Σελίδες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΔΟΕΑΠ

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει η χώρα μας και στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και για διάστημα 2 μηνών, όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΔΟΕΑΠ πάροχοι υγείας θα πρέπει να στέλνουν τα τιμολόγιά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση typ@edoeap.gr και εν συνεχεία ταχυδρομικά στη διεύθυνση Σισίνη 18 & Ηριδανού , 11528 ΑΘΗΝΑ με την ένδειξη  ΤΥΠ,  όλα τα πρωτότυπα παραστατικά πληρωμής που απαιτούνται σύμφωνα με τη σύμβασή τους.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συνεχίζω εδώ το πρόσφατο σχόλιο που αφορά συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένες συμπεριφορές εάν θυμάμαι καλά το σχόλιο με αριθμό 50 που καταχωρήθηκε στο αμέσως προηγούμενο άρθρο.
Τα προβλήματα χειρισμού και καλής επικοινωνίας που έχει το ΤΥΠ δεν είναι τωρινά.
Ερχονται από πολλά χρόνια πίσω οπότε η τότε διοίκηση αλλά και οι επόμενες διοικήσεις άφησαν και διαιώνησαν αυτό το πρόβλημα.
Εχουμε δηλαδή ένα περιστατικό όπου έχουν θέσει στην κορυφή του συγκεκριμένου τομέα άτομο χωρίς γνώσεις αλλά και με διαρκείς εμπάθειες προς όλους τους υπόλοιπους - είτε αυτοί ανήκουν εντός του τομέα είτε εκτός.
Το άτομο αυτό που ήδη έδιωξε πολύ αξιολογότερους από αυτό υπάλληλους.
Ποτέ δεν φρόντισε να βελτιώσει τη σχέση του με τα υπόλοιπα στελέχη του τομέα του - ούτε μία καλή κουβέντα - ούτε κάποια συνάντηση που θα έπρεπε να διενεργεί τακτικά.
Τοποθέτησαν κάτω από αυτόν έναν Προϊστάμενο που πιθανώς ούτε ξέρει που πάει και που πατάει δεδομένου ότι δεν θα μπορέσει ποτέ η επικεφαλής του τομέα να του δώσει κάποια σωστή οδηγία ή συμβουλή.
Δηλαδή δεν είναι μόνο λάθος χειρισμού αλλά και άγνοιας αλλά και εμπάθειας προς όλους που διακρίνει το συγκεκριμένο άτομο.
Είναι και ένα διαρκές άλυτο πρόβλημα από πλευράς των εκάστοτε διοικήσεων που στον κορυφαίο τομέα του ΕΔΟΕΑΠ τοποθέτησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το άφιλο άτομο.
Μάλιστα εδώ και μερικούς μήνες αντί να λύσουν αυτό το πρόβλημα με την εκτόπιση του ατόμου, προσέλαβαν και επί πλέον διευθυντή πάνω από αυτό το άτομο που από ότι προς το παρόν διαπιστώνουμε δεν μπορεί ή δεν γνωρίζει πως θα βοηθήσει.
Πολύ θα ήθελα να έχω πέσει έξω στα παραπάνω - οπότε παρακαλώ όποιος συνάδελφος έχει κάποια καλά λόγια ας μας τα παραθέσει για να έχουμε πληρέστερη εικόνα του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Αποσαφηνίζεται ότι η οικονομική ενίσχυση δεν καταβάλλεται στις περιπτώσεις που ο δικαιούχος απουσιάζει συνεχώς καθ’ όλη τη χρονική περίοδο από 25/2/2020 έως 15/4/2020 με οποιαδήποτε άδεια, με εξαίρεση την αναρρωτική άδεια και την άδεια ειδικού σκοπού του άρθρου 5 της από 11/3/2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ Α / 55). Στην συγκεκριμένη απαγόρευση δεν εμπίπτει και δικαιούται την έκτακτη οικονομική ενίσχυση το προσωπικό το οποίο παρείχε εξ αποστάσεως εργασία.
Για τις νοσηλεύτριες του ΕΔΟΕΑΠ θα δοθεί τίποτα ή είναι άλλου Θεού;Όσο για τους γιατρούς δε ρωτάω...είναι on call και κάνουν guest star εμφανίσεις...εκεί ας αποφασίσει η Διοίκηση!Τουλάχιστον ευχόμαστε όσοι έβαλαν πλάτη αυτό το καιρό,βάζοντας σε πρώτη μοίρα τον οργανισμό,να ακούσουν και ένα ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος επιμένει ότι το έξη το γράφουμε με έξι

Ανώνυμος είπε...

