Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ο ΕΔΟΕΑΠ ζητά ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Ο ΕΔΟΕΑΠ προκηρύσσει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή εταιρείας που θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες αναζήτησης και επιλογής του ανώτατου υπηρεσιακού στελέχους του ΕΔΟΕΑΠ (Γενικό Διευθυντή).


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τον τίτλο "Γενικό Διευθυντή" ουδέποτε το κατάλαβα. Αλήθεια ρε καρντάσια, πως προέκυψε να υπάρχει σκέτο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ έως πριν τον Μιχαλακούκο και αμέσως μετά να εμφανίζεται νέος πιό ενισχυμένος τίτλος με τη προσθήκη του "ΓΕΝΙΚΟΥ";
Και καλά, ας υποθέσουμε ότι αυτό το "λάθος" προέκυψε από πολύ παλιότερες Διοικήσεις του ΕΔΟΕΑΠ.
Οι νεώτερες διοικήσεις για ποιό λόγο συντήρησαν αυτή τη θέση; με τι προσόντα; με ποιές προδιαγραφές; με ποιό τζομπ ντισκριπσιον;
Πάλι καλά δηλαδή που η νέα διοίκηση αποφάσισε να βάλει το θέμα στη θέση του.

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος Γενικός Διευθυντής, ήταν μόνο για τον Μιχαλακούκο παρόλο που δεν προβλεπόταν από το Καταστατικό.
Τώρα κάποιον θα θέλει να φέρει ο Μάρκος για να έχει τον πλήρη έλεγχο και στον ΕΔΟΕΑΠ και θα θα μας φορτώσει κανένα ταγάρι κυβερνητικό.
Τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

PwC: περιγραφή θέσης για Γενικό Διευθυντή.
ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Βασική αποστολή του Γενικού Διευθυντή αποτελεί ο επιτυχής στρατηγικός προγραμματισμός και η οργάνωση δραστηριοτήτων του ΕΔΟΕΑΠ για την αποτελεσματική εκτέλεση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Πτυχίο πανεπιστημίου σε Διοίκηση Επιχειρήσεων/ Οικονομικές Σπουδές, μεταπτυχιακό MBA Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.
ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ: 15 χρόνια Γενικός Διευθυντής.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 5 χρόνια στον κλάδο υγείας (κλινικές και νοσοκομεία)
Αν ο Μάρκος έχει τέτοιον ας τον φέρει και θα είναι και καλοδεχούμενος.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα "αποτελεσματική εκτέλεση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου" είναι μία μακρόχρονη πονεμένη ιστορία για την οποία κανένα ΔΣ αλλά και κανένας παλιότερος διευθυντής (γενικός και μη) κατά βάθος δεν ήθελε αλλά και δεν γνώριζε με ποιό τρόπο θα μπορούσε να υλοποιηθεί αποτελεσματικά.
Οι 2 βασικοί λόγοι γιά τους οποίους δεν ήθελαν αυτή την αποτελεσματική υλοποίηση ήταν
1) να παραμένουν μερικές "τρύπες" ανοικτές ώστε να "τρυπώνουν" και να "ξετρυπώνουν" οι ημέτεροι.
2) Σε πολλά θέματα ψήφιζαν με βαριά καρδιά μία λύση που στη συνέχεια ουδείς ήθελε να υλοποιήσει - ούτε οι ίδιοι που την ψήφισαν.
Εκτός αυτών υπήρχε βέβαια και η παντελής άγνοια ως προς τη παρακολούθηση του εκάστοτε "προτζεκτ" - δηλαδή του κάθε έργου που αποφασιζόταν από το ΔΣ προς υλοποίηση.
Ένας από τους τωρινούς σύμβουλους διατείνεται ότι "δεν βρήκε καμμία σύμβαση του ΕΔΟΕΑΠ" - εάν υποθέσουμε αυτό ότι είναι η μισή αλήθεια - σίγουρα είναι μία μεγάλη υπερβολή -, τότε ας ψάξουμε να εντοπίσουμε τη λίστα των αποφάσεων ΔΣ οι οποίες έχουν (ή δεν έχουν) υλοποιηθεί.
Προφανώς δεν υπάρχει συνοχή σε αυτό το θέμα και δεν θα βρείτε τέτοια λίστα αποφάσεων ΔΣ με ή χωρίς υλοποίηση ή έστω εκκρεμείς.
Δεν εννοώ βεβαίως ότι ο νέος και καπάτσος ΓΔ δεν πρόκειται να τα καταφέρει.
Είναι στη διακριτική του ευχέρεια η σωστή καθοδήγηση του ΔΣ αλλά και όλου του tree structure της δομής του ΕΔΟΕΑΠ ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Ανώνυμος είπε...

