Σελίδες

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Οταν έχεις την κακία μέσα το αίμα σου, και δεν μπορείς να το κρύψεις

Στις 15 Ιανουαρίου τρέχοντος έτους, ο προϊστάμενος των δικτύων ΕΔΟΕΑΠ, κατόπιν οδηγίας από τη διεύθυνση του ΕΔΟΕΑΠ, ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερώσει άμεσα μεγάλη κοινωνική ομάδα του διαδικτύου:

"Καλημέρα σας,
Τεχνικό πρόβλημα του ΟΤΕ, επηρεάζει τις λειτουργίες μας (internet και τηλεφωνία). Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις έχει αποκατασταθεί η βλάβη."

Άμεσα, το παρακάτω μέλος του ΔΣ και πρώην πρόεδρος, και μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, έστειλε την παρακάτω (άστοχη κατά τη γνώμη μας) επιστολή.
Ο συγκεκριμένος σύμβουλος, είναι προφανές ότι έβαλε στο μίξερ της κακίας του και της φασίζουσας νοοτροπίας του, το "σύμφωνο εμπιστευτικότητας" - και προκειμένου να μας θυμίσει ότι έχει διαρκείς εμπάθειες, θεώρησε ότι δεν επιτρέπεται στον καθ ύλην αρμόδιο να γνωστοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα στο τηλεφωνικό κέντρο ή ενδεχόμενα και στις διαδικτυακές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αραγε η απάντηση του Προέδρου ποια ήταν; Διότι έχουμε εναν πρόεδρο που επιτρέπει τραμπουκισμούς, εκφοβισμούς, ύβρεις και ολα τα συναφή μεσα στον Οργανισμό. Ποτέ δεν πήρε ξεκάθαρη θεση παρόλο που ολα τα ανωτέρω εχουν γίνει μπροστά του. Παρόμοια τακτική ακολουθούν και τα μέλη του ΔΣ. Χαρακτηριστικό ειναι οτι στέλεχος που υπέστη κατ´ επανάληψη ανάρμοστη συμπεριφορά, αναγκάστηκε να στειλει εξώδικο διότι ολα γίνονταν υπό την ανοχή του προεδρου και του ΔΣ. Την ίδια τακτική βέβαια, ακολουθούν και οι διευθυντές όπου κι αυτοί εχουν τεράστια ευθυνη για οσα γινονται. Ζητούν να "δώσουμε" παραπάνω, αλλα δεν ειναι ποτε εκει για να μας υπερασπιστούν οταν χρειαζεται. Το #me too ετσι κι ανοίξει στον ΕΔΟΕΑΠ, καποιοι θα πρεπει να κρυφτούν!

Ανώνυμος είπε...

καλά ο Καρούτζος ζει στον δικό του κόσμο....ένα λάθος έκανε η διοίκηση και κάποια στιγμή θα της βγει...οι κομματικοί διορισμοί που έκανε στους δύο διευθυντές που έχει προσλάβει με μπιλιετάκι από την Κουμουνδούρου....χωρίς ικανότητες, εισέπραξαν τις προσωπικές υποχρεώσεις κάποιον άλλων ......