Συνολικά, 136 υγειονομικοί νοσούν και οι έξι είναι σε σοβαρή κατάσταση.Για το λόγο αυτό σεβασμό στους γιατρούς,τις νοσηλεύτριες και τους λοιπούς επαγγελματίες υγείας.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε απο δω,αυτό που γράφεις ειναι γιαυτούς που δουλεύουν και μάχονται στα νοσοκομεία,τι συγκρίνεις;είσαι σοβαρός;

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εκεί στο ΤΥΠ κάντε μου τή χάρη και δουλέψτε λιγάκι .Μετά θα τα βρέιτε μπαστούνια.Ενας δουλεύει και οι άλλοι κάθονται.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ρωτάνε οι Διευθυντάδες μας τους υπαλλήλους του ΤΥΠ για ποιο λόγο δεν δουλεύουν...ή να το πω καλύτερα για ποιο λόγο δε θέλουν να δουλέψουν;;;Γιατί δε ρωτάνε για ποιό λόγο όλοι θέλουν να φύγουν απο το συγκεκριμένο τμήμα;;;Γιατί δε ρωτάνε αυτούς που κατάφεραν και έφυγαν απο το τμήμα και πήγαν στο τμήμα της Κυρίτση;;;Αν δεν ρωτήσουν δεν θα μάθουν,αν δεν μάθουν δε θα δουλέψει ποτε αυτο το τμήμα σωστά,αν δεν δουλέψει σωστά θα είναι σε βάρος των ασφαλισμένων,αν είναι σε βάρος των ασφαλισμένων δεν θα ξαναψηφίσουν κανέναν απο τη διοίκηση!Ρωτήστε,μάθετε,διορθώστε...αλλιώς μη ξανα ασχοληθεί κανένα σας με τους τους υπαλλήλους του ΤΥΠ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ξέρους τα ικανά στελέχη που πήρατε για Διευθυντές?Εαν όχι τότε πάρτε άλλους!
Όσο πιο καλές συνθήκες επικρατούν σε έναν οργανισμό τόσο περισσότερο μεγαλώνει το αίσθημα ικανοποίησης που αντλούν οι εργαζόμενοί της, γεγονός που τους ωθεί στο να είναι πιο παραγωγικοί, να κάνουν αυτό που πολύ συχνά αναφέρεται ως «το extra mile», να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μην δουλεύουν απλά διεκπεραιωτικά. Η αυξημένη ικανοποίηση εκτός του ότι συμβάλλει στην παραγωγικότητα του οργανισμού βοηθά και στην ενίσχυση της εικόνας και της φήμης της ως εργοδότης-διολικηση-διεύθυνση. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του οργανισμού.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή!Μετά την αξιολόγηση θα καταλάβετε πως πράττουν οι manager Διευθυντές.Ρόλο θα παίξουν πολλά,η απόδοση,οι ικανότητες,οι σπουδές,η πορεία του υπαλλήλου στον οργανισμό,η συμπεριφορά,ο σεβασμός στους ανωτέρους και πολλά άλλα.Κάποιοι θεωρείτε ότι έχετε πιάσει μια θεσούλα και έχετε βολευτεί,δεν έχετε καταλάβει ότι εργάζεστε σε ιδιωτικό φορέα,κάποιοι μπορούν να εξελιχθούν και κάποιοι να αποβιβαστούν.Οι μεταβολές τέτοιου τύπου έχουν συζητηθεί και ψηφιστεί απο το ΔΣ του Οργανισμού,οι οποίες πιστέψτε με, δε θα μείνουν μόνο στα χαρτιά!Το μόνο που έχω να σας πω προς το παρόν,υπομονή και καλή δύναμη μετά τις αλλαγές!Α!ξεχάστε τη καραμέλα με τη  βλαπτική μεταβολή όσον υποοβιβαστούν,σας ενημερώνω ότι υπάρχει και το διευθυντικό δικαίωμα όπου ο εργοδότης, ως διευθυντής της εκμετάλλευσης, έχει την εξουσία να οργανώνει και να διευθύνει τον Οργανισμό ΝΠΙΔ με βάση τα κρινόμενα απ’ αυτόν ως πλέον αποτελεσματικά γι’ αυτόν κριτήρια.Αυτά για την ενημέρωσή σας,δεν είναι απειλές,είναι η επόμενη μέρα του ΕΔΟΕΑΠ μετά τη κρίση.