Ήσασταν - είσαστε - παραμένετε μπουρδέλο.
Mόνο αν πάρει το μάνατζμεντ ασφαλιστική που ξέρει τη δουλειά και το δουλέψει με ποσοστά και συνέργειες, το μαγαζί έχει ελπίδα είτε με 2% είτε χωρίς αυτό.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Tι έγινε μάγκες; Ότι θίγει την ιερή αγελάδα της ΕΣΗΕΑ διαγράφεται; Μητσοτακο-μαρινακικοί κάνουν κριτική στη σαμαραρικιά. Γιατί σας ενοχλεί;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ειλικρινα συμπάσχω με την κα Φωτεινή περδίκη. Να έχει τόσα προσόντα και μην μπορεί να γίνει Γενική; Βέβαια η ίδια μας λέει οτι μπορεί αλλά πόθεν έχει εμπειρία Γενικού. Ουτε στο Δημόσιο δεν την έχει. Κατ ανάθεση έγινε. Βέβαια κάπου θα μπορεί να βολευτεί αν αλλάξει το προσοντολογιο ο Κουμπιάς. αλλιώς τη βλεπω να δίνει μάχη με την κα Τομεάρχη Ασφάλισης με την οποία σκίζονται καθημερινά στους καφέδες. Αυτή ρε παιδιά που τη βρήκε ο Καρούτζος. Σε γήπεδο τένις; Μόνο μπαλάκια ξέρει να πετάει

Ανώνυμος είπε...

Γενικότερα ότι ανέδειξε ο Καρουτζος είναι φελλοί, από γραμματείες μέχρι θέσεις ευθύνης. Ψάξτε μία μία τις θέσεις δε θα δυσκολευτείτε

Ανώνυμος είπε...

