις προυποθέσεις;Όμως όπου ναναι θα της φάει τη θέση η αναπληρώτρια μιας και ξέρει το πως πασάρει τα λάθη της άλλης και τις το παίζει και φίλη!Μεγάλη σουπιά και αυτή,αλλά έχει και μεγάλο στόμα και όλα μαθεύονται...όταν σε πάρει χαμπάρι να ανοίξεις τρύπα να κρυφτείς!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήταν στη θέση της απλής υπαλλήλου,είχε άλλη εικόνα για τη Τομεάρχη και ρωτούσε ποιος την είχε κάνει Τομεάρχη ενώ ο Χρήστος ήξερε πιο πολλά απο αυτή...τώρα που την έκαναν αναπληρώτρια έγινε φίλη της και τα ξέχασε όλα!Θα κάνει τα πάντα για να της φάει τη θέση και είναι σίγουρο διότι έχει πιο πολλά και πιο σχετικό πτυχίο με τω θέση...τικ τοκ τικ τοκ...φτάνει η ώρα της αλλαγής...

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια έλεγε και λέει για τη Κυρίτση,ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει στον οργανισμό και έχει άποψη για όλους!

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες λένε ότι αυτές τις μέρες πολλοί ασφαλοσμένοι έχουν προβεί σε καταγγελίες για τις υπηρεσίες του οργανισμού και για τον άσχημο τρόπο αντιμετώπισής τους απο τους υπαλλήλους σας,έχουν λάβει ενημέρωση όλα τα μέλη του ΔΣ γιαυτά που συμβαίνουν;Έχουν υπάρξει κυρώσεις;Μόνο ένας Καρούτζος και μια Σταθάτου έδιναν σημασία στις ονομαστικές καταγγελίες των ασφαλισμένων,όπου τα έθεταν στο συμβούλιο και λάμβαναν μέτρα και κυρώσεις!Εσείς απλά πετάτε τις καταγγελίες στον κάλαθο των αχρήστων!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο δεν έλαβαν σοβαρά τις οδηγίες,τις συστάσεις και την αναφορά του Ιατρού Εργασίας του ΕΔΟΕΑΠ και τον θεώρησαν υπερβολικό!Είχε αναφέρει στο αρχίατρο ότι οι συνθήκες εργασίας ήταν επικύνδηνες και έκτος των επίσημων οδηγιών με κίνδυνο σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος νοσήσει να το μεταδώσει στους υπόλοιπους!Είχε πει ότι βρίσκονται πολλοί υπάλληλοι στον οργανισμό σε κοντινές αποστάσεις!Αυτά είχε πει και σήμερα έχουμε 3 εργαζόμενους ως επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα κορωναιού σε διάφορους ορόφους του οργαμισμού!Τώρα τι έχετε να πείτε;Ήταν υπερβολικός ο Ιατρός Εργασίας;Τι έκανε ο αρχίατρος μετά την αναφορά αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιους οροφουυς και σε ποια τμηματα δουλευουν οι 3 εργαζομενοι που ειναι θετικοι στον κορωνοιο ; Ξερει κανεις ;

Ανώνυμος είπε...

Εαν οι νεοι διευθυνταδες θεωρουν οτι το υφισταμενο προσωπικο ειναι ανεπαρκες τοτε ας φροντισουν να το εκπαιδευσουν και να το φερουν στα μετρα των περιστασεων.
Και εν αναγκη να ορθωσουν το αναστημα τους και να κανουν μαχη για να πετυχουν τα πρεποντα.
Τι οχι;

Ανώνυμος είπε...