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει τουλάχιστον 3 υπάλληλοι απο ΤΥΠ, καθημερινά διαβάζουμε ότι πολλοί απο τους εργαζόμενους είναι απογοητευμένοι απο αυτό το τμήμα και θέλουν να πάνε σε άλλα όπως το ΓΕΑ,το Λογιστήριο και όπου αλλού εκτός του ΤΥΠ,ένα ικανό στέλεχος όπως ο Βαράκης έφυγε απογοητευμένος απο τη συνεργασία του με τη Τομεάρχη και έγινε Διοικητής Νοσοκομείου!Το ερώτημά μου είναι ένα,τόσα χρόνια γιατί δε ψάχνει κανείς το λόγο της όλης αυτής κατάστασης;Για δε μιλάει κανείς;Σας αρέσει αυτή η κατάσταση;Θεωρεί κανείς ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι προς όφελος των ασφαλισμένων και του οργανισμού;Τι κάνουν γι'αυτή τη κατάσταση οι 2 καλοπληρωμένοι μάνατζερ,πρώην διοικητές μεγάλων νοσοκομείων και ιδιωτικών κέντρων;

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε τον Βαράκη πίσω για να δουλέψει το ΤΥΠ!Το ΤΥΠ έχει πεθάνει και κανείς δε μιλάει!

Ανώνυμος είπε...

Δε τα λες καλα ολες μας θελουμε να φυγουμε απο αυτο το τμημα.η κυριτση και προστατευει το τμημα της και τους υπαλληλους της και γιαυτο ολες θελουμε να παμε στο γεα

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη σε ενα χρονο θα διορθωθουν αρκετα πραγματα και το τυπ.αφου αδιαφορουν ολοι για την αθλια κατασταση στο τυπ και τη κακη συνεργασια που εχει καθημεριν αντικτυπο στους ασφαλισμενους τοτε θα το δουν ολοι τους στις εκλ8γες.θεωρουσα οτι η Αντωνιαδου θα εκανε πραγματα αλλα τιποτα,η μονη ελπιδα τελικα ειναι Σταθατου και Καρουτζος

Ανώνυμος είπε...

ο Βαρακης διοικουσε το Ελπις μονο με διαγραμματα αποδοσης των επιμερους τομεων του νοσοκομειου χωρις να εχει αμεση ενημερωση για τα προβληματα του νοσοκομειου και των ασθενων. Σπανιως συμβουλευοταν τους συντονιστες διευθυντες και τον διευθυντη της ιατρικης υπηρεσιας.
Αυτος ο τροπος διοικησης εκ του μακροθεν δεν ταιρειαζει σε ασφαλιστικο ταμειο και θα δημιουργησει περισσοτερα προβληματα.Οι σημερινοι διοικουντες τησ πλειοψηφιας μεχρι στιγμης το μονο που ειχαν διοικησει ηταν οι συλλογοι τους με την φωτεινη εξαιρεση των παλαιοτερων στελεχων τεως προεδρων ,γενικων γραμματεων κτλ. Για αυτο προσελαβαν τους δυο διευθυντες για να κανουν την δουλεια που αυτοι δεν μπορουσαν.

Ανώνυμος είπε...

Λουστειτε το Ρουφιανομαρακι...εκεινη σας αξιζει...απο το ΙΕΚ και με πτυχιο 3 μηνης εκπαιδευσης εζωτερικου ελεγκτη χωρις να ξερει τι ειναι.Να ριχνει λασπη οπου κσι οπως της ανατεθει.Αυτη σας ταιριαζει

Ανώνυμος είπε...

Οχι μωρε..ο αλλος μονο στο LSE εχει παει.διπλα στοΜοσιαλο..τι να τον κανετε?Ζωα ε ζωα!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε ότι πολλοί απο τη Διοίκηση διαβάζουν το blog και με στεναχωρεί η πλήφης αδιαφορία τους στα πρόβληματα των τελευταίων 5 ετών του ΤΥΠ.Ίσως να φοβάστε κάτι,αλλά τόσο πολύ;Τι σας κρατάει απο το να επέμβετε στα προβλήματα του συγκεκρμενου τομέα;

Ανώνυμος είπε...

Ο οργανισμός είναι γεμάτος από οργανικά απορρίμματα. Αυτό ήρθε η στιγμή να σταματήσει. Αυτά τα απορρίμματα, που προέρχονται κυρίως από κάποιους που τους βόλεψαν στον οργανισμό και τους χάρισαν χωρίς προσόντα θέσεις , μπορείτε να τα διασπάσετε και να δημιουργήσετε ένα σοβαρό και πρότυπο οργανισμό υγείας. Έτσι εκτός από το ότι θα αυξήσετε την ποιότητα τη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε, θα μειώσετε και τον όγκο των σκουπιδιών!

Ανώνυμος είπε...

Τα σκουπιδια κανουν ρουσφετια και κρατανε το σρομα τους κλειστο.Η ποιοτητα δενντο κανει αυτο.
Οποτε ξεχαστε το.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θα γιορτάσουμε την Ανάσταση όταν πάρει δρόμο το άτεκνο ανθρώπιμο σκουπίδι που έφαγε τον Ζώταλη χωρίς λόγο.Αυτή η γυναίκα είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε αυτόν τον οργανισμό,χωρίς να την εκτιμάει κανένας υπάλληλος,χωρίς φίλους,χωρίς συναδέλφους,τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή...

Ανώνυμος είπε...

Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο!
Τους συναντάμε αρκετά συχνά και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους αποφύγουμε. Αν δεν μπορούμε, τους ανεχόμαστε, ξινίζουμε ενίοτε τα μούτρα μας ή συμφωνούμε συγκαταβατικά με κάθε πομπώδες σχόλιο που θα κάνουν για τους εαυτούς τους.Η κεφαλή του ΤΥΠ κάνει πιο πολύ θόρυβο απο όλους...!!!!Αυτό να θυμάστε,δεν αξίζει τίποτα παραπάνω και το ξέρουν όλοι τόσα χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο είναι ότι νόμιζε ότι θα γίνει και Διευθύντρια!Πιστεύει ότι έχει τις ικανότητες ή  χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων της;Για να γίνεις Διευθύντρια θα πρέπει να σε εκτιμούν και να σε σέβονται αν όχι όλοι οι υπάλληλοι,τουλάχιστον οι περισσότεροι!Δείτε το παράδειγμα της Διευθύντριας μας,όλοι τη σέβονται και την εκτιμούν διότι για αυτήν πάνω απ'όλα  είναι οι υπάλληλοι,είναι δίπλα τους,τους ακούει...Δε θα τη φτάσεις ποτέ,δε θα γίνεις ποτέ Διευθύντρια,κάποτε θα φύγεις και όταν σε συναντήσουν στο δρόμο θα καταλάβεις πολλά...όταν θα έρθεις ως ασφαλισμένη στον ΕΔΟΕΑΠ και δεν έχουμε φύγει και εμείς για σύνταξη,θα κάνουμε ότι δε σε είδαμε...και όλα αυτά θα είναι το αποτέλεσμα για αυτά που είσαι...Καλή Ανάσταση γιατί δε είμαστε όλες το ίδιο και δε θα γίνουμε ποτέ ίδιες γιατί θα ήταν η άσχημη τροπή της ζωής μας,είσαι παράδειγμα προς αποφυγή!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έκανε της Αλεξάνδρα και την Κονδυλία να φύγουν απο το τμήμα της διότι δεν άντεχαν άλλο μαζί της!Και τις δύο κοπέλες τις ξέρουμε όλοι πολύ καλά,ξέρουμε τον χαρακτήρα τους και την εργατικότητά τους και κατάφερε η άλλη να τους κάνει να φύγουν!Τα βλέπει αυτά η Διοίκηση και οι Διευθυντές;Η Αλεξάνδρα έπρεπε να γίνει αναπληρώτρια ΤΥΠ αλλά για να την κάνει η άλλη να νιώσει άσχημα και υποτιμητικά,διότι τέτοιος άνθρωπός είναι,έκανε τα πάντα να κάνει την πρώην υπάλληλο γραμματείας διαγνωστικού κέντρου και 5 μηνών υπάλληλο εδοεαπ,αναπληρώτρια τομεάρχη!Αλεξάνδρα είσαι και θα είσαι πολύ πιο πάνω απο αυτές,δεν είναι οι θέσεις κάνουν τον άνθρωπο και ειδικά στον οργανισμό,αλλά σε ποιά θέση σε έχουν οι συνάδελφοι σου...και πίστεψέ με,είσαι πιο ψηλά και απο τις δύο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε εδώ τους έχει πάει δικαστήριο και τους έχει πάρει τα σώβρακα,κανένας δε τολμάει να την ακουμπήσει,φοβούνται όλοι τους

Ανώνυμος είπε...

Το ΤΥΠ για να πάρει μπροστά,θα πρέπει να φέρουν πίσω τον Βαράκη και να τον βάλουν στη θέση του Τομεάρχη ΤΥΠ και η Αλεξάνδρα να γίνει Αναπληρώτρια ΤΥΠ.Αυτά τα δύο άτομα έχουν την εμπειρία,τις ικανότητες και τις γνώσεις για να δουλέψει σωστά το ΤΥΠ!Εκτός απο αυτά είναι δύο άτομα που σέβονται τους συναφέλφους και τους εκτιμούν ΟΛΟΙ!Αν μπορούσε να γίνει αυτό,όλοι οι υπάλληλοι του ΤΥΠ θα εργάζονταν με άλλη ψυχολογία και θα πρόσφεραν πιο πολλά στον ΕΔΟΕΑΠ...και εκτός απο αυτό δε θα ήθελε να φύγει καμιά μας για άλλο τμήμα!Η Κονδυλία και η Αλεξάνδρα ήταν πολύ τυχερές!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχει χαθεί η μπάλα στο ΤΥΠ και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα διότι δε μπορούν,δε θέλουν ή φοβούνται να βάλουν κάποιες στη θέση τους!Τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται μια άσχημη για τους υπαλλήλους κατάσταση όπου δεν υπάρχει προηγούμενο στα τελευταία 11 χρόνια που ξέρω τον οργανισμό και τους ανθρώπους του!Εχθές άκουσαν όλοι τις φωνές της τομεάρχη σε υπάλληλο περισσότερων ετών και απο αυτή,χωρίς να της πει κανείς τίποτα!Ποιός της έχει δώσει δικαίωμα να ξεφτιλίζει έτσι συναδέλφους;Το ξέρει η διοίκηση;Αυτές είναι ντροπιαστηκές καταστάσεις και συμπεριφορές για τον οργανισμό,όλες μπορεί να έχουμε νεύρα,αλλά ποτέ τόσα χρόνια δε μιλήσαμε άσχημα σε καμία και κανέναν συνάδελφο.Σαν γυναίκα που απαιτώ το σεβασμό,ντρέπομαι πραγματικά για κάποιες που δε ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός!

Ανώνυμος είπε...

Ως μεγαλύτερος σε ηλικία των περισσοτέρων συναδέλφων και με αρκετά εργασιακά χρόνια στη πλάτη,ένα έχω να σας πω,στα δύσκολα βλέπεις τον πραγματικό εαυτό και χαρακτήρα κάποιου!Ο σεβασμός κερδίζεται,δεν επιβάλλεται!Να το θυμάστε και μα είστε σίγουροι ότι το ξέρουν και αυτοί,απλά δε θέλουν να το πιστέψουν!Τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα και αυτό που μένει ως άρωμα απο τον καθέναν μας είναι οι πράξεις μας,κάποιοι το έχουν καταλάβει,κάποιοι θα το καταλάβουν αργά,χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να το αλλάξουν!

