Σελίδες

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Σημερινή παραίτηση της Μαρίας Αντωνιάδου από το ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

 Για την παραίτηση της Μαρίας Αντωνιάδου...

Σήμερα, στο τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, η Μαρία Αντωνιάδου υπέβαλε την παραίτησή της από μέλος του ΔΣ, για να μείνει πιστή στην αρχική της δέσμευση ότι θα παρέμενε στο ΔΣ του Οργανισμού, έως την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, εφόσον η τελευταία ήταν θετική για μας. Επέμεινε στην παραίτησή της, παρά τις εκκλήσεις αρκετών μελών του ΔΣ να μεταπειστεί ακόμα και με το λογικό επιχείρημα ότι η μάχη στο ΣτΕ δεν έχει τελειώσει.
Παρηγοριά μας ότι την αντικαθιστά, ως πρώτος επιλαχών, ένας άξιος και αγαπητός σε όλους συνάδελφος, ο Κυριάκος Θεοδωρακάκος.
Με την Μαρία Αντωνιάδου μας χωρίζουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές. Όμως, η εμπειρία μου από τη συνεργασία μας μου έδειξε ότι στους μαζικούς χώρους, πολλές φορές, μετράνε άλλα πράγματα περισσότερο, όπως η εντιμότητα, η αξιοσύνη, η αποφασιστικότητα και κυρίως το ήθος, χαρακτηριστικά που η Μαρία διαθέτει σε υπερθετικό βαθμό.
Λυπάμαι για την απόφασή της και είμαι βέβαιος ότι, όπως η ίδια δήλωσε, θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του ΕΔΟΕΑΠ και των ασφαλισμένων του, απ' όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται.

Νίκος Μιχαλίτσης - ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ.
αντιγραφή από τη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκανα επικαιροποίηση ασφάλισης των δύο (από τα τρία) φοιτητών παιδιών μου, χρησιμοποιώντας τις ενδεδειγμένες ηλεκτρονικές σελίδες σχετικώς, συμπληρώνοντας τις αιτήσεις που βρήκα εκεί
και επισυνάπτοντας τα δικαιολογητικά που μου ζητήθηκαν ΑΠΟ εκεί.
Ένα μικρό μπερδεματάκι το είχε η όλη διαδικασία
αλλά τηλεφωνώντας στα διοικητικά του ΕΔΟΕΑΠ, συνδεόμενη με τις "ασφαλίσεις" κλπ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ
ένα κορίτσι η Μαρία, που απεδείχθη αληθινό ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ
μου τα έλυσε όλα.
Για τα καλά του ΕΔΟΕΑΠ δε λέγαμε;
Λέγαμε.
Προσθέστε λοιπόν κι αυτό.
Ευχαριστώ θερμά
Με Τιμή
λουίζα

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε κάτσε, θα σκάσει μεγάλη μπόμπα από την τελευταία μαλακία του Δ.Σ.

Ετοιμασου και έρχεται ...και θα δούμε μετά όλους να σφυρίζουν αδιάφορα...

παμε για καινούργιο ΣΤΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πήρανε αποφαση για μείωση του εφάπαξ 7%;;;; Γιατί δεν έχουμε μάθει τίποτα οι ασφαλισμένοι; Και με ποια αιτιολογία απο τη στιγμή που τα οικονομικά εχουν βελτιωθεί; Αν ισχύει αυτο, όντως πρεπει να λυθεί το θέμα στα δικαστήρια πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ώρα να ανοίξει το #metoo και στον ΕΔΟΕΑΠ;
Να ακουστούν τα όσα έχουν γίνει με κάποιους "προέδρους" και "γενικούς γραμματείς" που πέρασαν από το ΔΣ; Μήπως να μάθουν να μιλάνε ελληνικά και όχι μόνο αργκό;
Μήπως να πέσουν λίγο οι υστερικές τσιρίδες που ζούμε ακόμη και τώρα;
Μήπως κάποιοι τέως αρχίατροι, πρέπει να σκεφτούν τις κουβέντες που έχουν πει σε νοσηλεύτριες και τον εξευτελισμό που τους έκαναν; Ήρθε η ώρα να ζητήσουν συγνώμη.
Αλλά και κάποιες γιατροί που μπήκαν στον ΕΔΟΕΑΠ λόγω γκομενικού, μήπως να ζητήσουν συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά τους;
Μήπως να το ξανασκεφτούν κάποιοι διευθυντές που μέσω εκφοβισμού, δεν επιτρέπουν σε γονείς να λάβουν άδειες ειδικού σκοπού ή που τους επιστρέφουν από κανονική άδεια με το έτσι θέλω; Απλά για να δείξουν έργο!
Μήπως να αλλάξουν λίγο ρότα κάποιες παχουλές "κυρίες" που νομίζουν ότι επειδή έχουν γερασμένους ασπρογέννηδες από πίσω, έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να φέρονται στους συναδέλφους σαν σκουπίδια; Ας θυμηθούν λίγο την κλάψα τους για να μπουν στον ΕΔΟΕΑΠ.
Σταματήστε να ξεφτιλίζετε τους ανθρώπους γύρω σας γιατί όλα κάνουν κύκλο στη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο επεισόδιο προχθές στον εδοεαπ με την πρωινή παιδίατρο. Οσοι ήμασταν στην αναμονή φριξαμε. Η νοσηλεύτρια εξω προσπαθούσε να μας καθησυχάσει, διότι μεσα στο ιατρείο γινόταν πόλεμος. Ντροπή!