Η διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού και η τοποθέτησή τους στο νέο οργανόγραμμα του ΕΔΟΕΑΠ έχει ξεκινήσει,έτσι η επιτροπή αξιολόγησης ζήτησε απο το γραφείο προσωπικού λίστα με τους υπαλλήλους του οργανισμού με τα βασικά και μόνο στοιχεία, προϋπηρεσία και τίτλοι σπουδών!Πληροφορίες λένε ότι η λίστα αυτή έχει κάνει τουλάχιστον 2 φορές τη διαδρομή γραφείο προσωπικού-επιτροπή αξιολόγησης διότι βρέθηκαν σημαντικές παραλήψεις και στις προϋπηρεσίας των υπαλλήλων αλλά και στα πτυχία με αποτέλεσμα κάποιοι να αδικούνται και κάποιοι να υπερτερούν!Τώρα εάν ήταν λάθος ή "λάθος" το ξέρουν μόνο οι ίδιοι που απέστειλαν τη λίστα!Θεωρώ πως το σωστό είναι να ζητηθεί απο τον κάθε υπάλληλο του οργανισμού το επικυροποιημένο βιογραφικό και να αποσταλεί κατευθείαν προς την επιτροπή αξιολόγησης,το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Διευθύντρια του οργανισμού προς αποφυγή παραλείψεων και λαθών ή "λαθών"!Η κάθε αποστολή βιογραφικού θα επιφέρει θέση υπεύθυνης δήλωσης ότι τα στοιχεία είναι αληθή προς αποφυγή "λαθών" απο τους ιδίους!Αυτή είναι η σωστή και δίκαιη αξιολόγηση του προσωπικού όλα τα άλλα είναι παιχνίδια κάποιων ώστε να "φτιαχτούν" και να "τακτοποιηθούν" κάποιοι και κάποιες όπως γίνονταν απο παλιές Διοικήσεις ρουσφετιών!
Θέλω να πιστεύω ότι η τωρινή Διοίκηση και η Διευθύντρια του Οργανισμού έχουν και ήθος και τιμή!Οι υπάλληλοι το αναγνωρίζουν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτός και προς τους ίδιους και προς τους ασφαλισμένους!
Ας περιμένουμε τις ενέργειες του ΔΣ και της Διευθύντριας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΟΕΑΠ εκπέμπει SOS.Οι ελλείψεις Ιατρών,διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού έχουν χτυπήσει κόκκινο.Οι αναμονές για εξέταση απο ιατρούς έχει φτάσει έως και τους δύο μήνες καθώς επίσης για μικροεπεμβάσεις και φυσικοθεραπείες!Οι τηλεφωνικές προσπάθειες επικοινωνίας των ασφαλισμένων με τα διάφορα τμήματα,φυσιατρείου,φυσικοθεραπευτών,ακτινολογικού και ιατρείων παραμένουν άκαρπες!Οι νοσηλεύτριες στα πολυάριθμα ιατρεία του κτηρίου ανύπαρκτες!Οι αναμονές εξέτασης αιτημάτων για δαπάνες και συντάξεις είναι μεγαλύτερες και απο του ΕΦΚΑ!Η αμέλεια και η αδιαφορία τους για την υποστελέχωση και την οργάνωση των υπηρεσιών στις πλάτες των ασφαλισμένων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο παρά τις συστάσεις των μελών του ΔΣ!Το μόνο που προσπαθείτε είναι να κάνετε συμβάσεις του ποδαριού με νοσηλευτήρια στα οποία είναι να πραγματοποιήσετε προσωπικές επεμβάσεις ώστε να μη πληρώσετε τίποτα απο τη τσέπη σας αλλά απο τη τσέπη των ασφαλισμένων του ταμείου!Κόψατε τη διαδιασία αναδιοργάνωσης του ταμείου για να τρέξετε τη σύμβαση με ιδιωτικό θεραπευτήριο...είναι ψέμα;Το ερώτημα είναι ένα για το τρίδυμο της εσωτερικής κατάρευσης του ΕΔΟΕΑΠ κ.κ. Καπάκο,Αντωνιάδου και Κουμπιά, ελπίζεται ότι θα ξανακοροιδέψετε τα μέλη της ΕΣΗΕΑ ώστε να βγείτε και να καταστρέψετε και την Ένωσή μας;Για πόσο χαζούς έχετε περάσει τα μέλη;Καταστρέψατε εσωτερικά τον ΕΔΟΕΑΠ με πλήρη υποστελέχωση και ανοργανωσία,τι άλλο θέλετε;Το σχέδιό σας έχει ήδη φανεί για την κατάρρευση του ταμείου Πρότυπο που το κάνετε ταμείο προς αποφυγή!Είστε η ντροπή όλων των ασφαλισμένων που χαράμισαν την ψήφο εμπιστοσύνης που κάποτε σας έδωσαν,αλλά όλα αυτά θα τα καταλάβετε στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ και ας ελπίσουμε να δούμε νέο Πρόεδρο τον Νίκο Καρούτζο που ούτε ψεύτης ήταν αλλά ούτε αδιάφορος και άχρηστος!

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών στις 30 Ιουνίου ή στις 7 Ιουλίου,πέφτει σαν ταφόπλακα για τον ασφαλιστικό οργανισμό των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ)!Ο σχεδιασμός της αναβάθμισης των υποβαθμισμένων υπηρεσιών του οργανισμού και η στελέχωσή του απο την παντελή έλλειψη προσωπικού, που είχε προγραμματιστεί για μετά το δικαστήριο,τώρα ΔΕΝ θα γίνει ποτέ λόγω νέας αναβολής!Η κ.κ. Αντωνιάδου, Καπάκος και Κουμπιάς, αδιαφορούν για την τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον ΕΔΟΕΑΠ και ταΐζουν σανό όλους τους ασφαλισμένους ότι (κά)ποτε αυτός ο οργανισμό θα γίνει πρότυπο!Πόσο δούλεμα,πόση απραξία,πόσο σανό και πόση αδιαφορία μας πουλάτε κ.κ.;Το μόνο που σας ενδιαφέρουν είναι η θέση και τα χρήματα των συμβουλίων!Να υπενθυμίσω ότι η εκλογές της ΕΣΗΕΑ πλησιάζουν και τα μέλη θα κρίνουν το πόσο άξιοι είστε και ποια συμφέροντα υπηρετείτε όλον αυτό το καιρό που είστε στη διοίκηση του οργανισμού.Ετοιμαστείτε να πάρετε το μήνυμα όλων μας!