Ανώνυμος είπε...

Συνείδηση είναι η νοητική δυνατότητα ενός οργανισμού η οποία του επιτρέπει, σε προέκταση των αισθήσεών του, να γνωρίζει και να κατανοεί τον εαυτό του, το περιβάλλον του, τα συμβαίνοντα[σ 1] γύρω του και μέσα του και να έχει το δυνατόν την αίσθηση της «θέσης» και της σημασίας του στον κόσμο καθώς και του αντίκτυπου των πράξεών του.

Ανώνυμος είπε...

Συνειδηση θελει..αυτο δεν υπαρχει.Απανταχου...λυπαμαι!

Ανώνυμος είπε...

Για να ζητάει απο ασφαλισμένους να πουν εναν καλό λόγο γι' αυτήν, σημαινει οτι αντιλαμβάνεται τη δυσαρέσκεια γυρω της. Κι αυτοί έχοντας ανάγκη, το κάνουν. Αυτά είναι....

Ανώνυμος είπε...

Τραγουδια ακούγονται στον ΕΔΟΕΑΠ εντός και εκτός. Του Χαριτο-διπλωμένου! Κύκνειο άσμα; Θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε παιδιά; Χαμός λέει με τη μετακόμιση των υπηρεσιών που έγινε. Οι γιατροί χθες μαζεύτηκαν και αντέδρασαν για τα ιατρεία του ισογείου στη Σισίνη. Μα καλά, δεν τους το είχε πει ο Ραμπούσης πριν γίνει αυτό; Με Δαμηλάκο και Φραγκούλη το σχεδίασε και με τις ευλογίες τους. Δηλαδή, ήταν πρόταση όλων των αναπληρωτών αρχιάτρων. Ραμπούση, πάρε την ευθύνη των προτάσεών σου αλλιώς πήγαινε σπίτι σου να ξεβρωμίσουμε. Άιντε....

Ανώνυμος είπε...

Είστε ωραίοι ρε φίλε εκεί μέσα. Έχετε αρχιάτρους και ελεγκτές οδοντιάτρους που σας γλεντάνε και χαίρουν εμπιστοσύνης. Να θυμάστε οτι εκ των έσω πέφτουν τα κάστρα. Αυτή τη διοίκηση θα τη φάνε οι αυλικοί της.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο εμπιστοσύνης. Χαίρουν και bonus! Γιατί κουράζονται πολύ να κατεβάζουν ιδέες. Ο καρδιολόγος αρχίατρος μάλιστα πήρε και υπερωρίες ενός έτους. Νόμιμο; Θα δείξει στον έλεγχο!

Ανώνυμος είπε...

Παντως δεν καταλαβαίνω την υστερία Καρούτζου - Σταθάτου για τη μεταφορά υπηρεσιών και ιατρείων. Τα βάλανε με τη διοίκηση, θα τα βάλουνε με τους διευθυντάδες, θα τα βάλουνε με τις υπηρεσίες. Ομως σαν δημοσιογράφοι που λένε οτι ειναι, δεν έκαναν το βασικό. Ρεπορτάζ! Δεν ρώτησαν ποιος έκανε τη συγκεκριμένη εισήγηση και για τη μεταφορά υπηρεσιών και για τη δημιουργία ιατρείων στο ισόγειο. Απο εκει ξεκινάνε αγαπητοί μου. Και μετά αν κοτάτε, ζητήστε αποκεφαλισμούς. Το θέμα ειναι: κοτάτε ή τζάμπα μάγκες ως συνήθως;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι έπαθε σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος και φώναζε;Τι του έκανε η τομεάρχης του τυπ και τον έβγαλε εκτός εαυτού;Τελείωσε να κράζει το προσωπικό του τμηματος της και άρχισε να κράζει και να βάζει φωνές και σε άλλους;;;Και οι 3 Διευθυντές έχουν φέρει το μίσος σε όλο τον οργαμισμό και δε κάνουν τίποτα...σύντομα βλέπω να πέφτει και ξύλο μεταξύ των υπαλλήλων...μακάρι να βγω ψεύτρα αλλά μετράμε αντίστροφα,η κατάσταση έχει ξεφύγει και κανείς δε κάνει τίποτα γιαυτό!Όλο αυτό θα έχει ως τελικό αντίκτυπο εσάς αλλά δε το έχετε καταλάβει ακόμη!Λένε ότι το ψάτι βρωμάει απο το κεφάλι...

Ανώνυμος είπε...

Έλεος και ντροπή για την κατάντια και την εξέλιξη του προσωπικού του οργανισμού!Ποτέ δεν υπήρχαν αυτά,ποτέ οι σχέσεις του προσωπικού όπως είναι σήμερα,λυπάμαι που 3 Διευθυντές και 11 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου βλέπουν να συμβαίνουν αυτές οι τραγικές καταστάσεις και να μη μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ!Μετά απο τόσα χρόνια ΛΥΠΑΜΑΙ!Το ίδιο αισθάνονται και οι Ασφαλισμένοι ΜΑΣ...κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εργαζομένοι έφυγαν απο τη πρώτη μέρα που της έναρξης της ειδικής άδειας,κάποιοι που δε μπορούσαν να πάρουν ειδική άδεια διότι δεν έχουν παιδιά ή την έχουν πάρει ο/η σύζυγος δουλεύουν βδομάδα παρα βδομάδα (εκ περιτροπής) και είναι και τα κορόιδα της ιστορίας που έρχονται και δουλεύουν κάθε μέρα στον οργανισμό!Όλοι θα πληρωθούν το ίδιο,αλλά κάποιοι κερδίζουν πιο πολλά,κερδίζουν το χρόνο και τα χρήματα που ξόδευαν για να έρθουν στον οργανισμό!Είναι δίκαιο;Και το καλό είναι ότι όταν θα γυρίσουν κανονικά στον οργανισμό για δουλειά,θα απαιτούν να δηλώσουν πρώτοι κανονική άδεια διακοπών και θα μας που ότι κουράστηκαν στο σπίτι!Εκεί να δείτε τι μάχες θα γίνουν μεταξύ των υπαλλήλων!

Ανώνυμος είπε...

Όλη αυτή τη περίοδο οι νοσηλεύτριες ήταν κάθε μέρα στον οργανισμό,στο πόστο τους και δούλευαν διπλά...οι διοικητικοί μια εξαφανίστηκαν!Δεν είναι δίκαιο,αλλά το πιο στενάχωρο είναι να μη το αναγνωρίζει κανένας και καμια απο τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση,ώστε να τους πει έστω ένα Μπράβο,ένα Ευχαρστώ!Αυτή είναι η κατάντιά μας

Ανώνυμος είπε...

Για όλους αυτούς που ήταν παρόν στον οργανισμό για όλη αυτή τη χρονική περίοδο και δε εξαφανίστηκαν με κάθε τρόπο...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάβουν το βραβείο της ανοιχτής παλάμης!Κρίμα,γιατί δεν ήταν πότε τόσο ψυχρός,απρόσωπος και άδικος ο οργανισμός απέναντι στους υπαλλήλους του!Το πρόσωπο του οργανισμού απέναντι στους υπαλλήλους του,είναι η Διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε αλήθειες;
1. Οι νοσηλευτές εργάστηκαν σε εναν άδειο οργανισμό απο ασφαλισμένους. Εχουν δίκιο. Ειναι μεγαλη κούραση να απαντούν στα τηλέφωνα. Η προισταμένη δε, έκανε ρεκόρ στα παιγνίδια του υπολογιστή.
2. Υπήρχαν νοσηλευτές που έφυγαν διότι ανήκαν σε ευπαθείς ομάδες.
3. Πολλοί γιατροί λάκισαν και "δούλευαν" απο το τηλεφωνο ή ήταν "σε ετοιμότητα"!
4. Οι μισοί διοικητικοί έλειπαν με τηλεργασια. Το 50% οπως όριζαν οι οδηγίες της διοίκησης.
5. Ορισμένοι έλειψαν με άδεια ειδικού σκοπού βάσει απόφασης του κράτους.
6. Ορισμένοι διοικητικοί έλειψαν διότι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
7. Οι υπόλοιποι διοικητικοί εργαστηκαν κανονικά και καθημερινά.
Όλοι πληρώθηκαν κανονικά, παρα το γεγονός οτι η διοίκηση είχε δικαίωμα να βγάλει μέρος του προσωπικού σε αναστολή. Μεχρι τωρα, δεν το έκανε. Ομως ποτε δεν ειναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Το χειροκρότημα ήταν για τους νοσηλευτές και τους γιατρούς των νοσοκομείων της χώρας. Συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτους;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι πληρώθηκαν κανονικά...μερικοί 2 μήνες τώρα κάνουν διακοπές στο σπίτι τους,κάποιοι άλλοι κάνουν διακοπές βδομάδα παρα βδομάδα και κάποιοι μλκς δουλεύουν κάθε μέρα!Όλοι όμως θα πληρωθούν κανονικά!!!!χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Οι διευθυντές του οργανισμού πρεπει να πάρουν θεση υποβάλλοντας εισηγήσεις. Ολο αυτο το διάστημα εχουν σκίσει αυτους που δουλευουν καθημερινά. Πλέον έχουν εικονα. Τι ακριβώς περιμένουν;

