Σελίδες

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

'Αριστη και Δυναμική παρουσία της απερχόμενης διοίκησης (mazigiatonedoeap.gr) στις εκλογές 19-24 Νοεμβρίου 2021

 Ευχαριστούμε την απερχόμενη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ (Καπάκος - Κουμπιάς - Μιχαλίτσης - Τάτσης - Θεοδωρακάκος).

Αυτή τη διοίκηση που επανέφερε την δημοκρατία και κυρίως την αξιοκρατία στον ΕΔΟΕΑΠ.

Που απέσυρε τη τρομοκρατία, τις φασιστικές πρακτικές, τους εκφοβισμούς και τις αναίτιες απολύσεις των υπάλληλων από μέλη της προηγούμενης διοίκησης.

Που σεβάστηκε τον ασφαλισμένο και τον υπάλληλο.

Που επανέφερε τις διαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες τις οποίες απέφευγε επιμελώς η προηγούμενη διοίκηση όταν ο τότε πρόεδρος έδινε απευθείας αναθέσεις (για ευνόητους λόγους).

Που υλοποίησε πολλά νέα διοικητικά έργα καθώς και έργα πληροφορικής όπως τη πολύ σπουδαία Ηλεκτρονική υποβολή δαπανών ΤΥΠ αλλά και την μετατροπή του τηλεφωνικού κέντρου σε ψηφιακό προκειμένου να υπάρξει ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. 

Που λόγω του κορονοϊού πρόσθεσε πολλές διαδικτυακές λειτουργίες γιά την καλύτερη και απομακρυσμένη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με αποκορύφωμα την Ηλεκτρονική Γενική Συνέλευση και την υλοποίηση αυτών των εκλογών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΕΥΣ.

 Με την διοίκηση Καπακου επανήλθε το ήθος, η διαφάνεια, η ευγένεια και η άριστη επικοινωνία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων η οποία είχε διακοπεί λόγω της κακής και κακοποιητικης συμπεριφοράς συγκεκριμένων μελών της προηγούμενης διοίκησης.

Ευχόμαστε ολόψυχα να επανεκλεγούν οι σύμβουλοι που προτείνονται στο όμορφο και δυναμικό κάλεσμα της παράταξης "Μαζί για τον ΕΔΟΕΑΠ" (mazigiatonedoeap.gr)


δείτε τις ανακοινώσεις, τα πρόσωπα, τις δεσμεύσεις στο παρακάτω σύνδεσμο


Δεν υπάρχουν σχόλια: