Σελίδες

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Πανελλαδική κάλυψη και από τη Βιοϊατρική

Πανελλαδική κάλυψη
των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ
και από τη Βιοϊατρική
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασφαλισμένους και ιδιαιτέρως τους νέους ασφαλισμένους της περιφέρειας, υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με το δίκτυο της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ.
Η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 2.100 συνεργαζόμενους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και φυσικοθεραπευτές σε όλη τη χώρα, 25 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα και περισσότερα από 524 ακόμα συνεργαζόμενα, κατανεμημένα σε κάθε περιφέρεια και νομό της Ελλάδας.
Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται περιλαμβάνουν ιατρικές επισκέψεις για όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές εξετάσεις και φυσικοθεραπευτική φροντίδα. Επιπλέον παρέχεται οδοντιατρική φροντίδα από δίκτυο οδοντιάτρων, με τις τιμές που καλύπτει ο ΕΔΟΕΑΠ για τους ασφαλισμένους του, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Όλες οι υπηρεσίες θα ισχύουν πανελλαδικά για όλους τους ασφαλισμένους στον ΕΔΟΕΑΠ. Οι ασφαλισμένοι μας της περιφέρειας αποκτούν πρόσβαση σε μεγάλο δίκτυο συμβεβλημένων γιατρών, με δωρεάν (για τους ίδιους) επίσκεψη, καθώς και πρόσβαση σε διαγνωστικά κέντρα για την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων, καταβάλλοντας μόνον το  προβλεπόμενο ποσοστό συμμετοχής τους επί του κρατικού τιμολογίου, αποφεύγοντας πλέον την ταλαιπωρία της προπληρωμής από τους ίδιους και της αποστολής των αποδείξεων για να πιστωθούν εκ των υστέρων τα ποσά που δικαιούνται από τον ΕΔΟΕΑΠ.
Για τις εν λόγω παροχές, οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού θα πρέπει να καλούν  στο, αποκλειστικό για τον ΕΔΟΕΑΠ, συντονιστικό-τηλεφωνικό κέντρο της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ, (210 9975695) και για να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους σε γιατρό (βάσει ειδικότητας και περιοχής εξυπηρέτησης) ή σε διαγνωστικά κέντρα, δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους. Επίσης, μπορούν, πριν κλείσουν το ραντεβού τους, να πληροφορούνται ηλεκτρονικά (https://bioiatriki.gr/edoeap), τους γιατρούς ανά ειδικότητα και ποιο διαγνωστικό κέντρο μπορεί να τους εξυπηρετήσει στην περιοχή τους.  Μόνο για διαγνωστικές εξετάσεις, οι ασφαλισμένοι σε Αττική και Θεσσαλονίκη όπου η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ διαθέτει ιδιόκτητα πολυϊατρεία, μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού είτε απευθείας στα διαγνωστικά, είτε καλώντας στo 210 6966000 για Αθήνα και το 2310 459660 για Θεσσαλονίκη (Δευτέρα – Παρασκευή 06:00 – 22:00 & Σάββατο 06:00 – 16:00).
 Δικαιολογητικά
Για την επίσκεψη στο γιατρό χρειάζεται η προσκόμιση ταυτότητας (ή διαβατηρίου ή κάρτας ασφαλισμένου ΕΔΟΕΑΠ για όσους διαθέτουν), ώστε να πιστοποιείται η ταυτοπροσωπία, ενώ για τις διαγνωστικές εξετάσεις απαιτείται και το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό που έχουν λάβει από το γιατρό. Η εξέταση από το γιατρό θα γίνεται χωρίς την καταβολή ποσού συμμετοχής ή οποιουδήποτε άλλου αντιτίμου, ενώ στην περίπτωση που πραγματοποιήσουν διαγνωστικές εξετάσεις θα ενημερώνονται αντιστοίχως για το ποσό συμμετοχής που θα πρέπει να καταβάλουν, το οποίο θα αναγράφεται άλλωστε και στο παραπεμπτικό. Ειδικά για τις περιπτώσεις διενέργειας οδοντιατρικών εργασιών, οι ασφαλισμένοι θα ενημερώνονται για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν από το συντονιστικό κέντρο.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ, που βρίσκονται πλέον διασκορπισμένοι σε όλη τη χώρα, θα αποκτήσουν -και μέσω του δικτύου της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ- τις παροχές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του υψηλού επιπέδου που παρέχει ο ΕΔΟΕΑΠ στους ασφαλισμένους του.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Votskaris George
16 λεπτά ·

Αριστερόστροφοί φασίστες. Ρίξατε όσα χημικά δεν έχετε ρίξει 4 χρόνια. Ρίξατε χημικά σε μωρά σε γιαγιάδες και παππούδες σε οικογένειες. Ξεπουλάτε την ιστορία μας είστε άξιοι συνεχιστές του φασισμού.
Φαντάζομαι ότι όταν έχεις ηθική σκέφτεσαι το σωστό και όχι την καρέκλα. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί απλά να πει ή κάνετε δημοψήφισμα ή παραιτούμαι.
Την λύση να την δώσει ο λαός με δημοψήφισμα.
Υ.Γ. Επειδή γύρισα όλο το κέντρο σήμερα ο κόσμος ήταν περισσότερος από το προηγούμενο συλλαλητήριο. Σύνταγμα, Β.Σοφίας. Λ. Αμαλίας, Φιλελλήνων, Ερμού. Μητροπόλεως, Καρ. Σερβίας, Σταδίου, Πανεπιστημίου (μέχρι Αμερικής) τα κάθετα στενά στην Βασ. Σοφίας γεμάτα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασά... Αππ τις 11 του μήνα είναι η ανακοίνωση

Ανώνυμος είπε...

Η Angy Stathatou νιώθει αηδία με το χρήστη Nikos Karoutzos και 23 ακόμη.
1 ώρα ·
Καθημερινές ιστορίες ΕΔΟΕΑΠ με οσμή ...νέου ήθους: Προσλήψεις γιατρών , γυμναστή, νοσηλευτών κλπ . Όλες ανεξαιρέτως ήρθαν προς έγκριση στο ΔΣ χωρίς βιογραφικά.
1. Πρόσληψη νέου γυμναστή. Πρόεδρος επιτροπής ο κ. Κουμπιάς: "Μαζί με τον γυμναστή που επιλέξαμε προτείνω να πάρουμε για λίγες ώρες και την επιλαχούσα (ενώ είχε προκηρυχθεί μόνο μία θέση). Έχει πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δεν έχει εμπειρία". Το νέο ήθος ψηφίζει ναι. Άλλωστε τα ρουσφέτια είναι μοιρασμένα. Εδώ ο δικός μου, εκεί ο δικός σου κ.ο.κ.. Μετά από ρεπορτάζ του συνεδέλφου Κώστα Ντελέζου προκύπτει ότι η εν λόγω γυμνάστρια είχε καταθέσει εκπρόθεσμα αίτηση στον διαγωνισμό και τυχαία είναι κόρη συναδέλφου! Αυτή η "λεπτομέρεια" είχε κρατηθεί κρυφή έως τότε! Μετά από θυελλώδη συζήτηση πήραν πίσω την απόφαση ...αποκατάστασης της κόρης!
2. Μετά από τις διαμαρτυρίες μας ήρθαν και τα βιογραφικά, λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης. Έκπληξη! Και ο κύριος γυμναστής , ενώ ο άνθρωπος έχει πτυχίο, είχε 10 χρόνια προϋπηρεσία στον ΠΗΓΑΣΟ στο τμήμα οικονομικών!!!!!!!
3. Στους νοσηλευτές όλως τυχαίως η πρώτη(!!!) στην κατάταξη ήταν κοπέλα που είχε συμμετάσχει ξανά σε διαγωνιστική διαδικασία στον ΕΔΟΕΑΠ το 2015 και βάσει προσόντων είχε καταταχθεί 7η στη λίστα προτίμησης, καθώς η τελευταία εμπειρία της ήταν δυστυχώς σε κατάστημα πώλησης ρούχων και όχι κάποιο νοσοκομείο. Και αυτή συγγενικό πρόσωπο ασφαλισμένου μας.
4. Και οι άλλοι είμαι σίγουρη πως ρουσφέτια είναι, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποδείξουμε. Κατέστησα σαφές πως δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω καμία πρόσληψη με τέτοιες διαδικασίες-κλόουν!
2323
6 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Κοινοποιήστε
Σχόλια
Ioanna Dani
Ioanna Dani Όλα αγγελικά καμωμένα.....αλλά όταν ένα μέλος του ΕΔΟΕΑΠ έρχεται απελπισμένο στο φορέα του και ζητά τουλάχιστον κάποιον να ακούσει το πρόβλημα βρίσκει μόνο μια δυστυχή Αντζι να πει τον πόνο του και οι υπόλοιποι γνωστοί και μη εξαιρετεοι κάνουν τις πάπιες και κοιτάνε να σε πετάξουν έξω γιατί τους απασχολεις ( κάτι δικά μου) .
2
Απόκρυψη
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· 1 ώρα
Κλεοπάτρα Κοντονίκα
Κλεοπάτρα Κοντονίκα 1. Καλέ κι εμείς έχουμε σόι ! κι αδλελφια κιαι ξαδελφια και ανήψια κι απ' όλα έχουμε ! Μια θεσούλα; Τίποτα; Μια τυρπούλα να τρουπώσουν. Διότι άμα τρουπώσεις .... 2. Δηλαδή έχουμε λεφτά για δύο γυμναστές την ώρα που έχουμε γιατρούς δυο ταχυτήτων και διώχνουμε κιόλας;
3
Απόκρυψη
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· 53 λεπ.
Eri Panagou
Eri Panagou Καλά κάνεις κ τα γράφεις...
Απόκρυψη
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· 24 λεπ.
Nikos Karoutzos
Nikos Karoutzos Δεν τα είπες όλα Angy Stathatou. Πρώτον ο προσληφθείς γυμναστής με κριτήρια νέου ήθους ήταν εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων της ΕΠΗΕΑ στο Εθνος. Άρα φαντάζομαι καταλαβαινεις πως και τι με το ρουσφέτι. Δεύτερον ο Προεδρος της Επιτροπής που εισηγήθη…Δείτε περισσότερα
1
Απόκρυψη
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· 18 λεπ.
Nikos Karoutzos
Nikos Karoutzos Επίσης μια εκ των δύο νοσηλευτριων Όχι αυτή που αναφέρεις είναι ρουσφέτι σε πρώην μεγαλοστελεχος της Ελευθεροτυπίας. Εκεί που ήταν Χρόνια ο Ταμίας.
1
Απόκρυψη
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· 14 λεπ.
Angy Stathatou
Angy Stathatou Αν ψάξουμε και τα άλλα βιογραφικά θα βρούμε κι άλλα, στανταράκι!

Ανώνυμος είπε...

Άμα γουστάρετε ΑΣΕΠ, μοριοδότηση και προσλήψεις από τη λίστα επιλαχόντων να 'ρθείτε στο ΕΣΥ και με την προίκα σας μαζί. Όπως προσλαμβάνει το Υγεία και το Ντινάν προσλαμβάνει και ο ΕΔΟΕΑΠ, τα ΑΣΕΠ είναι για το Δημόσιο θεοσεβούμενες παρθενοπιπίτσες μου

Ανώνυμος είπε...

Απλά οι λίστες στον ΕΔΟΕΑΠ των υποψηφίων για πρόσληψη, καταρτίζονται ανάλογα με το βαθμό ρουσφετιού. Αν πούμε δε, κάποτε να σταματήσει το ρουσφέτι και να εφαρμοστεί η αξιοκρατία, εύλογα θα έχουμε τη συνηθισμένη απάντηση. «τώρα που τρύπωσες εσύ –με ρουσφέτι- ζητάς αξιοκρατία για τους άλλους» . έτσι είναι δυστυχώς, αλλά κάποια στιγμή, κάποιο Δ.Σ. θα πρέπει να το σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΏΠΑ ΏΠΑ!Μιλάει η Άντζυ και ο Νίκος για βυσματικές προσλήψεις;;;Νομίζουν οτι έχουμε ξεχάσει τα 4 ανίψια που προσλάβαν όταν ήταν αυτοί στη διοίκηση;;;Ρε δουλευόμαστε;;;Όχι μόνο τα προσλάβαν στον ΕΔΟΕΑΠ αλλά τα τοποθέτησαν και σε θέσεις με ΠΑΧΟΥΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!Τα ξεχάσατε αυτά;;;Γιατί δεν ανεβάζουν τα βιογραφικά όλων των υπαλλήλων στη σελίδα του οργανισμό ώστε να ξέρουμε τι προσωπικό έχει ο οργανισμός;;;Καλό θα ήταν να μη μιλάτε καθόλουκ.κ. Άντζυ και Νίκο αφήστε να μιλούν άλλοι που δεν έχουν τοποθετήσει κανέναν!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσληψη ελεγκτών εσοδου....έλα παιδια του Αγγελιοσημου...Θα διοριστειτε.

Ανώνυμος είπε...

Έχει να πέσει πολύ γέλιο και κλάμα μ αυτά που θ ακούσουμε αυτές τις μέρες... Υπομονή, Η Αξιοκρατία ήρθε.