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει διευθυντής υγείας και διευθύντρια διοικητικού προσωπικού. Αυτοί δεν πρεπει να προτείνουν στον γενικό διευθυντή; Ο καθένας για την υπηρεσια του.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί Διευθυντές;Υπάρχουν Διευθυντές στον ΕΔΟΕΑΠ;Δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

χαχααχαχχχχ
Σωστή η παραπάνω παρατήρηση.
Διευθυντικοί μισθοί σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν.
Οι τωρινοί Διευθυντές όμως χρειάζεται περισσότερο τρέξιμο και ίσως πολύ ακόμα υπομονή για να αρχίσουν να δείχνουν τη πραγματική αξία - αυτή δηλαδή που αναλογεί στους αντίστοιχους μισθούς τους.
Και το ερώτημα είναι πότε;

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά πολλά σε όλες τις Μανούλες του Οργανισμού!Απο τότε που έγινα μανούλα συνειδητοποίησα πόσο δύναμη έχω μέσα μου και πως μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα έχοντας πλάι μου τα παιδιά μου!Επίσης κατάλαβα και το πόσο μεγάλο κόμπλεξ έχουν κάποιες γυναίκες μαζί μας,διότι δε απέκτησαν ποτέ τους παιδιά και δεν έκαναν ποτέ τους οικογένεια!Λυπάμαι για αυτές,είναι κατάντια το κόμπλεξ που έχουν μαζί μας,αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή!Δεν είναι όλες το ίδιο,μιλάω για τις εξαιρέσεις του οργανισμού,υπάρχουν και κάποιες που δεν έχουν παιδιά ή οικογένεια,αλλά δε βγάζουν κανένα κόμπλεξ και είναι αξιοσέβαστες! 

Ανώνυμος είπε...

Για όλους αυτούς που ήταν παρόν στον οργανισμό για όλη αυτή τη χρονική περίοδο και δε εξαφανίστηκαν με κάθε τρόπο...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάβουν το βραβείο της ανοιχτής παλάμης

Σε ένα χρόνο έχουμε εκλογές . ΘΑ πέσει πρώτης τάξεως βράβευση

Ανώνυμος είπε...

Ο ασφαλιστικός εταιρεία ιντεραμερικαν προχώρησε σε μείωση των μισθών για όσους εργάζονται με τηλεργασία!Εμείς τους πληρώνουμε ακόμα,εργασία με τη σαγιονάρα και τη φραπεδιά,τα κορόιδα έρχονται μα δουλέουν στον οργανισμό!Υπάρχουν και οι έξυπνοι που μια βδομάδα έρχονται και μια κάνουν τηλεργασία,διακοπές βδομάδα παρα βδομάδα!Πάντα θα υπάρχουν οι μαλ@@@@ και οι έξυπνοι βολεψάκιδες!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ρε κάποιοι που έχουν εξαφανιστεί με τη τηλεργασία πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν πότε θα δηλώσουν άδεια καλοκαιριού!Κοίτα που θα δηλώσουν τις άδειες τους και θα αφήσουν τους μλκς που έρχονται κάθε μέρα να δηλώσουν τελευταίοι!