Μικροβιολογικο που εκλεισε.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης, με γνώμονα την προστασία της υγείας των ασφαλισμένων και των εργαζομένων, έχει προχωρήσει ήδη από τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) του Υπουργείου Υγείας για το θέμα του κορωνοϊού (Covid-19) σε λήψη συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων. Πέρα των μέτρων πρόληψης, ο ΕΔΟΕΑΠ έχει προβεί στην κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος."
Αυτό θέλαμε να ακούσουμε και να δούμε και όχι τη διάλυση των υπηρεσιών υγείας και την έκθεση των εργαζομένων σε κίνδυνο απο τη μετάδοση του κορωναιού.Υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο τώρα που ο ιος έχει μεταδοθεί και έχει μολύνει εργαζόμενους οι οποίοι μέχρι και τη Παρασκευή εργάζονταν στον ΕΔΟΕΑΠ και είχαν έρθει με όλους τους υπαλλήλους σε επαφή;Το ξέρετε ότι λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητας που έχει ο ιος ίσως είναι πιο πολλά τα κρούσματα εντός του οργανισμού;Ξέρετε τη λανθάνουσα περίοδο του ιου που όταν κάποιος που έχει νοσήσει εάν κάνει το τεστ μπορεί να βγει αρνητικό και τις επόμενες μέρες να είναι θετικός;Το ξέρετε ότι υπάρχουν υπάλληλοι που καθημερινά πάνε απο το Κτίριο της Σισίνη στο κτίριο της Ορμινίου,οπότε θα μεταδοθεί ο ιος και στο άλλο κτίριο;Κύριοι και Κυρίες της Διοίκησης και της Διεύθυνσης του Οργανισμού μας,πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα σύμφωνα με συστάσεις υπεύθυνων επαγγελματιών υγείας (ΕΟΔΥ,Υπουργείο Υγείας κ.α),οι εργαζόμενοι δεν είμαστε αναλώσιμοι,έχουμε οικογένειες,γονείς,παιδιά,συζύγους και άτομα με προβλήματα υγείας που δεν φταίνε σε τίποτα,πονάμε και αγαπάμε και εμείς το Ορνανισμό ΜΑΣ και το δείχνουμε καθημερινά,ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ πάρτε άμεσα ανθρωποκεντρικά μέτρα!Όταν όλα περάσουν και γυρίσουμε όλοι πίσω,τότε μπορείτε να κρίνετε ποιός και τι έκανε λάθος και σωστό,τότε θα μπορείτε και θα πρέπει να προβείτε σε όλες τις ενέργειες τώρα όμως ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το υφισταμενο προσωπικο μην το πιανεις στο στομα σου γιατι μπορει να εχει ακομα και ασχετα διπλωματα αλλα ειναι περισσοτερα χρονια στον οργανισμο και αυτο ειναι που γνωριζει τις διαδικασιες και εχει ενημερωσει τους διευθυνταδες για το πως δουλευει ο οργανισμος και τους ενημερωνει καθημερινα για διαφορα θεματα που προκυπτουν αλλοιως δεν θα ηξεραν τιποτα .
Τι οχι ;

Ανώνυμος είπε...

Σιγα .Ειδαμε και την νεα διοικηση ποσο αξιοποιησε προυπαρχοντα στον οργανισμο ατομα με σχετικα πτυχια στις θεσεις των διευθυνταδων .Αντιθετα φροντισε να τα παραγκωνισει και να βαλει ασχετους στα καθηκοντα τους .Οι προσφατες ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕς ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ το απεδειξαν

Ανώνυμος είπε...

Ενώ στις άλλες θέσεις θες να μας πεις οτι έχουν τα πτυχία;;;Εδώ με πτυχίο αρχαιολόγου μπορείς να πάρεις θέση τομεάρχη τυπ και η αμέσως πιο κάτω (αναπληρώτρια) έχει πιο πολλά πτυχία απο αυτή!Κανονικά η Ζιώγου έπρεπε να γίνει Τομεάρχης και η σημερινή να γίνει γραμματέας της!

Ανώνυμος είπε...

Κλάσεις ανώτερη απο την άλλη

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον δε μας είπε εαν ο Πρόεδρος ΤΥΠ ξεπέρασε τον φόβο με τον κορονοιό στα έγγραφα...μας μετέφερε μόνο τη φοβία του...είμαστε σοβαροί;Ακόμα είναι στη θέση της;Έπρεπε να περάσει πειθαρχικό και να της γίνει το λιγότερο επίπληξη,γιατί αλλιώς θα χαθεί κάθε σεβασμός

Ανώνυμος είπε...

Καλά και η αναπληρώτρια Γραμματεία- Τηλεφωνήτρια σε διαγνωστικό ήταν μη τρελαίνεσαι, βιογραφικό σημαίνει γνώσεις και εμπειρία . Ας είναι καλά ο μπάρμπας. Το θέμα είναι το ύφος πολλών καρδιναλίων που έχει αποκτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι όλοι θέλουν να φύγουν απο αυτό το τμήμα (ΤΥΠ),κάποιοι τα κατάφεραν και σώθηκαν,αλλά κανείς δε ρωτάει όλους αυτούς τους υπαλλήλους για ποιο λόγο θέλουν να φύγουν;Αν τους ρωτήσετε ΟΛΟΙ θα απαντήσουν τον ίδιο λόγο για τα 2 ίδια συγκεκριμένα άτομα που τους συμπεριφέρονται με τον άσχημο τρόπο τους και ποτέ δε τους επιλύουν τα προβλήματά τους!Εφόσον οι Διευθυντές γνωρίζουν απο διαχείριση προσωπικού καλό θα ήταν να εξετάσουν το τόσο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΤΥΠ.Ρωτήστε για ποιό λόγο έφυγε η Αλεξάνδρα και η Κονδυλία και πήγαν στο τμήμα της Κυρίτση;Δεν πάει άλλο αυτός ο καθημερινός ξεφτυλισμός του προσωπικού απο κάποιες που έχουν εξουσία,δε θέλουμε να δουλεύουμε για αυτές και αποδέκτες της μειωμένης δουλειάς μας είστε εσείς και οι ασφαλισμένοι.Κάντε τη Κυρίτση Τομεάρχη μας,η οποία ξέρει να υποστηρίζει το προσωπικό της και ποτέ δεν έχει συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο σε καμια!Αξίζει να δουλεύουμε για τη Κυρίτση διότι η εκτίμηση και ο σεβασμός κερδίζεται,δεν επιβάλλεται!Ξέρουμε ότι όλοι θα το διαβάσετε,ελπίζουμε να κάνετε και κάτι αυτοί που έχετε την εξουσία,προς όφελος του οργανισμού,των ασφαλισμένων και του δικού μας

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή!Μετά την αξιολόγηση θα καταλάβετε πως πράττουν οι manager Διευθυντές.Ρόλο θα παίξουν πολλά,η απόδοση,οι ικανότητες,οι σπουδές,η πορεία του υπαλλήλου στον οργανισμό,η συμπεριφορά,ο σεβασμός στους ανωτέρους και πολλά άλλα.Κάποιοι θεωρείτε ότι έχετε πιάσει μια θεσούλα και έχετε βολευτεί,δεν έχετε καταλάβει ότι εργάζεστε σε ιδιωτικό φορέα,κάποιοι μπορούν να εξελιχθούν και κάποιοι να αποβιβαστούν.Οι μεταβολές τέτοιου τύπου έχουν συζητηθεί και ψηφιστεί απο το ΔΣ του Οργανισμού,οι οποίες πιστέψτε με, δε θα μείνουν μόνο στα χαρτιά!Το μόνο που έχω να σας πω προς το παρόν,υπομονή και καλή δύναμη μετά τις αλλαγές!Α!ξεχάστε τη καραμέλα με τη  βλαπτική μεταβολή όσον υποοβιβαστούν,σας ενημερώνω ότι υπάρχει και το διευθυντικό δικαίωμα όπου ο εργοδότης, ως διευθυντής της εκμετάλλευσης, έχει την εξουσία να οργανώνει και να διευθύνει τον Οργανισμό ΝΠΙΔ με βάση τα κρινόμενα απ’ αυτόν ως πλέον αποτελεσματικά γι’ αυτόν κριτήρια.Αυτά για την ενημέρωσή σας,δεν είναι απειλές,είναι η επόμενη μέρα του ΕΔΟΕΑΠ μετά τη κρίση.

Ανώνυμος είπε...

Σε ενα χρονο εχουμε εκλογες στον ΕΔΟΕΑΠ .Θα αποβιβαστει και το ΔΣ μαζι με τους διευθυντες του .Αυτος που θα γινει πλουσιος ειναι ο δικηγορος του Τραχιλη μετα τις αγωγες που θα φατε . Στο τελος το μονο που θα πετυχεται ειναι να διαλυσεται τον ΕΔΟΕΑΠ και να τον οδηγησεται στο ΔΗΜΟΣΙΟ . Αυτά για την ενημέρωσή σας,δεν είναι απειλές,είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ .